eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🍆 ✍مواد لازم: ✔️بادمجون كبابى ٢عدد ✔️نخود پخته يك و نيم ليوان ✔️روغن زيتون يك دوم استكان ✔️ارده دو سوم استكان ✔️سير دو حبه ✔️فلفل قرمز نصف ق م خ ✔️فلفل سياه نصف ق م خ ✔️نمك يه ق م خ ✔️پودر زيره نصف ق م خ ✔️ليموترش يك عدد ✔️برگ نعنا تازه یه مشت 🥣 طرز تهیه: نخود هارو به شكل پوره در بياريد(با ميكسر با چرخ گوشت) بادمجونهاى كبابى رو هم پوره كنيد،همه ى مواد رو توى ظرف گودى بريزيد و با ميكسر با هم مخلوط كنيد تا همه ى مواد با هم تركيب بشن و به شكل يه سس غليظ در بيان،اگر احساس كرديد كه حمص تون يكم غلظتش زياد،ليموترش يا يه قاشق ماست اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط بشه و بعد بذاريد به دماى محيط برسه ،توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید. كنار فلافل يا كتلت يا با نان ترديلا يا مثل من نان پیتا رو برش هاى كوچيك بزنيد و به روغن زيتون و فلفل سياه و قرمز و اويشن اغشته كنيد و چند دقيق توى فر بذاريد تا كاملا برشته و طلائي بشه،بعد كنار حمص سرو کنید. هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 بورک سیب زمینی: سیب زمینه پخته شده جعفری ساطوری پیازچه خرد شده نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا بورک مرغ: مرغ پخته شده فلفل دلمه ای نگینی پنیرخامه ای نمک،فلفل،زردچوبه بورک اسفناج: اسفناج پخته شده پیازداغ پنیرخامه ای نمک و فلفل سیاه بورک گوشت: گوشت چرخ کرده پیازنگینی رب گوجه فلفل دلمه ای نمک و فلفل هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
بامیه ها رو بشویید و دمش رو بچینید فقط در حدی نباشه که به مغزش برسه و مایع لزج بامیه بیرون بزنه. بامیه ها رو داخل آب جوش بریزید و بعد از یکی دو قل آبکشی کنید و روش آب سرد بریزید. سیر ، زیتون سبز ، فلفل سبز ، لیمو ترش ، یک عدد گوجه کال ، سبزی ترشی شامل جعفری ، شوید، ترخون، مرزه رو خرد کنید و روی بامیه ها بریزید . در یک ظرف سرکه ، یک قاشق رب انار ترش ، سیاه دونه ، گلپر ، نمک ، دونه ی فلفل سیاه و زردچوبه رو مخلوط کنید . بامیه ها رو داخل این مخلوط سرکه بریزید و هم بزنید و داخل شیشه پر کنید . دو هفته زمان می بره تا برسه . این عکس قبل از رسیدن ترشی هست❤️ هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
اول 2 لیوان ارد رو الک کنید و با حرارت کم تفت بدین بعد باز دوباره الک کنید و۱۰۰g کره و نصف لیوان روغن رو اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدین شربت رو هم به اینصورت اماده کنید یک و نیم لیوان شکر+ ۳ لیوان شیر+نصف لیوان گلاب روی حرارت احتیاجی نیست بجوشه شکر که حل شد نصف ق م هل و ۴ق غ زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید و ارد که تفتش کامل شد شیره رو کم کم در سه مرحله اضافه کنید از زمانی که شیره رو‌میریزید تا جمع شدن حلوا با حرارت کم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان میبره بعد حلوا رو به صورت دلخواه تزیین کنید هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 1 لیتر شیر 2 ق غ نشاسته 2 ق غ آرد 6 ق غ شکر زرده تخم مرغ یک عدد وانیل یک و نیم ق غ کره تمام موادو ترکیب کنید وروی حرارت بذارید تا قوام بیاد،نصفشو پودر کاکائو بزنید . طبق فیلم لایه لایه بریزید داخل لیوان ،لایه وسط بیسکوئیت پودر شده هست✅ ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور به سبک شکوفه خانوم هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
خیارشور به سبک شکوفه خانوم هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinch
طرز تهیه خیارشور خونگی 😍 مواد لازم و طرز تهیه : ابتدا آب را به همراه نمک‌می‌جوشانیم‌و‌به ازای هر لیوان آب باید یک‌قاشق غذاخوری سرپر نمک بریزید ، سپس خیار ها را بعد از شستن و خشک کردن داخل ظرف قرار داده در این مرحله میتوانید با خلال دندان چند سوراخ روی خیار ها ایجاد کنید تا مواد بهتر به خورد آن ها رود ، سپس شوید و فلفل تند و‌ ترخون و چند حبه سیر و مقداری نخود خام را به انها اضافه میکنیم و محلول آب نمک‌که سرد شده است رو‌به به شیشه اضافه کرده‌و‌ در انتها به ازای هر شش لیوان آب یک لیوان سرکه اضافه میکنیم درب ان رو به خوبی بسته تا هوا نکشد و در جای خنک و به دور از نور خورشید قرار دهید بعد از دو هفته قابل استفاده هست . نوش جان 😍 @shokoofeh_banoo هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کیک زرافه👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک زرافه مقدار مواد تو فیلم هست کامل دستور پست بعدی👇 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
آموزش کیک زرافه مقدار مواد تو فیلم هست کامل دستور پست بعدی👇 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری ای
بایه کیک خوشمزه وخوجل چطورین؟ قیافش رو که میبینید خیلی نازه 😍 طعمشم فوق العاده ست حتما درست کنید👌 موادلازم برای قسمت سفیدرنگ: سفیده تخم مرغ ۵عدد آردسفید۱پیمانه شکر۱/۲پیمانه شیر۱/۴پیمانه روغن مایع ۱/۴پیمانه بیکینگ پودر۱ق م وانیل۱ق م موادلازم برای قسمت زردرنگ: زرده تخم مرغ ۵عدد آردسفید از ۱ پیمانه ۱ق غ سرپر کمتربریزید شکر۱/۲پیمانه شیر۱/۴پیمانه روغن مایع ۱/۴پیمانه بیکینگ پودر ۱ق م وانیل ۱ق م پودرکاکائو به میزان لازم تخم مرغ هم دمای محیط،زرده وسفیده راجداکنید،سفیده را باهمزن بزنید تا فرم بگیره وشکر را بهش اضافه وهم بزنید.بترتیب شیر وروغن راافزوده،مخلوط کنید سپس آرد(۳بارالک شده)وبیکینگ پودرووانیل رااضافه وباهمزن مخلوط کنید تا یکدست شه.بزارید کنار وبرید سراغ زرده ها. زرده را باهمزن بزنید تا ازحالت لختگی دربیاد.شکر رااضافه وبزنید تا حجیم شه.بترتیب شیر وروغن رااضافه ومخلوط کنید.سپس آرد وبیکینگ پودر ووانیل رااضافه وخوب مخلوط کنید(بعضی از زرده های تخم مرغ رنگشون خیلی زرد نیست برای اینکه کیکتون قشنگتر بشه میتونید مقداری زعفران به مایه زرده ها اضافه کنید)قالب میان تهی راخوب چرب وکاغذروغنی بزارید واول مقداری مایه زردرنگ را داخل قالب بریزید وروش پودرکاکائو الک کنید طوری که سطح موادکاملا پوشش داده بشه.بعد مقداری مایه سفید رنگ رابریزید ودوباره پودرکاکائو روش الک کنید تا ۴لایه این کارراتکرار کنید مطابق کلیپ یعنی درکل دوقسمت زرد رنگ ودوقسمت سفید رنگ جمعا میشه ۴لایه .لایه آخر را پودرکاکائو نپاشید.قالب را۳باربه سطح کار بکوبیدهوای اضافه خارج بشه وداخل فر ازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه سانتی گراد بمدت ۴۰دقیقه بزارید بپزه طبقه وسط فر.بعد گذشت ۴۰دقیقه باسیخ یاخلال چوبی تست کنید اگر مواد به سیخ نچسبید وسالم بیرون اومد کیکتون آماده ست.ازفرخارج کنید بزارید کمی خنک شه وبرگردونیدکاغذرا ازش جداکنیدوبرش داده ونوش جان کنید. قطر قالب ۲۵سانت پیمانه منظور پیمانه استاندارد آشپزیه البته لیوان دسته دارفرانسوی هم میتونید معیارتون قرار بدید بعدازبرش زدن کیک راداخل ظرف دربسته تویخچال نگهداری کنید که خشک نشه .بافت کیک خیلی پوک ولطیفه👌 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینهمه یکجا انگور دیدید که کشمش شده باشه؟ هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
بادام: 6 عدد آرد برنج: 2 قاشق سوپ خوری شیر پاستوریزه، یک استکان (حدود 60 میلی‌لیتر) 🌹 شکر: 1 قاشق چای خوری آب: نصف استکان (حدود 30 میلی‌لیتر) بادام‌ها را در آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید، 30 ثانیه بیشتر لازم نیست بجوشد، بادام‌ها را آبکش کنید، رویشان آب سرد بگیرید و بلافاصله، به راحتی آنها را پوست بکنید. سپس بادام‌ها را با مقداری آب سرد و شکر در مخلوط‌‌کن بریزید تا در عرض چندثانیه به مایعی سفیدرنگ و شیرمانند تبدیل شود. این مخلوط را روی شعله ملایم در حالی که به طور مرتب هم می‌زنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزید. سپس آرد برنج را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید و مجددا مرتب هم بزنید تا قوامی مانند ماست پیدا کند. مقدار اضافی حریره را در ظرف در بسته تا دو روز در یخچال نگه داری کرد. جهت نگهداری حریره در یخچال، اجازه دهید تا کاملا سرد شود سپس درب ظرف را بسته و آن را در یخچال بگذارید. البته تازه تهیه کردن این حریره بهتر است. کودک 6 ماهه صرف‌نظر از شیر مادر باید غذای کمکی نیز بخورد، چون در حال رشد و نمو است و شیر مادر به تنهایی نمی‌تواند تمام نیاز‌های بدن او را تامین کند🍮 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی رستورانی . با این ترفندی که بهتون میگم سیب زمینی ترد و عالی میشه سیب زمینی رو داخل ظرف آب سرد و نمک و سرکه بریزید بیست دقیقه بعد آبکش کنید و با دستمال خوب خشک کنید به سیب زمینی ها آرد اضافه کنید روغن رو بزارید ده دقیقه با حرارت ملایم داغ بشه سیب زمینی ها رو داخل روغن بریزید با فاصله و تابه رو خیلی پر نکنید اول حرارت بالا باشه بعد حرارت رو کم کنید سیب زمینی ها مغز پخت بشه حتما بعد سرخ شدن روی دستمال تمیز بزارید روغن اضافه گرفته بشه و تردتر بشه بعد هر ادویه ای خواستین ااضافه کنید هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
برای شام معرکه س 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها حتما درستش کنید مواد لازم: نیم کیلو گوشت چرخ کرده چرب پیاز متوسط سال سیر نصف فنجان آرد سوخاری یک قاشق  فلفل 1 قاشق چایخوری ادویه . ، هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
💢اگه بچت پرخاشگره، تو روت وایمیسه، هر چی میگی برعکسشو انجام میده، اصلا به درس اهمیت نمیده☹🥴 🔰 یه هفته تواین کانال باشی رفتار خودتو فرزندت متحول میشه😇😃 💫 راستی دوست گلم امروز میخوام مشاوره رایگان هم بهت بدم همین الان‌ عضو شو پیام بده👇👇👇 ┏━━━🍃🍂━━━┓ https://eitaa.com/joinchat/1165885700C2712e4c8b0 ┗━━━🍂🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀پیتزا با سیب زمینی بدون نون 😋🍕 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه های پنیری . لقمه های پنیری خوشمزه با نان باگت یک‌عدد نان باگت دو عدد تخم مرغ یک‌ ق چ نمک یک‌لیوان پنیر پیتزا یک‌لیوان کالباس خرد شده هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چیپس با طعم های مختلف🍟• یجوری خوشمزس که دیگه از بیرون چیپس نمیگیری 🤤 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نوشيدنیِ خُنکِ تابستونی🍹😍😋 انبه-توت‌فرنگی یکی از ترکیب‌‌هایِ موفق و ثابت شده بینِ میوه‌هاست؛ مزّه‌‌یِ شیرینِ انبه با عطر و تُرشی کمی که توت فرنگی به این نوشیدنی میده همراه با حالتِ گسی که ماست داره، تجربه‌یِ بسیار خوبی رو‌ برات میسازه. اما میتونی خودت هرچی دوست داری از بینِ شیر، آب، یخ، بستنی و... بهش اضافه کنی. من خودم به شخصه نوشیدنی‌های غلیظ رو بیشتر میپسندم چون آدم دیرتر تمومش میکنه و اینطوری زمان بیشتری میتونی داشته باشیش، اما اگه بخوای هم میتونی با آب یا شیر رقیقش کنی. کالریِ این لیوان بزرگ حدودِ ۲۵۰ درمیاد که اگه تو لیوان استاندارد و معمولی بریزی میتونه برای دو نفر باشه. ✍🏽 1. ۱ عدد رو به مُدّتِ ۳ ساعت داخِلِ فریزر قرار بده تا بزنه و بعد بذارش داخِلِ دستگاهِ مَخلوط‌کُن. . 2. حدودِ ۱ لیوان یا تقریباً ۱۲ عدد توت‌فرنگیِ تازه اضافه کن. . 3. ۱۰۰ گرم (۱/۲ لیوان) کم چرب همزده (یا هر ماست دیگه ای غیر از چکیده) هَم بریز و دستگاه رو روشن کن. . 4. حسابی که ترکیب شد، دیگه وقتشه که بری سراغش... Loghme_منبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 800 گرم فیله مرغ 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 2_3 قاشق غذاخوری سس مایونز 2_3 قاشق غذاخوری سس کچاپ 5 عدد نان ترتیلا یا پیتا یا تافتون 300 گرم پنیر نمک،فلفل سیاه،اورگانو،ریحان خشک برای فیکس کردن لبه های نان👇 1 قاشق غذا خوری آرد 30 میلی لیتر آب مرغ را با نمک و ادویه پخته و ریش ریش کنید،سیر و پیاز را در روغن تفت دهید بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید،سپس ادویه، فیله مرغ، سس مایونز و سس کچاپ را اضافه کنید هم مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید،برای فیکس کردن لبه نان در یک کاسه آرد و آب را با هم مخلوط کنید، نان ها را طبق ویدیو کنار هم بچینید و لبه ها را روی هم فیکس کنید،سپس وسط نان پنیررنده شده بگذارید و بعد مخلوط مرغ را اضافه کنید و مجدد پنیر گذاشته و نان ها رو جمع کنید و کف سینی فر بذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15_20 قرار دهید Cook.ciityمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا