eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.8هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
توصیه های مامان جون دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همون نون و پنیر سبزی خودمون به شکل دیگه و خوشمزه تر یا سبک ‌ ‌ ابتدا نان لواش یا تافتون رو گرد برش بزنید کره را روی نانها با قلم مو بمالید و پنیر و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا را روی نیمی از نان بریزید نیمه دیگر نان را روی پنیر و جعفری بکشید و در تابه که با کره چرب کرده اید سرخ کنید و برش بزنید و در ظرف تزیین کنید . نکته: شما میتوانید مواد داخلی این غذا رو با توجه به ذائقه تون تغییر بدین ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
چی لازم داریم: تخم مرغ چهارتا شکر یک پیمانه ارد قنادی سه پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه وانیل کمی بکینگ پودر دو ق م یا یک بسته کره اب شده یک سوم پیمانه کشمش یک پیمانه 📝چطور آماده میشه: زرده وسفیده رو جداگانه بزنین تا کرمی بشن بعد به زرده شکر را اضافه کنین وبه زدن ادامه بدین بعد کره رو هم اضافه کنین ودرادامه شیر رو وبعد ارد الک شده رو اروم اروم اضافه کنین همراه بکینگ پودر وبا قاشق چوبی دورانی اروم مخلوط کنین تا ارد تموم بشه بعد سفیده رو هم اضافه کنین واروم مخلوط کنین وکشمش هارو تو ارد بغلطونین این کار باعث میشه کشمش ها در مواد کیک ته نشین نشن و نسوزه ونصف کشمش هارو اضافه کنین به مایع ونصف دیگه رو بعد اینکه تو قالب ریختین رو پخش کنین با دمای۱۸۰تا۱۹۰درجه سانتیگراد بزارین حدودا۴۵تا۵۰دقیقه بپزه وبعد شعله بالا تا روش طلایی بشه بعد خنک شدن از قالب دربیارین وبرش وسرو نمایین. ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
برنج 3پیمانه گوشت چرخ کرده 200گرم شوید خرد شده 100گرم پیاز 3عدد متوسط لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه نمک و فلفل و ادویه دلخواه بمیزان لازم زعفران ابتدا پیاز رو رنده کرده و نصفش رو داخل گوشت چرخ کرده ریخته و قلقلی های کوچک درست میکنیم و در ماهیتابه سرخ میکنیم لوبیا را هم با کمی آب و نمک میزاریم تا بپزه وقتی قلقلی ها سرخ شد از تابه خارج میکنیم و بقیه پیاز رو تفت داده و قلقلی سرخ شده و شوید خرد شده و لوبیای پخته شده رو همراه نمک و فلفل و زعفران دم کرده اضافه میکنیم . برنج رو آبکش کرده و ته دیگ دلخواه را ته قابلمه چیده و لایه لایه برنج رو با مواد آماده شده مخلوط میکنیم و دم میزاریم نکته:به جای گوشت چرخ کرده میتونیم از مرغ و گوشت تکه ای هم استفاده کرد. ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخم مرغ، پیازچ، کالباس و فلفل دلمه یک ساده یا لاکچری تا حالا شده برک فست پارتی داشته باشین؟ این از اون صبحونه ها میشه که مهمونات تا مدتها درباره اش حرف میزنن😍 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: روغن ۵۰ گرم ( معادل دو و نیم ق س) شکر ۴۰ گرم ( معادل ۳ق غ) خمیرمایه ۱ ق غ آردسفید به مقدار لازم (تا جایی اضافه میکنیم که خمیر دیگه به دست نچسبه) شیر ولرم یک لیوان(حتما باید ولرم باشه تا خمیر مایه عمل بیاد) تخم مرغ ۱ عدد عصاره هل ۲ ق غ نمک نصف مدت آماده سازی بستگی به سایز کروسانتون داره اندازه ی بزرگ که در عکس میبینید همه کروسان ها اون سایز باشن 40 دقیقه الی ۱ ساعت حدودا با دمای ۱۸۰ درجه میپزه. بهتره که کروسان هاتون یکدست باشن که نصفشون نسوزن نصفشون نپخته مواد لازم: روغن ۵۰ گرم ( معادل دو و نیم ق س) شکر ۴۰ گرم ( معادل ۳ق غ) خمیرمایه ۱ ق غ آردسفید به مقدار لازم (تا جایی اضافه میکنیم که خمیر دیگه به دست نچسبه) شیر ولرم یک لیوان(حتما باید ولرم باشه تا خمیر مایه عمل بیاد) تخم مرغ ۱ عدد عصاره هل ۲ ق غ نمک نصف مدت آماده سازی بستگی به سایز کروسانتون داره اندازه ی بزرگ که در عکس میبینید همه کروسان ها اون سایز باشن 40 دقیقه الی ۱ ساعت حدودا با دمای ۱۸۰ درجه میپزه. بهتره که کروسان هاتون یکدست باشن که نصفشون نسوزن نصفشون نپخته
سلام دوستان این پست فیلمش اشتباه بود اصلاح شد👆