فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت زردآلو 😍😋
مواد لازم:
زردآلو💛
شکر🍚
آب💧
برای درست کردن کمپوت زردآلو باهسته توی شیشه زردآلوهای سفت و سالم و میریزیم
به ازای هر لیوان آب باید ۳ قاشق غذاخوری سرپر شکر روی زردآلوها بریزم ،
در شیشه رو محکم میبندیم و داخل قابلمه میذاریم
و حرارت و روشن میکنیم حتما دو سوم شیشه داخل آب باشه
بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد ۱۵ دقیقه بهش زمان میدیم که کمپوت ما آماده بشه.
اگه از از زردآلوهای نرم و لکی استفاده کنید و زمان بیشتری بذارین روی حرارت بمونه خیلی نرم و له میشه ، اگه زردآلوها بی مزه بودمیزان شکر رو کمی بیشتر کنید
میتونید به دلخواه وانیل
دونه هل
یا چوب دارچین هم اضافه کنید
ولی به نظرم طعم اصلی زردآلو بدون اینا خیلی بهتره
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_شام
#سیبزمینی_سوسیس
برای صبحانه و ناهار هم خوبه😁😁
یک عدد سیبزمینی
۱۰۰ گرم سوسیس
۴ عدد تخم مرغ
کره
نمک و فلفل
ابتدا کره رو ذوب کنید و سیبزمینی های حلقه ای رو از دو طرف خوب سرخ کنید و بعد سوسیس ها هم سرخ کرده و روی سیبزمینی بذارین و سپس تخم مرغ رو وسطشون زده و نمک و فلفل میزنیم و در تابه رو میذاریم تا خو بپزه😍😋
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#ژله_گل_لیلیوم👆👆👆
مواد لازم:
دوبسته ژله به رنگ دلخواه(یک رنگ..مثلا ژله انگور بنفش)
۴ قاشق غذا خوری یا ۱/۴لیوان شیر
دوبسته ژله الوورا
بستنی وانیلی ۲/۵لیوان
اب جوش ۳ لیوان
ابتدا دوبسته پودر ژله رو ( من از ژله انگور استفاده کردم) با دو لیوان اب جوش +یک قچخ پودر ژلاتین مخلوط و بنماری کردم و گزاشتم که خنک بشه..وقتی خوب خنک شد شیر رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و داخل قالب چرب شده ریختم( با دو..سه قطره روغن چرب کردم قالبمو) بعد داخل قالب ریختم و گزاشتم که نیم ببند بشه..بلا فاصله ژله بستنی پایه رو درست کردم و نصفشو ریختم روی ژلم و گزاشتم که ببنده و سفت بشه..و بقیشو رو هم داخل سینی چرب شده ریختم و گزاشتم که ببنده و با دست گلبرگها رو دراوردم.(از الگو استفاده نکردم..) وقتی ژله رو برگردوندم گلبرگها رو روی ژله گزاشتم و با رنگ خوراکی و زعفرون تزیین کردم.
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
50.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_زردآلو #بدون_فر و همزن😍😋
اگه خواستید میتونید از همزن استفاده کنید! یا تو فر ۱۸۰ درجه ۴۰ دقیقه
زردآلو نیم کیلو،ارد قنادی یا گندم 2 لیوان، ماست یا شیر نصف لیوان، کره یا روغن مایع نصف لیوان، تخم مرغ ۴ عدد، شکر 1 لیوان، وانیل نصف ق چ،بکینگ پودر 1 ق چ،پودر نارگیل در صورت تمایل 3ق غ
🔴 تخم مرغا و وانیلو با همزن دستی یا قاشق بزنید.
به ترتیب شکر روغن و ماست و پودر نارگیلو اضافه و هر بار خوب هم بزنید.
ارد را سه بار الک کنید و با بیکینگ پودر مخلوط کنید.
طی سه مرحله به مایه ی کیک بیافزایید و دورانی و به یک سمت هم بزنید.
داخل تابه یا قابلمه ی سایز متوسط چرب شده با قطر حدودا ۲۵ یا ۳۰ سانت بریزید. روی در تابه حتما دمکنی بزارید تا خمیر نشه.
شعله پخش کن بزارید با حرارت متوسط ۴۰ دقیقه ای میپزه. در اخر پخت درشو باز کنید با خلال دندون تست کنید که پخته یا نه.اگه خلال دندون از داخل کیک تمیز دربیاد یعنی پخته.
اگه شعله پخش کن نداشتید حرارتو کم کنید که اینجوری یک ساعته میپزه.نیازی به کاغذ روغنی نیست.در اخر اگه دوست داشتید شربت زعفرونی یا شربت بار روش بریزید تا هم خوشرنگ بشه هم شهددار
🍩 #کیک😍
🌸 #ایده
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بیسکویتی با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘
🍩 #کیک😍
🌸 #ایده
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش مردم تهران به سوژه خبرنگار۲۴نیوز فرانسه!
#مهمونی_ده_کیلومتری در رسانه اروپایی
@bistoo4news
اینم یه کیک پیتزاییی هیجان انگیز😍
⠀
حجم این ایرفرایر با کیفیت مباشی ۹/۲ لیتره و درب جلوش شیشه ایی که مراحل پختو میتونید کامل ببینید☺️
____
مواد لازم:
تخم مرغ:۱ عدد
شیر ولرم:۱ لیوان
روغن مایع:نصف لیوان
نمک:۱.ق.چ
خمیر مایه:۱ ق.غ
شکر:۱ق.غ
شیر ولرم برای مخلوط کردن با خمیر مایع:یک چهارم لیوان
آرد:۳ الی ۴ لیوان تا جایی که خمیر به دست نچسبه
مواد میانی:
سس پیتزا
پنیر پیتزا
فلفل دلمه ایی
ذرت
مرغ ریش شده
ژامبون
قارچ
رومال:زرده تخم مرغ،زعفرون،کنجد
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیرنون😋
خیلی راحته ی بار امتحان کنید عاشقش میشید
مختص اونایی که تایمندارن
حوصله درست کردن خمیر ندارن
و ضمنا از خمیر های آماده بیرونم مثل من خوشش ن نمیاد🥴🤣🤦♀️
ی بسته نون لواش
مایع گوشتی که شما میتونید از مرغ ریش ریش یا هر ترکیب دیگه ای استفاده کنید
قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای هم با ترکیب گوشت عالی میشه
نونهارو که برش دادید
کف قابلمتون که تفلون و از قبل چرب کنید بریزید هر بسته نون لواش ی لیوان شیر کافی و بعد کمی کره اب شدهو بعد مواد لایه به لایه بریزید و در نهایت پنیر پیتزا
بزارید رو شعله ملایم(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و بزارید به دل برشته بشه)و پنیرش اب بشه
پیتزا شما به همین راحتی امادس
خانوما ،خیرات برای اموات خیلی سخت نیست،از کوچکترین کارهایی که میکنید میتونید نیت کنید برسه به امواتتون.
از جفت کردن کفش مهمون،تاکمک نقدی خیلی کم،تا بردن یک ظرف غذا برای همسایه
و خیلی چیزهای کوچیک دیگه.
خیرات معنیش یک قابلمه نذری پختن نیست فقط.(که صد البته در حجم بالا نذری دادن ثواب زیادی داره)
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_قاشقی
توی روغن ولی بدونحتی ۱ قطره جذب روغن 😍😍😍
✍مواد لازم
ارد یک و یک سوم لیوان
تخم مرغ1عدد
شکرنصف لیوان
ماست سه چهارم لیوان
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر 2ق م خ
نکته ها
حتما روغن داغ باشه
بعداز اینکه مواد رو ریختین داغ روغن داغ بریزید روشون تا هم پف کنن هم مغز پخت بشن
از تابه کوجیک استفاده کنید
این کیک ماندگاری بالایی نداره
میتونید با هرچی دوست داشتید تزیینش کنین.
خانوما ،خیرات برای اموات خیلی سخت نیست،از کوچکترین کارهایی که میکنید میتونید نیت کنید برسه به امواتتون.
از جفت کردن کفش مهمون،تاکمک نقدی خیلی کم،تا بردن یک ظرف غذا برای همسایه
و خیلی چیزهای کوچیک دیگه.
خیرات معنیش یک قابلمه نذری پختن نیست فقط.(که صد البته در حجم بالا نذری دادن ثواب زیادی داره)
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_شکلاتی پنبه ای👌
از اون کیک قدیمیا نوستالژی
یاد مدرسه افتادم 😄😍
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد دو پیمانه
بکینگ پودر یک بسته یا ده گرم
وانیل شکری یک بسته یا پنج گرم
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی یک فنجان
شکر یک پیمانه
خانوما ،خیرات برای اموات خیلی سخت نیست،از کوچکترین کارهایی که میکنید میتونید نیت کنید برسه به امواتتون.
از جفت کردن کفش مهمون،تاکمک نقدی خیلی کم،تا بردن یک ظرف غذا برای همسایه
و خیلی چیزهای کوچیک دیگه.
خیرات معنیش یک قابلمه نذری پختن نیست فقط.(که صد البته در حجم بالا نذری دادن ثواب زیادی داره)
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#شیرینی_چوروس
Souzan_shariatمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قطایف_عربی 😍😋
Tanavoashpaziمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پخت_بلدرچین
آموزش پخت بلدرچين
بلدرچین مصرف میکنید؟ من همیشه خودم مصرف میکنم طبعشم گرمه وخیلی خوبه.
داخل بلدرچين ها روکاملاتمیزمیکنیم ومیشوریم داخل تابه میچینیم بهش کره و آب وزعفران روبهش اضافه کرده دم کنی میزاریم تا تقریبابین ۲تا۲ونیم ساعت باحرارت کم میزاریم تاپخته بشن حین پخت بلدرچين روزیررورومیکنیم ودرانتهابهش نمک هم اضافه میکنیم این روش عالیه حتماامتحان کنید
Amozesh_ashpazi_cakeمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی_چیز برگر رول
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقداری شکلات تخته ای که اختیاری هست رو هم میتونید به دسرتون اضافه کنید
مواد رو هم بزنید تا غلیظ بشه و به قوام کافی مثل ویدئو برسه.
مواد رو داخل قالب های دسر مناسب بریزید.
قالب ها رو اول بزارید تا به دمای اتاق برسه و بعد بزارید داخل یخچال تا خودش رو بگیره
خوب دیگه دسر شما آماده.
از خوردنش لذت ببرید
Pluss_magمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#خورشت_کدو
برای این خورشت خوشمزه
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زرچوبه مخلوط کرده قلقلی میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم.
دو عدد پیاز درشت را نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه زرچوبه وفلفل و رب گوجه فرنگی، دو سه برش حلقه ای از یک فلفل قلمی تند ، ادویه خورشتی و نمک اضافه کرده و مجدد تفت میدیم و بعد به مقدار کافی آب جوش و کمی زعفران اضافه میکنیم و گوشت قلقلی ها و کدوها رو داخل سس قرار میدیم و درب ظرف رو میذاریم تا کاملا بپزه و جا بیفته همینطور میتونیم کدوها رو سرخ کنیم و بعد از اینکه گوشت قلقلی ها پخت ده دقیقه آخر به همراه غوره به خورشت اضافه کنیم بعد از اینکه جا افتاد در ظرف مناسب میکشیم و با گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و پلوی زعفرانی سرو میکنیم.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام مهربووووونا
#چیزکیک_لیوانی اوردم
مواد لازم برای تهیه دو تا لیوانه و مقدار پنیر و خامه بستگی داره به سلیقه خودتون، اگر طعم پنیرو دوست دارید میزانشو نسبت به خامه بیشتر کنید.
Artybooriمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#حلیم
برای تهیه 👇
ابتدا سه پیمانه گندم (نیم کوب،پوست کنده،با پوست هرچی دم دسته میتونید استفاده کنید) رو از شب قبل تو اب سرد خیس میکنیم و روز بعد در قابلمه ای میریزیم و حدود دو لیتر (تا نصف قابلمه رو پر کنه) داخلش اب ریخته و روی حرارت میذاریم تا چند ساعت بپزه و نرم بشه
اگه از لحظه ای که گندم و داخل قابلمه میریزید با قاشق هم نزنید ته نمیگیره و لازم نیست مدام هم بزنیم
بعد دو سه ساعت حرارت رو خاموش و اجازه میدیم تا یکم از داغی بیوفته
داخل غذا ساز یا از چرخ گوشت
و بعد از صافی رد میکنیم
گندم باقی مونده از صافی رو مجدد با اب میپزیم یک ساعت دیگه و میکس میکنیم و از صافی رد میکنیم
اگرم دوست داشتیم میتونید همونو هم به حلیم اضافه کنید یک ق نمک هم اضافه میکنیم
نیم کیلو گوشت گردن یا بوقلمون یا مرغ رو هم جداگانه با پیاز میپزیم و بعد از صاف کردن به حلیم اضافه میکنیم و اجازه میدیم به غلظت دلخواه برسه
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc