eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.7هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همینطور که میدونید شامی پوکه یک غذای شمالی اصیله که خیلی هم پرطرفداره البته شامی گیلان و شامی مازندران یکم باهم متفاوته بریم باهم یک نوع شامی راحت و خوشمزه درست کنیم گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم لپه ۲۰۰ گرم سیب‌زمینی متوسط ۱ عدد تخم مرغ ۱ عدد پیاز بزرگ ۱ عدد زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق غ خ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم ابتدا لپه رو چند ساعت خیس میکنیم بعد لپه ، گوشت ، پیاز ، سیبزمینی ، نمک ، فلفل و زردچوبه رو داخل قابلمه ریخته و روش آب میریزیم و میزارم روی حرارت تا کاملا پخته بشه و هیچ آبی ازش باقی نمونه بعد همه مواد رو میریزیم داخل غذاساز یا با گوشتکوب میکوبیم و زعفرام دم کرده و تخم مرغ رو هم اضافه کرده و به اندازه یک نارنگی برداشته و کف دست پهن میکنیم و داخلش رو سوراخ میکنیم که مواد بهتر پخته بشه و در روغن داغ سرخ میکنیم Azam.mirarabمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
آرد : 1 پیمانه پودر قند : 3/4 پیمانه کره : 100 گرم روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری خلال پسته برای تزیین : مقداری ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد برش می زنیم . ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ اعضای کانال:بنده به فکر خیرات اموات هستم هر لحظه و هر ساعت نه تنها فقط پنج شنبه جمعه تمام لحظات هر کاری میکنم میگم هدیه به ائمه ثوابش برسه به همه اموات بدوارث و بی وارث نه تنها فقط اموات خودم.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
🔴 میدونی کتک زدن کودکت چهار آسیب جبران ناپذیر روی آینده اون داره⁉️😔 🍭از جادوی بازی و قصه درمانی خبر داری؟ 🍭دنبال راهی برای خودتی؟ 🍭دوست داری کودک مهار بشه؟ 🍭دیگه هات جواب نمیده؟ 🍭 نوشتن براش سخته ؟ 👩‍🏫 کانال توسط بهترین مدیریت می‌شود👌 https://eitaa.com/joinchat/185532724C69fb084330 مادری یا مربی‼️ همین الان فقط با عضویت داخل کانال😉☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ته چسن قالبی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بله من برا ته چینام ادعا دارم🫢 پیجمون کلی آموزش خفن و راحت داره،بیا مهمونم باش❤️ مواد لازم: چهار پیمانه برنج(برای شش نفر کافیه) فیله مرغ یا تکه های خرد شده ی مرغ به تعداد دلخواه زعفران و نمک و فلفل برای مزه دار کردن مرغ مایه ی ته چین: یک لیوان بزرگ ماست(من ماست چکیده استفاده میکنم،سون هم خوشمزه میشه) نصف لیوان روغن مایع یک تخم مرغ کامل و یک زرده ی تخم مرغ نمک و فلفل و دارچین به مقدار لازم دو قاشق غذاخوری گلاب یا پودر گل محمدی زعفران فراوان😍👌 زرشک به مقدار دلخواه(بعضیا کشمشم میزنن تا ترش و شیرین بشه میتونین از خلال بادام و پسته هم استفاده کنین🤤) مراحلشم تو فیلم گفتم عزیزای دلم،البته که اول فیلم محض شوخی بود و تک تکتون استادین و خیلی خوشمزه تر از من درست میکنین❤️ خوشحال میشم راز خوشمزه شدن ته چینتونم برام بنویسین🥰 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کیک بی درد سر👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظرفاتو کثیف نکن!بیا سه سوته بپزیمش😎🙌🏼 کل آموزش های پیج همینطوری بی دردسره ها😍 بیا همراهم باش و استوری هارو از دست نده😌 @elahe_cook @elahe_cook مواد لازم: یه تخم مرغ نصف لیوان شیر چهار قاشق کره آب شده نصف لیوان آرد پودرکاکائو سه قاشق غذاخوری(اگه پررنگه دو قاشق بزنین) وانیل نوک قاشق چای خوری بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری شکر نصف لیوان نکته هاش: تابه حتما نچسب باشه اگه نچسب نیست موادو داخل یه ظرف دیگه قاطی کنین بریزین داخل تابه ای که چرب و آردپاشی کردین این کیک خیلی پف نداره ولی بافتش عالیه و خیلی خوشمزه س😍 خیلی زود آماده میشه در حد یه ربع! روی شعله پخش کن با حرارت کم بذارین بپزه(بهتره دم کنی هم بذارین) روش پخت: همه موادو قاطی کنین بذارین بپزه😁🙌🏼 سوالی نبود؟😎 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
پیتزا راحت بدون فر👇