eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ونکات اسلامی
(بدون نیاز به همزن برقی)  مواد اولیه برای 6 نفر : زعفران 1قاشق چایخوری (آبکرده و غلیظ)شیر  1چهارم فنجان کره به میزان لازم (آب شده) تخم مرغ  3عدد شکر 1فنجان آرد1فنجان بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری سرپرنمک 1هشتم قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا فر را با دما375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود.تخم مرغها را نیز نیم ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم .حال ظرفی مناسب را در نظر گرفته و تخم مرغها و زعفران را داخل آن ریخته و با همزن دستی به خوبی آنها را مخلوط میکنیم. شکر را کم کم به تخم مرغها اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم. بیکینگ پودر را پس از حل شدن شکر به مواد اضافه کرده و شیر را نیز به صورت سرد به مواد می افزاییم. آرد و نمک را مخلوط کرده و 3بار الک میکنیم و به صورت کم کم به مواد افزوده و بعد از هربار اضافه کردن به خوبی مواد را مخلوط میکنیم تا مواد گلوله نباشد قالب مناسبی را در نظر گرفته و با کره آن را چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم طوری که تنها 2سوم قالب پر شود. قالب را به مدت نیم ساعت تا 40دقیقه داخل فر داغ شده قرار میدهیم نکات: 1)بعد از تمام شدن زمان پخت ، کیک را با انگشتان امتحان کنید. اگر جای انگشت ها روی کیک باقی ماند یعنی کیک هنوز کاملا پخته نشده و باید کمی بیشتر در فر بماند. تا زمانی که روی کیک طلایی شود 2)میتوانید مقداری دارچین هم به کیک اضاففه کنید. 3)در صورت تمایل به جای شیر از آب سرد استفاده کنید. 4)توجه داشته باشید استفاده از زعفران در کیک اختیاریست اما بودن آن کیک را خو مزه و خوش عطر میکند. 5)اگر آرد شما گلوله شد میتوانید آن را از صافی ریز رد کنید و در حین عبور با پشت قاشق گلوله ها را صاف کنید سعی کنبد این کار را 2بار انجام دهید حتی میتوانید در نهاین کل مواد را داخل مخلوط کن هم بریزید . 6)در صورت تمایل به جای شیر گلاب اضافه کنید تا کیک شما خوش عطر شود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
کدوحلوایی مواد لازم: 🔸شیره انگور: 1 کیلو 🔸زعفران :به میزان لازم 🔸آب: 3 لیوان 🔸گلاب خالص: یک استکان کوچک 🔸کدو حلوایی: 1 کیلو طرز تهیه: کدوها را پوست کنده و تخمه های آن را جدا کرده و قسمت گوشتی را خرد کنید یا رنده کنید. می‌توانید برای زیباتر شدن مربا با قالب های ریز قالب بزنید. کدوها را نیم پز کنید بعد شیره انگور و زعفران را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد تا به قوام مورد نظر برسد،بعد گلاب را به آن اضافه کنید. ✅ در صورت تمایل می توانید دارچین هم به مربا اضافه کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موادلازم برای تهیه ی مربای انجیر: انجیر1کیلو شکرقهوه ای نیم کیلو گلاب دوقاشق غذاخوری. هل پودرشده یک قاشق چایخوری. ابتدا انجیرها راتمییزشسته وبا یک لیوان آب میپزیم.درب قابلمه روگذاشتم که زودپخته بشه.بعدشکر رو اضافه کردم ودرآخرگلاب وهل رو اضافه کردم وگذاشتم جا بیفته. هرچقدر دوست داریدآب داشته باشه ویاغلیظ باشه اجازه بدیدکه انجیرباشکربپزه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ پودینگ تخم شربتی😍😍 🍜طرز تهیه برای لایه اول تخم شربتی رو از شب قبل شسته بعد با کمی شیر نارگیل مخلوط میکنم و داخل یخچال میذارم تا صبح،بعد یک قاشق عسل بهش اضافه میکنم برای شیرینی بهتر با قاشق انتهای ظرف سرو میریزیم برای لایه دوم اناناس رو کمی داخل فریزر نگه میدارم تا حالت یخی بگیره بعد داخل میکسر کاملا میکس میکنم اگر دوست داشتید کمی عسل بزنید (من نزدم) لایه سوم (اخر) توت فرنگی رو مثل اناناس داخل فریزر میذارم تا یخی بشه و دورش برفک ببنده بعد داخل میکسر کاملا میکس میکنم و روی لیوان ها کمی گردو و شربت توت فرنگی ریختم و با قاشق میل کردیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
لپه 1 پیمانه پیاز متوسط خرد شده 1 عدد گشنیز 1/2 پیمانه فلفل چیلی قرمز خرد شده 1 عدد نمک 1 و 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه 1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده ریز 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده 2 عدد روغن سرخ کردنی 👇طرز تهیه👇 1- اول لپه ها رو بشویید و از شب قبل خیس کنید. لپه ها رو توی آبکش بریزید و کاملا خشک کنید تا مایه فلافی شل نشه. 2- حالا همه ی مواد اولیه رو به جز روغن داخل مخلوط کن بریزید تا یه مخلوط نیمه صاف به دست بیاد و تقریبا یک دست بشه ولی یه کم تکه های کوچک لپه حس بشه. 3- مایه رو با قاشق یا قالب فلافی داخل سینی یا بشقاب به شکل گلوله های گرد پهن در بیارید، روش رو بپوشونید و حداقل 3 ساعت در یخچال بذارید تا خودش رو بگیره. 4- روغن سرخ کردنی را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ بشه. بعد فلافل هایی رو که از قبل آماده کردید داخل روغن بندازید تا دو روی اون سرخ بشه و به رنگ طلایی دربیاد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بدون نیاز به استراحت خمیر⏰❌😍 1 سفیده تخم مرغ بزرگ 150 گرم سرشیر 1/2 پیمانه ماست 1 قاشق مرباخوری نمک 10 گرم بکینگ پودر 3 پیمانه آرد 1 مشت جعفری ریز خرد شده 1 مشت شوید ریز خرد شده برای داخلش، پنیر سفید و پنیر کاشار یا پیتزا تخم مرغ، ماست و سرشیر رو با چنگال یا همزن دستی، خوب هم بزنید تا مخلوط شن، مقداری از آرد رو اضافه کنین و مخلوط کنین بعد نمک و بکینگ پودر رو اضافه کنین و بقیه آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین،تا خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه.اگه خیلی شله، مقداری دیگه آرد اضافه کنین. بعد که خمیر خوب جمع و جور شد، جعفری ها و شوید هارو اضافه کنین و ورز بدین. خمیر رو به توپهای به اندازه گردو تقسیم کنین، با دست هرکدومو باز کنین و داخلشون مخلوط پنیرهارو ویا هرچیز دلخواه دیگه بزارین و ببندین و گوشه هاشو با چنگار فشار بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین تا روشون سرخ شه. 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بوقلمون مواد لازم : 🔸سینه بوقلمون: ۵۰۰ گرم 🔸نمک دریا و فلفل: به مقدار لازم 🔸پودر سیر: به مقدار لازم 🔸روغن ارده کنجد : برای سرخ کردن 🔸آرد سبوس دار و آرد سوخاری : به مقدار لازم 🔸تخم مرغ محلی: یک تا دو عدد طرز تهیه: ابتدا تکه های بوقلمون را نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پودر سیر قرار دهید سپس بوقلمون ها را به آرد سبوس دار آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل کنجد و آرد سوخاری که پایین دستور درست کردنش را داده ام بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود. در آخر آن را با سبزیجات تزیین کرده سرو نمایید. ✅ اگر بوقلمون ها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر میشود اگرچه با همان نیم ساعت هم طعم می گیرند. برای خوش رنگ تر شدن شنیسل مقداری زرچوبه به آرد سوخاری اضافه کنید. را اینگونه اماده کنید، ابتدا نان سبوس دار خشک را کوبیده تا به صورت پودر دربیاید سپس زرچوبه و کنجد را در آن اضافه کرده و بوقلمون را در آن بغلطانید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥞 🍌 مواد لازم ▪️تخم مرغ 1عدد ▪️شکر4ق غ ▪️وانیل نوک ق چ ▪️شیر یک پیمانه ▪️روغن مایع 3ق غ ▪️موز2عدد ▪️بکینگ پودر2ق چ ▪️آردیک پیمانه و1ق غ ▪️نمک نوک ق چ ▪️دارچین1 ق چ طرز تهیه: تخم مرغ،وانیل و شکر رو باهمزن خوب میزنیم،سپس شیر وروغن رو اضافه وهم میزنیم وبعد موز رو کاملا پوره میکنیم و اضافه میکنیم،درآخر هم آرد،بکینگ پودر،دارچین ونمک رو که باهم سه بار الک کردیم اضافه میکنیم وهم میزنیم در حد مخلوط ویکدست شدن تابه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم شه،بدون ریختن روغن و ‌چرب کردن،مایه ی پنکیک رو توی تابه میریزیم ووقتی حباب زد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه،بعد از پخت روی توری میذاریم تا خنک شه وخمیر نشه،بعد با هرچی دوست داشتین سروش کنین 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مصرف نمک قبل و بعد از غذا سبب در امان ماندن معده از عفونت خواهد شد 🍽🍽🍽🍚🍚 ،❌❌❌❌❌❌❌❌ نکته...... انواع رژیم های گیاه خواری، مایعات، گوشت خواری، پرهیز شام، تماما از نظر طب، مردود میباشد اگر تمایل به رژیم سلامت هستید بهترین رژیم، کم کم حذف نهار میباشد با این شرط که صبحانه خوب و مفید 🍛🍜🍳🍳 و شام خوب و مفید و مفصل بعد از نماز مغرب دقیقا مثل ماه مبارک رمضان با این تفاوت... که در روز به جای وعده نهار، میوه یا کمی آجیل میل شود نکته ❌❌ این رژیم در یک صورت صحیح خواهد بود آن هم به این شرط که صبحانه و شام مفصل خورده بشه 💦💦💦💦💦💦 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مصرف سس برای سلامتی مضر است و باعث چاقی میشود بجای سس از ماست چکیده استفاده کنید.با این کار هم سالاد خوشمزه می شود و هم دیگر نگران چاق شدن خود نباشید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز تهیه رو در پستای قبل توضیح دادم اما برای یادآوری بگم گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه بعد از کباب شدن از سس مخلوط کره آب کرده و زعفران روی کباب ها می دیم و داغ با برنج زعفرانی سرو می کنیم، با این روش نیازی به تخم مرغ نیست و کباب از سیخ نمی ریزه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ و با ذکر مقدس 👈یا عفیف 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🅾 صبحانه ارده و شیره بخورید چون : ازبین برنده زخم های چرکی تسکین دهنده درد درمانگر اختلالات کبد و کلیه ای ازبین برنده استخوان درد و درد مفاصل و گرم کننده بدن در فصل سرماست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
MT لپه پخته شده 300 گرم برنج خیس خورده 250 گرم الی 200 گرم وبلغور گندم خیس شده 2 ق غ رب گوجه فرنگی 4 الی 7 ق غ زعفرون دم شده غلیظ یک دوم پیمانه ادویه معمولی 1 ق غ زردجوبه 2 ق غ دارچین 1 ق م فلفل سیاه نصف ق چ نمک به میزان لازم کلم سفید متوسط 1 عدد الوچه خشک شده به تعداد دلخواه پیاز بزرگ 4 الی 5 عدد پیاز متوسط واسه داخل مواد 2 عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم اب قلم صاف شده 1 لیوان شکر یک دوم پیمانه یا به دلخواه سرکه یک دوم پیمانه یا به دلخواه ابتدا لپه رو که ازقبل پخته ابکش میکنیم ویک بار هم شسته تا ازلعاب لپه کاسته بشه سپس برنج وبلعور رو باهم شسته وخیس میکنیم سپس برنج را هم دراب جوش ریخته فقط یک جوش که زد ان راهم ابکش کرده وکنار گذاشته وبعد 2 عدد پیاز رو کاملا سرخ کرده بعد گوشت چرخ کرده رو هم با یک پیاز رنده شده واب گرفته شده خوب مخلوط کرده کمی درحد مخلوط شدن ورز داده به پیاز سرخ شده اضافه کرده وتفت کامل داده وسپس به ترتیب اول زردچوبه رو زده و تفتی داده تا رنگ زرد چوبه پس داده تا خوش رنگوخامیش گرفته بشه وبعد رب رو اصافه کرده وباز تفت داده تا رنگ رب هم پس بده سپس به ترتیب ادویه و دارچین وفلفل سیاه رو اضافه کرده وتفت کنی داده تا بوی خامی انها گرفته شود سپس به اندازه 6الی 7 ق از اب قلم رو اضافه کرده وزعفرون را هم به اونا اضافه میکنیم تا مخلوط شود ویکی دوق غ از شربت ریخته ومخلوط میکنیم وبعد برنج ابکش شده ولپه ابکش شده را اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم و در کناری میگداریم کلم ها رو یا درسته ویا خیلی با احتیاط واروم از هم جدا ورقه ورقه میکنیم ودراب جوش یکی دوجوش که زد ابکش میکنیم پس از اینکه کمی یرد شدن برگهای کلم رو برش داده مرتب میکنیم به صورت مربع برش میزنیم وبعد ازمواد اماده شده به اندازه لازم گذاشته مثل دلمه برگ موپیچیده و5 عدد پیازی که داشتیم به صورت ورقه ورقه گرد برش داده ودر کف ماهی تابه به ردیف چیده کنارهم ودلمه های اماده شده رو از روی پیازها میچینیم تا تموم شوند و بعد 2 ق دیگر رب و زرد چوبه 1 ق غ و ادویه 1 ق م سرپر ودارچین رو کمی در روعن تفت داده وزعفرون واب قلم رابه اونا اضافه میکنیم ویه جوش که زد می ریزیم از روی دلمه ها وگوجه های خشک روکه شسته وتمیز کردیم رو ازروی دلمه هامون گداشته ومیگذاریم کاملا پخته شوند ودراخر شکروسرکه رو مخلوط کرده وروی حرارت کمی که شکردرسرکه حل شد ازروی دلمه هامون ریخته وچن جوش که زد خاموش میکنیم نکته سرکه وشکر میتونه اندازه هاش متغیر برحسب ذائقه باشه وزعفرون و رب رو هرگز کم نریزید وبعداز پخت کامل درظرف موردنظرتون کشیده وازروش هم با پیاز سرخ شده وزرشک والوچه های پخته شده تزیین میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍲 برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موادلازم📝 ۵ ق غذاخورى سر پر نشاسته ى گندم ٣ ق غذاخورى سر پر شير عسلى ٢ ليوان شير ٢ ق غذاخورى گلاب ✍️طرزتهیه: اول از همه نشاسته رو با شير مخلوط كنيد، بعد شير عسلى رو اضافه كنيد و روى حرارت ملايم قرار بديد تو اين فاصله گلاب هم اضافه كنيد و هم بزنيد تا قوام بياد.نيازى به شكر نيست، شير عسلى شيرينى كافى رو به فرنى ميده. اگر به شير عسلى دسترسى نداشتيد از شكر استفاده كنيد. شير عسلى رو از لوازم قنادى و سوپر ماركت ميتونيد تهيه كنيد ، من از مارك الفجر استفاده ميكنم.براى تزيين هم ميتونيد از دارچين و خلال پسته و بادام استفاده كنيد.فرنى بعد از اينكه خنك شدن كمى سفت ميشه، پس نذاريد رو حرارت زيادى سفت بشه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💢 خوردن پنیر به تنهایی و خصوصا خوردن در وعده صبحانه، فرد را دچار ⇩ رخوت سستی کندی دریادگیری کاهش تمرکزذهن می کند ✍🏻بهترین زمان مصرف پنیر وعده شام با«گردو» می باشد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آش كارده یکی از محبوب‌ترین آش های استان فارسه و در عین حالی که به سختی تهيه میشه بسیار خوشمزه ست. تهیه ی آن نياز به دقت و مهارت زیادی داره. در اصل چاشنی این آش خوشمزه، گیاهی به نام کارده ست. این آش محلی در میان شیرازیا ومسافران نوروزی طرفداران بسیاری داره. در مناطق مختلف روش‌های پخت متفاوتی داره برای تهیه‌ی آش کارده ، نیاز به کارده هست که این گیاه برگ‌های پهن شبیه اسفناج داره. این آش معمولا رقیق، ترش مزه و فاقد روغن و چربی ست. مواد لازم : کارده : 500 گرم آردگندم: 100 گرم برنج نیم‌دانه محلی : 300 گرم دوغ ترش :یک لیتر ( یا آبغوره :حدودا نیم لیتر در حدی که آش ترش شود ) طرز تهیه : ابتدا کارده رو شسته و همراه با آرد گندم خرد میکنیم. ( به علت تیزوبرنده بودن سبزی کارده، برای خرد کردنش باید از دستکش استفاده کرد) نمک و فلفل رو بهش اضافه کرده بعد دوغ یا آبغوره رو اضافه کرده و در نهایت مقداری آب ولرم هم اضافه میکنیم. اول همه مواد رو آماده میکنیم بعد به مرحله پخت میرسانیم. مواد آماده شده رو بمدت 10 تا 12 ساعت در محیطی گرم(زیرپتو) نگه میداریم. سپس برنج رو شسته و روی حرارت قرار میدیم تا پخته بشه.مرتب هم میزنیم تا ته نگیره. بعد رو بهش اضافه کرده اجازه میدیم تا سبزی پخته و آش آماده بشه. این آش ترش همراه با فلفل قرمز سرو میشه. هشدار: کارده ی تازه، برندگی و تیزی زیادی داره که هنگام پاک کردن و خردکردنش باید از دستکش استفاده کرد.و بصورت خام خوردنش باعث زخم شدن زبان و گلو میشود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌ ‌مواد لازم: ‌ ‌یک لیوان آرد گندم یک لیوان شکر یک سوم لیوان گلاب یک سوم فنجان زعفران دم کرده غلیظ ۵ لیوان آب جوش ‌ ☘👩‍🍳 👩‍🍳☘ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شکر 2 کیلو ترجیحا قهوه ای اگر نبود سفید گلاب یا اب نصف لیوان بزرگ زعفران و هل اسیاب شده به میزان لازم همه مواد رو با هم مخلوط نموده و روی شعله قرار می دیم تا با شعله ملاسم جوش بیاد جوش که امد شعله رو کم می کنیم بعد از 5 تا 10 دقیقه حالت کف به خودش می گیره در این حالت انقدر هم می زنیم تا احساس کنیم که داره سفت میشه خاموش می کنیم و می ریزیم تو سینی دایره ای و در جایی که سایه باشه قرار می دیم تا مواد خودش رو بگیره و سفت بشه بعد از چند ساعت قالب قند و از سینی جدا می کنیم و اجازه می دیم کاملا خشک بشه و این کار یک تا دو روز زمان میبره بعد از خشک شدن قند ها رو میشکنیم. و استفاده می کنیم نوش جان 😍😍😍 @ASH_GMO_NO 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami