eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
نحوه برش چیپس رو ببینید، بعد از برش اونهارو داخل آب یخ بریزید، ماساژ بدید و آب کش کنید و اونهارو داخل روغن داغ سرخ کنید. ادویه چیپس: پودر پیاز، پودر جعفری و نمک . سس قارچ گودا: قارچ: 400 گرم روغن: 2 قاشق غذا خوری تخم گشنیز: 1 قاشق چای‌خوری خامه: 2 قاشق چای‌خوری پنیر گودا: 5 ورق . 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** روزت را با تکه شکسته های دیروز شروع نکن هر روز که بیدار میشیم ،اولین روز از باقی عمر ماست.برنامه روزانه ت رو درست کن اینده ت درست میشه. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی شکلاتی 🍫 این شیرینی میتونی واسه مهمونیا به راحتی درست کنی😋 مواد لازم: آرد: دو پیمانه پنیر خامه ای: صد گرم شکر: ۴ قاشق غذاخوری 🥄 کره 🧈: ۲۰۰ گرم نمک 🧂: ۱/۲ قاشق چایخوری شکلات تخته ای تلخ یا شیرین 🍫 مربا یا مارمالاد 👩‍🍳 پنیر و کره رو انقد با همزن برقی بزن تا خوب ترکیب شن، بهش شکر و نمک بزن و همینجوری به هم زدن ادامه بده. وقتی خوب ترکیب شدن، یه ذره یه ذره آرد رو بهش اضافه کن و هم بزن. بعد که کامل ترکیب شدن، با دست ورز بده تا خمیری شه، بذار تو پلاستیک بذار تو یخچال یک ساعت استراحت کنه.⌚ بعد از یک ساعت خوب پهنش کن و با وردنه نازکش کن. روش مارمالاد یا مربا بزن، شکلات رنده شده بزن مثل ویدیو برش بزن و رول کن. روش زرده تخم‌مرغ بزن . بذار تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه، ۱۰ دقیقه هم با گریل بالا بذار باشه.⌚ ‼️فر ها با هم متفاوته، چک کن که خام یا سوخته نشه.😉 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** روزت را با تکه شکسته های دیروز شروع نکن هر روز که بیدار میشیم ،اولین روز از باقی عمر ماست.برنامه روزانه ت رو درست کن اینده ت درست میشه. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
€ مرغ وآلو طرز تهیه پست بعدی کانال👇
وآلو وقیسی😋 طرزتهیه: برا تهیه این خورش اول سه تا پیاز بزرگ رو‌ نازک خلالی کرده وخوب سرخ کنین بزارین کنار تکه های مرغتون رو با کمی نمک وفلفل وزردچوبه خوب هر دو طرفشو سرخ کنیدوکمی زعفرون هنگام سرخ شدن اضافه کنید وقتی هردو طرف خوب سرخ شد دوسه قاشق از پیاز سرخ شده رو اضافه ویک لیوان اب به تابه مرغا افزوده وبعد جوش امدن حرارتو خیلی کم کنید تا مرغا بپزن اواسط پخت الو وقیسی رو هم به مرغا اضافه کنید در یک تابه دیگه خیلی کم روغن بریزیید یک قاشق رب گوجه رو درش دوسه دقیقه تفت بدین دو قاشق رب انارم وباقی پیاز سرخ شده رو افزوده کمی تفت داده یکربع اخر پخت مرغ به تابه اضافه کنید وبزارین اروم قل بزنه وسس غلیظ بشه این خورش کم اب هست وسس غلیظش بینهایت خوشمزه ،اگه رب انارتون ترش بود میتونید با یک قاشق شکر ملسش کنید من به جای شکر یک مشت کشمش اضافه کردم که عالی شد. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد،،بانو به هیچ وجه اشپزخونه رو تعطیل نکن حتی اگه شده دو تا سیب زمینی تو قابلمه بندازی بپزه😉 (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ پنج عدد تخم مرغ نوک ق چ وانیل یک و یک چهارم لیوان شکر یک لیوان آب ولرم میتونید از شیر هم استفاده کنید سه چهارم لیوان روغن مایع دو و نیم لیوان آرد قنادی سه بار الک شده دو ق چ بکینگ پودر برای دو رنگ شدن کیک : دو ق غ سرخالی آرد دو ق غ سرخالی پودر کاکائو ‌ ❌حتما حین هم زدن کاسه همزن و دورگیری کنید که بعداً کیک بوی تخم مرغ نده ‌ ❌این کیک بافت خیلی نرم و پنبه ای نداره اگه بخواین نرم بشه کمی که از داغی افتاد یک لیوان شیر ولرم بریزید و بعد از اینکه به خورد کیک رفت کیک رو بر گردونید و برش بزنید ‌ولی به نظر من همینجوریش خیلی خوشمزه ست مخصوصا کنار چای یا شیر🥰 ‌ 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** روزت را با تکه شکسته های دیروز شروع نکن هر روز که بیدار میشیم ،اولین روز از باقی عمر ماست.برنامه روزانه ت رو درست کن اینده ت درست میشه. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
🔺️مواد لازم برای کوفته ها گوشت چرخ کرده کم چرب 250 گرم تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری 4 قاشق غذا خوری نصف پیاز رنده شده سیر 1 حبه فلفل سیاه پودر فلفل چیلی نمک 🔺️مواد لازم برای پاستا پاستا 250 گرم 1/2 پیاز رب گوجه 1 قاشق غذاخوری پوره گوجه 1 لیوان شکر 1 قاشق چایخوری (دلبخواهی) نخود فرنگی 1 لیوان گوجه گیلاسی5-6 (دلبخواهی) آب 500 میلی لیتر شیر ‌200 میلی لیتر نمک فلفل پنیر پارمزان رنده شده به مقدار دلخواه 🔺️طرز تهیه ابتدا همه ی مواد کوفته را در ظرفی ریخته و خوب ورز میدهیم تا کاملا مخلوط بشن حالا به اندازه یک گردو از مواد برداشته و شکل میدهیم و داخل روغن کمی سرخ میکنیم ،کوفته هارو از تابه خارج کرده و داخل همان تابه پیاز خرد شده را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت ميدهیم حالا رب رو اضافه کرده و کمی تفت میدهیم حالا پوره گوجه فرنگی و شکر رو اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر تفت میدهیم سپس کوفته ها پاستا رو به سس اضافه کرده و بعد آب و شیر روی پاستاها میریزیم و در آخر نمک و فلفل و ادویه های دلخواه رو اضافه میکنیم وقتی که سس شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم میکنیم و درب تابه رو میزاریم گاهی هم میزنیم برای این مقدار پاستا حدواد 15 دقیقه طول میکشه تا پاستا آماده بشه.بسته به نوع پاستا شما ممکن است این زمان کمی تغییر کنه.اگه سس آبکی بود درب تابه رو باز بذارید سس غلیظ بشه و اگه پاستا سفت بود میتونید کمی آب گرم‌اضافه کنید و در مرحله آخر مقداری پنیر پارمزان را روی پاستا رنده میکنیم. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** روزت را با تکه شکسته های دیروز شروع نکن هر روز که بیدار میشیم ،اولین روز از باقی عمر ماست.برنامه روزانه ت رو درست کن اینده ت درست میشه. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
سینه مرغ......2عدد آلو خورشتی..... 1 لیوان هویج....... 5 عدد پیاز...... 2 عدد آبلیمو یا آبغوره...... 4 قاشق غذاخوی زعفران دم کرده .....1 قاشق غذاخوری شکر..... 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی...... 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. گوشت خورشتی یا سینه نرغ خرد شده ،را اضافه میکنیم.و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس نمک ، فلفل و 4 لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت بپزد و کمی تمام شود. پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. هویج ها را پوست بکنید و خلالی برش بزنید.بهتر خلال ها باریک و نازک باشد.بهترین روش استفاده از رنده آلمانی هاست. سپس تمام این مواد را به گوشت پخته اضافه کنید.رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید. سپس 1 لیوان آب ، زعفران دم کرده و آلوهای خورشتی را به آن اضافه کنید و پس از اینکه به جوش آمد این سس را به گوشت و بقیه مواد داخل قابلمه اضافه نمایید. در قابلمه را بگذارید و 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورش با حرارت کم جا بیفتد و غلیظ شود. پس از غلیظ شدن خورشت آبلیمو را اضافه کنید و خورشت را در ظرف بکشید و بهمراه برنج سرو کنید. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد،،بانو به هیچ وجه اشپزخونه رو تعطیل نکن حتی اگه شده دو تا سیب زمینی تو قابلمه بندازی بپزه😉 (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد،،بانو به هیچ وجه اشپزخونه رو تعطیل نکن حتی اگه شده دو تا سیب زمینی تو قابلمه بندازی بپزه😉 (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
€ مرغ وآلو طرز تهیه پست بعدی کانال👇
وآلو وقیسی😋 طرزتهیه: برا تهیه این خورش اول سه تا پیاز بزرگ رو‌ نازک خلالی کرده وخوب سرخ کنین بزارین کنار تکه های مرغتون رو با کمی نمک وفلفل وزردچوبه خوب هر دو طرفشو سرخ کنیدوکمی زعفرون هنگام سرخ شدن اضافه کنید وقتی هردو طرف خوب سرخ شد دوسه قاشق از پیاز سرخ شده رو اضافه ویک لیوان اب به تابه مرغا افزوده وبعد جوش امدن حرارتو خیلی کم کنید تا مرغا بپزن اواسط پخت الو وقیسی رو هم به مرغا اضافه کنید در یک تابه دیگه خیلی کم روغن بریزیید یک قاشق رب گوجه رو درش دوسه دقیقه تفت بدین دو قاشق رب انارم وباقی پیاز سرخ شده رو افزوده کمی تفت داده یکربع اخر پخت مرغ به تابه اضافه کنید وبزارین اروم قل بزنه وسس غلیظ بشه این خورش کم اب هست وسس غلیظش بینهایت خوشمزه ،اگه رب انارتون ترش بود میتونید با یک قاشق شکر ملسش کنید من به جای شکر یک مشت کشمش اضافه کردم که عالی شد. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد،،بانو به هیچ وجه اشپزخونه رو تعطیل نکن حتی اگه شده دو تا سیب زمینی تو قابلمه بندازی بپزه😉 (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
خانه کیک تشریف آوردید خانوما؟👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالادسبزیجات🥗🥗😋🥗🥗 مواد استفاده شده 👇 کدو رنده شده تفت داده هویج رنده شده تفت داده ذرت خیارشور سیر رنده شده ماست گردوی خرد شده شوید خرد شده 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قبل از کار روزانه وضو بگیر بسم الله بگو ،هر کار میکنی مثلا بگو من آشپزی میکنم به نیت نازل شدن رحمت در خانواده م (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
ژاپنی مواد لازم :👇 شیر 150 میلی لیتر کره 30 گرم آرد 50 گرم تخم مرغ زده شده 1 عدد عسل 30 گرم شکلات شیری برای تزئین 50 گرم ‌ طرز تهیه :👇 ابتدا شیر رو داخل تابه میریزیم کمی که ولرم شد کره رو اضافه می کنیم وقتی کره آب شد، عسل رو با مواد مخلوط میکنیم، دقت کنین در تمام مراحل پخت حرارت باید کم باشه و با قاشق چوبی هم زده بشه. حالا آرد رو یک مرتبه اضافه میکنیم، هم می زنیم تا به خورد مواد بره. سپس گاز رو خاموش می کنیم و یک عدد تخم مرغ هم زده رو در دو مرحله با مواد مخلوط می کنیم، با قاشق مرتب هم میزنیم تا مواد به صورت خمیر وسط تابه جمع شود. مواد رو پس از کمی خنک شدن داخل قیف با ماسوره ی دلخواه میریزیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم، به صورت نوارهای بلند ماسوره می زنیم، سپس روی شیرینی ها رو با یک قاشق کره ی آب شده برس می کشیم و در فر 170 درجه به مدت 20 دقیقه میذاریم بپزن تا روشون طلایی بشن، پس از سرد شدن میتونین نصفی از شیرینی ها رو با شکلات آب شده تزیین کنین.‌ 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قبل از کار روزانه وضو بگیر بسم الله بگو ،هر کار میکنی مثلا بگو من آشپزی میکنم به نیت نازل شدن رحمت در خانواده م (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قبل از کار روزانه وضو بگیر بسم الله بگو ،هر کار میکنی مثلا بگو من آشپزی میکنم به نیت نازل شدن رحمت در خانواده م (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالادسبزیجات🥗🥗😋🥗🥗 مواد استفاده شده 👇 کدو رنده شده تفت داده هویج رنده شده تفت داده ذرت خیارشور سیر رنده شده ماست گردوی خرد شده شوید خرد شده 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قبل از کار روزانه وضو بگیر بسم الله بگو ،هر کار میکنی مثلا بگو من آشپزی میکنم به نیت نازل شدن رحمت در خانواده م (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
سلام روز بخیر آموزش امروز شامی ترش پیشنهاد میکنم درست کنید و لذت ببرید 😋 مواد لازم برای چهار نفر گوشت چرخ کرده سیصد گرم سبزی شامل به اندازه یکسان نعنا و جعفری و ریحون و گشنیز روی هم نصف لیوان ساتوری شده پیاز رنده شده یک عدد متوسط ( لازم نیس کامل اب پیاز رو بگیرید یکم ابش رو بگیرید کافیه ) آرد سوخاری دو ق غ نمک و فلفل و زرد چوبه ب مقدار لازم همه مواد رو با هم مخلوط کرده و حسابی ورز دهید. از مواد مقداری برداشته با دست گلوله و گرد کنید و درون تابه با روغن هر دو طرف شامی رو سرخ کنید. بعد از سرخ شدن شامی ها را برداشته و درون همون تابه با همون روغن یک پیاز کوچک رو ریززززز خرد کنید و تفت دهید تا طلایی شود. بعد یکم زرد چوبه و نمک و یک ق غ رب گوجه به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی رب از بین برود. بعد ده تا گوجه گیلاسی یا دو عدد گوجه بزرگ رو خرد کنید داخل پیاز ها بریزد. یک لیوان اب هم اضافه کنید. حالا شامی ها رو روی مواد بچینید. درب تابه رو به مدت ربع ساعت ببندید تا با حرارت کم همه مواد با هم قل بخورن . بعد از این زمان سه ق غ اب نارنج تازه یا اب غوره به 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قبل از کار روزانه وضو بگیر بسم الله بگو ،هر کار میکنی مثلا بگو من آشپزی میکنم به نیت نازل شدن رحمت در خانواده م (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی