eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر کاکائو به سبک بازاری😍 🌺@ashpazi.iranni انقد غلیظ و خوشمزه میشه که دیگه آماده شو نمیخری ☺️ ذخیره کن که هم برای نذری دادن تو این ایام عالیه هم میتونی برای خودت و کوچولوت درست کنی ❤️ بیا تو پیجم که کلی آموزش دیگه قراره براتون بذارم که آسون و کم هزینه هستن❤️ مواد لازم : شیر ۴ لیوان شکر ۵ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری نکات : حتما پودر کاکائو رو الک کنید تا گلوله گلوله نشه ✅ شیر رو‌کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید ✅شعله ملایم باشه تا خامی نشاسته بره و شکر حل بشه✅ لازم نیس شیر به جوش بیاد ✅اگه تو مرحله ی آخر هم گلوله گلوله شد از صافی رد کنید ✅ بعد از اینکه داخل یخچال میذاریم غلیظ تر و پررنگ تر میشه ✅ درست کنید و لذت شو ببرید ❤️ با تشکر از پیج @zahrabanoo.sarlak ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 با مواد ساده غوغا کن ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمی کباب راحت و خوشمزه امروز روز جمعه ،روز صلواته،برای اموات صلوات خیرات کنیم تا شب کلی به نیت امواتمون صلوات بفرستیم ،و روحشون رو شاد کنیم. میدونستید خیرات برای اموات مثل ،نسیمی در هوای داغ خیلی لذتبخش هست براشون؟ پس محرومشون نکنیم از این شادی و مسرت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی راحت و ارزان ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقااااا چقدر راحت بود اخه این استنسیل. ..... همه توضیحات رو توی ریلز گفتیم سوال داشتی بنویس برام.. ..... همه استنسیلهارو از دوست عزیزمون خریدیم که فوق العادست پیجشو‌میذارم اینجا بدون دغدغه خرید بزن ازشون و در اسرع وقت تحویل بگیر.. ... دوستون دارممممم❤️❤️ @arnia.stamps @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تابستون خیلی میچسبه 😍 مواد لازم: تخم شربتی ۳ قاشق مرباخوری آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری عرق کاسنی نصف پیمانه شکر نصف پیمانه زعفران دم کشیده ۲ تا۳ قاشق غذاخوری یخ به مقدار لازم ✳️داخل مخلوط کن ۳ ثانیه روشن کنید (دقت کنید بیشتر از ۳ ثانیه نشه) ✅لیوان دسته دار فرانسوی رو بعنوان پیمانه مدنظر قرار بدین اگر نداشتید یک لیوان رو برای تمام مواد بعنوان پیمانه استفاده کنید نوش جان🥰 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظرفاتو کثیف نکن!بیا سه سوته بپزیمش😎🙌🏼 کل آموزش های پیج همینطوری بی دردسره ها😍 @elahe_cook مواد لازم: یه تخم مرغ نصف لیوان شیر چهار قاشق کره آب شده نصف لیوان آرد پودرکاکائو سه قاشق غذاخوری(اگه پررنگه دو قاشق بزنین) وانیل نوک قاشق چای خوری بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری شکر نصف لیوان نکته هاش: تابه حتما نچسب باشه اگه نچسب نیست موادو داخل یه ظرف دیگه قاطی کنین بریزین داخل تابه ای که چرب و آردپاشی کردین این کیک خیلی پف نداره ولی بافتش عالیه و خیلی خوشمزه س😍 خیلی زود آماده میشه در حد یه ربع! روی شعله پخش کن با حرارت کم بذارین بپزه(بهتره دم کنی هم بذارین) روش پخت: همه موادو قاطی کنین بذارین بپزه😁🙌🏼 سوالی نبود؟😎 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
35.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برداشت سیب زمینی تازه و پخت کوکو سیب زمینی به سبک شکوفه بانو ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی کلم یک روزه مواد لازم ترشی کلم : سرکه سفید :۱لیوان اب جوشیده ولرم : نصف لیوان ابلیمو : ۳قاشق غذا خوری نمک : ۲قاشق غذا خوری کلم : ۱عدد متوسط نبات : ۱شاخه سیر : ۵حبه طرزتهیه : توی پست کامل توضیح دادم 😎 نکته ❌ نبات تندی سرکه رو میگیره ❌بعد از ۳ساعت یکم از ترشی بچشیر اگرکم نمک بود اضاف کنید ❌کلم هارو حتما قبل از خورد کردن بشورید و خشک کنید ک ترشی کپک نزنه @azam.hamidii ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
بامیه سیب زمینی ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی لقمه ای سه سوته بدون همزن وفر 🍩 🍩🍩🍩🍩🍩 کلی آموزش خوشمزه وترفند کاربردی اینجاس 👈 @nedaa_daily🍩👩🏻‍🍳 @nedaa_daily😍🍩 ماست همدمای محیط ۲ لیوان آرد ۲/۵ لیوان بکینگ پودر۲/۵قاشق چایخوری مواد را مخلوط کرده داخل قیف ریخته وبا قیچی برش زده .داخل روغن داغ سرخ کرده. میتونید با سس شکلات شکر یا پودر قند میل کنید ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن بادمجان اگه بدونی این موساکا(گراتن بامجان)چقدر خوشمزس🍆 میای پیجمو فالو میکنی و دوست همیشگیم میشی @nedaa_daily🍆👩🏻‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆 1🍆(مواد گوشتی🥩) پیاز ۱ عدد🧅 گوشت چرخ شده۳۰۰ گرم🥩 فلفل دلمه ۱ عدد🫑 قارچ ۲۰۰ گرم🍄 رب گوجه ۲ قاشق نمک فلفل زردچوبه مقداری پیاز داغ کرده گوشت را تفت داده بهمراه فلفل قارچ رب وادویه مثل مواد ماکارانی کنار گذاشته. 2🍆سس بشامل🍆 کره ۵۰ گرم آرد ۲ قاشق شیر ۲ لیوان🥛 نمک فلفل مقداری آرد را داخل کره تفت داده بوی خامی نده شیر را بهمراه نمک فلفل اضافه کرده همزده بکم غلیظ بشه کنار گذاشته. ‌ ‌ 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 3🍆بادمجان حلقه شده سرخ شده ۳ عدد سیب زمینی پخته حلقه شده ۳عدد بزرگ پنیر پیتزا مقداری ته ظرف سرو را چرب کرده کمی سس بشامل ریخته. یک لایه سیب زمینی یک لایه بادمجان ،سس بشامل و مواد گوشتی دوباره سس بشامل و پنیر.دوباره سیب زمینی بادمجان موادگوشتی وسس بشامل و پنیر در فر ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه در آخر روش گریل وطلایی بشه .نوشجانتون😍 🍆بزارید موساکا یکم از حرارت بیفته بعد برش بزنید که از هم جدا بشن ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شکم‌ پر🥔😍😋 🔺️مواد لازم سیب زمینی 3 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه نصفی هویچ یک عدد کوچیک سینه مرغ پنیر پیتزا کنسرو نخود فرنگی رب گوجه 1 قاشق غذاخوری نمک فلفل سیاه زرد چوبه پاپریکا 🔺️طرز تهیه ابتدا سیب زمینی هارو پوست کنده و داخلشو خارج کرده و با آب شسته و داخل روغن سرخ کنید ،حالا پیاز رو سرخ کرده و بعد مرغ خرد شده رو اضافه کرده و بعد فلفل دلمه و هویچ خرد شده اضافه کرده تفت که خورد و بعد نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زردچوبه رو اضافه کرده و کاملا تفت دهید حالا مواد گوشتی داخل سیب زمینی ریخته و روش کمی نخودفرنگی و پنیر پیتزا بپاشید برای سس هم مقداری رب داخل روغن سرخ کرده و نصف لیوان آب آبجوش ریخته و کمی نمک و فلف سیاه اضافه کرده و اطراف سیب زمینی ها ریخته در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه تا زمانی پنیر ذوب بشه و سس غلیظ بشه. هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه و راحت با سبزیجات و مرغ ترفندهای عالی اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
آرد: 1 لیوان، تخم مرغ: 1 عدد، شکر: 2 ق غ، شیر: 2 لیوان، روغن مایع: 2 ق غ،وانیل: نوک ق چ ابتدا تخم مرغ رو همراه وانیل و شکر هم زده تا کف کنه، سپس روغن و شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم، و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه. سپس داخل تابه یا قابلمه نچسبمون رو با قلمو کمی روغن میزنیم ، روی حرارت ملایم گذاشته و یک ملاقه از مواد داخل تابه میریزیم .صبر میکنیم تا خمیر بپزه وقتی شروع به حباب زدن کرد خمیر رو برمیگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه و طلایی رنگ بشه. داخل کرپ از شکلات صبحانه و انواع مغز ها پر کنید ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست سفت،بدون نشاسته😍😋 مواد لازم: برای تهیه این ماست سفت و کم آب ابتدا شیر 🥛بمدت ۳۰ دقیقه بجوشونید بعد که خنک شد میزارم یخچال فرداش سرشیر روش میبنده میگیرم بعد دوباره گرم میکنم تا حدی باشه که گرماش انگششت دست تحمل کنه نه داغ باشه نه سرد بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید این ظرف من چهارکیلو بود هر یک لیتر شیر یک قاشق غذاخوری سرپر ماست بریزید در انتها روی ظرف با ابکش میپوشونم بمدت شش تا هشت ساعت در درمای محیط باشه درش نزارید چون آب میندازه یا نیمه باز بزارید بعد از این بمدت هشت تا ۱۲ ساعت بزارید یخچال تا ماست حسابی ببنده و سفت بشه شیر اگه محلی و پرچرب باشه و مایه ماست هم محلی باشه اصلا نیازی به نشاسته نداره ترفندهای عالی اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب‌تر از این مرغ آلوی دودی نیست☺️😍😋 توی خونه ما ب این پخت مرغ میگن مرغ آشنایی ولی تو هر چیزی دوسداشتی اسمشو بزار🥰فک کن ترکیب زعفرون و الو و بوی دود چ طعم بهشتی کنار هم بدست مواد لازم ران مرغ دو عدد پیاز بزرگ ۱عدد ادویه(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا) زعفران الو۱۵عدد زغال یک عدد نکته؛دو طرف مرغ حتما سرخ شود (که وانره) 🌱زعفرون حسابی یادت نره 🌱زغال رو وقتی گل انداخت توی ی ظرف بزارین و بعد دو قطره روغن روش بریزین ک دود کنه و در نهایت درشو برای پنج دقیقه ببندین ک دود ب خورد مرغ بره😘 @ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ کلم با سس رب انار😍😋 مواد لازم: مقداری که میگم برای ۵ نفر هست: لپه: ۵ قاشق غذاخوری برنج: 🍙۱ لیوان (اول اجازه بدید تا لپه و برنج یک ساعت خیس بخورن) یک عدد کلم پیچ رو با آب و یکم آبلیمو🍋 ۲ ساعت بپزید. یدونه پیاز 🧅رو خلال کنید، سرخ کنید و ۳۰۰ گرم کوشت چرخ‌کرده🥩 رو اضافه کنید. ادویه‌ها: زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر:🧄 ۱ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه و نمک🌶🧂 سبزی تازه: ریحون🍃: ۱ دسته تره:🌱 ۱ دسته ترخون:🌿 ۱ دسته گشنیز: 🍀۱ دسته نعنا:🌱 نصف دسته سبزی خشک: مرزه: ۲ قاشق غذاخوری رب انار: ۱ قاشق غذاخوری خوب مخلوط کنید، ۱۰ دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید و برنج خیس خورده رو اضافه کنید. . مثل من قسمت ریشه و قسمت‌های رگ و سفت کلم رو جدا کنید، دلمه هارو با دقت و حوصله بپیچید. از قسمت‌های پاره شده و سفت به عنوان ته‌دیگ استفاده کنید، دلمه‌های پیچیده شده رو بچینید، رب انار رقیق شده و روغن بزنید و روی حرارت ملایم رو به کم اجازه بدید تا ۹۰ دقیقه بپزه. هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a