eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آرشیو آشپزی
آرد: 1 لیوان، تخم مرغ: 1 عدد، شکر: 2 ق غ، شیر: 2 لیوان، روغن مایع: 2 ق غ،وانیل: نوک ق چ ابتدا تخم مرغ رو همراه وانیل و شکر هم زده تا کف کنه، سپس روغن و شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم، و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه. سپس داخل تابه یا قابلمه نچسبمون رو با قلمو کمی روغن میزنیم ، روی حرارت ملایم گذاشته و یک ملاقه از مواد داخل تابه میریزیم .صبر میکنیم تا خمیر بپزه وقتی شروع به حباب زدن کرد خمیر رو برمیگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه و طلایی رنگ بشه. داخل کرپ از شکلات صبحانه و انواع مغز ها پر کنید ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست سفت،بدون نشاسته😍😋 مواد لازم: برای تهیه این ماست سفت و کم آب ابتدا شیر 🥛بمدت ۳۰ دقیقه بجوشونید بعد که خنک شد میزارم یخچال فرداش سرشیر روش میبنده میگیرم بعد دوباره گرم میکنم تا حدی باشه که گرماش انگششت دست تحمل کنه نه داغ باشه نه سرد بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید این ظرف من چهارکیلو بود هر یک لیتر شیر یک قاشق غذاخوری سرپر ماست بریزید در انتها روی ظرف با ابکش میپوشونم بمدت شش تا هشت ساعت در درمای محیط باشه درش نزارید چون آب میندازه یا نیمه باز بزارید بعد از این بمدت هشت تا ۱۲ ساعت بزارید یخچال تا ماست حسابی ببنده و سفت بشه شیر اگه محلی و پرچرب باشه و مایه ماست هم محلی باشه اصلا نیازی به نشاسته نداره ترفندهای عالی اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب‌تر از این مرغ آلوی دودی نیست☺️😍😋 توی خونه ما ب این پخت مرغ میگن مرغ آشنایی ولی تو هر چیزی دوسداشتی اسمشو بزار🥰فک کن ترکیب زعفرون و الو و بوی دود چ طعم بهشتی کنار هم بدست مواد لازم ران مرغ دو عدد پیاز بزرگ ۱عدد ادویه(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا) زعفران الو۱۵عدد زغال یک عدد نکته؛دو طرف مرغ حتما سرخ شود (که وانره) 🌱زعفرون حسابی یادت نره 🌱زغال رو وقتی گل انداخت توی ی ظرف بزارین و بعد دو قطره روغن روش بریزین ک دود کنه و در نهایت درشو برای پنج دقیقه ببندین ک دود ب خورد مرغ بره😘 @ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ کلم با سس رب انار😍😋 مواد لازم: مقداری که میگم برای ۵ نفر هست: لپه: ۵ قاشق غذاخوری برنج: 🍙۱ لیوان (اول اجازه بدید تا لپه و برنج یک ساعت خیس بخورن) یک عدد کلم پیچ رو با آب و یکم آبلیمو🍋 ۲ ساعت بپزید. یدونه پیاز 🧅رو خلال کنید، سرخ کنید و ۳۰۰ گرم کوشت چرخ‌کرده🥩 رو اضافه کنید. ادویه‌ها: زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر:🧄 ۱ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه و نمک🌶🧂 سبزی تازه: ریحون🍃: ۱ دسته تره:🌱 ۱ دسته ترخون:🌿 ۱ دسته گشنیز: 🍀۱ دسته نعنا:🌱 نصف دسته سبزی خشک: مرزه: ۲ قاشق غذاخوری رب انار: ۱ قاشق غذاخوری خوب مخلوط کنید، ۱۰ دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید و برنج خیس خورده رو اضافه کنید. . مثل من قسمت ریشه و قسمت‌های رگ و سفت کلم رو جدا کنید، دلمه هارو با دقت و حوصله بپیچید. از قسمت‌های پاره شده و سفت به عنوان ته‌دیگ استفاده کنید، دلمه‌های پیچیده شده رو بچینید، رب انار رقیق شده و روغن بزنید و روی حرارت ملایم رو به کم اجازه بدید تا ۹۰ دقیقه بپزه. هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چیپس با طعم های مختلف🍟• یجوری خوشمزس که دیگه از بیرون چیپس نمیگیری 🤤 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
کاهو با سکنجبین چه خاصیت‌هایی دارد !؟ مصرف شربت سکنجبین همراه با کاهو سبب تقویت کبد، کاهش حرارت بدن و رقیق شدن خون می‌شود و استفاده از این شربت برای اشخاصی که دچار کبد چرب هستند هم مناسب می‌باشد شربت سکنجبین تشنگی را رفع و صفرا را برطرف می‌کند و همچنین موجب دفع سموم به همراه ادرار یا عرق می‌شود هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سیب زمینی سوخاری🍟😍😋 سیب زمینی سوخاری رستورانی رو به سبک پلتسفود درست کنید که مطمئنم عاشقش میشید🤤😋 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
یا توت سیاه مواد لازم: شاتوت یخ زده 3/4 پیمانه آناناس خرد شده یخ زده 1/2 پیمانه ماست خامه ای 1/2 پیمانه شیر 1 پیمانه عسل در صورت تمایل 1 قاشق همه مواد را به جز عسل داخل یک مخلوط کن قوی بریزید اگر هنوز خیلی غلیظ بود کمی دیگر شیر اضافه کنید.بچشید در صورت تمایل عسل اضافه کنید. نوش جان استفاده از میوه های یخ زده در اسموتی باعث غلیط شدن آن میشود حتما از اینکه مخلوط کن شما قابلیت خرد کردن یخ را داشته باشید اطمینان حاصل کنید . نکته : ماست رو میتونید حذف کنید و به جاش شیر بریزید یا کلا میتونید از شیرهای گیاهی استفاده کنید🧉 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ماندانا سادات بهشتی هستم بااموزش ساندویچ جگر مرغ مواد لازم برای ۸ عدد نان باگت کوچک جگر مرغ ۲ بسته یا ۸۰۰گرم سیب زمینی ۴ عدد متوسط قارچ ۶ عدد متوسط فلفل دلمه نَر یک عدد گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط رب گوجه فرنگی یه قاشق سرپر روغن نمک زردچوبه ادویه کاری جگرها روخرد کنید و بشویید،با مقداری روغن سرخ کنید. درهمین زمان صیفی جات و اماده کنید سیب زمینی و پوست بگیرید و خرد کنید. گوجه فلفل دلمه و قارچ و خرد کنید. جگرها که سرخ شدن از تابه خارج کنید و سیب زمینیها رو سرخ کنید. سیب زمینیها که سرخ شدن ،قارچ فلفل و گوجه اضافه بشه و صب کنید ابش تبخیر شه و تفت بخورن. بعد جگرها رو بهشون اضافه میکنیم. حالا نمک و ادویها رو اضافه کنید و رب گوجه ،رب که تفت خورد آمادستتتت....حرارت و خاموش کنید ،نانهارو برش بزنید خمیر داخلشونو خالی کنید و با مواد پرکنید.نوش جان هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین پیاز برای دورچین غذا جلسه هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو**👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه های پنیری . لقمه های پنیری خوشمزه با نان باگت یک‌عدد نان باگت دو عدد تخم مرغ یک‌ ق چ نمک یک‌لیوان پنیر پیتزا یک‌لیوان کالباس خرد شده هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک زبرای بدون فر و تابه ای سلاااااام به روی ماهتون نازنینا. ظهرتون بخیر باشه. دلتون شاد شاد♥️♥️لطفا اول لایک کنید تا همه ی آموز .ش ها نمایش داده بشه🙏🏻 چطور بود؟خیلی راحته و حسابی خوشمزه😋😋😋امیدوارم خوشتون بیاد مواد لازم: کیک اسفنجی ده قاشقی 😄😋 امکان نداره این کیک خراب بشه🤩 مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ ده قاشق غذاخوری شکر ده قاشق غذاخوری آرد ده قاشق غذاخوری روغن ده قاشق غذاخوری شیر گرم کمی نمک یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو نصف قاشق چایخوری وانیل ‏By: @naz_gul_84 @naz_gul_84 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک زرافه مقدار مواد تو فیلم هست کامل هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور به سبک شکوفه خانوم هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 بورک سیب زمینی: سیب زمینه پخته شده جعفری ساطوری پیازچه خرد شده نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا بورک مرغ: مرغ پخته شده فلفل دلمه ای نگینی پنیرخامه ای نمک،فلفل،زردچوبه بورک اسفناج: اسفناج پخته شده پیازداغ پنیرخامه ای نمک و فلفل سیاه بورک گوشت: گوشت چرخ کرده پیازنگینی رب گوجه فلفل دلمه ای نمک و فلفل هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای سس پایه - گوجه ۱/۲ - رب گوجه ۱ ق غ - نمک ۱/۲ ق چ - فلفل قرمز ۱ ق چ - آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ - پودر پیاز ۱ ق چ - پودر سیر ۱ ق چ - روغن ۱ ق ع - آب سرد ۱/۴ پ برای تاپینگ - پنیر پیتزا ۱ پ - نان باگت ۱ عدد - سس پایه ۱-۲ ق غ - قارچ - فلفل دلمه - زیتون - به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه) @ashpazi