eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
صبح زیباتون بخیر یواش یواش نوروزداره نزدیک میشه وخونه تکونی های قبل ازعیدهم بازارش داغه داغه یه صبحانه ی عالی بخوریدودست به کاربشید که اصلا موقع تنبلی نیست یکشنبه تون پرازاتفاقای قشنگ😍 امروز یکشنبه متعلق به اقا ع و خانوم زهرا س هست امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید با ذکر باسط✨✨ اثر یا باسط برای رفع بیحالی و تنبلی و ایجاد انگیزه عالیه😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 ✅ تا بتونیم مواد مصرفی خانواده رو خودمون تولید کنیم از اثار افزودنی ها در امان هستیم دقت کردید یک سطل ماست ما اماده میکنیم چقدر زود کپک میزنه و باید کم اماده کرد تا سریع مصرف بشه آآآماااااا😁☝️ یک سطل ماست بیرون رو شما بگیر بذار تو یخچال یکماه برو مسافرت ،وقتی برگردی میبینی اتفاقی براش نیفتاده و علتش غیر طبیعیه چون مواد شیمیایی داره و مانع فسادش میشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شيرين قاتق گيلاني مواد لازم آلو بخارا ١٠عدد پیاز ١عدد سینه يا ران مرغ آلو (سیاه و خورشتی)٤تا٦عدد کشمش پلویی نصف ليوان برگه قیسی يا برگه آلو (اگر اهل غذاهاي ترش هستين برگه ي آلو سياه و يا اگه غذاهاي شيرين و ملس دوست دارين قيصي) رب گوجه فرنگي ٣ق رب انار يك ق زعفران آب كرده طرز تهیه: ابتدادرظرفی مناسب پیازهارابه صورت نگینی خردكرده ودرمقداری كره سرخ می‌كنیم سپس نمك فلفل وزردچوبه را اضافه كرده ومخلوط میكنیم وبعدشعله را ملایم میكنیم تاعطر ادویه به مشام برسد. قطعات مرغ روتفت بدين حسابي رب هارو هم تفت بدين آب جوش بريزين واجازه بدين بپزه آلوبخاراوآلوسیاه را به مدت ۱۰ دقیقه با مقداركمی آب نیم‌پز می‌كنیم وقیصی را در پنج دقیقه آخربه آلوها اضافه می‌نماییم و درحدی میپزیم كه قیصی له نشود. سپس آنها را از آب جداكرده و آبشان را نگه میداریم كه اگه لازم بود به خورش اضافه كنيم كشمش رادرآب به مدت پنج دقیقه خیسانده وسپس با كمی كره تفت می‌دهیم آلوها برگه قيسي وكشمش رو به خورش اضافه كرده اجازه مي ديم به روغن بيفته . نکته بهتر است آلوها را از شب قبل در آب خیس كنید تا آب آنها خوشمزه تر شود اینگونه فقط به چند ثانیه جوشیدن نیاز دارند 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
مواد لازم رولت کوکو سبزی ماست موسیر غلیظ :150 گرم سبزی کوکو ( تره ، شوید ، جعفری ، گشنیز، شنبیله ) :500گرم تخم مرغ :4 عدد روغن :4 قاشق غذاخوری نمک و فلفل ، کشمش ، گردو : به میزان لازم طرز تهیه ابتدا سبزی کوکو را تمیز کنید و خوب بشویید .بعد داخل سبد قرار دهید تا آب اضافه آن خشک شود. سبزی شسته و خشک شده را ریز خرد کنید. سپس سبزی خرد شده را با تخم مرغ ، نمک ، فلفل و مقداری روغن خوب مخلوط کنید . ظرفی را به قطر یک سانتی متر چرب کنید . سپس مواد رولت راداخل قالب بریزید و در فر قرار دهید تا مواد خوب بسته شوند. بعد پخته شدن رولت ، آن را از داخل فر خارج کنید و بعد از کمی سرد شدن از قالب بیرون بیاورید . روی رولت سرد شده ماست موسیر ،گردو ، کشمش بریزید و آن را رول کنید. سپس رولت سبزی آماده شده را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.هنگام سرو  رولت ها را برش بزنید. 💥💥💥💥💥💥 رولت سبزی جزو انواع کوکو میباشد  زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه  و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقهمیباشد . رولت سبزی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید . مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
loghmehalal.ali.mp3
2.63M
🔊 تاثیر در نسل 🔴 💠 پیشنهاد دانلود 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه پیش غذای خوشگل😍😍 مواد لازم; سینه مرغ پخته 1عدد.سیب زمینی پخته کوچک 3عدد.تخم مرغ 1عدد.سیر رنده شده 5 حبه.پودر سیر مقداری.پودر پیاز مقداری.فلفل قرمز-زعفران-نمک-فلفل سیاه-زنجبیل-به مقدار دلخواه طرز تهیه; سیب زمینی را رنده میکنیم و همه مواد را باهم داخل غذاساز میریزیم و مخلوط میکنیم. به اندازه گردو برمیداریم و دور یک چوب شور میگیریم و داخل کنجد یا کورن فلکس و یا چیپس خرد شده میغلطانیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اگر حال نداری اگر بی حوصله ای اگر تنبلی اگر انگیزه نداری اگر افسرده ای غذا که میپزی ذکر 👈 به غذا بخونید انرژیتون بالا میره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعداد 4 نفر روغن ۴ ق غ برنج ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ ق غ رب گوجه‌فرنگی ۱ ق غ ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ ق م) نمک شکر ۱ ق غ زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍😍 یه فینگر فود شیک و مجلسی طرز تهیه: حدود ١٠٠ گرم سبزى كوكو را با ٢ عدد تخم مرغ و نصف قاشق آرد سوخاری ونمك و فلفل مخلوط ميكنيم و در يك تابه مستطيل ٢٠در ٣٠ ميپزيم. وقتى پخت ميگذاريم سرد شود. يك عدد سينه مرغ پخته را له كرده و با يك قاشق سس مايونز و گردو خرد شده مخلوط ميكنيم. حالا مقدارى سس مایونز و پنير خامه اى روى كوكو ميماليم. مواد را به همراه زرشك روى كوكو سرد شده ميريزيم و كوكو راآرام رول كرده در يخچال قرار داده تا خودش را بگيرد بعد با چاقوى تيز برش ميزنيم. یه گوجه گیلاسی کوچولوویه برش خیارشورونصف زیتون هسته گرفته ویه هویج پخته قالب زده روتوی یه خلال دندون فیکس میکنیم وروی هررول روتزیین میکنیم. ❌ از دستور سس مایونز سالم که زدیم استفاده کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
برای کسانی که خیلی دوست دارند دنبه بخورند، نسخه ای وجود دارد از رازی و بوعلی سینا آن را تایید کرده اند و گفته اند که اگر کسی خواست دنبه مصرف کند بهتر است، سه کیلو دنبه گوسفندی را با سه عدد پیاز درشت به اضافه یک لیوان سرکه یا آبلیمو یا آبغوره خانگی یا رب انار خانگی؛ به همراه یک لیوان گلاب اضافه کرده و 150گرم پوست سیب درختی یا رنده سیب درختی یا 150 گرم میوه "به" نیز به آن اضافه شود. همچنین، یک قاشق چای خوری یا مربا خوری میخک یا می‌توان 2 قاشق کاکوتی اصل به مخلوط دنبه خود اضافه کنیم و همه را هم چرخ کرده و ترکیب را روی شعله ملایم می‌گذاریم تا رطوبت آن برود و آبی که وجود دارد حذف شود و روغن خالص بماند و بعد صافش می‌کنیم و می‌گذاریم در جایی منجمد شود. برای کسانی که میخوان این روغن های تراریخته رو از اشپزخونه حذف کنن 👆👆👆👆👆👆👆 @ASSHPAZEE 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ترفند نگهداری 🍈 برای این که زیتونتون کپک نزنه اب و سرکه و نمک رو داخل ظرف بریزید و به اون روغن زیتون اضافه کنید اینجوری هیچ وقت کپک نمیزنه ☺️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍢 🔹خيار 🔸تركيب پنير خامه ايى با سبزى 🔹گوجه گيلاسى 🔸جعفرى 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✏️مواد لازم : 🚩بیسکویت (خرد شده به تکه های کوچک) ۷۰ گرم 🚩موز (حلقه شده) ۲ عدد 🚩پودر شکر ۴ قاشق غذا خوری 🚩خامه ۲۳۵ گرم 🚩کارامل ۳۰۰ گرم ✏️طرز تهیه: 🔹مواد اولیه و 2 ظرف دلخواه برای تهیه بانوفی پای را آماده کنید. 🔹همه مواد اولیه را بین این دو ظرف تقسیم کرده 🔹ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید 🔹سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم موزها کنار بگذارید. 🔹حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (مقداری کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید). 🔹خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد.سپس به مقدار مساوی بین دو ظرف تقسیم کنید. 🔹روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید 🔹حالا تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی آنها کارامل بریزید. 🔹در صورت تمایل برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید. از این دسر لذیذ و ساده لذت ببرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ی تخم مرغ😋 یه نوع تغذیه مدرسه برای بچه ها که با نون لقمه میگیریم یا با نون فانتزی و ... البته میدونم همتون بلدین ولی خب بازم دستورشو میگم براتون😊 . دستور👇 ابتدا سه تا سیب زمینی بزرگ خام رو درشت خرد میکنیم. داخل قابلمه نچسب میریزیم. پنج قاشق پررر پیازداغ میریزیم(هرچه بیشتر بهتر😋میتونید بیشتر بریزید). یک قاشق مخلوط از شوید و مرزه و ریحان خشک. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و یک قاشق روغن و آب تاجایی که روی سیب زمینیا رو بگیره میریزیم. درشو میبندیم و میذاریم تا سیب زمینی بپزه و طعم چیزایی که اضافه کردیم به خوردشون بره و آبش تبخیر بشه. نیم ساعته میپزه👌 بعد درشو بازمیکنیم و میذاریم با روغن خودش یه تفتی بخوره.(عکس اول) (بخاطر این گفتم قابلمه نچسب که راحت تفت بخوره و به قابلمه نچسبه البته من تابه بزرگ استفاده کردم) بعد با گوشتکوب میکوبیم و لهش میکنیم.(عکس دوم) جداگانه دو تا تخم مرغ رو آبپز میکنیم. تخم.مرغ هارو رنده ریز میکنیم و به همراه دوقاشق پر کره یا روغن محلی رو به سیب زمینیا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و تمام. همراه با خیارشور و گوجه خام و سس مایونز لقمه میگیریم یا بصورت ساندویچی داخل نون فانتزی سرو میکنیم. برای تغذیه مدرسه بچه ها هم مناسبه. میزان روغن و پیازداغ و تخم مرغ رو میتونید تغییر بدین. همینجوری خالی بدون نون هم خورده میشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بادمجان  12 عدد کشک یک شیشه پیاز 5عدد نعنا به میزان لازم سیر به میزان لازم نمک به میزان لازم گردو به میزان لازم طرز تهیه بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌‌های نازک برش بزنید و روی آن‌ها نمک بپاشید تا تلخیشون بره. سپس اب بادمجان‌ها را بگیرید و سرخ کنید.در فاصله‌ای که بادمجان‌ها در حال سرخ شدن هستن.پیاز داغ را تهیه نمایید. بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال بذارین تا روغنشون گرفته بشه  مقداری از پیاز داغ را برای تزیین کنار بگذارید نعنا داغ و سیر داغ رو هم تهیه مقداری رو برای تزئین کنار بذارین در ظرفی کمی روغن ریخته کمی دارچین 3 پیمانه اب وپیاز داغ و نعنا داغ و گردو و بادمجانها رو بذارین حدود 45 دقیقه با درب بسته و حرارت ملایم بپزه. کلیه مواد را به کمک گوشت‌کوب میکس کنیدتا مایه‌ای یکدست حاصل شود. حدو 250 گرم کشک که 1/3اون رو کنار گذاشته مابقی رو به موادمون اضافه کرده و 10 دقیق دیگه میپزیم. درآخر داخل ظرف سرو ریخته با پیاز داغ و گردو و سیر داغ و کشک و نعنا داغ تزئین کنید
اگر حال نداری اگر بی حوصله ای اگر تنبلی اگر انگیزه نداری اگر افسرده ای غذا که میپزی ذکر 👈 به غذا بخونید انرژیتون بالا میره
🌀يك غذاى نونى و خوشمزه☺️ درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هم‌میتونید به موادتون اضافه کنید . بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یک‌عددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبک‌بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون‌ خوب بپزه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
☀️ 🍴 🍃 نون سنگک رو بصورت برگ برش دادم 🧀 پنیر رو قالب زدم سر پیازچه رو زدم و ساقه ها رو به عنوان دسته ی دسته گل گذاشتم تربچه ها رو بصورت گل🌹 درآوردم خیلی راحت و ساده 🌱 زیر تربچه ها سبز گذاشتم واسه اون گل های نونی هم برش باریک ۳ سانتی دادم نون رو و بعد گلش کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔰آیت‌الله مجتهـدی(ره): ♥️اجابت دعا در لقمه حلال است: لقمه حلال بخور ⇩ یواش هم بگویی الهی العفـو خدا قبول می‌کنه☝️ ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كافيه ١٠ ثانيه تخم مرغ رو در آب جوش بندازيد و سپس اونو بشكونيد و ٥ دقيقه در آب جوش بيندازيد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام ، ممنون از وقتی که برای هموطناتون میگذارید من هم مثل خیلی از اعضای کانال خیلی ساله که چای سیب و به مصرف میکنم تابستونا برای بچه هام انواع لواشک و میوه خشک و کمپوت درست میکنم ، امسال که درست کردن کشمش و سرکه هم به کارام اضافه شد ، رب گوجه هم پختم عکس از کاران ندارم همه این کارها رو تقریبا اکثر خانمها بلدن ، چند روز پیش رانی هلو درست کردم گفتم طرز تهیش رو بذارم یک کیلو هلو رو پوست گرفتم و ریز خرد کردم ، شش لیوان آب رو وقتی جوش اومد هلو رو بهش اضافه کردم یه ده دقیقه با شعله ملایم بجوشه بعد هلو ها رو ریختم تو پارچ مخلوط کن ، دوباره ریختم تو قابلمه ، یه لیوان شکر به این مقدار هلو و اب اضافه کردم وقتی شکر حل شد خاموش کردم و داغ ریختم تو شیشه ، و شیشه رو برعکس کردم تا هواگیری بشه و پلمپ بشه تا ۲۴ ساعت باید اینطور بمونه @ASH_GMO_NO 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
چطوری بفهمیم گوشت مرغ هورمونی یا نه !؟ 🍗 موقع خرید مرغ به سینه مرغ دقت کنید هرچی خطای سفید روی سینه مرغ بیشتر باشه یعنی مرغ تو مدت زمان کوتاهی رشد کرده و هورمونیه و چربیش بالاس به دنبال مرغ درشت نباشیدزیرا احتمال وجود مقادیر بیشتر آنتی بیوتیک در گوشت آنها زیاد است + هر چه وزن مرغ کمتر باشه به لجاظ سلامت بهتره 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗