وقتی مهمونه یهویی داری بهترین گزینه کباب دیگی با کته زعفرانیه، کافیه گوشت چرخ شده رو با پیاز و نمک مخلوط کنيد ، کف ماهیتابه نچسب بزارید، وقتی آب انداخت، این رو، اون رو کنید و دو سه عدد گوجه رو پوره کنید بهمراه یکی دو قاشق رب گوجه مخلوط کنید، و روی کبابها بریزید،چند تا گوجه رو از وسط نیم کنید و کنار کبابها بچینید، شعله رو کم کنید تا جا بیوفته در آخر اگه دوست داشتید کمی زعفران دم کرده روش بریزید خوش عطر میشه چند تا فلفل تند هم روش ریختم با کمی گشنیز تازه، اگه گوشت کم چرب بود در آخر کار کمی روغن زیتون روش
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
پروفسور.mp3
1.38M
⭕️❌ گوش کنید مهم هست
نشر حداکثر بدهید
✅ #نه_به_تراریخته
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
ایده زیبای #دیزاین_الویه😍
کافیه یک کیسه پلاستیک بزرگ و باز کنید از وسط ،مواد الویه رو بریزید وسطش و به کمک کیسه رول کنید. دقت کنید برای این مدل نباید الویه زیاد شل باشه. .
بعد از رول کردن با همون کیسه چند ساعت بزارید داخل یخچال تا خودش و بگیره . بعد از یخچال بیارید بیرون کیسه رو از دورش جدا کنید و با سس مایونز روش و کاور کنید .
درنهایت با پوست کن یا چاقوی تیز اره ای انواع سبزیجات مختلف و ورقه کنید و مطابق سلیقه تون باهاش الویه رو تزیین کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کوکو_سبزی
👈نیم کیلو سبزی (تره ،گژنیز،جعفری ،شوید)را شسته و و بزارید خوب خشک شود و اب نداشته باشد بعد ساطوری کرده و با 4 عدد تخم مرغ و یک قاشق مربا نمک و کمی پاپریکا و فلفل سیاه و زردچوبهو دو قاشق غ آرد خوب همزده و دو قاشق روعن داخل تابه داغ کرده و مواد را داخلش بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و شعله را کم کرده تا خوب معز پخت شود بعد برگردانید تا هر دو طرف سرخ شود من داخل تابه دو طرفه ریختم که راحتتر برگردونم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کوفته_ترکی 👌
۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
۱ پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع
۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری
۱ تخم مرغ
۲ حبه سیر رنده شده
۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن
👈در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده و خردهنان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رندهشده که آبش را کامل گرفته و سیر رندهشده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازههای دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون میتوان با گوجهفرنگی، سیبزمینی سرخشده و پیاز سرو کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شیرینی_نخودچی_بدون_فر
مواد لازم
آرد نخود چی 1 لیوان
پودر قند 1 لیوان
روغن صاف قنادی نصف لیوان(برای تهیه روغن صاف قنادی در منزل روغن جامد معمولی رو روی حرارت کم بزارید تا روغن به حالت مایع بشه بعد از روی حرارت برداشته اجازه بدید خنک شه در ظرف در بسته برای انواع شیرینی استفاده کنید)
هل آسیاب شده 1 ق م
طرز تهیه
ابتدا آرد نخود چی رو بزارید روی حرارت ملایم با قاشق چوبی مرتب هم بزنید
خوب هم زده تا بوی آرد و حس کنید و رنگ آرد طلایی شده و تغییر کنه
بعد از روی حرارت برداشته اجازه داده تا کاملا خنک شه
بعد پودر قند و هل رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید
در نهایت روغن جامد آب شده خنک رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد
از خمیر گلوله های کوچک برداشته تو دستتون فرم بدید من قالبم زدم مشکلی پیش نیومد
همه شیرینی هارو به همین شکل آماده کنید از خلال پسته هم برا تزیین استفاده کنید بزارید چند ساعت تو دمای اتاق یا یخچال تا شیرینی ها خودشون و بگیرن به همین راحتی مزه و طعم این شیرینی ها عالی بود و اصلا با نوع آماده و بازاری قابل مقایسه نیست حتما امتحان کنید
نکته مهم این شیرینی ****
فقط در تفت دادن آرد نخودچی هست که به مقدار کافی تفت داده بشه تا شیرینی بی نقص داشته باشید
اگه با قالب زدن شیرینی مشکل داشتید اصلا نگران نباشید اندازه فندق از خمیر شیرینی برداشته تو دستتون گرد کنید به همین راحتی از این شیرینی خوشمزه و خونگی لذت ببرید
با قالب گل مینا یا قالب فنری هم میتونید قالب بزنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
#زن_سیاه_پوست و بدنیا اوردن ،#بچه_سفید _پوست
مردی همسرش را نزد خلیفه دوم برده و گفت: خودم و زنم سیاه هستیم و او پسری سفید به دنیا آورده. خلیفه رو به جمع کرده و نظر ایشان را خواست؛ همه گفتند زن باید سنگسار شود.
ماجرا به عرض امیر مومنان (ع) رسید
حضرت علی (ع) رو به مرد کرده و پرسیدند: آیا زنت را متهم مىکنی؟ مرد گفت: .......
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند آشپزی🍃👇
برای جلوگیری از سر رفتن غذای در حال جوش یک قاشق چوبی روی آن قرار دهید.
🔻
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم روش تهیه شیره انگور ☝️☝️☝️
خانگی
امیدوارم خودتون بتونید تهیه کنید
بدون اینکه نیاز باشه
بیردن هزینه زیادی بابت شیره بدید
ببخشید بهتر از این فیلم برای اموزش پیدا نکردیم
نکته مهم برای جوشاندن انگور
توجه توجه❌❌❌❌❌🛑🛑🛑
آب انگور اگر حرارت ببيند و بجوش آيد خوردن آن حرام است. راه پاك شدن آن اينست كه بيشتر حرارت ببيند تا دو سوم آن كم شود. پس از اين مرحله آن يك سوم باقي مانده خوردنش اشكالي ندارد.
۲-بايد دانست غوره انگور كه هنوز شيرين نشده ، در حكم انگور نيست بر همين اساس جوشاندن آن اشكال ندارد.
پرسش : ثلثان شدن چیست و چه چیزی را تطهیر می کند؟
پاسخ : هرگاه آب انگور با آتش بجوشد نجس نیست، ولى خوردنش حرام است، امّا اگر آن قدر بجوشد که دو قسمت آن بخار شود و یک قسمت بماند، حلال مىشود و اگر خود به خود به جوش آید و مست کننده شود حرام و نجس است و تنها با سرکه شدن پاک و حلال مىشود.
پس برای شیره انگور:باید دو سوم از آب انگور بخارشود. ویک سوم شیره که باقیمانده حلال است.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
@ASSHPAZEE
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
ترفند قد کشیدن برنج
هنگام پخت برنج زمانی که برنج در حال جوشیدن کامل است مقداری آب خنک به برنج اضافه کنید.
این کار باعث قد کشیدن برنج
میشود 👌🏻
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنرنمایی زیبا با پشمک 😍👏👏👏
لذت دیدن زیباییها 😍😋
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز جمعه متعلق به #صاحب_عصر_عج هست
امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد
غذا با تبرک به حضرت صاحب الزمان آآی خوردن دارد😭😍
ائمه ارادت ویژه به مادرشون دارن
به نیت مادر ائمه هم میتونید غذاها رو متبرک کنید باعث شادی ائمه میشه❤️
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
سلااام ادینه تون قشنگ و بابرکت
روز جمعه متعلق به صاحب عصر عج هست
امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد
بنده جایی بودم برنج سفره بااینکه کمی نرم بود اما عجیب خوشمزه و عطر خاصی داشت طوری که بنده خورشت روی اون اضافه میکردم اون عطرو میگرفت ،تا اخر برنج سفید خوردم فقط
از اخر از کسی که برنجو پخته بود سوال کردم
برنج عالی بود و فکر میکنم به نیت پخته بودید
گفت بله اینجا من مهمانم برنجو به من سپردن درست کنم دیدم مقدار پخت این برنجو نمیدونم ، سریع وضو گرفتم و به نیت #نرجس_خاتون مادر امام زمان این برنجو پختم
حین پخت هم به یاد اقا امام زمان عج افتادم که غریبن کمی دلم شکست ....
گفتم خدا قبول کنه فوق العاده خوشمزه بود
اکثر مهمونها حس کرده بودن طعم متفاوت این برنجو در عین اینکه نرم شده بود کمی
😍😋😋
#تجربه_شخصی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#ايده_خلاقانه _براي_صبحانه:👌 نيمرو و نان تست و مربا 🍳
✍️خالي كردن نان تست، قرار دادن آن در ماهيتابه، تخم مرغ را در آن قسمت خالی نيمرو كردن و روي قسمت باقي مانده مربا زدن😍😋
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
عدسي يك پيشنهاد عالي براي صبحانه😍😋
♨️روش ساده اي براي تهيه عدسي خوشمزه و آسان:
عدس را میگذاریم خوب بپزه.و بعد ارد را در انتهاي کار کمی تفت داده و به عدسی اضافه میکنیم….و نمك فلفل و كمي آبليمو اضافه كرده و سرو ميكنيم.
#عدسی #صبحانه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
اینم روش تهیه شیره انگور ☝️☝️☝️ خانگی امیدوارم خودتون بتونید تهیه کنید بدون اینکه نیاز باشه بیردن
توجه توجه❌❌❌❌❌🛑🛑🛑
آب انگور اگر حرارت ببيند و بجوش آيد خوردن آن حرام است. راه پاك شدن آن اينست كه بيشتر حرارت ببيند تا دو سوم آن كم شود. پس از اين مرحله آن يك سوم باقي مانده خوردنش اشكالي ندارد.
۲-بايد دانست غوره انگور كه هنوز شيرين نشده ، در حكم انگور نيست بر همين اساس جوشاندن آن اشكال ندارد.
پرسش : ثلثان شدن چیست و چه چیزی را تطهیر می کند؟
پاسخ : هرگاه آب انگور با آتش بجوشد نجس نیست، ولى خوردنش حرام است، امّا اگر آن قدر بجوشد که دو قسمت آن بخار شود و یک قسمت بماند، حلال مىشود و اگر خود به خود به جوش آید و مست کننده شود حرام و نجس است و تنها با سرکه شدن پاک و حلال مىشود.
پس برای شیره انگور:باید دو سوم از آب انگور بخارشود. ویک سوم شیره که باقیمانده حلال است.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#قلیه_ماهی #ماهی#جنوب .
.
سلام
شبتون بخیر
اومدم با دلبر مورد علاقه م
.
البته این دفعه با تن ماهی
دستور:
سبزی قلیه ۲۰۰گرم ( ترکیب گشنیز و شنبلیله که از سبزی فروش خریدم مقدار شنبلیله خیلی خیلی کم باید باشه تا تلخ نشه)
تن ماهی ۱عدد
پیاز ۱عدد بزرگ نگینی
نصف بوته سیر یا نصف ق حریره سیر
نمک کم ،فلفر سیاه و قرمز و
عضاره تمر هندی .
اول سبزی رو جدا کمی سرخ میکنم و میپزم
بعد تو قابلمه پیاز و سیر و تفت و زردچوبه و فلفلا میزنم ،
حالا وقتی شیشه ای شد سبزی اضافه و تفت باز ،پنح دقیقه ،بعد ۴لیوان آب ریختم تا سبزی بپزن و جابیفته ،
بعد یک ساعت ک آروم پخت ، تن ماهی ۲۰ دقیقه جوشیده اضافه ، و عصاره تمر هندی و کمی سویا سس ، ۱ق و گذاشتم جابیفته
بعد ۲۰ دقیقه آماده س
خیلی آبدار نباید باشه ،
کنارش من کته گذاشتم و سالاد
جای همتون سبز
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#آش_انار_شیرازی
در مناطق مختلف کشور از حبوبات مختلف و گاهی بلغور در این آش استفاده میکنن...
در #شیراز فقط از خرده برنج و لپه در ترکیب این آش استفاده میشه
.
1 لیوان لپه که از چند ساعت قبل خیس کردید
1 لیوان خرده برنج معطر ایرانی که از چند ساعت قبل با مقداری نمک خیسانده شده
2 عدد پیاز متوسط نگینی شده برای داخل آش
سبزی آش خرد شده 500 گرم
آب انار ملس 4 لیوان
رب انار 1/4 تا 1/3 لیوان
◀رب انار به دلخواه و قابل حذف هست ولی طعم انار رو در آش بیشتر مشخص میکنه(من از رب انار ملس استفاده کردم)
نعناع داغ به میزان لازم برای داخل آش و تزیین
◀ترکیب آب انار به همراه نعناع داغی که داخل آش میریزیم یه ترکیب جادوئی هست...من برای این مقدار مواد داخل آش حدود 3 قاشق نعناع داغ ریختم...ولی دقت کنید حتما کم کم اضافه و بچشید چون نعناع داغ زیاد باعث تلخ شدن آش میشه.
گوشت چرخکرده 200 تا 300 گرم که به همراه یک عدد پیاز متوسط رنده شده که آب اونو کامل گرفتید و 1 قاشق آرد سوخاری(به دلخواه) و نمک و فلفل و زروچوبه خوب ورز بدید و کوفته قلقلی ها رو آماده و سرخ کنید
◀به روش سنتی و اصیل در این آش حتما کوفته قلقلی استفاده میشه.
من کوفته ها رو سرخ میکنم و ترجیحا 10 دقیقه آخر به آش اضافه میکنم...به نظرم اینجوری آش حسابی مجلسی و معرکه میشه😇🌸
◀میتونید کوفته قلقلی رو حذف و استفاده نکنید
◀برای داخل آش از فلفل،زردچوبه استفاده میشه
◀در این آش در صورت تمایل میتونید به دو صورت از پودر گلپر استفاده کنید...میشه ابتدای کار مقداری پودر گلپر رو همراه فلفل و زردچوبه در پیاز داغ کمی تفت داد و بعد بقیه مراحل رو اجرا کرد
یا اینکه در هنگام سرو مقداری پودر گلپر روی آش بریزید.
◀من بنا به ذائقه و سلیقه خانواده پودر گلپر رو حذف کردم
◀برای تزئین آش از پیازداغ+نعناع داغ+دونه های انار استفاده میشه
◀بهتره برای طعم بهتر آش از مقداری استاک گوشت به همراه آب معمولی استفاده کنید...
◀برنج باید حتما در حدی بپزه که کاملا شکفته و نرم بشه
◀لپه رو ابتدای کار در پیاز داغ کمی تفت میدیم که در طول مراحل پخت له نشه
◀آب انار رو در انتها وقتی سبزی و برنج و لپه خوب پخته شدند اضافه میکنیم...چون مانع پخته شدن مواد میشه
◀بعد از اضافه کردن آب انار و رب انار حرارت رو ملایم کنید و صبر کنید تا آش خوب جا بیفته و غلیظ بشه
◀سبزی آش...تره+جعفری+گشنیز+اسفناج
😌😋آش طعم ملس و فوق العاده دلچسبی داره...پیشنهاد میکنم امتحان کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
میخوای بپری لقمه طیب و حلال بخور 😍
•• معرفت جز با نان حلال امکان ندارد
شیخ حسنعلی اصفهانی (نخودکی) می گفتند:
در مشهد شخصی بود اهل ریاضت، به نام سید هندی. دوستی داشت به نام سید صحّاف که از او خواسته بود ذکری برایش بیاموزد. سیّد هندی از او خواسته بود که لباس و خوراک حلال تهیّه کند. او طبق دستور، پارچه ها و خوردنی های زیاد نزد استاد برده بود و استاد از بین آنها فقط یک کرباس، (پارچه ارزان قیمت) و مقداری از حبوبات را حلال تشخیص داده و از او خواسته بود که از کرباس لباسی تهیّه کرده و از حبوبات غذایی تهیّه کند. پس روزه گرفته و هر شب چهار ده هزار مرتبه صلوات بفرستد. سید صحّاف، طبق دستور عمل می کند. تا اینکه در شب جمعه دوم، ناگهان می بیند که سقف اتاق برداشته شد و دیگر مانعی نیست و او آسمان و ستاره ها را می بیند. بعد افراد نورانی را می بیند که آمدند و او از دیدن آنها بیهوش می شود. تا موقع نماز صبح بیهوش بود. وقتی صبح خدمت استاد می رسد و جریان را شرح می دهد، استاد می گوید: شما با دستوری که گرفته و انجام داده بودی، ظرفیت دیدن نور را نداشتی؛ وگرنه وقتی حجاب مادّی سقف برداشته شد تا ملکوت آسمان را نیز می دیدی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کوکو_ماکارونی
دویست کردم ماکارونی شکلی رو مثل همیشه پختم و آبکش کردم ریختم تو ظرف
یک کاسه ماست خوری کالباس نگینی خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای متوسط
یه کاسه ماست خوری پنیر پیتزا به همراه تخم مرغ و نمک و زردچوبه مخلوط کردم البته دیدم تخم مرغش کمه یکی دیگه زدم پس شد چهارتا تخم مرغ ،میتونید کمی هویج نگینی هم بریزید
ریختم تو تابه سرشو گذاشتم تا سرخ بشه بعد یه سینی کرد گذاشتم روش و با کمک اون پشت رو کردم کوکو رو دوباره گذاشتم تا اون سمتش هم بپزه
اگه تابحال این غذا رو امتحان نکردید حتما امتحان کنید یکبار خوشمزه میشه 😊
میتونید به ذایقه خودتون کالباس رو بیشتر بریزید یا پنیر پیتزا رو حذف کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
خورشت تره
که اکثرا در کردستان درست میشه
گوشت گوساله،لوبیا سفید،پیاز،ادویه،رب دو ق غ،سبزی تره،لیمو عمانی یا آبغوره
یه پیاز رو خلالی خرد کردم و کمی تفت دادم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم تا سرخ شه ادویه رو اضافه میکنیم و اب رو به اندازه کافی میریزیم لوبیا رو که از شب خیس کردیم اضافه میکنیم و میزاریم نیم پز بشه تره رو یه تفتی میدیم و رب رو اضافه میکنیم و بعد رب و نمک و تره و لیمو عمانی رو به گوشت اضافه میکنیم ومیزاریم بپزه و خوب جا بیفته و همراه برنج سرو میکنیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami