ی شیرینی فوق العاده مخصوص مهمونای عید
با تمام نکاتش هیج جا این نکات بهت میگن👌👌👌
که هم آسونه وهم خوشمزه هرکی میخوره عاشقش میشه😊 اینم بگم سفیدش رو نگه دار که تو پست بعد دستور شیرینی که با سفیده درست کنی برات میزارم 👍
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
دستور رو میتونید نصف کنید نیم کیلو شیرینی میده 👌👌
من چندساله با این دستور درست میکنم ومحشره
شیرینی
عید
پفكی_گردویی
زرده تخممرغ 10 عدد
پودر قند 580 گرم
پودر هل 1/2 ق چایخوری
گردوی نگینی شده 160_200 گرم (بسته به سلیقه خودتونه)
دستور👇👇👇👇👇
ابتدا پودر قند و زرده تخم مرغ و پودر هل رو با دنده دو همزن 20 دقیقه بزنین تا خوب پودر قند حل بشه،پس از اون همزن رو خاموش کرده و گردوی نگینی شده رو اضافه کنین و با لیسک هم بزنین تا مخلوط بشن،کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و با قیف بدون ماسوره قیف زده و سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 130 درجه قرار دهید،زمانی که شیرینی از کاغذ به راحتی جدا شد یعنی شیرینی شما آماده هست و از فر خارج کنین
نکات: 👇👇👇👇👇
1_ حتما 20 دقیقه پودر قند و زرده تخم مرغ رو بزنین، کمتر از 20 دقیقه نشه چون در غیر این صورت پودر قند داخل زرده حل نشده و همین باعث پهن شدن شیرینی زمان قیف زدن میشه
2_میزان گردو سلیقه ای هست
3_زمان پخت داخل فر اصلا سینی رو جابجا نکنین چون باعث خراب شدن شیرینی میشه
4_در صورت تمایل از زعفران دم کرده غلیظ میتونین داخل مواد بزنین حتما غلیظ باشه (من زعفران نزدم)
5_اگه مثل من فر شما هم حرارتش بالاست میزان دما رو کم کنین من خودم 120 درجه گذاشتم
6_با این میزان مواد در نهایت یک کیلو شیرینی دارین
7_حتما کف سینی کاغذ روغنی بذارین
نوش جان
8_وزن هر زرده بین 20 تا 22 گرم بود چون خیلی ها سوال کرده بودن
9_زمان قیف زدن روی مواد شیرینی که داخل ظرف اصلی هست حتما یه نایلون بندازین که درست روی مواد قرار بگیره نه ظرف،حتما این کار رو انجام بدین که تو فاصله قیف زدن موادی که داخل ظرف اصلی هست و قراره قیف زده بشه خشک نشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز و رمز ی خیارشور فوری که تا درست کردی میتونید مصرف کنید 🤌🤌❤️😍
مواد لازم 👇👇👇
خیار ریز ..... دوکیلو
نمک به میزان لازم
سرکه ..سفید به ازای هر شیشه نصف لیوان
آب جوشیده سرد به میزان لازم
سبزی خشک مث نعنا خشک ،ترخون،یامرزه ما فقط ترخون میریزیم
سیر چند حبه
ابتدا خیارهای ریز که باید حتما بوته ایی باشه انتخاب کنید بشورین وقتی که آبش کشیده شد داخل شیشه های که درب فلزی دارن بچینید لابه لای خیارها سیر وسبزی خشک بریزید وبعد هم به ازای هر شیشه ی ق غ سر خالی نمک نصف استکان سرکه وی لیوان آب بریزید
وبعد درشیشه رو ببندید وداخل ی قابلمه ای آب بریزید بزارید جوش بیاد و شیشه ها رو بخوابونید داخل آب جوش حدوداا نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه طول میکشه رنگ خیارها عوض بشه وقتی که خیارها رنگشون تغییر کرد آماده هست ❤️❤️❤️😍😍😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماسوره بساز خودت
#ترفند
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#بستنی_یخی_آلبالویی👩🍳
Shadi_khaksar منبع پیج
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام مهربونم🌸
منبع پیج
zahra_sweet.life
این کیک جون میده واسه عصرای تابستون😍
پس سیوش کن😉 قالب من میان تهی ۲۲ سانت تو قالب گرد ساده ۲۰ سانت هم میشه درست کنید
🩵تخم مرغ ۴ عدد
🩵وانیل نصف قاشق چای خوری
🩵شیر ۱۵۰ گرم معادل یک پیمانه سر خالی
کره ۷۰ گرم
🩵آرد ۲۰۰ گرم معادل دو پیمانه سر خالی
🩵شکر ۲۰۰ گرم معادل یک پیمانه
🩵بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
🌸برای سس روی کیک
خامه صبحانه ۸۰ گرم
شکلات سفید ۸۰ گرم
خامه رو بن ماری کنید و شکلات رو بهش اضافه کنید وقتی سس از داغی افتاد رو کیک بریزید
✅مواد تخم مرغی با دور تند همزن درحدی بزنید تا حجیم بشه دقیقا مثل کیکای قبلی تا کیک تون به خوبی پف کنه
✅مخلوط شیر و کره حتما باید از داغی افتاده باشه و با همزن روشن به مواد اضافه کنید
✅با این روش اگر قالبت رو چرب کنی دیگه کیکت به هیچ عنوان به قالب نمیچسبه
✅ترکیب آرد و بکینگ پودر رو به آرومی هم بزنید تا پف کیک گرفته نشه
⏱️دما و رمان پخت
فر گازی ۱۸۰
فر برقی ۱۷۰
توستر ۱۵۰
به مدت ۴۰ دقیقه حتما با سیخ چوبی تست کنید
✅درب فر رو هم تا نیم ساعت اول به هیچ عنوان باز نکنید
امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون لذذذذذت ببرید😉
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 🌼
آموزش امروز دسر ایتالیایی تیرامیسو
که بسیار محبوب و پرطرفداره ممنونم که مثل همیشه همراه منین🌼. سایز قالب من ۲۰ سانت
مواد لازم👇
🌸بیسکویت لیدی فینگر ۲ بسته
🌸آبجوش یک لیوان
🌸پودر قهوه یا نسکافه گلد ۱ قاشق غذاخوری
🌸زرده تخم مرغ ۲ عدد
🌸پودر قند ۶۰ گرم معادل یک سوم پیمانه
🌸وانیل نصف قاشق چایخوری
🌸خامه قنادی ۳۵۰ گرم
🌸پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم (من از مارک ویلی استفاده کردم که به نظرم عالیه )
مراحلشم که داخل فیلم مشخصه
نکات مهم👇
1️⃣زرده ها تو دمای محیط خنک بشن به هیچ وجه داخل یخچال نزارید
2️⃣بیسکویت ها رو فقط یکبار داخل قهوه بزنید بیشتر بزنید بیسکویت هاتون حالت خمیری می گیره
3️⃣لایه کرم رو ضخیم بزنید هم خوشمزه تر میشه هم برش هاتون قشنگ تر میشه
4️⃣کرم تیرامیسو اصلا خیلی سفت نیست خیلی هم شل نیست دقیقا مطابق ویدیو باشه
5️⃣وقتی زرده ها رو اضافه کردید حدودا ۴ الی ۵ دقیقه مواد رو هم بزنید تا به خوبی مخلوط بشن
6️⃣مخلوط قهوه و آبجوش حتما خنک باشن بعد بیسکویت ها رو بغلطونید
امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون لذت ببرید🌼
دوستتون دارم🩵
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس کچاب ده دقیقه ای
خیلی خانوما میگن ما فکر میکنید وقتی کارهایی مثل اتوکشیدن و ظرف شستن انجام میدیم وقتمونو به بطالت میگذره چکار کنیم؟
اول اینکه کاری که داری انجام میدی به نیت نازل شدن رحمت در خانه انجام بده
حین اتوکشیدن سخنرانی که دوست داری با هنذفری گوش کن.
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
-
با محصولای تودلبرویی که داره هوش از سرت میپره🤤😻!'
_ دنبال یه هدیه قشنگی!؟ :))
https://eitaa.com/joinchat/242090699C6c3a8b4baa
-
*.* این پیج با محصولاش چهکرده تو برنامه بزرگ ایتا😱♥️❌'
′-′ اینجا مث اون فروشگاهایی هست که قصد خرید نداری، بعد با سبد پر میای بیرون🤣
کلیک کن ببین👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/242090699C6c3a8b4baa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
منبع
haniehhagshenas
حلوای بدون آرد خوردین؟
یکی از خوشمزه ترین و لطیف ترینهاست که خیلی راحت و آسونه و فوری آماده میشه😍👌
لطفاً سیو کنید و برا دوستاتونم بفرستین🥰
#حلوا_شیر
#حلوا_بیسکوییتی
#حلوا_بدون_آرد
بیسکوییت پتی بور دو بسته
شیر دو لیوان
شکر یک لیوان
کره ۵۰ گرم
روغن مایع نصف لیوان
گلاب سه ق غ
عرق هل دو ق غ
زعفران دمکرده غلیظ سه ق غ
مراحل هم توی فیلم کاملاً مشخصه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با بطری نوشابه این کیک خوشمزه رو بپز
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
آخرین شانس، از دست ندهید
توهم همیشه وقت رفتن به مهمونی سردرگم میشی که چی بپوشی؟؟😩
قیمت لباس های بازار گرونه و خرید سخته؟؟🤯
بهترین کیفیت با نازلترین قیمت🥰
بکوب رو لینک تا این فرصت استثنایی رو از دست ندی🌻
https://eitaa.com/joinchat/1972896537Cf6096c30ef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین چکار کرد 😳
بخش اول
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین چکار کرد 😳
بخش دوم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
خوشگلا بیاید ببینید براتون چی درست کردم 👌❤️😍لا،یککک یادتون نره💖💞💖💞
یک بسته پودر ژله آلوئه ورا و یک سوم لیوان آب جوش و (در صورت تمایل 1 قاشق شکر) رو باهم مخلوط کنین و روی بخار کتری هم بزنین تا کاملا شفاف بشه
.
با دور تند همزن مواد رو حدودا 7 دقیقه هم بزنین تا پف کنه و رنگش سفید بشه
.
مقداری از مواد جدا کنین و بهش رنگ خوراکی ژله ای آبی بزنین و خوب مخلوط کنین
کمی از مواد رو جدا کنین و بهش رنگ خوراکی ژله ای مشکی بزنین
باقی مواد هم سفید بمونه
هرکدوم رو جداگونه تو قیف بریزین
.
اگر حین کار موادتون سفت شد قیف رو توی یک صافی قرار بدین و روی بخار اب جوش بذارین کمی بمونه تا دوباره روون بشه ( زیاد نمونه ، در حد یه دیقه کافیه)
با دستمال نم روی قیف رو خشک کنین
.
مقداری نشاسته ذرت تو یه ظرفی بریزین و با تخم مرغ توش حفره ایجاد کنین
.
مواد مارشمالو رو تو حفره ها پایپ کنین و هربار بذارین تو یخچال 5 دقیقه بمونه بعد برای طرح گوش یا دهن یا چشم روش از مواد پایپ کنین
.
رنگ خوراکی زیاد نریزین موادتون شل میشه
.
برای چشم هاش، نوک قیف رو خیلی ریز قیچی کنین تا مواد زیاد ازش نیاد بیرون
.
در اخر تو نشاسته ذرت بغلطونین و با الک تکونش بدین و نشاسته اضافیشو بگیرین
.
تو ظرف دربسته میتونین حدودا یکی دو هفته نگهشون دارین
.
با همین روش میتونین رنگ های مختلف خرس درست کنین
یا به سلیقه ی خودتون طرح های مختلف بزنین.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯