eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
بهترین رسپی رول کیک گل گلی سیو کن بعدا درستش کنی 😍 لایک کن انرژی بگیرم و بریم سراغ بهترین دستور @recepi_khas @recepi_khas مواد لازم: 6 تخم مرغ بزرگ (که زرده و سفیده انهارا جدا می کنیم)   6 قاشق غذاخوری شیر(هم دمای اتاق) 4 قاشق غذاخوری روغن نباتی 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 3/4 فنجان شکر دانه ریز 1 فنجان آرد همه منظوره 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 4-5 فنجان خامه قنادی فرم گرفته شده 🌸مواد لازم الگوی گل مات🌸   1 تخم مرغ بزرگ 2 قاشق غذاخوری شکر دانه‌ریز 1/3 فنجان آرد 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی رنگ‌های خوراکی صورتی، بنفش، سبزی، زرد و هلویی الگوی گل یک ظرف فر 9×13 را با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد لازم برای الگوی گل را با هم مخلوط کرده و به طور مساوی در 5 کاسه جداگانه تقسیم کنید.  @recepi_khas هر کاسه را با رنگ متفاوتی رنگ آمیزی کنید، سپس خمیر را به قیف جداگانه منتقل کنید. با خمیر زرد، نقاط کوچکی را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا کاملا پوشانده شود.  5 نقطه اطراف  را با استفاده از یکی دیگر از رنگ های دیگر در اطراف هر نقطه زرد بکشیدتا یک شکل گل ایجاد کنید.  برای همه ی گلها همین کار را انجام دهید . قالب را به همراه گلها را در فریزر یا یخچال قرار دهید تا خنک شود. (حدودا 15 دقیقه)  فر را با دمای 375 درجه فارنهایت(180 درجه سانتی گراد) گرم کنید، سپس سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید دقت کنید ظرف سفیده ها کاملا خشک و تمییز باشد . شیر، روغن ونصف وانیل را داخل کاسه  به  زرده تخم مرغ  اضافه کنید و کاملا هم بزنید (ابتدا زرده ها را کاملا با وانیل هم بزنید تا کرم رنگ شود حین کار چند بار دورگیری کنید سپس به آن شیر و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند خیلی نیاز به هم زدن نیست @recepi_khas سپس آرد و بکینگ پودر را الک کنیدو اضافه کنید طی دو مرحله و هم بزنید تا ترکیب شوند و مخلوط را کنار بگذارید.  سفیده ها را با سرعت زیاد بزنید تا کف کند سپس به آن 3 قطره ابلیمو اضافه کنید کمی که کف کرد به آن نصف باقی مانده وانیل ،و شکر را نیز به آرامی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. آنقدر بزنید تا قله های سفت تشکیل شود حتما حین کار چندین بار ظرف را دورگیری کنید. سفیده های فرم گرفته را را به آرامی در مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید طی چند مرحله و به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد، حدود . مواظب باشید در حین مخلوط کردن، یک دفعه همه ی سفیده را مخلوط نکنید. خمیر را روی الگوی گل ها که داخل یخچال سردشده اند بریزید کاملا صاف کنید  داخل فر گذاشته و به مدت 12-15 دقیقه بپزید. پس از پخت، روی یک کاغذ روغنی دیگه برگردانید و کاغذ روغنی رااز کف کیک جدا کنید و ان را تا داغ است رول کنید و بگذارید در حالت رول بگذارید 5 تا 10 دقیقه خنک شود. سپس رول را باز کنید  در صورت نیاز لبه های کیک را برش بزنید تا صاف تر باشد . یک لایه خامه قنادی فرم گرفته شده را به طور مساوی روی کیک بمالید. کیک را با احتیاط رول کنید و در پلاستیک محکم بپیچید. قبل از سرو، حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. برای درست کردن تاپر گل ها، با استفاده از شکلات ذوب شده، و اسمارتیزگلها را درست کنید نوش جان این دستور زیبا را برای دوستانتونم بفرستین تا اونها هم درستش کنن و ازش لذت ببرن ❤ @recepi_khas کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از 
طعــمی اصیل از زمین یــزد، همراه با لذت بی‌پایان😍🥮 🌾 از بهترین مواد اولیه و با دستان ماهر محلی، باقلواهای ما تازگی و لذت را به شما هدیه می‌دهند🎁 🚚 ارسال به سراسر ایران با بسته‌بندی ایمن و مراقبت کامل از کیفیت محصولات👇🌸 https://eitaa.com/joinchat/2343895831C8ea11cb9e8 🌴 برای مشاهده تنوع محصولات و اطلاع از جدیدترین تخفیف‌ها، ما را دنبال کنید👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥞 پنکیک پروتئینی 🏋️‍♀️ protein pancakes بهترین صبحانه برای قبل ورزش . . پودر پروتئینی که توی پنکیک استفاده کردم از جو دوسر ک ارد شده ، برای خرید ب عطاری ها مراجعه کنین یا جو دوسر پرک رو تو مخلوط کن خرد کنین ب شکل ارد بشه💫 . مواد لازم: 🥞پنکیک جو دوسر🥞 - 1 عدد موز - 200 میلی لیتر شیر سویا شیر معمولی هم میشه (3/4 فنجان) - 100 گرم جو دو سر ارد شده ( 1 فنجان) - بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری یادم رفت تو ویدیو بگم😿🤦🏻‍♀️ - 1 قاشق چایخوری دارچین یا پودر شکلات (یا وانیل). - نوک قاشق نمک . ‌ 🌟روش 🌟 1. همه مواد رو با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاد. ‌ 2. پنکیک ها رو مانند پنکیک های دیگ در تابه با کمی روغن بپزید! می تونید مستقیماً از مخلوط کن روی تابه بریزید تا ظرف اضافی برای تمیز کردن نداشته باشی. ‌ ‌ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍝 پاستا برای مواقع تنبلی! چرا زودتر درستش نکردم؟✨👩🏻‍🍳 چیا میخوایم: 🥗🍅 - روغن 4 قاشق غذاخوری - کره 2 قاشق غذاخوری - پیاز 2 عدد - 2 قاشق غذاخوری روغن چیلی - خامه غلیظ 500 میلی لیتر - جعفری تازه 4 قاشق غذاخوری - پودر سیر 1 قاشق غذاخوری - نمک و فلفل به میزان دلخواه اماده سازیش چجوریه : 🍲 1. اول روی حرارت ملایم روغن و کره را اضافه کنین رفقا. بعد از گرم شدن پیازهارو حداقل 20 دقیقه کارامل کنید. (وقتی پیازها شروع به  تغییر رنگ و کاراملی شدن کردن، کم کم مرتب هم بزنید) 2. روغن چیلی رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنید. خامه غلیظ و ادویه ها رو هم اضافه کنین. قبل از اضافه کردن پاستا، اجازه بدین حدود 5 دقیقه با هم بجوشن. 3. پاستا رو اضافه کنین، اجازه بدین پاستا و سس چند دقیقه دیگه با هم بجوشن تا خوب عطر و طعمشون باهم  ترکیب بشه. 4. در نهایت، حرارت رو خاموش کنین، جعفری تازه رو اضافه کنین، سرو کنید و لذت ببرید 😍🤤🍲!   @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای توت فرنگی 😍 @recepi_khas @recepi_khas مواد لازم برای پوسته پای آرد قنادی 335 گرم شکر 30 گرم کره 165 گرم 105-110 گرم آب یخ کمی نمک مربای توت فرنگی 3/4 پیمانه 750 گرم توت فرنگی تازه آرد، شکر و نمک را داخل غذاساز بریزید و چند بار هم بزنید تا مخلوط شوند. کره سرد خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کاملا ترکیب شوند سپس کم کم آب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود خمیر را به یک سطح کار تمیز منتقل کنید و خمیر را به صورت توپ جمع کنید (خمیر را ورز ندهید). خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد گرم کنید خمیر پای سرد شده را باز کنید. خمیر را با احتیاط داخل قالب پای قرار دهید. مربای توت فرنگی را داخل پوسته بریزید. روی آن را با توت فرنگی ورقه شده بریزید. خمیر باقیمانده را باز کنید. خمیر را با استفاده از قالب قلبی کوچک برش دهید. خمیر برش خورده را با دقت انتقال دهید و روی آن قرار دهید. روی پای را کمی با قلم مو شیر بمالید. روی آن را می توانید خیلی کم شکر درشت بپاشید. پای را در دمای 210 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 35 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. نوش جان ❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید اینو کسی بهت نگفته باشه ولی بعضی فراستینگ ها عجیب خوشمزه تر از هر خامه ای هست😍🤗 @vaa.nil @vaa.nil و خب یه کم بیخیال خامه شیم دیگه😊 نظرتون چیه؟ :) بریم یه فراستینگ شکلاتی جذاااااااب بسازیم 📌مواد لازم کره هم دمای محیط 55گرم 1/4پیمانه پودر کاکائو نچرال 25گرم 1/3پیمانه پودر قند 170 گرم 1پیمانه شیر 3تا 4قاشق غذاخوری و اگه دوست داشتید یک قاشق چایخوری وانیل . 📌طرز تهیه همه مواد رو با هم مخلوط کنید کنید و در آخر شیر رو قاشق شقایق به مواد اضافه کنید تا به اون بافتی که دوست دارید برسه میتونید با همزن دستی هم بزنید یا برقی خیلی تفاوتی نداره ولی اگه با برقهم ميزنيد همه مراحل تو یک دقیقه انجام بشه نه بیشتر برای هم زدن با ویسک هم سریع هم بزنید که کاملا پودر قند با مواد قاطی و یکدست بشه . از فراستینگ روی کیک های شکلاتیتون بزنید و یک راست برید فضا نوش جون 🤍🌱 نکته اگه وانیل مایع ميزنيد،وانیل رو قبل از شیر به مواد اضافه کنید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موس شکلاتی رژیمی ۲ عدد موز ۴۰ گرم شکلات تلخ که من از شکلات تلخ ۸۳ درصد گالاردو استفاده کردم که طعم واقعی شکلات رو داره. @gallardo.chocolate شکلات تلخ حاوی انتی اکسیدان هست و باعث کمک به کنترل اشتها و حس گرسنگی میشه. پس اگه رژیم دارید یه انتخاب خیلی خوب برای میانوعده هاتون هست . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌بهترین ترفند برای از بین بردن بوی بد مرغ رو بهت گفتم❌ @nastaran_ahmadi__ @nastaran_ahmadi__ ایده های آشپزی جذاب👇 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌با این 4روش از شر نفخ حبوبات خلاص شو❌ @nastaran_ahmadi__ @nastaran_ahmadi__ ایده های آشپزی جذاب👇 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌این چند تا ترفند خورشت فسنجونت رو جادویی میکنه❌ ‏@nastaran_ahmadi__@nastaran_ahmadi__ ❌حتما پیاز و رنده کنید ❌ ایده های آشپزی جذاب👇 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌عالی ترین روش پخت زرشک❌ ‏@nastaran_ahmadi__@nastaran_ahmadi__ ایده های آشپزی جذاب👇 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین وقتی انقد جایگزین های سالم و مقوی داریم برای موادغذایی فراوری شده و مضر خیلی خوشحال میشم😂😂😂 Via| @fafa.khalaji این شکر خرمارو میتونی بیشتر از سه ماه نگهداری درسش کن و دیگه تو کیک و دسر وحتی میلک شیک هات استفاده کن واقعا خوشمزه میکنه برای بچه هاام عالی و مقویه که تو سن رشد هستن.... من سه روش خشک کردنشن رو امتحان کردم تا نتیجشو براتون بزارم تا راحت تر بتونید درست کنید... تو سرخکن یا همون ایرفرایر حدود ۴ ساعت با دمای ۷۵ درجه خشک شد توی فر حدود ۶ ساعت با دمای ۸۰ درجه خشک شد روی بخاری سه روزه گذاشتم تازه داره یواش یواش خشک میشه دو سه روز دیگه بمونه فکر کنم به اون خشکی که باید میرسه... فقط نکته مهمش تو خشک کردن اینه که مثلا اگه تو سرخکن یا فر خشک میکنید هر یک ساعت یا دو ساعت یکبار دربیارید و بزارید تو یک جای خنک که قشنگ بخارش کشیده بشه و خشک بشه این چندروز هوا سرد بود من میزاشتم جلو پنجره و قشنگ بخارش که میرفت ابش هم خشک میشد من نیم کیلو خرما داشتم ولی بعدش پشیمون شدم که چرا کم درست کردم کاش بیشتر درست میکردم برای نیم کیلو دو ق غ سر پر ارد جو دوسر زدم شما میتوتید بجای ارد جودوسر نشاسته ذرت یا ارد کامل قنادی بزنید @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍣🥒استیک ماهی با اسفناج و سس خامه ای: 🌽🌶 چیا میخوام 🥦🍅: 3 برش ماهی قزل آلا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون آب نصف لیمو نمک فلفل سیاه فلفل تند فلفل آسیاب شده پونه کوهی برای سس اسفناج🥦 1 قاشق چایی خوری کره 2 حبه سیر 10 عدد گوجه گیلاسی خامه رژیمی (یا پارمزان ب میزان دلخواه)100 میلی لیتر 250 گرم اسفناج نمک و فلفل حالا برای آماده سازیش : ایر فرایر رو از قبل در دمای 180 درجه گرم کنید. ادویه ها، سیر، روغن و لیمورو در یک کاسه مخلوط کنین. ماهی قزل آلا رو با این مخلوط سس کنید. در مدتی که ماهی ها تو مواد استراحت میکنن ، میتونین در کنارش سیب زمینی ام اضافه کنین که همزمان با ماهیا بزارین کبابی بشه . ماهیا و سیب زمینیاتون رو  در سبد آشپزی Airfryer قرار بدین و سبد را داخل Airfryer بکشید. تایمر رو برای 15 دقیقه تنظیم کنید. بپزید تا سیب زمینی ها طلایی بشن. در حالی که ماهی و سیب زمینی در حال پختن هستند، سس خودتون رو آماده کنید. بلافاصله روغن زیتون رو به تابه و سیر رو اضافه کنین  تفت بدین . گوجه گیلاسی را که از وسط نصف کردین اضافه کنید، ۱ دقیقه مخلوط کنید، و بعد خامه یا پارمزان رژیمی رو ب همراه  فلفل سیاه و نمک رو اضافه کنین و دوباره مخلوط کنید،  اسفناجارو  اضافه کنین و با درب بسته تفت بدین تا نرم بشه. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوتمیل سه سوته 🍌🍓🍍🥭 @panizasadi_cook کافیه فقط ۱۵ دقیقه اجازه بدین مزه ها با هم ترکیب بشن و دانه چیا خیس بخوره. اگه تایم داشته باشین و شب قبل بزارید تو یخچال که عالی تر میشه برای صبحانه. @panizasadi_cook جو دوسر پرک دانه چیا عسل 🍯 شیر 🥛 بادوم زمینی از دانه شکلات هم میتونید استفاده کنید میوه دلخواه ( موز، توت فرنگی، انبه،آناناس،سیب و..) حاوی فیبر و مواد مغذی مهم است. می‌تواند در تامین انرژی و حفظ سطح قند خون کودکان کمک کند. می‌تواند بهبود عملکرد گوارش کودکان را تسهیل کند. مصرف آن می‌تواند به کودکان کمک کند تا برای مدت طولانی‌تری سیر بمانند و احساس گرسنگی کمتری داشته باشند @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
‌ یه پسر دایی ۱۸ ساله دارم نکبت انگار خبر داشت از ۱۶ هزار دلار میاد رو ۷۰ هزار دلار جوری درامد زد که الان یه دنا پلاس توربو خریده بیشور 😑😂 بهم نمیگفت چجوری و از کجا میدونست. خفتش کردم دیدم از این کانال یاد گرفته 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3302162797Caa778d4939
هدایت شده از 
🕯 🔮 بگو هستی تا بگم از چه راهی میتونی به عالی برسی ؟ فروردین اردیبهشت خرداد تیر مرداد شهریور مهر آبان آذر دی بهمن اسفند 👆 برا منو دقیقا درست گفت 😐✌️
بیسکویت شیر عسلی @_.ideamarket._ -,✎مواد لازم: - ۳۰۰ گرم آرد - ۱۰۰ گرم کره هم دمای محیط - ۱۵۰ گرم شیرعسلی - نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر - یک پنس نمک -,✎طرزتهیه: 1. آرد، بیکینگ پودر و نمکُ در ظرف بریز و مخلوط کن. 2. کره هم دمای محیط و شیرعسلی رو اضافه کرده و سریعاً با هم مخلوط کن، مهم اینه که زیاد ورز ندی، فقط یکدست بشه کافیه. 3. خمیرُ در سلفون بپیچ و حداقل نیم ساعت در یخچال بذار. 4. بعد از استراحت، خمیرُ روی سطح آردپاشی شده بذار و با وردنه به ضخامت ۳-۴ میلی‌متر باز کن. 5. با یه کاتر دالبر شکل‌ موردنظرتو به خمیر بده. 6. خمیرها رو در سینی فر کاغذ روغنی انداخته قرار داده و مانند فیلم بهشون شکل بده، سوده خانم با نقطه‌های کوچیکی که دورتادور خمیر ایجاد کردن بهش شکل دادن، شما می‌تونی شکل دلخواه خودتُ بهش بدی. 7. در فر 160 درجه از قبل گرم شده (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه) بپز. -,✎برای تهیه شیرعسلی: - ۳۰۰ میلی‌لیتر شیر - ۲۰۰ گرم شکر - ۵۰ گرم کره -,✎طرزتهیه: 1. شیر، کره و شکرُ در یک قابلمه یا تابه نسوز بریز و روی حرارت متوسط قرار بده. 2. نکته مهم در این مرحله اینه که قبل از به جوش امدن شیر باید موادُ هم بزنی تا شکر بطور کامل حل بشه و گوله گوله نشه. 3. زمانی که شیر به نقطه جوش رسید و می خواست شروع به قل زدن کنه، سریعا حرارتُ تا حد ممکن کم کن و هر چند دقیقه یک بار موادُ هم بزن تا ته نگیرد و به غلظت مورد نظر برسه (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه). 4. هنگامی که حجممواد کم شد و رنگش تیره‌تر شد، آمادست، یه کم که بمونه غلیظ‌ترم میشه. 5. حالا اجازه بده شیرعسلی در دمای محیط خنک بشه و بعد در ظرف شیشه ای بریز. (میتونی از شیرعسلی آماده استفاده کنی😉) ❗نکته: *برای تهیه شیرعسلی بسیار مهمه که حرارتُ کم نگه داری و مدام هم بزنی، در غیر این صورت ممکنه ته شیر بسوزه و بو و طعم سوخته بگیره. *برای بیسکوئیت کاکائویی همین میزان مواد تکرار بشه فقط از آرد ۲قاشق غ بردار و بجاش پودرکاکائو بریز. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁