فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلید آموزشی چیز کیک لیمو
هفتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
✅مواد لازم:
⭕️پایه کراست:
200گرم:کره
140گرم:بیسکویت کرهای
⭕️مخلوط چیزکیک:
750گرم:پنیر خامهای (در دمای اتاق)
200گرم:کرم فِرش(جاگزین خامه ترش-ماست چکیده پرچرب با کمی ابلیمو)
3گرم:رنده پوست لیمو
20میلیلیتر:آبلیمو
125گرم:شکر
35گرم:نشاسته ذرت
3عدد:تخم مرغ
⭕️لایه میانی:
125گرم:کرم لیمو
⭕️رویه:
100:گرم:شکلات سفید
40میلیلیتر:خامه صبحانه
✅طرز تهیه کرم لیمو:
⭕️مواد لازم:
1پیمانه:شیر
1/2پیمانه:شکر
1/4پیمانه:آبلیمو
2 ق.غ:پوست:لیمو
1 ق.چ:وانیل
2 ق.غ:نشاسته ذرت
⭕️مراحل:
همه مواد را در قابلمه مخلوط کنید.
روی حرارت ملایم بجوشانید و هم بزنید تا غلیظ شود (5-10 دقیقه).
از روی حرارت بردارید و کمی خنک کنید
✅دستورالعمل:
کراست: کره را روی حرارت کم ذوب کنید. بیسکویتهای کرهای را در غذاساز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
کف قالب کمربندی 24 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط بیسکویت را به طور یکنواخت در کف قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را فشار دهید. قالب را برای مدتی کوتاه در یخچال قرار دهید.
مخلوط چیزکیک: پنیر خامهای، کرم فِرش، رنده پوست لیمو، آبلیمو، شکر و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یکدست شوند. همزن را کنار بگذارید و از قاشق استفاده کنید. تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید تا فقط جذب شوند.
نصف مخلوط چیزکیک را روی خمیر بیسکویت بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
روی آن یک لایه کرم لیمو بریزید.
بقیه مخلوط چیزکیک را روی کرم لیمو بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
چیزکیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 125 درجه سانتیگراد به مدت 60 تا 65 دقیقه یا تا زمانی که لبهها سفت شده و وسط آن کمی لرزان باشد، بپزید. فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا از افت ناگهانی دما و ترک خوردن چیزکیک جلوگیری شود.
خامه صبحانه را تقریباً به جوش برسانید. قطعات شکلات سفید را اضافه کنید و 1 دقیقه صبر کنید. سپس هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
گاناش شکلات سفید را به طور مساوی روی چیزکیک پخش کنید. با استفاده از لیسک یا قیف، مقداری کرم لیمو روی آن بریزید و طرح دلخواه خود را ایجاد کنید.
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک لوتوس
هشتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
✅چیز کیک لوتوس بیسکوف
خمیر کراست:
۱۷۵گرم:بیسکویت لوتوس
۹۰گرم:کره
⭕️مخلوط چیزکیک:
۶۰۰گرم:پنیر خامهای
۲۵۰گرم:ماسکارپونه
۱۴۰گرم:شکر
۸گرم:وانیل
۳۵گرم:نشاسته ذرت
۳عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️تزئین:
۱۲۵گرم:خمیر بیسکوف لوتوس
خامه فرم گرفته برای تزیین
بیسکویت لوتوس برای تزیین
کرم لوتوس برای تزیین
✅دستورالعمل:
⭕️خمیر راست:
بیسکویتهای لوتوس را در غذاساز بریزید.آنها را به پودر نرم آسیاب کنید.کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.بیسکویتهای لوتوس آسیاب شده را به یک کاسه عمیق منتقل کنید و کره ذوب شده را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
خمیرکراست را به طور مساوی روی قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را به کف قالب فشار دهید. قالب حاوی خمیر کوکی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
در یک کاسه عمیق، پنیر خامهای، ماسکارپونه، شکر ووانیل را با هم مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و به مدت ۱ دقیقه دیگر مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و از لیسک استفاده کنید. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی آنها را درون مخلوط چیزکیک تا کنید.
⭕️پخت:
قالب را چرب کنید و یک ورق کاغذ روغنی در کف آن قرار دهید.مخلوط چیزکیک را داخل قالب بریزید.
چیزکیک لوتوس را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که لبهها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید.
فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری میکند.
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی جذاب مادر و پسران 👏😁
منبع پیج
vegvillagefoodofficial
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیار شور ترد
منبع
@shokoofeh_banoo
مواد لازم :
خیار بوته ای تازه و سفت
به ازای هر ۱۸ لیوان آب یک لیوان سرکه سفید و یک لیوان نمک ترکیب کنید .
حتما آب باید جوشیده سرد باشه .
چند حبه سیر
چند عدد فلفل تند
سبزی : چند شاخه شوید و چند شاخه ترخون .
برای ترد شدن چند سوراخ در اطراف خیار ها ایجاد کنید .
میتوانید کمی نخود خام هم اضافه کنید برای ترد شدن و گاز دار نشدن .
بعد از دو هفته قابل مصرف است . در جای خنک و تاریک قرار دهید و درب آب حتما محکم باشه تا هوا نکشد . در بطری نوشابه هم میتوانید بریزید .
@shokoofeh_banoo
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با سس آلبالو🍒🤤
@my.hasti
نکته اول
اگه طعم ملس رو به ترش رو ترجیج میدین دو تا سه قاشق زرشک اضافه کنید،
اگه نه آلبالو و شکر طعم ملس نرمالی داره،
بعد اینکه
حتما زرشک و آلبالو یه تفت کوچولو تو کره بخوره،
برای اینکه مرغ شکل خودش رو از دست نده و خوش عطر بشه:
حتما اول خیلی خوب هر دو طرف رو سرخ کنید و بعد اینکه آب روی مرغ رو نگیره تا مثل ویدیو یکدست پخته بشه و بعد از پخت شکلش رو از دست نده،
ادویه های مرغ علاوه بر زعفران که ادویه اصلیه برای سرخ کردن،
کاری،فلفل قرمز و پاپریکاست هر کدوم نصف ق چ
شکر آلبالو هم دو تا سه ق غ باشه که قوام لازمو داشته باشه و براق باشه داخل غذا …
نگران نباشید بخاطر زرشک ترشیش قالبه😋😍
.
نوش جانتون
و مثل همیشه ممنون از همراهیتون❤️😍
.
@my.hasti
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید یه اعترافی بکنم 🥹🥹
@home_nasrin
@home_nasrin
اسمش ادمو یاد شیر برنج میندازه ، ولی نتیجه ش متفاوت و جذابه 🥰
بهت پیشنهاد میدم حتماا امتحانش کنی ، پس سیوش کن که گمش نکنی 😍
مواد لازم 👇🏻👇🏻
شیر : یک پیمانه ✅
پودر نارگیل : ۱۶۰ گرم ✅
تخم مرغ : ۳ عدد ✅
شکر : سه چهارم پیمانه ✅
روغن : یک پیمانه ✅
برنج شسته شده ایرانی و معطر : یک پیمانه ✅
وانیل : ۱/۲ ق چ خ ✅
بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری ✅
🍚 برنج شسته شده رو ۳ الی ۴ ساعت داخل شیر خیس کنید و حتماا بذارید داخل یخچال که خراب نشه و بعد داخل مخلوط کن بریزید و حسابی میکس کنید تا دونه های بریج کاملا له بشه بعد بقیه مواد رو به برنج و شیر میکس شده اضافه کنید داخل میکسر❌ حتماا دقت کنید که برنج کامل میکس بشه که دونه های برنج زیر دندون نیاد و بافت کیکتون کاملا نرم و اسفنجی بشه در غیر این صورت موقع سرو دونه های برنج زیر دندون حس میشن ❌
مواد رو داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۵۰ الی ۵۵ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۰ قرار دهید 😍👌🏻
@home_nasrin
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت اینروزای بعضیا😂😂
هر ایرانی یک میلیاردر😁
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا این ترشی رو امتحان کردی ؟⁉️⁉️
کپشنو حتمااا بخون 👇🏻👇🏻👇🏻
@home_nasrin
@home_nasrin
تا فصلشِ درست کن یه ترشی راحت و فوری و خوشمزه
✅ابتدا باقالی رو از غلاف جدا کنید و بشورید در قابلمه ای که آب ریختید و جوشیده بریزید و اجازه بدید خوب پخته و نرم بشه 😍👌🏻
بعد از پختن وقتی از دما افتاد و کنی خنک شد داخل شیشه خشک و خنک بریزید و مخلوط سرکه و نمک و گلپر رو اضافه کنید من یه تیکه نبات هم برا اینکه سردی سرکه رو بگیره انداختم ( دو حبه سیر و فلفل تند هم داخلش ریختم بدلخواه و سلیقه ای هستش که میتونید حذفش کنید )👍🏻
❌نکته خیلی مهم ( اگه باقالی خوب پخته نشه وقتی سرکه اضافه می کنیم باقالی داخل سرکه خیلی سفت میشه حتماا حواستون باشه ( تو فیلم میزان پخت مشخصه که خیلی خوب پخته شده )❌
@home_nasrin
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🚫مستقیم از کویت خرید کن😍👆
مانتو از ۳٠٠ تومان
شومیز با ۳۰ درصد تخفیف
شلوار ۲۹۰ تومان
❌⚠️ گران نخــرید ⚠️❌
حـــراجی با ارســــــال رایــــــگــــــان در کوتاه ترین زمان👌🏻😍
#گارانتی.تـعویــض سایز و مرجوعی
بزن رو لینک و عضو شو 👇
https://eitaa.com/joinchat/196149592Cee67154100
🔴 از سایز 36 تا 70 به بالا
🛍احراز #هویت شده خریدی مطمئن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه داریم 😳😳
پیتزا بدون نون و بدون خمیر 🤔⁉️
@home_nasrin
@home_nasrin
ابتدا سیب زمینی های ابپز رو با هر وسیله ای که داریم داخل ظرف مورد نظر ( نچسب باشه ) صاف میکنیم و مقداری سس کچاب میریزیم روی سیب زمینی ها حالا مقداری پنیر پیتزا میریزیم و الان نوبت ذرت هستش مقداری هم ذرت میریزیم و من اینجا از سوسیس دستساز استفاده کردم شما میتونید بسته به ذائقه خودتون از هر چیزی استفاده کنید ( ژامبون ، گوشت چرخ کرده یا مرغ ) و مقداری قارچ و حلقه های فلفل دلمه رو بریزید روی موادتون و در اخر هم باز از پنیر پیتزا و چند حلقه گوجه فرنگی استفاده کنید که گوجه فرنگی قابل حذف هستش بره داخل فر بمدت نیم ساعت با درجه حرارت ۱۸۰ تا پنیر کاملا آب بشه رو پیتزا برشته بشه 🥰👌🏻
چی لازم داریم 👇🏻👇🏻
پنیر پیتزا ✅
سیب زمینی ابپز ✅
سوسیس ( ژامبون ، مرغ ، گوشت چرخ کرده )✅
فلفل دلمه ✅
قارچ ✅
ذرت ✅
پودر اویشن ✅
سس کچاب ✅
❌ پ ، ن ( مقدار قارچ نباید زیاد باشه چون قارچ خام هست آب میندازه )❌
پیشنهاد میکنم حتماا درستش کنید که معرکست و بفرستیدش برای دوستای خوش سلیقه و خوش خوراکتون 😍😍😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
⭕️ نذر حضرت علی اصغر
بخاطر فقر شدید مالی از عهده مخارج علی اصغر عزیز بر نمیان (پوشک، شیر خشک و...)، مادر خانواده یه مدت به جای پوشک از روی ناچاری از کهنه استفاده میکرده که باعث بیماری های پوستی شده 😔
⚫️ چیزی تا محرم نمونده نذر حضرت علی اصغر ظهور آقامون و آمرزش اموات هرچه توان دارید دریغ نکنید
ارسال فیش و ارتباط @Ja_mandeh110 یا علی مدد
دو شماره کارت رسمی، شبا و شماره کارت
خادم گروه جهادی شهید حر خسروی ؛
●
5892107044603358●
5892107046736081●
IR900560611828005800319701●
6219861987416194🌐جهادی حر رو 👈دنبال کنید👉 ( باقی هزینه ها صرف امور خیر میشود)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پکاره
منبع پیج
fahad_cheff
بچها این پکاره رو حتما درست کن بدون آب خمیر میشه و بخاطر همین جذب روغن نداره اصلا خیلی عالی و محشرات میشه بیا تا بهت بگم چیکار کنید اول ذخیره اش کن ودستبکار شو👏🏻👏🏻😍
آرد نخود یک لیوان و نیم
ارد سفید نصف لیوان
سیب زمینی پیازگوجه هویج فلفل قلم رنده شده همش
ادویه ها؛پاپریکا تندوری فلفل همه کاره زردچوبه نمک
سبزی گشنیز و جعفری
خمیر مایه و بکینگ پودر یک ق غ
اول از همه ارد نخود و ارد سفید و ادویه ها رو میریزیم و بعد سبزیجات چون سبزیجات رو رنده کردم خودش آب میندازه وخمیر نیار ب آب نداره ورز میدیم و میزاریم یک ساعت استراحت و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخش میکنیم فقط چونه هاتون رو کوچک بردارید چون خودش پف میکنه وجذب روغن هم نداره نوش جانتون😍👏🏻👏🏻
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان ماه مبارک رمضان
منبع پیج
fahad_cheff
اول برا خودت ذخیرش کن که درستش کنی که خیلی خوشمزه هست حالا کپشن رو با دقت بخون فقط قبلش نظر بده ماهمون چی خورده که تپل شده😀😀
اول از همه میریم سراغ خمیر نون پنیری موندحالا پیراشکی فطایر کندو عسلی لانه زنبوری هر چی که اسمش هست خوشمزه هست😍😍😍
آرد دولیوان
شیرخشک سه قاشق غ خ
شکر سه قاشق
نمک نوک قاشق
بکینگ پودر یک قاشق سر خالی
خمیرمایع یک قاشق سر خالی
ماست سه قاشق
آب ولرم به تدریح
روغن یک فنجان
همه مواد رو هم میزنیم و انقد ورز میدیم که خمیر جادویی لطیفی بدست بیاد و یک ساعت بهش استراحت میدیم بعد یک ساعت پف خمیر رو میگیریم چونه ها کوچک تبدیل با دست پهنش میکنیم یه کوچولو پنیر میزاریم و میبندیم کف قالب رو چربرمیکنیم یک کاسه کوچک وسط میزاریم که شکل ماه در بیاد بعدش به خمیر بازم۲۰دیقه استراحت میدیم رومال زرده تخم مرغ باشیر کنجد سیاه دانه و در فر۱۸۰درجه به مدت۲۰دیقه بالا و پایین هر فری فرق داره اگه فرتون میدونی که خشک میکنه یه کاسه آب هم در کنارش بزارید و در اخر با هر چیزی دوست دارین مزه دارش کنید خالی خالی هم خوشمزه هست مرسی از نگاهتون حتما درست کنید تو این ماه رمضون و نوش جانتون😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
رسپی کیک یزدی کارگاهی🤩🧡
شکر ۲ک گ
تخم مرغ ۳۰عدد
آب ۱/۵۰۰ک گ
روغن مایع ۱/۵۰۰ک گ
شربت ۲۰۰گ
آرد ضعیف قنادی ۳ک گ
۲ق غ خ بکینگ پودر
وانیل یک ق غ خ
نمک میوه یک ق غ
اسانس هل یک در
✅مرحله اول. ۲۰دقیقه زیر دستگاه دور متوسط
✅مرحله دوم آب و همراه اسانس و شربت ترکیب شده. بهش اضافه بشه دنده یک به مدت ۲دقیقه
✅مرحله سوم مواد خشک الک شده بهش بهش اضافه شه دنده یک بزنه ۳ دور
✅مرحله چهارم روغن مایع بعد از آرد اضافه بشه ترکیب شد به مدت ۳دقیقه دور تند بزنه
✅بعد از ترکیب شدن کامل مواد قیف بزنید
درجه حرارت ۲۵۰
مدت زمان ۳۰الی۳۵دقیقه تا یه دست پخته بشه
نوش جان❤️🌹🙏
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯