فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا با گوجه گیلاسی
.
مواد اولیه: ⬇️
پاستا ۲ پیمانه(من گراندی استفاده کردم)
کره ۲۰ گرم
آرد ۲۰ گرم
شیر ۲۵۰ سیسی
جوز هندی
سس چیلی گارلیک ۱ ق.چ
نمک
پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه
برگ پیازچه ۴ عدد
گوجه گیلاسی ۱/۴ پیمانه
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.کره رو در تابه آب میکنیم و آرد رو ۲ دقیقه باهاش تفت میدیم
۲.شیر رو طی ۲ ۳ مرحله اضافه میکنیم و هر بار مواد رو مخلوط میکنیم تا یکدست بشه
۳.جوز هندی، سس چیلی گارلیک و نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم
۴.پاستای آبکش شده رو اضافه و مخلوط میکنیم
۵.پنیر پارمزان و برگ پیازچهی خرد شده اضافه میکنیم
۶.پاستا رو داخل ظرف میکشیم و گوجههای گیلاسی خشک که با روغن زیتون نرم شده رو روی پاستا میذاریم و تمام
.
✅توضیحات تکمیلی:
۱.پاستا هر فرمی که خودتون دوست دارید میتونید استفاده کنید
۲.دستور سس چیلی گارلیک تو صفحه هایلایت شده
۳.تو آب پاستا برای آبکش کردن کمی نمک بریزید
۴.کمی از آبی که پاستا توی اون پخته رو بردارید و زمانی که پاستای آبکش شده رو به سس اضافه کردید آب رو هم اضافه کنید
۵.جای برگ پیازچه از جعفری تازه هم میتونید استفاده کنید
۶.من گوجههای گیلاسی رو خشک کردم بعد با روغن زیتون داخل یک ظرف نگهداری میکنم و تو بعضی غذاها ازش استفاده میکنم که آموزشش توی سسها هایلایت شده
.
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرزا قاسمی
.
مواد اولیه: ⬇️
بادمجان ۵ عدد
گوجه ۵ عدد
تخم مرغ ۵ عدد
سیر ۸ حله
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
روغن
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.بادمجون و گوجه رو میذاریم کبابی بشه
۲.سیر رو تفت میدیم و آخرش زردچوبه رو اضافه میکنیم
۳.گوجه ساطوری اضافه میکنیم
۴.بادمجونی که پوستش رو کندیم و ساطوری کردیم اضافه میکنیم
۵.نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم و ده دقیقه زمان میدیم تا بپزن و جا بیفته
۶.تخم مرغ رو اضافه میکنیم و میذاریم خودشون رو بگیرن و تمام
.
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت ویندالو
.
مواد اولیه: ⬇️
گوشت ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۵ حبه
فلفل قرمز
زنجبیل
زردچوبه
تخم گشنیز
تخم شنبلیله
زیره
پودر خردل
دارچین
فلفل سیاه
پودر هل
سرکه
شکر
نمک
روغن
گشنیز تازه برای تزئین
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.گوشت رو در کمی روغن تفت میدیم کامل تا رنگش قهوهای بشه
۲.آبجوش اضافه میکنیم و میذاریم ۳ ساعت بپزه
۳.پیاز رو نگینی ریز خرد میکنیم و تفت میدیم
۴.سیر، فلفل قرمز، زنجیل و زردچوبه رو توی هاون میکوبیم و میذاریم کنار
۵.تخم کشنیز، تخم شنبلیله، زیره، پودر خردل، دارچین، فلفل سیاه و پودر هل رو در هاون میکوبیم، سرکه و شکر رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
۶.پیاز که رنگش تغییر کردی خمیر سیر رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
۷.مایع سرکه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه
۸.بعد از ۳ ساعت که گوشت پخت این مواد رو به همراه نمک به قابلمه گوشت اضافه میکنیم و هم میزنیم و میذاریم ۱ ساعت دیگه خورشت بپزه و جا بیفته و به غلظتی که توی فیلم میبینید برسه
۹.این خورشت رو میتونید با برنج ساده یا در بهترین حالت ممکن با زرد پلو میل کنید که دستورش توی پست قبل گذاشته شده
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرد پلو(پلو زردچوبه)
.
مواد اولیه: ⬇️
برنج ۳ پیمانه
دارچین قلم ۱ عدد
میخک ۴ عدد
برگ بو ۲ عدد
زردچوبه ۱ ق.چ
نمک ۱ ق.چ
کره ۵۰ گرم
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.برنجی که ۳ ۴ ساعت خیس خورده میذاریم روی حرارت
۲.زردچوبه، میخک، دارچین، برگ بو و نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم و میذاریم بجوشه و آبش کشیده بشه
۲.در با دمکنی میذاریم و قابلمه رو برای ۵۰ دقیقه میذاریم روی شعله پخش کن تا دم بکشه
۳.بیست دقیقه بعد از دم گذاشتن در قابلمه رو برمیداریم کرهی آب شده رو میریزیم روی برنج و دوباره درش رو میذاریم
.
✅نکتهی تکمیلی:
این برنج رو معمولا با خورشتهایی مثل ویندالو سرو میکنن که تو پست بعدی آموزش این خورشت خوشمزه رو هم میذارم
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کله گنجشکی تهرانی
.
مواد اولیه: ⬇️
چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۱عدد
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
آرد نخودچی
تخم گشنیز
پوره گوجه
آب لیمو ۱ ق.غ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.چرخکرده، پیاز رنده شده ۱ عدد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آرد نخودچی و تخم گشنیز آسیاب شده رو خوب ورز میدیم و اندازه کله گنجشک قل قلی میکنیم و تو روغن داغ سرخ میکنیم و کنار میذاریم
۲.تو همون تابه که گوشت رو سرخ کردیم پیاز دوم رو رنده میکنیم و همراه با زردچوبه و فلفل سیاه کمی تفت میدیم و بعد سیب زمینی رو که نگینی درشت خرد کردیم اضافه میکنیم و تفت میدیم
۳.پوره گوجه و آبجوش اضافه میکنیم و بعد گوشتهای سرخ شده رو اضافه میکنیم
۴.حرارت رو کم میکنیم و تاجایی که غذا جا بیفته و آبش کشیده بشه زمان میدیم بهش
۵.بعد حا افتادن گاز رو خاموش میکنیم و آبلیمو اضافه میکنیم و تمام
.
✅نکات تکمیلی:
۱.این حجم غذا برای ۳ نفر با نون کافیه
۲.این غذا رو هم با نون میشه میل کرد هم برنج
۳.این غذا هم میشه به شکلی که من درست کردم بدون آب باشه زمان سرو کردن و هم میتونه آب بیشتری داشته باشه اگر دوست داشتید آبدارتر باشه میزان آبی که اضافه میکنید بیشتر باشه
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ
.
مواد اولیه: ⬇️
مرغ پخته شده ۳۰۰ گرم
نان همبرگر ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
فلفل دلمه ۱/۴ عدد
قارچ ۵ عدد
پیازچه ۵ عدد
زردچوبه
زنجبیل
پودر سیر
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.مرغ پخته شده رو به تکههای کوچیک تقسیم میکنیم
۲.پیاز نگینی ریز رو تفت میدیم
۳.فلفل دلمه نگینی، قارچ خرد شده، زردچوبه، زنجبیل، پودر سیر، نمک و پیازچه خرد شده اضافه میکنیم به پیاز و تفت میدیم و هر کدوم رو که اضافه کردیم ۱ دقیقه تفت میدیم بعد ماده بعدی رو اضافه میکنیم
۴.روی نونهای همبرگر رو مطابق ویدئو برش میدیم، خمیر داخلش رو در میاریم، از موادی که درست کردیم میریزیم داخل نون و روی مواد پنیر پیتزا میریزیم
۵.ساندویچهارو ۱۰ دقیقه میذاریم داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد تا هم پنیر آب بشه و طلایی بشه و هم نون ترد بشه
.
✅نکات تکمیلی:
۱.میشه با غذاهایی که از وعدههای قبلی میمونه غذاهای جدیدی مثل این ساندویچ درست کرد
۲.میزان و مواد داخل ساندویچ به علاقه و موجودی شما بستگی داره، دستور خاصی وجود نداره برای این سبک ساندویچ
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای هویج(بدون اضافه کردن آب)
.
مواد اولیه: ⬇️
هویج نیم کیلو
شکر ۳۵۰ گرم
هل ۱ عدد
گلاب ۱ ق.غ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.هویج رو پوست میگیریم و با سایز متوسط رنده میکنیم
۲.میریزیم داخل قابلمهای که روی حرارته کمه و یک دونه هل اضافه میکنیم
۳.تا وقتی که آبش کشیده بشه و کم کم به کفت قابلمه بچسبه میذاریم بمونه روی حرارت و هر یک دقیقه هم میزنیم
۴.آبش که کشیده شد و دیگه داشت به کف قابلمه میچسبید شکر رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا وقتی که شکر آب بشه بهش زمان میدیم
۵.شکر که آب شد گلاب رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه بعد مربا حاضره
.
✅نکات تکمیلی:
۱.هل و گلاب سلیقهای هست میتونید یکی یا هر دو رو حذف کنید
۲.تمام مراحل پخت مربا روی حرارت کم انجام میشه و هم زدن رو فراموش نمیکنیم
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کله جوش
.
مواد اولیه: ⬇️
گردو ۵ عدد
کشک ۳ ق.غ
پیاز ۱ عدد کوچک
نعناع خشک ۱ ق.غ
زردچوبه ۱ ق.چ
آب ۱/۲ پیمانه
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز نگینی ریز رو تفت میدیم
۲.گردوی خرد شده رو اضافه میکنیم
۳.زردچوبه و نعناع خشک رو اضافه میکنیم و تفت میدیم
۴.آب رو اضافه میکنیم، جوش که اومد کشک رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه
۵.به محض اولین قل حرارت رو خاموش میکنیم و تمام
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد کلم با انار
.
مواد اولیه: ⬇️
کلم ۳۰۰ گرم
انار ۱ عدد
ماست ۲ ق.غ
سس مایونز ۱ ق.غ
سس خردل ۱ ق.چ
شوید ۱ پیمانه
آبلیمو ۵ ق.غ
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.کلم رو خرد میکنیم میریزیم داخل ظرف و انار دون شده رو بهش اضافه میکنیم
۲.برای سسش بقیه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و اضافه میکنیم به کلم و انار
۳.برای تزئین میتونید از خود انار استفاده کنید
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗