eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.3هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.6هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سنگدان مرغ . مواد اولیه: ⬇️ سنگدان ۱ بسته پیاز ۲ عدد سیب زمینی ۱ عدد سیر ۴ عدد رب ۱ ق.غ غوره ۱ ق.غ زردچوبه نمک فلفل سیاه بهارات . طرز تهیه: ⬇️ ۱.سنگدون رو بعد از تمیز کردن میذاریم همراه با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه ۲ ساعت بپزه و اواخر پخت نمک اضافه می‌کنیم(اول پخت کف روی آب رو میگیریم) ۲.پیاز دوم رو خلالی خرد می‌کنیم و تفت میدیم، اواخر تفت دادن سیر اضافه می‌کنیم ۳.رب و ادویه هارو هم اضافه می‌کنیم و تفت میدیم و بعد سنگدون های پخته شده رو اضافه میکنیم و ۳ ۴ دقیقه تفت میدیم ۴.یک لیوان آب جوش اضافه می‌کنیم و حرارت رو میذاریم روی حداقل و تا زمان تبخیر شدن کامل آب میذاریم خوراک جا بیفته ۵.تا خوراک جا بیفته سیب زمینی رو نگینی خرد و سرخ می‌کنیم ۶.خوراک که آبش تبخیر شد غوره رو اضافه می‌کنیم ۷.خوراک رو همراه با سیب زمینی سرخ شده سرو می‌کنیم ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده‌ترین خاگینه . مواد اولیه: ⬇️ آرد ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد ماست ۲ ق.غ شکر ۱ پیمانه آب ۱ پیمانه زعفران دم کرده ۲ ق.غ روغن . طرز تهیه: ⬇️ ۱.شکر و آب رو میریزیم داخل قابلمه میذاریم روی حرارت کم و هم میزنیم ۲.شکر که آب شد زعفران رو اضافه می‌کنیم و حباب که زد شربت حاضره ۳.تخم مرغ و ماست رو هم میزنیم ۴.آرد الک شده اضافه می‌کنیم و مخلوط می کنیم ۵.داخل تابه داغ شده روغن میریزیم، روغن هم داغ شد مواد رو میریزیم داخل تابه ۱۵ ۲۰ دقیقه بعد که سرخ شد برمیگردونیم، برش میزنیم و میذاریم روی دوم هم سرخ بشه ۶.روی دوم که سرخ شد شربت رو اضافه می‌کنیم و میذاریم ده دقیقه شربت به خورد خاگینه بره و تمام ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
⭕️❌خانوما بعلت مشکلات مالی و جمع کردن مغازه کانال و حراج زدیم زیرقیمت فاکتور😢😢 بافتای 300 تومانی بازارو اینجا 199 تومان بخر ✅ کیفیت تضمینی ✅ 4سال سابقه ✅فروش حضوری ✅ارسال فوری https://eitaa.com/joinchat/431292755Cd7d2f1816b عجله کن❌🏃‍♀ 20
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
**❌💯جشنواره لباس خونگی آغاز شده😍 بدددددوووو جانمونی که محدوده👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/431292755Cd7d2f1816b فروش به قیمت فاکتور😱 😱**
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا با گوجه گیلاسی . مواد اولیه: ⬇️ پاستا ۲ پیمانه(من گراندی استفاده کردم) کره ۲۰ گرم آرد ۲۰ گرم شیر ۲۵۰ سی‌سی جوز هندی سس چیلی گارلیک ۱ ق.چ نمک پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه برگ پیازچه ۴ عدد گوجه گیلاسی ۱/۴ پیمانه . طرز تهیه: ⬇️ ۱.کره رو در تابه آب می‌کنیم و آرد رو ۲ دقیقه باهاش تفت میدیم ۲.شیر رو طی ۲ ۳ مرحله اضافه می‌کنیم و هر بار مواد رو مخلوط می‌کنیم تا یکدست بشه ۳.جوز هندی، سس چیلی گارلیک و نمک اضافه می‌کنیم و هم میزنیم ۴.پاستای آبکش شده رو اضافه و مخلوط می‌کنیم ۵.پنیر پارمزان و برگ پیازچه‌ی خرد شده اضافه می‌کنیم ۶.پاستا رو داخل ظرف می‌کشیم و گوجه‌های گیلاسی خشک که با روغن زیتون نرم شده رو روی پاستا میذاریم و تمام . ✅توضیحات تکمیلی: ۱.پاستا هر فرمی که خودتون دوست دارید میتونید استفاده کنید ۲.دستور سس چیلی گارلیک تو صفحه هایلایت شده ۳.تو آب پاستا برای آبکش کردن کمی نمک بریزید ۴.کمی از آبی که پاستا توی اون پخته رو بردارید و زمانی که پاستای آبکش شده رو به سس اضافه کردید آب رو هم اضافه کنید ۵.جای برگ پیازچه از جعفری تازه هم میتونید استفاده کنید ۶.من گوجه‌های گیلاسی رو خشک کردم بعد با روغن زیتون داخل یک ظرف نگهداری می‌کنم و تو بعضی غذاها ازش استفاده میکنم که آموزشش توی سس‌ها هایلایت شده . . . ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرزا قاسمی . مواد اولیه: ⬇️ بادمجان ۵ عدد گوجه ۵ عدد تخم مرغ ۵ عدد سیر ۸ حله زردچوبه فلفل سیاه نمک روغن . طرز تهیه: ⬇️ ۱.بادمجون و گوجه رو میذاریم کبابی بشه ۲.سیر رو تفت میدیم و آخرش زردچوبه رو اضافه می‌کنیم ۳.گوجه ساطوری اضافه می‌کنیم ۴.بادمجونی که پوستش رو کندیم و ساطوری کردیم اضافه می‌کنیم ۵.نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و ده دقیقه زمان میدیم تا بپزن و جا بیفته ۶.تخم مرغ رو اضافه می‌کنیم و میذاریم خودشون رو بگیرن و تمام . . . ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت ویندالو . مواد اولیه: ⬇️ گوشت ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۵ حبه فلفل قرمز زنجبیل زردچوبه تخم گشنیز تخم شنبلیله زیره پودر خردل دارچین فلفل سیاه پودر هل سرکه شکر نمک روغن گشنیز تازه برای تزئین . طرز تهیه: ⬇️ ۱.گوشت رو در کمی روغن تفت میدیم کامل تا رنگش قهوه‌ای بشه ۲.آبجوش اضافه می‌کنیم و میذاریم ۳ ساعت بپزه ۳.پیاز رو نگینی ریز خرد می‌کنیم و تفت میدیم ۴.سیر، فلفل قرمز، زنجیل و زردچوبه رو توی هاون می‌کوبیم و میذاریم کنار ۵.تخم کشنیز، تخم شنبلیله، زیره، پودر خردل، دارچین، فلفل سیاه و پودر هل رو در هاون می‌کوبیم، سرکه و شکر رو اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم ۶.پیاز که رنگش تغییر کردی خمیر سیر رو اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم ۷.مایع سرکه رو اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست بشه ۸.بعد از ۳ ساعت که گوشت پخت این مواد رو به همراه نمک به قابلمه گوشت اضافه‌ می‌کنیم و هم میزنیم و میذاریم ۱ ساعت دیگه خورشت بپزه و جا بیفته و به غلظتی که توی فیلم میبینید برسه ۹.این خورشت رو میتونید با برنج ساده یا در بهترین حالت ممکن با زرد پلو میل کنید که دستورش توی پست قبل گذاشته شده ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرد پلو(پلو زردچوبه) . مواد اولیه: ⬇️ برنج ۳ پیمانه دارچین قلم ۱ عدد میخک ۴ عدد برگ بو ۲ عدد زردچوبه ۱ ق.چ نمک ۱ ق.چ کره ۵۰ گرم . طرز تهیه: ⬇️ ۱.برنجی که ۳ ۴ ساعت خیس خورده میذاریم روی حرارت ۲.زردچوبه، میخک، دارچین، برگ بو و نمک اضافه می‌کنیم و هم میزنیم و میذاریم بجوشه و آبش کشیده بشه ۲.در با دم‌کنی میذاریم و قابلمه رو برای ۵۰ دقیقه میذاریم روی شعله پخش کن تا دم بکشه ۳.بیست دقیقه بعد از دم گذاشتن در قابلمه رو برمیداریم کره‌ی آب شده رو میریزیم روی برنج و دوباره درش رو میذاریم . ✅نکته‌ی تکمیلی: این برنج رو معمولا با خورشت‌هایی مثل ویندالو سرو میکنن که تو پست بعدی آموزش این خورشت خوشمزه رو هم میذارم ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کله گنجشکی تهرانی . مواد اولیه: ⬇️ چرخکرده ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد سیب زمینی ۱عدد نمک فلفل سیاه زردچوبه آرد نخودچی تخم گشنیز پوره گوجه آب لیمو ۱ ق.غ . طرز تهیه: ⬇️ ۱.چرخکرده، پیاز رنده شده ۱ عدد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آرد نخودچی و تخم گشنیز آسیاب شده رو خوب ورز میدیم و اندازه کله گنجشک قل قلی می‌کنیم و تو روغن داغ سرخ می‌کنیم و‌ کنار میذاریم ۲.تو همون تابه که گوشت رو سرخ کردیم پیاز دوم رو رنده می‌کنیم و همراه با زردچوبه و فلفل سیاه کمی تفت میدیم و بعد سیب زمینی رو که نگینی درشت خرد کردیم اضافه می‌کنیم و تفت میدیم ۳.پوره گوجه و آبجوش اضافه می‌کنیم و بعد گوشت‌های سرخ شده رو اضافه می‌کنیم ۴.حرارت رو‌ کم می‌کنیم و تاجایی که غذا جا بیفته و آبش کشیده بشه زمان میدیم بهش ۵.بعد حا افتادن گاز رو خاموش می‌کنیم و آبلیمو اضافه می‌کنیم و تمام . ✅نکات تکمیلی: ۱.این حجم غذا برای ۳ نفر با نون کافیه ۲.این غذا رو هم با نون میشه میل کرد هم برنج ۳.این غذا هم میشه به شکلی که من درست کردم بدون آب باشه زمان سرو کردن و هم میتونه آب بیشتری داشته باشه اگر دوست داشتید آبدار‌تر باشه میزان آبی که اضافه می‌کنید بیشتر باشه ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗