eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
24.9هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
19.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
⁨در فصل سرد خلط سودا در بدن ما افزایش پیدا می کند که موجب آشفتگی ذهنی و روحی فراوانی می شود. مصرف مداوم انواع سوپ و آش در این فصل بسیار مفید است⁩ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
قارچ_سوخاری اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم. توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید. سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن.سپس از روغن دراورده و روی دستمال کاغذی حوله ای میذاریم تا روغنشونو بکشن. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❤️ ❤️ 👈مرغ رو ميتونين كامل ودرسته باپوست هم بريان كنين ولي من از وسط نصف كردم وبدون پوست (١٢ساعت داخل اب پياز وابليمو تازه وزعفران وفلفل سياه ونمك وروغن زيتون مزه دار كردم)باچاقو روي مرغ هارو شيار زدم بعد مرغ رو داخل سيني فر گذاشتم واب موادي كه داخلش گذاشته بودم روش ريختم واطرافشو با سبزيجات ورقه ايي پر كردم وروش كمي نمك وفلفل سياه زدم وگذاشتم داخل فر ١٨٠درجه بمدت دوساعت ونيم تا كامل برشته بشه پ.ن١:هر بيست دقيقه يه بار با فرچه ايي نرم مخلوطي از زعفران وكره روي مرغ ميمالم تا خوشرنگ بشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍 آرد نخودچی ۴/۵ پیمانه آرد سفید ۳ ق غ پودر قند یک پیمانه روغن جامد یک پیمانه (به جای روغن میتونید از کره هم استفاده کنید) هل یک ق چ زعفران دم شده ۳ ق غ پودر قند و روغن را مخلوط کرده ، تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود. آرد سفید و آرد نخودچی را الک کرده کم،کم درمایه می ریزیم ورز میدیم بعد هل و زعفران را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر ، نرم و چسبنده شود ، به صورتی که اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود. خمیر را در کیسه نایلونی به مدت ۲ الی ۴ ساعت می گذاریم بماند ( هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهتری پیدا می کند) خمیر را به وسیله وردنه روی یک سینی به قطر یک سانتی متر پهن می کنیم و با قالبهای کوچک و مخصوص شیرینی نخودچی ( قالب گل چهارپر) قطعه های شیرینی را ازخمیر جدا کرده ، در سینی فرمی چینیم و در فر به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه می پزیم. شیرینی ها باید کمی طلایی شوند. زمانی که شیرینی ها را از فر خارج کردیم پس از سرد شدن کامل آنها در ظرف مخصوص می چینیم. امیدواریم از تهیه و طعم این شیرینی لذت ببرید ‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍 👈پیاز 👈گوشت 👈نخود 👈لوبیا 👈برنج 👈عدس 👈زردچوبه 👈فلفل سیاه و قرمز 👈روغن 👈نمک 👈سبزی آش 👈نعنا پیاز داغ کرده، گوشت رو خوب تفت میدیم. ادویه ها و نخود، لوبیا، عدس، برنج رو از قبل خوب خیس میکنیم. و ب مواد گوشتی اضافه میکنیم. میزاریم خوب خوب بپزن. بعد پخت سبزی رو اضافه کرده و با گوشتکوب برقی کامل میکوبیم. میزاریم کامل غلیظ بشه و جابیوفته. روش رو هم با نعناداغ و پیازداغ تزیین میکنیم. نوووش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
برای بنفش کلم + آبلیمو = صورتی بنفش کلم + بکینگ پودر = آبی رنگ آبی + زرد زعفران = سبز رنگ آبی + صورتی = بنفش پررنگ صورتی + زرد زعفران = نارنجی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥘 👈ساده و بی دردسر و خیلی لذیذه پیاز و بِه و سیب زميني و گوشت و وهویج و آلو خورشتي در قابلمه چيده و سس گوجه رو با ادويه و يكم اب میریزيم رو موادمون. و ميزاريم بپزه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
📣 لیست روغن ها به ترتیب اهمیت : 1️⃣ روغن زیتون مکرر در قرآن ذکر شده است . مِن شَجَرَةٍ مُبارَکَةٍ زَیتُونَةٍ لا شَرقِیَّةٍ وَ لا غَربِیَّةٍ یَکادُ زَیتُهَا یُضِیء . (از روغن درخت پر برکت زیتون که نه خاوری است و نه باختری افروخته باشد . سوره ی نور-آیه35) و در جای دیگر می فرماید وَشَجَرَةً تَخْرُجُ مِنْ طُورِ سَيْنَاءَ تَنْبُتُ بِالدُّهْنِ وَصِبْغٍ لِلْآكِلِينَ . (و درختى است كه در طور سينا مى‌رويد. روغن مى‌دهد و آن روغن براى خورندگان، نان خورشى است . سوره مؤمنون-آیه ی20) 2️⃣ روغن شحم گاو . فَبِظُلْمٍ مِنَ الَّذِينَ هَادُوا حَرَّمْنَا عَلَيْهِمْ طَيِّبَاتٍ أُحِلَّتْ لَهُمْ وَبِصَدِّهِمْ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ كَثِيرًا . (و به كيفر ستمى كه يهودان روا داشتند و منع‌كردن بسيارشان از راه خدا، آن چيزهاى پاكيزه را كه بر آنان حلال بود، حرام كرديم. سوره ی نساء-آیه 160) و در جای دیگر می فرماید وَعَلَى الَّذِينَ هَادُوا حَرَّمْنَا كُلَّ ذِي ظُفُرٍ وَمِنَ الْبَقَرِ وَالْغَنَمِ حَرَّمْنَا عَلَيْهِمْ شُحُومَهُمَا إِلَّا مَا حَمَلَتْ ظُهُورُهُمَا أَوِ الْحَوَايَا أَوْ مَا اخْتَلَطَ بِعَظْمٍ ذَلِكَ جَزَيْنَاهُمْ بِبَغْيِهِمْ وَإِنَّا لَصَادِقُونَ (و بر يهود حرام كرديم هر حيوان صاحب ناخنى را و از گاو و گوسفند پيه آن دو را جز آنچه بر پشت آنهاست يا بر چرب‌روده آنهاست يا به استخوانشان چسبيده باشد. به سبب ستمكاريشان اينچنين كيفرشان داديم، و ما راستگويانيم. سوره الأنعام- آیه ی146) و در روایت نیز می فرمایند : ما دخلت لقمه منه فی الجوف الا و اخرجت مثلها من الدا ( نیست لقمه ای که از آن وارد درون نمی شود مگر اینکه همانند آن بیماری از بدن خارج شود .) 3️⃣ روغن زرد گاوی ( در روایات به شَفا تعبیر شده . ) 4️⃣ روغن زرد گوسفندی . 5️⃣ روغن کنجد . 6️⃣ روغن بادام . 7️⃣ روغن فندق . 8️⃣ روغن دنبه . 9️⃣ روغن پاچه گاو . 🔟 روغن بنفشه پایه زیتون یا کنجد بهترین است ولی به علت گران بودن در مرتبه ی دهم ذکر شده است . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
گوشت گوسفندی هویج خلال و باریک خرد شده آلو رب و نمک و فلفل و آبلیمو اول گوشت را با پیاز داغ و رب و ادویه های لازم تفت بدید ..مثل بقیه خورشت ها بعد آب اضافه کنید و بزارید تا حسابی بپزدهویج های خلالی خرد شده رو با یک مقدار روغن تفت بدید تا سبک بشوندبعد از پخت کامل گوشت..هویج و آلو را اضافه کنید تا بپزد...در آخر هم نمک و مقداری آبلیمو اضافه کنیداین خورشت ترش مزه است 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami