eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس خانگی ❌ مرحله اخر و حرارت با پلاستیک حذف شود سرطان زاست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دوستان خواستن دستور سوسیس خانگی بزنم منم دستور تجربه شده که طعم خوب داره پیدا کردم که بزنم واسه تون اما یه مشگل هست هرررررر دستوری برا تهیه کالباس و سوسیس که مواد خامو میریزه تو پلاستیک و میذاره روی حرارت سرطان زاست و اون پلاستیک در اثر داغی تغییر واکنش میده و غذا رو خراب و مضر میکنه مواد سوسیس کاللباس باید پخته بشه بعد بره تو پلاستیک بذارید یخچال چند ساعت خودشو تا بگیره منسجم بشه بعد برش بدید کلا باید قسمت حرارت دادن با روکش پلاستیکو حذف کرد دستورو من کامل میزنم خودتون میدونید دیگه 👇👇 بنده وظیفه داشتم ❌نکته رو بگم سوسیس خانگی اینم دستور سوسیس خونگی، آقای خونه اونقدر از شکل این سوسیسا خوشش اومده که ازم قول گرفته براش سوسیس گوشت درست کنم آخه ایشون کلااا گوشت مرغ و هر چی که با مرغ درست بشه نمیخورن ،جل الخالق😮 🔴مهمترین ادویه برای سوسیس پودر پاپریکا تازه ست که رنگ و طعم فوق العاده ای به سوسیس میده ،آموزشش هم در کانال هست ،بعدش پودر پیاز و سیره که بهتره خونگی وتازه باشه تا حسابی سوسیس خوشمزه بشه، من اندازه ی ادویه ها و مواد خشک رو از خودم دادم و از نتیجه شم خیلی راضی بودم، مواد لازم سه قاشق غذا پودر نشاسته دو ق غذا آرد سه صفر سه ق غذا پودر آب پنیر یا شیرخشک ( من از مخلوط هردو ریختم) یک عدد تخم مرغ سه چهارم لیوان آب یخ روغن مایع یک سوم لیوان ران مرغ یا گوساله بدون استخوان ششصد گرم سیر یک یا دو حبه خیلی ریز رنده یا پوره کنید سس گوجه(کچاپ)یک ق غذاخوری حدود دومتر کاور سوسیس برای ادویه : دو قاشق مرباخوری پودر پاپریکا ،نمک ، پودر پیاز و پودر سیر هرکدام یک ق مرباخوری ،پودر زنجفیل ،دارچین، آویشن از هرکدام نصف ق مربا خوری فلفل سیاه و قرمز تند به میزان دلخواه، جوز هندی و پودر هل هر کدام یکسوم ق چ، پودر میخک نوک ق مرباخوری گوشت رو دوبار با درجه ی ریز چرخ کنید و با درپوش ۳٬۴ ساعت بذارید یخچال تا کاملا سرد بشه تخم مرغ رو هم مستقیم از یخچال بیارید و استفاده کنید چون همه‌ی مواد باید کاملا سرد باشن اول آردهاو ادویه هارو مخلوط کنید ، بعد گوشت ،سس ،تخم مرغ روغن مایع سیر رو درغذا ساز یا خرد کن ،یا سبزی خرد کن میکس کنید بعد نصف آب یخ رو اضافه کنید سپس مخلوط آرد و ادویه رو اضافه و دوسه دقیقه میکس کنید اگر سفت بود باقی آب یخ رو بهش اضافه کنید نباید خیلی سفت یا شل باشه سپس داخل قیف بریزید و در کاور سوسیس تزریق کنید ، کاور سوسیس رو در اندازه ۴۰سانت برش بزنید تا مواد راحتتر به داخلش پمپاژ بشه بعد دوسر کاور رو با نخ خوب ببندید و از طول نیز به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و کمی بپیچید مطابق فیلم و با نخ کوک محکم ببندید و چندبار گره بزنید بعد داخل آب در حال جوش بذارید،با درب باز و با حرارت متوسط حدود ۴۵ دقیقه بپزه ، آب باید نا محسوس و ریز جوش بخوره ، بعدش داخل آب سرد بذاریدتا سریع خنک بشه و برای ۲۴ ساعت در یخچال بذارین تا طعم ها خوب به خورد هم برن و بعد مصرف کنید ،برای یکماه میتونید فریزش کنید،نوش جانتون🌹 آخیییییش تموم شد 😓🙆 . ❌دوستان این پست راچندروزقبل گذاشتم خیلیا درموردنکات سوسیس خانگی سوال داشتن به همین خاطردوباره گذاشتم پست بعدی نکات مهم را براتون توضیح میدم امیدوارم مفید باشه❌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#کالباس_کاملا_سالم #کالباس_بوقلمون خانگی بدون استفاده از غلاف و حرارت😋 گوشت بوقلمون رو با دوتا پ
ببینید مثلا این دستور سالمه برای تهیه کالباس چون موادو پخته بعد ریخته تو بطری گذاشته مواد خودشو گرفته و برش زده کلا خامی مواد و مرحله حرارت با پلاستیک نداره و کاملا سالمه✅✅😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این کوکوی خوشمزه من پنج کدو متوسط را رنده درشت کردم بعد یه پیاز متوسط نگینی ریز خرد شده را با نمک وفلفل سیاه چنگ زدم که پیاز حالت لیزی پیداکنه بعد بهش کدو رنده شده و جعفری ونعنای تازه خرد شده که نسبت نعنا نصف جعفری است وپوره یه حبه سیر و حدود سه تا چهار قاشق ارد معمولی ونمک وفلفل قرمز وپودر زیره وزردچوبه اضافه کردم ودراخر چهار تاتخم مرغ ومخلوط کردم غلظت مایع کوکوتوی فیلم مشخصه زیادی غلیظ بشه کوکوی لطیفی نخواهید داشت ودراخر یه قاشق مرباخوری بیکینگ پودراضافه وخوب مخلوط کنید سرخ کردن.......... هم میتونید با قالب کار کنید هم ساده قالب باید توی روغن خوب داغ بشه دیواره قالب حتما باید چرب شده باشه از مایع کوکویه ملاقه کوچک بریزید کمی صبر کنبد خودشو گرفت ارام با تکان دادن قالب از کوکوجدا می شه خواستید میتونید با قاشق بریزید وبصورت ساده سرخ کنید یه طرفش که طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه با گوجه وخیار وشور ونان سنگک تازه وسبزی خوردن چه شود 👍 البته من هر نوع کوکوی باشه حتمااااا باید بهاش ماست هم بخورم کاملا سلیفه ایه درست کنید واز طعم وعطر سبزی داخل کوکو لذت ببرید نووووش جانتون ➖➖➖➖➖ دوستان اگر اهنگ زیر این فیلم هارو دوست ندارید ولوم صدارو ببندید و از دستورات خوب استفاده بفرمایید بنده دنبال ویدیوهایی هستم که زیر صدا نداشته باشه اما زیاد موجود نیست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
يك غذاى خيلى خوشمزه و آسون 👇🏻 يه پياز متوسط رو رنده ريز كردم آبشو ريختم دور بعد ٢٠٠ گرم گوشت مخلوط گوسفند گوساله و ٢ قاشق غ خ آرد نخودچى نمك فلفل سياه زردچوبه قاطى كردم حسابى ورز دادم تا دونه هاى چربى گوشت خوب له شه با گوشت يكدست شه بعد چيدم كف تابه روش ٥٠ گرم كره نمك فلفل سياه زردچوبه ريختم گوجه فرنگى قاچ شده هم دورش چيدم و با شعله كم هم پخت هم سرخ شد زير و روشم ميكنيم تا هردو طرف با طعم گوجه ادقام بشه و سرخ شه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز تهیه ته دیگ طرح دار برای تهیه ته دیگ طرح دار خمير را حتماًً سفت درست كنيد و يكنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب كنيد . ته دیگ طرح دار باعث زیبایی سفره ی شما می شود…. آماده سازی :90 دقیقه پخت :60 دقیقه   مواد لازم جهت تهیه ته دیگ طرح دار برای 5 نفر ماست3     قاشق غذا خوریآرد سفیدیک و نیم     قاشق غذا خوریزعفران ( دلخواه)به میزان لازم طرز تهیه ته دیگ طرح دار: ميزان ماست و آرد 3 به 1/5 است ( 3 قاشق ماست يك ونيم قاشق آرد ) يا به عبارتى دوبرابر آرد، ماست بريزيد و بسته به طرح شما دارد … حتى ميتونيد به صورت يكپارچه از آن استفاده كنيد. بسيار لذيذ ميشود، وكاملاً مزه ته ديك نان ميدهد ولى لذيذتر و لطيفتر است . روش تهيه : از تركيب ماست ، آرد و( زعفران در صورت دلخواه)خمير نسبتاً سفتى مثل ماست چكيده درست كنيد و در يك كيسه بريزيد ونوك كيسه را يك سوراخ خيلى ريز ايجاد كنيد ( براى طراحى ظريف ) و طرح خودتون رو كف يك ماهيتابهء گود يا قابلمه و يا قالب كه با دستمال كمى چرب و يا اسپرى كرده باشيد ، … طراحى كنيد بعد ظرفتون رو روى حرارت خيلى كم براى يك دقيقه قرار دهيد تا طرحتون ثابت بشه و بعد آروم آروم برنج آبكش شده را ريخته و در آخر با دست يا پشت قاشق برنج را فشرده كنيد كمى روغن يا مخلوط كره وروغن روى آن ريخته وظرفتان را روى حرارت تند قرار دهيد براى فقط پنج دقيقه و بعد حرارت را به حداقل برسونيد ( از شعله پخش كن استفاده كنيد ) و براى حدود يك ساعت و يا تا زمانى كه مطمئن شديد برنجتان دم كشيده روى حرارت قرار دهيد و بعد از اين زمان ظرف را بدون اينكه درب آن را برداريد براى مدت ده دقيقه كنار بكذاريد وبعد داخل ظرف سرو برگردانيد … نكات تهیه ته دیگ طرح دار: *خمير را حتماًً سفت درست كنيد و يكنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب كنيد … *ميتونيد به جاى ماست ،از آب مرغ ، آب ساده ، شير ، شير سويا ، ….. هم استفاده كنيد منظور درست كردن خمير است … بايد بگویم در صورتى كه بخواهيد تمام ته ديگ شما از اين خمير باشد و طراحى نكنيد آب مرغ بسيار انتخاب خوبى خواهد بود و ته ديگ شما لذيذتر خواهد شد . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
توجه 📣 نکته مهم🔴 📌 کنسرو ها بدن رو دچار کم خونی میکنند ✍ در کنسرو ها از مواد نگهدارنده‌ به نام ادتا استفاده میشه ، ادتا بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن میکند غذا را با اشتها بخور و در حالی که هنوز اشتها داری، دست از غذا بکش پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)، بحار الانوار، ج ۶۲، ص ۲۹۰ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💢گیاه خرفه رو پاک میکنیم و به اندازه های حدود دوسه سانتی خرد میکنیم . ساقه هاش هم خرد میکنیم. بعد میشوریم و میذاریم داخل آبکش تا آب اضافیش جدا بشه. بعد داخل طرف بزرگتری میریزیم و سیر خرد شده و هویج خام رنده شده و نمک بهش اضافه میکنیم. بعد مخلوط سرکه و آب رو که جداگانه گذاشتیم تا دوسه تا جوش خورده همون جوری داغ روی خرفه ها میریزیم و مخلوط میکنیم و داخل شیشه میذاریم. دوروز بعد قابل استفاده است. میزان آبی که به سرکه اضافه میکنیم بستگی به ترش بودن سرکه تون داره. ممکنه آب نیاز نداشته باشه. سرکه من به تنهایی خیلی ترش بود واسه همین آب ریختم. .اگه دوس ندارید هویج رو حذف کنید. یا اینکه اگه خواستید فلفل سبز قلمی هم بریزید. یه روش هم قبلا درست کردم اینه که علاوه بر این مواد گوجه فرنگی پوره شده هم ریختم اونم خوبه. شهرهای جنوبی به این گیاه پرپین میگن. هر جا به زبون محلی اونجا تلفظ میشه ولی خب اصلش همون خرفه هست. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تزیین خلاقانه پنیر گوجه سبزی ببین و سفره های شیک بچین 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سفره آرایی پیاز و مانند مراحل تصویر برش بزنید و داخل آب قرار دهید بعد از مدتی گل زیبایی برای تزیین و دور چین غذا خواهید داشت😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‍امام صادق علیه السلام می فرماید: 🌼✨از شامگاه پنج شنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلم هایی از طلا و لوح هایی از نقره، از آسمان به سوی زمین می آیند و تا غروب روز جمعه ثواب هیچ عملی را به جز صلوات بر محمد و آل محمد علیهم السلام نمی نویسند. 📚(من لایحضره الفقیه /ج۱/ص۴۲۴) با 💐اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💐 🍃🌸🌺🍃🌸🌺🍃 پنجشنبہ تون عالی خدایا امروز به فڪرمان منطق به قلبمان آرامش به روحمان پاڪی به دستهایمان قدرت به چشمهایمان زلالی به زندگیمان عشق به دوستےهایمان تعهد به تعهدمان صداقت عطاڪن 🍃🌺🌸🍃🌺🌸🍃 امروز شنبه متعلق به علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با ذکر یا رحمان 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
مواد لازم:  آرد ۱ لیوان فرانسوی شکر ۲ الی ۲/۵ لیوان (من ۲/۵ زدم) آب جوش ۳ لیوان روغن مایع نصف لیوان کره ۱۰۰ گرم گردو خرد شده ۳/۴ لیوان گلاب نصف لیوان هل یه قاشق چای خوری زعفرون سه قاشق سوپ خوری طرز تهیه کارامل: ابتدا شکر را روی حرارت با شعله خیلی کم میگذاریم تا شکر آب بشه و کاراملی رنگ بشه. حواستون باشه هم نزنید تا کامل کناره های ظرفتون شکر آب شده جمع بشه. بعد از همون شکرهای آب شده کمک بگیرید و به آرامی شروع کنید به هم زدن. .دقت کنید که شکر نباید بسوزه یا زیاد بمونه رنگش تیره بشه. رنگ اصلی حلواتون با شکر کاراملی هست پس رنگ و طریقه همزدنتون خیلی تاثیر داره. میتونید زیر ظرفتون شعله پخش کن بزارید تا حرارت یکنواخت به همه جای شکر برسه. حدودا ۱ ساعت طول کشید تا شکرم با شعله ملایم آب بشه و کاراملی رنگ بشه. بعدش آب جوش را خیلی آرم میریزیم رو شکر کاراملیمون. حواستون باشه خیلی سرتونو خم نکنید رو مواد. احتمال داره بخار بهتون بزنه. وقتی آب و بریزید کارامتون سفت میشه…طبیعیه. مخلوط شکر و آبجوش رو گاز میمونه. شعله رو بیشتر میکنیم تا بجوشه و شکرمون کامل حل بشه. وقتی حل شد و هیچ کاراملی نموند از صافی رد میکنید و میزارید خنک بشه. طرز تهیه حلوا:  در مرحله بعد تو ظرفی یه لیوان آرد الک کنید و شربت خنک شده رو آروم آروم به آردتون اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید تا هیچ گلوله ای نمونه. همه شربت رو اضافه کنید و دوباره از صافی رد کنید. اینجوری مطمئنید که هیچ گلوله ای نمونده. ✨دوستان توجه داشته باشید آرد این حلوا نیازی به تفت دادن نداره. خیالتون راحت اصلا طعم خامی هم نمیده. سپس بگذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
که بایدبدانیم ۱. برنج را با آب ولرم خیلی آروم شسته می شود، دقت کنید برنج را چنگ نمیزنید که خرد شود (بعضی از افراد این کار را به اشتباه انجام میدهند ) 🌷✍آب جوش یا خیلی سرد مناسب خیس کردن برنج نیست ۲. داخل برنج اندازه ای نمک میریزید که وقتی می خورید قدری از حالت معمولی شورتر باشد . ✍🌷دقت کنید انقدر زیاد نمک نمیریزید که موقع آبکش کردن مجبور باشیم کلی آب بریزید که شوری برنج برود. ۳. اگر مقدار برنج کم باشد حدودا ۳ ساعت خیس بخورد کافی است . اما اگر مقدار برنج زیاد باشد باید حداقل ۱۲ ساعت خیس بخورد . ۴. اندازه ی قابلمه پخت برنج رو طوری در نظر میگیرید که فضای کافی و بازی برای جوشیدن و قد کشیدن برنج باشد . ۵. وقتی آب برنج جوشید ، در حد ۱ ق غ روغن مایع اضافه کنید ( باعث براق شدن برنجتون میشه) ۶. آب اضافه ی برنج خیس خورده را خالی کنید و بعد برنج را به آب در حال جوش اضافه کرده . ۷. وقتی قدری برنج جوشید ، ۱ استکان آب یخ را از دور قابلمه به برنج اضافه کنید ( این کار باعث قد کشیدن برنج می شود ) ۸. برنج حتما با حرارت زیاد بجوشد . ۹. وقتی برنج نرم شد ابکش می کنید ✍🌷برای چلو برنج به اندازه ی کافی نرم باشد . 🌷✍برای پلوها برنج قدری زنده تر( سفت تر ) باشد که موقع ترکیب شدن با مواد دیگه و دم کشیدن خمیر نشود . ۱۰. ته دیگه مناسب را انتخاب کنید. ۱۱. هیچ وقت روی برنج آب و روغن ذوب شده نمیریزید چرا که تمام این آب و روغن سریعا به کف قابلمه میره و موقع کشیدن برنج میبینید برنج کاملا خشک اما ته دیگ پر از روغن هستش ۱۲. همیشه بعد از ریختن برنج داخل قابلمه قدری آب گرم اضافه کنید و روی برنج را تا اندازه ی نصفه ی قابلمه با ته قاشق چند سوراخ ایجاد کنید و بعد برنج را دم کنید وقتی برنج بخار کرد و شکفته شد روغن جامد سرد یا کره سرد را ورقه کنید و روی سطح برنج قرار دهید این روغن به مرور ذوب میشه و به تمام برنج شما نفوذ می کنه . ✍🌷اگر هم از روغن مایع استفاده می کنید باز هم بعد از بخار کردن برنج بریزید ✍🌷در صورت استفاده از روغن مایع حتما از روغن های مایع مناسب پخت و پز اسنفاده کنید، روغن های سرخ کرونی مناسب برنج نیستن. ۱۳. از دم کنی استفاده کنید و همچنین حرارت ملایم گاز . ۱۴. برنج های شیرین حتما باید با شعله پخش کن و حرارت ملایم کم بکشند (برای جلوگیری از سوختن، به خاطر داشتن شربت سریعا شربت آنها پایین میرود باعث سوختن ته برنج می شود . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ته چین کباب کوبیده یا کوبیده قالبی👇👇👇👇 اول سه پیمانه برنج رو ابکش میکنیم بعد مواد گوشتی رواماده میکنیم (که شامل گوشت چرخ کرده:200گرم پیازمتوسط رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه رو مخلوط کرده وخوب ماساژ میدیم تا چسبنده بشه ) بعد قالب رو خوب چرب کرده گوجه رو توی قالب میچینید بعد گوشت ها تون رو توی قالب صاف میکنید دوقاشق ماست ودوقاشق روغن مایع ویک قاشق زعفران یک قاشق گلاب کمی هل مخلوط کنید تغریبا یک پیمانه از برنج ها رو اضافه کنید ومخلوط کنید (این ها مواد ته دیگ زعفرانیه)وروی گوشت ها بریزید وصاف کنید ودر اخر برنج های سفید رو بریزید وروش 25گرم کره باز کنید همراه 1/4پیمانه اب روی برنج ها وبریزید روی قالب رو فویل بکشید وداخل فر با درجه 200وبه مدت یک ساعت قراردهید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز تهیه:🍲🍲 اول گوشت بوقلمون رو(هر قسمتى از بوقلمون كه دوست داشتين) رو به مدت یک ساعت با يدونه پياز خرد شده و مقدارى زعفرون قرا ميديم و ميزاريم داخل يخچال. بعد گوشت رو به يك عدد پیاز خرد شده و 3 قاشق روغن زیتون روی حرارت ملایم بزاريد و تفت بديد، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بزاريد به مدت 45 دقیقه بپزه تا گوشت نرم بشه.بعد يدونه سیب زمینی و دو قاشق تخم آفتابگردان و دو قاشق جعفرى خرد شده رو اضافه کنید.وقتی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن زیتون روی اون بریزید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
من سیب زمینی رو با رنده ،رنده میزنم و خلال میشه و میریزم برای ی ساعت توی اب و یخ ک حسابی ترد بشن،بعد ابکش میکنم و تو روغن داغ سرخ میکنم.همون جور ک درحال سرخ شدن هستن بهش نمک و زردچوبه میزنم. برای دورچین مرغ،یا خورشت قیمه و انواع سبزیجات استفاده میشه😉 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
یک عدد سینه مرغ آبپز، ۲۵۰ گرم خیارشور،۲ عدد سیب زمینی متوسط و ۱۰۰ گرم ریحان تازه را نگینی ریز ریز کنیدو به آن ۲ قاشق روغن زیتون بزنید. سس: مایونز و پنیر خامه ایی را به نسبت یک به دو یعنی در ازای یک قاشق مایونز دو قاشق پنیر خامه ایی را با نمک و فلفل سیاه و کمی آب لیمو تازه مخلوط و به آن ۱۰۰ گرم پودر پسته اضافه کنید و هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید و بمدت دوساعت در یخچال بذارید . نان سفید ( تست) را کاتر بزنید و مواد راتا را روی آن بذارید. ماسوره را در قیف یکبار مصرف بذارید و مخلوطی از پنیر خامه ایی و پودرپسته را در قیف بریزید و روی راتا را تزئین کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا