eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.6هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
20.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک قاشقی برا دخترم که خیلی بد غذاست ولی خوشبختانه از اینا دو سه تا میخوره.برا بالای یک سال خوبه.چون تخم مرغ داره یک عدد تخم مرغ رو با یک ق غ ماست مخلوط میکنیم بعد یک ق غ ارد و یک ق چ بکینگ پودر رو الک کرده اضافه میکنیم.در صورت دلخواه اجیل کاملا خرد شده یا رنده.اضافه میکنیم.و یک ق غ کره یا روغن کنجد یا روغن مایع اضافه میکنیم.و داخل تابه گرم شده بدون روغن یک قاشق میریزیم.وقتی یک طرف حباب زد برمیگردنیم تا اون طرف هم سرخ بشه.برا شیره هم یک ق غ شکر با کمی اب و گلاب و زعفران و چند قطره اب لیمو میزاریم یه دو جوش که زد برمیداریم میریزیم رو کیک ها. ارسالی مامان سارا 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
قابل تامل برای متاهلین😊 "مکث" تو لیست خرید برای همسرم نوشته بودم: "یک و نیم کیلو سبزی خوردن." همسرم آمد. بدوبدو "خریدها" را گذاشت خانه و رفت که به کارش برسد. وسایل را که باز میکردم سبزی ها را دیدم، "یک و نیم کیلو" نبود. از این بسته های کوچک آماده سوپری بود که مهمانی من را جواب نمی داد. "حسابی جا خوردم!" چرا اینطوری گرفته خب؟! بعد با خودم حرف زدم که "بی خیال" کمتر میگذارم سر سفره. سلفون رویش را که باز کردم بوی "سبزی پلاسیده" آمد. بعله... تره ها پلاسیده بود و آب زردش از سوراخ سلفون نایلون خرید را هم خیس کرده بود. در "بهت و عصبانیت ماندم،"از دست همسری که همه خریدهایش اینطوری است. به جای یک و نیم کیلو میرود "سبزی سوپری" میخرد و بوی پلاسیدگی اش را که نمی فهمد، از شکل سبزی ها هم "متوجه" نمی شود!! یک لحظه خواستم همان جا "گوشی تلفن" را بردارم زنگ بزنم به همسر که حالا وسط این کارها من از کجا بروم سبزی خوردن بخرم؟! و یک "دعوای بزرگ" راه بیاندازم. ح بعد"بی خیال"شدم، توی ذهنم کمی "جیغ و داد" کردم و بعد همان طور که با خودم همه نمونه های خریدهای مشابه این را مرور میکردم، فکر کردم: "شب که آمد یک تذکر درست وحسابی میدهم.!" بعد به خودم گفتم: خوب شد زنگ نزدی! شب که آمد هم "نرم تر" صحبت کن.! رفتم سراغ "بقیه کارها" و نیم ساعت بعد به این نتیجه رسیدم که اصلا "اتفاق مهمی" نیفتاده... "ارزش ندارد همسرم را به خاطرش سرزنش کنم. ارزش ندارد غرغر کنم. ارزش ندارد درباره اش صحبت کنم حالا! مگر چه شده؟! یک خرید اشتباهی، همین.!" دم غروب، همین منی که میخواست گوشی تلفن را بردارد و "آسمان و زمین" را به هم بریزد که چرا سبزی پلاسیده خریدی؟؟؟ "آرام گفتم:" "راستی ها سبزی هاش پلاسیده بود. یادمون باشه از این به بعد خواستیم سبزی سوپری بخریم فقط تاریخ اون روز باشه... تمام. " همسرم هم در ادامه گفت: آره عزیزم میخواستم از سبزی فروشی بخرم، بعد گفتم تو امروز "خیلی کار داری" و"خسته ﻣﻴﺸﻲ،" دیگه نمیخواد سبزی هم "پاک کنی." آن شب سر سفره سبزی خوردن نگذاشتم و هیچ اتفاق "عجیب و غریبی" هم نیفتاد. * مکث را تمرین کردم....* و ﺑﻪ همسرم "عاشقانه تر نگاه میکردم. "فهمیدم اگر اونموقع زنگ میزدم امکان داشت روز قشنگم تبدیل بشه به یک هفته قهر..." 🌱🌺🍃🌺🍃🌺🌱 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9 👆👆👆👆
رایج ترین روش استفاده از آرد تفت داده است. کره را در ماهی تابه ذوب کنید و در حال هم زدن، آرد را به آن اضافه کنید تا مخلوط به شکل خمیر در بیاید و آرد بپزد. سپس شیر کم چرب را تا زمانی که مخلوط به صورت یک سس غلیظ (تقریباً به غلظت خمیر پنکیک) در بیاید به آن اضافه کنید. به این سس، بشامل (bechamel) می گویند. آن را به سوپ اضافه کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💠شیخ رجبعلی خیاط می فرمایند: 🥃 هرگاه این استکان چای یا غذا را به ب قصد خدا بخوری دل تو به نور الهی به منور می شود ولی اگر برای حَظِ(لذت) نَفس خوردی همان می شود که خواسته بودی. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✅ اسپرینگ رول😋 ✍مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰گرم قارچ خرد شدن نیم کیلو فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه جعفری خرد شده نصف پیمانه ذرت نصف پیمانه پیاز خرد شده یک پیمانه سیر رنده شده ۳_۴ حبه نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن مقدار لازم خمیر یوفکا مستطیلی یک بسته 🍜طرز تهیه: ابتدا پیاز رو کمی سرخ میکنیم،سپس گوشت رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم سیر رنده شده رو همراه با ادویه ها اضافه میکنیم٬ بعد بهش ذرت و فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه میکنیم و در ماهیتابه رو‌میزاریم تا کاملا بپزه،کم مواد آب میندازه که بعد از اینکه کاملا پخت در ظرف رو برمی‌داریم و اجازه میدیم تا کاملا آبش تبخیر بشه و هیچ آبی نداشته باشه،و در آخر جعفری رو‌ اضافه میکنیم و هم میزنیم اجازه میدیم مواد کمی خنک بشه و از داغی بیافتد ،بعد خمیر یوفکا رو لایه لایه جدا میکنیم و از مواد داخلش قرار میدیم و به صورت رولی آن را میپیچیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. ✔️نکته: میتونین در صورت تمایل یه زرده تخم مرغ و کمی زعفرون هم برای رومال استفاده کنین. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم. ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم. موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تخم مرغ ۴ عدد شکر ۹۰گرم آرد ۹۰گرم آبجوش ۱ قاشق سوپخوری عسل ۱ قاشق سوپخوری وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری خامه فرم گرفته ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم طرز تهیه: زرده و سفیده های تخم مرغها را جدا کنید. زرده ها را به همرا وانیل شکر عسل و آبجوش با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و روشن شود تقریبا ۱۰ دقیقه. سپس سفیده هارا با همزن بزنید تا فرم بگیرد. زرده ها و سفیده را با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا گلوله های سفیده داخل زرده حل شود سپس ارد را کم کم داخل مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید وقتی مخلوط شد کف سینی ۳۰ در ۴۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید مواد رولت را داخل سینی بریزید و با پالت کاملا صاف کنید سینی را داخل به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه داخل فر که با دمای ۲۲۰ گرم کردید بپزید روی رولت باید طلایی شود اگر در مدت زمان پخت رولت طلایی نشد حرارت بالا را روشن کنید تقریبا ۱ دقیقه وقتی رولت آماده شد سینی را روی یک پارچه تمیز برگردانید و با همان کاغذ روغنی رول کنید و اجازه دهید خنک شود تقریبا نیم ساعت خامه قنادی را فرم دهید نان رولت را به آرامی باز کنید کاغذ روغنی را جدا کنید و روی نان خامه بمالید و با پالت یا قاشق صاف کنید و رول کنید رولت را ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید سپس با چاقوی تیز برش بزنید و داخل کپسول بچینید نکته❗️ فر باید روی داغ ترین حالت ممکن باشد اگر فر شما با دمای ۲۲۰ خیلی داغ نمیشود دما را بیشتر کنید این دستور بکینگ ندارد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خمیر یوفکا رو از وسط نصف میکنیم بعد هر 3 لایه رو با روغن مایع چرب کرده و وسطش گردوی ریز خرد شده با کمی دارچین میریزیم و رول میکنیم و در سینی فر میچینیم تا اخر در فر با دمای 170 درجه میگذاریم تا باقلوا پخته و رویه کار طلایی بشه از فر که در اوردیم کمی صبر میکنیم شربت خنک رو روی باقلواها ریخته و میگذاریم تا شربت به خورد باقلوا بره طرز تهیه شربت : 4 لیوان اب 3 و نیم لیوان شکر و دو تا هل روی شعله میگذاریم تا بجوشه و به قوام بیاد. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
ایده ای زیبا برای تزیین تزئین خیار کدو بادمجان به شکل گل 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami