#آداب_معاشرت
👌زمانی که مهمان در منزل دارید سفره دل خود را باز نکنید و با غم ها و غصه هایتان از او پذیرایی نکنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سلام روزتون با برکت و پرروزی❤️❤️❤️
امروز پنج شنبه متعلق به امام حسن عسکری علیه السلام🌺
طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با ذکر یا حلیم
#ایده_خرما
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
پنجشنبه و ياد درگذشتگان😔
🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
#التماس_دعا
✨💫هــــو الـــباقی✨💫
🌷 خیرات برای اموات 🌷
🌕آیت الله حاج شیخ حسن صافی اصفهانی (قده) فرمودند:
شخصی از دنیا رفت.کسی در عالم خواب از او پرسید:
«آیا خیراتی که برایت می فرستیم به تو می رسد؟»
🔅او در پاسخ با تاکید،گفته بود:«بله،خیرات شما به ما می رسد؛ اما چون نمیتوانم چگونگی آن را توضیح دهم.
✅ مثالی میزنم: کسی را فرض کنید که در حمامی است که فضای آن را بخار آب گرفته و بخار زیاد موجب تنگی نفسش شده است؛
اما روزنهی کوچکی از بیرون نمایان میشود و هوای تازه وارد حمام میشود او نفس عمیقی میکشد.
🔅خیرات شما هم وقتی به ما می رسد،اینگونه باعث گشایش و رفع تنگی روح ما می شود.»
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#دلمه_فلفل
یه دونه پیاز و نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت میدیم تا طلایی بشه نمک و زردچوبه و فلفل وگوشت چرخکرده و اضافه و تفت میدیم
برنج و لپه رو هم به مخلوط اضافه میکنیم ۱ ق غ رب گوجه هم اضافه میکنیم و در نهایت سبزی دلمه رو اضافه و مخلوط میکنیم و حرارت و خاموش میکنیم
در قابلمه دیگه سس دلمه رو آماده میکنیم پیاز و نگینی و خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک بشه نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم بهمراه ۳ ق رب گوجه و تفت میدیم برای چاشنی ابليمو بزنيد
نمک سس و تنظیم میکنیم میزاریم کنار .
سپس داخل فلفل و خالی میکنیم و از مواد دلمه توش میزاریم و میزاریم تو قابلمه ای که سس درست کردیم
و تا اندازه نصف فلفل آب میریزیم و میزاریم با حرارت ملایم خوب بپزه
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
♀♀
#ترفند
شربت زعفران 🍹
ابتدا آب را و بر روی حرات قرار دهید تا به دمای جوش🌡برسد و بعد شکر را اضافه کنید و هم بزنید بعد زعفران دم شده را اضافه نمایید🍤 و هم بزنید ، گلاب و عرق بهار نارنج را اضافه کنید🌸 برای سرو کردنش هم مقدار یک سوم از لیوان را شربت بریزید🍷 و بقیه لیوان رابا آب خنک پر کنید 🍶و مقداری یخ در درون لیوان بریزید❄ نوش جان 😋
#نکته✅
این شربت جون میده خانومای هنرمند بسازن😂
سوره مزمل بهش بخونن با همسری نوش جان کنن
تا محبتشون چندین برابر بشه ان شالله😊🙏
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
اندراحوالات قرنطینه و بعد قرنطینه😂
شوخی😁
معلم :
موضوع انشا :
تعطیلات عید را چگونه گذراندید ؟
دانش آموز:
بسمی تعالی
رختخواب را جمع می کردیم
سفره را پهن می کردیم
سفره را جمع می کردیم
رختخواب را پهن می کردیم
😂😂😂😂
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش کیک اسفنجی رژیمی🍓
#گیف_آموزش_کیک_اسفنجی_رژیمی😋
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
✅پنیر خانگی 😋
شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری
درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم
اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنید .
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کیک قاشقی برا دخترم که خیلی بد غذاست ولی خوشبختانه از اینا دو سه تا میخوره.برا بالای یک سال خوبه.چون تخم مرغ داره
یک عدد تخم مرغ رو با یک ق غ ماست مخلوط میکنیم بعد یک ق غ ارد و یک ق چ بکینگ پودر رو الک کرده اضافه میکنیم.در صورت دلخواه اجیل کاملا خرد شده یا رنده.اضافه میکنیم.و یک ق غ کره یا روغن کنجد یا روغن مایع اضافه میکنیم.و داخل تابه گرم شده بدون روغن یک قاشق میریزیم.وقتی یک طرف حباب زد برمیگردنیم تا اون طرف هم سرخ بشه.برا شیره هم یک ق غ شکر با کمی اب و گلاب و زعفران و چند قطره اب لیمو میزاریم یه دو جوش که زد برمیداریم میریزیم رو کیک ها.
ارسالی مامان سارا
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#داستانک
قابل تامل برای متاهلین😊
"مکث"
تو لیست خرید برای همسرم نوشته بودم: "یک و نیم کیلو سبزی خوردن."
همسرم آمد.
بدوبدو "خریدها" را گذاشت خانه و رفت که به کارش برسد.
وسایل را که باز میکردم سبزی ها را دیدم، "یک و نیم کیلو" نبود.
از این بسته های کوچک آماده سوپری بود که مهمانی من را جواب نمی داد.
"حسابی جا خوردم!"
چرا اینطوری گرفته خب؟!
بعد با خودم حرف زدم که "بی خیال" کمتر میگذارم سر سفره.
سلفون رویش را که باز کردم بوی "سبزی پلاسیده" آمد.
بعله...
تره ها پلاسیده بود و آب زردش از سوراخ سلفون نایلون خرید را هم خیس کرده بود. در "بهت و عصبانیت ماندم،"از دست همسری که همه خریدهایش اینطوری است.
به جای یک و نیم کیلو میرود "سبزی سوپری" میخرد و بوی پلاسیدگی اش را که نمی فهمد، از شکل سبزی ها هم "متوجه" نمی شود!!
یک لحظه خواستم همان جا "گوشی تلفن" را بردارم زنگ بزنم به همسر که حالا وسط این کارها من از کجا بروم سبزی خوردن بخرم؟!
و یک "دعوای بزرگ" راه بیاندازم.
ح
بعد"بی خیال"شدم، توی ذهنم کمی "جیغ و داد" کردم و بعد همان طور که با خودم همه نمونه های خریدهای مشابه این را مرور میکردم، فکر کردم:
"شب که آمد یک تذکر درست وحسابی میدهم.!"
بعد به خودم گفتم:
خوب شد زنگ نزدی! شب که آمد هم "نرم تر" صحبت کن.!
رفتم سراغ "بقیه کارها" و نیم ساعت بعد به این نتیجه رسیدم که اصلا "اتفاق مهمی" نیفتاده...
"ارزش ندارد همسرم را به خاطرش سرزنش کنم.
ارزش ندارد غرغر کنم.
ارزش ندارد درباره اش صحبت کنم حالا! مگر چه شده؟!
یک خرید اشتباهی، همین.!"
دم غروب، همین منی که میخواست گوشی تلفن را بردارد و "آسمان و زمین" را به هم بریزد که چرا سبزی پلاسیده خریدی؟؟؟
"آرام گفتم:"
"راستی ها سبزی هاش پلاسیده بود. یادمون باشه از این به بعد خواستیم سبزی سوپری بخریم فقط تاریخ اون روز باشه...
تمام. "
همسرم هم در ادامه گفت:
آره عزیزم میخواستم از سبزی فروشی بخرم، بعد گفتم تو امروز "خیلی کار داری" و"خسته ﻣﻴﺸﻲ،" دیگه نمیخواد سبزی هم "پاک کنی."
آن شب سر سفره سبزی خوردن نگذاشتم و هیچ اتفاق "عجیب و غریبی" هم نیفتاد.
* مکث را تمرین کردم....*
و ﺑﻪ همسرم "عاشقانه تر نگاه میکردم.
"فهمیدم اگر اونموقع زنگ میزدم امکان داشت روز قشنگم تبدیل بشه به یک هفته قهر..."
🌱🌺🍃🌺🍃🌺🌱
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
👆👆👆👆
#روشهای_غلیظ_و_خوشمزهتر_کردن_سوپ
رایج ترین روش استفاده از آرد تفت داده است. کره را در ماهی تابه ذوب کنید و در حال هم زدن، آرد را به آن اضافه کنید تا مخلوط به شکل خمیر در بیاید و آرد بپزد. سپس شیر کم چرب را تا زمانی که مخلوط به صورت یک سس غلیظ (تقریباً به غلظت خمیر پنکیک) در بیاید به آن اضافه کنید. به این سس، بشامل (bechamel) می گویند. آن را به سوپ اضافه کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
💠شیخ رجبعلی خیاط می فرمایند:
🥃 هرگاه این استکان چای یا غذا را به ب قصد خدا بخوری دل تو به نور الهی به منور می شود
ولی اگر برای حَظِ(لذت) نَفس خوردی همان می شود که خواسته بودی.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه داری آقایون در دوران قرنطینه😄
#شوخی😁
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
✅ اسپرینگ رول😋
✍مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۴۰۰گرم
قارچ خرد شدن نیم کیلو
فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه
جعفری خرد شده نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
پیاز خرد شده یک پیمانه
سیر رنده شده ۳_۴ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن مقدار لازم
خمیر یوفکا مستطیلی یک بسته
🍜طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو کمی سرخ میکنیم،سپس گوشت رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم سیر رنده شده رو همراه با ادویه ها اضافه میکنیم٬ بعد بهش ذرت و فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه میکنیم و در ماهیتابه رومیزاریم تا کاملا بپزه،کم مواد آب میندازه که بعد از اینکه کاملا پخت در ظرف رو برمیداریم و اجازه میدیم تا کاملا آبش تبخیر بشه و هیچ آبی نداشته باشه،و در آخر جعفری رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
اجازه میدیم مواد کمی خنک بشه و از داغی بیافتد ،بعد خمیر یوفکا رو لایه لایه جدا میکنیم و از مواد داخلش قرار میدیم و به صورت رولی آن را میپیچیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.
✔️نکته:
میتونین در صورت تمایل یه زرده تخم مرغ و کمی زعفرون هم برای رومال استفاده کنین.
#اسپرینگ_رول
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#بورک_مرغ
ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.
بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم
رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم.
ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم.
موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#رولت_خامه_ای
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۹۰گرم
آرد ۹۰گرم
آبجوش ۱ قاشق سوپخوری
عسل ۱ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
زرده و سفیده های تخم مرغها را جدا کنید. زرده ها را به همرا وانیل شکر عسل و آبجوش با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و روشن شود تقریبا ۱۰ دقیقه. سپس سفیده هارا با همزن بزنید تا فرم بگیرد. زرده ها و سفیده را با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا گلوله های سفیده داخل زرده حل شود سپس ارد را کم کم داخل مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید وقتی مخلوط شد کف سینی ۳۰ در ۴۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید مواد رولت را داخل سینی بریزید و با پالت کاملا صاف کنید سینی را داخل به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه داخل فر که با دمای ۲۲۰ گرم کردید بپزید روی رولت باید طلایی شود اگر در مدت زمان پخت رولت طلایی نشد حرارت بالا را روشن کنید تقریبا ۱ دقیقه وقتی رولت آماده شد سینی را روی یک پارچه تمیز برگردانید و با همان کاغذ روغنی رول کنید و اجازه دهید خنک شود تقریبا نیم ساعت خامه قنادی را فرم دهید نان رولت را به آرامی باز کنید کاغذ روغنی را جدا کنید و روی نان خامه بمالید و با پالت یا قاشق صاف کنید و رول کنید رولت را ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید سپس با چاقوی تیز برش بزنید و داخل کپسول بچینید
نکته❗️ فر باید روی داغ ترین حالت ممکن باشد اگر فر شما با دمای ۲۲۰ خیلی داغ نمیشود دما را بیشتر کنید
این دستور بکینگ ندارد
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#باقلوا_رولى
خمیر یوفکا رو از وسط نصف میکنیم بعد هر 3 لایه رو با روغن مایع چرب کرده و وسطش گردوی ریز خرد شده با کمی دارچین میریزیم و رول میکنیم و در سینی فر میچینیم تا اخر در فر با دمای 170 درجه میگذاریم تا باقلوا پخته و رویه کار طلایی بشه از فر که در اوردیم کمی صبر میکنیم شربت خنک رو روی باقلواها ریخته و میگذاریم تا شربت به خورد باقلوا بره
طرز تهیه شربت :
4 لیوان اب 3 و نیم لیوان شکر و دو تا هل روی شعله میگذاریم تا بجوشه و به قوام بیاد.
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
ایده ای زیبا برای تزیین
تزئین خیار کدو بادمجان به شکل گل
#میوه_آرایی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرمایید صبحونه در طبیعت زیبا😍😍
سلااام ادینه تون قشنگ و بابرکت
سلام صبح ادینه بخیر
بریم صبونه😋😋😋
روز جمعه متعلق به #صاحب_عصر_عج هست
امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد
غذا با تبرک به حضرت صاحب الزمان آآی خوردن دارد😭😍
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#خوراک_عدسی
_دو پیمانه عدس
_اب سه پیمانه تقریبا
_یک عدد پیاز درشت
یک عدد سیب زمینی درشت یا دوتا متوسط
_نمک ادویه زردچوبه فلفل دارچین به میزان لازم
_رب گوجه فرنگی یک قاشق
طرز تهیه:عدسو ۲۴ ساعت قبل خیس کنید بعد درون قابلمه ریخته روش اب بریزید سپس درب قابلمه رو ببندید عدس که نیمپز شد سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به عدس اضافه کنید رب گوجه را اضافه کنید . دراین حین در تابه جدا پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن و زردچوبه تفت دهید سپس ادویه و دارچین زده و شعله خاموش.پیازهارو به عدس اضافه کنید درب قابلمه رو ببندیدتا جا بیفته ده دقیقه اخر نمک و فلفل قرمز بزنید.نوش جان
پ.ن.بعضیا سیر هم میریزن توی این غذا من دوس ندارم برای همین نریختم.
#صبحانه_را_جدی_بگیریم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#نان_چای_سوزان
.
همون طور که قبلا بارها تاکید کردم بهتره همه مواد رو با ترازو اندازه گیری کنید.
آرد 500 گرم(3لیوان پر سرصاف+1/3لیوان)
◀آرد و پودر قند باید الک شوند.
پودر قند 125 گرم(1لیوان سرخالی)
◀اگه دوست دارید شیرینی شیرین تری داشته باشید میتونید تا 250 گرم پودر قند رو بیشتر بریزید.
روغن جامد یا روغن صاف قنادی 250 گرم(1 لیوان پر سر صاف)
◀در صورت استفاده از روغن نیمه جامد حتما روغنتون رو صاف کنید.
زرده تخم مرغ 2 عدد
ماست غلیظ و کم آب 90 گرم(1/3 لیوان)
بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری استاندارد(1قاشق مرباخوری معمولی)
پودر هل 1 قاشق مرباخوری
◀مواد رومال:
1عدد زرده تخم مرغ+1قاشق چایخوری ماست+نصف قاشق چایخوری زعفران دمکرده غلیظ+1قاشق چایخوری عسل یا شربت بار(به دلخواه)
.
ابتدا روغن+پودر قند را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن و حجیم شود.
زرده ها+پودر هل را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.
ماست+بیکینگ پودر را مخلوط و چند ثانیه صبر کنید تا بیکینگ پودر فعال شود و بعد به مواد اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.
آرد را در چند مرحله اضافه و مخلوط کنید و در انتها با نوک انگشت خمیر را منسجم کنید.
روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
خمیر را کم کم بین دو نایلون به قطر نیم سانت باز و کاتر بزنید.
◀کف سینی شیرینی پزی را کاغذ روغنی بیندازید.
خمیر کارتر خورده را در سینی بچینید و رومال کرده به دلخواه پودر پسته یا کنجد بپاشید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد.
کف شیرینی کمی تغییر رنگ دهید و روی شیرینی طلایی شود.
در صورت نیاز یکی دو دقیقه گریل بزنید تا روی شیرینی طلایی تر شود.
◀این مقدار مواد حدود 180 عدد شیرینی به من داد با این سایز کاتر
◀ماندگاری شیرینی زیاده و در ظرف دربسته جای خنک نگهداری کنید.
◀در فر دستساز یا تابه دو طرفه هم میتونید درست کنید
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami