یک سال گذشت؛ پیش بینی
و تذکر رهبر انقلاب درباره بسته اروپا
✍️ دقیقا یک سال از تذکر رهبر انقلاب به دولتمردان، مبنی بر این که معطل اروپایی ها نمانید، می گذرد. حضرت آیتالله خامنهای تیر ماه ۱۳۹۷ در دیدار هیئت دولت، ضمن اشاره به دشمنی و خباثت اروپا، رفتار اروپا و معطل کردن کشورمان در ارائه بسته اروپایی را پیشبینی کرده بودند.
🔹این بیانات، هست ماه بعد یعنی اسفند پارسال رسانه ای شد. رهبر انقلاب در دیدار یک سال قبل دولت تاکید کردند:
🔻«کار را در محدودهی مقدورات کشور با جدّیّت دنبال بکنید؛ منتظر این و آن نباشید. ما یک روز مشکل اقتصادی کشور را موکول کردیم به برجام، [امّا] برجام نتوانست مشکل اقتصادی کشور ما را برطرف کند و به ما کمک قابل توجّهی بکند؛ و نتیجه این شد که مردم نسبت به برجام شرطی شدند، که وقتی آن بابا میخواهد از برجام خارج بشود، تا مدّتی که او میگوید خارج میشوم، ما همینطور دچار تلاطم در بازار خواهیم بود؛ ما شرطی شدهایم دیگر، مردم را ما شرطی کردهایم.
🔻حالا هم «بستهی اروپایی»؛ مردم را دربارهی بستهی اروپایی شرطی نکنید. البتّه اروپاییها مجبورند، ناچارند، چشمشان چهارتا! بایستی بگویند چگونه خواهند توانست از منافع ما دفاع کنند -که اسمش همان بسته است- امّا این را جزو موضوعات اصلی کشور قرار ندهید؛ بستهی اروپایی بیاید، نیاید. ما کارهایی در کشور داریم، مقدوراتی در کشور داریم، این مقدورات بایستی تحقّق پیدا کند؛ دنبال این مقدورات بروید؛ گره نزنید بهبود اقتصاد کشور را به چیزی که از اختیار ما خارج است.
🔻آنها هم البتّه در همین زمینه دارند بدجنسی میکنند -البتّه من نمیخواهم دربارهی این بستهی اروپایی و اروپا و مانند اینها وارد بشوم، وَالّا آنجا هم حرف زیاد است- و من به آقای رئیسجمهور هم گفتم که اینها همان نوامبری (آبان ماه) را که از اوّل گفتند، همان را دارند دنبال میکنند -که تا نوامبر ادامه بدهند- بعد که همه چیز تثبیت شد و تحریمها جا افتاد، بعد یک چیزکی مثلاً بدهند یا ندهند. دنبال این هستند و این، خباثت اینها است.
🔻در روزنامه خواندم که ترامپ گفته که من میخواستم به ترزا مِی سفارش کنم راجع به سختگیری نسبت به ایران، [امّا] او به من سفارش کرد دربارهی سختگیری راجع به ایران! اینها این [جور] هستند دیگر. آن وقت تلفن میزند به آقای دکتر روحانی و اظهار ارادت و اخلاص هم به ایشان میکند. اینها را بایستی این جوری و با این چشم نگاه کرد؛ اینها بدند، اینها خیلی بدند.
🔻بنده یک سینه حرف دارم در زمینهی اروپاییها ــ نه به خاطر سیاستهای امروزشان ــ به خاطر ذات خبیثی که حکومتهای اروپایی در طول این چند قرن از خودشان نشان دادهاند؛ خیلی حرف گفتنی اینجا زیاد است، نمیخواهیم حالا وارد آن مسائل بشویم.
🔻به هر حال، اقتصاد کشور را به بستهی اروپایی موکول نکنید. بیاییم کارهایی ما داریم در داخل کشور، اینها را باید انجام بدهیم. آنها هم البتّه بایستی حتماً آن کار [خودشان] را بکنند منتها ما مشکلاتمان را به آن [بسته] موکول نکنیم".
@mersad598
✨نفوذ را شما معنی کنید!
🔹نسخه فارسی متن تنظیم شده برای تعهدات ایران در #توافق_پاریس، روز ۲۶ آبان ۹۴، به تصویب هیئت وزیران رسیده و برای اجرا به دستگاهها ابلاغ میشود. هیچ اشارهای نمیشود که آنچه تصویب و ابلاغ شد، تعهدات مدنظر ایران در توافق پاریس است.
🔹دو روز بعد، یعنی ۲۸ آبان ۹۴، نسخه انگلیسی مصوبه هیئت وزیران، به عنوان تعهدات مد نظر ایران در توافق پاریس، در دبیرخانه کنوانسیون تغییرات اقلیمی سازمان ملل ثبت میشود.
🔹طی دوره اجرای مصوبه دولت، یعنی همان تعهدات مدنظر ایران در توافق پاریس، نرخ رشد ظرفیت نیروگاهی کشور کاهش مییابد. وعدههای داده شده اروپاییها برای ایجاد مزرعههای نیروگاه خورشیدی نیز عملی نمیشود.
🔹فرودین ۹۵ ایران رسما توافق پاریس را امضا میکند، اما الحاق به آن به دلیل ارائه نشدن متن تعهدات به مجلس، انجام نمیشود. رئیس وقت سازمان محیط زیست در کمیسیون کشاورزی مجلس اساسا وجود چنین متنی را منکر میشود. با این وجود، تعهدات به این دلیل که در قالب مصوبه هیئت وزیران ابلاغ شده، بر خلاف قانون اساسی در حال اجرایی شدن است.
🔹تابستان ۹۷، به دلیل عدم توسعه متناسب با نیاز ظرفیت نیروگاهی، خاموشیهای بیسابقهای در کشور آغاز میشود. تصمیم گرفته میشود خشکسالی و کمآبی سدها مقصر خاموشیها خوانده شود. تمام ظرفیت رسانهای کشور در خدمت این روایت قرار میگیرد.
🔹ابتدای سال ۹۸، بارشهای بیسابقهای در کشور اتفاق میافتد وسدها پر میشود. یعنی تابستان ۹۸ خشکسالی نمیتواند مقصر خاموشیها باشد، اما با رسیدن تابستان، خاموشیها بار دیگر سراغ صنایع ایران میرود. روایت جدیدی اختراع میشود: استخراج بیتکوین، دلیل خاموشیهاست. تمام ظرفیت رسانهای کشور، در خدمت این روایت قرار میگیرد. تو گویی استخراج بیتکوین در ایران، از تابستان ۹۸ آغاز شده است! (جالب اینکه وقتی دو سال پیش درباره بیت کوین هشدار میدادیم، مورد تمسخر همین جریان قرار میگرفتیم).
🔹اجرای توافق پاریس، بدون مصوبه مجلس، برخلاف قانون اساسی، کماکان ادامه مییابد. در سال رونق تولید، صنایع مجبور به کم کردن ساعات کاری خود میشوند. زیبا نیست؟
@mersad598
رابطه لیبرالها با جواسیس!
وقتی جیسون رضائیان توسط نیروهای اطلاعات سپاه پاسداران دستگیر شد ، حسن روحانی در دفاع از جاسوس سازمان سیای آمریکا گفت:
«از قلم شکسته و دهان بسته چه کاری ساخته است؟
نشکنیم قلمها را به بهانههای واهی ، نبندیم دهانها را با بهانههای غیراساسی ، بگذاریم در این جامعه آزادی باشد و بگذاریم آزادی مسئولانه باشد...»
آیا بعد از پخش سریال گاندو ، حسن روحانی از ملت ایران و نیروهای اطلاعات سپاه عذرخواهی میکند؟
و یا همچنان ننگ و ذلت جاسوس پروری و احیاناً ، همکاری با جواسیس ، بر پیشانیش خواهد ماند؟
البته لیبرالها در ایران ، همواره با جواسیس همکاری داشته و دارند.
@mersad598
*❇لیبی قزافی تنها کشور مسلمان با رشد اقتصادی و رفاه اجتماعی بسیار بالا و در عین حال توان موشکی و هسته ای بالا بود و بیشترین منابع نفتی قاره آفریقا رو در اختیار داشت*
*🔺از سوی نظام سلطه و صهیونیسم جهانی🗽 بیم آن می رفت که لیبی قزافی با اقتدار اقتصادی و رفاه اجتماعی پیشرفته و هم چنین اقتدار نظامی و هسته ای به الگویی برای کشورهای نفت خیز مسلمان و ابر قدرتی مهار نشدنی تبدیل شود.*
*1⃣. لیبی رو تحریم کردن و گفتند مذاکره هسته ای کنیم*
*2⃣. مذاکره هسته ای کردند و کل توان هسته ای لیبی از دست رفت*
*3⃣. آمریکا بازی درآورد و از توافق هسته ای با لیبی خارج شد*
*4⃣ بعد از خروج آمریکا از توافق تحریم ها شدت بیشتری گرفت*
*5⃣ قذافی به دامن اروپا پناه برد و توافق مالی کردند و کانال مالی زدند*
*6⃣ اقتصاد لیبی تحت سیطره اروپا کاملا ورشکست و نابود شد*
*7⃣ اروپا بعد نابودی اقتصاد لیبی از توافق خارج شد و اموال لیبی رو مصادره کرد*
*8⃣ مردم که بشدت تحت فشار مالی بودن برای اعتراض به سیاست دولت قذافی به خیابان آمدند (بهار عربی)*
*9⃣ نیروهای وابسته آمریکایی وارد جریان اعتراض مردمی شدند و جریان رو در دست گرفتن، اروپا هم با بمباران هوایی، ارتش لیبی را در هم شکست*
*🔟 قذافی سرنگون شد و لیبی بصورت غیر رسمی تجزیه و قسمتی از آن هم تحت سلطه داعش قرار گرفت، اکنون نفت لیبی با کمترین قیمت در اختیار شرکتهای آمریکایی و اروپایی است*
❇چه سناریوی آشنایی 🤔🤔🤔🤔
@mersad598
کدخداپرستان ، عبرت بگیرند و برگردند!
سردار جلالی رئیس پدافند غیرعامل کشورمان گفت:
«پس از سرنگونی پهپاد متجاوز دشمن ، آمریکا از طریق واسطههای دیپلماتیک اعلام میکند که من برای حفظ آبروی خود ، می خواهم عملیاتی محدود و در منطقهای کم ارزش انجام دهم و شما پاسخ به آن ندهید.»
در دنیای کدخدا و رعیتی ، اجابت خواستهی کدخدا (آمریکا) حتمی و عجیب نیست ، اما عجیب است ، که در بدنه اجرایی و تقنینی نظام اسلامی کسانی نفوذ کرده اند که کدخدایی آمریکا را باور داشته و برای عملیاتی کردن باور پلید خود ، امتیازات فراوانی در برجام و جوانب آن ، به کدخدا ، تقدیم کرده است!
باور پلید اسلام رحمانی از سال 92 ، همواره در تلاش بوه و هست ، تا در تقابل استراتژی حضرت امام خمینی که فرمود:
"آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند"
نسخه تسلیم بپیچد و ثابت کند ، که استراتژی مقاومت امام در برابر شیطان بزرگ ، اشتباه بوده و باید به کدخدایی آمریکا ، گردن نهیم!
با طرح استراتژی مقاومت از سوی مقام معظم رهبری و قطعیتِ بدعهدی آمریکا و اروپا در برجام و انهدام پهپاد پیشرفته آمریکا بدست جنود الهی در خلیج فارس ، اسلام رحمانیِ برگرفته از اسلام آمریکایی ، دچار شکست مفتضحانه ای از اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله و سلم گردید ، لذا داغ شکست در برجام و انهدام پهپاد کدخدا ، سالهای متمادی اسلام رحمانی را به زبالهدان تاریخ خواهد برد!
آیا کدخداپرستان اسلام آمریکایی عبرت میگیرند و به اسلام ناب محمدی ایمان میآورند؟
@mersad598
ليبرالها عبرت نمیگيرند!
رسانههای غربی پس از پايان گفتگوی تلفنی حسن روحانی با امانوئل مکرون رئيسجمهور فرانسه نوشتند:
«رئيس جمهور ايران موافقت کرده ، که در صورت متوقف شدن تحريمها ، ايران گفتگوهایی در زمينه هستهای با 5+1 آغاز کند.»
آيا حسن روحانی برای مذاکره و اجابت درخواست ترامپ ، سيگنال ذلت و کدخداپرستی فرستاده است؟
ليبرالها هميشه ستون پنجم دشمن هستند!
کاش ، خبر رسانه های غربی نادرست باشد.
@mersad598
دولت روحانی
بهشت جاسوسان
تعدادی از جاسوسان دستگیر شده که به واسطه سیاست باز و غرب گرای اصلاح طلبان در بدنه دولت یا وابسته به دولت روحانی دستگیر شده اند:
1. جیسون رضائیان
2. اسماعیل بخشی
3. سپیده قلیان
4. امیر امیرقلی
5. سام خسروی فرد
6. مراد طاهباز
7.سیروس ناصری
8. شخصی به فامیلی مشکور
9. شخصی به فامیلی ناصری
10.جاسوس دستگیر شده در دفتر کار حسام الدین آشنا
11. جاسوس خدمتکار در منزل یکی از مذاکره کنندگان هسته ای
12. میثم نصیری احمدآبادی
13.اسماعیل سماوی
14.نازنین زاغری
15. هما هودفر
16. شادی صدر
17. نزار زاکا
18.باقر نمازی
19. سیامک نمازی
20. دری اصفهانی
21. کاووس سید امامی
22. حسین موسویان
23.احمدرضا جلالی
24.کمال فروغی
25. غنچه قوامی
26. یک زن جاسوس که با 5 وزیر رابطه داشت
27. زی یو ونگ
و....................
ثمره اصلاحات..... تدبیر روحانی.....
@mersad598
لیبرالهای بدقول و ناصادق!
وقتی خوبان به وعده وفا نکنند ، لیبرالها که آزادِ آزادند!
حسن روحانی در جلسه هیئت دولت در 12 تیر 98 گفت:
«از 16 تیر اگر طرفهای مقابل به تمامی تعهدات خود طبق زمانبندی عمل نکنند ، رآکتور اراک به شرایط سابق یعنی شرایطی که آنها ادعا میکردند خطرناک بوده و میتواند پلوتونیوم تولید کند ، بازخواهد گشت ؛ مگر اینکه در مورد رآکتور اراک آنها به تمامی تعهدات خود عمل کنند.»
عجب!
در جلسه روز 16 تیر 98 هیئت دولت ، حسن روحانی فقط از مبارزه با ملخها گفت و هیچ اشارهای به قول 4 روز گذشته خود نکرد. و حتی عذرخواهی و ادب در مقابل ملت هم ننمود!
البته این خصلت زشت اشرافیت است.
در تماس تلفنی حسن روحانی و امانوئل مکرون چه مطالبی رد و بدل شد.
شاید مکرون رئیس جمهور فرانسه ، قول سکونت در همسایگی منزل بنی صدر را بعد از پایان ریاست جمهوری به حسن روحانی داده است؟
وعده روحانی در جلسه 12 تیر هیئت دولت ، در 16 تیر توسط سه تفنگدار بی خشاب ، به موش تبدیل شد!
@mersad598
✔️باز هم یک تلفن بدموقع؟!
🛑نقاط ضعف و قوت گام دوم هسته ای
✍️گام دوم هسته ای در حالی برداشته شده، که گرچه میتوانست با قاطعیت بیشتری برداشته شود ولی در همین حرکت آرام چون در بستر یک مسیر درست راهبردی قرار دارد، بی فایده هم نیست. اما در یک نگاه کلی چند نکته و ملاحظه راهبردی ذیل را برای گام ذوم میتوان اشاره کرد:
🔷الف: شاید مهمترین آورده گام هرچند کوتاه دوم هستهای در همین جملات اخیر ریچارد نفیو معمار تحریم ها در دولت اوباما نهفته است که گفته است: مسئله جالب توجه برای من درباره اقدام ایران در خصوص از سرگیری غنی سازی اورانیوم به بالاتر از 3.67 درصد و همینطور عبور آنها از محدودیت 300 کیلوگرم برای ذخائر اورانیوم آن آدم هایی هستند که به من اطمینان خاطر می دادند اگر برجام را نقص کرده و به ایرانی ها با بازاعمال تحریم ها فشار وارد کنیم آنها هم دست روی دست می گذارند.
🔷ب: در جمعبندی تصور طرف غربی از ایران میتوان گفت که آنها معتقد بودند که نیروهای نظامی ایران در برابر تهدید به جنگ قاطع هستند ولی دولت در برابر تهدید بازگشت تحریمها بیدفاع و دستبسته باقی میماند، و بدترین ذهنیت درباره دولت ایران همین است. یعنی اگرچه معتبرسازی جنگ در برابر ایران به بن بست میخورد ولی معتبرسازی بازگشت تحریم ها، دولت ایران را به راحتی در منگنه روانی و عملی قرار میدهد. به همین دلیل کاهش گام دوم در وهله اول کمک به تصویر بسیار بدی است که در طرف غربی از روحانی و ظریف شکل گرفته است. البته دولت باید به طرف غربی نیز به مرور نشان بدهد که دل کندن از برجام نیز برایش به هیچ وجه سخت نیست. بنابراین دو گزینه "نترسیدن از بازگشت تحریم" و " تمایل ایران به آتش زدن برجام" باید در رفتار دولت دیده شود. این دو را در کنار "مهم نشمردن و دل نبستن اینستکس" و "منتفی دانستن هرنوع تمایل برای مذاکره با آمریکا"نیز باید با آن دو گزینه قبلی ترکیب شود. بنابراین یکبار دیگر این نتیجه راهبردی تصدیق می شود که: ادامه واکنش تهاجمی ایران، بزرگترین مساله راهبردی برای محاسبات طرف غربی در این روزهای حساس است. ذهنیتی که نزدیک به شش سال برای غربی ها تثبیت شده بود، عدم واکنش ایران در قبال نقص حقوقش بود. حالا شواهد بسیاری نشان می دهد که معتبرسازی واکنش های بزرگ از طرف ایران، متغییر اصلی برای تغییر رفتار اروپایی ها و آمریکایی ها می باشد. ایران بعد از این باید بر مسیر تهاجمی خود اصرار داشته باشد. مسیر تهاجمی هم معنایش، تهدید به غنی سازی بیشتر با ترکیبی دیگر از ابزارهای فشار ایران برای عقب نشینی گام به گام اروپایی تا رفع تحریمها و تسهیل فروش نفت و معاملات بانکی ایران است.
🔹ج: موکول کردن اعلام جزئیات گام سوم به 60 روز دیگر شاید یکی از ضعف های گام دوم هسته ای باشد. در اینباره عدم ترسیم جزئیات شفاف به نوعی برای دیپلماسی در شرایط فعلی به نوعی سبب نقصهای در مسیر راهبردی دیپلماتیک جدید ایران هست. شاید این محاسبه در ذهنیت وزارت خارجه کشورمان باشد که عدم اعلام جزییات گام سوم به نوعی ایجاد تردید و انفعال در کشورهای مقابل ایران ترسیم بکند و این در طول ادامه مذاکرات مفید باشد. اما به نظر می رسد که ترسیم شفاف گزینه های ایران بیش از همه چیز در حال حاضر مفیدتر باشد. زیرا عدم ترسیم جزییات گام سوم این مساله را نیز در درون خود دارد که ایران همچنان به اروپایی ها امید گشایش دارد و یا از رفتن به سمت گزینههای قویتر کمی ابا دارد. ضمن اینکه سیاست انتظار تاکنون نشان داده که وضعیت اقتصادی ایران را همچنان بدون پیشرفت محسوس قرار می دهد. از سوی دیگر گرچه ایران تاکنون با واسطه ها قاطع برخورد کرده است ولی از اثر تلفن اخیر مکرون به روحانی نیز نباید غافل شد. مکرون علاوه بر اینکه به دنبال این بوده است که از زبان روحانی بشنود که ایران در گام دوم چه خواهد کرد، به دنبال باز کردن پای آمریکاییها به مذاکرات با ایران نیز بوده است. روحانی هم یکبار دیگر ظاهرا شرط برداشتن تحریم ها را در اینباره گذاشته است. برخی گمانه زنی ها نیز محدوده این در خواست را کاهش تحریم ها آنهم تحریم های که آمریکا ظالمانه و بی مورد پس از خروج از برجام انجام داده است، بیان کرده اند. اما اگر به قول آقای عراقچی برجام پروندهاش بسته شده، دیگر مذاکرات جدید با آمریکا چه معنایی خواهد داشت؟!
@mersad598
🎯 پدری رو تصورکنیدخسته ازسرکاربرگشته نتونسته درراه مایحتاج خونرو بخره و باچشم غره و ناراحتی همسرش روبه روشده. همین پدربرای استراحت روی مبل میشینه. تلویزیون رو میزنه وبعدبا انبوه #تبلیغات_بازرگانی که محصولات و زندگی لاکچری تبلیغ میکنن مواجه میشه. چه حالی میشه؟
@mersad598
چرا کالای لوکس تحریم نیستیم؟
نیفو معمار تحریمهای آمریکا پاسخ می دهد:
«یک راه اثر گذاری تحریمها این است که اجازه دهیم کالاهای لوکس وارد ایران بشود اما نیازمندیهای مردم عادی تحریم باشد تا مردم با دیدن رژه خودروهای لوکس توسط ثروتمندان در خیابانها و ناتوانی خود در تامین نیازمندیهای معمولی احساس تبعیض و بی عدالتی در حکومت بکنند و علیه جمهوری اسلامی شورش کنند.»
@mersad598
برجام + گاندو= مرگ اعتدال و اصلاحات
دو پرونده مهم ، یعنی برجام و پخش سریال واقعی گاندو ، پرده تزویر ، کذب و نفاق دولت اعتدال و اصلاحات را کنار زد ، لیبرالهایی که وعدهی حل همه مشکلات کشور ، از آب آشامیدنی تا ریزگردها را به مردم داده بودند ، خود شکار شبکه جاسوسی آمریکا شدند ، بطوری که امضای برجام از سوی آمریکائیها ، مشروط به آزادی جیسون رضائیان شد!
بعد از مشاهده سریال گاندو ، مردم به واقعیتهای مهمی پی بردند:
اولاً ، مردم دیدند که شبکه جاسوسی آمریکا تا عمق استراتژیک دولت جاسوسپرور حسن روحانی نفوذ کرده!
ثانیاً ، حیثیت عناصر متعدد امنیتی مستقر در دولت اعتدال ، (آشنا ، یونسی ، ربیعی ، قاضی زاده هاشمی ، واعظی ، آذری جهرمی ، شریعتمداری) لگدمال شد.
ثالثاً ، اثبات شد که وزارت خارجه ، معاون اول رئیس جمهور و بخشهایی از نهاد ریاست جمهوری ، صددرصد بر علیه امنیت کشور و منافع ملت عمل کردهاند!
رابعاً ، برجام ، نه تنها دستاوردی برای ملت و کشور نداشته ، بلکه 50 میلیارد دلار خسارت به همراه تشدید تحریمهای آمریکا و اروپا را بدنبال داشته!
زیبا و پرهیجان است ، که بعد از پخش سریال گاندو ، مردم نظارهگر محاکمه عوامل نفوذی دشمن در بدنه دولت باشند ، همانانی که در قسمتهای پایانی سریال گاندو ، نیروهای امنیتی را تمسخر کردند!
آیا ملت آنها را شناخت؟
یکی از آن خائنین ، اسحاق جهانگیری است ، که زمینه ساز تحمیل مجدد ریاست جمهوری حسن روحانی در سال 96 و اجرای سند 2030 بر علیه امنیت ایران گردید!
نتیجه برجام و سریال گاندو ، باید مرگ قطعی جریان نفاق اعتدال و اصلاحات را رقم بزنند ، مگر اینکه ملت به بلوغ شناخت خادم از خائن ، نرسیده باشند.
@mersad598