بسم رب الشهداء والصدیقین 🌷۲۰فروردین ماه۱۳۷۲سالروز شهادت رادمردی ازمردان بی ادعا راوی صدیق راویت فتح دفاع مقدس مجاهدین راستین اسلام .سیدشهیدان اهل قلم شهید سید مرتضی آوینی ،فکه منطقه عملیاتی والفجرمقدماتی وروز هنر اسلامی گرامیباد🌼
@mersad598
▼ حرف روز
🌺🔰فلسفه صندوق توسعه
چند روز پیش رئیسجمهور طی نامهای به محضر رهبر معظم انقلاب درخواست مجوز برداشت از صندوق توسعه ملی را خدمت ایشان ارسال کرد. امام خامنهای پس از بیان رهنمودهایی از جمله مسیر استفاده از آن برای افزایش توان تولید داخل در حوزه مقابله با بیماری، موافقت نهایی خود را با برداشت یک میلیارد یورو اعلام کردند.
نکات تحلیلی:
1ـ بعد از تجربه نهچندان موفق حساب ذخیره ارزی، راهاندازی صندوق توسعه ملی با تصویب قانون پنجم توسعه در دستور کار قرار گرفت تا محلی امن و با چارچوبی مطمئنتر از گذشته برای ذخیره بخشی از ارز ناشی از نفت باشد.
2ـ درآمدهای صندوق توسعه ملی از منابع زیر تأمین میشود: حداقل معادل 30 درصد از منابع حاصل از صادرات نفت (نفت خام، میعانات گازی، گاز و فرآوردههای نفتی) در سالهای برنامه و تعیین مبلغ آن در قوانین بودجه سنواتی، حداقل 20 درصد ارزش صادرات تهاتری اقلام فوقالذكر و 50 درصد مانده نقدی حساب ذخیره ارزی در پایان سال 1389 و سالهای بعد نیز به حساب صندوق توسعه ملی واریز میشود.
3- منابع صندوق توسعه برای موارد زیر هزینه میشود: اعطای تسهیلات به بخشهای خصوصی، تعاونی و بنگاههای اقتصادی متعلق به مؤسسات عمومی غیردولتی برای تولید و توسعه سرمایهگذاریهای دارای توجیه فنی، مالی و اقتصادی، همچنین اعطای تسهیلات صادرات خدمات فنی و مهندسی به شرکتهای خصوصی و تعاونی ایرانی كه در مناقصههای خارجی از طریق منابع خود یا تسهیلات اتحادیهای (سندیكایی) برنده میشوند.
3ـ هدف از راهاندازی صندوق توسعه ملی این است که کشور بهتدریج از اقتصاد وابسته به نفت خارج شود و پولهای اندوخته از این صندوق در مصارف صنعتی، تعاونی و مقابله با بحرانها به کار گرفته شود
نکته راهبردی
در شرایط فعلی که درآمدهای نفتی کشور کاهش یافته است، دولت باید به فلسفه تشکیل این صندوق متعهد باشد و از اندوختههای این صندوق کمتر به عنوان محلی برای تأمین نیازهای مالی جاری، کمبازده و غیرمولد که بخش قابل توجهی از آن به هزینههای دولت بازمیگردد، استفاده کند. دولت نباید این صندوق را به وضعیت صندوق ذخیره ارزی دچار کند؛ زیرا این صندوق پساندازی برای نسلهای آینده است، نه قلک مصارف یومیه دولت.
@mersad598
▼ گزارش روز
🌺🌺🔰کرونا و ناوهای اتمی
گسترش ویروس کرونا در ناو اتمی آمریکا موجب شد قدرت پوشالی آن برای همه عیانتر شود؛ به گونهای که رسانههای آمریکا از این ویروس به عنوان آشکارکننده ضعف نظام سرمایهداری هم نام بردهاند.
گزارههای خبری:
1ـ هفته گذشته نامه پنجصفحهای ناخدا «کروزیر» فرمانده ناو «روزلت» درباره شیوع ویروس کرونا در ناو اتمی آمریکا و مبتلا شدن ۱۵۵ نفر از کارکنان و ملوانان، موجب جنجال سیاسی و نظامی در آمریکا شد.
2ـ رئیسجمهوری آمریکا در این باره گفت: «او میتوانست این کار بسیار وحشتناک را انجام ندهد. نامه کاپیتان همهجا پخش شد که کاری درست نبود. این موضوعی است که نمیتوان درباره آن نامه نوشت. کروزیر ناخدای یک کشتی بزرگ مجهز به سلاح اتمی است و نمیبایست در یک نامه با آن لحن حرف میزد.»
3ـ خروج «ناو هواپیمابر یواساس هری ترومن» از خلیجفارس هم در دستور کار پنتاگون قرار گرفته است. این ناو آمریکایی سال گذشته به بهانه بازدارندگی علیه ایران در خلیجفارس مستقر شده بود و شیوع کرونا در میان نظامیان و نیروهای ارتش آمریکا موجب شده است پنتاگون به فکر خروج این ناو مهم خود از خلیجفارس باشد.
نکته راهبردی: رهبر معظم انقلاب اسلامی در 29 بهمنماه سال گذشته فرمودند: «همچنان که شکوه و جلال کشتی معروف تایتانیک مانع از غرق شدن آن نشد، تلاش برای آرایش ظاهر آمریکا و شکوه و جلال آن نیز مانع از غرق شدنش نیست و آمریکا غرق خواهد شد»؛ سرگردانی ناوهای اتمی آمریکا در آبراههای بینالمللی، در حالی که امکان درمان نیروهای آن در هیچ کشوری وجود ندارد، هرچند که حاکی از شکستهای نظامی آمریکاست، نشانی کوچک از این واقعیت است که قدرت الهی فوق قدرتهای مرسوم جهان است. قرآن کریم در آیات بسیاری، از قدرت خداوند سخن گفته است؛ در این امور نشانههایى است براى عالمان و اندیشمندان (إِنَّ فِی ذلِکَ لَآیاتٍ لِلْعالِمِینَ)؛ چراکه آنها بیش از هر کس از این اسرار آگاه مىشوند.
@mersad598
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بسی گفتیم و گفتند از شهیدان؛ شهیدان را شهیدان می شناسند...
شهید چمران در وصف شهید صیاد شیرازی:
🔹پاکی، تقوا، ایمان و شجاعت صیاد شیرازی بینظیر است.
✅ @Rajanews
✅حکم حکومتی برای کرونا
نوشته اند رهبرانقلاب چرا مانع تصمیم رئیس جمهور با حکم حکومتی نمی شود؟
مقدمه سوال شان اینست: رهبری طی 5 ماه گذشته دو بار با حکم حکومتی در مسائل اجرایی کشور دخالت کرده ست یکی بنزین و دیگری بودجه 99. اینبار مهمترست...
اولا مقدمه غلط است. چرا؟
نویسنده درک درستی از حکم حکومتی ندارد. اینطور نیست که اگر رهبرانقلاب مخالف امری بود با حکم حکومتی مانع تصمیم می شود. این معنا از حکم حکومتی همان دیکتاتوری است. حکم حکومتی برای جلوگیری از گره هایی است که به روش عادی قابل حل نیست.
حالا؛
دو حکم حکومتی ذکر شده تکلیفش چیست؟ حکم حکومتی بنزین در اصل تذکر به یک رویه قانونی است. مجلس تصمیم داشت مصوبه سران قوا و شورای عالی امنیت ملی را که پیشتر جایگاه قانونی آنرا پذیرفته است تغییر دهد. مجلس می توانست درباره اصل وجودی شورای سران پیشتر اظهار نظر کند که نکرده است اما نمی تواند یک نهاد را بپذیرد ولی با یک مصوبه اش مخالفت کند. لذا رهبری تذکر دادند که تصمیم مجلس خلاف مصوبه سران وشورای عالی امنیت ملی نباشد.
حکم حکومت بودجه چیست؟ لایحه بودجه رد شده بود. باید اصل 85 و در کمسیون بررسی می شد. اما شورای نگهبان معتقد بود بودجه را نمی تواند اصل 85 کرد. از طرفی کرونا مانع برگزاری جلسات کمسیون می شد لذا دخل و خرج سال اینده کشور غیرقانونی بود و لذا رهبری گره گشائی کرد.
روشن است که هیچکدام دخالت در امور اجرا نبود؛ یکی تذکر به قانون و دومی گره گشائی.
اما مهمتر؛
مقدمه که غلط است اما با همین مقدمه غلط نیز به نتیجه نمی رسیم چرا؟
اول اشکال منطقی: آیا هرکس به تصمیم دولت نقد داشت، حق دارد نقد خود را وحی منزل بداند و بعد رهبری را دعوت به حکم حکومتی کند؟ این روش نخ نمایی در رسانه است که استدلال خود را فرض و حجت مسلم بگیریم و مطالبه را از گام بعدی آغاز کنیم. (سواد رسانه)
دوم اشکال محتوائی: اساسا موضوع کرونا تک ساحتی نیست. کشور امروز بغیر کرونا در شرایط تحریم است. قطعا با توجه به تحریم و بی پولی دولت ، نمیتوان چرخه اقتصاد را تعطیل کرد. این استدلال جدای از نقدهای جدی به عملکرد دولت در حوزه کرونا است. اما نمی شود با یک توئیت و ساده سازی کشور را متهم کرد.
سوم اشکال ساختاری. اساسا اگر رهبری نظری داشته باشد نیازی به حکم حکومتی نیست. حکم حکومتی برای یک حادثه پیش بینی نشده است. رهبری بسادگی می تواند نظرش را به دولتمردان منتقل کند و نیازی نیست صبر کند تا تصمیمی اتخاذ شود بعد مانع آن شود. مگر بنا بر مچ گیری است؟
خلاصه مقدمه و موخره از بیخ غلط است.
@mersad598
🔸️شرم ۱۲ درصدی!
🔻اول حسن روحانی و بعد همتی، رییس بانک مرکزی و بعد نوبخت، رییس سازمان برنامه و بودجه با فخر و ژست "چه کارهای بزرگی داریم انجام میدهیم" خبر از اعطای وام یک میلیون تومانی به سرپرستان خانوار دادند.
🔻این وام، نقدی نیست و اعتبارِ خرید است و به حساب یارانهی فرد شارژ میشود. ۴ ماه اول قسط ندارد و پس از آن طی ۲۴ ماه از یارانه کم میشود. نکته اما سود گرفتن دولت از این وام است؛ وامی که برای جبران بخشی از هزینههای اقتصادیِ تحمیلی کرونا بر مردم است، ۱۲ درصد سود دارد!
🔻کمک بلاعوضِ کرونایی که هیچ، گفتیم دولت دستش خالیست و بار مضاعف بر دوشش نیاید، اما دولت میخواهد از همین وام یک میلیون تومانی کمک به مردم هم سود بگیرد! کمکی که نقدی هم نیست؛ اعتبارِ خرید است؛ و در واقع دولت از پولی که میداند هزینه خورد و خوراک ملت میشود، ۱۲ درصد سود میگیرد. آیا ربا تعریف دیگری هم دارد؟ از سویی، بحث شرعی بماند، شرم نمیکنند؟ دوست به دوست قرصالحسنه میدهد، دولت دنبال سود خود است؟!
🔻ضمانت وام مذکور هم پول یارانه است. این هم که تدبیر و امیدیها چطور حساب کردند که به یک خانوار مثلاً ۵ نفره و یک خانوار یک نفره به طور مساوی یک میلیون وام داده میشود، بماند! دولتی که پیِ گرفتنِ سود مالی از مردم خود، برای کمک به آنهاست، جای بحث باقی نمیگذارد.
@mersad598
✨ایمان به ولایت فقیه، اگر محدود به قلب و زبان ماند و هیچ تعهدی برای انسان مومن معین نکرد، ایمان واقعی نیست. متعهد بودن به نائب امام مهدی(ع)، یعنی دنبالهگیری از راه ولی فقیه و قبول مسئولیت به منزل رساندن بار ولی فقیه.
▫️در سخنرانی نیمه شعبان، حضرت آقا از اقداماتی تقدیر کردند که مومنان به ولایت، باید با تمام توان در این عرصهها ورود کنند؛
۱. اطعام نیازمندان(در محلهها، حول امام جماعت مسجد گرد آییم، کمک جمع آوری کنیم، گوسفند قربانی کنیم و نیازمندان را اطعام کنیم). حضرت آقا فرمودند این یک چیز "لازم و مهمی" است.
۲.تولید ماسک در خانههایی که امکان خیاطی وجود دارد و اهدای آن. همان گروههای شکل گرفته در مساجد، میتوانند از داوطلبان خیاطی ثبت نام کنند، از محل کمکها موارد اولیه تهیه کنند در اختیار خیاطها بگذارند، ماسکها را دریافت و توزیع کنند.
۳. صحبت با مالکین برای صرفنظر از دریافت اجاره ملک(معتمدان محل، کسانی را که به سبب کرونا کسب و کارشان تعطیل شده، اما تعهد پرداخت اجاره دارند، شناسایی کنند و با صاحبان ملک برای صرفنظر از دریافت اجاره، تخفیف یا تعویق صحبت کنند)
۴. تقویت و کمک به گروههایی که مشغول ضدعفونی هستند.
🔸یک پیشنهاد هم به دولت محترم دارم. حقوقبگیران دولت، قشری هستند که به دلیل کارمندی، درآمدشان آسیب ندیده است و سر ماه، حقوقشان را دریافت خواهند کرد. با محوریت خود آقای روحانی، یک خیریه بزرگ کارمندان دولت تشکیل شود. از کارمندان برای مشارکت در همیاری ملی ثبت نام شود که مبلغی اختیاری از حقوقشان را به صندوق خیریه واریز کنند تا صرف اطعام نیازمندان شود. از سامانههای تلفن همراه به راحتی میتوان برای سازماندهی و ثبت نام این طرح بهره گرفت. دولت میتوان محور رزمایش گسترده کمک به نیازمندان باشد که رهبر انقلاب فرمودند.
امام خمینی (ره)
رهبر همه ی شما و همه ی ما، وجود مبارک بقیة اللَّه (ع) است و باید ماها و شماها طوری رفتار کنیم که رضایت آن بزرگوار را که رضایت خداست، به دست بیاوریم.
📚صحیفه نور، جلد ١۴، صفحه ٩۵
@mersad598
عراق و یک گام به جلو
بعد از سپری شدن چندین ماه سخت و دشوار در عراق، نهایتاگروههای شیعه «مصطفی الکاظمی» را برای تصدی پست نخست وزیری عراق معین کردند؛ در این زمینه در نظر داشتن نکات و ملاحظات زیر دارای اهمیت است.
۱- اقدام گروه های شیعه در عراق و به عبارتی جمع بندی نهایی آنها در تعیین نامزد پست نخست وزیری دارای این خصلت اساسی و راهبردی است که با در نظر گرفتن شرایط پیچیده و حساس عراق در طی ماههای گذشته، این امکان را به طور همزمان فراهم می نماید که تا حد زیادی اولا منافع مردم عراق را تقویت کند، ثانیا جایگاه دولت و حاکمیت عراق را ارتقاء بخشد و ثالثا دغدغه ها و مطالبات محور مقاومت را تامین نماید.
۲-باید به این نکته توجه داشت که گزینه مطلوب برای جبهه مقاومت در سطح منطقه ، تداوم نخست وزیری عادل عبدالمهدی بود و اما شرایط بحرانی و اعتراضات خونین عراق و نهایتا درخواست مرجعیت شیعه که منتهی به استعفاء وی شد شرایط مطلوب را تغییر و تنزل داد. با این حال ائتلاف اکثریت گروههای مقاومت شیعی در عراق بر روی مصطفی الکاظمی و جمع بندی کامل و نهائی آنها بر وی، خود اقدامی مثبت و رو به جلو با در نظر گرفتن شرایط حساس کنونی کشور و جامعه عراق تلقی می شود.
۳- خصلت و دستاورد دیگر این رخداد از این منظر حائز اهمیت است که فرصت مناسبی را برای تقویت انسجام و ایجاد همگرایی در مجموعه گروههای سیاسی اعم از شیعه، کردها و اهل سنت فراهم نمود. توافق سه جریان مهم سیاسی و مذهبی عراق بر کاندیدای معرفی شده از طرف ائتلاف اکثریت پارلمان خود می تواند مقدمه ای برای غلبه بر چالش¬هایی باشد که عراق در دوره اخیر با آن مواجه بوده است.
۴-در اینکه نخست وزیران پیشین عراق سطحی از رابطه و یا حتی گرایش به بازیگران فرامنطقه ای مانند آمریکا داشتند جای تردیدی نیست و اینکه آقای مصطفی الکاظمی نیز از این سنخ است باز ابهامی وجود ندارد. و البته واضح است اجماع بر روی مصطفی الکاظمی ، یعنی ما در نقطه ای قرار گرفته ایم که متغیرهای داخلی، منطقه¬ای و فرامنطقه¬ای سطحی از رضایتمندی را از شرایط پدیدآمده در عراق کسب کرده¬اند.
۵- اما نکته اساسی و بااهمیت در تحلیل انتخاب نخست¬وزیر جدید عراق، سازوکار و روشی است که منجر به انتخاب نخست وزیر شده است. ظاهر و واقع امر اینگونه است که سازوکار آمریکایی که عبارت بود از تحمیل عدنان الزرفی از طریق اقدام غیرقانونی برهم صالح با مخالفت قاطعانه گروههای شیعی راه به جایی نبرد و به شکست منتهی شد. اما سازوکار درونی عراق و ائتلاف اکثریت توانست فردی را که بر سر آن به توافق رسیده اند را مکلف به تشکیل کابینه نمایند.
۶-سوابق الکاظمی به ویژه در سمت ریاست سرویس اطلاعاتی این کشور، کارنامه قابل قبولی را برای تصدی این جایگاه برای وی رقم زده است. برخی ابهامات ادعا شده پیرامون اطلاع الکاظمی از عملیات ترور سردار سلیمانی تاکنون هیچ قطعیتی پیدا نکرده و بررسیهای اطلاعاتی، چنین موضوعی را تائید نمی-کند. روابط خوب الکاظمی با گروههای سیاسی داخلی و نیز کشورهای همسایه عراق و بازیگران منطقهای از نقاط مثبت اوست که میتواند بسیاری از پروندههای بر زمین مانده در عراق و منطقه را به پیش ببرد.
۷- معرفی مصطفی الکاظمی در حالی صورت میگیرد که هیچگونه اتهام و یا شبههای مبنی بر دخالت بازیگران خارجی در تعیین او مطرح نیست و جریانات عراقی اعم از شیعه، کرد و سنی آن را نتیجه یک تفاهم فراگیر درون شیعی و همراهی و پشتیبانی کردها و اهل سنت از تصمیم اجماعی گروههای شیعه عراق که اکثریت را در پارلمان این کشور در اختیار دارند قلمداد می کنند.
۸-موضوع اجراء مصوبه مهم و راهبردی پارلمان عراق مبنی بر خروج آمریکایی ها از عراق به عنوان یکی از شروط و تاکیدات اصلی گروههای شیعی عراق در انتخاب الکاظمی قابل توجه است. و این مهم بایستی به عنوان یک مطالبه از سوی گروههای شیعی عراق از نخست¬وزیر جدید همچنان پیگیری شود.
۹- تاریخ و تجربه ثابت کرده شرایط سیاسی در عراق به شدت سیال و پیچیده است. آن چه اما در این باره حائز اهمیت است اینکه گروههای مقاومت و شیعی عراق با حفظ انسجامی که در خصوص مسئله انتخاب نخست¬وزیر از خود نشان دادند، با همین تفاهم و هم¬افزایی با دیگر جریان¬ها دو خواسته اصلی مردم عراق که در وقایع چندماه پیش مطرح شده را به طور جدی در دستور کار قرار دهند: نخست، تسلط بر اوضاع برای حل مسائل اقتصادی و معیشتی، و دوم، اصرار بر خروج پایگاه¬ها و نیروهای نظامی آمریکا در عراق.
@mersad598
🔴هر دیگی که برای آمریکا نجوشد، چپ می کنیم!
🔹🔸اتفاق عجیبی این روزها از سوی غربگراها در حال رخ دادن است که از آن می توان به چپ کردن هر دیگی که برای آمریکا نجوشد تعبیر کرد.
💢رفتارهای دوگانه
♦️در شرایط سخت تحریم، کشور سعی می کند با خوداتکایی، دور زدن تحریم و تعامل با همسایگان و کشورهای دارای منافع مشترک، خود را از بند تحریم ها رها کند. اما انگار یک عده ماموریت دارند با بهانه های واهی و حتی ساختگی هر راهی را که به شکست تحریم ها منجر می شود مسدود کنند.
♦️یک روز با شایعه پراکنی وقیحانه درباره زوار عراقی (که بیشترین ارز آوری صنعت توریسم کشور و گرم کردن بازار مشاغل گردشکری کشور از این راه است) از طرف کسانی که واویلا سر می دانند که اجبار حجاب کارشکنی در صنعت توریسم است؛
♦️و یک روز با یقه چاک دادن خنده دار به خاطر توییت ساده ی سفیر چین از سوی کسانی که حضور سفیر انگلیس در تجمع غیرقانونی را بی اشکال می دانستند و معتقد بودند نباید با برخورد با سفیر روابط را بهم بزنیم؛
♦️و یک روز به بهانه اعتراض به رفتار چین با مسلمانان اویغور از سوی کسانی که آرمان فلسطین را تضعیف می کنند و اعتراض به جنایات دولت هند علیه مسلمانان را برخلافِ منافع می دانستند.
♦️این تناقض ها آنقدر رسواست که دیگر کم مانده مستقیم بگویند چرا در مقابل فشار حداکثری آمریکا مبارزه می کنید و چرا تسلیم ترامپ نمی شوید؟ چرا مطابق میل آمریکا رفتار نمی کنید؟
💢پیشتازی ایران در مهار کرونا
♦️امروز کشور با وجود تحریم ها خیلی بهتر از اروپا و آمریکا توانسته کرونا را مهار کند. دلیل این مساله البته عملکرد تحسین آمیز پزشکان، کادر درمان، نیروهای مسلح، دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان، عملکرد منحصر به فرد نیروهای جهادی که بی مزد و منت پای کارند و در هیچ جای دنیا چنین نمونه ای وجود ندارد است. اما نقش همکاری های کشور چین در این موفقیت انکار ناپذیر است. البته ایران هم در دوران اوج کرونا در چین در کنار این کشور بود.
♦️اما غربگراها مدام دنبال کارشکنی در این همکاری هستند. فعالان رسانه ای غربگرا در یک ماموریت مشترک نه تنها شروع به توهین به سفیر چین کردند، بلکه همزمان با برچسب های چاینوفیل و شرق زده یک دوقطبی مضحک داخلی ساختند. سخنگوی وزارت بهداشت، سیاسیون و حتی نمایندگان مجلس هم هرکدام سعی کردند در این کارشکنی گوی سبقت را از یکدیگر بربایند. حتی نمایندگان مجلس برای تذکر به وزارت خارجه بابت دلجویی از سفیر چین امضا جمع کردند. همان کسانی که در مقابل ترور سردار سلیمانی با دستور مستقیم ترامپ هیچ اقدام مهمی انجام نداده بودند!
♦️توییت علی مطهری هم اوج خواب آلودگی و از مرحله پرت بودن او را نشان داد. او نوشته وزارت خارجه باید سفیر چین را احضار کند. نیاز اقتصادی به چین باعث سکوت ما نسبت به ظلم چین به اویغورها شده و نباید مبارزه با آمریکا منجر به وابستگی به چین شود.
♦️«آقای عزیز» گفتن سفیر چین رفتاری نیست که در مناسبات دیپلماسی دنیا توهین محسوب شود و احضار سفیر با چنین بهانه ای موجب بی آبرویی ایران در صحنه بین المللی می شود.
♦️مناسبات اقتصادی هم هیچ وقت مانع سکوت جمهوری اسلامی نسبت به ظلم دولت ها نشده. چنانچه همکاری های مهم ما با دولت هند در چابهار موجب سکوت جمهوری اسلامی در ماجرای جنایات هندوها علیه مسلمانان نشد.
💢ماجرای مسلمانان اویغور چین
♦️اما ماجرای اویغورها یا ایگورهای چین متفاوت است. آنان بخشی از جمعیت ۲۳ میلیون نفری مسلمان هستند که در بطن جامعه مسلمان نشین سین کیانگ چین سکونت دارند. دولت مرکزی چین نسبت به مسلمانان که اقلیت قومی پنجم این کشور هستند، تبعیض خاصی ندارد؛ به جز گروه هایی از اویغورها که تاکتیک کنش ضد امنیتی را در ارتباط با پکن اتخاد کردهاند. این گروه که جذب وهابیت تکفیری شده اند، از گروه های خشن فعال در جنگ سوریه محسوب می شوند که به خاطر سرسختی بسیار، ضربه های زیادی به جبهه مقاومت وارد کرده و عامل جنایات بسیاری بوده اند.
طبیعی ست امنیت منطقه سین کیانگ به خاطر نقش محوری اش در انتقال سرمایه و توسعه از شرق به غرب چین برای دولت پکن اهمیت زیادی دارد و فشار به گروه های تکفیری تروریستی ساکن در این منطقه منطقی ست. هرچند این موضوع با بزرگنمایی رسانه های غربی همراه بوده که گواه رفتار دوگانه این رسانه هاست. اینکه یک نماینده مجلس ایران به راحتی فریب بازی های رسانه ای غربی ها را می خورد واقعا مایه خجالت است.
♦️در پایان باید گفت جمهوری اسلامی آغازگر مخاصمه با هیچ کشوری نبوده و نخواهد بود. مانع روابط ما با آمریکا راهبرد همیشگی حاکمیت این کشور در تخاصم و برخورد حذفی با هر ملت مستقل و بالنده است و جمهوری اسلامی اجازه نمی دهد آمریکا و هر قدرتی مانع تحقق آرمان های انقلابیش یعنی استقلال، آزادی و جمهوریت اسلامی شود.
@mersad598
معلوم نیست چقدر توی این دنیا باشم!
🔷در عملیات بیت المقدس شهید همدانی برای پی گیری آمبولانس و آوردن مهمات قصد حرکت به سوی قرارگاه را داشت. به او اصرار می کنند یک بسیجی مجروح داریم او را با خود ببر. سردار همدانی آن بسیجی مجروح را با خود می برد. در موقع حرکت رادیوی ماشین پس از قطع مارش نظامی صدای اذان را پخش می کند. سردار همدانی به محض حرکت از بسیجی سوال می کند نگفتی اسمت چیه؟ بچه کجایی؟ او جواب نمی دهد. همدانی می گوید با گوشه چشم نگاه کردم دیدم زیر لب چیزهایی می گوید. فکر کردم لابد اولین باری است که به جبهه آمده مجروح شده و حتماً کُپ کرده است. این شد که دیگر او را سوال پیچ نکردم. یک مقدار که جلوتر رفتم دیدم رو کرد به من و خیلی مؤدب و شمرده خودش را معرفی کرد. فهمیدم اهل تهران و بچه نازی آباد است و سال آخر دبیرستان تحصیل می کند. گفتم برادر جان بگو ببینم چرا دفعه اول که اسم و رسم تو را پرسیدم چیزی نگفتی؟! گفت وقت اذان بود نماز می خواندم. نگاهی به سر و وضع او انداختم.از لای انگشتان لاغرش که روی محل زخم گذاشته بود خون بیرون می زد. این شد که به او گفتم نماز می خوانی؟ چه نمازی؟ مگر ما داریم رو به قبله حرکت می کنیم؟ در ثانی پسر جان بدن تو پاک نیست. لباسهایت هم که خونی و نجس است. خیلی کوتاه جواب داد حالا همین نماز را می خوانیم تا ببینیم چه می شود. دیدم باز ساکت شد. چند دقیقه بعد گفتم لابد نماز عصر را می خواندی. گفت بله گفتم خب صبر می کردی می رسیدیم عقب در پست اورژانس هم زخم ات را می شستیم هم لباس عوض می کردی بعد با فراغ نماز می خواندی. گفت معلوم نیست چقدر دیگر توی این دنیا باشم. فعلا همین نماز را خواندم قبول و ردش با خداست. گفتم باباجان تو که چیزیت نشده یک جراحت مختصر است زود خوب می شوی و برمی گردی خط. ...
بالاخره اورا رساندم به اورژانس تیپ 27 و سفارش کردم حسابی به او برسند رفتم مقر قرار گاه موقع برگشت رفتم اورژانس تا هم پیگیر ماشین های آمبولانس برای اعزام به خط باشم و هم احوال آن بسیجی رو بپرسم مسئول اورژانس گفت خون ریزی داخلی کرده بود ما به او آمپول ضد خون ریزی هم زدیم ولی دیر شده بود با یک آرامش عجیبی چشم هایش را روی هم گذاشت و شهید شد. برگشتم به طرف مقر در حالی که رانندگی می کردم به پهنای صورت گریه می کردم صدایش توی گوشم زنگ می زد که می گفت معلوم نیست چقدر توی این دنیا باشم فعلاً همین نماز را خواندم و رد و قبول آن با خداست اینجاست که شهید دستغیب(ره) می گفت حاضر است ثواب هشتاد سال تمام عبادات واجب و مستحب خودش را با دو رکعت از چنین نمازی از یک بسیجی عوض کند.
به نقل از کتاب مهتاب خیّن صفحه ۸۲۵ تا ۸۳۰ خاطرات سردار سرلشگر شهید همدانی
@mersad598
▼ گزارش روز
🔰✴️فرصت نجات انسانها از اسارت تمدن غرب
بعد از شکست کمونیسم و بنیانگذاری پدیده جهانیشدن، همه در این اندیشه بودند که جهان بر مبنای ارزشهای لیبرال دموکراسی در دنیا بهصورت یک جریان غالب و مسلط درآمده است و سعادت جهان درنهایت در قالب ایدئولوژی لیبرال دموکراسی محقق میشود اما ویروس کرونا اکنون این تصور باطل را بخوبی نشان میدهد.
✅گزارههای خبری
۱. پایگاه دیلی سیگنال متعلق به اندیشکده بنیاد هریتج در یادداشتی به قلم آرمسترانگ ویلیامز نوشت: ما آمریکاییها دوست داریم خودمان را مرکز و کانون دنیا بدانیم. ما اغلب بر روی خودمان تمرکز میکنیم و میخواهیم بدانیم رویدادهای جهانی از چشمانداز میهنپرستی و استئناانگاری خود خوانده آمریکا چگونه به نظر میرسند. اما در سرتاسر دنیا، بشریت در مواجهه با نیروهایی که از کنترلش خارج هستند، خوار و کوچک شده است. تا قبل از آنکه ویروس همهگیر شود، دوست داشتیم خودمان را با روایات کاذب درباره اهمیت خویشتن فریب بدهیم. اما عجز و ناتوانی ما در برابر اراده خداوند اکنون دیگر بر همگان روشن شده است. ما آنقدرها که تصور میکنیم بر امور مسلط نیستیم. ما مرهون قدرتهایی بسیار بزرگتر از قدرت خود هستیم و ما در برابر این قدرت برتر هیچ نیستیم. ویروس کرونا به وضوح به ما نشان داد که به یکدیگر نیاز داریم و اینکه بشر محتاج خداست. ۲. حبیب فوعانی، نویسنده لبنانی درباره تأثیر کرونا بر جهان نظریه فرنسیس فوکویاما نوشت: اکنون میتوان به این نتیجه رسید که لیبرال دموکراسی سرنوشت محتوم بشریت نیست و پاندمیک کرونا ضربهای کمرشکن به نظریه "پایان تاریخ" فوکویاما و همفکرانش وارد کرده است. منطق "تاریخ" در حال حاضر علیه جهان غرب عمل میکند. ۳. جوزف نای:کووید-۱۹ نشان داد که ما قادر نیستیم راهبرد خود را با این دنیای جدید تطبیق دهیم. ۴. جان آلن رئیس اندیشکده بروکینگز: «فاتحان» بحران کووید-۱۹، به روال معمول تاریخ را خواهند نوشت.
✅نکته راهبردی
رهبر انقلاب در سخنرانی نیمه شعبان به رفتار و عملکرد دنیای غرب در ماجرای کرونا اشاره کردند و با برشمردن مصادیقی از غرب وحشی فرمودند: «در این ماجرا فرهنگ و تمدن غرب محصول خود را نشان داد که این نتیجه طبیعی فلسفه حاکم بر تمدن غربی مبتنی بر فردگرایی و مادیگرایی و غالباً بیخدایی است.» پخش شدن صدای اذان و سجده دستهجمعی در برخی از کشورهای غربی و عطش آنها برای دستیابی به یک قدرت بینهایت و یک منجی، حاکی از بریدگی جامعه غرب از آنچه آزادی بشر تبلیغ میشد و آشتی مجدد با معنویت و خدا است.
@mersad598
اخبار
سپاه چگونه انتقام شهید صیاد را گرفت؟
فرمانده هوافضای سپاه در یادداشتی به مناسبت سالروز شهادت سپهبد شهید صیاد شیرازی، به کمکهای این شهید عزیز به سپاه اشاره کرده و در ادامه نوشت: منافقین کوردل برای انتقام از شکست سنگین در عملیات بزرگ مرصاد و انهدام ستونهای نظامیشان که با مدیریت و فرماندهی شهید صیاد شیرازی نقش بیبدیلی در شکست آنها داشت، او را ترور کردند و به فاصله کوتاهی رزمندگان یگان موشکی سپاه با شلیک دهها فروند موشک به سوی پادگان اشرف، انتقام رفیق شهید خود را گرفتند و ضربه فراموشنشدنی به منافقین وارد کردند.
در این عملیات ویژه که با همکاری وزارت اطلاعات اجرا شد، ابتدا با یک ضربه مختصر، منافقین را برای مراسم تدفین کشتهها به قبرستان مروارید مقرّ اشرف در نزدیکی بغداد کشاند و بعد از اطمینان از تمرکز نیروها، با ضربات سنگین موشکی انتقام این شهید عزیز از منافقین کوردل گرفته شد.
چرا کشته های کرونا را به بسیج اطلاع می دهند؟!
برخی کاربران شبکههای اجتماعی تصویر نامهای از مسئولان بهداشت آستانه اشرفیه را منتشر کردند. در این نامه نوشته شده بود: هنگام صدور گواهی فوت متوفیان مبتلا به کرونا که در منزل جان باختند، حتماً باید با نمایندگان شبکه بهداشت و سپاه پاسداران تماس گرفته شود. پس از این نامه، تعدادی از کاربران هجمههایی را علیه وزارت بهداشت و مسئولان سپاه به وجود آوردند. اما در این رابطه علیرضا وهابزاده، مشاور وزیر بهداشت و مسئول فضای مجازی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره هماهنگی نیروهای بهداشتی و بسیج برای انتقال اجساد متوفیان توضیح داد: عملیات ضدعفونی منازل و انتقال جسد فوتشدگان براثر کرونا و دفن آنها توسط تیمهای مشترک بسیج و نیروهای بهداشت انجام میشود. این تیمها از ابتدای طرح بسیج ملی مقابله با کرونا، در حال غربالگری و ضدعفونی اماکن هستند.
تأثیرات کرونا بر بازیگران منطقه غرب آسیا
اندیشکده رند در گزارشی به قلم «دالیا داسا کایه» مدیر مرکز سیاستگذاری عمومی این اندیشکده، اثرات و پیامدهای شیوع کرونا در خاورمیانه بر پویایی استراتژیک نیروهای قدرت در منطقه را مورد بررسی و ارزیابی قرار داده و نوشته است: بحران کرونا خطوط منفی رایج را تقویت یا تشدید خواهد کرد. این اندیشکده در لابلای ویروس کرونا به دنبال نبردهای استراتژیک گشته است و در ادامه نوشته است: «برخی گزارشها حاکی از این است که عدهای در دولت ترامپ به دنبال این هستند از تشدید آسیبپذیری ایران در بحران کووید ۱۹، فرصتی بسازند و ایران را پای میز مذاکره بکشانند. در مصر، مقامات کشور اعتبارنامه یک خبرنگار غربی که در محیط سانسور، اخبار مربوط به شیوع کرونا در این کشور را پوشش داده بود، باطل کردند. در اسرائیل، برخی از ناظران نگرانند آنچه "کودتای کرونا" میخوانند، به نتانیاهو فرصت دهد محاکمهاش به خاطر مفاسد اقتصادی را عقب بیندازد یا به رغم شکست در ایجاد یک ائتلاف، بتواند همچنان در قدرت بماند. خاورمیانه پس از یک دهه جنگهای منطقهای و بر آوارها و خرابیهایی که انسانها به بار آوردهاند، با یک بحران سلامت روبروست. سازمان بهداشت جهانی هشدار داده است سیستم بهداشت و درمان غزه قادر نخواهد بود شیوع کرونا در یک محیط ۲۵ مایل کیلومتر مربعی، با دو میلیون نفر جمعیت را تاب بیاورد. چنین خطراتی ممکن است زمینه لغو محاصره و چه بسا انعقاد آتشبس را فراهم کند.»
ویروس رسانه ای دشمن چگونه فعالیت می کند؟
در روزهای گذشته رسانه های ضدانقلاب در رسانههای بیبیسی، منوتو و اینترنشنال سعودی در جریان ویروس کرونا به انتشار ویروسهای رسانهای علیه ملت ایران پرداختند. ابتدا گفتند ایران اهمال کارست. از کرونا خبر داشته و بیاعتنایی کرده است. ماهان گیت برای اینجاست. اما بعداً مشخص شد ماهان تنها یک پرواز مسافربری داشته و آن هم به درخواست ظریف برای بازگشت دانشجویان ایرانی بوده است و باقی پروازها برای انتقال تجهیزات ضدکرونایی انجام شده است. دوم، گفتند پنهانکار است. عکس هوایی واشنگتنپست از قبرهای جعلی و دستهجمعی برای این مرحله بود که ثمر نداشت. سوم، گفتند بیتدبیرند و ناتوان. پمپئو و ترامپ هم کمک آمدند. اما تولید کیت تشخیص ارزانقیمت و خودکفایی در ماسک و 13 هزار تخت خالی و رسیدگی به سالمندان و کنترل بیماری اجازه نداد این اتهام جا بگیرد. درنهایت آمدند سراغ مردم. تلاش کردند با کلیدواژه "لیس زدن"، مردم را مقابل اعتقادشان و با "چالش رقص" مردم را مقابل مردم قرار دهند؛ سختشان بود پرستار و پزشک نماد ایثار و فداکاری شوند و مورد تکریم باشند. مردم ایران اکنون از این ویروسهای ناامیدکننده که از کرونا خطرناکترند گذشته است و انشاالله به قدرت جهانی مقابله با کرونا مبدل می شود.
@mersad598
💢طبق خبرهای رسیده، در تاریخ ۹۹.۱.۱۷ در ساعت ۹ صبح معاون رئیس جمهور در امور زنان(معصومه ابتکار) با زنان شاغل در سفارت خانه های مستقر در ایران دیدار و گفت و گو کرده است.
🔹🔸در این جلسه متاسفانه خانم پاواژو نماینده سفارت فرانسه ( رایزن فرهنگی سفارت فرانسه در تهران) با استفاده از ادبیاتی مداخله جویانه و مغایر با عزت ملی در حضور خانم ابتکار در مورد مسائل زنان کشور صحبت نموده و گفته:
« کشور ایران در شرایط اضطراری است و زنان آن در صدر آسیب هستند. وجود حجاب اجباری در ایران و ممنوعیت مضحک برای زنان ایرانی واقعا نگران کننده است .» متاسفانه خانم ابتکار در برابر این اظهارات مداخله جویانه هیچ واکنشی از خود بروز نداده است.
♦️در پایان بیانیه ای در این جلسه به زبان انگلیسی تنظیم شده و به زنان سفارت خانه های حاضر داده شده است. همچنین این بیانیه در کانال تلگرامی معصومه ابتکار و سایت معاونت زنان تحت عنوان «نامه معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده به رهبران سیاسی زن جهان» منتشر گردیده است.
♦️با این وجود و با توجه به موضع منفعلانه و ذلیلانه معاونت زنان در مقابل این گستاخی نماینده سفارت فرانسه ضروی است وزارت امور خارجه ضمن بررسی موضوع نسبت به احضار و تذکر به سفیر فرانسه اقدام شایسته و عزتمندانه را انجام دهد.
💢اعتراف ابتکار به ارسال پیامک vbehdasht از سوی آذری جهرمی بدون هماهنگی با وزارت بهداشت
🔹🔸معصومه ابتکار طی مصاحبهای با سایت رکنا بیان داشت:
♦️« در پی جلسه ای که روز چهارشنبه با رییس سازمان بهزیستی و مشاور آقای آذری جهرمی در محل معاونت تشکیل شده پیامکی با هماهنگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان بهزیستی و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده برای هموطنان ارسال شد که این البته یکی از همکاری های آقای جهرمی بوده و من به دلیل همه کمک هایشان در این زمینه تشکر می کنم.»
@mersad598
۲۵ فروردین، سالروز آغاز عملیات پیروزمندانه کربلا ۱۰
یاد و نام ۱۳۱ شهید استان مازندران به خصوص قائم مقام لشگر ۲۵ کربلا ،
سردار شهید حاج حسین بصیر در این عملیات غرورآفرین گرامی باد🌺
✴️اين عمليات كه اولين عمليات گسترده در غرب كشور بعد از انتقال ميدان اصلي جنگ از جنوب به شمال، بود، به همت سپاهپاسداران طراحي و اجرا شد. نكته برجسته اين عمليات، اجراي همزمان دو تك منظم و نامنظم بود. هماهنگ با تك نيروهاي منظم در جبهه ماووت، نيروهاي نامنظم قرارگاه رمضان و اتحاديه ميهني كردستان عراق مستقر در ياغسمر (شمال سليمانيه) ميبايست دو قرارگاه دشمن را منهدم ميكردند و منطقه تحت نفوذ اتحاديه ميهني (طالبانيها) را به منطقهاي كه در عمليات منظم آزاد ميگرديد، متصل ميكردند. فرماندهي عمليات منظم را قرارگاه نجف و فرماندهي عمليات نامنظم را قرارگاه رمضان بر عهده داشتند. در مراحل اوليه اين عمليات اغلب اهداف مورد نظر تصرف شد، ليكن در ادامه عمليات ـ كه ده شبانه روز به طول انجاميد ـ الحاق بين دو قرارگاه صورت نگرفت و هدفهاي عمليات ناقص ماند.
@mersad598
✍ای خدا شکرت میکنیم ومینازیم به این کیش و مات کردن هایت 🤲🤲🤲🤲
💥بحرانپوشک برا بچه هامون ساختن، خود بزرگسالانشان سر دستمال توالت گیس و گیس کشی کردند؟؟!!
💥به سبدهای کالا و صفهای مردم و یارانه ها یمان در زیر سایه تحریم خندیدن اما خودشان از گدا و سرمایه دار برای سبد کالا و یارانه نقدی کرونایی به صف شدند. ؟؟!!
💥صف های نذری محرم وصفر مان را مسخره کردن و سوژه خبریشان کردند، صف های هفت کیلومتری درب خیریه ها برای یک وعده غذا تشکیل دادند؟؟!!
💥نمازهای جمعه وجماعت مان وزیارت اماکن مقدس مان را تمسخر کردند خود به کلیساها پناه بردند؟؟!!
💥تحریم داروی مان کردند و به ریش نیاز بیماران مان خندیدند ، دست گدایی کاپیتالیسم پیش رقبای کمونیست برای دارو و ماسک و کیت تشخیصی دراز شد؟؟!!
💥اسلحه فروختند و بچه های یمنی و سوری و فلسطینی را کشتند، همه آنپولها رادادند بازهم دوا ودرمان برای جان شهروندهای شان تهیه کنند نتونستند تهیه کنند ؟؟!!
💥هواپیماهایمان را زمینگیر کردند اما امروز فرودگاهایشان مملو از هواپیماهایی است که درگوشه ای خاک می خورند ودرحال زیان کمر شکن هستند؟؟!!
💥خیال کردند با ویروس کرونا کمبود لوازم پزشکی وعدم پاسخگوئی دستگاه بهداشت ودرمان مارا زبرسوال ببرند اما خود آنان بجای لباس ضد ویروس برپزشکان وپرستاران شان نایلون زباله پوشاندند ؟؟!!
💥 آنان که سالها مارامتهم به عدم رعایت حقوق بشر متهم میکردند امروز با عدم درمان سالمندان ودفن دسته جمعی فوت شدگان کرونا خودناقض بزرگترین تراژدی حقوق بشر شده اند؟؟!!
❓کی گفته معجزه دوره اش گذشته؟ قدیمی ها الحق که نان مفت خدا راخوردند؟اما حرف گران زدند.
⚖خدا دیر گیره اما سختگیره⚖
💥کرونا ویروس فاتح وخوار کردن قدرت های نمرودی وفرعونی
@mersad598
*عملیات خیبر و تشکیل قرارگاه نصرت از نگاه شهید علی هاشمی*
پس از فروکش کردن آتش عملیات خیبر در منطقه هور و تثبیت شدن «جزایر مجنون» در قرارگاه نصرت در تاریخ ۱۳ فروردین ۱۳۶۳ با «علی هاشمی» فرمانده «قرارگاه نصرت» و معاون «قرارگاه بدر» در هنگام عملیات مصاحبهای انجام شد.
وی در این مصاحبه درباره نحوه مطرح شدن عملیات در هور و تشکیل قرارگاه نصرت میگوید:
«بعد از عملیات والفجر مقدماتی که آن مسائل در این عملیات پیش آمد، من یادم است در همان روز که عملیات تمام شد برادر محسن رضایی آمدند سوسنگرد. آن موقع من در سوسنگرد بودم و بعد از عملیات تازه آمده بودم سوسنگرد و یکی، دو ساعت در سوسنگرد بودم که برادر محسن آمدند توی سپاه و مسئله هور مطرح شد که آیا میشود در جناح عماره، جاده غزیله و جاده شیب حمله کرد؟...
بعد از آن دیگر برادر محسن مرتب تماس میگرفتند و خودشان تشریف میآوردند و گاهی میرفتند شناسایی. کمکم بذر تشکیلات قرارگاه نصرت و کار کردن در هور کاشته شد. حدود ۱۰، ۱۵ روز یا شاید ۲۰ روز بعد از عملیات والفجر مقدماتی بود که برادر محسن دستور تشکیل قرارگاه نصرت را دادند و مسئولیت قرارگاه را بر عهده من گذاشتند. نکته جالب در تشکیل قرارگاه، آن حالت معنوی بود که برای تشکیل آن در جلسه حاکم بود. برادر محسن آمده بود در یک دهات مخروبهای به نام "رفیع" که عراق آن را خراب کرده بود و روی این حصیر نشسته بودیم که بحث تشکیل این قرارگاه پیش آمد و خیلی جالب مطرح شد.
ابتدا قرار شد این تشکیلات روی شناسایی کل منطقه کار کند. ما هم سریعاً به تعداد محدودی از برادرهایی که قبل از عملیات والفجر مقدماتی روی منطقه هور و منطقه شمالی محور کار میکردند موضوع را گفتیم. تشکیلات نصرت تمام اینها را زیر پوشش قرارداد و قرار شد منظمتر، منسجمتر، جمعوجورتر، با قدرتتر و با توان بیشتری روی این منطقه کار کنیم.
در هنگام شناسایی با اولین مسئلهای که رو به رو شدیم مسئلهای بود به نام هور که ما هیچ شناختی از هور نداشتیم و تا آن موقع به صورت فعال در هور حضور پیدا نکرده بودیم و یک وحشت عجیبی ما را فرا گرفته بود. مناطقی که تاکنون در آن شناسایی کرده بودیم تفاوت زیادی با هور داشتند و جمهوری اسلامی هیچگونه تجربهای در این منطقه نداشت و تمامی تجربیات ما در رابطه با تپه، کوه، زمین، دشت و کانال بود. تجربه نداشتن در هور و نداشتن امکانات مناسب و حتی نداشتن اطلاعات مناسب در رابطه با نحوهی کار در هور موجب ایجاد سردرگمی در کارهای ما شده بود. ما با یک حالت وحشت کار خود را شروع کردیم و به امید خدا و لطف خدا شناسایی را شروع کردیم.
یکی از مسائلی که از رموز موفقیت ما در قرارگاه نصرت در این عملیات بود، این بود که در تمام کارها پوشش و حفاظت اطلاعات رعایت میشد. حفاظت در منطقه به خوبی رعایت میشد و حتی قرارگاه در مورد ترددهایی که در منطقه انجام میشد نظر میداد و جلوگیری میکرد.
یکی از قشرهایی که نقش مؤثر و اساسی توی عملیات داشت، همین برادرهایی بودند که در تشکیلات قرارگاه نصرت عمل میکردند.»
@mersad598
چهارم تیرماه ۱۳۶۷ / هوای جزیره گرم و شرجی بو د. عرق از سر و رویم می ریخت . آرام از پله های قرارگاه پایین رفتم. پس از سلام و احوالپرسی با بچه ها، وارد سنگر علی هاشمی شدم . دیدم عده ای از بچه های عملیات، مخابرات و اطلاعات کنارش نشسته اند.
با دیدن من خداحافظی کردند و رفتند. وقتی با علی تنها ماندم، احساس کردم خسته است. چشم هایش از بی خوابی گود افتاده بود.درباره وضعیت جزیره، موقعیت نیروهای عراقی و تصمیمات سؤال کردم . در حالی که پتویی را پشت کمرش قرار می داد گفت: «گرجی، از بیرون که وارد جزیره شدی بوی شیمیایی را حس نکردی؟»
گفتم : «چرا، اتفاقاً خیلی حس کردم.» لحظه ای چشمانش را بست و گفت: «عراق امروز، اول صبح، یک آتش تهیه سنگین روی سرمان ریخت . بعد هم جزیره را از زمین و هوا شیمیایی زد. بچه های همه یگان ها در جزیره شیمیایی شده اند. آن قدر مجروح شیمیایی داریم که امکان تخلیه آن ها نیست .یگان ها ی توپخانه۶۴، الحدید ، و تیپ سوم شعبان، که وظیفه اجرای آتش را داشتند، در همان ساعت اول مجروح شدند، آن هایی که سالم مانده بودند، قبضه های توپ را رها کردند.البته حق هم داشتند. چون اگر می ماندند، کاری از دستشان برنمی آمد.»
علی به حرف هایش ادامه می داد و من می اندیشیدم و با خود می گفتم : «امروز، چهارم تیرماه سال۱۳۶۷باید از سخت ترین روزهای جنگ باشد.» هیچ روزی مثل آن روز وضعیت مان به هم ریخته نبود. صدای بی سیم ها لحظه ای قطع نمی شد. صدای فرمانده یگان ها در خط مقدم به گوش می رسید که به نیروهایش امر و نهی می کردند. برای لحظه ای صدای بهنام شهبازی[۱]۱ را شنیدم که به نیروهایش می گفت: «امروز روز مقاومت است. جزیره یادگار شهدای ماست .اما کوتاه نیایید!»
فقط و فقط مقاومت .مقاومت.این آخرین حرف دستور من است.» و از آن سوی خط پاسخ آمد: «علی جان ما ایستاده ایم و به حرف شما عمل می کنیم .خیال تان راحت باشد .»
دیگر خبری ازکد و رمز نبود.همه آشکارا حرف می زدند. چهره علی لحظه به لحظه رنگ می باخت. نگران خط مقدم جزیره بود. زیر لب ذکرمی گفت و سعی می کرد بر خودش مسلط باشد. عقربه های ساعتی که بالای سرعلی نصب شده بود ده صبح را نشان می داد و به کندی جلو می رفت.
آن روز حرف های علی رنگ و بوی دیگری داشت .حرف زدن و نگاه کردن علی عوض شده بود.این علی آن علی که می شناختم نبود.احساس می کردم در چندقدمی حادثه ای بزرگ ایستاده ام.
پس از آنکه علی جواب بیسیم ها را داد گفت: «گرجی، سریع برو و سری به تیپ های سوم شعبان و الحدید بزن. ببین وضعیت شان بعد از حمله های شیمیایی چطور است. با خبرهایی که از بیسیم به من رسیده، باید وضع شان خراب باشد.»
با علی خداحافظی کردم و ازسنگرفرماندهی اش بیرون آمدم. دوست نداشتم در آن موقعیت از او جدا شوم .اما چاره ای نبود باید به دستورهایش عمل می کردم .در راهرو ، حاج عباس هاشمی[۲] را دیدم که داشت به طرف سنگر فرماندهی می رفت.با هم سلام و احوالپرسی کردیم ، وقتی از وضعیت جزیره پرسیدم ، گفت: «برادرگرجی ، وضع خیلی خراب است .فقط دعا کن!»
او از اقوام علی بود. آن دو از ابتدای جنگ با یکدیگر همکاری می کردند.صورت حاج عباس زرد شده بود و معلوم بود خسته است .خس خس نفس هایش می گفت شیمیایی شده است .اصرار کردم و گفتم : «حاجی ، بیا سری به بهداری بزنیم تا مداوا شوی.» درحالی که می خندید گفت :«برادرگرجی، دوای من علی هاشمی است . تو برو به کارت برس .من هم مثل باقی رزمندگان خط مقدم ، که غریبانه می جنگند و مقاومت می کنند ، خدایی دارم.» بعد دستش را روی شانه ام گذاشت و گفت : «برو.خدا به همراهت»
به طرف خروجی قرارگاه رفتم. راننده ام، وقتی مرا دید،جلو آمد و گفت: «هواخیلی آلوده است. صبرکنید ماسکی برایتان بیاورم.» حرف های حاج عباس برایم زنده شد.به اوگفتم :«نیازی نیست سریع ماشین را روشن کن .باید جایی بروم.»
اندکی بعد، ماشین جلوی قرارگاه ایستاد و من در حالی که ناامیدانه آنجا را نگاه می کردم به عقب برگشتم. در راه فقط جاده رانگاه می کردم .کمترماشینی در حال تردد بود .راننده پرسید: «برادرگرجی، به نظر وضع چطورمی شود ؟»
گفتم: «چه شده ؟ نکند ترسیده ای؟» گفت :«ترس؟ نه، می گویم یعنی با این اوضاع چه اتفاقی می افتد؟ چون بیشتر نیروها شمیایی شده اند .آمبولانس ها برای تخلیه شهدا و مجروحان کم آورده اند.» گفتم: «خب جنگ است دیگر.شوخی بردارنیست .درجنگ که حلوا پخش نمی کنند.»
ماشین جلوی مقرتیپ سوم شعبان ترمز کرد.سریع پیاده شدم ونگاهی به وضعیت قبشه های ضدهوایی کردم .کسی بالای توپ های پدافند نبود.هرچند دقیقه صدای به زمین خوردن گلوله توپی به گوش می رسید.
——————
[۱] فرمانده تیپ۸۵امام موسی ابن جعفرعلیه السلام که درجزیره باما بود.
[۲] فرمانده قرارگاه سپاه ششم ومعاون علی هاشمی بودکه پس ازهدایت نیروهادراخرین لحظات به سلامت به عقب برگشت.
خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سردار گرجی زاده
@mersad598
مبلغ 4.8 میلیارد چند تومان است؟
گزارش تفریغ بودجه سال 97 که توسط رئیس دیوان محاسبات در مجلس قرائت شد ، خبر از آن میدهد که از محل 18 میلیارد دلار که به دستور حسن روحانی به قیمت هر دلار 4200 تومان به افراد خاصی پرداخت شده ، مبلغ 4 میلیارد 800 میلیون دلار آن مفقود شده است.
از محل 18میلیارد دلاری که برای واردت کالاهای اساسی توزیع شده ، طبق بررسی دیوان محاسبات مبلغ 2 میلیارد و 700 میلیون دلار آن به واردات خاک و غذای سگ و گربه اختصاص یافته است!
حسن روحانی مدتی قبل در توجیه دلارهای توزیع شده گفت:
«یک عده آدمی که نه اخلاق و نه ایمان دارند و نه با منافع ملی آشنا هستند چنین می گویند که پارسال 18 میلیارد دلار گم شده ، ... مردم بدانند در این دولت یک ریال یا یک دلار گم نخواهد شد.»
مبلغ 4.8 میلیارد دلار معادل چند تومان می شود؟!
مبلغ 20160000000000000 تومان ، صفرهایش به سختی شمرده میشوند!
@mersad0598
تخلفات امنیتی و مالی رئیس جمهور!
بر اساس گزارش تفریغ بودجه سال 97 مبلغ 4 میلیارد و 800 میلیون دلار مفقود شده، اما حسن روحانی در جلسه هیئت دولت ، آن را غلط خواند!
اینکه رئیس جمهور بدون مطالعه ، گزارش رئیس سازمان دیوان محاسبات را غلط بخواند ، نوبر است ، اما در خصوص گم شدن مبلغ 4 میلیارد و 800 میلیون دلار به چند دلیل ؟ حسن روحانی متهم است و باید پاسخگو باشد.
اولاً راهبرد وزارت خزانه داری آمریکا در سال 96 خالی شدن خزانه ایران از دلار و طلا توسط گاندوهای دولت ایران بوده و اولین جرم حسن روحانی ، دستور خالی کردن مبلغ 18 میلیارد دلار و 60 تن طلا ، از خزانه کشور است!
ثانیاً از مبلغ 18 میلیارد دلار که به افراد نور چشمی داده شد ، مبلغ 4 میلیارد و 800 میلیون دلار آن مفقود شده است!
ثالثاً دستور مقام معظم رهبری در خصوص تخلف حاتم بخشی 18 میلیارد دلار ، برخورد با مقصران اصلی بوده ، که تاکنون بر زمین مانده و با گزارش دیوان محاسبات ، عمق تخلفات چندین هزار میلیارد تومانی دولت ثابت گردید.
با توجه به اعلام تخلف قطعی دولت ، توسط رئیس سازمان دیوان محاسبات کشور ، زمان اجرای بند 10 اصل 110 قانون اساسی ، (عزل رئیس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور پس از حکم دیوان عالی کشور به تخلف وی از وظایف قانونی) از سوی دیوانعالی کشور است.
@mersad598
سلام ، روایت دفاع مقدس از زبان فرمانده محترم تیپ ۸۵ موسی بن جعفرع سردار بهنام شهبازی خوزستان ،در عملیات کربلای ۵.
🌷🌷🌷🌷
با اعزام ۲ گردان پیاده ، ادوات و توپخانه و سایر واحدهای مورد نیاز به منطقه عملیاتی کربلای ۵ (شلمچه) به دلیل حساسیت منطقه و حجم شدید آتش و نبرد تن به تن در آن منطقه پس از چندبار رفتن به مقر قرارگاه کربلا و شرکت در جلسات مختلف سردار رحیم صفوی و غلامپور مقرر گردید، در خط پدافند ی که گردان سلمان شهرستان مسجد سلیمان لشکر ۷حضرت ولیعصرعج استان خوزستان، که شب قبل طی عملیاتی آنجا را تصرف و مستقر شده بود و تلفات زیادی داده بود گردان اول ما با آنها تعویض و تیپ۸۵ مستقر شود،
بنده، عبدالله ساکی، خسروکاووسی و مرحوم سید عبدالرضا غرابات رفتیم که آخرین جلسه هماهنگی را برگزار نماییم،
در حین صحبت و جلسه چند گلوله به سقف سنگر و درب ورودی خورد و چند نفر زخمی شدند که آنها را سریع جمع و جور کردیم و نیرو ها به صورت دسته، دسته با یک وانت می آوردند روگردان سلمان را می بردند به عقب و تعویض صورت گرفت.
وضعیت خط بسیار آشفته و فاصله با نیروهای دشمن کمتر از ۲۰۰ متر بود.
حدود یک ماه گردان اقای خسروکاووسی و بخشی از نیروهای گردان عبدالله ساکی در خط بودند .
یک روز که برای سرکشی به خط رفته بودم و مصادف با شهادت برادر شجاع و رزمنده بسیار سرافراز ما علیزاده مسئول ادوات تیپ در منطقه که (ایشان اهل قم و از سال ۶۰ در تیپ ۳۷ نور تا آخر با ما بود) شده بود وحادثه بسیار تلخی بود خلاصه رفتم خط که دیدم زیر آن آتش سنگین سید غرابات در بیرون سنگر در حال نماز بود و چه حالی هم داشت که گفتم بیاید داخل سنگر و ایشان گفتند مطمئن باش آسیبی نمی بینم و سایر مسائل را تشریح و راهنمایی کردم و برگشتیم .
در حین برگشت روبروی ۵ ضلیعی که قرارگاه کربلا بود رفتم و با فرماند هان قرارگاه جلسه ای داشتم و بعد از یکساعت ، حدود ساعت ۶ بعدازظهر بود که هوا داشت روبه تاریکی می رفت که در مسیر با مرحوم نوروز غابشی بودیم که یک هواپیما بمباران کرد و شیشه های ماشین از هم پاشید و دو چرخ جلوی ماشین پنچرشدند با هزار زحمت خودمان را به جایی رساندیم و مشکل ماشین را حل کردیم و آمدیم پادگان تیپ در شهر حمیدیه و در اوج خستگی بودم که سعید سعیدی که استاد عقیدتی و از بهترینها بود آمد و اصرار که باید مرا بفرستی شلمچه که بعد از بحث زیاد یک ماشین در حال رفتن به شلمچه بود، که گفتم بیا با این ماشین برو ساعت ۶ صبح یکی از شیراز زنگ زد گفتم کیه گفتند، از طرف سعید سعیدی است. گفتم ای ناقلا قرار بود برود شلمچه چرا رفته شیراز که گفتند به محض رسیدن ایشان به خط یک ترکش به سرش اصابت کرده و بردن اهواز و با هواپیما فرستادن شیراز ...... .
بله انقدر درگیری شدید بود که بعضی از گردانها هم به خط نرسیده با تلفات سنگین خارج میشدند.
والسلام
@mersad598
در پاسخ به توئیت حسام آشنا باید گفت:
آقا حسام حرف مفت ننویس!
اولا رئیس بی کفایتت باید پاسخگوی دلار پاشی 18 میلیاردی باشد.
ثانیا 4 میلیارد و 800 میلیون دلاری را که دوستان و آشنایان بالا کشیدند ، زودتر به خزانه بازگردانید!
ثالثا خالی کردن 18 میلیارد دلار ارز و 60 تن طلا از خزانه کشور بر اساس راهبرد وزارت خزانه داری آمریکا ، یک جرم امنیتی بر علیه مردم و کشور است ، لذا مسببانش باید محاکمه شوند.
پس، آقای آشنا!
پروپاگاندا سازی نکنید و زودتر دلارها و یوروها را پس بدهید ، زیرا به زودی محاکمه علنی گاندوهای دولت آغاز خواهد شد!
@mersad598
▼ گزارش روز
توافق بر سر کاهش بیسابقه عرضه نفت
۲۳ عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت، «اوپک» و کشورهای غیراوپک در دهمین نشست فوقالعادهای که برگزار شد، برای بزرگترین کاهش عرضه نفت جهان توافق کردند، بهگونهای که مقرر شد روزانه ۹/۷ میلیون بشکه از عرضه نفت کاسته شود. وزیر نفت کشورمان درباره جزئیات اجرای این توافق گفت: «فقط مکزیک در مقابل کاهش عرضه نفت به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز مخالفت کرد و پذیرفت که فعلاً ۱۰۰ هزار بشکه را کاهش دهد.»
گزارههای خبری:
۱ ـ پیامدهای اقتصادی کرونا روز به روز در حال افزایش است، بهگونهای که علاوه بر بخش خدمات، بر بخش تولید نیز تأثیرگذاشته و پیشبینی کارشناسان این است که در آینده به علت کاهش تولید، شاهد کاهش بیشتر تقاضای نفت خواهیم بود. این توافق حاکی از آن است که کارشناسان پیشبینی میکنند در آینده شاهد رکود اقتصادی خواهیم بود؛ از اینرو در اولین واکنشها به این تصمیم، قیمت طلا در سطح جهانی اندکی رشد کرد.
۲ ـ در جنگ تجاری بین آمریکا و چین، برنده اصلی کاهش قیمت نفت چین است؛ از اینرو آمریکا علاوه بر انگیزه داخلی، به دلیل رقابت اقتصادی با چین حاضر شده است حتی کاهش سهم مکزیک را نیز برای ماههای مه و ژوئن بپذیرد تا قیمت نفت افزایش یابد؛ اما این کاهش عرضه متناسب با کاهش تقاضا نیست. در حال حاضر حدود ۳۰ میلیون بشکه در روز کاهش تقاضای خرید نفت داریم که کاهش ۱۰ میلیون بشکهای نمیتواند نقش بسیار زیادی بر افزایش قیمتها داشته باشد.
۳ ـ اگر قیمت نفت افزایش نیابد، تولید نفت برخی کشورهای تولید کننده مقرون بهصرفه نخواهد بود و مشخصاً استحصال نفت آمریکا با قیمتهای فعلی برای این کشور مقرون بهصرفه نخواهد بود.
نکته راهبردی: جمهوری اسلامی ایران با توجه به میزان پایین عرضه رسمی نفت، آسیبپذیری پایینتری نسبت به سایر تولیدکنندگان خواهد داشت، ضمن اینکه در این توافق نیز بدلیل تحریمهای امریکا، از کاهش تولید و عرضه معاف شده است.
@mersad598
ویروس روحانا!
حسن روحانی گفت:
"امسال سال سختی است.
ما با دو ویروس تحریم و کرونا روبه رو هستیم.
سعی می کنیم از سختی مردم بکاهیم."
ملت ایران یادتان می آید ، که روحانی در سال 92 گفت: "مشکلات اقتصادی را صد روزه حل می کنم."
ملت ایران یادتان می آید که روحانی سال 96 گفت: "مگر دیوانه ام که بگویم صد روزه مشکلات را حل می کنم!"
حالا می گوید:
"سعی می کنیم از سختی مردم بکاهیم."
آیا وعده های دروغ حسن روحانی را باور کنیم؟
البته ملت ایران ویروس دروغ روحانا را از ویروس کرونا و تحریم خطرناکتر می داند!
@mersad598