🔴بازار انحصاری خودرو باعث شده خودروسازان ایرانی لوس و ننر شوند/در ایران تولیدکنندگان خودرو آقا هستند و خریداران رعیت
سیاهکلی، عضو کمیسیون صنایع مجلس:
🔹 بازار انحصاری خودرو برای دو خودروساز کشورمان باعث شده است که به دلیل در اختیار داشتن بازار، خودروسازان ایرانی لوس و ننر شوند.
🔹 در ایران تولیدکنندگان خودرو آقا هستند و خریداران رعیت در حالی که این موضوع در دنیا بر عکس است و راه حل این موضوع این است که تعداد خودرو سازان را به ۱۰ خودروساز افزایش دهیم.
🔹 ما صنعت خودروسازی نداریم؛ تولید خودرو داریم. اگر صنعت خودرو سازی داشتیم تحریم بر خودروسازی اثر نمیکرد.
نشریه آمریکایی:
👈 تیغ تحریمهاے آمریکا دیگر نمیبرد!
نشریه علمے «فارن افرز» در یادداشتے به تحلیل رفتار تحریمے آمریکا در قبال دولتها پرداخت و نوشت: «تحريم اقتصادي به دمدستيترين ابزار براي حل تمام چالشهاي پيش روي سياست خارجي آمريکا تبديل شده است. اگر کشورها درنهایت به خواستههاي واشنگتن تن ميدادند، ميشد گفت تکيه به تحريمهاي اقتصادي راهکار درستي است؛ اما مسئله اين است که کشورهاي تحريمشده در مقابل آمريکا کوتاه نميآيند. پژوهشها نشان ميدهد تحريمها در بهترين حالت، در يکسوم تا نيمي از موارد مؤثر واقع ميشوند. در اين گزارش آمده که نهادهاي وضعکننده تحريمها يعني وزارتخانههاي خارجه، تجارت و خزانهداري آمريکا خود هيچ برآوردي از اثرگذاري تحريمهايشان ندارند. مسئله اصلي اين است که سياست تحريمي آمريکا، هيچ ارتباطي با اثرگذاري آنها ندارد؛ بلکه موضوع اصلي افول قدرت آمريکاست و دولت اين کشور قصد دارد با دنبال کردن سياست تحريم، جايگاه خود را همچنان در جهان حفظ کند. آمريکا ديگر همچون گذشته يڪ ابرقدرت بلامنازع نيست. دو دهه جنگ، رکود اقتصادي، قطبيشدن جهان و حالا هم همهگيري کرونا، آمريکا را فرسوده کرده است. روساي جمهور آمريکا در چنين شرايطي ديگر تيري در ترکش ندارند. در دسترسترين ابزار در اين وضعيت، ابزار تحريم است. ادامه استفاده از ابزار تحريم نهتنها روند افول قدرت آمريکا را نمايان کرده بلکه اين کشور را بیشازپیش به يڪ بازيگر منفور در جهان تبديل ميکند. تيغ تحريم ديگر به تيزي گذشته نيست. هر چه ميگذرد، از اثرگذاري تحريمها کاسته ميشود. دههها تحريم عليه بلاروس، کوبا، روسيه، سوريه، زيمبابوه و ايران، تغييري در سياستهاي کلان اين کشورها ايجاد نکرده است. کشورهاي هدف تحريم آمريکا طي اين سالها ياد گرفتهاند که چطور خود را با اين شرايط وفق دهند. تصميمسازان در آمريکا بايد در استفاده کورکورانه از اين ابزار در سياست خارجي آمريکا تجديدنظر کنند».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقوع سیل شدید در پایتخت الجزایر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تظاهرات هزاران نفر در سوئیس بر علیه قانون محدودیت های واکسن کرونا
👈 مؤلفههای تولید قدرت برای میز مذاکره/
«گنجی» مدیرمسئول روزنامه جوان در حساب توئیتری خود نوشت: «عضویت در پیمان شانگهای، واکسیناسیون حداکثری کرونا، غنیسازی 60 درصد، ارسال مقتدرانه سوخت به لبنان چهار مؤلفه تولید قدرت هستند که برای مذاکرات هستهای آینده به درد میخورد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معترضان علیه جورج دبلیو بوش در خارج از مراسم سخنرانی تجمع کردند و شعار دادند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دو پلیس رژیم اسرائیل در عملیات فرار در یک ایست بازرسی در شهر ناهاریا زخمی شدند و خبر کشته شدن یکی از آنها اعلام شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ادامه تظاهرات کارگران ساختمانی در ملبورن استرالیا، خوردوهای پلیس از ترس هجوم معترضین فرار می کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماموران مرزی آمریکایی سوار بر اسب در حال شلاق زدن و جمع آوری مهاجران در نزدیکی مرز آمریکا و مکزیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افزایش "تبعیض نژادی" و "خشونت پلیس" ایالات متحده را ببینید، چطور به یک زن شلیک می کند!
👈 تأکید نخستوزیر لبنان بر بازپسگیرے اراضے اشغالی/
نخستوزیر لبنان که دیشب کابینهاش موفق به گرفتن رأے اعتماد از پارلمان این کشور شد، بر مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی، پاسخ به تجاوزات آن و بازپسگیرے اراضے اشغالے این کشور تأکید کرد. میقاتے افزود: «حق مردم لبنان در مقاومت در برابر دشمن اسرائیلی، پاسخ به تجاوزات آن و بازپسگیرے اراضے اشغالے آن را تأیید میکنیم». وے همچنین گفت: «در راستاے منافع لبنان، با هر طرفے بهجز اسرائیل تعامل خواهم کرد
🔹 معصومه ابتکار را باید پای میز محاکمه کشاند! / هدر دادن میلیاردها تومان در معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری
🎙 توران ولیمراد، مشاور معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم
🔻 طبق بند ت ماده ۸۰ برنامه ششم توسعه، معصومه ابتکار وظیفه داشت برنامهای جامع برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تدوین و به مجلس شورای اسلامی برای تصویب و سپس اجرا ارسال کند. اما او میلیارد میلیارد از وزارتخانه ها بودجه گرفته که چه کاری انجام بدهد؟ هیچ اطلاعاتی از طرح های معاونت زنان و خانواده وجود ندارد و تنها یک طرح گفتوگوی ملی خانواده مطرح شد که آن نیز تنها یک کلمه بود. این سوال باید قبلا از خانم ابتکار پرسیده میشد اما امروز جدای از تحقیق و تفحص باید معصومه ابتکار را پای میز محاکمه کشاند.
🔻 ما در استان های مختلف تحقیق کرده ایم و گزارش های منتشر شده بیشتر شکلی است تا عملی. ابتکار باید پاسخ بدهد که چرا بند ت ماده ۸۰ برنامه ششم توسعه و طرح جامع توانمند سازی زنان سرپرست خانوار را اجرا نکرده است. ما باید کرامت انسانی زنان را با توانمند سازی آنها حفظ کنیم نه اینکه آنها را به سمت پول گرفتن از بهزیستی و کمیته امداد سوق دهیم.
🔻 ما جمهوری داریم و قرار نیست دیکتاتوری باشیم یک اقلیت پنهانکار همچون معصومه ابتکار را در این چهار سال شاهد بودیم که از نظر محتوا هیچ اطلاعات و آمار دقیقی به ما ارائه ندادند. سه سال خانم باستانی معاون راهبردی معصومه ابتکار خبرداد که ما طرح زنان سرپرست خانوار را به صورت پایلوت در شهرری انجام میدهیم اما امروز حتی خود کارمندان یا مدیر برنامه ریزی معاونت زنان و خانواده هم نمیداند آن طرح چه بود و به کجا رسید.
🔻 زن سرپرست خانوار دغدغه مردم است که قانون نیز راه رفع مشکلات آن را تعیین کرده است. اما حالا پول ها را جهت مسائل دیگری خرج کرده اند اما مشکلات هنوز پا برجا هستند. مجلس نظارت دارد و حتما باید تحقیق و تفحص از معاونت زنان و خانواده را شروع کند.
▼گزارش روز
👈دو دهه شعار با وعدههای توخالی!
روز گذشته شصتوپنجمین نشست مجمع عمومی آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وین برگزار شد.
👈گزارههای خبری:
1️⃣-«آنزه لوگار»، وزیر امور خارجه اسلوونی در این نشست، بیانیه مشترک کشورهای عضو اتحادیه اروپا را قرائت کرد و گفت: «اتحادیه اروپا به مسائل مرتبط با خروج یکجانبه آمریکا از برجام و اعمال دوباره تحریمها اعتراف میکند». وی خاطرنشان کرد که رفع تحریمهای برجامی، در کنار اجرای کامل و قابل راستی آزمایی تعهدات ایران، بخش مهمی از این توافق بهشمار میرود. لوگار در ادامه اظهار داشت: «اتحادیه اروپا به تعهدات خود در برجام ازجمله رفع تحریمها عمل کرده است.»
2️⃣- پايگاه اينترنتي وزارت امور خارجه انگليس نیز با انتشار بیانیهای نوشت: «بايد تمايلي دوجانبه نسبت به شروعي دوباره در روابط دوجانبه کشورهايمان (ایران و انگلیس) وجود داشته باشد، اما عدم پايبندي هستهای مستمر ايران و توسعه برنامه هستهای آن مانع ايجاد پيشرفت در اين زمينه است!»
3️⃣- محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان در نشست دیروز آژانس، ضمن اشاره به عدم انجام اقدامات عملی از سوی سه کشور اروپایی و اتحادیه در اجرای تعهدات خود در برجام، اظهار داشت: «ایران همواره با آژانس همکاری کرده است، درعینحال لازم است که آژانس بینالمللی انرژی اتمی از سیاسیکاری بپرهیزد و استقلال، بیطرفی و حرفهای بودن خود را حفظ کند».
👈گزارههای تحلیلی:
1️⃣- جمهوری اسلامی تقریباً دو دهه با طرف غربی در خصوص مسائل هستهای مذاکره کرده است. اکنون باید پرسید دستاورد دو دهه مذاکره چه بوده است؟ طرف غربی در این مدت، صرفاً وعدههای توخالی به ملت ایران داده است و حتی در خصوص اقدامات تروریستی علیه تأسیسات صلحآمیز هستهای ایران که بهصورت واضح مغایر با قوانین بینالمللی است، کوچکترین اقدام ممکنی انجام نداده است و اقدامات آن صرفاً در شعار و بیانیه خلاصه شده است.
2️⃣- در خصوص آغاز دوباره مذاکره هستهای با غرب باید به این نکته توجه داشت که آمریکا در حالی ذلیلانه درخواست بازگشت به میز مذاکره دارد که به اذعان مقامات این کشور، سیاست «فشار حداکثری» آن علیه ملت ایران شکست خورده است؛ بنابراین جمهوری اسلامی باید ابتدا بر این نکته تأکید داشته باشد که آمریکا سیاستهای غلط خود را اصلاح کند و تحریمها را به شیوهای عملی لغو کند و ثانیاً نتیجه مذاکرات در کوتاهمدت به سرانجام برسد؛ چراکه طولانی و فرسایشی شدن آن به نفع طرف غربی و به ضرر جمهوری اسلامی است؛ چراکه تبعات کنونی اثرپذیری اقتصاد گرهخورده کشور به برجام و مذاکره را که دستاورد هشتساله دولت روحانی بود را دوچندان خواهد کرد.
👈✍#فرهاد_کوچک_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراضات به واکسن اجباری در فرانسه با خشونت و سرکوب حداکثری پلیس روبرو شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 40 هزار نفر در فلورانس ایتالیا علیه اخراج 422 کارگر در کارخانه GKN خودرو که متعلق به صندوق سرمایه گذاری خارجی است تظاهرات کردند
⭕️ کارگران از طریق ایمیل پس از ۷۲ روز از اخراج خود با خبر شدند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک گروهی معترض سیاست های دولت انگلیس مشغول مسدود کردن بزرگراهها هستند که این موضوع باعث ترافیک سنگین در جاده های این کشور شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گدازه های آتش فشان در لاپالما اسپانیا به مناطق مسکونی رسید، این تصاویر توسط هواپیمای بدون سرنشین ضبط شده است
💢هزینه ۱۰ میلیارد تومانی بیمه مرکزی برای آگهی و تبلیغات !
🔹🔸بررسی صورت مالی بیمه مرکزی ایران نشان میدهد این نهاد دولتی که به عنوان سیاستگذار و نهاد ناظر صنعت بیمه شناخته میشود در سال گذشته ۱۰ میلیارد و ۳۹۲ میلیون تومان برای آگهی و تبلیغات هزینه کرده است.
♦قابل ذکر است در خصوص اینکه این مبالغ به کدام رسانهها و اشخاص داده شده اطلاعی در دست نیست اما استفاده از این هزینه چشمگیر برای آگهی و تبلیغات از سوی یک نهاد دولتی که وظیفه تنظيم بازار در صنعت بيمه كشور، اعطاي مجوز تأسيس شركتها و شبكه كارگزاری و نظارت بر فعاليت شركتهای بيمه ای به نمايندگي از دولت در بازار و انجام امور اتكايی اجباری برای مؤسسات بيمه ای را بر عهده دارد، کمی عجیب و قابلتامل است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراض و تجمع زنان و دختران افغانستان به بسته بودن مدارس و خواستار بازگشایی مدارس و تحصیل دختران در افغانستان شدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فریادهای کهنه سرباز آمریکایی در جنگ عراق خطاب به بوش: تو میلیون ها عراقی را به کشتن دادی، تو باید عذر خواهی کنی، تو به ما دروغ گفتی!
🔺 مایک پریسنر ، کهنه سرباز جنگ عراق و فعال ضد جنگ، سخنرانی دو روز پیش جورج دبلیو بوش را در بورلی هیلز به هم زد!
▼حرف روز
👈منافع ملی یا تعصب حزبی!
چند اتفاق خوب در روزهای اخیر بارقه امید را برای کاهش مشکلات جامعه به وجود آورده است؛ افزایش نزدیک به 80 درصدی واردات واکسن در مدت کوتاهی که باعث شکسته شدن رکورد تزریق واکسن نیز شد و پیوستن جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری شانگهای؛ پیمانی که برای پی بردن به پیامدهای مثبت آن، کافی است نگاهی کوتاه به ظرفیتهایش داشت و یا حتی واکنشهای پیوستن ایران به آن را بررسی کرد. همزمان با این اتفاقات مثبت، رویکردی حاشیهای شکل گرفته تا با ایجاد دعوای جناحی در داخل، این دستاوردها را به حاشیه ببرد.
👈نکات تحلیلی:
1- آنچه مهم است موفقیتهایی است که موجب بهبود شرایط، شکست پروژه فشار دشمن، امیدواری مردم و افزایش تابآوری جامعه است؛ بنابراین نقطه تمرکز رسانهای میبایست دفاع از این موفقیتها باشد که باوجود دشمنیها و توطئههای دشمنان و بخصوص دولت آمریکا کسب شده است.
2- این موفقیتها درس بزرگی به همراه دارد؛ اینکه نگاه به غرب و چشم امید به گشایش کشورهای غربی آوردهای برای کشور ندارد و در مقابل، سیاست نگاه به شرق که بارها توسط مقام معظم رهبری مورد تأکید قرار گرفته است، میتواند از فشار تحریمها بکاهد و با تلفیق آن با خودباوری ملی، تحریمهای ظالمانه نیز بیاثر گردد.
3- رویکرد سیاست خارجی کشور همواره توسط کشورهای دیگر نیز رصد میشود و بر روابط فیمابین تأثیرگذار است. رویکرد دولت کنونی در پیگیری نگاه به کشورهای همسایه و کشورهای آسیایی میبایست بهصورت اصولی و برای تأمین منافع ملی در دولت سابق به جد دنبال میشد، این سیاست بخصوص در سال 94 و با سفر رئیسجمهور چین در رأس یک هیئت بلندپایه به ایران، امکان زمینهسازی داشت؛ اما رویکرد ضعیف دولت روحانی در بهکارگیری این ظرفیت، مواضع و عملکردهای غربگرایانه دولت نشان داد که همچنان چشم دولتمردان به گشایشهای برجامی است. دولت سابق تا آخرین روزها نیز علاقهای برای گسترش روابط با چین، روسیه و یا سایر کشورهای همسایه و آسیایی نشان نداد و گام مؤثری در این حوزه برنداشت؛ هرچند سیاست نگاه به شرق توسط مقام معظم رهبری نیز مورد تأکید قرار گرفته بود. حالا اما با اعلام رسمی سیاست خارجی دولت رئیسی، کشورهای عضو شانگهای و ازجمله چین و روسیه میدانند که سیاست نگاه به شرق در دولت جدید ایران، مدنظر خواهد بود. این مسئله مورد استقبال این کشورها نیز قرار گرفت که عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگهای، اولین چراغ مثبت به موضع جدید سیاست خارجی کشورمان
✍#مصطفی _برزکار
صفآرایی اتمی چین و آمریکا در برابر هم
خاورمیانه حالا نفس راحتی میکشد. بیشتر از دو قرن است که ابتدا انگلستان و سپس آمریکا استخوانی در گلوی این منطقه پرسرگذشت بودند. سرتاسر قرن بیستم و دو دهه آغازین قرن بیست و یکم برای خاورمیانه چیزی جز جنگ و خشونت و تکه پاره شدن کشورها در نقشه جغرافیا در بر نداشت. جنگ و نزاعی که حاصل زیاده طلبیهای قدرتهای بزرگ بویژه در بخش نفت و انرژی در این متطقه بود.
حالا اما ورق برگشته است. با انقلاب اول انرژی و فناوری شکست هیدرولیکی، آمریکا با دستیابی به نفت شیل از نفت خاورمیانه بی نیاز شد. و اکنون با حرکت به سمت انرژیهای فراگیر و پاک، اولویتهای ژئوپولیتیک خود را دیگر نه در خاورمیانه که در منطقه هند و اقیانوس آرام میجوید.
چیزی که دانیل یرگین، تاریخنگار برجسته نفت، در کتاب تازه خود به نام < نقشه جدید > که روز سهشنبه ۲۳ شهریور در نیویورک انتشار داد، عمیقا به این تغییرات ژئوپولیتیکی در دنیای پس از نفت پرداخته است. او میگوید همانگونه که پس از جنگجهانی اول در سرآغاز قرن بیستم نقشه جغرافیای جهان تغییر کرد، در قرن بیست و یکم نیز برای دنیا نقشه جغرافیای تازهای رقم خواهد خورد.
جهان سالهاست که در انتظار تقابل استراژیک و ژئوپولیتک چین و آمریکا به سر میبرد. تقابلی که خواه ناخواه به وقوع میپیوست اما به هر حال و به هر علت رهبران دو کشور آن را به عقب میانداختند.
روز پنجشنبه ۲۵ شهریور/ ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۱ یک روز تاریخی دیگر برای جهان رقم خورد. در این روز به ناگاه رهبران سه کشور استرالیا، انگلستان و آمریکا بر صفحه تلویزیونهای جهان ظاهر شدند و خبر از یک پیمان دفاع امنیتی و هستهای سه جانبه دادند. بیانیهای که جهان را لرزاند. چین، در نخستین واکنش، استرالیا را به حمله اتمی تهدید کرد. روزنامه گلوبال تایمز، ارگان انگلیسی زبان حزب کمونیست چین بی درنگ به این بیانیه واکنش نشان داد و با عریانترین کلمات به این پیمان تاخت. پیمانی که حروف اختصاری تازهای را به ادبیات سیاسی دنیا عرضه کرد. AUKUS حروف اختصاری این پیمان تازه است که به تعبیر پایگاه خبری پولیتیکو تازهترین و زشتترین حروف اختصاری برای آمریکاست.
پیمان سه جانبه امنیتی استرالیا، انگلستان و آمریکا در طی هجده ماه استرالیا را به هشت فروند زیردریایی هستهای مجهز میکند و بعلاوه تکنولوژیهای هوش مصنوعی، کونتوم و امکانات دفاعی و امنیتی بسیاری را در اختیار استرالیا قرار میدهد.
به عبارت دیگر، آمریکا در حالی که از افغانستان، عربستان، عراق و سوریه یا خارج شده و یا در حال خارج شدن است، حالا در اقیانوس آرام و در برابر چین اردوی هستهای و امنیتی زده است. اتفاقی که رویترز از آن به جنگ سرد جدید تعبیر کرده است که ژئوپولیتیک جهان را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
اردوکشی آمریکا به اقیانوس آرام، اروپا و بویژه فرانسه را بشدت آزرده است. تا جایی که فرانسه آن را خنجری از پشت نامید و لودریان در مصاحبه با رادیو فرانسه آن را یک تصمیم وحشیانه، یکجانبه و غیرقابل پیشبینی نامید که یادآور کارهای ترامپ است. لودریان که نمیتوانست عصبانیت خود را پنهان کند افزود: < من عصبانی و تلخ هستم. این کار بین متحدان انجام نمی شود.>
اما چرا فرانسه تا به این حد عصبانی است؟ علت عصبانیت فرانسه در دو چیز است: نخست اینکه پیش از این قرار بود فرانسه در قالب یک پیمان ۴۰ میلبارد دلاری، زیردریاییهای هستهای به استرالیا بفروشد و حالا از یک قرارداد سودآور محروم شد. اما علت مهم دیگر این است که در نخستین پیمان بزرگ امنیتی فراآتلانتیکی، نه فقط فرانسه که اروپا نادیده گرفته شده است. نادیده گرفته شدنی که جوزپ بورل در بیانیهای که والاستریت ژورنال منتشر کرد، آن را دردناک نامید.
آنچه از اتفاق روز پنجشنبه در صحنه ژئوپولیتیک جهان دیده میشود این است که آمریکا در برابر پیشرفتهای روزافزون چین تاب تحمل نداشته و سرانجام به صفآرایی نظامی آنهم در ماهیت هستهای اقدام نموده است. پشت کردن آمریکا در این رویکرد تازه، به متحدان خاورمیانهای خود قابل فهم است؛ اما اینکه چرا در نخستین پیمان فراآتلانتیکی، متحدان اروپایی خود و بویژه فرانسه را نیز کنار زده است، سوالی است که آینده به آن پاسخ خواهد داد.
⭕️ درحالی #ژاپن به بهانه تحریم های #حقوق_بشر به #ایران محصولات نمیفروخت که همزمان داشت هایلوکس سفارسی با ۲ باک بنزین برای #داعش تولید میکرد که فاصله شهرها را بدون توقف طی کنند
#تکرارمکررات
👤 آفریننده خدایان
⛔️ #فاضل_میبدی روحانی تندرو و اصلاح طلبی است که این روزها با پررویی و وقاحت هرچه تمام تر، خود و جریان مطبوعش را دلسوز مردم معرفی میکند!
❓❓ راستی از کی تا حالا به فکر جان مردم افتادهاید؟
💠 آخر شما اصلاح طلبها که حتی عرزه نداشتید #واکسن کرونا را تأمین کنید، حالا چه شده که به فکر سلامت مردم و دارو و... افتادهاید؟
💢وضعیت کنونی کشور حاصل دستپخت شما و یارانتان در دولت قبل است... خدا را شکر یک بار هم به داروخانه رفتید تا ببینید مردم چه میکشند!
❗️جالب است که حرف از مافیا میزنید در حالی که خود و دوستانتان دارای بزرگترین شبکه های مافیایی و رانت خواری هستید.
حسین فریدون، مهدی هاشمی، شبنم نعمتزاده و... باز هم بگویم یا کافیست؟
✍️#عبدالله_عرفانی
#اربعین_حسینی
🌹کربلایت سهم ما بد ها نشد این اربعین
🌹پابرهنه می روم سمتی که بغضم بشکند
🌹اگر بخواهیم به ازای هر یک نفر از #شهدا و #جانبازان دفاع مقدس فقط یک دقیقه #سکوت کنیم بیشتر از #دوسال طول میکشد..!
#حواسمان_هست؟