جامعه مدرسین حوزه علمیه!
به جای تعیین تکلیف برای مردم،
پاسخ دهید که نتیجه ی حمایتتان از رئیسی چه شد؟
در مورد انتصابات مسخره ی دولت و ناتوانی دولت در حل مشکلات معیشتی و مقابله با مافیا به مردم پاسخ دهید/
مردم، آیین ولایتمداری را خیلی بهتر از ماها بلدند،
اتفاقا بار تحریمها و بیعرضگی مسؤولین بر دوش همین مردم است که شما آنها را نصیحت به صبر میکنید نه بر دوش عالم زاده ها 💯
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تهدیدهای خشونت آمیز علیه عوامل اجرایی انتخابات آمریکا...
@mesagh
Nmitonam Gonah Nakonam.mp3
10.03M
#نمیتونم_گناه_نکنم_چه_کنم
با صدای شهيد حاج شيخ احمد كافے
امام صادق (ع)
اِذا تابَ العَبدُ تَوبَهً نَصوحاً أَحَبَّهُ اللهُ فَسَتَرَ عَلَیهِ فیالدُّنیا والآخره
وقتی بنده توبه خالصانه میکند خدا هم او را دوست میدارد و عیوبش را در دنیا و آخرت میپوشاند
﴿اصول کافی، ج 4، ص 162﴾
#امام_حسن #گناه #طبیب #درد #روزی #خدا #نعمت #نان #نماز #مسلمان #پیغمبر #آیه #شهید_کافی #مهدیه_تهران #کافی #صدای_شهید_کافی #دین #نماز_اول_وقت #ملک #متدین #صاحبخانه #عرق #قرآن #معشوق
@mesagh
💢به گزارش نشریه های صهیونیستی 🔹ایران از سیستم پارازیت الکترونیکی در سوریه استفاده میکند که میتواند در برابر حملات جدید آمریکا و آمریکا ایمن شود و این سامانهها به ایران اجازه میدهد تا در عرض چند دقیقه سامانههای کنترل پهپاد را غیرفعال کرده و جنگندهها (F35) را مسدود کند. 🔹احتمالا يكي از دلايل عدم حمله رژيم اسرائیل به مواضع جبهه مقاومت در سوريه طي روزهای اخیر، همین موضوع مي باشد. 🔹مضافًا اينكه احتمال پاسخ ايران پس از حمله بعدي رژيم اسرائيل به خاك سوريه بسيار بالاست
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
در پی اهانت مجری سودانی الاصل شبکه الجدید به سیاسیون لبنان از جمله سید حسن نصرالله (با اینکه از سیاستمداران نیست) و توصیف آنها به تمساح، کاربران عصبانی شده و با هشتگ #تحسين_نسل_الكلب (تحسین خیاط صاحب شبکه از نسل سگ است / نسل سگ باید اصلاح شود) اعتراض خود را نشان دادند.
آنها عقیده دارند صاحب این شبکه از عربستان دلار دریافت میکند که چنین اهانتهایی به مقامات کشور روا داشته.
جالب اینجاست انتقاد به عربستان در مورد اعدام زندانیان سیاسی و جنایت در یمن، اهانت به این کشور محسوب میشود اما اهانت به مقامات سیاسی و دینی لبنانی توسط عربستان و مزدورانش مشکلی ندارد!
@mesagh
🛑در باب یک انتصاب
یکی از آفات مطالبه گری و عدالتخواهی، نگاه سیاستزده و جناحی به این مقوله است. فروکاستن عدالتخواهی به تسویه حساب سیاسی، ظلمی نابخشودنی است که پیش از هر چیز، باید با آن مبارزه کرد. برای درک بهتر این آفت، کافی است واکنشهای افراد و جریانات جریانات سیاسی در خصوص ماجرای پر سر و صدای این روزها، یعنی ماجرای انتصاب علی عسگری به مدیرعاملی هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس را مرور کرد.
علی عسگری، تقریبا در تمام سالهای فعالیت خود، در قامت یک مدیر فرهنگی و رسانه ای به ویژه در صدا و سیما، ظاهر شده است. از همین رو، وقتی خبر انتصاب وی در هلدینگ خلیج فارس، یکی از بزرگترین شرکتهای حال حاضر کشور، منتشر شد کمتر کسی این انتصاب را با مدرک مهندسی صنایع او مرتبط دانست و بدین ترتیب، این انتصاب آماج انتقاد قرار گرفت. منتقدان این انتصاب غیر قابل توجیه(که احتمالاً بجز خود علی عسگری و معدودی دیگر، موافقی ندارد) را میتوان به دو گروه تقسیم کرد:
1️⃣ منتقدان صادقی که همواره فارغ از منافع شخصی و حزبی و خواستگاه فکری دولت مستقر، به نقد رفتار و تصمیمات افراد و نهادها پرداخته اند. اینان انتصاب اخیر را در تعارض کامل با اصول شایسته گزینی، تخصص گرایی و جوان گرایی اعلام داشته و تجدید نظر در خصوص این تصمیم را خواستار شدند.
2️⃣ منتقدانی که در امر مطالبه گری و نقد، ملاحظات فردی، جناحی و حزبی را مدنظر قرار می دهند. به بیانی دیگر، بسته به اینکه رفتار مورد نظر در دولت متبوع یا رقیب صورت گرفته یا عامل تصمیم و رفتار، چه نسبتی با حزب و جناح متبوع آنها دارد، واکنشهای متفاوتی بروز می دهند. بنابراین، همواره بین سکوت(و گاهی توجیه) و مطالبه گری و نقد آتشین در تردد هستند. اینگونه منتقدان، در همه جریانات سیاسی یافت می شوند و متاسفانه، تعدادشان نیز کم نیست.
باز گردیم به ماجرای انتصاب پر حاشیه اخیر؛ برای سنجش میزان صداقت منتقدان امروز، باید عملکرد آنان در موارد مشابه را رصد کرد. جعفر ربیعی، مدیرعامل پیشین هلدینگ خلیج فارس، سال ١٣٩۶ از شرکت بهره برداری متروی تهران و بدون سابقه فعالیت در صنعت پتروشیمی، راهی ساختمان خیابان کریم خان شد و بر صندلی مدیریت هلدینگ خلیج فارس تکیه زد. سوال اینجاست چرا برخی منتقدین پر هیاهوی امروز، در خصوص انتصاب مدیرعامل پیشین، سکوت اختیار کرده بودند؟؟؟ آیا این سبک مطالبه گری و اتخاذ یکی از گزینه های توجیه، سکوت یا نقادی بر اساس متغیرهای حزبی و جناحی، تنزل دادن امر مقدس عدالتخواهی و مطالبه گری به لاشخوری سیاسی نیست؟؟؟
البته ذکر این نکته ضروری است که به همان میزان که معتقدیم انتقادات این روزهای ساکتین و توجیه کنندگان انتصابات غیر تخصصی در سالیان گذشته و در دولتهای متبوعشان، پذیرفتنی نیست، توجیه این گونه انتصابات بر اساس برشمردن نمونه های مشابه در سالیان گذشته و دولتهای قبل نیز پدیرفتنی نیست. در واقع، فارغ از هر توجیهی، باید با پدیده ها و رفتارهای مشابه، برخوردهای مشابه نمود. با برخوردهای دو گانه نمی توان امیدی به بهبود شرایط داشت.
✒️ سید امین فروغی نیک
@mesagh
🔴 واکنش صریح #هادی_العامری نسبت به حمله به سفارت آمریکا و مقر احزاب
🔻 #هادی_العامری رئیس ائتلاف #الفتح گفت: حملات اخیر به منطقه سبز و بطور کلی مقرهای احزاب سیاسی را به شدت محکوم می کنیم.
🔸 این اقدامات غیر قابل توجیه است و دستگاه های امنیتی باید به وظایف خود در کنترل امنیت و حفاظت از شهروندان عمل کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علت وحشت در ویدئو آتش سوزی متانول است
♨️ آتش متانول که به آتش ارواح نیز معروف است، دود ندارد و رنگ آبی آن در نور روز تقریبا تشخیصش غیرممکن است بنابراین، کنترل آن بسیار خطرناک تر و دشوارتر است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید چطور سربازان تا دندان مسلح رژیم صهیونیستی از بانوی فلسطینی میترسند و سرانجام بزدلانه به سمت او نارنجک صوتی (بمب صوتی) پرتاب میکنند!
@mesagh
🔴زیاده خواهی آمریکایی ها نتیجه رویکرد #الکاظمی است
🔻صباح الارداوی ، عضو جنبش حقوق بشر عراق گفت: آنچه درباره اخراج نیروهای آمریکایی از عراق شایعه شده است تنها یک کمپین تبلیغاتی برای ساکت کردن افکار عمومی عراق است.
🔸رویکرد دولت #الکاظمی درباره حضور نیروهای آمریکایی در داخل کشور باعث زیاده خواهی آمریکایی ها شده است.