صدای جدایی حوزه از سیاست، خواسته استعماری انگلیس خبیث
موضعگیری صریح #امامجمعهقم علیه #سکولاريسمحوزوی
🔹گزیده سخنان جناب آقای #سعیدی، امام جمعه محترم قم:
▫️غیرت دینی بدون عقلانیت منجر به جدایی از ولایت میشود. همه ما و شما در مقابل جنگ نرم دشمن باید با عقلانیت و غیرت با تمام ظرفیت و توان به صحنه بیاییم و چهره شهر خون، قیام، جهاد و اجتهاد را در تراز و شأن مردم ولایتمدار، انقلابی و با بصیرت قم باز آرایی کنیم.
▫️در دوازدهمين اجلاسیه اعضای جامعه مدرسین و علمای بلاد، رویکرد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نسبت به مسائل روز بیان شد که مهمترین آنها دفاع از نظام اسلامی در برابر دشمنان تا پای جان، مخالفت با برخی از برخوردهای منفعلانه روحانیت نسبت به سیاست و شعار جدایی دین از سیاست و لزوم توجه حوزه علمیه به کادرسازی برای نظام است.
▫️مقام معظم رهبری در دیدار تصویری با مردم قم، قیام تاریخی ۱۹ دی را نشان دهنده عمق اعتقاد دینی و غیرت دینی همراه با عقلانیت مردم خواندند و با اشاره به کینه عمیق آمریکا به نظام که برخاسته از تقابل در اعتقادات است فرمودند باید با درک وظیفه، امید، وحدت و قدرت به سمت چشم انداز آینده حرکت کینم و مسئولان هم باید با تقویت حرکت های مردمی برای حل مشکلات مردم تلاش کنند.
▫️راز دشمنی دشمن با علما در توان موج آفرینی آنها است. موج در آوردن اقیانوس عظیم ملت مقابل استکبار فقط کار عالم و مرجع دینی است.
▫️از همینجا میشود راز دشمنی عمیق دشمن با علما، دین و فقه سیاسی را درک کرد؛ رهبر انقلاب امام خمینی(ره) را مظهر غیرت دینی همراه با عقلانیت دانستند و فرمودند آیت الله مصباح یزدی، هم در غیرت دینی در اوج بود و هم در عقلانیت یک فیلسوف به معنای واقعی کلمه بود.
▫️کلیدواژه رهبر معظم انقلاب از قیام ۱۹ دی، توجه به مقتضیات زمان، عقلانیت و غیرت دینی بود.
▫️عقلانیت بدون غیرت دینی منجر به محافظه کاری و سستی از انجام وظایف است و غیرت دینی بدون عقلانیت منجر به جدایی از ولایت و افتادن در دامی که خوارج نهروان در آن افتادند است.
▫️برخی از روحانیت با تحریف تاریخ حوزه به مردم آدرس غلط میدهند. امروز در میان حوزویان باید شخصیتهایی را الگو قرار دهیم که از عقلانیت و غیرت دینی برخوردار باشند.
▫️برخی از حوزویان به جای عقلانیت دینی شعار جدایی دین از سیاست را سر می دهند و غیرت دینی و جوشش حوزویان را نشانه گرفته اند و با تحریف تاریخ حوزه به مردم آدرس غلط میدهند.
▫️استعمار انگلیس و استکبار جهانی از روحانیت ضربه های سنگینی خورده است. امروز حوزه آگاه و بیدار است و صدای جدایی حوزه از سیاست صدای جنگ نرم دشمن و خواسته استعماری انگلیس خبیث است.
▫️برخی تلاش می کنند غیرت دینی را بی منطقی و خشونت بنامند ولی حقیقت این است که غیرت دینی همراه با عقلانیت و برخاسته از بصیرت است و بصیرت شعبه ای از عقلانیت است بنابراین غیرت دینی عامل نجات کشور و تبدیل تهدید به فرصت است.
▫️هر جا مشکلات فرهنگی وجود دارد یا ناشی از بیغیرتی دینی یا ضعف عقلانیت و برنامه ریزی نکردن است.
▫️همه ما و شما در مقابل جنگ نرم دشمن باید با عقلانیت و غیرت با تمام ظرفیت و توان به صحنه بیاییم و چهره شهر خون، قیام، جهاد و اجتهاد را در تراز و شأن مردم ولایتمدار، انقلابی و با بصیرت قم باز آرایی کنیم.
تقدیم به پیشگاه ام الادب، ام الوفاء، ام الغیره
ای فلک یک مه و سپهر سه اختر
شیرخدا را خجسته همدم و همسر
فاطمــه دوم بــهشت ولایـت
یـار عـلی، نایــب بتـول مطهر
یوسف زهرا توجهش به تو بانو
زینبکبری تو را صدا زده مادر
امّبنیــن، مــام شیـر خـداوند
امّادب، آفتاب خانـه ی حیـدر
خوانده کنیـز عزیز فـاطمه خود را
ای بـه ادب از همه زنان جهان سر
برده به میراث از تو عشق و ادب را
حضـرت عبـاس در حضــور بـرادر
کرده نثار قدوم یوسف زهرا
چــار گل سـرخ و چار لاله ی پرپر
ای پسر تو حسین دوم زهرا
ای بــه بنینت ســلام آل پیمبر
از همگان برترنـد خیـل شهیدان
رتبه ی عباس توست ز آن همه برتر
نیست عجب گر که با زیارت زهرا
گــردد اجــر زیــارت تــو برابــر
رویــت مــانند آفتــاب درخشـان
بــختت بالاتــر از سپهــر مــدوّر
غبطـه بـه عبـاس تو برند شهیدان
با همه قدر و جلال در صف محشر
زائــر بــاب البقیـع تـوست دل ما
ای نفس جـان بـه تربـت تـو معطر
روی ارادت نهادهایم بر آن خاک
حـاجت دائـم گرفتهایم از آن در
روز وفات تـو گشت شهـر مدینه
محفل اندوه و اشک و ناله سراسر
کاش که بودند چار دسته گل تو
تا که زنند از غمت به سینه و بر سر
حیف نه عباس داشتی و نه عثمان
آه نه عون تو بـا تو بود نه جعفر
آب شدی در فراق یوسف زهرا
گـرچه تــو را بــود داغهـای مکرر
دوست نه تنها گریست بر تو که میزد
بــر دل دشمــن شــرار آه تـــو آذر
در کـف عبـاس تـوست حاجت کونین
گرچـه جـدا شـد ورا دو دست ز پیکر
دست جدا گشت و دیده شد هدف تیر
نیــزه بــه سینــه، عمـود آهن بر سر
بـر تــو و عبــاس تــو ســلام هماره
ای پــدر و مــادرم فــدای تــو مادر
گـــر بگــذارند دشمنــان تو «میثم»
گیرد چون جان خـود مـزار تو در بر
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | روضهخوانی تکاندهندهی و قدیمی رهبر انقلاب در مصیبت حضرت امالبنین (س)
🏴 انتشار بهمناسبت سالروز وفات حضرت امالبنین
مواضع صریح حجتالاسلام والمسلمین سعیدی علیه #سکولاريسمحوزوی (نمازجمعه ۱۴۰۰.۱۰.۲۴).mp3
2.22M
🎙بشنوید|| موضعگیری صریح حجتالاسلام والمسلمین سعیدی علیه #سکولاريسمحوزوی (نمازجمعه ۱۴۰۰.۱۰.۲۴)
🔹متأسفانه برخی از حوزویان با برخورداری از پیشینه بیت عظیم مرجعیت، به جای حرکت در مسیر عقلانیت توأم با غیرت دینی، با شعار جدایی وین از سیاست، دانسته یا ندانسته، غیرت دینی و جوشش انقلابی حوزویان که برخاسته از عمیق معرفت دینی و عقلانیت را نشانه گرفتهاند و با تحریف تاریخ حوزه، [به مردم] آدرس غلط میدهند.
▫️استعمار و به ویژه #انگلیسخبیث از حضور روحانیت بیدار و آگاه و سیاستمدار و برخوردار از عقلانیت و غیرت دینی در طول تاریخ ضربههای سنگین خورده است.
🔹 امروز حوزه آگاه و بیدار است و صدای جدایی حوزه از سیاست، صدای جنگ نرم و خواسته استعمار انگلیس خبیث است.
🔶حاشیه
چندی پیش مصطفی #محققداماد در نشستی حول کتاب اخیر #رسولجعفریان، مدعی شده بود حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی حوزه را منهای سیاست اداره میکرد! او گفته بود:
حاج شیخ بر جدایی حوزه از سیاست تاکید داشت و توانست بار دیگر روحانیت را در قلب مردم جای دهد. قم هیچگاه جای افراد تندرو نبوده است. این شهر محل درس و اعتدال بوده است.حتی کسانی که در زمان آیت الله بروجردی تندروی داشتند، اخراج شدند!
🔻گذشته از امام جمعه قم، برخی مسئولان عالی حوزوی نیز در اجلاسیه اخیر #جامعهمدرسین با اشاراتی روشن، به اظهارات نامبرده صراحتا پاسخ دادند و به موضعگیری علیه خط منحط #سکولاریسمحوزوی پرداختند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وفات_حضرت_ام_البنین را تسليت عرض میکنم 🥀 🖤
#یادداشت_هفته
🔻«این حق همه مردم است یا نیست!؟ »
چند وقتی است در برخی از شبکه های مجازی از جمله در فضای اینستاگرام و توئیتر با حمایت عده ای معدود، برخي از ويدئوهاي ارسالي كاربران تحت عنوان شهروند خبرنگار، در حال بازپخش است .
اغلب این ویدئوها با پرداختن به پاره ای از مسائل اجتماعیـ فرهنگی در زیر پوست شهرها که منجر به تقابل، فحاشی، اعتراضات، دعواهای لفظی و ... شده و رواج این صحنه ها در فضای مجازی باعث ایجاد دو دستگی و به خطر افتادن امنیت روانی در سطح جامعه شده است.
فارغ از عملکرد #هوش_مصنوعی بکار رفته در برخی از سکوها از جمله اینستاگرام و پشتیبانی کلی شرکت های بزرگ این صنعت که به دنبال مهندسی و بازنشر خاص این نوع محتوا در فضای مجازی هستند ... اما روی این سخن بیشتر به فضای عمومی جامعه اشاره دارد .
همه ما شنیده ایم که تاب آوری در سطح جامعه ، نیازمند ریشه یابی است، همانطور كه افراد يك جامعه پس از پشت سر گذاشتن برخي از مشكلات و اصطلاحا به خطر افتادن امنيت رواني آنان، آستانه تحمل پائین تری نسبت به محرک های جدید دارند و زندگی در سطح جوامع بزرگ شهری که خود حاوی استرس های خرد و کلان می باشد و با توجه به وجود داده های زیادی که روزانه افراد یک جامعه با آن روبرو می شوند که خود دارای حجم اطلاعاتی بسیار زیادی است که ذهن مرتبا باید آن را پردازش کند در کنار تراکم کارکرد روانی، خود به خود باعث پائین آمدن سطح تحمل افراد می شود .
وجود مولفه های اقتصادی- اجتماعی نظیر فقر، بیکاری، نگرانی از آینده ، ناامیدی ، فقدان امنیت شغلی، فقدان امنیت مالی، و ... در کنار عدم امنیت روانی ـ اخلاقی در محیط خانواده نیز بر پرخاشگری افراد اثر گذار است. حال با این وجود نباید از محرک های محیطی نیز غافل شد.
اخباری که متاسفانه به صورت روزانه و ناقص از هر کجای کشور به گوش می رسد، در کنار ضریب رسانه ای به عنوان یک عامل در عملیات شناختی تاثیر گذار است .
دشمن تمام سعی و تلاش خود را در این زمینه بکار بسته که با ایجاد ناامیدی در سطح جامعه بتواند به اهداف خود دست پیدا کند. به همین دلیل اهتمام خود را پرداختن به مسائلی خاص، که باعث کاهش آستانه تحمل افراد یک جامعه می شود قرار داده است. گاها در فضای مجازی شاهد صحنه هایی هستیم که برخی از افراد با تجمع، تحصن، راهپیمایی به صورت قشری ( معلمان، بازنشستگان، کارکنان دادگستری، کشاورزان، و ...) خواهان احقاق حق پایمال شده خود هستند. بازنشر این صحنه ها، در کنار پرداخت به مسائلی همچون تذکرات لسانی به حجاب توسط متدینین، #فحاشی برخی از گروه ها به روحانیون و ایجاد تنش در جامعه، تقطیع و بازپخش برخی از سخنان ائمه جمعه به صورت هدفمند در کنار استفاده از کلید واژه هایی که متاسفانه چند صباحی است در فضای مجازی دست به دست می شود از جمله «هر کس نمی خواهد جمع کند از کشور برود»، همه و همه باعث به خطر افتادن #امنیت_روانی افراد یک جامعه شده است.
در این میان وجود بازی های سیاسی و درگیری های حزبی در کنار بی تدبیری مسئولان در انتصابات، عملکرد و موضع گیری های اشتباه برخی نمایندگان به اسم مردم و وعده های پوچ و تهی مدیران در کنار گفتار درمانی مسئولان عالی و عدم عملکرد متناسب رؤسا، باعث ایجاد دو قطبی هایی در سطح جامعه شده است که منتهی به ناامیدی و کاهش آستانه تحمل و تاب آوری افراد شده است
.
نکته حائز اهمیت در مقابله با این اپیدمی، در کوتاه مدت، رفع برخی از مولفه های به خطر انداختن امنیت روانی در سطح جامعه است. تصدیق حق مردم، احساس درک، احترام، پذیرش متقابل به عنوان شهروند، ایجاد روابط عاطفی، ارتباطات حقیقی، در کنار واقع گرایی، امید و نگاه مثبت به آینده، همه و همه باعث ایجاد ایمنی می گردد .
البته مسئولین کشور نیز باید تمام هم و غم خود را در جهت اصلاح رویه نادرست حکمرانی در سطح جامعه قرار داده و با ایجاد و بکارگیری شتاب دهنده هایی به عنوان مسکن در کوتاه مدت و اصلاح ساختاری در میان مدت در کنار مدیریت متناسب و هوشمند فضای مجازی و استفاده از ظرفیت همه افراد متعهد متخصص در بلند مدت در جهت حکمرانی مردم پایه اقدام نمایند .
یادمان نرود دشمن در این #جنگ_شناختی، از تمام ظرفیت ها برای رسیدن به هدف غائی خود که همانا از بین بردن نظام سیاسی جمهوری اسلامی و ضربه زدن به آرمان هاست بهره می برد. و برای رسیدن به هدف خود از ظرفیت بازیگران این عرصه نیز به تمامه استفاده می کند .
#جنگ_شناختی
#تاب_آوری
#امنیت_روانی
#احساس_درک_متقابل
✍:حجت الاسلام دکترمحمود کشاورز
🔵انعکاس نظرات تحلیلگران و اشخاص رسانه ای تندرو عرب در مؤسسه گیتستون (اندیشکده راست تندرو و شناخته شده در نشر مقالات ضداسلامی) تحت عنوان؛
⭕️ "اعراب از سیاست بایدن در قبال ایران "ناامید" شده اند."
امیل امین، نویسنده مصری، العربیه ، 7 ژانویه 2022؛
دولت بایدن استدلال می کند که در دسترس قرار دادن و افشای اطلاعات درباره مذاکرات با ایران ممکن است به امنیت ملی آمریکا آسیب برساند. این یک بهانه و توجیه ضعیفی است
اما حقیقت روشن اینجاست:
دولت ضعیفِ بایدن در تلاش است به هر قیمتی به توافق [با ایران] برسد. تا چهره خود را در مقابل آمریکایی ها زیبا کند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رونمایی از کیفهای پر از دلار و یورو در دادگاه رسیدگی به تخلفات شهرداری لواسان
هموطن؛
با انبوهی از #کیفهای_کثیف حقمان پایمال شد، نه با #چمدان_مقاومت !
🔵مصر هم از آمریکا #تضمین میخواهد!
🔸بعد از مصاحبهی سید حسن نصرالله و اعلام آمادگی حزب الله جهت تامین سوخت لبنان از طریق ایران، آمریکا به مصر اجازه داد تا گاز لبنان را تامین کند
اما قاهره به سخن شفاهی آمریکا اعتمادی ندارد و از این کشور، #تضمین خواستهاست.
🔹چندی پیش، روسیه نیز در رابطه با رفع مناقشه ی اوکراین از آمریکا درخواست #تضمین کرده بود.روسیه گفته بود:" آمریکا باید تضمین بدهد که اوکراین عضو ناتو نمیشود."
اما وقتی ایران در وین حرف از #تضمین میزند، جریان اصلاحطلب آنرا شرطی محال و غیرمرسوم در دنیای دیپلماسی می خواند!
✍هدایــتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #ببینید | وضعیت گرانی در دوران پهلوی به گفته جان فوران، جامعه شناس آمریکایی
♨️ تفکر غربگرا روز به روز فقر را افزایش میدهد!
🔶 به بهانه ۲۶ دیماه، سالروز فرار #محمدرضا_پهلوی از ایران
_________________________
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی نویسنده کتاب #صعود_چهل_ساله
_________________________
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید | زنی که #امام_خمینی را به گریه انداخت!!
♨️ پاسخ محکم مادر شهید به بنیانگذار انقلاب
💢 به مناسبت وفات حضرت #ام_البنین
_________________
🔶 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعدا
📖 لفظ #فرار_مغزها اولین بار برای کدام کشور گفته شد؟!
💢 وضعیت سواد در اواخر حکومت #پهلوی
♨️ یرواند آبراهامیان، تاریخشناس مشهور ارمنی مقیم آمریکا، در کتاب تاریخ ایران مدرن مینویسد:
«ایران پس از دو دهه، یکی از #بدترین_کشورها در بخش مرگ و میر کودکان و نسبتِ پزشک به بیمار در خاورمیانه بود. یکی از پایینترین نرخهای آموزش عالی مربوط به این کشور بود. افزون بر این، 68 درصد از جمعیت بزرگسال، #بیسواد بودند؛ 60 درصد از کودکان نمیتوانستند دورۀ دبستان را به صورت کامل طی کنند و تنها 30 درصد از داوطلبان کنکور میتوانستند وارد دانشگاهها شوند. در این میان، شمار افراد متقاضی تحصیل در خارج از کشور رو به رشد بود. در دهۀ 1970 میلادی (1350ش)، شمار پزشکان ایرانی مستقر در نیویورک، بیشتر از شهرهای غیر از تهران بود. اصطلاح « #فرار_مغزها » نخستین بار برای ایران به کار گرفته شد».
📚منبع: A History of Modern Iran، نوشته Ervand Abrahamian، ص207