📸 تختِروان فرماندهان انگلیس در جنوب ایران
✍ پلیس جنوب یا اس.پی.آر قوای نظامی بریتانیا در جنوب ایران (شامل مناطقی همچون فارس، کرمان، اصفهان، سیستان و بنادر کرانه شمالی خلیج فارس) بود که حدفاصل جنگ جهانی اول تا کودتای سوم اسفند فعالیت داشت. فرماندهان ارشد پلیس جنوب بریتانیایی بودند و افسران جز و سربازانشان را هندیها و ایرانیها تشکیل میدادند. دوران یکهتازی پلیس جنوب در ایران همراه با جنایات، مداخلات و تحقیرهای فراوانی بود.
✍ کتاب «پلیس جنوب» نوشته جمشید صداقتکیش و چاپ موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی، درباره وسایل حمل و نقل فرماندهان انگلیسی مینویسد: علاوه بر استفاده از چارپایان و عموماً در راه کاروانرو و در برخی از جادههای ارابهرو، برای جابهجایی افراد فرماندهی از تخت روان نیز استفاده میکردند.
📌 یکی از فرماندهان پلیس جنوب بر روی تخت روان، جنوب ایران، دهه ۱۲۹۰ شمسی
📸 اعتماد به #آمریکا بیشتر جواب میدهد یا به ایران؟!
📌 اعتراف غرب به "تجربه خسارتبار اعتماد به آمریکا!"
📚 منبع:
https://nationalinterest.org/blog/middle-east-watch/there-will-be-no-second-iran-deal-27507
✍ بنویسید درتاریخ که مردمانی در زیباترین نمایش خلقت که همان عبادت خالق توسط مخلوق است مظلومانه کشته شدند و صدا از مدافعین حقوق بشر در نیامد
#شیعیان_پیشاور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بومیسازی صنعت تولید چراغ خودرو با فناوری نانو
✍ یک شرکت دانشبنیان با استفاده از دانش بومیسازیشده نانو، صنعت تولید چراغ خودرو را ارتقا داده است و بیش از ۹۰ درصد چراغ خودروهای کشور در این شرکت دانشبنیان تولید میشود.
📸 ضرورت راهاندازی #شبکه_ملی_اطلاعات و پیامرسان داخلی قوی
✍ توییتر صدها حساب با منشاء روسی رو تعلیق کرده، گوگل مپ سرویس نقشه آنلاینش رو در اوکراین قطع میکنه، اوکراین خواستار قطع اینترنت جهانی برای روسیه شده.
✍ اگر بین ایران و آمریکا جنگ نظامی بشه [یا آمریکا بخواد ایران رو تحریم سایبری کنه] چه اتفاقی میافته!!!! حالا شاید ضرورتِ داشتن اینترنت ملی و داشتن پیامرسان و شبکه اجتماعیِ داخلیِ قوی رو بیشتر درک میکنیم؟
#⃣ #صیانت_از_آینده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تفاوت یاران امام زمان(عج) با یاران امام حسین(ع) چیست؟
📌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #علیرضا_پناهیان
📸 دادهها ثابت میکنند که آمریکا ماشین کشتار جمعی جهان است.
📌 از ۲۴۸ درگیری نظامی که در ۱۵۳ نقطهٔ جهان بین ۱۹۴۵ تا ۲٠٠۱ رخ داده، ۲٠۱ درگیری، توسط آمریکا آغاز شده است، یعنی آغازگر یکطرفهٔ ۸۱ درصد از کل درگیریها، آمریکا بوده است.
✍ هیچکس صلاحیت محکومیت جنایات روسها را ندارد، مگر آنکه قبلاً همهٔ جنایات آمریکا و بلوک غرب را قویاً محکوم کرده باشد.
✍ در غیر این صورت، محکومیت صرف جنایات روسها در حد یک ژست احمقانه یا نشانهٔ مرعوب شدن توسط ماشین دروغ و تحریف رسانههای جریان اصلی خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۴ دقیقه و ۳ ثانیه پای صحبت آقای دیوید مناشری(یهودی) بنیان گذار مرکز مطالعات ایران در دانشگاه تلآویو(اسرائیل)
✍ اگر میخواستیم ایران را توصیف و فلسفهی انقلاب اسلامی ایران را بیان کنیم، بهتر از این سخنرانی ایشان نمیتوانستیم.
📌 پیشنهاد میکنم با دقت و تا انتها ملاحظه بفرمائید.
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 افشای ۱۹۰ گیگ اطلاعات سامسونگ!
🔹🔸گروه هکری Lapsus که چند روز قبل شرکت انویدیا را هک کرده بود، ادعا میکند موفق به هک شبکه سامسونگ شده است، که شامل میلیونها پکت اطلاعات محرمانه و سرّی این شرکت و استفادهکنندگان از محصولات سامسونگ است.
♦اطلاعات افشا شده که ۱۹۰ گیگابایت میشوند، به شکل زیر هستند:
-کد منبع Trusted Applet (TA) که برای انجام کارهای حساس (مثل رمزنگاری سختافزاری، رمزنگاری دودویی و کنترل دسترسی) در محیط TrustZone سامسونگ نصب شده است.
-الگوریتم همه عملیاتهای بیومتری قفلگشایی (اثرانگشت و عکس صورت و...)
-کد منبع بوتلودر همه دستگاههای اخیر سامسونگ
-کد منبع محرمانه کوالکام
-کد منبع سرورهای فعالسازی خدمات سامسونگ
-کد منبع کامل فناوری مورد استفاده برای تأیید و احراز هویت اکانتهای سامسونگ
⭕️ آيا احیای برجام کمکی به ما میکند؟
◀️سال ۹۵ و بعد از تصویب قانون تحریم ایران (ISA) در کنگره آمریکا و سخنرانی معروف به «#تقریبا_هیچ» رئیس بانک مرکزی یادداشتی نوشتم با عنوان چرا برجام، نافرجام شد که در آن تاکید شده است مهم ترین دلایل شکست برجام وجود «عدم توازن فاحش» در آن است. در این یادداشت همچنین ۵ نوع عدم توازن موجود در برجام شرح داده شده است.
🔻عدم توازن در برجام ابعاد چند گانهای دارد که هر کدام از این ابعاد به تناسب و در زمان مناسب امکان بهرهبرداری را به آمریکا و متحدان غربی آن میدهد. به طور خلاصه مهمترین ابعاد این عدم توازن به شرح زیر است:
1️⃣ عدم توازن در وزن تعهدات:
وزن و نوع تعهدات ایران در توافق چه در زمینه هستهای (تعطیلی و توقف یا تخریب بخش عمده و اصلی فعالیتهای هستهای و تحقیق و توسعه) و چه در سایر حوزهها مانند نظام دسترسی و بازرسی به شکل قابل توجهی سنگینتر از تعهدات طرف مقابل (توقف بخش اندکی از تحریمهای وضع شده در دوره تنش هستهای) است.
2️⃣ عدم توازن در زمانبندی انجام تعهدات:
از لحاظ زمانبندی در توافق، شروع اجرای تدریجی و ۱۰ ساله تعهدات غرب و آمریکا موکول به انجام کامل تعهدات ایران و تاییدیه آژانس مبنی بر انجام کامل آن شده است و از سیستم معقول اجرای گام به گام و متقابل تعهدات که مورد تاکید رهبری و صاحبنظران در دوران مذاکرات بود استفاده نشده است.
3️⃣ عدم توازن در شفافیت و روشن بودن تعهدات:
تعهدات ایران در برجام کاملا روشن و مشخص و قابل #راستی_آزمایی است، در حالی که تعهدات طرف مقابل از یک سو در ابعاد مختلف تفسیرپذیر و مبهم نگاشته شده است و از سوی دیگر با قیودی مانند «نهایت تلاش خود را میکند» یا «در حد اختیارات دولت» به اراده دولت حاکم بر ایالات متحده پیوند خورده است.
4️⃣ عدم توازن در نظام داوری:
در حالی که برای تایید انجام تعهدات ایران #آژانس بین المللی انرژی اتمی که خود شدیدا متاثر از کشورهای غربی است، به عنوان داور مشخص شده است، نه تنها هیچ داوری برای راستیآزمایی انجام تعهدات طرف مقابل مشخص نشده است که حتی در صورت شکایت ایران نیز رسیدگی به آن در صلاحیت کمیتهای است که از ۸ عضو آن، ۷ عضو از کشورهای طرف مقابل ایران در مذاکرات تشکیل شدهاند و تایید این شکایت نیز تنها با حکم اجماعی هر ۸ عضو (از جمله عضو متشاکی!) و در صورت عدم نتیجه از طریق ارجاع به شورای امنیت سازمان ملل که اغلب اعضای ۵+۱ در آن دارای #حق_وتو هستند امکانپذیر است.
به عبارت دیگر حتی اگر ایران در #برجام از کشور دیگری شکایت کند داوری آن به عهده همان کشور مورد شکایت قرار خواهد گرفت.
5️⃣ عدم توازن در بازگشتپذیری:
به دلیل اینکه تعهدات ایران شامل جمعآوری یا تخریب بخش عمدهای از زیرساختهای هستهای است در عمل بازگشت ایران به شرایط ماقبل توافق مشمول زمان زیادی است. اما آمریکاییها با حفظ قوانین و زیرساختهای تحریم، امکان بازگشت سریع معدود تحریمهای متوقف شده را برای خود فراهم کردهاند.
🔺توافق آتی یا هر گونه سند الحاقی به برجام نیز اگر نتواند این عدم توازنهای فاحش را به شکل قابل توجهی کاهش دهد، حاصلی جز «#تقریبا_هیچ» نخواهد داشت.
🖊 #میثم_ظهوریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خطاب به همه؛ روحانی، رسانهچی، نانوا، مهندس، نماینده، کارگر، پزشک و...
🎙 امام خمینی (ره):
🔹مناجات شعبانیه را خواندید؟ بخوانید آقا! #مناجات_شعبانیه از مناجاتهایی است که اگر انسان دنبالش برود و فکر در او بکند، انسان را به یک جایی میرساند.
🔹امام صادق مثل آن آدمی که در معصیت غرق است مناجات میکند، برای اینکه میبیند خودش هیچ نیست و هر چه هست نقص است و هر چه هست از اوست. خودش چیزی ندارد. هیچ یک چیزی ندارند، انبیا هم هیچی نداشتند. منتها چون ما محجوبیم، نمیفهمیم که ما دنبال او هستیم؛ آنهایی که میفهمند، آنها وارسته میشوند و میروند سراغ همان معنا.
🔹شما آقایانی که میخواهید مردم را دعوت کنید به آخرت، باید قدم اول را خودتان بردارید تا دعوتتان دعوت حق باشد، و الّا دعوت حق است، دعوت کن شیطان است!
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۶۴)
🔆 #پندانه
✍ آنچه ما انجام میدهیم بر آیندگان اثر دارد
🔹یک غذاخوری بینراهی سر در ورودیاش با خط درشت نوشته بود:
شما در این مکان غذا میل بفرمایید، ما پول آن را از نوهٔ شما دریافت خواهیم کرد.
🔸رانندهای با خواندن این تابلو، اتومبیلش را فوراً پارک کرد و وارد رستوران شد و ناهار مفصلی سفارش داد و نوشجان کرد.
🔹بعد از خوردن غذا، سرش را پایین انداخت که بیرون برود، ولی دید پیشخدمت با صورتحسابی بلندبالا جلویش سبز شده است.
🔸با تعجب پرسید:
مگر شما ننوشتهاید پول غذا را از نوهٔ من خواهید گرفت؟
🔹پیشخدمت با خنده جواب داد:
چرا قربان، ما پول غذای امروز شما را از نوهتان خواهیم گرفت، ولی این صورتحساب مربوط به پدربزرگ مرحوم شماست.
🔸ممکن است ما کارهایی انجام دهيم که آيندگان مجبور به پرداخت بهای آن باشند.
انتخابها را جدی بگیریم. ما در قبال آیندگان مسئولیم.
🎥 در پی حمله نظامی روسیه با اوکراین، جشنواره سینمایی کن، استکهلم، گلاسکو، ونیز و...، شرکت های هنری، تئاتر نیویروک، مسابقات هنری همچون آواز یوروویژن؛ به این اتفاق واکنش نشان دادند و روسیه و هنرمندان روسی را تحریم کرده و چند ارکستر و کنسرت نیز برنامه هایشان را لغو کردند.
🔹«والری گرگیف» رهبر ارکستر روستبار از مدیریت شرکت اپرای خود همانند سهامدار روسِ باشگاه چلسی که مجبور به واگذاری سهامش شد، برکنار شد.
شرکت «والت دیزنی» پخش فیلم «بتمن» را در روسیه متوقف کرد و «برادران وارنر» نیز پخش فیلمهای سینمایی را در روسیه لغو کردند.
⛔️این حجم از واکنشهای جامعه هنری کشورهای غربی علیه روسیه درحالیست که عمدتا جریان هنری غرب با ادعای «بیطرفی» تاکنون در برابر بسیاری از جنایات تلخ در دنیا سکوت کرده است! جشنواره «کن» که اکنون حضور هنرمندان روسی را بدلیل دولتی بودنشان در جشنواره ممنوع کرده، نهتنها محدودیتی را نسبت به فیلمها و هنرمندان رژیم صهیونیستی قائل نشده، بلکه به جانبداری نیز برخواسته است. فیلمسازان اسرائیل به راحتی در این قبیل جشنوارهها شرکت کرده و جایزه گرفتهاند. وزیر فرهنگ اسرائیل با تصویری از بخش قدیمی شهر قدس در کن حضور یافته، کارگردان فرانسوی بدلیل شوخی لفظی با اسرائیل از جشنواره اخراج شده! و...
⛔️این تناقضها در حالیست که جشنوارههای غربی و شرکتهای بزرگ هنری در برابر جنگ تحمیلی ایران و وقایع دردناک آن، قتل عام بوسنی هرزگویین و روهینگیا، نسل کشی در فلسطین و یمن، جنایات داعش در منطقه غرب آسیا، بمباران اتمی هیروشیما و هر رخدادی که همراستا با سیاستهای حکومتی آنها نبوده، سکوت کردند و یا با «سفارشیسازی» به «تحریف» و حواشی منفعتطلبانه خودشان پرداختند.
⛔️متاسفانه شعار پوسیده و نخنمای «هنر غیر ایدولوژیک»! به واسطه برخی روشنفکران ایرانی در میان هنرمندان ایرانی نیز تبلیغ شد و گروهی سالها بدون اندکی تفکر، «هنر برای هنر»، «ایدئولوژی ستیزی» و «سینمای مستقل از انقلاب و اسلام» را دستمایهای برای درجا زدن در نشر مفاهیم سینمای قبل از انقلاب قرار دادند و عامدانه یا جاهلانه برای گسترش ایدوئولوژی دنیای غرب تلاش کردند.
🔹اکنون و در شرایط فعلی جریان هنری غرب خواسته یا ناخواسته موظف به حرکت در مسیر سیاستمدارانش، ولو به قیمت از دست دادن بازارها و گردش مالی حاصل از فعالیتهای هنری است.
لغو نمایش فیلمها در روسیه در شرایط کرونایی جهان و کاهش درآمد سینماها و شرکتهای فیلمسازی همچون هالیوود، طبیعتا به نفع هالیوود که سهم بالایی از فروش جهانی فیلمهایش در روسیه است، نخواهد بود، باید دید تحریمها تا چه زمانی میتواند برقرار باشد و هنرمندان و رویدادهای هنری این کشورها تا چه میزان و تا کجا با حکومتهایشان همسو خواهند بود.
💢توافق خوب را چگونه تشخیص دهیم؟!
🔹️دوستان زیادی پرسیدند که چگونه باید یک توافق خوب را تشخیص داد. پاسخ روشن است، شاخصهای یدوستان زیادی پرسیدند که چگونه باید یک توافق خوب را تشخیص داد. پاسخ روشن است، شاخصهای یک توافق خوب را باید شناخت و بعد توافق حاصل شده را با آنها ارزیابی کرد.
🔹️یک. توافق خوب برای ایران بر مدار انتفاع اقتصادی ایران از توافق میچرخد. انتفاع اقتصادی وابسته به تغییر وضعیت تحریمها است و برای همین اصلیترین هدف ایران از مذاکرات جدید که از سال ۹۲ آغاز شد، رفع تحریم بوده است. رهبر انقلاب در شروط نه گانه اینگونه بیان میکنند: «از آنجا که پذیرش مذاکرات از سوی ایران اساساً با هدف لغو تحریمهای ظالمانهی اقتصادی و مالی صورت گرفته است...» نزدیک به همین تعبیر در دو قانون مجلس در سال ۹۴ و ۹۹ نیز وجود دارد.
🔹️دو. دامنه تحریمهایی که باید در یک توافق خوب رفع شوند، شامل تحریمهایی است که مانع انتفاع اقتصادی ایران میشود. قوانین کنگره، فرامین اجرایی و مقررات وزارت خزانهداری. بعد از برجام یک قانون کنگره داریم که باید پایان مییافت (قانون آیسا مصوب ۱۹۹۶) که تا ۲۰۲۶ تصویب شد و نقض برجام بود و یک قانون کاتساداریم که جدید تصویب شد و اثر مهمی دارد. تعدادی فرامین اجرایی داریم که باید پایان یابند (۱۳۸۷۶، ۱۳۹۰۲ و ...)
برخی مشکلات ناشی از تحریم U-Turn هم داریم که اگر انتفاع اقتصادی هدف باشد باید این تحریم را هم مدنظر قرار داد.
🔹️سه. کیفیت رفع تحریم که اگر به متون و بیانات رهبر انقلاب نگاه کنیم، ایشان برای همه از عبارت «لغو» استفاده کردهاند. اگر بخواهیم در سطح برجام بسنده کنیم، توقف موقت برای تحریمهای کنگره و پایان یافتن برای تحریمهای مربوط به فرامین اجرایی.
یک مقوله مهم که کمیتپذیر است، تعداد افراد و نهادهای ایرانی باقی مانده در لیست تحریم SDN List است. در زمان اجرای برجام ۱۸۰ نفر بودند و ریسک تحریمی را علیه ایران در سطحی حفظ کردند. هرچه تعداد این افراد بیشتر باشد، ریسک همکاری با ایران افزایش مییابد و همکاری کمتری رخ میدهد.
🔹️چهار. با توجه به تجربه برجام، موضوع «راستیآزمایی» هم به مولفههای توافق خوب اضافه شد. راستیآزمایی یعنی اول آمریکا رفع تحریم کند و بعد در واقعیت ایران ببیند موانع تحریمی برداشته شده است و اگر مشکلی نبود، ایران به تعهدات هستهای خود برگردد.
🔹️پنج. به دلیل رخ دادن خروج آمریکا از برجام، وجود تضمین برای عدم تکرار آن، اهمیت اقتصادی برای کاهش ریسک همکاری با ایران دارد. تضمین در توافق خوب در سه سطح باید دیده شود:
1⃣تضمین عینی/ذاتی که مربوط به مهندسی تعهدات هستهای ایران است
2⃣تضمین اقتصادی در سطخ دوم
3⃣تضمین حقوقی-سیاسی در سطح سوم/
✍مسعود براتی
🔥بازی با خبر توافق❗
🔻هر چه زمان می گذرد نیاز ایران به توافق کمتر و نیاز غربیها بیشتر می شود.
جنگ اوکراین هم به شدت قدرت چانه زنی غرب را کاهش داده است.
🔻بنابراین اروپا وامریکا چارهای جز پذیرفتن خواستههای جمهوری اسلامی ندارند.
🔻اما تنها یک راه برای غرب باقی مانده که کمتر زیر بار تعهد برود و ان ایجاد فشار عمومی برای توافق از داخل ایران است!
🔻به همین دلیل از یک سو رسانههای داخلی و خارجی وابسته به غرب، تلاش می کنند مذاکرات را تمام شده جلوه دهند و از سوی دیگر بازوهای اقتصادی غربگرایان، برای کاهش مقطعی قیمت دلار نقش ایفا کنند.
🔻هدف از این اقدامات این است که درصورت ایستادگی مذاکره کنندگان ایرانی روی منافع ملی، بازوی رسانهای، خبر بن بست در مذاکرات را منتشر و آن را به گردن نظام بیاندازد و بازوی اقتصادی با دستکاری و بالا بردن قیمت دلار و شاخص های اقتصادی فشار سنگین اجتماعی مطالبه گر توافق را روی تیم مذاکره کننده آوار کنند تا آنها مجبور به تسلیم در برابر غرب باشند!!
کار پوتین در حمله به اوکراین
فواید مثبت شگفت انگیزی هم داشت
ثابت شد:
همه چی در دنیای امروز سیاسیه
چه ورزش
چه هنر
چه حتی علم
مثلا دانشگاه ایتالیایی میخواد واحد درسی معرفی نویسندگان روسی مثل تولستوی و داسایوفسکی رو حذف کنه!! یا موزه هنر پاریس میخواد نمادهای روسی رو جمع کنه!!
ثابت شد:
حقوق بشر برای چشم آبی هاست نه ملتهای دیگه البته چشم آبی یهودی اوکراینی نه چشم آبی مسلمان بوسنیایی!
ثابت شد:
دنیای دیروز
امروز و
فردا
دنیای موشک است
اگه موشک نداشته باشی
صلح و آرامشی هم با گفتگو بدست نمیاری در واقع بقول خود آمریکایی ها
بهترین تضمین صلح
آمادگی برای جنگه
ثابت شد:
در جهان امروز قدرت رسانه خیلی مهمه
رسانه همزمان میتونه کودک فلسطینی و یمنی رو تروریست ولی کودک اوکراینی رو مظلوم و ستمدیده جا بزنه!
ثابت شد:
سازمان های حقوق بشری دنیا
همه در خدمت صهیونیستن
ثابت شد:
ایران مقاومترین ملتها رو داره که طولانی ترین جنگ و شدیدترین تحریمها رو به تنهایی تحمل کرد
ثابت شد:
ایران مستقل ترین سیاست رو داره
اونوقت که غربیها و کل دنیا به دروغ بلغور میکردن ورزش سیاسی نیست ایران از مبارزه با اشغالگر بچه کش سرباز میزد
ثابت شد:
وجود یه رهبر فرزانه که از هیچ قدرتی جز خدا نمیترسه چقدر برای نجات یه ملت در جهان دروغگو و زورگوی امروز لازم و حیاتیه
ایکاش عاقلانه تر به موضوع نگاه میکردیم تا بفهمیم چه قضایای مهم و ثابت نشده ای رو پوتین اثبات کرد
دمتگرم دستت درد نکنه پوتین
اخبار مهم شنبه ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۰:
۱- رئیسی:
امید ما به خدا و مردم است نه وین؛
نمیتوانیم اقتصاد را به اراده چند کشور گره بزنیم. امید ما اول به خداست و بعد مردم. ما دنبال رفع تحریم و مهمتر از آن بهدنبال خنثیکردن تحریم هستیم.
۲- درآمد نفتی ایران نسبت به سال گذشته، دهبرابر شد.
🔺: برخی کارشناسان معتقد هستند که تحریمهای نفتی عملاً بیتأثیر شده و استمرار محدودیتهای هستهای به این بهانه یا مذاکره برای آن دیگر بلاوجه است و ما باید به امتیازات فرابرجامی نگاه داشته باشیم.
۳- شهردار تهران از توزیع و عرضه ۶ برابری گوشت گرم و توزیع ۳ برابری مرغ و همچنین عرضه برنج ایرانی با قیمت ۱۰ درصد زیر قیمت در بازار میادین میوه و ترهبار خبر داد.
۴- اخبار مجلس:
- نمایندگان مجلس با واردات ۵۰ هزار دستگاه خودروی سواری و ۲۰ هزار دستگاه خودروی سواری دوگانهسوز هیبریدی و برقی موافقت کردند.
- مجلس با معافیت مشمولان نظام وظیفهعمومی مقیم خارج از کشور با پرداخت ۱۵ هزار یورو موافقت کرد.
۵- مذاکرات وین:
- کیهان:
آمریکا میخواهد از طریق توافق وین، دو امتیاز نقد و مهم را به دست آورد: «عضویت دوباره در برجام و دسترسی به مکانیسم تحریمی ماشه» و «کشیدن ترمز قیمت نفت»
- مذاکرهکننده ارشد انگلیس با بیان این که مذاکرات وین به توافق نزدیک است، افزود مذاکرهکنندگان تروئیکای اروپایی برای مدت کوتاهی وین را ترک میکنند.
- اسلامی:
مسائل بین ایران و آژانس باید طبق روال طبیعی حل شود.
- اعتراف مهم گروسی در تهران:
برخی اعضای آژانس به «اصل محرمانگی» احترام نمیگذارند.
۶- عقیل براتی، رئیس پژوهشکده راهبردی وزارت نفت:
در صورت به توجهی به بهینهسازی مصرف سوخت، تا دو سال دیگر واردکننده انرژی می شویم!
🔹: یکی از بهترین راهکارها، افزایش توان برق هستهای کشور است که با برجام محدود شده!
۷- داعش مسئولیت حمله مرگبار به مسجد شیعیان در پیشاور پاکستان را، که در نتیجه آن ۵۷ تن کُشته و ۲۰۰ تن زخمی شدند، به عهده گرفت.
۸- سازمان انگلیسی «نجات کودکان»:
خطر مرگ از گرسنگی، ۸ میلیون کودک یمنی را تهدید میکند.
۹- رونمایی از شهر پهپادی سپاه:
- فرمانده نیروی هوافضای سپاه:
میتوانیم در لحظه ۶۰ فروند پهپاد را به پرواز درآوریم.
۱۰- جنگ اوکراین:
- روسیه برای خروج غیرنظامیان از اوکراین، آتش بس موقت اعلام کرد.
- حزبالله:
اوکراین قربانی سیاست تنشزایی آمریکاست.
- زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در نطقی تلویزیونی:
در حمایت از اوکراین ساکت نباشید، چون اگر اوکراین باقی نماند، تمام اروپا باقی نخواهد ماند. اگر اوکراین سقوط کند تمام اروپا سقوط خواهد کرد.
- برخی از اخبار ضد و نقیض، از فرار زلنسکی به لهستان حکایت دارد.
- آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا:
ما نمیخواهیم با روسیه وارد جنگ شویم.
- بورل:
نمیتوان وابستگی انرژی اروپا به روسیه را قطع کرد.
- فایننشال تایمز:
قیمت نفت احتمالاً به ۱۵۰ دلار میرسد.
- در نشست اضطراری سازمانملل درخواست سفیر اوکراین مبنی بر ایجاد منطقه «پرواز ممنوع» باز هم با مخالفت روبرو شد.
- اردوغان:
از ناتو انتظار دارم حقیقتاً از اوکراین حمایت کند.