هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 اگر همین سر نخ را(حمایت برخی روحانیون شاخص از قالیباف) دنبال کنید میتونید بفهمید ریشه #فساد_اقتصادی، #فساد_فکری است؛ چگونه؟
🔹اشرافیت و فساد اقتصادی در نظامات دینی، بلااستثنا از #اشرافیت_دینی سرچشمه میگیرد. در نظامات سکولار که مفسدین به ظواهر دینی نیاز ندارند که کارشان جلو برود. بلکه در نظامات دینی هر فسادی در میدان اتفاق میافتد، شک نکنید اول تئوری آن در ذهن "برخی" مبلغان و روحانیون دینی شکل گرفته. چه اسلام چه مسیحیت و غیره.
🔸در کشور ما، "غالب" پروندههای فساد را اگر دنبال کنید حتماً با پوشش دین و نمادها و ظواهر دینی پیش رفته. مفسدین سعی میکنند خود را موجه و ظاهر الصلاح نشان دهند؛ آنان برای تاسیس حوزه و مراکز دینی پیشقدم میشوند، به برخی مبلغین و روحانیونی که به حمایتشان نیاز دارند، دفتر و دستچک میدهند، پول میدهند نفراتشان را استخدام میکنند.
🔹پول برخی برنامههای نهادهای دینی، اعم از برخی یادوارهها، همایشها و جشنوارهها را تامین میکنند، برای مسجد و هیئت موردنظرشان پول خرج میکنند، ساختمان برخی نهادها و ادارات را تجهیز میکنند، خودشان سعی میکنند با چفیه در صف اول همایشها و نمازجماعتها حضور پیدا میکنند و ...!
🔸برخی مبلغین و روحانیون هم که از سر سادهلوحی و کم توجهی فریب اینها را خوردهاند یا برای منافع خود، از مفسدین سرویس گرفتهاند به وقتش در حمایت از مفسدین، فتوا صادر میکنند، منتقدین آنها را با داستانهای دینی و تاریخی منکوب میکنند، با توجیهات دینی و پوششهای مقدسمآبانه، دَین خود را به آنان ادا میکنند! حتی اگر لازم باشد تهمت جاسوسی و بیدینی به منتقدان هم میزنند!
🔹پشت سرِ این تبعیضها،فسادها، مالسازیهای غیرقانونی، املاک نجومی، هولدینگ یاس، فساد ۳ هزار میلیاردی، خصوصیخواریها، تئوریهای مدارس غیرانتفاعی و سرمایهداری، حتماً روحانیونی هستند که سادهلوحانه یا منفعتطلبانه به نفع اصحاب قدرت و ثروت عمل میکنند.
🔸روحانیت شیعه که ۱۰۰۰ سال علمدار جنبشهای عدالتخواهی و آزادیخواهی بوده، حالا که قدرت به نام اسلام تشکیل شده، خودش را باید پیدا کند که کجا ایستاده؟ بین مستضعفین و مردم یا پشت فسادها و اشرافیت دینی؟ با کارگران و مردم همسفره است یا با این پیمانکار و آن ابربدهکار و آن فاسد؟
🔹خلاصه؛ ماجرای #سیسمونی_گیت هم میگذرد و آقایانی که با املاک نجومی و هولدینگ یاس تکان نخوردند، برای افکار عمومی تره خُرد نمیکنند. اما بدانید پشت سر این روحیه ریاکارانه و فساد با چفیه، روحانیونی خوابیدهاند که مکرر در مکرر کلاهشرعی درست کرده و عبای خود را روی فساد میکشد! اینها فساد و رانت و ویژهخواری را تئوریزه میکنند.
🔸سختترین کار حضرت امیرالمومنین(ره) مبارزه با اسلام اموی و سرمایهسالاری بوده؛ امام(ره) در سالهای آخر عمر خویش بر ضرورت مبارزه با اسلام آمریکایی و سرمایهداری سخن گفته است. "اشرافیت دینی" با ظاهر دین میآید، خود را ریاکارانه دلسوز دین جلوه میدهد، اما اسلام را از درون تهی کرده و تودهها را به دین بدبین میکند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
21.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀با علی هستی؟
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عضو خبرگان در خدمت خانواده قالیباف
حوزه علمیه در خدمت خانواده قالیباف
عمّامه در خدمت خانواده قالیباف
تفسیر قرآن در خدمت خانواده قالیباف
ماه رمضان در خدمت خانواده قالیباف
روایات شیعه در خدمت خانواده قالیباف
⭕️چرا ایمان نمیارید؟!
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰جناب آقای مجری؛
پسر آقای قالیباف عذرخواهی کرده و این سفر رو کار غلطی دانسته،
بهتره شما و صداوسیما و شبکه قرآن هم کوتاه بیاید
🔰مهمانِ محترمِ شبکه قرآن؛
بهتره برخورد امیرالمؤمنین(علیهالسلام) با دختر بزرگوارشون بعد از عاریهگرفتن گردنبند رو تشریح کنید..
🔻مردم حقالناس مرتکب شدن؟!
مردم حق دارن بلکه موظفند رفتارهای غلط و خلاف عرف مسؤولین رو نقد کنند.
لابد مجلس و دولت و قوه قضائیه و نهادهایی که با بیعرضگی و فساد و دزدی و سکوت و ناکارآمدی هزاران بلکه میلیونها نفر رو به فقر و فلاکت و ناامیدی و بیدینی کشاندن در اعلیعلیین هستند؟!!
آبروی مسؤولین آبروست ولی آبرو و حیثیت مردم کشک؟!
🔸آقای قالیباف رئیس مجلسه و تریبون برای پاسخگویی داره، در فضای مجازی هم امکان شفافسازی داره، رسانههای وابسته به سپاه پاسداران هم کاملا با ایشون همراه هستند و دارن با #جهاد_تبیین شبهات راجع به آقای قالیباف و مجلس رو توجیه میکنن*
بازم میگید فرصت پاسخگویی نداشتند؟!!
🌀اینهمه حیثیت مردم توی سطلهای زباله و صف روغن پایمال شده چندبار شبکه قرآن غیرتی شده؟!
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
⌛️ رصد یکشنبه (4اردیبهشت، 22رمضان و 24آوریل)
🌙 سومين شب قدر
1319؛ تأسیس و آغاز به كار رادیو در ایران
1366؛ آغاز عملیات كربلای 10 در منطقه ماووت در استان سلیمانیه عراق
1368؛ دستور امام خمینی برای بررسی مجدد قانون اساسی
255ق؛ تصرف مجدد شهر آمل از سوی علویان طبرستان به فرماندهی "داعی كبیر"
273ق؛ درگذشت "ابن ماجه" محدث بزرگ اهل سنت
1271م؛ آغاز سفر تاریخی "ماركو پولو" جهانگرد معروف ایتالیایی به آسیا
1915م؛ قتل عام ارامنه آسیای صغیر توسط امپراتوری عثمانی و روز شهدای ارامنه
⭕️ منتقدین دولت، در گذشته حامی دولت های قبلی بودند/ راهی که طی 32 سال دولت های گذشته پیمودند طی 32 روز نمی شود اصلاح کرد
👤 احمد سالک، عضو جامعه روحانیت مبارز:
🔹(درباره حجم انتقادها به دولت) هر وقت دستگاه و دولتی فعالیتش را براساس ریل گذاری صحیح در جهت گسترش عدالت قرار داد، افرادی که به این دلیل منافع شان ضربه می خورد یا جریاناتی که احساس می کنند میدان داری از دست شان در رفته است، شروع به سنگ اندازی می کنند.
🔹امام یک معیار به ما داد، ایشان فرمود «اگر دیدید دشمن به شما توهین می کند بدانید به حق هستید و اگر تعریف تان را کرد بدانید کاری انجام داده اید که مورد رضایت او بوده است». 32 سال دولت دست آقایان هاشمی، خاتمی، احمدی نژاد و روحانی بود، هر کاری خواستند کردند، کسانی که امروز منتقد دولت سیزدهم هستند، در گذشته حامی آن دولت ها بودند.
🔹راهی که طی 32 سال دولت های گذشته پیمودند طی 32 روز نمی شود اصلاح کرد بنابراین حرکتی که امروز دولت، مجلس و قوه قضائیه با هم در حال پیشبردش هستند، یک ریل گذاری جدید برای اداره کشور است. البته باید از تجارب مثبت دولت های گذشته استفاده شود تا نقاط قوت حفظ و نقاط ضعف به نقاط قوت بدل گردد.
🔹گاهی انتقاد منطقی است که موجب رشد دولت می شود اما گاهی اساس انتقاد بر تخریب است./ باید دید هدف کسانی که این کارها را انجام می دهند، آیا از سر دلسوزی و کار کارشناسی است یا فقط برای آن است که خودشان را اثبات و دیگران را تخطئه کنند؟ حالت دوم تفکر استعماری است.
🔹باید دید کسانی که از دولت سیزدهم انتقاد می کنند این کار را با هدف تخریب انجام می دهند تا اثبات کنند آنها بهتر می فهمند یا آنکه بر مبنای کار کارشناسی صحت می کنند. اگر بر مبنای کار کارشناسی انتقادها بیان شود، راه بیان آن مشخص است، دولت سامانه ای را معرفی کرد و گفت هر کسی هر نظری دارد با دولت در میان بگذارد و دولت نیز از این رویکرد استقبال می کند./ نامه نیوز
⭕️ روحانی و رئیسی درباره مشکلات کشور با یکدیگر مناظره کنند
👤 مصطفی درایتی، فعال سیاسی اصلاح طلب:
🔹(درباره اظهارات رئیسجمهور و رئیس مجلس مبنی بر اینکه مسبب گرانیهای اخیر مشکلات دولت قبل است و دستهایی پشت پرده قرار دارد و اینکه آیا مردم چنین چیزی را میپذیرند) اینکه مردم امروز میپذیرند مشکلات بر گردن دولت قبل است یا نه، راهکارش همان پیشنهاد آقای رئیسی در انتخابات است و انجام آن کار سختی نیست، ایشان گفتند روسایجمهور بیایند با یکدیگر مناظره کنند، آن وقت مشخص میشود چه مقدار از مشکلات بر عهده دولت روحانی و چه مقدار بر عهده دولت قبل است.
🔹امروز برای مردم این سخنان خیلی پذیرفته نیست، زیرا این دولت حدود ۸ ماه است که مستقر شده و اولین دولت جمهوری اسلامی هم نیست. حداقل دولتهای قبلی در سالهای اول و دوم گشایشهایی برای مردم ایجاد میکردند که این امر هم نیازمند یکسری نگاههای اقتصادی و سیاسی خاصی بود که با یک آمادگی به صحنه اجرایی کشور ورود پیدا کنند تا بخشی از مشکلات مردم کم شود، اما متاسفانه چیزی از این دولت دیده نمیشود و معتقدم اگر از مردم کوچه و بازار بپرسید هم همین را میگویند که ظاهرا این دولت هیچ برنامهای نداشته است.
🔹امروز مشاهده میکنیم در حوزه سیاسی، سیاست خارجی، مسائل اقتصادی و گرفتاری مردم برخلاف آنچه که در ایام انتخابات میگفتند ما ۷ هزار صفحه برنامه داریم اما یک خطش منتشر نشده تا مردم بدانند چیست، هیچ برنامهای را از سوی دولت مشاهده نمیکنیم، طبیعتاً مردم بر همین اساس قضاوت میکنند.
🔹بله ممکن است مردم مدتی این را که مشکلات مربوط به قبل است بپذیرند اما توجه داشته باشید هر دولتی که میآید، بنای بر این دارد که اگر مشکلاتی از دولت قبل مانده است، برطرف کند نه اینکه مشکلی بر مشکلات دیگر اضافه و بار زیادتری بر دوش مردم بگذارد، اگر قرار بود مشکلات بماند مردم همان دولت را نگه میداشتند. بنابراین اینگونه صحبتها فقط یک نوع فرافکنی و انداختن مسئولیت به گردن دیگران است و مسلما اینگونه رفتارها تاثیر مثبتی روی مردم نخواهد داشت./ ایلنا
👤همت قلی زاده، کارشناس مسائل اقتصادی
🔹درهمایش دانشگاه امام صادق(ع) گفتم: انرژی را برای مردم خارج ارزانتر و برای مردم داخل گرانتر حساب میکنیم!
🔹 دو تصویر زیر را ببینید. این حرف را برای فرآورده های نفتی گفتم ولی برای برق هم همینطور است.سال ۹۷ و ۹۸ و ۹۹به قیمت برق عراق وپاکستان نگاه کنید. برای افغانستان هم ۳ سال ثابت است.
🔹جهانی سازان قیمت در قالب ۲ عمل اصلی ریاضی بدون هرگونه واهمه ای وقتی این اعداد را می بینند می گویند باید همه برق را صادر کنیم! ولی این ارقام برای دو دنیای مختلف به فاصله تحلیلی دو کهکشان است!
🔹برق هم قاچاق نمیشود. برهم ریختن ساختار اقتصاد را به وضوح لابلای همین اعداد می توان دید.
📮 #توییت
⭕️ عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب:
🔹وزیر بهداشت: بنده از ۷ ماه پیش تا کنون ۴۱ سفر استانی داشتهام.
🔹 ماشاالله.
🔹این سیاست یک بار در دولت نواصولگرایان(۸۴ تا ۹۲) انجام و نتیجه آن روشن شد. دولتی چنین میکند که یا دنبال پوشاندن ناتواناییهای خود است یا نیروهای استانی آن ضعیف هستند یا درکی از مدیریت ستادی ندارد و یا...
⭕️ وضعیت اقتصادی در سال ۱۴۰۱ خیلی بدتر از سال قبل خواهد شد
👤 مسعود پزشکیان، نماینده اصلاح طلب مجلس:
🔹اگر وزیران آقای رئیسی استیضاح شوند، شرایط بدتر خواهد شد. به باور من، این افراد، برجستهترین گزینههای رییس جمهور بودند و اگر فرد یا افرادی از آنها توسط مجلس استیضاح و عزل شوند، سطح دولت یک رده پایینتر خواهد آمد.
🔹مشکل دولت، با استیضاح حل نمیشود؛ مشکل جای دیگری است. با شعار دادن و حرفهای خیلی بزرگ زدن، کار درست نمیشود. واقعیت این است که برای حل مشکلات کشور باید کارشناسان علمی را پای کار آورد. باید نقشه راه ترسیم کرد. آدمهای باتجربه که قابلیت هماهنگی بین افراد را دارند، باید دعوت به کار شوند. باید مشارکت همگانی راه انداخت و برای موضوعات مختلف، نظرات جامعه را فرا گرفت.
🔹برخی مواقع، استیضاحها برای حل مشکل نیست. مثلاً میتواند با نیت سهمخواهی باشد که مثلاً وزیر بها نداده و نماینده یا نمایندگانی در واکنش به آن، مسیر استیضاح را در پیش گرفتند. گاهی هم، حرف نماینده یا نمایندگان معترض به یک وزیر، همراه با نظرات کارشناسی است که به اعتقاد من، با عزل این وزیرها، مسیر در آینده هموارتر نخواهد شد. من زمانی وزیر بودم و با این فضاها کاملاً آشنا هستم.
🔹(با توجه به عمیقشدن مشکلات، چقدر امکان دارد نارضایتیهای مردمی و صنفی شدت پیدا کند؟) تصور من بر این است که در سال جاری، وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور خیلی بدتر از سال قبل خواهد شد./ رویداد24