eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.7هزار عکس
169.2هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ابراز احساسات خبرنگار یمنی به شهید حاج قاسم سلیمانی؛ ای شهید، ما به وصیت تو عمل خواهیم کرد و حسین زمانمان را تنها نخواهیم گذاشت. 👤 محمدعلی خازم ژورنالیست و خبرنگار یمنی: حاج قاسم سلیمانی ژنرالی بدون مرز بود که قلب‌ها را تسخیر کرده بود؛ کمربند آتشینی که در اطراف رژیم صهیونیستی کشید در لحظه صفر فعال خواهد شد!
💢کشف 17 تن روغن خوراکی احتکاری در صومعه سرا 🔹🔸فرمانده انتظامی گیلان از کشف 17 تن روغن خوراکی احتکاری در بازرسی از یک انبار در شهرستان صومعه‌سرا خبر داد. ♦کارشناسان ارزش تقریبی این کشفیات را 270 میلیون تومان برآورد کردند.
💢قیمت آرد صنعتی ایران ارزان‌تر از ۸۴ کشور جهان ‌ 🔹🔸اخیرا دولت قیمت آرد صنعتی را در هر کیلو به ۱۵ تا ۱۶ هزار تومان رسانده است. این افزایش قیمت با اعتراض‌هایی مواجه شد. ♦بررسی قیمت آرد در سطح جهان و منطقه نشان می‌دهد با وجود اینکه قیمت آرد صنعتی در ایران در هر کیلو به ۱۶ هزار تومان رسیده، با این‌حال بازهم نسبت به قیمت آرد در منطقه و جهان در بین ۹۲ کشور، از ۸۴ کشور ارزان‌تر است. ♦برای مثال درحالی‌که قیمت آرد صنعتی در ایران ۵۷/. دلار شده، این میزان در هند برای هر کیلو ۷۲/. دلار، در ترکیه ۹۱/. دلار، در مصر ۹۵/. دلار، در قطر ۱/۲ دلار، در اردن ۱/۸ دلار، در عمان ۱.۹۵ دلار، در کویت نزدیک به ۲/۳ دلار و در عربستان سعودی ۲/۹ دلار است. گران‌ترین آرد جهان مربوط به سه کشور ماکائو با ۳/۲ دلار در هر کیلو، هنگ‌کنک و عربستان سعودی هرکدام با ۲/۹ دلار در هر کیلو است. ♦حجم بالای یارانه پرداختی به آرد و قیمت بالای آن در کشورهای منطقه و افزایش شدید قیمت جهانی گندم باعث شده قاچاق آرد و فروش غیرمجاز آرد یارانه‌ای در خارج از سیستم توزیع حمایتی در ماه‌های اخیر به طور قابل‌توجهی افزایش پیدا کند.
🔰عملیات الثأر للشیخین داعش پایان یافت! عملیات “الثأر للشیخین” گروه تروریستی داعش که از تاریخ ۳۰ فروردین ماه آغاز شده بود پس از ۱۵ روز پایان یافت. داعش ادعا کرده است که در نتیجه این عملیات ۷۲۶ تن از جمله ۲۳ فرمانده در کشورهای سوریه، عراق، افغانستان، پاکستان، نیجریه، سومالی، مصر، کنگو، نیجر و... کشته و زخمی شدند. افزایش چشم‌گیر فعالیت‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی گروه داعش همزمان با این عملیات نیز جالب توجه بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢افشای اختلاس پول‌های ایران در بزرگترین بانک کره و ۱۰ سال سکوت دولت این کشور درباره این اختلاس ♦کیم سانگ هونگ، وکیل کره‌ای: بعد از شکایت ایران از کره‌جنوبی برای دریافت پول‌های بلوکه شده و تاییدیه آمریکا، متوجه شدیم این پول‌ توسط یک کارمند بانک ووری اختلاس شده است! ♦این غفلت ۱۰ ساله نشان از این می‎دهد که یا هیچ کنترلی وجود ندارد و یا بسیار ضعیف است!
🔴ورود داعش به کشمیر؟ این نقاشی دیواری دیروز در کشمیر تحت اشغال هند دیده شد که در آن نوشته شده است شیعیان کافر هستند و نماد داعش در زیر آن دیده می شود. این اولین بار در دهه‌های درگیری کشمیری است که گرایشی ضد شیعه در کشمیر دیده می‌شود، زیرا هم شیعیان و هم سنی‌های کشمیر طی سال‌ها در مخالفت خود با اشغال هند متحد بوده‌اند. اگرچه در چند دهه گذشته شورش مسلحانه علیه هند عمدتاً توسط اکثریت سنی رهبری می شود و اقلیت شیعه کشمیر مستقیماً در آن دخالت ندارند. همچنین در کشمیر هیچ پیش‌ زمینه ای از داعش وجود نداشت، اگرچه کانال رسمی تلگرامی داعش قبلاً ادعای چند حمله را به عهده می‌گرفت که بسیاری از آنها جعلی بودند. جالب است بدانید که دولت قبلی پاکستان، عمران خان، قبل از برکناری توسط مداخله ادعایی ایالات متحده، هند را به اداره اردوگاه های داعش در پرونده امنیت ملی خود متهم کرده بود. در این پرونده آمده است: «هند ممکن است با تزریق این داعشی‌های آموزش‌دیده دولتی، پیوند جنبش آزادی کشمیر را با تروریسم بین‌المللی ایجاد کند تا مبارزه آزادی کشمیری‌ها را بد جلوه دهد و جنایات خود را به عنوان عملیات ضد تروریستی توجیه کند». چه بسا هند در تلاش است تا به ناآرامی‌های فرقه‌ای در کشمیر دامن بزند تا اهداف اشغالی خود را پیش ببرد یا هر چیز دیگری، یک چیز واضح است که شیعیان کشمیری با روزهای سختی روبرو هستند، زمانی که در آن باید هوشیار و استوار باشند تا از خود و بافت فرقه‌ای کشمیر محافظت کنند.
30.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درسی که خانواده سعودی از الیگارشی های روسی گرفتند+رپورتاژ وال استریت ژورنال برای محمد بن سلمان
💢انقلاب برای ایستادگی در مقابل غول رسانه‌ای و لجن پراکنی دشمن *مکبر* روشن ضمیر و آتش به اختیار میخواهد. ✍🏻به قلم مازیار هاشمی ◀️ در این روزها که بحث برداشتن یارانه آرد و گرانی ماکارونی داغ شده است عده ای متاسفانه وارد بازی رسانه ای دشمن شده‌اند و در این عملیات روانی خواسته یا ناخواسته به پیاده نظام آنها مبدل شده و دولت را از چپ و راست شمشیر می‌زنند. ◀️در چنین شرایطی لازم هست افراد دلسوز و دشمن شناسان بصیر به این میدان فتنه ورود کنند و به اقناع سازی گسترده در سطح جامعه بپردازند. ◀️نقدها به دولت سیزدهم از این جهت که می‌توانست در کار رسانه‌ای قوی تر عمل کند درست می باشد. و بایستی با یک تیم رسانه‌ای قوی چیستی، چرایی و چگونگی این اقدام برای مردم شرح داده می‌شد.اما متاسفانه اینطور عمل نشد و خوراک رسانه های دشمن برای وارونه نشان‌دادن ماجرا و عملیات روانی کلید خورد. ◀️این موضوع پیش آمده از جهاتی به عدم تبیین نیروهای انقلابی از نقاط قوت و دستاورد های دولت در این ۸ ماه بر می گردد. اگر دلسوزان واقعی در عرصه فضای حقیقی و مجازی این موفقیت ها را به نحوه مطلوب شرح میدادند شاید امروز رسانه دشمن نمی توانست تاثیرگذاری آنچنانی داشته باشد. ◀️می گوییم تورم از بین نرفته اما نمی گویبم چطور شد که کشته های کرونایی تک رقمی شده است. نمی گویبم چه شد صف مرغ برچیده شده و سیمان از ۱۴۰ تومان تبدیل به قیمت فعلی شده است. حال می گوییم ماکارونی چنین شد اما نمی‌گوییم بورس چگونه پس از دو سال از ناآرامی درآمده و رو به آرامش می رود. ◀️ به راستی چرا اینها را به خوبی تبیین نکرده‌ایم❓ آیا رسانه دشمن این موضوع را کم اهمیت جلوه داده و ما هم باور کرده ایم? بایستی این نقاط قوت دولت را گفت و تشریح کرد تا اولا با اقناع افکار عمومی موجب نامیدی مردم نشود ثانیا دشمن فرصت خود نمایی و عملیات روانی در عرصه فضای حقیقی و مجازی را نداشته باشد. ◀️اما در زمینه هجمه های اخیر به دولت حلقه مفقوده ای مشاهده می گردد که همان حلقه میانی جریان مردمی و حزب اللهی است. موفق شدن دولت و تحقق دولت اسلامی به رئیس جمهور و تعدادی وزیر نیست همه مدیران کوچک و بزرگ نیروهای دلسوز که در دل گرو اسلام و انقلاب دارند دولت اسلامی را می‌سازند و این نیروها هستند که باید روشنگری در سطح جامعه را انجام داده و به معنای واقعی کلمه جهاد تبیین کنند. ◀️دولت به جریان مردمی و حزب اللهی برای ورود و اقناع افکار عمومی در همه زمینه ها نیاز دارد و مبحث رسانه در راس این مهم است و سربازان جنگ نرم میبایست با تمام قوا وارد این میدان جهاد شوند و دشمن را همچنون عرصه های دیگر ناامید کرده و اراده عمل را از آن ها سلب کنند.
🔰 حقه‌ی سعودی‌ها در آزادی اسرای یمن برملا شد! ائتلاف سعودی پس از نقض گسترده آتش بس موقت در یمن و عدم تعهد به بازگشایی فرودگاه صنعاء و رفع جلوگیری از ورود کشتی حامل سوخت به یمن، طی اقدامی دروغین مدعی آزاد کردن ۱۶۳ اسیر یمنی شد. نمایندگان کمیته امور اسرای دولت نجات یمن با پی بردن به حقه بازی سعودی‌ها در این موضوع، طی بیانیه‌ای جزئیات این دروغ بزرگ را آشکار کرده‌اند.
🔰 ارسال کاروان تسلیحاتی و لجستیکی ائتلاف آمریکایی به جنوب حسکه 🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” ائتلاف آمریکایی یک کاروان تسلیحاتی و لجستیکی از پایگاه تل بیدر به پایگاه الشدادی در جنوب حسکه اعزام کرد. ائتلاف آمریکایی یک کاروان تسلیحاتی و لجستیکی شامل خودروهای زرهی، توپ‌های کششی، مهمات و تجهیزات لجستیک را از پایگاه خود در منطقه تل بیدر واقع در شمال استان حسکه به پایگاه الشدادی واقع در حومه جنوبی حسکه اعزام کرد. گفته می‌شود نیروهای ائتلاف آمریکایی در حال ذخیره‌سازی و تجمیع تسلیحات در پایگاه الشدادی هستند تا پس از مدتی این تسلیحات را به پایگاه‌های ائتلاف آمریکایی در حومه شرقی دیرالزور و حومه رقه منتقل کنند. شایان ذکر است پایگاه استراتژیک الشدادی در میادین نفتی الجبسه واقع در حومه جنوبی حسکه محل حضور نیروهای آمریکایی و یکی از مهمترین انبارهای تسلیحات و سوخت ائتلاف آمریکایی محسوب می شود. پایگاه الشدادی دارای یک باند فرود به طول ۱۲۰۰ است و عملیات ساخت این باند در اواخر سال ۱۳۹۹ به اتمام رسید
💢 ناگفته‌های قصه گندم و ارز ۴۲۰۰ تومانی - ۱   ۱- اخبار و گزارش‌های مربوط به ماجرای ارز 4200 تومانی و تبعات آن بر اقتصاد، از فروردین 1397، همواره محل بحث رسانه‌ها و کارشناسان بوده است. این موضوع ظرف هفته‌های اخیر، به واسطه‌ گران‌شدن قیمت گندم و روغن مجددا تبدیل به بحث روز شد. هر چند که بانیان آن سوء‌تصمیم بزرگ، با حذف اصل داستان، ژست نگرانی برای معیشت مردم گرفته‌اند و ماجرا را به شکلی تقطیع و تحریف می‌کنند که بتوانند از دولت فعلی، انتقام بگیرند. این جماعتِ تُهی از صداقت، شرافت و مسئولیت‌پذیری، در روزهای اخیر سعی کرده‌اند با کشیدن شکل مار، عوام‌فریبی کنند و دولت را که میراث‌دار سوء مدیریت‌های فاحش آنهاست، ضعیف و ناکارآمد بازنمایی کنند؛ و حال آنکه دولت، کارهای بزرگی در زمینه مهار مرگ و میرهای کرونایی روزانه بیش از 700 نفر، افزایش 30 درصدی صادرات نفت و 40 درصدی صادرات غیرنفتی، تامین بخش مهمی از کسری بودجه 450 هزار میلیاردی، تسویه بالغ بر 50 هزار میلیارد تومانی بدهی دولت سابق، کاهش نرخ تورم سالانه از 60 درصد به 43 درصد، حذف صف‌های کیلومتری واکسن و دارو و مرغ و... انجام داده است. ۲- داستان را باید از فروردین سال ۹۷ تعقیب کرد. پس از تصمیم دولت آقای روحانی مبنی بر اعلام قیمت 4200 تومان برای دلار، روزنامه‌های سازندگی (ارگان حزب کارگزاران) و اعتماد، عناوین اول خود را به این عبارت‌ها اختصاص دادند: «بازگشت جهانگیری؛ معاون اول رئیس‌جمهور به ستاد فرماندهی اقتصاد کشور بازگشته است»؛ و «بازگشت اسحاق؛ اعتماد از حضور مقتدرانه جهانگیری برای حل بحران ارزی گزارش می‌دهد». روزنامه حزب کارگزاران، آن روز در طرح تمام قد صفحه اول خود، معاون اول روحانی را به شکل «سوپرمن» کشیده بود که در حال پایین آوردن قیمت دلار است. اما همان روزنامه، حدود چهار سال بعد (29 دی ماه 1400) از قول آقای مرعشی دبیرکل کارگزاران، تیتر «استخوان در گلو» را برای وضعیت دولت جدید انتخاب کرد. روزنامه اعتماد هم ۲۲ آبان، تحلیل مشابهی را به قلم یکی از محکومان پرونده «جعل نظرسنجی و فروش اطلاعات به بیگانگان» منتشر کرد و تیتر زد: «دلار ۴۲۰۰ تومانی؛ استخوانی در گلوی دولت». همان فرد، یک هفته بعد (30 آذر 1400)، با وقاحت بیشتری که نشان می‌داد مدعیان اعتدال و اصلاحات، دولت جدید را گرفتار چه چالش پیچیده‌ای کرده‌اند، در توئیتر نوشت: «دو پوست موز زیر پای دولت است. اول ادامه دلار ۴۲۰۰ تومانی. دوم حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟»! اینها وابسته به همان طیفی هستند که برخی اعضای نشاندار آن، صراحتا گفتند اقتصاد کشور را مین‌گذاری کرده‌اند و هدف شان رساندن کشور به «نقطه جوش» بوده است! ۳- نقطه پایان نهادن بر تصمیم ویرانگری که در دولت قبل اتخاذ شد، یک ضرورت است. آن تصمیم، قیمت گذاری 4200 تومانی، و واگذاری ناهوشمندانه ارز، از جمله برای واردات کالاها بود. اتفاقی که رخ داد، این بود که دولت وقت، ابتدا خزانه را جارو کرد و 60 میلیارد دلار از ذخائر کمیاب ارزی را در شرایط جنگ اقتصادی بر باد داد. سپس، از سال 1399، به نقطه‌ای رسید که تمام بودجه ارزی اختصاص یافته برای واردات کالاهای اساسی را هزینه کرد و هنگامی که کم آورد، بدون سر و صدا سراغ حذف تدریجی ارز واردات رفت. بنابراین، گرانی گسترده بسیاری از کالاها از همان سال 99 آغاز و در سال 1400 تداوم پیدا کرد. ۴- وقتی دولت رئیسی در اواسط مرداد 1400 روی کار آمد، تمام ارز اختصاص یافته برای واردات کالاهای اساسی، در همان چهار ماه اول سال (چهار ماه آخر دولت روحانی) پیش‌خور شده بود! بر اساس پاسخ روحانی به نامه نوبخت، خزانه در ماه پایانی آن دولت، خالی بود و حتی برخی وزرا و معاونین در جلسه با آقای رئیسی -که هنوز دولتش تشکیل نشده بود- اعلام می‌کردند دولت قادر به پرداخت حقوق کارکنان در شهریور 1400 نیست. سید ابراهیم رئیسی، دولت را نه با خزانه خالی، بلکه با کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیارد تومانی و بدهی ۱۵۰۰ میلیاردی تحویل گرفت. صادرات نفت هم به 400 تا 500 هزار بشکه کاهش یافته و درآمد نفتی شدیدا افول کرده بود که با اهتمام دولت، به 1/5 میلیون بشکه افزایش یافت. در واقع، دولت رئیسی از زیر صفر شروع کرد و نه از صفر. 💢ادامه دارد💢
💢 ناگفته‌های قصه گندم و ارز ۴۲۰۰ تومانی - ۲ ۵- تصمیم ‌سازی‌های غیر کارشناسی و نمایشی دولت مدعی تدبیر، مانند پایین نگه داشتن غیر واقعی قیمت بنزین و سپس سه برابر کردن آن، و یا اختصاص ارز 4200 تومانی و سپس حذف بی‌سر و صدای آن، اقدامات نمایشی پر تناقضی است که بیشتر، برای کتمان کاهش ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم انجام شد و آثار آن تا سال‌ها باقی خواهد ماند. یکی از سوء تدبیر‌ها که اکنون آثار خود را نشان می‌دهد، ترجیح واردات گندم و اختصاص ارز برای آن، به جای خرید از کشاورزان به قیمت مناسب و حمایت از تداوم خودکفایی است. یارانه‌ای که می‌شد صرف حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان ایرانی شود، به جیب تولیدکنندگان خارجی و واردکنندگان رفت؛ و حالا که دنیا با بحران کمبود گندم و مواد غذایی مواجه شده، ما هم باید گرفتار این مسئله باشیم. ۶- نهاد دولت، هم پارسال و هم امسال از سوی مجلس، مکلف به اصلاح ابعاد و پیامد‌های سوء تدبیر سال 97 بوده است؛ هر چند که دولت دوازدهم، حاضر به جبران و اصلاح سوء تدبیر خود نشد. یکی از ابعاد ماجرای واردات با ارز 400 تومانی، پایین بودن محسوس قیمت بسیاری از اقلام، در مقایسه با کشورهای همسایه است که موجب رواج قاچاق شده است. این، دو سر ضرر برای کشور است. کشوری که دارای مضیقه‌های درآمدی ارزی است، با زحمت فراوان، برای واردات و تامین کالاهای اساسی ارز اختصاص می‌دهد، اما محصولات تامین شده، سر از کشورهای دیگر در می‌آورد و ضمنا، نیاز داخلی را متاثر می‌کند. چالش دیگری که ضرورت اصلاح روند را دو چندان کرده، تبعات جهانی جنگ میان روسیه و اوکراین است، دو کشوری که قبل از وقوع جنگ، مجموعا یک سوم (30 درصد) گندم، 75 درصد از صادرات دانه‌های روغنی و 20 درصد ذرت مورد نیاز کشورهای دنیا را تامین می‌ کردند. توقف بخش مهمی از این صادرات، موجب تورم جهانی کم سابقه شده و دامنه آن، در قالب گرانی و کمیابی کالا به کشورهای اروپایی هم رسیده است. در همین شرایط، نرخ تورم در ترکیه، به رقم بی‌سابقه 70 درصد افزایش یافته است. در چنین وضعیتی، طبیعی است که قاچاق از ایران شدت یابد. ۷- نقطه پایان نهادن بر تصمیم اقتصادی خسارت‌باری که چهار سال قبل اتخاذ شد، یک ضرورت است. این‌،به یک جراحی اورژانسی و اجباری شبیه‌تر است، تا جراحی از موضع اختیار و سر فرصت. فرصت، همان سه سالی بود که در دولت قبل سوزانده شد. اما در عین حال، از این ضرورت و اجبار، نباید جراحی به هر قیمت و به هر روش را استنباط کرد؛ چنانکه لیبرال‌های مدعی تعدیل اقتصادی به فاصله سه دهه، در دولت‌های‌هاشمی و روحانی انجام دادند و رکوردهای تورمی را سر سفره مردم آوردند. عوارض هر جراحی، باید پیش‌بینی و مهار شود. در موضوع اخیر، آنچه متاسفانه در 12- 13 سال اخیر مغفول مانده، توزیع هوشمندانه یارانه‌ای است که باید برای دهک‌های پایین اختصاص یابد. در دولت نهم و دهم، موضوع هدفمند‌سازی یارانه‌ها به درستی در دستور کار قرار گرفت، اما متاسفانه از همان زمان تا امروز، یارانه‌ها به شکل مساوی و غیر هدفمند پرداخت شده، و بیش از مردم مستضعف، به دست طبقات برخوردار و پر مصرف و یا رانت‌خواران رسیده است. این ماجرا، در موارد بسیاری درباره یارانه اختصاصی به مصرف کنندگان و تولید کنندگان رخ داد. 💢ادامه دارد💢