نماینده تبریز: چرا باید برای مس سونگون ورزقان در کرمان تصمیم گیری بشه و مستقل نباشه؟
نماینده خوزستان: چرا باید نفت و گاز جنوب برسه به پالایشگاه تبریز، نفت خوزستان خصوصی بشه
نماینده های دیگه:چرا باید...
یطوری دارن در مورد تقسیم ثروتهای مملکت حرف میزنن انگار کشور سالهاست تجزیه شده!😐
تاریخ پهلوی رو ورق بزنی نمیتونی مثل این دو تا دسته گل رو پیدا کنی!!!!!
#شهید_چمران
#حاج_قاسم
🔴 آیتالله سبحانی از روحانی آذربایجانی خواست اعتصاب خود را بشکند
◀️حضرت آیتالله سبحانی در پیامی به حجت الاسلام #حاج_طالع_باقرزاده و همراهان وی در کشور آذربایجان که در اعتراض به اهانت بازجویان سازمان مبارزه با جرایم سازمان یافته وزارت کشور جمهوری آذربایجان به ساحت خداوند و ائمه معصومین علیهم السلام، به اعتصاب غذای شهادت دست زده اند، خواستند که اعتصاب خود را بشکنند.
✍️متن کامل پیام ایشان به این شرح است:
بسمه تعالی
جناب آقای حاج طالع باقرزاده از وضع جنابعالی و سایر همراهان آگاه شدم، لازم است اعتصاب را بشکنید و ان شاءالله فرج از راه دیگر می رسد.
جعفر سبحانی
مقام پنتاگون در واکنش به حضور سه قایق ایرانی در کنار ناو امریکایی:
اصطکاک در تنگه هرمز تصمیمی است که احتمالا از سوی یک افسر ایرانی برای خودنمایی گرفته شده است!
👤 آنتی صهیون: برای خودنمایی یا هر چیز دیگر، باید مشخص شود که ما آقای خلیج فارس ایم
✅ رییس بنیاد شهید: فقط یکی از شرکت های بنیاد شهید ۵ هزار میلیارد تومان اختلاس کرده است
🔻هنوز حجم اختلاسهایی که در بنیاد اتفاق افتاده را نمیدانیم
قاضی زاده هاشمی، رییس بنیاد شهید در گفتوگویی با خبرگزاری تسنیم برای اولین بار از اختلاس ها در این بنیاد گفته است:
متأسفانه در این سالهای اخیر هم که آفتهای زیادی گرفتار شده، مثلاً یک گروه عمدهای از مدیران بانک دی دستگیر شدند و در زندان هستند. هنوز ما حجم خساراتی که وارد شده و اختلاسهایی که اتفاق افتاده را نمیدانیم.
روزهای گذشته مدیرعامل بانک دی فعلی، پیش من بود و گزارش میداد. فقط یکی از شرکتها حدود ۵ هزار میلیارد تومان اختلاس انجام داده است. میگفت آنقدر این موضوع بزرگ بوده که دیگر ما از دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی خواستیم بیایند، ورود کرده و موضوع را بررسی کنند.
🔹️این فقط یک نمونه از بانک دی بود، حالا همین مسائل در مجموعهی کوثر یا در مجموعه صندوق ذخیره شاهد و جاهای مختلفی که اخبارش هر از چند گاهی به گوش میرسد، هم تا حدی وجود دارد. در حالی که این مجموعهی انقلابی، مقدس و وابسته به شهدا، باید پاکترین و تمیزترین سازمان باشد.
🔴 ادعاهای ضد ایرانی بن سلمان و السیسی در بیانیهای مشترک
🔹ولیعهد عربستان سعودی در بیانیه مشترک با رئیس جمهور مصر ادعا کرد که دو کشور از تلاشهای بینالمللی برای آنچه «جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی ایران به سلاح هستهای» خوانده شده حمایت میکنند.
🔴 بن سلمان وارد اردن شد
🔹محمد بن سلمان ولیعهد سعودی با استقبال عبدالله دوم پادشاه اردن لحظاتی پیش وارد این کشور شد.
🔴 ادعای آمریکا: نفوذ مخرب ایران جزو موضوعات مطرح در سفر بایدن به منطقه خواهد بود
🔹سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ضمن تکرار ادعاهای اثباتنشده علیه ایران گفته «نفوذ مخرب» ایران جزو موضوعاتی خواهد بود که بایدن در سفر به عربستان و اسرائیل درباره آنها گفتوگو خواهد کرد.
👤 آنتی صهیون: این سه خبر را در یک راستا بدانید و بخوانید و تحلیل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید: مدیریت بانک دی به کانون سهامداران واگذار خواهد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم #سلام_فرمانده توسط سربازان آذربایجانی سیدعلی که در بهشت معصومه سلام الله علیها ی قم اجرا شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 کسی که میره روستاها خدمت کنه مظهر مجسم آیه قرآنه!
🔸 مستند #اینجا_تهران_نیست؛ روایتی از 19 روز اردوی جهادی تهرانیها در محرومترین مناطق استان سیستان و بلوچستان و سبک زندگی جهادی
shabnameh882.mp3
10.58M
💢صحبتهای مادورو درباره مسیح و خاطره از رهبر ایران درباره فیدل کاسترو و چاوز
♨️شبنامه
♦️ مادورو: مسیح اگر در بین ما بود قطعا علیه امپریالیسم قیام میکرد / ما روحیه ضد استکباری را از او داریم / در این سفر رهبر ایران خاطره ای را برایم نقل کرد درباره معجزهای که چاوز و فدیل دیدهاند / آقای تحلیلگر
🔴توافق کابل و تهران برای پرداخت حقآبه ایران بر اساس معاهده هیرمند
🔹وزارت آب و انرژی طالبان از توافق با ایران در خصوص حقآبه هیرمند خبر داد.
🔹رئیس آبهای فرامرزی طالبان گفت:« با هدف پرداخت حقآبه، قرار است تأسیسات مشترک و ابزار سنجش آب ساخته شود.
🔹طرفین در نشست اخیر در تهران بر ضرورت اجرای کامل معاهده میان ایران و افغانستان تأکید کردند و در حال حاضر مشکل در سه نقطه است که از این نقاط آب به طرف ایرانی تحویل داده میشود».
یادداشت_کوتاه
🔹 ترویج احساس بدبختی!!
✍دکتر قاسم حبیبزاده
🔻 فرد یا جامعهای که احساس بدبختی دارد، امیدی به آینده نخواهد داشت، لذا تلاشی برای بهبود اوضاع خود نخواهد کرد. عملکرد رسانه هایی چون BBC و برخی بدخواهان داخلی دقیقا در راستای ایجاد حس بدبختی در جامعه و یاس و اندوه آفرینی است.
🔸به عنوان مثال رسانه فوق قریب به ۱۰۰ پست و گزارش خبری از واقعه دردناک متروپل برای گسترش و تعمیق غم و اندوه و ناامیدی در جامعه منتشر میکند، همچنانکه با بایکوت کامل اخباری مانند صفر شدن مرگ و میر ناشی از کرونا و تجمع های شادی آفرین چند ده هزار نفری و ۱۰۰ هزار نفری "سلام فرمانده"، در جهت جلوگیری از انتشار اخبار امید بخش و نشاط آفرین، عمل میکند.
🔺 واقع نگری، انتقال اخبار خوب به یکدیگر، ترویج نشاط و شادابی به بهانه های اندک در جمع های کوچک و بزرگ، یادآوری موفقیت های بزرگ مانند شکست کرونا همراه با پخش سرود های حماسی، پرهیز از ضریب دهی به اخبار منفی در فضای مجازی و محاوره های دوستانه و ...، از جمله اقدامات مقابلهای با راهبرد ناامید سازی و اندوه آفرینی دشمنان ملت ایران خواهد بود.
👤 بیانات جناب آقای دکتر #منوچهر_محمدی مدیر گروه علوم سیاسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در جمع اساتید و دانشپژوهان گروه علوم سیاسی
باسمه تعالی
✅ دانش سیاست همه چیز در درون خود دارد: جامعهشناسی، مدیریت، اقتصاد، بینالملل، فرهنگ و ...؛ امام ره میفرمود: والله اسلام همهاش سیاست است، نفرمود که اسلام همهاش اقتصاد است. به همین دلیل هر اتفاقی میافتد معمولا به سراغ دانشآموختگان و سیاسمتداران میآیند که علت چیست؟
✅ برای اینکه تحلیلگر خوبی در این عرصه باشید باید به نکاتی توجه کنید:
1️⃣ خودتان اتفاقات را رصد کنید و بهروز باشید؛ اولین مسئله، دادهها و دیتاها است.
2️⃣ رابطهی حوادث و اتفاقات را برقرار کنید؛ هیچ حادثه سیاسی در خلأ به وجود نمیآید، در جامعه مجموعهای از وقایع رخ میدهد که بههم مربوطاند و زمنیههایی، حوادث و پدیدهها را به وجود میآورند.
3️⃣ هر حادثه و پدیدهای را در درون چارچوب کلان ببینید؛ دو روش استقرایی و قیاسی وجود دارد؛ روش استقرایی از جزء به کل و قیاسی از کل به جزء تحلیل میکند؛ تجربه و واقعیتهای موجود نشان میدهد روش قیاسی درستتر و به حقیقت نزدیکتر است.
4️⃣ به عصر و زمانی که در آن زندگی میکنید توجه کنید؛ بهویژه توجه به این نکته که ما در دوران بعد از انقلاب زندگی میکنیم و این مسئولیتهای ما را مضاعف میکند. مخصوصا که ما دشمنان قسمخوردهای داریم که می خواهند سر به تن انقلاب نباشد.
5️⃣ بازخوانی تاریخ انقلاب؛ 43 سال از انقلاب گذشته و این خود تاریخی گسترده و وسیع است. باید این تاریخ را بشناسیم که بر سر انقلاب چه گذشته است و با توجه به آن، نسبت به آینده پیشبینی داشته باشیم.
6️⃣ نگاهتان به آینده، بدبینانه نباشد؛ دشمنان ما از ابتدای انقلاب میگفتند دو ماه، شش ماه و ... انقلاب تمام میشود و امروز بعد از 43 سال ایران اسلامی هر روز قویتر و پیشرفتهتر از دیروز شده است و این درخت هر روز تناورتر میشود و دشمنان آن ضعیفتر. در این شرایط خود را بسیج کنید تا بتوانید از عهده این رسالت برآیید، انقلاب را در منبر و کلاسها به شکل درست و مطلوب بیان کنید. اشکالات در همه جا هست ولی حرکت رو به پیشرفت است.
7️⃣ به مسائل بینالمللی توجه کنید؛ بسیاری از وقایعی که در حوزههای مختلف در کشور ما رخ میدهد تابعی از تحولاتی است که در عرصه بینالملل رخ میدهد.
8️⃣ توجه کنید بین نظام و انقلاب تفاوت است؛ اینها دو مقولهی متفاوت هستند. انقلاب یک حرکت و جنبش است که اساس آن به سه رکن رهبری، مردم و مکتب است. نظام یک ساختار و چارچوب است که مبتنی بر قانون اساسی شکل گرفته است و البته چه بسا اشکالاتی هم داشته باشد که این ربطی به انقلاب ندارد. تا زمانی که مکتب، رهبری و مردم هستند، انقلاب هم هست. بیشتر اشکالاتی که به انقلاب نسبت میدهند، اشکالاتی است که به نظام است و نظام تشکیل شده از قوای گوناگون است. بنابراین باید اشکال را در جای خود دید و بررسی کرد. دولتها میآیند و میروند و اشکالاتی هم بر آنها وارد میشود، اما انقلاب همچنان پابرجا خواهد بود.
9️⃣ در تحلیلها انقلاب را با انقلابهای دیگر مقایسه کنید؛ به جرأت میگویم انقلاب ما یک انقلاب استثنایی و یک معجزه الهی بود. این انقلاب در عین توجه به پیشرفتهای مادی، ندای حاکمیت معنویت در جهان را سر داده است و در این مسیر گامهای بلندی برداشته است.
🔟 سعی کنید به صورت محتوایی انقلاب را خوب بررسی کنید؛ تحلیل انقلاب باید در چارچوب اسلامیـالهی باشد. به جای اینکه از منظری سکولاریستی انقلاب را تحلیل کنیم باید حتما از دید اسلامی بنگریم تا شناختی واقعی به دست آوریم.
🔴خوش چشم: جنگ ارادهها در وین تا دو ماه دیگر ادامه خواهد داشت
🎤«مصطفی خوش چشم» کارشناس مسائل بینالملل میگوید: «مذاکرات را میتوان به دو بخش تقسیم کرد: بخش اول در اتاق مذاکره و بخش دوم استفاده از انواع ابزارهای تروریستی برای کسب امتیاز از ایران است. ما در ماههای گذشته در یک جنگ اراده با طرف آمریکایی قرارگرفتهایم. با افزایش قیمت انرژی در جهان و با طولانی شدن جنگ اوکراین، پیشبینی میشود با نزدیک شدن به ماههای پاییز و تقاضای بیشتر برای خرید نفت، قیمت حاملهای انرژی در جهان بالاتر برود؛ بنابراین وضعیت بازارهای غربی رو به وخامت بیشتری خواهد گذاشت و دراینبین زمان به نفع ایران است. طرف آمریکایی از تمامی ابزارهای خود در این جنگ ترکیبی استفاده میکند و پیشازاین نیز بهره برده است اما باید گفت دوران اوج اثرگذاری چنین ابزارهایی گذشته است؛ اما در مقابل طرف ایرانی اهرمهای فشار خود را در حوزه هستهای، منطقهای، موشکی و مهاجرین دارد و میتواند از اینها بهصورت حداکثری در برابر طرف غربی استفاده کند تا در جنگ ارادهها پیروز شود. احتمالاً از اواسط تیر یا مردادماه بهتر بتوان نتیجه ارادهها را دید؛ اما با توجه به انتخابات میاندورهای در آمریکا از یکسو و از سوی دیگر تداوم جنگ اوکراین و نزدیک شدن به فصل پاییز و افزایش تقاضا برای نفت، آمریکاییها بهخوبی متوجهاند که زمان زیادی برای دستیابی به توافق با ایران ندارند. آمریکاییها تمام تحریمهایی که میتوانستند در بخشهای مختلف را اعمال کنند به کار گرفتهاند. یکی از دلایلی که بایدن در حال حاضر تحتفشار قرار دارد، همین واقعیت است که هیچ اسلحه جایگزین و ابزار استفادهنشدهای را باقی نگذاشته است تا با استفاده از آن بتواند در جنگ ارادهها پلن ب برای خود بسازد».