eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
187هزار عکس
169.6هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براندازان فردای آزادی جشن زنده سوزی خواهند داشت! 🔹امیر فخرآور - مزدور برانداز: یه لیست از افرادی که باید اعدام و سلاخی بشن آماده کردیم. خیلیا رو هم باید زنده آتش بزنیم(رقص آتش) 🔹وریا امیری هم قبلا گفته بود زنده آتش زدن مخالفین خیلی هم خوبه دینی که میخوان پساجمهوری اسلامی ارائه کنن داعـش باید جلوی اینا لنگ بندازه! این وحوش حالا نگران اعدام شدن :)))
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 یک قاچ از مستند ❕هویدا بعد از ۱۳ سال نخست وزیری به زندان رفت ... دو تا حالت بیشتر ندارد: یا من شریک جرم او هستم ، یا ۱۳ سال در غفلت بودم و هیچی از مملکت داری نمیدانستم !
هدایت شده از mesaghمیثاق
16.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سیرک برانداز‌ها عالی بود، حتما ببینید👌😂
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 احیاگر علوم انسانی اسلامی! ✍🏻 یکی از کاربران فضای مجازی در واکنش به عصبانیت برخی از مدعیان اصلاحات نسبت به نامگذاری روز ارتحال حضرت علامه مصباح یزدی(ره) به عنوان روز علوم انسانی اسلامی، نوشت: ♨️ عصبانیت از استادِ فکر و فیلسوفِ گفتگو "حضرت علامه مصباح(ره)" قابل درک است... ‼️ اما همه می دانند علوم انسانی جدید، نوعی مذهب است؛ اگر "علوم انسانیِ اسلامی" ترکیبی نادرست است، پذیرش آن در حد نگاه متفکران مسلمان نیز نوعی کلاهبرداری به نفع غرب است! ♨️ چون می گویید: نوعِ اسلامی را فقط مطالعه کنید امّا نوعِ غربی را در جامعه به کار بندید!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰ظلم قوه قضائیه و ظلم به قوه قضائیه🔰 👈ستایشی: قوه قضاییه نسبت به افراد شاخص مدارا کرد سخنگوی قوه قضاییه: 🔹اگر بر احکام قطعی دادگاه‌های صالح قوه قضاییه، کسانی بحثی و نقدی دارند ما بارها گفتیم نقد منصفانه را پذیرا هستیم و اگر اشکالی هم باشد مورد توجه قرار می‌دهیم. 🔹اگر نگاهشان تشویش اذهان عمومی نسبت به احکام صادره باشد گفته‌ایم که ظلم به دستگاه قضایی ظلم به قانون است و آن را نمی‌پذیریم. 🔹نسبت به افراد شاخص دیدید چقدر قوه قضاییه مدارا کرد و واقعا روان مردم را بهم ریختند و نظم جامعه مختل کردند که قابل پذیرش نیست. /منبع: تسنیم. ✍️ : ظاهرا آقای سخنگوی قوه قضائیه متوجه نیست که صراحتا اعتراف می کند دستگاه عدلیه تبعیض روا داشته و علت آن هم شاخص بودن آن افراد است. 🔻 یعنی اگر یک فرد شاخص در دستگاههای کشور، جریانهای سیاسی، دانشگاه و حوزه تخلف و جرمی مرتکب شود با او مدارا می‌شود چون در منطقه امنی به نام شاخص بودن است و وابستگی به یک جریان یا جایگاه مهم برایش مصونیت‌آور است و قوه قضائیه می ترسد به اتهام یا جرمش رسیدگی کند. 🔻در مقابل اگر یک شخص در مرتبه پایینتر اجتماعی باشد و همان اتهام یا نقد را وارد کند قوه قضائیه مدارا نمی کند. 👈 در این ایام بیشترین تخریب و هجمه علیه قوه قضائیه توسط اشخاص و جریانهای شاخص اتفاق می افتد نه مردم عادی. 🟢مردم عادی حتی سلبریتی های نمی دانند که فرق تخییر حاکم با اولی بودن تناسب حکم با شدت جرم چیست و نمی‌دانند که تخییر حاکم به ظاهر اولیه آیه نزدیکتر است و حداقل دو روایت صحیحه آن را تایید می کند و موافق مشهور است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️آزادی در راستای پیروی از هوای نفس، ما را از آزادی مطلق باز داشته است 🔹آزادی در راستای پیروی از ، ما را از آزادی مطلق باز داشته است. آزادی در شهوات و جهات حیوانی ما را از عبودیت کامله، که کنه آن ربوبیت است، بازداشته است. «أَلْعُبُودِیةُ جَوْهَرَةٌ کنْهُهَا الربُوبِیةُ؛ بندگی، گوهری است که کُنه (ذات) و حقیقت آن ربوبیت است». [مصباح‌ الشریعة، ص ٧] 📕در محضر بهجت، ج٣، ص٢۴٢ منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت‌ الله العظمی بهجت (ره)
هدایت شده از mesaghمیثاق
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨ ✨ ⭕️آزادی زن در غرب 🔹از روزی که اروپایی ها، صنایع جدید را به‌ وجود آوردند - در اوایل قرن نوزدهم که سرمایه‌داران غربی کارخانه‌های بزرگ را اختراع کرده بودند - و احتیاج به نیروی کار ارزان و بی‌توقع و کم‌دردسر داشتند، زمزمه‌ی را بلند کردند؛ برای این‌که را از داخل خانواده‌ها به درون کارخانه‌ها بکشانند؛ به عنوان یک کارگزار ارزان از او استفاده کنند، جیب های خودشان را پر کنند و زن را از کرامت و منزلت خود بیندازند. امروز آنچه که به عنوان آزادی زن در مطرح است، دنباله‌ی همان داستان و همان ماجراست. 🔹لذا ظلمی که در فرهنگ غربی به زن شده است و برداشت غلطی که از زن در آثار فرهنگ و ادبیات غرب وجود دارد، در تمام دوران تاریخ بی‌سابقه است. در گذشته هم در همه جا به زن ظلم شده است، اما این ظلم عمومی و فراگیر و همه‌جانبه، مخصوص دوران اخیر و ناشی از است. را به عنوان وسیله‌ی التذاذ مردان معرفی کردند و اسمش را «آزادی زن» گذاشتند! در حالی که به واقع آزادی مردان هرزه برای تمتع از زن، و نه آزادی زن بود. نه فقط در عرصه‌ کار و فعالیت صنعتی و امثال آن، بلکه در عرصه‌ هنر و ادبیات هم به زن ظلم کردند. 🔹شما امروز، در داستانها، در رمانها، در نقاشیها، در انواع کارهای هنری نگاه کنید، ببینید با چه دیدی به نگریسته می‌شود؟ آیا جنبه‌های مثبت و ارزشهای والایی که در زن هست، مورد توجه قرار می‌گیرد؟ آیا آن عواطف رقیق، آن مهربانی و خوی مهرآمیزی که خدای متعال در زن به ودیعه گذاشته است - خوی مادری، روحیه‌ی نگهداری از فرزند و تربیت فرزند - مورد توجه است یا جنبه‌های شهوانی و به تعبیر آنها عشقی؟ (که این تعبیر غلط و نادرستی است. این شهوت است نه عشق!) زن را این‌گونه خواستند پرورش و عادت دهند: به‌عنوان یک موجود مصرف‌کننده. مصرف کننده‌ی دست و دل باز و کارگر کم‌توقع و کم‌طلب و ارزان. بیانات مقام معظم رهبری ۷۱/۹/۲۵ منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️مسئولیت خطیر معلمان در تربیت دانش آموزان 🔹همه معلمین در فکر این باشند که خودشان را تهذیب کنند، باید خود را مهذب کنند تا حرفشان در دیگران اثر کند. معلمین و همه کسانی که در شغل معلمی به سر می‌برند باید بدانند که شغلشان بسیار مهم است؛ باید توجه کنند که بچه‌ها را از ابتدا خوب بار بیاورند، که دانشگاه دیر است. معلمین باید احساس کنند که پیش خدا مسئولند، اگر بچه‌ها بد تربیت شوند اینها هم مسئولند، اگر در این مورد من و شما هم سکوت کنیم مسئولیم. بیانات حضرت امام ۶۳/۱۲/۲۸ منبع: وبسایت روح الله (ره)
هدایت شده از mesaghمیثاق
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨ ✨ ⭕️تهاجم فرهنگی (بخش دوم) 🔸 ، سیستمی است که برای تهی‌سازی هویت اجتماعی از هرگونه محتوا، گام بر می‌دارد و جامعه را به‌سوی از هم‌پاشیدگی سوق می‌دهد تا مردم را به انسان‌هایی بدون‌ وطن، امت و دولت تبدیل کند. و آن‌چه امروز در فرهنگ عصر ما، به غرب نسبت داده می‌شود دارای یک بار منفی است، که همان آثار ضد‌ معنوی‌، ضد‌ اسلامی و ضد‌ الهی است که در تمدن غرب و فرهنگ آن‌ها به‌وجود آمده است. 💠چگونگی شکل‌گیری تهاجم فرهنگی 🔹بعد از جنگ جهانی دوم، جنگ سرد به‌ عنوان عمده‌ترین چالش بین دو ابر‌قدرت آمریکا و شوروی‌، تعریف و بازشناسی شده، [۱] اما در این رویا‌رویی بزرگ روند مهم و تعیین‌کننده‌تری نیز وجود داشت که به دور از چشمان حریف و توسط آمریکا شکل گرفت و آن جنگ سرد فرهنگی بود. [۲] در سال ۱۹۴۹م، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با حضور آمریکا و کشورهای اروپای غربی با هدف مقابله با قدرت نظامی شوروی شکل گرفت. در‌ این‌ میان ، استراتژی فرهنگی ناتو می‌باشد. سازمان سیا در مقام وزارت فرهنگ بلوک ‌غرب عمل می‌کرد و یکی از مهم‌ترین اقدامات آن تأسیس کنگره‌ی آزادی فرهنگی بود که در ژوئن ۱۹۵۰م‌ با حضور بیش‌از یکصد نویسنده از سراسر جهان در برلین گشایش یافت. [۳] از مهم‌ترین اقدامات کنگره‌ی آزادی فرهنگی، ایجاد تشکیلات روشنفکری در پاریس، برلین و لندن با صرف پول‌های کلان بود. امروز نیز مشاهده می‌شود دنیای غرب به‌صورت غیر رسمی، این سازمان را در حوزه‌ی فرهنگ ایجاد کرده و ناتوی فرهنگی را شکل داده است. [۴] 💠اهداف تهاجم فرهنگی 🔹در سال‌های اخیر، جریان حاکم بر اروپا و آمریکا، طرح خاورمیانه‌ی بزرگ را با هدف مقابله با حرکت جهانی اسلام و جنبش‌های اسلامی، محوریت بخشیدن به اسرائیل و توسعه‌ی خاورمیانه، در آسیا و آفریقا طراحی کردند. [۵] غرب با اشتعال عراق و افغانستان نشان داد که هدف از هجوم‌شان (ناتوی فرهنگی)، ترویج سکولاریسم در منطقه با شعار جدایی دین از سیاست، استحاله‌ی فرهنگ‌های ملی و جایگزین آن با فرهنگ مبتدل غربی، ترویج خرافات لا‌ابالی‌گری و اباحی‌گری است. [۶] 💠قلمرو تهاجم فرهنگى غرب‌ 🔹قلمرو و حیطه‌ی نفوذ تهاجم فرهنگى، تمامى ارزش‌ها، نظام‌ها، فرهنگ‌ها و نمودهاى یک جامعه را شامل مى‌شود. [۷] در ، هم به ریشه‌ها و سرچشمه‌ها حمله مى‌شود و هم به ساقه و برگ و میوه‌ها دست‌برد زده مى‌شود. گرچه غارت میوه‌ها مشهودتر است، لیکن خشکاندن ریشه‌ها خطرناک‌تر است، چرا‌ که در ، تحول و دگرگونى باورها، ایده‌ها و گرایش‌ها، اصلى‌ترین و اساسى‌ترین هدف مهاجمان است. [۸] ... پی نوشت‌ها؛ [۱] نقیب‌زاده، احمد؛ تاریخ روابط دیپلماسی‌، ص ۱۸ تا ۲۴ [۲] استونرساندرس، فرانسیس؛ جنگ سرد فرهنگی‌، ص ۲ [۳] صانعی‌خوانساری، فاطمه؛ تمدنی نو در هزاره‌ جدید، ص ۴۶ [۴] همان‌، ص۷۹ [۵] سخاوتمند، معین؛ سیاست و حکومت در اروپا‌، ص ۱۸ [۶] کاملی، رحمن؛ فرهنگ مقلد، فرهنگ مهاجم، مجله دانشکده علوم انسانی، ش ۱۲، ص ۸۳ [۷] برگزیده‌ سخنان مقام معظم رهبری‌، دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها‌، ص ۷۸ [۸] همان‌، ص ۴۶ نویسنده؛ مرتضی اشرافی منبع؛ وبسایت پژوهشکده باقرالعلوم(ع)
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️تفاوت نداشتن مرد و زن در ارزشهای الهی و انسانی در نگاه اسلام 🔹نگاه اسلام این است که زن و مرد از لحاظ ارزش های انسانی برابرند: إِنَّ المُسلِمينَ وَالمُسلِماتِ وَالمُؤمِنينَ وَالمُؤمِناتِ وَالقانِتينَ وَالقانِتاتِ وَالصّادِقينَ وَالصّادِقاتِ وَالصّابِرينَ وَالصّابِراتِ... تا آخر؛ مرد مسلمان و زن مسلمان در مورد ارزش های الهی و انسانی هیچ تفاوتی با همدیگر ندارند. وظایف مشترکی هم هر دو دارند؛ وظیفه‌ی امر به ‌معروف مشترک است، وظیفه‌ی خدمت مشترک است، وظیفه‌ی جهاد فی‌سبیل‌الله [برای] هر کدام به نوعی مشترک است، مربوط به مرد یا مربوط به زن ویژه نیست. 🔹هر کدام هم وظایف ویژه‌ای دارند؛ زن وظایفی دارد، مرد وظایف ویژه‌ای دارد که خدای متعال به خاطر اداء همین وظایف ویژه، ترکیب ساختمان جسمی و روحی آنها را هم متناسب با آن وظیفه بنا کرده و خلق کرده؛ بنابراین این نگاه اسلام و نگاه جمهوری اسلامی به زن است، و ما به این نگاه افتخار میکنیم؛ ما سر تا پا اعتراض به منطق غربی و روش غربی و سبک زندگی غربی در مورد زنیم؛ معتقدیم آنها به زن دارند ظلم میکنند. بیانات مقام معظم رهبری ۹۹/۱۱/۱۵ منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له