هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدئویی دیگر از بی خانمان ها در ایالات متحده و نیمه تاریک این کشور
🔺تگزاس، کالیفرنیا، پورتلند، نیویورک، فیلادلفیا و برخی شهرهای بزرگ دیگر از فقر و اعتیاد و بی خانمانی رنج می برند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴قاچاق زنان و کودکان یک امر فزاینده در غرب
🔶بنده از تمام کسانی که ببینده رایگان شبکه بی بی بی سی هستند سوالی دارم؟
حجاب زنان ایرانی مساله دردناکی است یا قاچاق زنان غربی؟
چرا دولت های غربی پول شبکه های فارسی را صرف مبارزه با قاچاق زنان و کودکان خود نمیکنند و صرف هزینه مدیریت این شبکه و حقوق کارمندانش میکنند؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ فاکس نیوز: بیست هزار بی خانمان در شهر نانسی پلوسی زندگی می کنند
🔹 اگر فکر می کردید وضع پورتلند خرابه، یک نگاه به سان فرانسیسکو بیاندازید بیست هزار بی خانمان در شهر نانسی پلوسی زندگی می کنند و این شهر همچون لانهای برای مواد مخدر شده
🔹 هرجایی که می بینی یا درحال تزریق مواد هستند یا در پیاده رو اُوِردز میشوند....
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افول دموکراسی آمریکایی به استناد آمارهای جهانی؛ امروز همه اندیشمندان دنیا از جهان پساآمریکا میگویند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ انسان دوستی مردم نایس آمریکا
هدایت شده از mesaghمیثاق
📸 مردم انگلیس برای در امان بودن از زمستان سخت به مدفوع گربه روی آوردند!
✍️به نقل از روزنامه انگلیسی "تلگراف": خانواده ها مدفوع گربه ها را برای گرم کردن خانه ها در میان کمبود چوب می سوزانند.
🔺اروپا از قیمت های بالای انرژی رنج می برد و موضوع در حال تبدیل شدن به کمبود منابع دیگر است که در صورت عدم توسعه سریع جایگزین ها، نوید آینده ای تاریک را خواهد داد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
📸 آب های مخلوط به گاز در منازل شهروندان آمریکایی!
🔺تحقیق 9 ماهه توسط گاردین با نمونه برداری از آب لوله کشی در سراسر ایالات متحده نشان داده که این آب ها حاوی آرسنیک، سرب و مواد شیمیایی سمی است!
🔺همچنین بسیاری از آمریکایی ها فیلم هایی فرستاده اند که نشان می دهد آب لوله کشی آنها به دلیل شکستگی خطوط گازی در منطقه، قابل اشتعال است!
آب گازدار😁
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 سلبریت های خارجی درباره آزادی زن غربی چه میگویند؟
گمان کردید در غرب همه از این شعارهای زن زندگی حمایت میکنند. نه خیلی ها منتقد آزادی هایی هستند که زنانگی را از بین برده است.
این صحبت های جالب وارگ ویکرنس موسیقی دان معروف است
🔶زنان مدرن دیگر غذا نمیپزند وبچه نمیخواهند دیگر خون گرم و مرتب و دوستار طبیعت نیستند مثل زنانی نیستند که بیشتر وقتشان را با خانواده میگذراندند.
احتمالا آنها بیش از اندازه مستقل و زمخت شده اند برای داشتن یک زندگی مشترک. تنها چیزی که زنان مدرن برای مرد و زندگی مشترک دارند، تنها رابطه جنسی است، آنها به جای اینکه به عنوان یک زن کدبانو دوست داشته شوند،به عنوان دوست دخترهای جنسی معرفی میشوندو از لحاظ روانی بسیار آشفته هستند که بیشتر درآمدشان صرف لباس و جراحی های ظاهرشان میکنند تا بیشتر جذاب به نظر برسند، آنها هیچ قابلیت دیگری برای جذابیت ندارند، این نتیجه آزادی زنان است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ یک تجربه رایگان که برای ما گران تمام شد!
🔹چند وقت است کسی مطالبهای از مالیات آستان قدس ندارد؟ چندوقت است کسی برایش مهم نیست که غذا و اقلام آستان قدس کجاها توزیع میشود؟ چند وقت است که کسی سوالی از عملکرد شرکتهای آستان قدس ندارد؟
🔸چندوقت است دیگر کسی روی وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی و مدیریت پیچیده شستا حساس نیست؟ اخرین باری که عملکرد صولت مرتضوی را بررسی کردید کی بود؟ در زمان عبدالملکی چگونه بودید؟
🔹چند روز قبل یک آقایی رئیس دیوان محاسبات شد که بود؟ از کجا آمده بود؟ کسی نکته و اعتراضی داشت؟ دو هفته فضای مطبوعات را درگیر کرد؟ سابقه رییس جدید دیوان محاسبات را میدانید؟ بررسی کردهاید؟
🔸در مرکز پژوهشهای مجلس چه خبر است؟ آخرین بار کی بررسی کردهاید؟ دیگر نسبت به مدل و ساختار و سازوکار و اضافه و کم شدن آدمها نکتهای ندارید؟ چند نفر همین الان بدون سرچ کردن اسم رییس مرکز را میدانیم؟ زمان زاکانی چقدر اخبار مرکز پژوهش را دنبال میکردیم؟
🔹در دولت روحانی در اوج تلاطم قیمت ارز و.. چقدر از وزیر اقتصاد شنیدید؟ چقدر در رسانه از آن حرف زدیم؟ حالا چطور؟
🔸رییس فعلی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا کیست؟ دارد چه میکند؟ قبل از سعید محمد که بود؟ او چه میکرد؟ کجاها میرفت؟
🔹سازمان محیط زیست در زمان معصومه ابتکار مهمتر بود یا در زمان سلاجقه؟
ده جور مثال دیگر در ذهنم هست...
➖حرف چیست؟
🔸میخواهم بگویم نصف بیشتر دعواهایی که بر سر آدمها و ارگانها میبینید نه به خاطر رسالت ذاتی و عملکرد آن نهاد، که ریشه در سابقه آدمها با یکدیگر دارد، جناحبندی و قبیله بازی که مثلا نخبگان با هم دارند و سرریز آن دعوا در سطوح خرد و کلان میشود خوراک انتقادی من و شما، میشود ماموریت ما، میشود رسالت ما.
🔹چه آرمانها و اهداف و نیتهای پاکی خرج این دعواها میشود، چه انسانهای دغدغه مندی ذبح میشوند پای این منازعات، چه انسانهای شریفی که سیاه لشکر میشوند و خودشان را سرمایه چانهزنی میکنند برای یک عده دیگر...
🔸خود من در ده دوازده سال اخیر بارها در این تلهها بودهام. بارها و بارها برای اهدافی به خط زدهایم که سر خط دعوای بزرگتری بوده و البته که در موارد زیادی هم بعدش بزرگان باهم توافق کردند و ما مچل قصه شدیم...
🔹عصر جمعه بود و داشتم در گروههایی سناریوچینی نخبگان علیه یکدیگر را دنبال میکردم خواستم این تجربه را رایگان با شما به اشتراک بگذارم... کاش جدیدترها راه ما را نروند.
🖊 محمدامین سلیمی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ ابوذر یا ابوجهل؟!
🔹مهم نيست كه دشمن چه مىكند؛ و مهم نيست كه چه موقعيتى پيش خواهد آمد!
🔸بلکه اين نكته اهميت دارد كه تو چه بايد بكنى و در هر موقعيت چگونه موضع بگيرى.
🔹اين مهم نيست كه دشمن چه مهرهاى را بر سر كار مىگذارد؛ مذهبى و يا بىمذهب را؛ بىريش يا با ريش را؛ كه تو بايد بدانى در برابر هر طرح احتمالى او، چه برنامهى قطعى را دنبال كنى و چگونه موضع بگيرى.
🔸بر فرض تو در موقعيت صفر و زير صفر قرار گرفتى و به طور كلى نيروهايت را از دست دادى چه بايد بكنى؟!
🔹مأيوس بشوى؟! ناله سر بدهى و از حركت تُوبه كنى و شكست را دليل بىكارى و بىعارى بگيرى؟!
🔸يا اين كه از شكست درس بياموزى و نقطههاى ضعف را از امروز كنترل كنى، و راه نفوذ را از امروز ببندى، و دوباره به طرح دعوت و صف و جبههبندى و قتال و درگيرى روى بياورى؟! كه اين تكليف مستمرّ توست!
🔹تو نمىتوانى يك لحظه آرام بمانى و نمىتوانى تكليفها را زير پا بگذارى و شكست، دليل پذيرفتن آن نيست.
🔸در واقع كسى شكست خورده كه شكست را پذيرفته و يا اين كه فقط پيروزى عادى را هدف گرفته است.
🔹اما كسى كه شكست را نپذيرفته و از آن درس گرفته و هدفش اين نيست كه آدمها او را بپذيرند و با او باشند، كه مىخواهد آنها امكان انتخاب را داشته باشند و در برابر دعوت باطل، دعوت حق را هم بشنوند و آخر ابوذر و يا ابوجهل شوند و از قوّه به فعليّت برسند.
✍️ استاد علی صفایی حائری (عینصاد)
📚 کتاب تقیه | ص ۵۷
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دیوار کوتاه تعاونیها!
🔸اوایل سال ۸۴، #رهبر_انقلاب، سیاستهای کلی اصل ۴۴ را ابلاغ میکنند. اما بند «ج» که مربوط به #خصوصیسازی است، ابلاغ نمیشود!
🔹تاکید سیاستهای ابلاغ شده، تقویت بخش تعاونی است؛ خصوصاً #تعاونیهای_فراگیر_ملی (متشکل از سه دهک پایین جامعه) جهت #فقرزدایی، ایجاد اشتغال و برقراری #عدالت_اجتماعی.
🔸سهم بخش #تعاونی از اقتصاد کشور هم تا پایان سال ۹۳، ۲۵ درصد تعیین میشود. این در حالیست که تعیین سهم بخش دولتی و خصوصی، به قوانین بعدی موکول شده است.
🔹یکسال بعد بند «ج» هم ابلاغ میشود. یکی از الزامات واگذاریها، رعایت سیاستهای کلی بخش تعاونی است. ۳۰ درصد درآمد حاصل از واگذاریها هم باید به تعاونیهای فراگیر ملی تعلق بگیرد.
🔸با وجود این همه تاکید و حتی تصویب قوانین مرتبط در مجلس، سهم تعاونیها از اقتصاد کشور به ۵ درصد هم نرسیده است! و این یعنی عقب ماندگی ما در عدالت، فقرزدایی و ایجاد اشتغال!
🔹حالا نامهی سازمان بازرسی درباره فروش سهام پتروشیمی خلیج فارس، و پاسخ وزارت اقتصاد، میتواند سرنخ مهمی از علل این عقب ماندگی به ما نشان دهد.
🔻پ.ن: گزارش صداوسیما از این اتفاق هم در نوع خود جالب است! در حالیکه با دستور رئیس قوهقضاییه نامههای سازمان بازرسی از حالت محرمانه خارج شده و نشانی از مهر محرمانه هم روی نامه نیست، گزارشگر از انتشار نامه محرمانه سازمان بازرسی گلایه! و این سازمان را به بیدقتی و بیاعتمادسازی مردم متهم میکند!