هدایت شده از mesaghمیثاق
💢روش جدید فروش ربع سکه بورسی اعلام شد
🔹🔸معاون اداره عملیات بازار باز بانک مرکزی:
♦️در فروش ربع سکه بورسی از این پس به جای کشف قیمت به روش حراج تک قیمتی، حراچ چند قیمتی خواهیم داشت.
♦️طبق روش قبلی، بعد از عرضه هر روز و تعیین قیمتنهایی از سوی بانک مرکزی، افرادی که قیمت کمتری را ثبت کرده بودند، حذف شدند و افرادی که در قیمتهای بالاتر درخواست خرید داده بودند موفق به خرید ربع سکه شدند.
♦️اما در حراج هفته جاری، حراج چند قیمتی خواهیم داشت و افراد به قیمتی که ثبت کنند، امکان خرید دارند.
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 اگر به نسخه پذیرش بیقید CFT عمل کرده بودیم، امروز درگیر پرونده پیچیده بینالمللی میشدیم.
👤 #علی_مزروعی
🔹 پارلمان اروپا پنجشنبه هفته گذشته مصوبهای را مبنیبر قرار گرفتن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای تروریستی به تصویب رساند اما تروریستی اعلام شدن سپاه در واقع زنگ خطر CFT را دوباره به صدا درآورد.
🔸 کنوانسیون بینالمللی مقابله با تامین مالی تروریسم که مخفف آن میشود CFT، قراردادی بینالمللی است که ایران برای اینکه از لیست سیاه FATF (کارگروه اقدام مالی) خارج شود، باید در آن عضو شود. برخی معتقدند پس از توافق هستهای و دوری چندینساله بانکهای کشور از سیستم بینالمللی، برای بازگشت به این عرصه رعایت استانداردهای مدنظر FATF از جمله پیوستن به CFT جزء اصول اولیه است؛ اما برخی از افراد و جناحهای سیاسی پیوستن به این سیستم را مطلوب توصیف نمیکنند با این توجیه که لایحه CFT ایران را متعهد به مقابله با گروهها و نهادهایی میکند که دولتهای غربی عنوان تروریست روی آن نهادهاند. این استدلال زمانی موجه جلوه میکند که بدانیم آمریکا سپاه پاسداران یعنی نهاد حافظ امنیت کشورمان را نیز در ذیل گروههای تروریستی قرار داده و ترور شهید سلیمانی فرمانده سپاه قدس را نیز با استناد به این حکم ظالمانه توجیه میکند.
✅ حال تصور کنید اروپا نیز مصوبه پارلمان اروپا مبنیبر تروریستی بودن سپاه که هفته گذشته تصویب شد و صرفا کاربرد توصیهای دارد این هفته در شورای اروپا نیز به تصویب برسد و سپاه از نگاه این قاره نیز تروریست محسوب شود. در آن صورت اگر ایران لایحه CFT را به تصویب رسانده بود یا باید به انبوهی از اتهامات کشورهای مختلف پاسخ میداد و مطابق میل آنها با نهاد امنیتی خود برخورد میکرد یا اینکه همچون آمریکا با آنها نیز وارد یک دعوای حقوقی بیانتها میشد.
🔹 حتی اگر این مساله را نادیده بگیریم مدافعان تصویب CFT باید به این سوال پاسخ دهند که آیا به موجب این تصویب مساله حل میشد و ایران نیز از لیست سیاه FATF خارج میشد یا اینکه ایران بدون هیچ دستاوردی متعهد به اجرای مجموعهای از اقدامات حقوقی میشد. پاسخ این سوال را محمدجواد ظریف اینگونه میدهد: «نمیتوانیم تضمین بدهیم که با پیوستن به لایحه عدم حمایت مالی از تروریسم مشکلات ما حل خواهد شد.» علاوهبر پاسخ وزیر خارجه سابق ایران که یکی از مدافعان پیوستن به CFT است تجربه نیز نشان میدهد که مانع اصلی برای خروج ایران از لیست FATF بیش از آن که به تصویب کنوانسیون بینالمللی مقابله با تامین مالی تروریسم مرتبط باشد وابسته به گرفتن امتیازات و تضمینهای سیاسی از جانب قدرتهای غربی اثرگذار بر FATF است.
🔸 حالا و برخلاف اظهارات ظریف که مدعی بود: «با نپیوستن به این لایحه، آمریکا بهانه مهمی را برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد»، گذر زمان و احتمال تروریستی اعلام شدن سپاه، امروز اثبات میکند که شورای نگهبان چگونه 4 سال قبل مانع از افتادن ایران به یک چاله حقوقی گسترده شده است.
💢 مرور تجربه کوبا اثبات میکند که اصل اول برای خروج از ذیل لیست سیاه FATF مذاکرات سیاسی با قدرتهای پشت صحنه برای گرفتن تضمینهای کافی است در غیر این صورت اتکای صرف به تصویب لوایح پالرمو و CFT چیزی جز دردسر بیشتر برای کشور به همراه ندارد.
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
شاهچراغ ۴.mp3
13.9M
🎙شاهچراغ ۴؛ تکرار شوندگی و بازگشت پذیری جنبشهای ریزوماتیک
🔺اغتشاشات ۲۵ بهمن سال ۸۹ از جنس اعتراضات ریزوماتیک بود. اهمیت این حادثه کمتر از فتنه ۸۸ نبود و متأسفانه چون تحلیل درستی نسبت به آن صورت نگرفت، همین مدل در سالهای ۹۶ و ۹۸ و ۱۴۰۱ تکرار شد.
➕یکی از ویژگیهای جنبشهای ریزوماتیک تکرار شوندگی آن است. این اعتراضات وقتی از کف خیابان جمع شوند، از بین نمیروند بلکه به فضای مجازی برمیگردند و ممکن است با رفع نقایص گذشته با شدت بیشتری برگردند.
➕اجرای این مدلها مانند پرتاب موشک است. ممکن است پرتاب موشک موفق نباشد اما نقایص آن معلوم میشود و در پرتابهای بعدی این نقایص برطرف میشود.
➕آمریکا بصورت مستمر به دنبال رفع نقایص این مدل میباشد تا با مراجعه بعدی مخربتر ظاهر شوند.
➕اتفاقات ۱۵ دیماه امسال در برزیل هم بر مبنای همین مدل بود. یعنی یک مدل در قارههای مختلف توسط آمریکا در حال اجراست. به همین خاطر فهم حوادث برزیل هم برای ما بسیار حائز اهمیت است.
◽️مقام معظم رهبری هم در دیدار اخیر خود با مداحان اهل بیت فرمودند نباید این حوادث را تمام شده فرض کرد.
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺 اعتراضات فرانسه: اتحادیهها هم به اعتصاب کنندگان خواهند پیوست.
🔸به دنبال اعتراض به سیاستهای بازنشستگی امانوئل ماکرون که در آن سن بازنشستگی دو سال افزایش مییابد، اتحادیهها نیز به مخالفان این طرح پیوستند و فراخوان اعتصاب دادند.
🔸به گزارش لاتریبون هشت سندیکای اصلی کارگری پس از موفقیت، در روز پنج شنبه ۱۹ ژانویه، در اولین نمایش قدرت خود علیه اصلاحات بازنشستگی، روز ملی جدید اقدام را برای ۳۱ ژانویه اعلام کردند، تاریخی که در آن طرح اصلاحات به کمیته مجلس ملی میرسد.
🔸لحظه بزرگ بعدی بسیج علیه دو سال افزایش سن قانونی بازنشستگی تنها ده روز دیگر اتفاق میافتد و متن آن دوشنبه هفته آینده در هیات وزیران ارائه میشود.
📎 https://www.latribune.fr/entreprises-finance/industrie/energie-environnement/reforme-des-retraites-le-secteur-de-l-energie-prevoit-des-journees-de-greve-des-la-semaine-prochaine-948790.html
#مطالعات_اروپا_و_بریتانیا
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 بانک مرکزی و مسئله توسعه
👤 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 یک نکته مهم مرتبط با بحث استقلال بانک مرکزی از دولت این است که نهادها تککارکردی نیستند. رویکرد نئولیبرال به اقتصاد که در پی استقلال بانک مرکزی است، کارکرد این نهاد را به کنترل نرخ تورم تقلیل میدهد و در این میان مهمترین کارکردی که در تئوری غفلت و در تجویز حذف میشود، نقش توسعهای بانک مرکزی است.
🔸 وقتی کارکرد بانک مرکزی به کنترل نرخ تورم محدود شده و تحقق این هدف به استقلال بانک مرکزی از دولت گره میخورد، به این مساله توجه نمیشود که پس از استقلال بانک مرکزی، دولت به عنوان متولی پیشرفت کشور، از یک ابزار حیاتی محروم میشود.
✅ پیشرفت از یک سو نیازمند برنامهریزی و از سوی دیگر محتاج سرمایه است. دولت باید ضمن ترسیم نقشه پیشرفت کشور، سرمایه لازم را برای صنایع پیشران تجهیز کند و استقلال بانک مرکزی از دولت یعنی انفکاک ماشین تجهیز و تخصیص منابع از نقشه پیشرفت و عقیمسازی دولت توسعهگرا.
🔹 تامل در تجربه تاریخی کشورهای صنعتی نشان میدهد که بانکهای مرکزی این کشورها نقش بسیار مهمی در مدیریت تجهیز و تخصیص منابع مالی برای صنایع و بخشهای منتخب داشتهاند. بانک مرکزی کره جنوبی در دوره ریاست جمهوری ژنرال پارکچانگهی توانست با جمعآوری سپردههای مردمی، نرخ پسانداز ملی را از ۷ درصد در سال ۱۹۶۴ به ۱۶ درصد در سال ۱۹۶۹ افزایش داده و توامان فشارهای تورمی را نیز کنترل کند.
🔸 تخصیص این منابع به صنایع پیشران، نقش مهمی در رسیدن به میانگین نرخ رشد ۱۱ درصد در سال طی این دوره داشت. برخی بانک های مرکزی، اخذ سپردههای دلاری را رواج دادند تا پساندازهای ارزی مردم را وارد چرخه اقتصاد کنند. بانک مرکزی ژاپن نیز در خدمت سیاست صنعتی این کشور بوده است.
✅ در اروپا و آمریکا، تامین مالی دولت، مدیریت نرخ بهره و حمایت از بخشهای تولیدی با استفاده از روشهای مداخله مستقیم، در زمره مهمترین ماموریتهای بانکهای مرکزی بوده و باید گفت که اساسا فلسفه وجودی بانک مرکزی انجام همین ماموریتها بوده است.
🔹 بانکهای مرکزی در اروپا هرچند ماهیت خصوصی داشتند اما در قبال دریافت امتیازاتی از دولت نظیر انحصار چاپ پول و میزبانی حسابهای دولتی، تسهیلات یارانهای به صنایع مورد نظر دولت میدادند و این امر، نقش مهمی در پیشرفت صنایع این کشورها ایفا کرد.
🔸 در واقع در این کشورها یک ساختار مالی دولت و بانک مرکزی شکل گرفته بود که این امکان را داشت تجهیز اعتبار کرده و هم فعالیتهای دولت را تامین مالی کند و هم صنعت را. بانک فرانسه در سال ۱۹۴۵ ملی شد و تحت نظر «شورای ملی اعتبار» قرار گرفت.
✅ این شورا کمک به مدرنیزاسیون اقتصاد فرانسه و افزایش توان اقتصاد این کشور برای رقابت در بازارهای بین المللی را از طریق اعطای تسهیلات یارانهای دنبال کرد و این سیاست، کمک زیادی به احیای اقتصاد فرانسه پس از جنگ جهانی دوم کرد. آلمان که به دنبال افزایش ذخایر طلای خود بود و صادرات طلا را ممنوع کرد و به واردات طلا وام بدون بهره داد.
🔹 علاوه بر این رویکرد ایجابی، یک رویکرد سلبی نیز در اعطای تسهیلات توسط بانکهای مرکزی دیده میشود. برای نمونه، بانک انگلیس اعطای تسهیلات به بخشهایی نظیر «مصرف» و «تامین مالی واردات» را محدود کرد.
💢 این کنترل تسهیلات، با کنترل جریان سرمایه و کنترل نرخ ارز نیز همراه بود. به طور خلاصه، میتوان گفت که در طول تاریخ، بانکهای مرکزی دولتها را تامین مالی کردهاند، از روشهای تخصیص اعتبار و اعطای یارانه برای تقویت بخشهای منتخب صنعت استفاده کردهاند، نرخ ارز را از طریق کنترل جریان سرمایه و کنترل نرخ تسعیر، مدیریت کردهاند اما نسخهای که نئولیبرالیسم تجویز کرده و کارکرد بانک مرکزی را به کنترل تورم تقلیل میدهد، خلاف تاریخ و سنت بانکداری در کشورهای پیشرفته است.
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
غذای سرنوشت ساز
از امام باقر عليه السلام در مورد آيه فَلْيَنْظُرِ الْإِنْسانُ إِلى طَعامِهِ سؤال شد كه: ما طَعامُه؟ طعام او چيست؟ فرمود: علمه الذى يأخذه، عمن يأخذه ؟ يعنى بايد در علمى كه مىگيرد فكر كند كه از كجا مىگيرد و چه مىگيرد؟
هرچه انسان ياد مىگيرد، غذاى روح اوست. هر علمى براى انسان، غذاى روح است، بلكه هرچه انسان مىبيند يا مىشنود و در حافظه اش باقى مى ماند، روح او از آن تغذيه مىكند. به قول مولوى: آدمى فربه شود از راه گوش. يعنى غذاى روحى از راه گوش وارد مىشود و انسان از همين چاق مىشود.
راديو و تلويزيون انسانها را تغذيه مىكند؛ همچنين سينماها، فيلمها، روزنامهها و نطقها. كتابهايى كه انسان در طول عمرش مىخواند، دائما از آنها تغذيه مىشود. آنوقت شما ببينيد در ميان اين تغذيهها چه مقدارش تغذيه سالم و حياتبخش است و چه مقدارش تغذيه ناسالم و مسمومكننده است.
حديثى است از امير المؤمنين على عليه السلام، كه خيلى حديث عجيبى است. مىفرمايد:چرا مردم اين گونهاند كه اگر شب تاريكى باشد و آنها را بر سر يك سفره بنشانند، تا وقتى كه چراغى روشن نكنند دست به اين سفره نمىبرند، چطور مردم در غذاى جسمانى دقيقاند (بايد هم دقيق باشند) ولى در غذاى روحانى دقيق نيستند؟
يك جمله چگونه مىتواند سرنوشت انسانى را بكلى تغيير دهد؟!
منبع: مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (آشنايى با قرآن(10 - 14))، ج28،
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 نتانیاهو، نخستوزیر رژیم موقت صهیونیستی، #آریه_مخلوف_درعی، را از تمام پستهای وزارتخانهای برکنار کرد.
🔺 لازم به ذکر است که حزب « #شاس» تهدید کرده است که اگر نتانیاهو «آریه درعی» را برکنار کند، این حزب از کابینه خارج خواهد شد.
🔺 «حزب شاس»، ۱۱ کرسی در پارلمان دارد و اگر بخواهد از کابینه و ائتلاف حاکم خارج شود، #نتانیاهو اکثریت کرسی پارلمانی را از دست خواهد داد و در آن صورت کابینه فرو میپاشد و باید دوباره انتخابات برگزار شود
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎭جشنواره تئاتر فجر علیرغم تلاش ضد انقلاب در حال برگزاری است...
🔺کوروش زارعی دبیر جشنواره بین المللی تئاتر فجر گفته بود: برخی همکاران به من می گفتند بخاطر اتفاقات اخیر در جشنواره حضور پیدا نکنیم!
🔺در این مدت تعدادی از افراد فعال در حوزه تئاتر در واکنش به ناآرامیهای اخیر اعلام کردند که در جشنواره شرکت نخواهند کرد و سایرین را نیز تشویق به تحریم جشنواره کردند. رسانههای ضد انقلاب نیز با انتشار این اخبار و تهدید و تشویق دیگران برای عدم برگزاری این رویداد، تلاش بسیاری کردند.
🔹با این حال تهدید و تطمیعها بیفایده بود و جشنواره به دبیری کورش زارعی کار خود را آغاز کرد.
مراسم افتتاحیه برخلاف ادعای رسانههای ضد انقلاب بسیار پرشور برگزار شد؛ هم به لحاظ تعداد افراد حاضر در تالار وحدت و هم به لحاظ شور و نشاط بالای بخش دریافت جوایز در چند بخش مسابقه اجراهای رادیویی و...
🔔کلیت برگزاری جشنواره و مراسم افتتاحیه و صحبتهای مدیران درباره تئاتر و... خوب بود. حال باید دید محتوای نمایشها تا چه حد با صحبتها همخوانی دارد..
اجراهای بخش صحنهای و بینالملل چهلویکمین جشنواره تئاتر فجر از دیشب آغاز شده و تا یازدهم بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
برگزیدگان بخش رادیویی و...👇
http://roubesh.ir/1401/11/02
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 از سبزه میدان تا ادامه آشوبها
👤 #محسن_مهدیان
1️⃣ اثر سبزه میدان مجازی بر قیمت دلار، همه آن چیزی است که در جنگ رسانه ای جدید رقم خورده است.
2️⃣ نهایت سادگی است خیال کنیم اغتشاشات تمام شده است. آشوب صرفا کف خیابان نبود که بخواهد جمع شود. اغتشاش در ذهن ها رقم می خورد و همچنان ادامه دارد. به همین نمونه تروریست خواندن سپاه توجه کنیم. صرفا یک تنفس مصنوعی برای استمرار آشوب های ذهنی. آنهم قطعنامه ای که بدون الزام اجرایی صرفا در سطح پارلمان اروپاست و راه بسیار تا تصویب نهایی دارد. بعد از تصویب نیز هیچ است اما بدون آن نیز از پوچ بساط ساختند.
🔹 دشمن ذهن جامعه را هدف گرفته است. آتش کف خیابان نیز از ذهن ها زبانه می کشد. چنانچه جنگ ذهنی را مدیریت نکنیم، اقدامات امنیتی و انتظامی منفعلانه پس سراب دویدن است.
3️⃣ نمونه آشکار این جنگ جدید در قیمت دلار و سبزه میدان های مجازی در این روزهاست.
🔸 قیمت دلار چطور تعیین می شود؟ عرضه و تقاضای ارز. ما دو بازار تعیین کننده قیمت ارز داریم. بازار اصلی که ارز نیمایی است و بازار آزاد که به گفته وزیر اقتصاد کمتر از یک درصد معاملات است. قیمت در بازار آزاد با هیجانات سیاسی دچار تلاطم می شود. اما رفتار دولت ها در کوتاه مدت چیست؟ عرضه ارز و تعادل مجدد بازار.
✅ عرضه ارز در چه شرایطی است؟ هم صادرات غیرنفتی رشد داشته و هم فروش نفت روزانه رکورد فروش 1.4 میلیون بشکه را زده است. پس مشکلی از جانب عرضه ارز نیست.
🔹 اما چرا قیمت تعدیل نمی شود؟ چون اساسا بازاری که تعیین کننده قیمت است از عرضه و تقاضای واقعی اثر نمی گیرد.
🔸 با این توضیح یک درصد بازار ارز کل اقتصاد را درگیر کرده است؛ آنهم نه بازار آزاد در میدان فردوسی و سبزه میدان، بلکه بازار دلالی و سوداگری ارز در فضای مجازی که از بیخ قیمت سازی است. پلیس امنیت در یک دوره کوتاه 88 نفر را در این نابازار دستگیر کرده است.
4️⃣ یک قیمت گذاری غیرواقعی و تصنعی در فضای وهمی، کل اقتصاد در فضای واقعی را درگیر کرده است. آشوب و اغتشاش کف خیابان نیز همین بود و همین هست. چهارنفر یک گوشه آتش درست کردند و شعار دادند و تصویرش را با قواعد جنگ شناختی توزیع کردند، تا عده ای سطل آشغال آتش زدن در پس کوچه های پائین محله را انقلاب ایران بنامند.
5️⃣ اغتشاشات ادامه دارد؛ خط سیر آتش افکنی ها را ببینیم. اگر ذهن ها گرفتار وهم شوند، دیگر مهم نیست در واقعیت چه می گذرد. انشالله روشن است.
جنگ جدید را بشناسیم و از جهاد تبیین تا اصلاح حکمرانی مجازی بر آن تدبیر کنیم.
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🎭جدال با خود برای «من»
❓«من» کیست و چیست، آیا وجود دارد یا ندارد؟ اگر وجود دارد چیست، خاستگاهش کجاست، تعریفش چیست، اگر وجود ندارد پس من کیستم؟!
آیا «منِ» هر انسان هیچ است، پوچ است، روح است، ذهن است و یا جسم و...است؟!
🔹این سوالات، چالش ذهنی یک دانشجوی فلسفه با خود برای فهمیدنِ وجود یا عدم وجود و چیستی «من» در نمایش «که» است.
🔹نمایش «که» به کارگردانی «بهمن علاقبندان» در چهل و یکمین دوره جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در تالار حافظ اجرا شد.
وجه تمایز این نمایش با بسیاری از نمایشهای دیگر، بهویژه با موضوعات فلسفی، نویسندگی کار است که کارگردان، «نویسنده آن» است و به کار صرفا ترجمهای، وارداتی و کپیبرداری اکتفا نکرده است.
⛔️ترجمه آثار عمدتا غربی، آفتی است که دامنگیر نمایشها بوده و آسیبهای بسیاری را بر عرصه تئاتر و مهمتر از آن در فرهنگ کشور برجای گذاشته است.
🔹شک و تردیدهای دانشجوی داستان که سالها قبل یک حقیقت را شهود کرده با جدال فکری و نظری با ابوعلی سینا و گرگیاسِ پوچانگار یونانی و پاسکال خاتمه مییابد. او درمییابد که با فلسفه نمیتواند درگیریهای ذهنی خود برای کشف حقیقت را حل کند و راهحل آن، تمرکز روی «منِ» خودآگاه و پاک کردن غبارهای درونیاش است.
🔔تولید بومی اثری همچون «که» در عرصه تئاتر نشان میدهد که هنرمندان توان تولید مفاهیم بلند، معناگرا و ژرف را در این عرصه دارند به شرط آنکه خلاقیت و ایدههای زاییده تفکر خود را بروز دهند و البته مسئولان باسواد و دغدغهمند به کاهش ضریب اثر «نفوذ و نفوذیان» خبیث در این عرصه نیز کمک کنند!
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 جعبه سیاه مصوبه پارلمان اروپا/تروریستی اعلام شدن سپاه زنگ خطر CFT را دوباره به صدا درآورد
💬 #فرهیختگان
🔹 پارلمان اروپا مصوبهای مبنیبر قرار گرفتن نام سپاه در فهرست سازمانهای تروریستی به تصویب رساند که اگرچه فعلا الزام حقوقی ندارد اما اگر در شورای اروپا به تصویب برسد به قانون لازمالاجرا تبدیل میشود
🔸 برخی معتقدند پس از توافق هستهای برای بازگشت بانکهای کشور به سیستم بینالمللی، رعایت استانداردهای مدنظر FATF از جمله پیوستن به CFT جزء اصول اولیه است
✅ اما برخی پیوستن به این سیستم را مطلوب توصیف نمیکنند با این توجیه که لایحه CFT ایران را متعهد به مقابله با گروهها و نهادهایی میکند که دولتهای غربی عنوان تروریست روی آن نهادهاند.
🔹 حال تصور کنید ایرانCFT را تصویب و اروپا هم مثل آمریکا مصوبه پارلمان اروپا را این هفته در شورای اروپا تصویب کند و سپاه از نگاه این قاره هم تروریست محسوب شود.
🔸 در این صورت ایران یا باید به انبوهی از اتهامات کشورهای مختلف پاسخ میداد و مطابق میل آنها با نهاد امنیتی خود برخورد میکرد یا اینکه همچون آمریکا با آنها نیز وارد یک دعوای حقوقی بیانتها میشد.
✅ تجربه کوبا اثبات میکند که اصل اول برای خروج از لیست سیاه FATF، مذاکرات سیاسی با قدرتهای پشت صحنه برای گرفتن تضمینهای کافی است و اتکای صرف به تصویب لوایح پالرمو و CFT چیزی جز دردسر بیشتر برای کشور به همراه ندارد.
💢 گذر زمان و اتفاق اخیر، اثبات میکند که شورای نگهبان چگونه ۴ سال قبل مانع از افتادن ایران به یک چاله حقوقی گسترده شده است.
🆔 @mesagh