هدایت شده از mesaghمیثاق
گرههای فراروی ایجاد حلقههای میانی
✍دکتر مهدی جمشیدی
۱. نخستین اشکال این است که هنوز درک و فهم درستی از «ماهیّت حلقههای میانی» شکل نگرفته است؛ چنانکه بسیاری تصوّر میکنند که حلقههای میانی، همان «گروههای خودجوش» هستند. این در حالی است که حلقههای میانی، از نیروهای «نخبه» و «متفکّر» تشکیل میشود که قدرت «راهبری جامعه در لایههای کلان» را دارند. پس اینگونه نیست که «مردمیبودن»، شرط کافی برای حلقه میانی شمردن محسوب شود. گروههای خودجوش به صورت غالب، بیشتر درگیر «فعّالیّتهای اجرایی و میدانی» هستند و عقل منفصّل نیستند، اما حلقههای میانی بیش از هر چیز، همانند «عقل منفصّل انقلاب» هستند که «میاندیشند» و «طرّاحیهای کلان و راهبردی» دارند.
۲. مانع دیگر این است که همۀ نگاهها به «دولت جوانِ حزباللهی» خیره شده است و بسیاری تصوّر میکنند که باید به درون ساختار دولت وارد شوند تا کاری کنند، درحالیکه رهبر انقلاب برای تحقّق بیانیۀ گام دوّم انقلاب، دو سازوکار معرفی کردند: یکی «دولت جوان حزباللهی» و دیگری «حلقههای میانی». باید این فهم در بدنۀ نخبگانی ایجاد شود که حلقههای میانی نیز همچون دولت جوان حزباللهی، تعیینکننده هستند.
۳. حلقههای میانی باید پیرامون «مسألههای مشخص» و «چالشهای محدود» ایجاد شوند و کلّی و عام نباشند. هر جمعی باید مسألۀ معیّنی را برگزیند و دربارۀ آن فکرپردازی نماید تا به نتایج مشخص دست یابد. حکمرانی، دولت اسلامی، جامعۀ اسلامی، بازسازی انقلابیِ ساختار فرهنگی، فضای مجازی، پیشرفت، هویّت، انقلابیگری، تمدّن اسلامی و ... از جمله دهها مسألهای هستند که میتوانند انتخاب بشوند. حلقۀ میانی، همهکاره و کلّی و مطلق نیست، بلکه کارکردهای عینی و محدود دارد.
۴. هر چند حلقههای میانی نباید حکومتی و سفارشی شوند و باید بهواقع، میان مردم و حاکمیّت باشند، امّا در عین حال، با توجّه به وضع موجود، به نظر میرسد که باید نهادهای فرهنگیِ رسمی از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان تبلیغات اسلامی و ... برای «جوشیدن آغازین» و «روییدن ابتداییِ» آنها، چارهای بیاندیشند. هنوز تنبّه و انگیزۀ کافی برای برپایی گستردۀ چنین حلقههایی ایجاد نشده است و بسیاری از «امکانهای سختافزاری» و «فرصتهای رسانهای» برای آنها نیز فراهم نیست. نهادهای فرهنگیِ رسمی باید در حدی که «مولّد» و «تحریکگر» باشند، قدمی بردارند و به فضای کنونی، رونق و طراوت بدهند. به بیان دیگر، باید بخشی از فرصتها و امکانهای نهادهای فرهنگیِ رسمی در اختیار حلقههای میانی قرار بگیرند تا زمینۀ حرکت فراهم شود. اینکه حلقههای میانی، طرف مشورت و گفتگو قرار بگیرند و از آنها طرح و راهکار خواسته شود و میدانی برای کنشگریِ حداکثری آنها به وجود بیاید، شوق صورتبندی چنین حلقههایی را در نیروهای فکری و معرفتی ایجاد میکند.
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
چرا مسمومیت کارخودشونه؟
✍محسن مهدیان
💥نزدیک سه ماه است که تعدادی از مدارس دخترانه درگیر مسمومیت های مشکوک شده است. از قم شروع شد و بعد از چند شهر حالا به تهران رسیده است.
🔸اما پشت پرده این مسمومیت مشکوک چیست؟ هرچند پاسخ به این سوال نزد نهادهای امنیتی است، اما برای گمانه زنی کافیست برنده و بازنده این خرابکاری شبکه ای بررسی شوند.
👇حداقل به پنج دلیل نقش جریان پهلوی- رجوی در این خرابکاری نفرت انگیز محرز است.
1⃣یکم. بیش از یک سال است جریان فحشا تلاش می کند از دختران نوجوان در مدارس یارگیری کند و البته هر بار نیز ناکام می ماند. در ایام اغتشاش نیز تلاش کردند از هیجان نوجوانی مدارس دخترانه بهره بگیرند که بجز معدود مواردی دست خالی برگشتند. حتی در موضوع کشته سازی های اخیر نیز عمده مصادیق شان دختران نوجوان بودند که بعدا نمونه های کذب آن افشا شد و بی آبرو شدند. یک نمونه از این دروغ ها آرمیتا عباسی.
با این مقدمه تمرکز مجدد بر مداراس دخترانه ادامه همان پروژه فرهنگی-امنیتی نیست؟
2⃣دوم. بعد از ناکامی اغتشاشات جریان مزدور غربی-عربی-عبری تلاش کردند با تنفس مصنوعی این اعتراضات را زنده نگه دارند. یک روز به برف و ترافیک متوسل شدند و یک روز آلودگی هوا و اخیرا هم تمام قوا در بازار مکاره دلار حاضرند و در واپسین روزها نیز ماجرای یوزپلنگ ایرانی را بهانه کردند.
این تنفس مصنوعی را در کنار تلاش همه جانبه برای ایجاد اغتشاش و فراخوان های خیابانی این روزها به بهانه مسمومیت ها قرار دهید.
با این توضیح آیا دور از واقعیت است که جریان مزدور پهلوی-رجوی عامل اصلی این مسمومیت باشد؟
3⃣سوم. آدمکشی به نام مریم رجوی اولین نفری بود که چند هفته قبل درحالی که هنوز مسمویت ها به تهران نرسیده بود در توئیتی به پایتخت رسیدن مسمویت ها را خبر و جاهلانه این پروژه دست ساز را لو داد. وی دیروز نیز در بیانیه ای درخواست تجمع خیابانی داده است. با این توضیح آیا نقش این جریان تروریستی روشن نیست؟
این درحالیست که مردم ما هنوز ترور کودکان و نوجوانان مظلوم شهرهای ایران را در دهه 60 فراموش نکرده اند.
4⃣چهارم. این روزها رسانه های وابسته به شبکه ریاض-لندن، مجددا پروژه کارخودشونه را کلید زده اند. اما کافیست سابقه کارخودشونه را مرور کنیم.
نمونه آشکار آن عملیات تروریستی شاهچراغ بود. در روز روشن آدم کشتند و بعد هم گفتند کار خودشونه.
در ماجرای ایذه نیز جریان تروریستی وطنی به میان مردم رفتند و آدم کشتند و در رسانه های شان بهم تبریک گفتند؛ البته وقتی متوجه کودکی در میان کشته شده ها شدند به طمع تبلیغات جعلی تبریک شان را پس گرفتند و گفتند کار خودشونه.
همه اینها به کنار؛ حداقل 40 کشته سازی دروغین راه انداختند که عمده آنها یا زنده بودند یا توسط نزدیکان شان مشخص شد به مرگ طبیعی یا حوادثی غیر اغتشاشات مرده اند.
جمعی از اینها نیز مثل مهسا موگوئی، مینو مجیدی، حنانه کیا،فرشته احمدی واسماعیل مولودی نیز مشخص شد توسط ضدانقلاب کشته شدند و باز گفتند کار خودشونه.
آیا از سابقه چنین جریان کذابی بعید نیست که اینبار نیز پروژه کارخودشونه را روی همین خرابکاری شبکه ای سوار کرده باشند؟
5⃣پنجم. ربع پهلوی خائن که چند دهه است با پول دزدی و به سرقت رفته از مردم ایران در غرب نفس می کشد، در مصاحبه ای صریحا اعلام کرد باید ایران تحت تحریم های سهمگین اقتصادی و مضاعف قرار بگیرد تا مقدمه اعتراض مردم شود. همین حرف را پیشتر مسیح علی نژاد مطرح کرده بود. جریان شیادی که برای یارگیری حاضر است زندگی مردم سخت و سخت تر شود آیا بعید است با هدف ایجاد اعتراض و یارگیری، عامل مسمومیت در مدارس دخترانه باشد؟
✅تا اینجا مشخص شد چه جریانی از این خراباکاری مشمئز کننده منتفع می شوند. اما سوی دیگر این میدان کیست؟ جمهوری اسلامی. کشوری که امروز 60 درصد دانشجویان ان دخترند و یک سوم هیات علمی دانشگاه های آن را بانوان تشکیل می دهند. از جایگاه زنان در ورزش و پیشرفت های علمی و شغلی و مناصب مدیریتی و غیره نیز بگذریم. آیا چنین کشوری می تواند مخالف مدرسه رفتن دختران باشد؟
✔️با این توضیح بدون شک اولین متهم این خرابکاری شبکه ای جریان وطن فروش و تجزیه طلب پهلوی- رجوی است و اگر هرگونه گروه و دسته جاهلی و مرتجعی نیز در داخل پیدا و مقصر اعلام شوند، مستقیم و غیرمستقیم وابسته و تحت نفوذ همین جریان خبیث است.
بر این اساس لازم است هرچه سریعتر بجای وزارت بهداشت، خبررسانی و هدایت افکار عمومی توسط نهادهای امنیتی و انتظامی صورت گیرد.
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
〽مستند دکترین شوک
این مستند را حتما ببینیم.
برایمان مشخص می شود که تفکر اقتصادی نئولیبرالیسم چه تفکر معیشت سوزی برای جوامع بشری است و در راستای منافع کدام یک از اقشار جامعه کار میکند؟!
لینک دانلود از آپارات:
https://www.aparat.com/v/DML0r
#فریدمن
#بانک_جهانی
#نئولیبرالیسم
#بچه_های_شیکاگو
#صندوق_بین_المللی_پول
#سیاست_تعدیل_ساختاری
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
جنگ اراده ها قسمت اول.mp3
6M
🎙 جنگ ارادهها ۱
روایتی از جنگ تمام عیار ترکیبی ما و شیاطین عالم
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
1_3024821697.mp3
6.23M
🎙 جنگ ارادهها ۲
روایتی از جنگ تمام عیار ترکیبی ما و شیاطین عالم
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
جنگ اراده ها قسمت سوم.mp3
9.43M
🎙 جنگ ارادهها ۳
روایتی از جنگ تمام عیار ترکیبی ما و شیاطین عالم
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
جنگ اراده ها قسمت چهارم.mp3
7.06M
🎙 جنگ ارادهها ۴
روایتی از جنگ تمام عیار ترکیبی ما و شیاطین عالم
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
جنگ اراده ها قسمت پنجم.mp3
4.49M
🎙 جنگ ارادهها ۵
روایتی از جنگ تمام عیار ترکیبی ما و شیاطین عالم
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺جزئیات آماری از ۷ کشوری که تحریم شدند
ونزوئلا 651
میانمار 806
بلاروس 1155
کره شمالی 2133
سوریه 2643
ایران 4181
روسیه 14081
💥تا پیش از شروع جنگ اوکراین، ایران با ۳۶۱۶ تحریم در صدر فهرست کشورهایی قرار داشت که از طرف دولتهای غربی تحریم شده است.
📍در حالی که پس از جنگ اوکراین، روسیه با ۱۴۰۸۱ تحریم به صدر فهرست کشورهای تحریمی رسید .
خوب است بدانیم، اکنون با این وجود، درصد تورم در روسیه حدود ٪4 و در اروپا حدود 20 درصد است! اما چطور و چگونه؟!
خوب، راز این پیشرفت این بود که اصطلاحاً، روسیه همه تخم مرغ هایش را درون یک سبد قرار نداد! به عنوان مثال:
🔻 مشروط کردن فوریِ فروش انرژی به غربی ها فقط، به شرط افتتاح حساب در بانک های روسی و منحصراً خرید #با_روبل روسیه!
🔻بهره گیری از ظرفیت تبادل، تهاتر و تجارت کالا با کشورهای شرقی به خصوص #چین با استفاده از سیستم پرداخت مالیِ جایگزین سوئیفت! (اخیراً ایران هم به این چرخه پوست)
✔️به این ترتیب، هم کاهش آمار بیکاری و هم رشد اقتصادی قابل قبول و نهایتاً حفظ ارزش روبل به عنوان پول ملی، در مقابل دلار آمریکا برای روسیه رقم خورد.
و این دقیقاً، مصداقی از ترجمان و معنی أتمّ و أكملِ اقتصاد مقاومتی است.
#دلار_زدایی و مقاله با دلار
#اقتصاد_مقاومتی
✍یداله یاسینی
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
17.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
✡️ ساموئل هانتینگتون ، جوزف نای ، جین شارپ ، فرانسیس فوکویاما
١٩٨٧، در آستانهٔ وقوع سلسله کودتاهای مخملی اروپای شرقی، وقتی هانتینگتون در مقام رئیس ٨٣مین نشست سالانهٔ آکادمی علوم سیاسی آمریکا به شیکاگو رفت تا به صورتبندی مأموریتهای «سیاستمداران اصلاحطلب» بپردازد، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران «یک شرّ بدتر از نظامهای استالین و هیتلر» است که «هر وسیله و هر میزان خشونتی در راه سرنگونی آن مشروع است.»!!
پیشنهاد استراتژیست پنتاگون برای براندازی جمهوری اسلامی، گسترش «علم سیاست دموکراتیک» بود؛ تئوریای که خیلی سریع مبنای کنشهای سیاسی برخی ها در ایران را ساخت و بهعنوان تز مرجعِ «گذار به دموکراسی» در دانشگاه تهران تدریس شد.
هانتینگتون، نای، شارپ و فوکویاما چهرههای نامدار حلقهای هستند که آنان را «فلاسفه پنتاگونی» مینامیم. هر ۴ نفر، فارغالتحصیل دانشگاه هارواد و از پژوهشگران ارشد بنیادهای راکفلر، فورد و کارنگی بهشمار میرفتند و از استراتژیستهای وزارت دفاع آمریکا بودند و برخلاف روشنفکران لیبرال نهتنها به افشای هویت جاسوسی خود حساسیت نشان نمیدادند، بلکه با اشتیاق برای دستیابی به مناصب امنیتی میکوشیدند و هستهٔ راهبری و نظریهپردازی کودتای_مخملی را میساختند.
برای نمونه، هانتینگتون در پنتاگون کرسی دائم مطالعات استراتژیک دفاعی را داشت.
جین شارپ در تربیت تیمهای عملیاتی سیا ایفای نقش کرد.
جوزف نای در دولت بیل کلینتون به معاونت امنیتی وزارت دفاع آمریکا رسید.
فوکویاما تا بالاترین ردههای پژوهشگاه تحقیقاتی دفاعی پنتاگون ترقی کرد.
هر ۴ نفر تئوریهای سیاسیای را صورتبندی کردند که به مبانی استراتژیک آمریکا در قرن ٢١ بدل گشت.
هانتینگتون نظریهٔ علم سیاست و اصلاحات سیاسی و کتاب موج_سوم دموکراسی ارائه داد.
نای برای نخستینبار از تئوری قدرت_نرم در مقام دینامیزم درونی جنگهای نرم آمریکا سخن گفت.
شارپ، استراتژی مبارزه_مدنی را برای گذار از دیکتاتوری به دموکراسی منتشر ساخت.
فوکویاما رسالهٔ پایان_تاریخ را در ژورنال نشنال اینترست چاپ کرد.
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🆔 @mesagh