هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 اعتراض و داد و بیداد یک دانشجو به رهبر انقلاب، حین سخنرانی ایشان!!
💥و پاسخ جالب رهبر انقلاب به این اعتراض...
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا میداند کوتاهی کردیم!!
هدایت شده از mesaghمیثاق
22.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره حاج مهدی سلحشور از همرزم شهیدش که گفته بود هر وقت اراده کنم شهید میشوم
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انواع طاغوت در زندگی انسانها
📖 مرور سطرهایی از جلسه ۲۷ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
☝️ این جلسات در ماه رمضان ۱۳۵۳ شمسی توسط آیتالله خامنهای در مسجد امام حسن علیهالسلام مشهد برگزار شده است.
#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
#روخوانی_کتاب
#رسانه_انقلاب_اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠درسها و عبرتها
خطر گرایش اهل ایمان به نفاق بر اثر دنیاگرایی
#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
#نفاق
#رسانه_انقلاب_اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
❌ شبهه ۱۱۴۷
سرتاسر فقه را بگردید محال است دلیلی برای این دو جمله پیدا کنید...
✅ پاسخ
اولا بعید میدانم این آقا سر تا سر فقه را دیده باشد وگرنه اندکی شم فقهی پیدا میکرد تا چنین شبهه واضح البطلانی را نپراکند!
اما فرض کنید اینطور است. سرتاسر فقه را بگردید حتما پیدا نمیکنید که اگر مغازهای مثلاً دستور بهداشت را برای کاشی کردن دیوار مغازه را رعایت نکرد، باید آن را بست!! یا اینکه هیچ جای فقه نیامده که باید پشت چراغ قرمز توقف کرد. یا اینکه دانشجو اگه سه جلسه غیبت کرد، حق امتحان دادن ندارد!!
آنچه در فقه آمده (و این آقا ندیده یا نمیخواهد ببیند) این است که هر فعل حرامی متناسب با تشخیص حاکمیت، مجازات دارد. مجازات هم روشهای گوناگونی دارد از جمله پلمپ.
لازم به ذکر است که اینگونه قوانین همه جای دنیا وجود دارد. البته در جامعهای بر اساس ارزشهای آن، بیحجابی دلیل پلمپ مغازه میشود، در جایی کاشی نکردن آن. یعنی اصل آن را عقل میپذیرد (اگر باشد)
هدایت شده از mesaghمیثاق
درباره رفراندوم .mp3
1.47M
بسیاری از کانال های معاند درباره فرمایش حضرت آقا مبنی بر عدم امکان برگزاری همه پرسی (رفراندوم) در موضوعات مختلف شبهه افکنی میکنند. پاسخ کوتاهی از حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم در این زمینه را بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ شایعه
یه خبرجدید. عربستان سعودی رسما مذهب شیعه بعنوان یکی از ادیان به رسمیت شناخت واجازه سخنرانی ودر حرم مکی را صادر واجازه تدریس در قطیف را صادر کرد ضمنا باهزینه دولت عربستان اجازه ساخت ضریح بقاع متبرکه بقیع را صادر کرد وکلیه زندانیان شیعه را بازپرداخت خسارت آزاد کرد. مبارکه حالا شایدازترسشونه
✅ واقعیت
1️⃣ در این ویدئو ابتدا از یک مصوبه دولتی سخن گفته میشود که بر طبق آن، تعلیم معارف دینی باید به صورت فرا مذهبی انجام شود به نحوی که فقط از مشترکات مذاهب سخن گفته و مطالب مورد اختلاف فرقههای اسلامی بیان نشود.
2️⃣ همچنین در مناطقی مردم آن پیرو یک مذهب هستند، مثل منطقه قطیف که فقط شیعیان حضور دارند، این امکان ایجاد شده که تعالیم شیعه فقط در همین منطقه در مدارس و مساجد بیان شود.
3️⃣ اما در ادامه، سخنران با لحنی انتقادی از مطالبات شیعیان سخن میگوید، نه مصوبهای دولتی. میگوید شیعیان این امور را از حکومت خواستار هستند:
١- بازسازی بقاع متبرکه اهل بیت (علیهم السلام)
٢- استقلال محاکم شیعی بر اساس فقه امامیه
٣- تشکیل مجلس علمای شیعه
۴- مجوز ساخت حسینیه و مسجد و مراکز دینی شیعی
۵- استفاده از رسانه و اقامه نماز در مسجد الحرام و مسجدالنبی
۶- انتصاب شیعیان در مناصب دولتی
٧- آزادی زندانیان شیعه
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
واقعیت اینست که ماجرا خیلی پیچیده نیست.
دانشجوئی ظاهرا چنین می گوید که: "باید از روز اول درباره مسائل مختلف رفراندوم برگزار میکردیم تا حساست به وجود نیاید" رهبرانقلاب هم در پاسخ توضیح می دهند که : " در کجای دنیا برای همه مسائل رفراندوم برگزار میکنند؟" و دیگر اینکه :" مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟"
حالا رسانه دشمن از این چه برداشتی کرده است؟ اینکه رهبری مخالف رفراندوم است و بدتر اینکه رهبری مخالف نظر دادن مردم است و آنها را شایسته اظهار نظر نمی داند.
پاسخ رهبری اساسا ناظر به اصل و فلسفه رفراندوم نیست. بلکه یک تذکر مدیریتی است. مرور کنیم. انشالله روشن می شود.
یکم. تنها کشوری که در عالم نظام خود را به رفراندوم گذاشت جمهوری اسلامی است. هیچ کشوری تاکید می شود هیچ کشوری در هیچ جای تاریخ چنین نکرده است.
در ایران تا امروز 3 بار رفراندوم برگزار شده است.
دوم. از سوی دیگر در قانون اساسی کشور و در اصل 59 رفراندوم مورد توجه قرار گرفته است. اجرای آن نیز مثل همه جای دنیا ساز وکار مشخص دارد. در ایران با درخواست رئیس جمهور و یا پیشنهاد 100 نماینده و موافقت دوسوم مجلس رفراندوم برگزار می شود.
تا اینجای ماجرا می شود قانون و سیره عملی انقلاب اسلامی. حالا بازگردیم به سخنان رهبری. آیا این سخنان با قوانین ما مغایرتی دارد؟
فرمودند: "در کجای دنیا برای همه مسائل رفراندوم برگزار میکنند؟"
برای "همه مسائل". یعنی منطقی است سر هر مساله ای رفراندوم بگذاریم؟ پس چرا انتخابات برگزار می شود؟ انتخابات یعنی انتخاب راه و روش. انتخاب یک نگرش و گرایش در اداره کشور. یک روز میشود خاتمی و یک روز روحانی و احمدی نژاد. یک روز هم رئیسی. بعد از آن در مسائل جزئی این منتخب مردم است که تصمیم می گیرد. مثل اینکه بخواهیم از اینجا به مشهد رویم. مختاریم بین هواپیما و قطار و اتوبوس. اما اگر هواپیما را انتخاب کردیم یعنی خلبان برای کار فنی خود باید از مسافرین سوال کند؟
باز هم دقت کنیم؛ این نفی رفراندوم نیست. چه بسا در مواردی با تشخیص همین نماینده های مردم همه پرسی ضرورت پیدا کند. اما این غیر از رفراندوم در همه مسائل مهم کشورست.
حالا این استدلال مدیریتی یعنی مردم نمی فهمند؟ اینکه مردم در همه مسائل کارشناس نیستند یعنی نمی فهمند؟ اساسا کارشناس انتخاب می کنند تا موکل آنها در کارشناسی باشد.
بگذریم که ما در کشوری زندگی می کنیم که صبح و شام از سوی رسانه های دشمن اطلاعات دروغ و تحریف شده و بزرگنمائی های کاریکاتور گونه به مردم منتقل می شود و هر انتخاباتی تبدیل می شود به دوقطبی های توهمی که باعث می شود انتخاب مردم از سر اختیار نباشد و ناچارا از سر ترس رفتار صفر و یکی و یا استقلال-پرسپولیسی از خود نشان دهند.
بنابراین توضیح رهبرانقلاب از حیث عقلانیت و مدیریت رفراندوم برای همه مسائل است که اجرای آن اساسا نه ممکن است و نه منطقی و لذا نه نفی اصل رفراندوم را می کند و نه قدرت تشخیص مردم را.
واقعیت اینست که خیلی ها فرق مردم سالاری و توده گرائی را نمی دانند. مردم سالاری یعنی انتخاب مسیر و اهداف اصلی توسط مردم. یعنی انتخاب از سر آگاهی. توده گرائی یعنی سواستفاده از نام مردم برای انتخاب از سر ناآگاهی. توده گرائی را اغلب دیکتاتورها مطالبه می کنند چون نقاب استبداد و نشستن بر جهل مردم است. اما مردم سالاری رشد آگاهی مردم برای انتخاب سرنوشت است.
اگر پزشکی به من و شما گفت برای نسخه پیچیدن باید نظر بیمار را بپرسم او دلسوز ما نیست. وکیل حقوقی مان نیز. ممکن است شیادی باشد در لباس پزشک و حقوق دان. مردم سالاری یعنی حق انتخاب پزشک و توده گرائی یعنی انتخاب نسخه. خلاصه مراقبت کنیم به نام مردم سالاری، توده گرائی به خوردمان ندهند.
محسن مهدیان
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
#سوال میشود اگر همهی مردم قدرت تحلیل در مسائل کارشناسی ندارند، پس چرا انتخابات برگزار میشود ؟
✅ پاسخ
اولا همانگونه که در مطالب گذشته آمد و در سخنان رهبری نیز وجود دارد ، منظور عدم امکان برگزاری رفراندوم، در مسائل جزیی است که نیاز به تخصص و قدرت تحلیل دارد.
ثانیاً اتفاقا برگزاری انتخابات دقیقا به همین دلیل است. یعنی چون در هر موضوعی، امکان مراجعه به نظرات عموم نیست، کارشناسانی در رشتههای مختلف انتخاب میشوند تا آنها در اینگونه مسائل تصمیم گیری کنند. به عبارت دیگر در انتخابات «اشخاص» انتخاب میشوند، نه «راهحل مسائل».
بدیهی است ، اما به دلیل جوسازی معاندان تکرار میشود که اصل همهپرسی (رفراندوم) نفی نمیشود، و نه تنها تاکنون ۳ مرتبه همهپرسی داشته ایم، بلکه سازوکار آن در قانون اساسی هم پیشبینی شده است. اما معقول نیست که هر مسئله ای را به همهپرسی گذاشت.