هدایت شده از mesaghمیثاق
⚠️ فساد چرا و چگونه مساله منبر شد؟!
• اینکه منبری های خوب انقلابی هم در نوبتهای مکرر به #مساله فساد می پردازند و یکبار حکومت علوی را "الگو" گرفته، مثل برخورد با ابن هرمه را مطالبه و یکبار در صدد رفع شبهه مسری فساد به مشروعیت نظام افتاده با فسادهای درون حکومت علوی "مقایسه" می کنند؛ مبتنی بر یک درک و محاسبه پیشینی است:
مردم و حتی گروه های حزب اللهی درباره "میزان فساد"، ذهنیت منفی دارند و گله مند و منتقدند!
• از قضا پیمایش های علمی همین درک را تایید می کند. در آخرین پیمایش توسط مرکز تحلیل اجتماعی متا، از ۵بلوک جامعه، بلوک "وفاداران راسخ" -که در عمده مسائل همراه با نظام اسلامی هستند- در مساله #ادراک_فساد فاصله خیلی زیادی با عموم مردم ندارند!
۵۱درصد شان قائل هستند فساد در ایران بیشتر از کشورهای دیگر است و ...!۱
⬅️ تا اینجا معلوم است محاسبه و درک این منبری ها از مساله مخاطبانِ خود با واقعیت و پیمایش ها مطابق است و نمره خوب مساله یابی دارند.
• اما #حل_مساله ؛ چقدر در مقایسه با حکومت علوی است؟!
اینجا در مقام مناقشه صغروی در مستندات مقایسه نیستم. به نظر می رسد اگر باز درک درستی از میدان و "نسبت ذهنیت و عینیت" باشد راه حل های بهتر و موثرتری انتخاب شود.
• در بین شاخص های اندازه گیری فساد، "شاخص ادراک فساد" هم شایع است و معمولا همین، منشأ رتبه بندی فساد کشورها می شود. به این شاخص اشکالات متعددی وارد است از جمله اینکه ادراک (ذهنیت) همیشه مطابق با واقعیت (عینیت) نیست. شایعات و جوسازی رسانه ای، ابهام و خروجی های نامطلوب و... همه میتواند ادراک فساد را افزایش دهد.
به حسب برخی پیمایش ها نسبت "ادراک فساد" به "تجربه و مشاهده فساد" در ایران ۷به۱ می باشد!۲
یعنی ۷برابر از درک مستند فساد، ادراک و باور به آن -بدون مستند و دلیلی خاص- بین مردم شایع است.
⬅️ با این وضعیت اگر گویندگان نتوانند خود را از حباب این تفاوت خارج کنند، احتمالا دنبال فهرست بلندی از فساد در حکومت علوی می گردند تا نتیجه مقایسه با جمهوری اسلامی حفظ شود!
برای مثال نمونه هایی که در نگاه سخت گیرانه علی(ع) توبیخ، استیضاح و دستور بازرسی بوده اما هرگز در قوانین ما فساد تلقی نمی شود -بلکه بعضی رویه هم هست- در آن فهرست فساد، شمارش می شود! از مهمان شدن استاندار بصره بر یک سفره که فقرا در آن نبودند(نامه۴۵) تا تذکر گرفتن شریح برای خانه ۸۰دیناری اش (نامه۳)! و...
گوینده ای مجبور میشود زیادبن ابیهِ دوره معاویه را به حساب زیادبن ابیه دوره علی(ع) -و حتی دوره امام حسن(ع)- بگذارد تا نمونه های فاسد در حکومت علوی را هم زیاد کند!۳
دیگری مجبور میشود "دوره حملات تروریستی و الغارات" بعد از صفین و خوارج -که به تصریح امام جز کوفه برایش نماند- را مثل "دوره استقرار و بسط ید امام در ولایات" بگیرد و از فرار استاندار بصره با بیت المال، نمونه از فساد در دوره علوی بگیرد؛ و حتی به خط و نشان نامه۴۱ -که تهدید به ذوالفقار است اما همزمان از عدم بسط ید امام خبر می دهد- اشاره نکند!
• ظاهراً وقتی مشکل نه "رخ دادن فساد" در حکومت اسلامی بلکه "ضریب خوردن ادراک آن" و "درک سستی در برخورد با آن" است؛ تصحیح دید مردم از راه دیگری می گذرد. مثل:
۱. مطالبه #شفافیت نظام اداری (انحصارات، امتیازات، واگذاری ها، مزایا و...) برای رصد واقعی فساد، بجای معیار کردن ذهنیت ها و برساخت های رسانه ای و دشمن ساز.
۲. #تبیین درست در جهت پاره کردن حباب های کاذب در اذهان و واقعی کردن نسبت ها. رهبر انقلاب هم در دیدار امسال تصریح کردند: قوه قضائیه تصویر رسانه ای خوبی ندارد!
۳. #مطالبه برخورد فوری و کامل و غیر مبهم دستگاه قضایی با مفسدان و گزارش درست و به موقع به مردم.
این سه در سیره حضرت امیر(ع) نمونه ها دارد و البته برخی از آن منبری ها هم از این حل ها گفته و می گویند.
............................
۱. همه نتایج این پیمایش انتشار عمومی نیافته است لکن در پیمایش های مشابه میتوانید نتایج در مردم و جوانان را ببینید: https://shoaresal.ir/fa/news/118575
۲. این هم شنیده از مقامات مسئول است!
۳. ممکن است به حسب "صفات فاعلی" زیاد بن ابیه را کارگزار ترازی برای حکومت علوی ندانیم اما در دوره ایشان "قبح فعلی" از او گزارش نشده و تا صلح امام مجتبی(ع) هم به او وفادار مانده.
هدایت شده از mesaghمیثاق
یک شرکت آمریکایی به مردم این کشور گفته که اگر اسم خودتان رو عوض کنید و اسم شرکت را روی خودتان بگذارید، تا آخر عمر می توانید ساندویچ رایگان دریافت کنید.
در عرض ۹۶ ساعت، ۱۰ هزار نفر اعلام آمادگی کرده اند. طبعا اگر زمان ثبت نام بیشتر بود یا شرکت های دیگری هم در این ماجرا حاضر می شدند و تبلیغات بیشتری رخ می داد، صدها هزار یا حتی میلیون ها آمریکایی در این ماجرا شرکت می کردند.
برخی احتمالا خواهند گفت: آمریکایی ها عاشق هیجان هستند. به عبارت ديگر اين افراد متاثر از برخی از نظریه سازان غربی، هر عامل هویت بخش و جامعه سازی را کم اهمیت تر از عناصری چون هیجان و تفریح می دانند و چالش بی هویتی و بی اجتماع بودن را به هیچ وجه حائز اهمیت نمی دانند. لذا اینکه فرد، یکی از مهمترین عناصر هویتی خودش یعنی نام را فدای هیجان ناشی از ساندویچ خوردن کند در نگاه اینها اصلا اهمیتی ندارد.
اما آیا مسئله، هیجان است؟ به نظر می رسد که باید به این منظرگاه لوکس (ارزش هیجانات) چندان ضریب نداد. مردم این کشور هر چه هم بی هویت شده باشند، اینقدر از خودپرستی رها نشده اند که نام خود را به همین سادگی عوض کنند و نام شرکت ساندویچ سازی را انتخاب کنند. اسامی هیجان آورتری وجود دارد که بر روی خود بگذارند. نام اسامه بن لادن یا یکی از شگفت انگیزان هالیوودی هیجان آورتر است. اما چرا این ها را انتخاب نمی کنند؟
پاسخ این است: میلیون ها نفر از مردم آمریکا ساندویچ می خواهند و گرسنه اند. و آمار اقتصادی هم این را تایید می کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنانی که از ترس گرما میترسند برن کربلا
😭😭😭😭😭😭😭😭
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬این واقعا گریه آور است!
🎙بیان تکان دهنده استاد تحریری پیرامون شعر لاک ناخن و وضعیت حجاب
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻برای پیشرفت باید متصل به جهان شد؟!
🔹دکتر حمیدرضا مقصودی
هدایت شده از mesaghمیثاق
39.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نوحه و عرض ارادت ارسنجانیها به حضرت شاهچراغ و شهدای شاهچراغ (این سینه سرشار...).
#ارسنجان_شهر_من
#کربلایی_رضا_شریفی
#قرارگاه_فرهنگی_تربیتی_رضوان
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی دولت: مجلس اختیار قیمتگذاریِ خودروهای داخلی را به دولت نداده
🔹مطابق قانون اختیار قیمتگذاری و شیوۀ فروش خودروهای داخلی به شورای رقابت که یک نهاد فراقوهای و فرادولتی است واگذار شده.
🔹نگاه دولت در بحث قیمتگذاری خودرو این است که جبران زیان خودروسازها با افزایش بهرهوری و افزایش تولید محقق شود نه با افزایش قیمت.
🔹اگر قرار است دولت پاسخگوی نحوۀ مدیریت بازار خودرو باشد باید اختیارات لازم از سوی مجلس نیز داده شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
39.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 گزارشی کوتاه از حضور دانشپژوهان اولین مدرسه تابستانه اقتصاد اسلامی در وزارت امور اقتصادی و دارایی
✳️ ۲۴ مرداد ١۴٠٢ - تهران
✨مدرســـــهتابســـــتانهاقتصـــــــاداســـلامـــی✨
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داری همون لطفی رو میکنی که ما دنبالشیم
هدایت شده از mesaghمیثاق
62.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران یا آمریکا کدامیک پوئن خواهد داد
محمد ندیمی
هدایت شده از mesaghمیثاق
@tahlilgar_siasi ``•.mp3
11.81M
ایران یا آمریکا کدامیک پوئن خواهد داد
محمد ندیمی
هدایت شده از mesaghمیثاق
40.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقادات بسیار تند حضرت فاطمه سلام الله علیها به قریش و خلفای اهل تسنن
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به مهمترین شبهه وهابیت در مورد روایت علی امام المتقین
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ پاسخ به شبهه حسن آقامیری درباره نامگذاری فرزندان اهل بیت(علیهم السلام) در كربلا
#قسمت 3️⃣
✍حسن آقامیری در ادامه طرح شبهات خود اینبار یک شبهه قدیمی وهابیون در باب نامگذاری فرزندان اهل بیت ع به نام هایی همچون ابوبکر و عمر و عثمان را مطرح کرده و به آن دامن میزند که در این کلیپ قسمت سوم (پایانی) پاسخ حجتالاسلام والمسلمین دکتر حبیب عباسی به این شبهه و سخنان آقامیری را خواهیم شنید .
❇ با نشر کلیپ در ثواب آن شریک باشید .
#محرم #کربلا #شبهه #آقامیری #حسن_آقامیری #پاسخ_به_شبهات #نامگذاری #اهل_بیت ع #استاد_عباسی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ افزایش معنادار حضور مردم در محافل حسینی دهه محرم امسال
🔹 حجتالاسلام قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با انتشار اطلاعنگاشتی از افکارسنجی جدید مؤسسه بینا، نوشت: نتایج پژوهشها و افکارسنجیها درباره میزان ارادت مردم ایران به سیدالشهدا شگفتانگیز است. در تازهترین افکارسنجی که همکاران ما در مؤسسه بینا در کنار ایسپا انجام دادهاند ۷۲ درصد مردم ایران مشتاق حضور در پیادهروی اربعین هستند و ۴۶ درصد از مردم هم در دهه محرم هرشب به محافل عزای حسینی رفتهاند.
🔹و البته افزایش مشتاقان زیارت اربعین و کاهش تعداد کسانی که در مراسم دهه محرم شرکت نکرده بودند، نسبت به سال گذشته.
🔹این آمار و ارقام شگفتانگیز است و تاریخی؛ این ملت، حقیقتاً ملت امام حسین است./ مهر
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️مجلس ناطق نوری آنقدر شجاعت داشت که اصلاح قانون مطبوعات را علنی تصویب کند؛ اما مجلس قالیباف قانون حجاب را مخفیانه بررسی می کند
📝شرق نوشت:
🔹نمایندگان مجلس پنجم به ریاست علیاکبر ناطقنوری برای تصویب طرح اصلاح قانون مطبوعات متوسل به پنهانکاری نشدند. آنها با اعتمادبهنفس و شجاعانه طرح را در صحن علنی مجلس مطرح کردند. در حالی که قدرت پاسخ به انتقادها را نداشتند این شجاعت را داشتند که در صحن علنی مجلس و پیش چشم مردم کار خود را بکنند و مردم را هم غریبه تلقی نکردند.
🔹اما این دوره مجلس به ریاست محمدباقر قالیباف در عین حال که مانند اسلافشان توان پاسخ به انتقادها را ندارند ولی آن شجاعت را به خرج ندادهاند که لایحه حجاب را در صحن علنی مجلس مطرح کنند تا همه در جریان کار قرار بگیرند.
🔹آن را به خلاف قانون اساسی با استناد به اصل 85 به کمیسیون خاص فرستادند که نتیجه آن بیاطلاعی جامعه از فرایند تصویب لایحهای است که در بیش از 36 مورد مغایر با قانون اساسی و اصول حقوق جزا و جامعهشناسی کیفری و مبانی جامعهشناسی حقوقی است. قوانین متضاد با سیر تحولات اجتماعی سرنوشتی یکسان دارند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️واکنش های جبلی و صداوسیما نسبت به بازگشت سلبریتیها
🖥روابط عمومی صداوسیما:
🔹در این دوره سلبریتیمحوری، مجریمحوری، تهیه کنندهمحوری و هرگونه محوریت پراکنده غیرمنطبق با سیاستهای رسانه ملی مردود و غیرقابل قبول است.
🔹رویکرد رسانه ملی در این خصوص تأکید بر مدیریت منطقی و همکاری اصولی رسانه و چهرهها و تلاش جدی برای جلوگیری از تکرار آسیبهای گذشته است.
🔹در این دوره تحولی رسانه ملی، از هرگونه ورود بیبرنامه به موضوع سلبریتیها پرهیز شده و بر رابطه تکاملی و تعاملی رسانه و سلبریتی تاکید میگردد.
👤جبلی رئیس سازمان صدا و سیما:
🔹چهرهها و نوع رفتارشان متفاوت است و برخی دنبال اصلاح هستند و ما در یک سال گذشته در برنامههای مناسبتی مثل شب سال نو و شب یلدا اثبات کردیم که نیاز به چهرههای هنجارشکن نداریم و این یکی از سرفصلهای ثابت ماست.
🔹هر زمان رسانه ملی تصمیم به استفاده از چهرهها بگیرد، امکان فرصت و ظرفیت دیده شدن را در اختیار کسانی قرار دهد که هنجارها را رعایت میکنند.
👤جبلی همچنین در توییتی نوشت:
🔹 مدیریت باج بگیر و باج بده تمام شد؛ جای نگرانی نیست
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ماجرای کناره گیری معاون سیاسی وزارت کشور چه بود؟/لابیهای سنگین و تهدید وزرا توسط مجلس
✍غلامرضا معاون سابق سیاسی وزیر کشور:
🔹با توجه به تغییر اینجانب از معاونت سیاسی وزارت کشور، لازم دانستم توضیحاتی را به استحضار مردم عزیز ایران، نخبگان و اصحاب رسانه برسانم.
🔹 بخشنامه ای در تاریخ ۱۱ خرداد سال جاری از سوی اینجانب ابلاغ شد که در آن «بایدها» و «نبایدها» قانونی که میبایست مدنظر معاونین سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداریهای سراسر کشور ورؤسای ستادهای انتخابات باشد مورد تأکید قرار گرفت.
🔹پس از ابلاغ آن بخشنامه، برخی از نمایندگان مجلس علیه مفاد آن بویژه بند ۴ بخشنامه موضع گرفتند. بند ۴ بخشنامه از این قرار بود: «فرمانداران، بخشداران و معاونین فرماندار ضمن تداوم پیشبرد امور شهرستان در حوزههای مختلف عمرانی، اقتصادی، توسعهای و ... در روابط با نمایندگان محترم مجلس، در دوره باقیمانده تا انتخابات، برای پیشگیری از هرگونه سوءبرداشت، نسبت به عدم همراهی و معیّت نماینده محترم شهرستان در حوزه انتخابیه در موضوعات و جلسات شائبهدار، حساسیت و دقت لازم را داشته باشند. مدیریت این موضوع بر عهده معاونین سیاسی میباشد».
🔹اعتراضهای نمایندگان محترم موجب شد وزیر محترم کشور برای متوقف کردن حواشی، ۴ بند از بخشنامه را لغو کند و شخصا برای تبیین موضوع در مجلس حاضر شود. در جریان حضور وزیر محترم در مجلس، برخی نمایندگان با وجود لغو بندهای مختلف بخشنامه، درخواست عزل معاون سیاسی را از وزیر مطرح کردند و از آن تاریخ به بعد با میدان داری برخی رسانه ها، این موضوع به دستور کار ثابت آنها و اصرار برخی نمایندگان تبدیل شد.
🔹اصرار رییس و برخی نمایندگان محترم مجلس برای عزل معاون سیاسی وزیر کشور، فارغ از اینکه بنده معتقدم بخشنامه صادره کاملا مبتنی بر تکلیف اداری و براساس موازین شرعی و قانونی و سیاستهای کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب بود، در حالی صورت میگرفت که معظم له علاوه بر ادوار گذشته بارها خطاب به نمایندگان همین مجلس، ضمن تقبیح دخالت نمایندگان مجلس در عزل و نصب ها، مداخله ایشان در امور متعین در دولت را منع کرده بود و بلاشک تعیین تکلیف در خصوص معاون وزیر مصداق اتم و بارز این مداخلات غیرقانونی بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیگیری تولید انبوه خودروهای برقی با رانندگیِ رئیس جمهور کلید خورد
#اقدامات_خوب_دولت
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ جملاتی از خمینی کبیر که انگار برای امروز بیان شده
امام خمینی (ره): بعضیها با منحرفین برخورد نمیکنند تا مبادا یک کلمه علیهشان گفته بشود.
بریزید بیرون اینها را از رادیو تلویزیون.
خوش باور نباشیم. توبه را بپذیرید ولی کار دستشان ندهید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
📢نهضت تحصن مردمی برگزار میکند:
با شهدا نفس تازه کنیم... 🌹
👈گفتوگو پیرامون وظیفه مطالبهگری انقلابیها
پنجشنبهها ساعت ۱۷:۳۰
بهشت زهرا، قطعه ۲۶، یادمان شهید ابراهیم هادی
(برای حرکت گروهی تا ساعت ۱۶ مقابل مجلس باشیم)
#معیشت_حجاب_فضایمجازی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻از وزیر رئیسی دربارهٔ سلاحورزی سؤال میشه
میگه از خودش بپرسید!
این "از خودش بپرسید" بسیار خطرناکتر و ننگآمیزتر از "خودت بمال" در دولت قبله؛
چون واکنش وزیر فعلی، مربوط به نهادینهشدنِ فساد و عادیسازیِ براندازی است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پدیده خطرناکی به نام داعش خراسان!
🔺داعش خراسان در سال ۱۳۹۳ با هدف ناامنسازی و انجام عملیاتهای ویژه روی مردم ایران و افغانستان در افغانستان ایجاد شد.
🔹این گروه مسئولیت حملات تروریستی آبان ماه ۱۴۰۱ و مرداد ماه سال جاری به حرم مطهر شاهچراغ را برعهده گرفت.
🔸 داعش خراسان تماما متشکل از افغانستانیها نمیباشد و این شاخه از داعش به کانون جذب تکفیریهای شرق آسیای میانه تبدیل شده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
8. بهرهگیری از سرمایههای اجتماعی
دشمنان ما بیش از آن که به منابع طبیعی ما چشم طمع داشته باشند، به منابع انسانی- که منابع قدرت ما هستند- چشم طمع دارند. آنها میدانند اگر این سرمایههای اجتماعی از دست یک ملت گرفته شود، اگر یک ملت غیرت ملی و وحدت و همبستگی خود را از دست بدهد، اگر نشاط کار و ابتکار را از دست بدهد، اگر حرکت علمی رو به پیشرفت خود را از دست بدهد، کاملاً در دسترس دشمنان قرار خواهد گرفت؛ میتوانند راحت به او زور بگویند، میتوانند بر او سلطه پیدا کنند، میتوانند منابع طبیعی و مادی او را هم غارت کنند (دیدار با مردم استان همدان؛ 15 تیر 1382).
ادامه دارد