هدایت شده از mesaghمیثاق
بـازوی ضدتـروریسـتی انقلاب اسلامی
چرا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بزرگترین سازمان ضدتروریست دنیاست؟
✍نشریه حزب الله
💥پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷ تنها تغییر یک نظام سیاسی و سلطنتی نبود بلکه تغییر در جهانبینی بود. نوعی جهانبینی که نسبت جدیدی با انسان، هستی، جامعه و نظام سیاسی و حکومت ایجاد میکرد. نسبت جدیدی که مأموریتها و تکالیف جدیدی را متوجه نظام سیاسی کرد. مأموریتها و تکالیفی که بعضاً در گذشته وجود خارجی نداشتند. در چنین بستری بود که نهادسازی در دستور کار بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی قرار گرفت. ضرورت این نهادسازیها بیشتر از این ناحیه بود که مأموریتهایی بر دوش نظام سیاسی قرار گرفته بود که پیش از آن وجود خارجی نداشتند.
طبعاً مأموریتهای جدید، نهادهای جدیدی میطلبید و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از همین نهادها بود. سپاه پاسداران هرچند یک نهاد نظامی و نیروی مسلح است اما در مقایسه با دیگر نیروهای مسلح که مأموریتهای آنها در چارچوب سرزمینی و تمامیت ارضی ایران تعریف شده، تکلیف اصلی و قانونی سپاه حفاظت از انقلاب و دستاوردهای آن است. عبارتی که در قانون اساسی هم به همین شکل ذکر شده است. قانون در زمینه حفاظت از انقلاب و دستاوردهای آن محدودیتی قائل نشده است ازاینجهت هر جا که پای حفاظت از انقلاب و دستاوردهای آن در میان باشد، قانون اساسی، حضور سپاه را الزامی دانسته است.
🔻 از مبارزه با کودتا تا مهار تجزیهطلبی
🔹مروری تاریخی بر عملکرد سپاه پاسداران از ابتدای انقلاب تاکنون هم مؤید همین مطلب است. بهجز دوران دفاع مقدس و حضور پررنگ سپاه در جبهههای نبرد که فهرستی طولانی از مجاهدت، طرح ریزی و انجام عملیاتهای متعدد است، در سایر حوزههایی که منافع انقلاب و مردم به خطر افتاده نیز سپاه پاسداران حضوری جدی داشته است. هنوز چند ماه از انقلاب نگذشته بود که کودتایی برای محو انقلاب و نظام سیاسی آن کلید خورد. کودتایی که توسط یک افسر مؤمن و وطنپرست ارتشی به اطلاع آیتالله خامنهای رسید تا در ادامه نیروهای سپاه پاسداران طرح عملیاتی خنثیسازی آن را به اجرا بگذارند. این اما نقطه پایان ماجرا نبود.
ایجاد بحرانها و زخمهای پیدرپی راهبرد بعدی آمریکا و جبهه استکبار علیه نظام اسلامی بود. در همان روزها بود که براساس برنامههای سازمان سیا و دیگر مراکز جاسوسی غرب، فتنه تجزیهطلبی و ناامنی در مناطق مرزی ایران شعلهور شد.
این ناامنیها قرار بود زخمهای متعددی باشند که رمق را از انقلاب و مردم بگیرند. هدف نخست این طرح ایجاد ناامنی برای نظام اسلامی و هدف بعدی آنهم قدرت بخشیدن به گروههای مخالف جمهوری اسلامی و ضدانقلاب در مناطق مختلف کشور بود تا در ادامه و در یک بازه زمانی میانمدت یک جریان ضد امنیتی علیه حاکمیت مرکزی انقلاب اسلامی در کشور ایجاد شود.
در همین راستا کانونهای توطئه و گروههای مختلف تروریستی و تجزیهطلب در جنوب شرق ایران، شمال، شمال غرب، غرب و جنوب غرب فعال شدند. اوضاع در کردستان به حدی بحرانی شد که حتی امنیت مردم بومی این مناطق هم مورد تهدید قرار گرفت. در زمانی که بهدلیل بعضی سوءنیتها نیروهای مسلح و ارتش امکان حضور مقتدرانه و مبارزه با تجزیهطلبان را نداشت، نیروهای سپاه پاسداران با حضور در صحنه و همراهی با نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران و سایر نیروهای نظامی و مردمی به دفع این شعلههای تجزیهطلبانه پرداختند. با شروع جنگ تحمیلی، نیروهای مسلح حسب وظیفه و مأموریت ذاتی خود مشغول دفاع از تمامیت ارضی کشور شدند و ادامه مبارزه با سرشاخههای تروریستی و تجزیهطلب متوجه سپاه پاسداران شد. مأموریتی که سپاه از آن سربلند بیرون آمد.
🔻 علیه جریان نفاق
🔹با شروع دهه پرآشوب ۶۰ حرکتهای علنی تروریستی و مسلحانه بعضی گروهکها از قبیل منافقین، جبهه دیگری از تهدید را علیه انقلاب و مردم گشود. حذف فیزیکی مسئولان درجه اول جمهوری اسلامی، ازجمله شهیدان بهشتی، رجایی و باهنر در کنار ترور مردم عادی در کوچه و خیابان با هدایت منافقین، جو سنگینی علیه مردم و کشور ایجاد کرده بود. تروریسم حالا به کوچه و خیابانهای تهران رسیده بود. مبارزه با این شکل از تروریسم مستلزم نوع دیگری از کار ترکیبی امنیتی اطلاعاتی و نظامی بود. تکلیف اساسی مبارزه با جریان نفاق داخلی بهعهده سپاه پاسداران بود. نقطه اوج این مبارزات کشف و منهدم کردن خانه تیمی رأس هرم این جریان در داخل ایران بود که با کشته شدن موسی خیابان پرونده آن بسته شد.
👇ادامه...
هدایت شده از mesaghمیثاق
این تجربیات و عملکرد موفق باعث شد که حفاظت از کشور در برابر پدیده شوم هواپیماربایی و اقدامات تروریستی در آسمان هم به عهده سپاه پاسداران قرار بگیرد. سپاه حفاظت هواپیمایی کشور با خنثیسازی اقدامات تروریستی متعدد توانست خدمت ارزندهای به کشور و مردم کند. با اتمام جنگ تحمیلی هرچند خطر تجاوز دشمن خارجی با همکاری و هماهنگی نیروهای مسلح کشور دفع شد اما حفاظت و پاسداری از منافع و دستاوردهای انقلاب اسلامی تمام نشده بود. ناامنیهای گسترده توسط اشرار در جنوب شرق و شمال غرب کشور به حدی رسید که پرونده امنیتی این مناطق هم در اختیار سپاه پاسداران قرار گرفت. پروندهای که با استقرار قرارگاههای عملیاتی و امنیتی در این مناطق اجرایی شد. سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بخشی از دوران مسئولیت خود را در یکی از همین قرارگاهها در جنوب شرق کشور سپری کرد و با بهکارگیری همزمان رویکردهای امنیتی، اجتماعی و اقتصادی توانست امنیت را به زیستبوم آن منطقه بازگرداند. با همین تجربیات بود که آرامآرام توان ضد تروریستی سپاه بالا رفت.
🔻 مبارزه با فتنههای داخلی و منطقهای
🔹مقابله با اقدامات و ناامنیهای داخلی در دهههای بعدی تا امروز نیز وجه مهم دیگری از اقدامات سپاه پاسداران است. اما مهمترین بخش کارنامه سپاه مقابله با جریان تروریستی و ضد انسانی تکفیریها در سوریه و عراق در دهه ۹۰ شمسی بود. سوءاستفاده از بعضی شکافها ی اجتماعی در درون این کشورها در کنار بعضی اقدامات و از همه مهمتر حمایت تمامقد سرویسهای امنیتی غرب، کار را بهجایی رساند که در اواسط دهه ۹۰ شمسی بخش زیادی از شمال عراق و جنوب سوریه به اشغال یک موجود سرطانی بهنام داعش درآمد. غدهای که نهتنها سرمایههای انسانی و مالی و اجتماعی این دو کشور را ذبح و منابع این کشورها را غارت کرد بلکه همراستا با طرح آمریکاییها برای تغییر نقشه غرب آسیا، قصد داشت کشور جعلیای را بین عراق و سوریه هم بهنام دولت اسلامی عراق و شام ایجاد کند.
کاری که صهیونیستها در جنگ ۳۳ روزه برای آن خیز برداشته و شکست خوردند را حالا داعش و تکفیریها داشتند با موفقیت انجام میدادند. همه اینها در کنار اهمیت جبهه شام بهعنوان پشتیبان اصلی مقاومت ضد صهیونیستی در لبنان و فلسطین باعث شد تا جمهوری اسلامی برای مبارزه با این غده سرطانیِ استعمارساز درنگ نکند. پرونده باز هم در اختیار سپاه پاسداران و بازوی برونمرزی آن یعنی نیروی قدس و فرمانده سرافراز آن قرار گرفت. انگار که همه تجربیات ضدترویستی این نهاد از مبارزه با گروهکهای تجزیهطلب در ابتدای انقلاب و مهار اقدامات تروریستی منافقین در دهه ۶۰ و جنگ تحمیلی تا فتنههای سیاسی بعدی قرار بود مقدماتی باشند برای یک پرونده بزرگتر. پروندهای که حالا با گذشت حدود ۱۳ سال از ورود مستشاری پیروزمندانه سپاه پاسداران و هدایت نیروهای مقاومت مردمی این کشورها نتایج آن نهتنها برای ایران و مردم منطقه بلکه دنیا روشن شده است.
نه نقشه سیاسی منطقه تغییر کرد نه جریانهای تکفیری موفق به تشکیل دولت و حاکمیت سیاسی در منطقه شدند و نه جبهه پشتیبان مقاومت ضد صهیونیستی آسیب دید. هرچند که برای رسیدن به این هدف مجاهدان سرافرازی به شهادت رسیدند، اما حالا مرزهای دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن از جغرافیای سیاسی کشور به چند هزار کیلومتر آنطرفتر و تا سواحل مدیترانه و مرزهای فلسطین اشغالی گسترده شده است. عامل اصلی این موفقیت منطقهای در درجه اول فکر و جهانبینی توحیدیای بود که با نفس قدسی خمینی کبیر احیا شد. نتایج بعدی این اتفاق مبارک، تشکیل یک سازمان بزرگ ضد تروریستی است که در کنار دیگر نیروهای مسلح کشور در دفاع از منافع ملی در هیچ نقطهای از جغرافیای این کره خاکی ابایی ندارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
کارگزاران رسانه ای روحانی؛
قضاوت این ۳سال و آن ۸سال
♦️عضو "کمیته رسانه" در دفتر رئیس جمهور سابق، مجلس و دولت فعلی را تخطئه کرده و به روزنامه هم میهن گفته است:
🔹"بازسازی اعتماد از دست رفته، حداقل ۸ سال زمان میبرد. همیشه تخریب آسانتر از احداث است. برای ایجاد اعتمادی که تخریب شده، باید حداقل دو برابر زحمت کشید. از سال ۹۸، جریان اعتمادسوز فعالیت کرده؛ ۸ سال طول خواهد کشید اعتماد ایجاد شود. زمان زیادی خواهد برد".
♦️بیایید یک معادله ببندیم: ۲ سال از فعالیت دولت و ۳ سال از دوره مجلس فعلی می گذرد. گوینده ادعا می کند برای جبران اعتماد از دست رفته در این دوره، ۸ سال زمان لازم است؛
🔹بسیار خوب! برای جبران اعتماد از دست رفته در ۸ سال ریاست روحانی و شرکای اصلاح طلب، جند سال زمان نیاز است؟ ۳۲ سال، یا دست کم ۲۴ سال!
♦️مدعیان اعتدال و اصلاحات حتی تا ماه های پایانی دولت روحانی، نتایج سوء مدیریت خود را پای دولت احمدی نژاد می نوشتند و حال آن که آن دولت با همه خطاهای رئیس و برخی اعضای آن در سال های پایانی، اصلا قابل قیاس با دولت روحانی نیست؛
🔹نشان به آن نشان که برخی حامیان روحانی، اواخر دولت او با حسرت و آرزو گفتند چند سال زمان می برد تا به رشد اقتصادی سال ۱۳۹۰ (سال دوم دولت دهم) برسیم!
♦️پادوهای رسانه ای "اشرافی غربگرا"، از یک سو موفقیت های دولت و مجلس را خسارت جا می زنند و مدعی اند باید ۸ سال زمان گذاشت تا اعتماد مردم جبران شود، اما از طرف دیگر، هنگام ارزیابی عملکرد دولت حاضر نیستند لاقل ۴ سال زمان بدهند تا فجایع ۸ سال سوء مدیریت غربگرایان را جبران کند.
🔹اما چند نمونه از عملکرد دولت و مجلس انقلابی، در حالی که با میراث "جاروشدگی خزانه، انتشار ۲۰۰ هزار میلیارد تومان پول بیپشتوانه و انفجار نقدینگی، بدهی انباشته ۱۵۰۰ هزار میلیاردی، و سررسید اوراق ۵۳۲ هزار میلیارد تومانی" رو به رو بودند:
🔻احیای سیاست خارجی، تنوع بخشی به شرکای اقتصادی، و مهار تحریم ها.
🔻تصویب قانون اقدام متقابل و از سر گیری فعالیت های هسته ای، که دولت آمریکا را مجبور کرده بدون برجام، به آزاد سازی منابع مسدود شده ایران در عراق و کره جنوبی تن بدهد.
🔻احیای رشد اقتصادی صفر شده در دهه ۹۰، و رساندن آن به بالای ۴ درصد.
🔻 احیای صادرات نفتی تا ۱/۹ میلیون بشکه، در حالی که در دولت برجام، حتی تا زیر ۳۰۰ هزار بشکه هم سقوط کرد.
🔻 کاهش ۱۳ درصدی نرخ تورم.
🔻 جبران بخش مهمی از کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی.
🔻 تسویه ۴۶۴ هزار میلیارد تومان از بدهیها و تعهدات دولت قبل.
🔻 تسویه ۲۷۰ هزار میلیارد تومان بدهی سود اوراق.
🔻 تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به صندوقهای بازنشستگی.
🔻 اختصاص ۴۰ هزار میلیارد برای رتبهبندی معلمان.
🔻 تسویه ۵۴ هزارمیلیارد بدهی به بانک مرکزی. https://is.gd/ojkNOY
🔹روزنامه کرباسچی و عضو کمیته رسانه در دفتر روحانی، اگر انصاف داشتتند باید از عملکرد دولت و مجلس انقلابی تمجید می کردند؛ اما آزادگی و انصاف، کرامت والایی است که نصیب سیاست بازان و غرض ورزان نمی شود.