هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 به خدا رنگ زدهايم
✍🏻 عینصاد
این حکایت، قصهی زندگی فردی، مسئولیتهای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و زندگی بسیاری از ما انسانهایی هست که با منفعت سر از تن بسیاری از دغدغهها و اعتقادات جدا میکنیم...
هدایت شده از mesaghمیثاق
📖 ماجرای کتک خوردن یک فقیه برجسته از همسرش
به گزارش ایسنا، «کیهان» نوشت:
مرحوم شیخ جعفر کاشف الغطاء از بزرگترین فقیهان عالَم تشیع بوده است،
در حدی که علمای بزرگ شیعه از قول او نقل کردهاند
که فرموده بود:
اگر تمام کتابهای فقهی شیعه را در رودخانه بریزند و به دریا برود و شیعه دیگر یک ورق فقه دستش نباشد، من از اول تا آخر فقه شیعه را در سینهام دارم، همه را بیرون میدهم تا دوباره بنویسند. مرجع هم شده بود.
اهل علم و اصحاب سرّش فهمیدند که همسرش در خانه بداخلاقی میکند ولی خیلی هم خبر از داستان نداشتند. اینقدر در مقام جستوجو برآمدند تا به این نتیجه رسیدند که این مرد بزرگ الهی، این فقیه عالیقدر گاهی که به داخل خانه میرود، همسرش حسابی او را کتک میزند.
یک روز چهار پنج نفر جمع شدند و خدمتش آمدند و گفتند:
آقا ما داستانی شنیدهایم از خودتان باید بپرسیم. آیا همسر شما گاهی شما را میزند؟!
فرمود: بله، عرب است، قدرتمند هم هست، قویالبنیه هم هست، گاهی که عصبانی میشود، حسابی مرا میزند. من هم زورم به او نمیرسد.
گفتند: او را طلاق بدهید.
گفت: نمیدهم.
گفتند: اجازه بدهید ما زنهایمان را بفرستیم ادبش کنند.
گفت: این کار را هم اجازه نمیدهم.
گفتند: چرا؟
گفت: این زن در این خانه برای من از اعظم نعمتهای خداست چون وقتی بیرون میآیم و در صحن امیرالمومنین میایستم و تمام صحن، پشت سر من نماز میخوانند، مردم در برابر من تعظیم میکنند.
گاهی در برابر این مقاماتی که خدا به من داده، یک ذرّه هوا مرا برمیدارد. همان وقت میآیم در خانه کتک میخورم، هوایم بیرون میرود!
این چوب الهی است، این باید باشد.
📚به نقل از شیخ حسین انصاریان ، کتاب نفس
هدایت شده از mesaghمیثاق
لایحهی حجاب و عفاف به کجا رسید.ogg
1.73M
۱- نکتهی مغفول در حماسهی لیله المبیت؛
۲- نکتهی که در افتتاحیهی حوزهی علمیه باید مورد توجه قرار گیرد.
۳- جناب حجهالاسلام آقای آقاتهرانی در مورد لایحهحجاب و عفاف چه گفت؟
آیا دوباره پای رئیس مجلس در میان است؟
۴-راهکار ما امت حزب الله چیست؟
همهی این مطالب در شش دقیقه
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | کلیپ تصویری
✳️ مهمترین خصیصه
🔸مهمترین خصیصهای که فضلای این معهد دارند، پشتیبانی محکم، متقن و بی چون و چرا از ولایت فقیه هست که عمود و ستون اصلی خیمهی این انقلاب و نظام هست و مخصوصا [دفاع از] مقام معظم رهبری که با رهبری حکیمانهی خود - بدون ذرهای زیاده گویی و عین حقیقت و مرّ حقیقت همین است که عرض میکنم - نظام مقدس جمهوری اسلامی را بعد از امام راحل عظیم الشأن ما اینگونه در طوفان های حوادث پیش بردند و اداره کردند و تدبیر کردند...
🎙حضرت آیت الله سیفی مازندرانی (حفظه الله)
📆 تاریخ: ۱۴۰۲/۰۶/۲۶
✳️مرکز حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله سیفی مازندرانی (حفظه الله)
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 خانم امانپور خبرنگار cnn قصدِ مصاحبه با رئیسجمهور را داشت. اما به علتِ عدمِ پذیرش شیوه نامه هایی که تعیین آن منطقاً حق میزبان است،موفق به انجام این مصاحبه نشد.
پی نوشت🔺🔺
✅ اقدامِ مثبت و قابلِ تقدیرِ رئیس جمهور در مقابلِ خبرنگارِ بی حجابِ آمریکایی،خبرنگاری که حاضر به پذیرشِ دستور العمل ها نگردید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش زاکانی به خبر ساخت مسکن ۲۵ متری؛ «چیز خوبی نیست خیلی بَده»
شهردار تهران پس از جلسه هیات دولت:
🔸ما هم خبر واحدهای 25 متری را شنیدیم؛ این یک ایده است که مطرح کردند، به نظرم چیز خوبی نیست خیلی بد هست.
🔸چیزی که ما دنبال می کنیم این است که از طریق صنعتی سازی و سرعت بخشیدن به ساخت و ساز، زمینه خانه های درخور و شایسته را برای مردم تهران فراهم کنیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
| اکنون که دشمن از ادامه اغتشاش سرخورده شده مسئولان می توانند با اعتماد به نفس بیشتری به جمع کردن #کشف_حجاب بپردازند.
- اما این آغاز راه طولانی و طرح گسترده تعمیق عفاف وحجاب است که چند دهه است در دستگاههای مسئول روی زمین مانده است.
● حجتالاسلام والمسلمین ثقفی
ـــ ـ ـ ـــ ـ
هدایت شده از mesaghمیثاق
✍سید نیما موسوی
💥از مهمترین وقایع پیرامون ایران در روزهای گذشته توافق امنیتی بین آمریکا و بحرین بود که این پیمان امنیتی را باید ذیل پیوستن رسمی بحرین به پیمان ابراهیم و تأسیس سفارتخانه اسراییل در منامه برشمرد. این توافق امنیتی در راستای طرح مهار ایران بوسیله دولت بایدن دنبال میشود. در یادداشت کوتاه زیر به بررسی چیستی این پیمان امنیتی از این جهت خواهیم پرداخت که آیا تأسیس سفارت اسراییل در منامه را باید بحساب زمینه چینی برای پیوستن عربستان به پیمان ابراهیم بررسی کرد و یا باید آن را ذیل توافق بحرین و آمریکا برای مهار ایران دانست.
بخش امنیتی بحرین و کشورهای حوزه خلیج فارس عمومأ پیوستگی بالایی با بریتانیا دارد بویژه بحرین که تا همین سه دهه پیش مسئول امنیتی آن یک افسر بریتانیایی بنام «ایان هندرسون» بود؛ پادشاه بحرین همچون بسیاری از پادشاهان جهان عرب درسخوانده مدرسه نظامی «ساندهرست» در بریتانیا میباشد. از سوی دیگر عربستان مهمترین نقطه تنفس اقتصادی بحرین میباشد و بین این دو کشور نوعی همبستگی اقتصادی و حتی امنیتی وجود دارد که حضور نیروهای سپر جزیره برای سرکوب بهار عربی در بحرین ذیل همین عنوان جای میگیرد؛ ضمن اینکه بخشی از ترتیبات امنیت داخلی در بحرین بر عهده افسران پاکستانی نزدیک به ISI میباشد. ولی آیا این به معنی همسویی تمام عیار سیاست خارجی بحرین با عربستان است؟
در مثال نقض برای این پرسش میتوان به دهه ۱۹۹۰ اشاره کرد که در دوره کلینتون با توجه به سیاست «مهار دوجانبه» او علیه ایران پایگاه پنجم دریایی آمریکا به بحرین منتقل شد و ایران هم با حمایت از حزب عمل اسلامی بحرین درصدد پاسخ برآمد. این در حالی بود که ایران در آن برهه ماه عسل خود را با عربستان پشت سر میگذاشت و ذیل دکترین «ام القرا» روابط هاشمی و ملک عبدالله حتی تا دیدارهای خانوادگی نیز پیش میرفت. و یا پس از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ با وجود اینکه ملک عبدالله همسویی خوبی با دولت جرج بوش در مورد جنگ عراق نداشت؛ بحرین از سوی بوش بعنوان متحد خارج از ناتوی آمریکا شناخته شد. این امر مصادف بود با برگزاری رقابتهای فرمول یک در بحرین و نیز برگزاری نشست امنیتی منامه از آغاز قرن ۲۱، این همکاری تا جایی بود که منجر به امضای توافق تجارت آزاد در ۲۰۰۶ بین دو کشور شد. این در حالی بود که عربستان و ایران تا مقطع سال ۲۰۰۵ و وقایعی چون ترور حریری و قدرت گرفتن نوری المالکی روابط نسبتا خوبی داشتند.
از اینرو باید به این نکته توجه کرد که روابط با عربستان تنها شاخص سیاست خارجی بحرین نیست و از سال ۱۹۹۵ با توجه به تأسیس پایگاه پنجم دریایی آمریکا در بحرین، ترتیبات امنیتی این کشور تابعی از سیاستهای واشنگتن است. تنها در برهه بهار عربی بود که مسئولان وزارت خارجه آمریکا همچون «تام مالینفسکی» در تماس با رهبران حزب الوفاق از اپوزیسیون بحرین حمایت کردند. مگر نه بحرین در طول این ۲۵ سال دارای روابط عالی امنیتی با امریکا بوده است. از سوی دیگر شکست نسبی مذاکرات عربستان و آمریکا برای پیوستن به پیمان ابراهیم نیز این ظن را تقویت میکند که بهبود روابط بحرین و اسراییل نه از جهت مقدمه چینی برای پیوستن عربستان به پیمان ابراهیم بلکه از جهت سیاست مهار ایران معنا مییابد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
از تیلور تا رونالدو
✍محسن مهدیان
1⃣یکم. خبر شکست یزدانی مقابل تیلور را تبدیل کردند به پروژه تحقیر مردم ایران. چرا؟ چون جامعه ایرانی فارغ از برد و باخت احساس قدرت و غرور داشت. طبیعی هم بود. یک سو حریم ورزشکاران ایرانی برای پرچم ملی بود و یک سو تقدس و تبرک و توسل شان به ائمه اطهار. یک سوی دیگر رجز های شنیدنی برای باز کردن چشم و گوش خناسان بود و سوی دیگر نمایش پی در پی اخلاق و جوانمردی در میدان رقابت.
همه اینها باعث میشد مردم فراتر از برد و باخت، حس غرور و سرور داشته باشند. خوشی و شعف ناشی از ارج نهادن به یک هویت عمیق ایرانی - اسلامی. ضدانقلاب هم حق داشت عصبانی باشد.
2⃣دوم. هواداری طبیعی و استقبال از رونالدو نیز ضدانقلاب را عصبانی کرد. کسانی که تا دیروز میدان داران اصلی فرهنگ شهرت و سلبریتی سازی بودند امروز هواداری را بهانه تحقیر ملی کردند. هواداری جزء لاینفک دنیای جدید رسانه است. به بازیکن و بازیگر هم خلاصه نمی شود. تا شهرت هست، هواداری هم هست و چه بسا اصل و اساس آن در فرهنگ غیرایرانی و سبک زندگی غربی است. قابل نقد است اما هرچه هست در تاروپود زندگی امروز بشر است. برای امروز و دیروز هم نیست. برای ایرانی و غیرایرانی هم نیست.
اما سوال اینست که چه اتفاقی افتاده که ضدانقلاب برخلاف ذاتش، این واکنش طبیعی در استقبال از یک ستاره فوتبال را بهانه تحقیر ملی ساخته است؟
آیا جریانی که از شکست هیمنه ایران خوشحال می شوند، ممکن است دلسوز هویت ایرانی باشند؟ او عصبانی است؛ از شادی مردم روح و روانش بهم میریزد. خاصه وقتی این شادی مردمی همراه با بی اعتنایی و تحقیر ضدانقلاب در فراخوان 25 شهریور باشد. برای او فرقی نمی کند این شادی از آزادشدن پول های بلوکه شده باشد یا اخلاق و جوانمردی و ملی گرایی تیم کشتی یا استقبال از یک ستاره فوتبال. پروژه تحقیر ملی او برای هر سطحی از جامعه ایران برنامه دارد. از نخبه تا توده باید حس خودتحقیری پیدا کند. خط همین است و در نهایت اینکه مراقبت کنیم این خط را کامل نکنیم؛ به هر بهانه ولو نقد اجتماعی.