هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️گفتمان غیر معقول سلفیت؛ تنهاتر از همیشه
🔺سلفیت این روزها در خاستگاه خود نیز با بی مهری عجیبی مواجه شده است. سعودیها که تا چندی پیش صوفیه را بسان شیعیان اهل شرک و گمراهی می دانستند اکنون در چرخشی آشکار، به تمجید از آنان می پردازند.
🔺عادل الکلبانی، مبلغ مشهور سلفی در برنامه ای تلوزیونی صراحتا می گوید، صوفیان بر خلاف سلفیها اهل معنویت هستند و نسبت به رسول خدا و خاندانش محبت و ادب دارند اما سلفیها از این مشکل رنج می برند و حتی در برخورد با رسول خدا نیز به نوعی بی رحمند.
#عربستان
🔹مطالعات خلیج فارس
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ راهاندازی صندوقهای سرمایهگذاری مشترک اسلامی در رژیم صهیونیستی
ارز صادوق، مدیرعامل مدیریت صندوق آویو، پس از تأسیس صندوقهای کوشر، رو به تأسیس شکل اسلامی این صندوق آورده است تا هم وجوه مسلمانان فلسطین اشغالی را جذب کند و هم زمینهساز سرمایهگذاری دیگر کشورهای مسلمان پس از پیمان ابراهیم باشد.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/27767
🏷 #اسرائیل #اقتصاد_حلال #پیمان_ابراهیم #حریدیم #صندوقهای_سرمایهگذاری #کوشر #مالیۀ_اسلامی #هلاخا
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ درخواست طالبان از مفتی روسیه برای نقش آفرینی در تقویت روابط دو کشور
امیرخان متقی، وزیر امور خارجه طالبان طی سفری به مسکو با راویل عین الدین رئیس اداره دینی مسلمانان و رئیس شورای مفتیان روسیه دیدار کرده و از وی خواست تا نقش موثری در تقویت روابط طالبان و روسیه ایفا کند.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/28917
🏷 #افغانستان #راویل_عین_الدین #روسیه #طالبان
هدایت شده از mesaghمیثاق
فرقه عشق نام مینی سریال جدیدی است که در ویاودیهای پاکستانی بزودی اکران خواهد شد. داستان عشق پسری اهل سنت به دختری شیعه و همراهی ایندو در مناسک و آیینهای همدیگر برای شناخت بیشتر اما واکنش جامعه شیعیان پاکستانی به خبر و تریلتر این سریال عموما منفی بوده است. تریلتر این سریال در یوتیوب پر از کامنتهای منفی شیعیان و درخواست برای تحریم این سریال است. اوضاع توییتر و دیگر شبکههای اجتماعی هم همین است.
ظاهرا بخشی از این سریال در میانه مجالس محرم و عزاداری حسینی شیعیان پاکستان تصویربرداری شده که این امر به خشم شیعیان پاکستان از این سریال افزوده است. عوامل فیلم اما باور دارند که به دنبال ترویج گونهای از رواداری مذهبی در جامعه مسلمان پاکستان هستند که البته به زعم من آنچه برای ایشان اصالت دارد فروش بیشتر است و لا غیر. چه آنکه ایده سریال با خروج از کلیشههای سریالهای پاکستانی و دعواهای عروس و مادرشوهر و عشقهای مثلثی این بار به سراغ مسائل پر تنش دینی مذهبی رفته است و پوشش ترویج رواداری مذهبی بهترین توجیه برای سازندگان به شمار میرود.
تمایز داستان این سریال با داستان رمانی چون رویای نیمه شب در این است که طبق آنچه از سریال درز کرده ظاهرا بناست که این دختر و پسر در نهایت هر کدام به مذهب خویش باقی بمانند و با یکدیگر ازدواج کنند چه آنکه در بخشی از دیالوگ فیلم گفته میشود که "قرار است فرزندان ما مسلمان باشند همانطور که پیامبر و اهل بیت و صحابه فقط مسلمان بودند نه شیعه و سنی." یعنی اینجا سخن از تغییر مذهب در میان نیست.
در چنین فرامتن اجتماعی بنظر طبیعی میرسد که در جامعه عموما با نگاههای مرد سالارانه پاکستان که البته با تنشهای شیعی سنی هم درگیر بوده است، مذکر بودن شخصیت اهل سنت سریال و مونث بودن شخصیت شیعی، گونهای از استیلای اهل سنت بر شیعیان را تداعی کند و به زعم من همین است که واکنش شدید شیعیان پاکستان را به دنبال داشته؛ واکنشی که من آن را با در نظر گرفتن جریانشناسی منزلت و موقعیت شیعیان پاکستان خلال هفت دهه گذشته در این کشور، کاملا بجا و درست میانگارم./سرباز روح الله رضوی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ دست رد کمیته بینالمللی المپیک به طرح ممنوعیت حجاب در المپیک فرانسه
کمیته بینالمللی المپیک روز جمعه 29 سپتامبر 2023 تأیید کرد که ورزشکاران زن میتوانند در بازیهای المپیک 2024 که در پاریس برگزار میشود، بدون هیچ محدودیتی شرکت کنند.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/28920
🏷 #حجاب #فرانسه #مسلمانان_فرانسه #ممنوعیت_حجاب #ورزش #ورزش_زنان
هدایت شده از mesaghمیثاق
ماجرای #بحران_نیلی
✍سیدامیرحسین حسینی
💥وقتی سخن از #بحران_نیلی میشود یعنی کسی که صدها مهندس اقتصادخوان را با افکاری لیبرالی و متعارض با انقلاب اسلامی تربیت و در دولتهای مختلف منصوب و شبکه سنگینی از آنان را در عرصههای مختلف سیاستگذاری دولت ایجاد نمود.
کسی که در دولتهای انقلابی ابربحران و در دولت مطبوعش رشد و شکوفایی دروغین پیشبینی میکند.
کسی که برنامههای ضدتوسعه کشور را نوشت و سالها یا مستقیم بر مسندهای اصلی اقتصادی کشور نشسته بود و یا یکی از نزدیکان و شاگردانش را به ویژه در سازمان برنامهوبودجه و وزارت اقتصاد جانمایی میکرد.
نیلی فردیست که با رسانه دنیای اقتصاد بزرگترین جنگ شناختی-اقتصادی کشور را با پولهای شبههدار مدیریت میکند.
از طریق دانشکدههای اقتصاد شریف، خاتم و نیاوران جریان علمی و نخبگانی را مدیریت و مبانی اقتصادی انقلاب اسلامی را تحریف و لیبرالیسم التقاطی را تئوریزه مینماید.
همچنین از طریق همکاری تنگاتنگ با اصلاحاتیها و کارگزارانیها و اعتدالیها جریان سیاستگذاری اقتصادی کشور را به تنگنا برده است.
او از طریق اندیشکدهسازی گسترده ذیل دانشگاه شریف، نسخهها و بستههای سیاستی پرتراکمی را با مبانی منحط، روی میز مدیران گذاشته و تصمیمسازی میکند و بودجهخواری میکند.
بازنشستگی نیلی از دانشکده اقتصاد شریف، آغازی بر پروژه جدید کادرسازی سیاسی او از مهندسان جوان نئولیبرالی که در نزدیک به سه دهه اخیر تربیت نموده و تخریب جوانان اقتصاددان انقلابی معتقد به اقتصادمقاومتی که در دولت انقلابی میدان عمل یافتند، میباشد.
آگاهی عمومی مردم بهترین پادزهر برای خاموشی #بحران_نیلی است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
نگاهی به تحولات لیبی
✍️ادیب مقاومت
💥سقوط حکومت قذافی در سال ۲۰۱۱، موجب فرو رفتن لیبی در بحران امنیتی-سیاسی اجتماعی شدیدی شد. بهطوری که حالا بعد از گذشتن بیش از یک دهه لیبی همچنان صحنه جنگ داخلی است و هنوز به ثبات سیاسی نرسیده است.
📍در حال حاضر جنگ داخلی میان دو فرمانده سابق معمر قذافی یعنی خلیفه حفتر و فائز السراج، است. این جنگ، با دخالت کشورهای خارجی، همچنان ادامه دارد. از نتایج این جنگ داخلی میتوان به تقسیم شدن لیبی به دو قسمت شرقی و غربی اشاره کرد.
مناطق شرقی و مرکزی لیبی در حال حاضر تحت کنترل خلیفه حفتر هستند و از حمایتهای کشورهایی مانند روسیه، امارات و مصر بهره میبرند. مناطق غربی و شمال غربی توسط فائزالسراج و نیروهای وفاق ملی که حمایت ترکیه و قطر دارند، کنترل میشود.
🔹دربین سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ اعزام نیروهای تیپ سلطان مراد از سوریه توسط ترکیه و حضور نظامیان واگنر زیرنظر روسیه در لیبی، به تنشها دامن زد و طی چند ماه درگیری سنگین نیروهای وفاق ملی توانستند در غرب و مرکز لیبی دست به پیشرویهایی بزنند.
🔹نیروهای وفاق ملی توانستند در غرب به تصرف مناطقی از مرز لیبی و تونس بپردازند و در شرق تا استان و شهر سرت، که مکان به قتل رسیدن قذافی بود، پیشروی کنند.
🔹پس از سقوط گذرگاه مرزی بین لیبی و تونس و پیشروی نیروهای وفاق ملی تا سرت، مصر وارد کارزار جنگ لیبی شد و با گسیل تسلیحات نظامی سنگین به مرز لیبی و مصر اعلام کرد، اگر سرت سقوط کند، مصر به حمایت از خلیفه حفتر وارد لیبی خواهد شد. این تهدید مصریها منجر به خاموش شدن آتش جنگ داخلی در سال ۲۰۲۱ شد.
🔹لازم به ذکر است که در چند سال اخیر عبدالحمید دبیبه، مهندس و تاجر ثروتمند لیبیایی، به عنوان نخست وزیر دوره انتقالی در لیبی منصوب شده و برای لیبی دولت تشکیل داده است.
🔹در دوران حکومت قذافی، دبیبه مسئولیتهای مهمی داشته و از او بهعنوان مسبب رونق اقتصادی در شهر مصراته یکی از شهرهای بزرگ لیبی شناخته میشود. دبیبه همچنین مدیریت شرکتهای دولتی و ساخت مجمتعهای مسکونی و اداری را در زمان قذافی بر عهده داشت.
🔹درپایان برای حل بحران لیبی، نیاز به توافقات سیاسی بین طرفین و تلاشهای بینالمللی حیاتی است. مشارکت مردم لیبی و تضمین ساختارهای سیاسی برای آینده این کشور بسیار اهمیت دارد. هر چند که در ۲۰۲۲ قرار بود انتخابات ریاست جمهوری در لیبی برگزار شود که پسر معمر قذافی در آن نامنویسی کرد و رد صلاحیت شد و بعد که به رد صلاحیت خود اعتراض کرد، صلاحیت وی تایید شد! هنوز به دلیل وجود بنبست سیاسی در لیبی انتخابات در این کشور برگزار نشده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
✍ابوقاسم
ما با یک جنگ نامنظم در منطقه روبه رو هستیم
دشمن با تمام امکانات یک جنگ ترکیبی را در منطقه طراحی کرد تا از افزایش قدرت بازیگران جهانی و منطقه ای مثل چین و روسیه و ایران و کنترل جاده ابریشم و کریدور شمال جنوب جلوگیری کند .
هنوز کسی نیامده ابعاد این جنگ ترکیبی هدفمند و هوشمند را در قالب یک پازل روشن کند
آمریکا در افغانستان و آسیای جنوبی و مرکزی و قفقاز در حضور خود یک بروزرسانی هوشمندانه ای انجام داد
چه بخواهیم چه نخواهیم بخشی از آثار این حضور متوجه ما خواهد بود
آمریکا با تحریک گسل های اختلاف برانگیز در حال امنیت زدایی از آسیای مرکزی است،راهبرد آمریکا ذهنیت سازی تعارض منافع میان این کشورهاست تا به جنگ منتهی شود وخواهد شد همان طور که ولادیمیر پوتین نسبت به آن هشدار داد
جنگ در آسیای مرکزی بدون شک اتفاق خواهد افتاد و این جنگ ،توسط آمریکا برنامه ریزی می شود و استراتژی آن ها اختلال محاسباتی در میان دولت های این منطقه است
طالبان در افغانستان یکی دیگر از ابزارهای هوشمند آمریکا برای امنیت زدایی از منطقه است.
طالبان ابزار هوشمند آمریکا است
حضور آمریکا در افغانستان به شکل هوشمندانه و دقیق وجود دارد ،بنابراین حضور آن ها افزایش داشته است .
سیاست های آبی طالبان در قوش تپه و کاهش سطح آب آمودریا امنیت زیست محیطی و امنیت آب شرب ترکمنستان و ازبکستان را برهم خواهد زد.
جنگ نرم طالبان در چیره سازی نظام خلافتی در برابر نظام ولایتی ایران ،همگرایی مذهبی و قومی در استان هایی مثل سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی و تاثیر گذاری بر آن ها ،تغییر بافت جمعیتی افغانستان و انتقال پشتو ها به فلات مرکزی افغانستان(منطقه ای که آب قوش تپه به آن خواهد رسید) و مساله مهاجرین که یک ابزار قدر و تهدیدِ در دست طالبان است ،کاهش نفوذ ایران در شیعیان افغانستان و قطع کردن این وابستگی همگی از آثار برنامه ترکیبی آمریکا در افغانستان است.
در قفقاز نیز بازی دوگانه آمریکا و اسرائیل نتیجه ای جز تقویت حضور آن ها در منطقه و تامین منافع کشورهای همسوی خود ندارد.
کریدور تاپی و کاسا ۱۰۰۰ در آسیای مرکزی و اتصال به آسیای جنوبی نیز از برنامه های آمریکا در منطقه است
کریدور هند _اسراییل نیز یکی دیگر از برنامه های آمریکا برای تضعیف محور روسیه چین و ایران بود.
این نقشه ها که در مناطق خاص خود امتداد میدانی دارد و توسط بازیگران منطقه ای پیگیری می شود آثار انگیزه های پنهان قدرتهای بزرگ غربی است و طبیعتا جدای از تعارض منافع منطقه ای که دارد در سطح کلان نیز از آثار متناسب با خود برخوردار است که این قسمت بر معادلات جهانی در موضوعات امنیتی و اقتصادی و انرژی قابل ارزیابی است.
ذهنیت تحلیلی استراتژیک می تواند نسبت تحولات منطقه ای و جهانی و معادلات سرنوشت ساز را ارزیابی کند و پیامدهای محیطی و جهانی آن و فرصت ها و تهدیدهای احتمالی که برای ما می تواند داشته باشد را روایت می کند.
اینکه ایالات متحده آمریکا در گوشه از افغانستان از سیاست های آبی طالبان حمایت کند باید بدانیم دقیقا این حرکت چه نسبتی با ایران و چین و روسیه دارد و قرار است چه پیامد ها و تهدید هایی را خلق کند .
باید بدانیم دقیقا چگونه باید جزئیات برنامه آمریکا در اوراسیا را در قالب یک پازل و فهم بهم پیوسته ارزیابی و تحلیل کنیم این شروع تفاوت تحلیل های استراتژیک و داستان سرایی های پوپولیستی است.
ادامه...👇
هدایت شده از mesaghمیثاق
یکی از اشتباهات اساسی سیاست خارجی جمهوری اسلامی در افغانستان، رها کردن پایگاه اجتماعی خود(شیعیان هزاره و ازبک ها و تاجیک ها) است،مساله ای که به کاهش نفوذ ایران در این کشور منجر خواهد شد.
طراحان این سیاست ها برای مصرف داخلی ایران یه سری چالش هایی را ایجاد می کنند و به آن پاسخ می دهند
و ذهن ها را نسبت به سایر خطرات عمیقی که هست منحرف می کنند
مثلا یکی از این افراد که از قرار معلوم مسئولیت دارند در این مساله، اخیرا گفته است که طالبان بدنبال خراسان بزرگ نیست بلکه درصدد تشکیل پشتونستان بزرگ در افغانستان و پاکستان است
در این اظهار نظر ها مساله ای که اساساً برای ما تهدید نیست را ضریب می دهند و نسبت به چالش واقعی سکوت می کنند.
تهدید اساسی برای منافع ملی و امنیت عمومی ایران تشکیل پشتونستان با گرایش نظام خلافتی تندرو در بغل گوش ما است. و خراسان بزرگ در حد و اندازه طالبان نیست
تهدید اساسی تغییر بافت جمعیتی افغانستان و کوچ اجباری جریان همسوی ایران یعنی شیعیان است
شیعیان یکی از پارامتر های اساسی برای تعریف منافع ملی ایران در افغانستان است.
طالبان با احیای فلات مرکزی افغانستان که با راه اندازی کانال قوش تپه بدنبال آن است در صدد گسیل پشتون های پاکستان به ولایت هایی مثل بغلان و سمنگان و فاریاب و... است تا با جمعیت سازی ،دست ایران از افغانستان را کوتاه کند.
ایران نسبت به این تهدید واقعی استراتژی خاصی نداشته است و صرفا با برخی نگاه های آبکی به منافع اقتصادی بلند مدت می اندیشد ،بدون اینکه الزامات پیش روی خود را مورد توجه قرار بدهد
فرصت های اقتصادی بلندمدت در افغانستان با بی توجهی به تهدیدهای واقعی کوتاه مدتی که جلوی پای ما است و آثار آن را نیز در شاخص های مختلف و اساسی دیده ایم بدست نمی آید
هدایت شده از mesaghمیثاق
طرفداران مکتب "گران کنید" کی دست از حلقوم ملت بر می دارند!؟
✍دکتر مجتبی صدیقی
💥می گویند گران کنید تا قاچاق نشود!
می گویند گران کنید تا رانت نباشد!
گران کنید تا صف نباشد!
گران کنید تا مصرف کاهش پیدا کند!
گران کنید تا رفاه ایجاد شود!
نمی دانم این ملت بیچاره از دست علامه های علم اقتصادی مکتب "گران کنید" به کجا پناه باید ببرند!؟
آقایان برای تمام ضعف های نظارتی، کارکردی، پایین بودن بهره وری، رانتخواری، مصرف بالا و.. در حوزه اقتصاد فقط یک نسخه دارند؛ گران کنید تا مشکل حل شود!
ای اساتید گرانقدر
ای علامه های علم اقتصاد
ای بزرگان دانش تولید، توزیع و تجارت..
خداوکیلی راهکار دیگری غیر از گرانسازی و خرد کردن کمر طبقه متوسط به پایین کشور ندارید!؟
مثلا الان باید قیمت بنزین به 30 هزار تومان برسد تا قاچاق نشود!؟ خوب گران کنید!
قیمت نان باید به 100 هزار تومان برسد تا قاچاق از صرفه بیفتد!؟
قیمت فروش تولیدات اقتصاد ریالی را با دلار 70 هزار تومان به مردم بفروشید تا سود مافیای فولاد و پتروشیمی و.. بالای 700 درصد باشد تا برایشان مکیدن خون ملت بیشتر بصرفد!
ضعف نظارت نهادهای نظارتی در حوزه اقتصاد مافیازده را با قیمتهای با سود 400 درصدی جبران کنید!
مصرف بالای برق و آب و گاز را با قیمتهای اروپا و آمریکا با مردم حساب کنید تا مدیران و مسئولان یک وقت برای بالا بردن بهره وری به زحمت نیفتند که کمی فکر کنند و راهکار اصلاحی ارائه کنند!
آقا گران کنید
گران کنید
راهکار خوبی است!
هرکس هم انتقاد کرد بی سواد است، متوهم است، تازه به پست رسیده است!
گران کنید!!!
دمتان گرم
هدایت شده از mesaghمیثاق
علل چهارگانه حادثه ٨مهر زاهدان و مواجهه نظام
✍دکتر عبدالله گنجی
💥حادثه هشتم مهر ۱۴۰۱ زاهدان بسیار تلخ بود و طبیعی بود که نظام نسبت به آن واکنش شایسته داشته باشد. این حادثه چهار علت اصلی داشت که شاید بسیاری از مردم ندانند.
۱- با شایعه تجاوز/تعرض به یک دختر در چابهار طبیعی بود که زمینههای قومی-مذهبی برای بهرهبرداری دشمنان و تحریک اجتماعی محیط مذکور فراهم شود. نگارنده شخصاً به فرمانده محترم وقت فراجا و مسئول بازرسی آن عرض کردم نسبت به این موضوع اقدام رسانهای کنید و آنان موضوع را حقوقی میدانستند که باید صحت و سقم در دادگاه روشن شود. حقیقت این است که اگر درباره این موضوع اقدام مؤثر رسانهای انجام و ادعاهای کذب بیان میشد یا مسئولیت (در صورت صحت) پذیرفته میشد، موضوع برای نمازگزاران محترم روز هشتم مهر زاهدان تازگی نداشت.
۲- عامل دوم کشاندن موضوع به نماز جمعه از سوی خطیب آن روز بود. او یا نمیدانست بعد از این تحریک کنش اجتماعی چه خواهد بود یا میدانست و دست به این اقدام زد. محتمل بود که جوانان مذهبی و همقوم آن دختر عواطفشان تحریک شود و دست به هجوم به بازار و ادارات و کلانتری نزدیک نماز جمعه بزنند و میلیاردها خسارت به همشهریان خود وارد نمایند.
۳- عامل سوم آماده نبودن پلیس و کلانتری برای مواجهه یا برآورد اتفاقات بعد از خطبه بود. قبلاً بارها نوشتهام که یکی از عوامل تلفات انسانی در حوادث ۱۳۸۸، ۹۶، ۹۸ و ۱۴۰۱ هدایت معترضان توسط افراد حرفهای به سمت مراکز نظامی-انتظامی است. هدایتکنندگان میدانند نیروهای مسلح موجود در مرکز نظامی هم از سلاحی که در ساختمان هست میترسند (که به دست مردم نیفتد) و هم از جان خود بیم دارند. بنابراین، پس از ایست اولیه اقدام به شلیک میکنند. اگر پلیس از میزان جمعیت یا میزان افراد مسلح حاضر در جمعیت اطلاع داشت میتوانست با تکتیرانداز از پشتبام صرفاً افراد مسلح را هدف قرار دهد و شعاع تیراندازی را محدود نماید.
۴- عامل چهارم اختلاط افراد مسلح و مردم معترض بود. هم واقعیت است و هم ذهنیت پیشینی وجود دارد که عناصری از گروههای تروریستی معلومالحال بخواهند از اعتراض مردم در این شهر کلاهی برای خود بدوزند. شهادت سردار هاشمی، مسئول اطلاعات سپاه استان در آن مکان تردیدی باقی نمیگذارد که افراد مسلح در میان مردم حضور داشتهاند و از قضا هوشمندانه ترور کردهاند.
اما معتقدم در بین حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ این حادثه -که از قضا مرتبط با داستان مهسا امینی نبود- به صورت ویژه مورد توجه نظام قرار گرفت. مقام معظم رهبری شخصاً و علناً به این موضوع ورود کردند و بهشدت از آن ناراحت بودند. همه بیتدبیری صحنه مرتبط با پلیس نبود، اما نظام آنچه باید برای جبران موضوع میکرد انجام داد.
۱) فرماندهان تراز اول کلانتری منطقه و استان عزل شدند یا تغییر یافتند.
۲) ۲۶ نفر برای محاکمه به سازمان قضایی نیروهای مسلح معرفی شدند.
۳) نماینده مقام معظم رهبری به استان سفر کردند و طی چندروز به دلجویی از خانوادههای داغدیده پرداختند.
۴) مردم معترضی که جان باختند و سابقه سوءپیشینی نداشتند به عنوان شهید پذیرفته شدند.
۵) دیه و حقوق قانونی اولیای دم مورد توجه قرار گرفت.
۶) توجه به کسانی که اموالشان بعد از حادثه مورد تعرض و نابودی قرار گرفت (بازاریان).
با این همه، این موضوع زمینههای توجیه تروریستها برای واکنشهای تروریستی را پررنگ کرد و بر فعالیت آنان افزود و در طول این یک سال گذشته تعدادی از سربازان حافظ امنیت و مرز را به شهادت رساندند. آنچه امثال مولوی عبدالحمید و دیگر بزرگان استان باید بدانند
-و میدانند- اینکه ناامنی یا احساس ناامنی میتواند به توقف توسعه در استان پهناور آنان منجر شود. نیروی متخصص باید احساس امنیت کند تا بتواند در بیابانهای وسیع آن سرزمین، لولهکشی آب و گاز را دنبال نماید و هرگونه ناامنی خیانت به مردمی است که دنبال آینده بهتری برای زندگی هستند. عزم نظام با نصب استاندار ویژه و افزایش بیش از ۷۰ درصدی بودجه استان روشن است. آنچه میماند مسئولیتپذیری بومی-محلی است که امید است بهتر از دیروز باشد.