هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇺🇸تصادف بایدن و همسرش پس از کارزار انتخاباتی
🔻خبرگزاری رویترز گزارش داد، خودروی جو بایدن که شامگاه یکشنبه از ستاد انتخاباتی خود در ویلمینگتون واقع در ایالت دِلاور بازمیگشت، با خودروی دیگری تصادف کرد.
🔻اگرچه دو خودرو آسیب دیدند اما حال رئیسجمهور آمریکا خوب است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
✡ زنی که چهره موساد را تغییر داد| بخش سوم
🔹تا به امروز دفتر نخست وزیری اسرائیل از انتشار هرگونه جزئیات، جز اطلاعات حداقلی در مورد نقشی که او در حوزه امنیت ملّی اسرائیل ایفا کرده، خودداری ورزیده است. مطالب منتشر شده و کتب موجود در مرکز میراث اطلاعاتی اسرائیل، به سختی از "براورمن" نام بردهاند و در بهترین حالت نام او به صورت اتفاقی در لابلای اسناد و کتب ذکر شده است. پیشنهادات بسیاری برای مشارکت در تحقیق کتابها، مقالات و ساخت فیلمهای مستند درباره رویدادهای بزرگی را که شخصاً در آن شرکت کرده بود، به او داده شد امّا همه را رد کرد.
🔹او به پرسشگران میگفت: «هر کسی که نیاز دارد بداند من چه کاری انجام دادم میداند و این برای من کافی است». او افرادی را که مغرورانه فکر میکردند از اسرار آگاهند، تحقیر میکرد. از نظر او علنی ساختن این اقدامات در تضاد با نقش او و ناقض اعتماد صورت گرفته به وی بود.
شاید این گونه بود که مالکا خود را از تاریخ اسرئیل محو کرد. نام او از حافظه عمومی ناپدید شده است. حتی یک خیابان کوچک هم به نام "مالکا براورمن" نامگذاری نشده است اگرچه او یک ربع قرن پیش درگذشت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇺🇸ترامپ باز هم وسط سخنرانی خود، از قصد به اسم حسین در نام باراک حسین اوباما با لحن عجیبی اشاره کرد
هدایت شده از mesaghمیثاق
🇺🇸 بدهی آمریکا به ۳۳.۸ تریلیون دلار افزایش یافته است
🔻طبق آمارهای ارائه شده در سایت وزارت خزانهداری آمریکا، سرانه بدهی این کشور همچنان در حال افزایش است و در ۶ ماه منتهی به پایان سال جاری میلادی با افزایش ۲.۶ تریلیون دلاری به ۳۳.۸ تریلیون دلار رسیده است.
🔻وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرده است که عواملی مانند کاهش مالیات، برنامه های محرک، افزایش مخارج دولت و کاهش درآمدهای مالیاتی باعث افزایش بدهی شده است.
➖جان جیمز، یکی از اعضای حزب جمهوریخواه در کنگره آمریکا هفته گذشته طی سخنانی اعلام کرد که بدهی این کشور به ازای هر شهروند ۱۰۰ هزار دلار تخمین زده میشود که باید این پیام به کاخ سفید برسد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻زنی که چهره موساد را تغییر داد| بخش چهارم
🔹براورمن در سال ۱۹۱۷ میلادی در بیاویستوک در لهستان در خانوادهای صهیونیست با والدینی ثروتمند و سکولار متولد شد. او هشت خواهر و برادر داشت. پس از مرگ پدرش در سال ۱۹۳۳ میلادی به همراه مادر و سه خواهر و برادراناش به فلسطین مهاجرت کرد. در همان سال خانواده آنان در منطقه یهودی نشین رعنانا ساکن شدند.
🔹براورمن کار برداشت و بسته بندی پرتقال را انجام میداد، اما همزمان در دوران نوجوانی در سازمان شبه نظامی زیرزمینی "هاگانا" نیز ثبت نام کرد. او به سرعت پیشرفت کرد و دوره فرماندهی جوخه را گذراند و به عنوان منشی استخدام نیرو منصوب شد و همکاری خود را با سرویس اطلاعات هاگانا آغاز کرد.
🔹در آنجا با "ایسر هارئیل" (مدیر شاباک تا سال ۱۹۵۲ میلادی و از مغزهای متفکر سازمان اطلاعات موساد که بعدها به ریاست این سازمان نیز رسید؛) آشنا و به او نزدیک شد. مالکا در ابتدا به عنوان پیک فعالیت میکرد و اطلاعات را در زمان منع رفت و آمد انتقال میداد و نسخههای پزشکی را برای پوشش اطلاعات حمل میکرد. هنگامی که بریتانیاییها او را بازداشت کردند با داستان ساختن مبنی بر آن که برای درمان بستگان بیمارش عجله کرده بود و مقررات منع رفت و آمد را بدین خاطر نقض کرده، از محاکمه جان سالم به در برد.
🔹پس از تأسیس اسرائیل او در وزارت دفاع و در سرویس امنیتی شین بت که توسط هارئیل تاسیس و رهبری میشد کار کرد. زمانی که هارئیل در سال ۱۹۵۲ میلادی رئیس موساد شد مالکا به عضویت آن سازمان درآمد و به زن دست راست او تبدیل شد. "هارئیل" در کتاب خود تحت عنوان "خانهای در خیابان گاریبالدی" در بخشی پیرامون بازداشت آیشمن درباره براورمن نوشت: «مالکا استعدادی کمیاب برای سازماندهی داشت و مفهوم "غیرممکن" برای او وجود نداشت. او به خاطر انرژی، توانمندی، درک سریع و ویژگیهای رهبریاش برجسته بود».
هارئیل کاملاً به براورمن وابسته بود و مسئولیت هر موضوعی را که فراتر از حرکتهای عملیاتی بود به او واگذار کرد. اخیرا "یگال شاپیرا" از دستیاران سابق او اشاره کرده بود زمانی که کسی سعی میکرد با سیاست دیکته شدهای از سوی براورمن مخالفت کند هارئیل به فرد یا افراد مخالف دستور میداد «هر کاری که مالکا میگوید را انجام دهید».
🔹جلسات مهمی در دفتر براورمن برگزار شد و رؤسای شعب دیگر در آنجا احضار شدند و تصمیمات او صادر شد. وضعیت او برای همه روشن بود. برای مثال، "افرائیم هالوی" رئیس اسبق موساد در مصاحبهای از دیدار "لوی اشکول" نخست وزیر وقت اسرائیل از مقر موساد در تابستان ۱۹۶۳ میلادی میگوید. هالوی که در آن زمان رئیس بخشی در تل آویو بود به خاطر میآورد: افراد ارشد سازمان در کلبهای در پایگاه نظامی "کریا" در تل آویو جمع شدند و منتظر اشکول بودند که با افرادش وارد اتاق شد. زمانی که اشکول در اتاق نشست به چهره افراد حاضر نگاه کرد و کسی را نشناخت. وقتی براورمن را دید ایستاد و گفت: "اگر مالکا اینجا باشد خیالام راحت است" و سپس جلسه آغاز شد. اعتمادی که بین براورمن و اشکول ایجاد شد به قدری عمیق بود که تقریبا مالکا هر چیزی را از اشکول میخواست بدون تردید و بدون سوال امضا میکرد.
هالوی که خود از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۲ میلادی ریاست موساد را برعهده داشت، گفته است: فکر میکردم باید به سبکو اروپایی لباس بپوشم و وقتی برای قرار ملاقات رسیدم برای اولین بار با مردی با شلوار کوتاه مواجه شدم و احساس میکردم یک احمق هستم. سپس تستهای روانشناسی انجام شد و در نهایت با مالکا که به عنوان رئیس امور مالی معرفی شد ملاقات کردم. گفتگو با موضوع شرایط کار شروع شد و به صحبتهایمان در مورد دوران کودکی من در بریتانیا، زمانی که در نقاط مختلف خارج از کشور گذرانده بودم، دوستان ام و کارهایی که در هر جایی انجام دادم کشیده شد. بعداً فهمیدم که صحبت با او مهمترین صحبت بود، زیرا مالکا تأیید نهایی را انجام داد. اگر او موافقت نمیکرد من در سازمان استخدام نمیشدم.
"یگال شاپیرا" که در سالهای ۱۹۵۸ تا ۱۹۶۴ میلادی دستیار شخصی براورمن بود و در نهایت رئیس بخش شد میگوید: به عبارت امروزی میتوانم بگویم که مالکا مانند رئیس موساد بود. او مسئول بخشهای مالی، پرسنلی، اداری، آموزشی و تجهیزات بود. همه میدانستند که حرف مالکا قطعی است. هر جا که میرفتی میشنیدی که میگفتند: "اول ببینیم مالکا چه میگوید. ما هر کاری که مالکا تصمیم بگیرد را انجام خواهیم داد". زمان ناهار ارزش این را داشت که با مالکا ناهار بخورید، زیرا در این صورت گوشت بیشتری در بشقاب خود پیدا میکردید! سرآشپز برای او غذای بهتری را تدارک میدید.
شاپیرا میگوید: مالکا اولین فردی بود که صبح میآمد و آخرین نفری بود که عصر میرفت. او مرا سرزنش نمیکرد تنها به من میگفت: چیزی به نام بی پاسخی وجود ندارد. شما باید پاسخ را دریافت کنید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اختلال سایبری یا اختلال حاکمیت سایبری
🔹یک ویدیوی جالب در تحلیل حمله سایبری به پمپ بنزینها در آبان ۱۴۰۰ که بعد از دو سال تکرار شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
👤" حسین دهباشی"
ناراحتی دهباشی از تلاش های حاج صادق آهنگران در زمان جنگ برای تشویق مردم به دفاع از کشور😐.
🔹این جماعت وطن فروش به ظاهر میهن پرست حاضر بودن ایران به دست صدام تصرف و تکه تکه بشه ولی حکومت در دست جمهوری اسلامی نباشه!
خیلی دوست دارم حمید علیمی که اکثر توییت های رفیق شفیقش یعنی دهباشی رو باز نشر میکنه اینم باز نشر کنه.
پ ن: البته دهباشی انقدر ترسو هست که سریع این توییت رو پاک کرده.
#سلبریتی_گرام ✍
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"گرشون باسکین"، مذاکره کننده ارشد رژیم صهیونیستی: ما مجبوریم به آرمان یحیی سنوار که آزادی تمام اسرای فلسطینی است تن بدهیم؛ ما جلوی او را نمیتوانیم بگیریم!
اسرائیل در یک تله و بنبست قرار دارد که هیچ راهبرد خروج از جنگ در آن نیست!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹️مسئولین باید نفر اول و نفر آخر باشند
اول در خطرها و مشکلات، آخر در خوردن و امکانات...
اگه اینجوری شد، اون وقت مردم به حرفشون گوش می کنند
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماینده مجلس:در آمدهای عظیم بی حساب کتاب⁉️⁉️
مالک شریعتی نماینده مجلس :
در وزارت نفت درآمد هایی است که هیچ جایی نوشته نمیشود و هیئتمدیرهها تصمیم گیرند
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 قابل توجه منبریها و مداحان
📝 حکایت مبلّغی که عزت و آبرو و پول منبرش را از دست داد!!
در بیان استاد قرائتی
#خسر_الدنیا_و_الآخرة
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚨 مهدی دروغین، به قتل رسید
📌فاضل المرسومی، صاحب حزب الداعی در بغداد، که رئیس یک فرقه ضاله بوده و ادعای مهدویت داشت،
امروز توسط موتور سواران ناشناس در خیابانهای بغداد گلولهباران شده و به قتل رسید.
#المرسومی_عراق
#شیرازی_و_علویلندنی_ایران
هدایت شده از mesaghمیثاق
سفارش امام خامنه ای به ما درک لحظه نیاز
🔰 امام خامنهای ارواحنافداه:
"در آن وقتهایی که من در مشهد، در همین حوزه و همین مدرسه و همین مدرس، مشغول بودم و برای بعضی از طلاب درس میگفتم، بعد از جلساتی که همیشه با طلاب جوان داشتم، سفارشم این بود که ببینید نیاز لحظه چیست. هنر، این است.
در عالم اسلام، هزاران نفر بودندکه حسین بن علی(ع)، پدر حسین بن علی(ع) و مادر حسین بن علی(س) و خاندان آنها را دوست داشتند و حاضر بودند که در رکاب امام حسین و در کنار آن حضرت، کار و تلاش کنند. همچنین یزید و یزیدیان و همه کسانی را که در ماجرای کربلا شرکت داشتند، دشمن میداشتند؛ اما آنها حبیب بن مظاهر نشدند، زهیر نشدند، آن غلام تازه مسلمان نشدند، و در میان بنی هاشم، علی اکبر و ابوالفضل نشدند. چرا؟ بخاطر اینکه در لحظه نیاز، حضور پیدا نکردند. آن وقتی که دین به من احتیاج دارد، اگر من نیاز آن وقت را نشناسم و به آن نیاز پاسخ ندهم، چه فایده که خودم را آماده و مستعد کمک برای دین بدانم؟
۱۳۶۷/۰۳/۱۹
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚫️ عجب فاطمیهای شد امسال
امتی که در کنار هیئتها و عزاداریهایش، اینهمه مظاهر فساد و فحشا موج بزند، باید منتظر عذاب الهی باشد.
#ورزشگاه_فساد
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دولت سید ابراهیم روحانی!!!
حسن فریدون، صراحتا میگفت من تا آخر از ۲۰۳۰ حمایت میکنم
اما دولت سیزدهم ظاهرا میگوید سند ۲۰۳۰ را امضا نکرده و نمیکنیم اما در عمل دارد آنرا اجرا میکند.
#دولت_رئیسی
#عبور_از_خطوط_قرمز_نظام
#اجرای_سند_۲۰۳۰
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚫️ یک جای کار میلنگد
✍🏻قنبر عیسیپور
در این ایام فاطمیه، آیا سزاوار است که ما در هیئتها مشغول عزاداری باشیم و کنار هیئتهای ما انواع مظاهر فساد و فحشا در حال رونق باشد؟
چرا با وجود اینهمه هیئت، حسینیه، مسجد، پایگاه بسیج، کانون فرهنگی، بیحجابی و برهنگی و مظاهر فساد و فحشا در اماکن عمومی و حتی دولتی ما روز به روز بیشتر میشود؟!!!
خیلی ساده است چون👇🏻
👈🏻از یکطرف، دغدغهی مسئولان ما با دغدغههای حضرت آقا فاصله و در مواردی تضاد پیدا کرده
👈🏻و از دیگر سو علما، خطبا و اساتید حوزه و دانشگاه در مقابل خطای محاسباتی و مواضع ضد ارزشی مسئولان، با مصلحت اندیشی بیجا سکوت اختیار کردهاند.
👈🏻و بدتر اینکه هر وقت عدهای غیرتمند به میدان مطالبهگری از مسئولان آمدند، همان علما، خطبا، وعاظ هیئتها، اساتید حوزه و دانشگاه و حتی برخی مدیران سپاه، این مطالبهگران را به تندروی و خوارج مسلکی متهم کردند؛
👈🏻وقتی کار به اینجا رسید، مسئولان محافظهکار، فورا دستور جلب این به اصطلاح خوارج را به ضابطین قضایی داده و با هجومی وحشیانه، آن جمع ارزشی آرمانخواه را با ضرب و شتم و زندانی کردن، پراکنده نمودهاند.
و این قصهی پرغصه، مثل قصهی هجوم به خانهی اول مدافع ولایت، همچنان در موضوعات مختلف ادامه دارد.
راه حل فوری:
همهی غیرتمندان جامعه، بویژه حوزویان و دانشگاهیان مثل زهرای مرضیه سلاماللهعلیها به میدان دفاع از ولایت و مطالبهگری از مسئولان بیایند و در این راه از هزینه دادنها نترسند.
پیشنهاد ما:
#تجمع_هزاران_نفری_در_پاستور