هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نتیجه ترکفعل آقا میری و شورای عالی فضای مجازی
➖چرا میگوییم استقلال در فضای مجازی؟!
چون نمیخواهیم بچه ها با سکوهای صهیونیستی تربیت بشن..
➖شاید اگه این اتفاق تو یه کشور اروپایی افتاده بود الآن سرپرستی بچه رو از خانوادهش گرفته بودند و اون خانواده هم جریمه شده بود؛
اما تو ایران اگه با این خانواده برخورد بشه میشه نقض حقوق شهروندی..
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻راه برگرداندن حجاب به جامعه زنان ما چگونه است؟
🎙حجةالاسلام قنبریان:
🔸درصد کوچکی کشف حجاب کرده و جمعیت بزرگتری باحجابند و برخی از آنها تذکر هم می دهند اما جمعیت بزرگتری از هردو، وسط ایستاده اند نه با کشف حجاب همراهی می کنند و نه با تذکر شما!
🔸راه، خلق اراده عمومی است؛ کاری که امام(رحمة الله علیه) سال ۵۹ کرد.
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🗒 مواضع این روزهای برخی از حوزویان بزرگزاده یا خارجگو -دربارهی مسألهی مواجهه با کشف حجاب- به نفع «جریان» و «روند» کشف حجاب، تمام شد. دینشناسان نقطهنگر و ذرهاندیش، حُسن تدبیر ندارند که در قلمرو اجتماعیات، «برآیندی» بنگرند و «کلنگر» محاسبه کنند. به تعبیر مولانا: عقل جُزوی، عقل را بدنام کرد.
✍️ ویراستی مهدی جمشیدی
(نویسنده و پژوهشگر)
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
➖عباس قادری خطاب به ابراهیم رئیسی:
«چهلوپنج سال آرزوی چنین لحظهای را داشتم.»
▫️حضور «عباس قادری» خواننده قدیمی در دیدار جمعه شب ابراهیم رئیسی و اهالی هنر و موسیقی، و عکس های مشترک این خواننده و رئیس جمهور ایران و وزیر ارشاد، تاریخی است.
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
کاش بسیجیها هم فرصت همصحبتی با رئیسجمهور را پیدا میکردند
و به جای آنکه توسط مأموران آش و لاش شوند با استقبال گرم ریاست جمهوری مواجه میشدند..
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 سخنان تکاندهنده امام خمینی(رحمة اللّه علیه) :
من خوف این را دارم که مردم به خاطر اطاعت از حرفهای ما بهشت بروند اما خود ما به خاطر اینکه مهذب نبودیم برویم جهنم...
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 واکنش رئیس دانشگاه قم به موضوع #درمانگاه_قم
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 حاضرید برده شوید یا بمیرید؟
🔸 میگویند بعضی جاها دیه کارگر برای کارفرما ارزانتر از هزینههای ایمنی درمیآید. با منطق بازار بهتر است کارگرها تلف شوند چون سود بیشتری نصیب کارگاه خواهد شد. منطق مقابل که میتوانید هر عنوانی رویش بگذارید به محاسبه درآمدنِ جان انسان را قابل پذیرش نمیداند.
🔹 دستکم در مواردی سود باید اولویتش را از دست بدهد. بعد از امنیت، معیشت حداقلی نیز قابل گفتوگو نیست. همه نهادهای اجتماعی باید دست به دست هم بدهند و بهرهکشی را از بین ببرند والا اصلا با جامعه انسانی مواجه نیستیم؛ گروهی اندک انسان به حساب میآیند و سایرین بردهاند.
🔸 کسانی که برابری را انکار میکنند باید در موقعیت جدلی بازخواست شوند: حاضرند خود و خانوادهشان را در خطر قرار بدهند تا کارفرما پیشرفت کند؟ آمادهاند برده شوند تا آمار تولید بالا برود؟ تنها کسانی که در عمل در چنین موقعیتی قرار بگیرند حق دارند از آزادی اقتصاد دفاع کنند.
✍ دانشطلب
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🏦 بی توجهی به اصول قانون اساسی آری ، به قرائتی خاص از اقتصاد کلان نه!
به نظر "مجله تجارت فردا" دکتر #مقصودی برای دفتر اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه مناسب نیست چون "مکانیسم بازار" را افسانه می داند و "رابطه نقدینگی و تورم" را رد می کند!
آقایان طبیبیان و نیلی و... مناسبند چون این اصول اقتصاد کلان را خدشه ناپذیر قبول داشتند!
(ولو فصل اقتصادِ قانون اساسی را مخدوش و متاثر از چپ ها دانسته و رد کنند!)
فکر نکنید دعوای "دانش و ارزش" و "علم و ایدئولوژی" در بین است؛ دعوای "ارزش - ارزش" و "مکتب - شبه علم" است!
"مکانیسم بازار" در ادبیات اقتصادی لیبرال هم قرائت واحد ندارد؛ حتی #فریدمن هم مطلقِ دخالت دولت را نفی نمی کند!
از "بازار آلمان" تا "بازار انگلیس" و حتی آمریکا، بازارند، با مکانیسم های متفاوت و میزان مداخله متفاوت دولت؛ پس اصل گرفتن مکانیسم بازار در یک قرائت واحد، واقعا افسانه ای بیش نیست. هنگ کنگی دیدن/خواستن اقتصاد ایران از هر ایده ای ایدئولوژیک تر و هم نشدنی تر است.
"رابطه نقدینگی و تورم" نیز غیر از متاثر بودن از یک نظریه پولی، مطالعات اقتصادی متعددی در اقتصاد ایران دارد که الزاما دلخواه تجارت فردا را نتیجه نمی دهد.
به لحاظ اقتصاد سیاسی ایران هم ظاهراً به نظر برخی آقایان بین "نقدینگیِ مخلوق بانک خصوصی" با "نقدینگیِ حاصل از افزایش دستمزد کارگر" فرق است و فقط دومی موجب تورم میشود!
تجارت فردا خود را آینه جامعه فرض و از نگرانی جامعه بخاطر انتصاب مثل دکتر مقصودی به جهت خدشه به این اصول مسلم انگاشته شان گفته؛ اما چیزی از نگرانی جامعه ایرانی نسبت به بیش از سه دهه تعطیلی فصل اقتصادی قانون اساسی اش بخاطر عدم اعتقاد مدیرانی -که برخی را شمرده- نگفته است!
وجه مشترک ستوده شدگان (و دیگر مدیران اقتصادی دهه های پیشین که نام نبردند) همه این است که اعتقادی به فصل اقتصادی قانون اساسی نداشته آنرا با #برچسب_چپ رد و تعطیل نگه داشته بودند!
اینکه #فاصله_فقر_و_غنا و نگرانی جامعه از آن؛ چقدر بخاطر مصاحبه های نادرمدیرانی است -که اعتقادی به برخی قرائتهای خاص اقتصادی ندارند- و چقدر بخاطر #تعطیلی_اصل۴۳ و #کاریکاتور_شدن_اصل۴۴ است؟ را خوب است قضاوتش را به خود جامعه واگذارند!
جالب اینکه قانون اساسی وقتی پس ازبررسی خبرگان، رای اکثریت قاطع ملت ایران را هم گرفت، گروه های کمونیستی وچپ گرا -که نوعا رفراندوم قانون اساسی را تحریم کرده بودند- اصول اقتصادی قانون اساسی را سرمایه داری خواندند!
طرفداران لیبرالیسم اقتصادی هم که بیش از سه دهه در مصادر اصلی اقتصاد نشستند، آنرا کمونیستی و چپ خواندند و تعطیلش کردند!
این است سرنوشت قانون اساسی بین ایدئولوژی زدگی چپ و راست اقتصادی؛ بین تحریم یا تعطیل!
سؤالی که تجارت فردا خوب است از خودش بپرسد این است: جامعه نگران ادامه تعطیلی فصل اقتصادی قانون اساسی است یا خدشه و بازبینی برخی قرائتهای خاص در حوزه نظریه پولی؟!
در بین قرائت های موجود و مفروض از مکانیسم بازار و میزان دخالت دولت، جانب نظریه ای -که نزدیک به اصول قانون اساسی است- را گرفتن ایدئولوژیک تر است؟ یا "قرائتی ایدئولوژیک" از بازار را بر بقیه قرائت ها و هم قانون اساسی فائق کردن؟
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۲/۷/۱۶
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 حجاب یا دستمزد کارگران؟!
•| مدتی است که دغدغه جبهه حزباللهی، مسئله حجاب شده است و در صدر اولویتهای جنگ گفتمانی قرار گرفته است و دیگر مسائل مثل دستمزد کارگران به حاشیه رفته است.
•| سالها مسئله کارگران و دستمزد، ساعت کاری، بیمه و ... با مارکسیسم به عنوان یک مسئله طبقاتی پیوند خورده بود که با افول این جریان، و تمرکز آن بر فرهنگ، کارگران نیز عملا به حاشیه رفتند و صرفا در جهت منافع سیاسی و ایجاد التهاب اجتماعی، بکار گرفته شدند!
•| مسئله دستمزد و رسیدگی به معیشت کارگران، یک مسئله انسانی است. با وضعیت تورم روز افزون، اگر دستمزد کارگران، ۲۹۰ درصد افزایش یابد، شاید به سرعت تورم برسد اما سالانه با افزایش ۲۰ درصدی دستمزد (بجز رشد ۵۷ درصدی سال اول رییسی) وضعیت زندگی کارگران اسفبار شده است و عملا دولتها تبدیل به یک واسطهگر بین کارگر و کارفرما، برای سرکوب دستمزد کارگران و حتی کارمندان شدهاند.
•| پرسشِ حجاب یا کارگران؟، اشتباه است و هر دغدغهمندی میتواند، در حوزههای مختلف دست به مطالبهگری بزند و آن را تبدیل به مطالبه جمعی نماید. حال با بیتوجهی گفتمان مارکسیستی به عنوان جهتدهندهی سنتی به کارگران، میتوان پرچمِ مطالبهگری این حوزه را بلند کرد تا با همراه کردن افکار عمومی، به دولت فشار آورد و یا در برابر جریان سرمایهدار کمک کرد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی پویش #حداقل_دستمزد_۱۵میلیونی در برنامهٔ ثریا/ ۲۴ اسفند ۱۴۰۲
ما را با آیدی @mozd1403 در تلگرام، اینستاگرام، توییتر و ایتا دنبال کنید.
جهت همراهی با پویش به آیدی @dmozd1403 پیام بدهید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ارتباط دادنِ معیشت و فلسطین، سازماندهی شده است!
•| همانطور که در مطلب مربوط به اکبرنژاد گفته شد، جبهه غربگرا یا اصلاحات، اینروزها پیدرپی آخوندهای ضدانقلاب را از آستین خود بیرون میآورد تا در جهت تشویش اذهان عمومی درمورد مسئله فلسطین، و ارتباط آن با معیشت مردم، عمل کنند و در نهایت به فشار افکار عمومی به حاکمیت منجر گردد!
•| این فرد نیز از جمله آخوندهای اشرافی است. سبک زندگی دارد که روحانیت را زیر سوال میبرد اما در حالی خود را «ما»، «مردم»، «ما مذهبیها» و ... جا میزند که هیچ شباهتی به روحانیت سادهزیست ندارد و این اوج نفاق است. منافق، نه تنها در بُعد فردی، بلکه در جامعه نیز دسیسه دارد، نقشه میکشد و فتنه میانگیزد، آن هم تحت لوای دین!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آزادسازی سکوهای فیلتر شده به زودی
♦️دبیر شورای عالی فضای مجازی: برخی سکوهای مسدود شده با ابزارهای فنی و طبق قوانین کشور در حال آزمایش هستند و در اختیار مردم قرار خواهند گرفت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢رادارهای ایران قابلیت شناسایی هر نوع ریز پرنده را دارند
🔹🔸فرمانده منطقه پدافندهوایی شمالغرب ارتش:
♦️رادارهای جمهوری اسلامی ایران قابلیت کشف و شناسایی هر نوع ریز پرنده با هر سطح مقطع راداری را دارند.
♦️تمامی تحرکات هوایی در رصد و پایش رادارهای بومی و تمام ساخت داخل است.
♦️پدافندهوایی کشور یکی از قدرتهای برتر در سطح منطقه به حساب میآیند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
27.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: بازگشت ترامپ یعنی ...
🔹به گفته ناظران پیروزی احتمالی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری میتواند پیامدهایی بر سیاست داخلی، خارجی، دیپلماسی و اقتصاد امریکا داشته باشد. زیرا برنامه ترامپ که حتی رادیکالتر از دوره اول ریاست جمهوری اوست، میتواند سیاست امریکا را کاملا تغییر دهد
هدایت شده از mesaghمیثاق
♟ افزایش صادرات تسلیحات فرانسه
ایالات متحده و فرانسه در حال حاضر بر صادرات تسلیحات جهانی تسلط دارند و واشنگتن بین سالهای ۲۰۱۴-۲۰۱۸ و ۲۰۱۹-۲۰۲۳ صادرات خود را ۱۷ درصد و پاریس ۴۷ درصد در مدت مشابه افزایش دادهاند.
ایالات متحده به تنهایی مسئول ۴۲ درصد از کل صادرات تسلیحات جهانی بود و بین سال های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ به ۱۰۷ کشور تسلیحات ارسال کرد که بیش از هر صادرکننده بزرگ دیگری بوده است. از سوی دیگر، افزایش صادرات تسلیحات فرانسه عمدتا به دلیل تحویل هواپیماهای جنگی به هند، قطر و مصر بوده است.
فرانسه برای اولین بار در فهرست بزرگترین صادرکنندگان تسلیحات در جهان از روسیه جلوتر ایستاد و در رتبه دوم قرار گرفت و روسیه در رتبه سوم قرار گرفت. حمله روسیه به اوکراین و نیاز این کشور به استفاده بیشتر از تسلیحات و همچنین تحریمهای بینالمللی از اصلیترین دلایلی بوده که باعث کاهش واردارات روسیه شده است به طوری که صادرات تسلیحاتی این کشور در سال ۲۰۱۹ به ۳۱ کشور بوده اما این تعداد در سال ۲۰۲۳ به ۱۲ کشور کاهش یافته است.
بیشترین سهم صادرات تسلیحات فرانسه با ۴۲ درصد به کشورهای آسیایی و اقیانوسیه و همچنین ۳۴ درصد به کشورهای خاورمیانه اختصاص داشته است.
بزرگترین دریافت کننده صادرات تسلیحات فرانسه هند بود که نزدیک به ۳۰ درصد از کل صادرات را به خود اختصاص داده. هند بین سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ بزرگترین واردکننده تسلیحات در جهان بود اگرچه تامینکننده اصلی آن روسیه است که ۳۶ درصد از کل واردات آن را به خود اختصاص داده است.
کاتارینا جوکیچ، محقق در SIPRI میگوید: «فرانسه از فرصت تقاضای قوی جهانی برای تقویت صنعت تسلیحات خود از طریق صادرات استفاده می کند. فرانسه به ویژه در فروش هواپیماهای جنگی خود در خارج از اروپا موفق بوده است.»
در میان کشورهای اروپایی، ایتالیا هم شاهد افزایش صادرات تسلیحاتی خود در سه سال گذشته بوده به طوری که صادرات این کشور ۸۶ درصد رشد کرده است.
در میان سایر کشورها، همچنین کره جنوبی با ۱۲ درصد شاهد افزایش صادرات تسلیحاتی بوده است.
در مقابل صادرات آلمان و بریتانیا با ۱۴ و اسپانیا با ۲.۲ درصد کاهش یافته است. همچنین اسرائيل و چین هم شاهد ۲۵ و ۵.۳ درصد کاهش تسلیحات بودهاند.
🎲 مشتریان اصلی تسلیحات اروپایی
اروپای غربی همراه با ایالات متحده ۷۲ درصد از کل صادرات تسلیحات در سال های ۲۰۱۹-۲۰۲۳ را به خود اختصاص دادهاند، در حالی که اروپا به تنهایی مسئول حدود یک سوم صادرات جهانی تسلیحات از جمله حجم زیادی از صادرات به خارج از منطقه بوده است.
در مجموع پنج کشور اروپایی، به استثنای روسیه، در میان ۱۰ صادرکننده برتر جهان قرار گرفتند که شامل فرانسه (مقام دوم)، آلمان (مقام پنجم)، ایتالیا (مقام ششم)، بریتانیا (مقام هفتم) و اسپانیا (مقام هشتم) میشود.
همچنین هلند در جایگاه دوازدهم قرار گرفت و پس از آن سوئد (سیزدهم)، لهستان (چهاردهم)، سوئیس (هفدهم)، اوکراین (هجدهم) و نروژ (نوزدهم) قرار گرفتند.
حدود ۳۰ درصد از انتقال تسلیحات بینالمللی در سالهای ۲۰۱۹-۲۰۲۳ به خاورمیانه انجام شده است که سه خریدار برتر در منطقه عربستان سعودی، قطر و مصر هستند. اکثر واردات تسلیحات توسط کشورهای خاورمیانه توسط ایالات متحده با ۵۲ درصد و پس از آن فرانسه با ۱۲، ایتالیا با ۱۰ و آلمان با ۷ درصد تامین شده است.
بزرگترین واردکنندگان در سال ۲۰۱۹-۲۰۲۳ هند، عربستان سعودی و قطر و پس از آن اوکراین بودند که بین سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ از بیش از ۳۰ کشور تسلیحات عمده دریافت کرده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #ویدئو | کارت سوشال سکیورتی (Social Security) چیست و چه جایگاه و کاربردی در آمریکا دارد؟
#آمریکاشناسی
هدایت شده از mesaghمیثاق
/اکونومیست /
▫️غرب با روسیه چه کند؟
▫️دنیایاقتصاد
#بخش_اول
انتظار میرود پس از انتخابات مارس، پوتین برای ۶سال دیگر حاکم روسیه باقی بماند. این اتفاق زنگ خطری است برای غرب. با وجود فشار غرب، حکومت روسیه سقوط نکرده و تابآوری بالایی از خود نشان داده است. جاهطلبیهای پوتین تهدیدی بلندمدت نه تنها برای اوکراین بلکه برای غرب محسوب میشود. از دیدگاه تحلیلگران اکونومیست، غرب به یک استراتژی بلندمدت برای مقابله با روسیه که فراتر از کمک به اوکراین باشد، نیازمند است؛ چیزی که اکنون فاقد آن است. غرب همچنین باید نشان دهد که پوتین و نه مردم روسیه را دشمن خود میداند.
بسیاری در غرب امیدوار بودند که تحریمها و اشتباهات پوتین در اوکراین منجر به سقوط حکومت او شود؛ اما او توانسته دوام بیاورد. این تابآوری چند دلیل دارد. اقتصاد روسیه بازطراحی شده است. نفت روسیه تحریمها را دور زده و به کشورهای جنوب جهانی صادر میشود. برندهای غربی با محصولات چینی و محلی جایگزین شدهاند. در کتابهای درسی و رسانهها روایتی جذاب از ملیگرایی و قربانی بودن روسیه ترویج میشود. مخالفان داخلی نیز سرکوب شدهاند.
در طول زمان حکومت روسیه با آسیبپذیریهای جدیدی مواجه خواهد شد. تبعات فزاینده قطع ارتباط با تکنولوژی غربی بهرهوری را تضعیف خواهد کرد. وابستگی رو به افزایش روسیه به چین میتواند به یک نقطهضعف تبدیل شود. نظامیسازی اقتصاد به استاندارد زندگی مردم لطمه میزند. در دوران جنگ سرد، شوروی از دو جنبه نظامی و ایدئولوژیک، برای جهان خارج تهدید محسوب میشد. غرب موفق شد شوروی را مهار کند و پس از فروپاشی آن، از اصلاحات سیاسی و اقتصادی در این کشور استقبال کرد. پوتین دموکراسی در روسیه را به عقب رانده است. او غرب را مقصر برخی مخالفتهای داخلی با حکومتش میداند و تلاش میکند راههای نفوذ غرب را ببندد و مردم را حول محور مقابله با آمریکا و ناتو متحد کند.
به ادعای اکونومیست، با وجود اینکه روسیه امروز اقتصاد متوسطی دارد و تلاش منسجمی برای صدور ایدئولوژی خود نمیکند، باز هم «تهدید جهانی» محسوب میشود. خطر اول، شکست اوکراین و بعد از آن حمله روسیه به کشورهای همسایه مانند مولداوی و کشورهای حوزه بالتیک است؛ اما این نقطه پایان جاهطلبیهای پوتین نخواهد بود. سلاحهای جدید و نامتعارف روسیه باید در نظر گرفته شود. پهپادها و ارتش سایبری روسیه به پوتین اجازه میدهند که در خارج مرزها اعمال قدرت کند. روسیه همچنین ممکن است بتواند بر برخی از انتخاباتهای فراوان سال جاری در کشورهای مختلف تاثیر بگذارد.
بسیاری در جنوب جهانی روایتهای روسیه را باور کردهاند. روایتهایی مانند اینکه پوتین تلاش میکند تا اوکراین را از خطر تندروها نجات دهد، ناتو متجاوز اصلی است و غرب به دنبال تحمیل هنجارهای اجتماعی منحط خود بر دیگران است. توانایی روسیه برای فلجکردن نهادهای جهانی که بعد از سال۱۹۴۵ تشکیل شدند، همچون شورای امنیت سازمان ملل نیز نباید دست کم گرفته شود. روسیه به دشمن غیرقابل پیشبینی نظم لیبرال بدل شده و مصمم است این نظم را مختل کند. غرب چه باید کند؟ آمریکا و اروپا بر دو استراتژی تکیه کردهاند: دفاع از اوکراین و اعمال تحریمها. تامین تسلیحاتی و مالی اوکراین کماکان بهینهترین روش مقابله با تهاجم روسیه است. با این وجود، اراده غرب برای تداوم این حمایتها بهطور شرمآوری متزلزل شده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
31.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: کاهش سرعت اژدهای چینی برای جهان چه معنایی دارد؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
/اکونومیست /
▫️غرب با روسیه چه کند؟
▫️دنیایاقتصاد
#بخش_پایانی
در عین حال تحریمها تاثیری کمتر از انتظار داشتهاند. تحریم حتی میتواند نتیجه عکس دهد و بهانهای شود برای اجتناب از گزینههای سختتر. بیش از ۸۰درصد جهان از نظر جمعیت و ۴۰درصد از نظر تولید ناخالص داخلی، تحریمهای روسیه را اجرا نمیکنند که این امر به روسیه اجازه میدهد به راحتی تجارت کرده و مشروعیت مورد نظر تحریمها را تضعیف کند. اگر غرب بخواهد با استفاده از تحریمهای ثانویه جهان را مجبور به پیروی از تحریمهایش کند، این امر باعث واکنش منفی میشود و برخی از کشورها را متقاعد میکند که سیستم مالی با محوریت ایالات متحده را کنار بگذارند. در بلندمدت قابل قبولترین مسیر، مسیر ملایمتر است: حفظ تحریمهای هدفمند بر اشخاص مرتبط با کرملین و از دسترس خارج کردن فناوریهای پیشرفته غربی برای روسیه.
این به آن معناست که استراتژی موثر در مقابل روسیه نیازمند تقویت وزن دو ستون است. محور اول تقویت توان نظامی برای افزایش بازدارندگی در مقابل تهاجم روسیه است. ضعف اروپا در این حوزه فاحش است. بودجه سالانه دفاعی اروپا تنها معادل ۲درصد از تولید ناخالص داخلی است و اگر دونالد ترامپ به کاخ سفید بازگردد، تعهد آمریکا به ناتو کاهش خواهد یافت. اروپا باید حداقل ۳درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف مخارج دفاعی کرده و خود را برای یک «عمو سام» انزواطلبتر آماده کند. غرب همچنین نیازمند بهکارگیری قدرتمندترین اسلحه خود است: ارزشهای جهانی لیبرال. ترویج این ارزشها بود که به سقوط شوروی کمک کرد.
دیپلماسی غربی باید به دنبال مقابله با ترویج روایتهای روسیه در جنوب جهانی باشد. غرب همچنین باید مردم روسیه را مخاطب قرار دهد و آنها را بهعنوان جامعهای طردشده در نظر نگیرد. این به معنای برجستهسازی مسائل حقوق بشری، حمایت از مخالفان پوتین و استقبال ازکسانی است که روسیه را ترک میکنند. این رویکرد همچنین به معنای حمایت از نیروهای نوگرا برای تقویت جریان اخبار و اطلاعات درست به داخل روسیه و تضمین معافیتهای انساندوستانه در اعمال تحریمها است. در کوتاهمدت بعید است که نخبگان و مردم عادی روسیه شانسی برای کنار گذاشتن پوتین داشته باشند؛ اما در بلندمدت اگر مردم روسیه بخواهند، شرایط این کشور در نظام بینالملل تغییر خواهد کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺 نگاهی مختصر بر افغانستان و طالبان.
🔸افغانستان کشوری است در قلب آسیا، که در جغرافیایی بسیار راهبردی و شریانی شکل گرفته است.
این کشور، دربردارندهی اقوام و فرهنگهایی مختلف و متعدد درخود است.
در بارهی اهمیت راهبردی آن از دیرباز در تاریخ بشر همین بس که در دوران اشکانی و ساسانی، لولای اتصال ایران، چین، هند، هپتالها و سکاها بوده. و اکنون نیز لولای اتصال ایران، چین، هند و آسیای میانه است. افغانستان همیشه قلب آسیا و نقطه ارتباطی حداقل چهار جهان کاملا متفاوت با هم بوده است، که باعث شده متعاقبا همیشه قصد برای تسلط یافتن روی آن وجود داشته باشد، و همیشه تحت تاثیر قدرت های اطراف باشد. پس همیشه ی تاریخ در این نقطه، خون روی خون، تن روی تن، و پرچم بر روی پرچم افتاده است...
به گونه ای که یک ملت جنگ سالار، و زمخت و محکم شدت در سیل حوادث و سختی ها در آن تربیت شود. ملت و اقوامی که سالها بالشت زیر سرشان خشاب تفنگ ها، و هم آغوش خوابشان آهن سرد و سنگین سلاح هایشان بوده است. و باید این را دانست که بدون نگریستن به اثرگذاری «قومیت» بر عموم جنبههای زندگی سیاسی و اجتماعی در افغانستان، نمیتوان به بررسی تحولات و همچنین گروههای اسلامگرا در این کشور پرداخت.
ادامه دارد...
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴گزارش از بیمارستانها زیادِ،
برخی از اونها
هدایت شده از mesaghمیثاق
حجه الاسلام صدیقی تخلفات را تایید کرد
🔻 جوابیه کاظم صدیقی درباره تملک ۴۲۰۰ متر از زمین حوزه ازگل به نام شرکت خانوادگی
🔸"بسم ا... الرحمن الرحیم
دادستان محترم عمومی و انقلاب تهران
سلام علیکم
🔹معروض میدارد، حوزه علمیه امام خمینی (ره) در چارچوب اساسنامه خود، سالها قبل برای تمهید ورود نوجوانان و دانش آموزان علاقمند به آموختن دروس دینی وحوزوی تصمیم به تاسیس مجموعه آموزشی و فرهنگی پیش حوزوی گرفته و برای تاسیس این مرکز اقدام به اخذ مجوزهای قانونی لازم نمود.
🔸بر همین اساس لازم بود تا موسسهای وابسته به حوزه علمیه امام خمینی تاسیس گردد و بخشی از زمین متعلق به حوزه برای ایجاد این مرکز پیش حوزوی به آن موسسه منتقل شود.
🔹بر این اساس فردی به نام آقای **** که قبلا مورد اعتماد مجموعه بوده، مسئول پیگیری و انجام امور ثبت اداری موسسه شد.
🔸 اما متاسفانه فرد مذکور با سوء استفاده از اعتماد اقدام به تدوین و ثبت اساسنامه، جعل امضاء اینجانب، تسهیم سهام به آن کیفیت و بدون اطلاع تولیت، مدیر حوزه و برخی اعضا نموده و مع الاسف حتی بدون ورود و امضاء اینجانب و برخی اعضا ثبت این قضیه صورت پذیرفته است.
🔹بنابراین موسسه ثبت شده به کیفیتی که در رسانهها انتشار یافت، بدون اطلاع اینجانب ومدیریت حوزه و بر خلاف اهداف مصوب آن به ثبت رسیده است.
🔸لذا اینجانب کاظم صدیقی از جایگاه تولیت حوزه علمیه امام خمینی (ره) و به عنوان یک شهروند، بدون در نظر گرفته شدن سوابق قضایی و عناوین سیاسی اجتماعی استدعا دارم نسبت به ثبت شکایت رسمی از فرد مذکور و دیگر نقش آفرینان در این فقره، با عنوان جعل و خیانت در امانت اقدام فرموده تا ابعاد این مساله برای عموم مردم عزیز ایران، خاصه مومنین روشن و شفاف شود.
/کاظم صدیقی"
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 مراقب دلت باش!
➖بعضیا تو دلشون هم به کسی حسادت نمیکنند!
➖دل آدم خیلی برای خدا مهمه!
➖خدا، مقدرات مارو بر اساس تهِ دلمون تنظیم میکنه!
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید