هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حق مسکن
🔰 #آقای_قرائتی
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امـام علـی علیـہ السـلام
از گنـاهان دوری کنیـد زیـرا روزے بنـدہ بہ سبب گنـاهـ گرفتـه مۍشـود....
-----------
شایــــد「حسین علیهالسلام 」
مۍآزمـاید عشـاق را به فــــراق....
-----------
#اربعین
https://eitaa.com/mesagh
🔴⚠️ #جنگ_خطرناک_رسانه ها یعنی:
💢 روزنامه انگليسی ديلي ميل (Daily Mail) چندی پيش با انتقاد از سياستهای دولت #آمريكا در زمينه سايتهای #پورنوی بسيار زياد اين كشور، به كودک 12 سالهای اشاره كرده بود كه پس از مشاهده فيلمهای پورنو به دختر ۹ ساله ای #تجاوز كرده بود. اين كودک به پليس گفت: "ميخواستم مثل شخصيت مرد آن فيلم باشم."
🔸گفتني است اخيراً شبكه خبری راشا تودی گزارش داد كه در بحران مالی اخير كه بسياری از صنايع بزرگ آمريكايی را به ركود یا ورشكستگی كشانده، صنعت هرزه نگاری ايالات متحده همچنان روند رو به رشد داشته است.
🔴 رسانهها سبک زندگی میسازند؛ فاصله کودکانتان تا صحنههای مستهجن فقط یک فیلترشکن یا نصب اینستاگرام است. سواد رسانه کودکانتان را بالا ببرید و از آنها در فضای مجازی هم مراقبت کنید...
🔻از همه اینها بدتر خواب خرسی مسئولین است. هنوز فراموش نکردیم سر تعریف جریان بارداری دختر ۱۲ ساله چقدر به استاد #مومن_نسب حمله شد...
https://eitaa.com/mesagh
📛 روحانی یک فرد نیست یک #تفکر است
🔺 یادمان باشد لعن و نفرینهایی که این روزها نصیب روحانی میشود باید به تفکری که روحانی را روحانی کرد برسد؛
روحانی یک شخص نیست تمام کسانی که حامی او بودند را بشناسید فریب تفکرات جاه طلبانه شان را نخورید چون روحانی رفتنی است اما #تفکر_حامیان_روحانی در انتخابات بعد، روحانی دیگری را به شما #قالب خواهد کرد...
https://eitaa.com/mesagh
جنگ ۱۹ ساله و رویکرد حکیمانه ایران - ۲
نگاه مشروع ایران در حالی بر نقشه آمریکا چیره شد که «دانیل پایپز» مشاور بوش (مدیر اندیشکده میدل ایست فروم) خرداد 1382 در نشریه نیویورکپست هشدار میداد «اگر اجازه برگزاری انتخابات را در عراق بدهیم، به احتمال قوی، طرفداران ايران و فرزندان معنوي آيتالله خميني روي كار خواهند آمد. چند میلیون نفر در شهر کربلا، شعاره «نه آمریکا، نه صدام، آری به اسلام» سر دادند. هر روز تعداد بیشتری از مردم با این شعارها موافق میشوند و این عواقب ناخوشایندی را برای ما خواهد داشت. آری به اسلام، یعنی آری به اسلام مبارزی که پیام خمینی در آن نهفته است. صدام با همه عيبها، يك حسن داشت و آن ديكتاتوري و سركوب بود. ما بايد دستكم به مدت 10 سال، مدل حكومت نظاميان در تركيه را به اجرا بگذاريم».
او هفت سال بعد در روزنامه جروزالم پست نوشت: «طغيانها از مراكش تا جنوب خاورميانه، در متن يك شطرنج منطقهاي و جنگ سرد تعريف ميشوند. در يك سوي جنگ، بلوك مقاومت به رهبري ايران (با حضور لبنان و سوريه و غزه) قرار دارد كه در پی تغيير نظم فعلي به نظم مبتني بر اسلام و مقاومت در مقابله با غرب است. جبهه ديگر، طرفداران حفظ وضع موجود، از جمله عربستان و اسرائيل هستند».
جمعبندی هزینه - فایده آمریکا در اشغال عراق را باید در چند خط زنجموره ترامپ خواند: «خیلی غمانگیز است؛ هفت تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کنی، اما برای رفتن به آنجا ناچار باشی سفرت را فوقالعاده مخفی نگه داری؛ هواپیماهای اسکورت دور و برت باشند و هر کاری بکنی تا سالم به مقصد برسی... قبل از فرود آمدن در عراق، تمام چراغهای هواپیما را به دلایل امنیتی خاموش کردند. فکرش را بکنید! ما هفت تریلیون دلار خرج کردیم و نمیتوانیم با چراغ روشن واردش شویم! چقدر بد است». این سرشکستگی به شکل اتوماتیک پدید آمد یا حاصل تدبیر ایران در احترام و اتحاد ملتهای مسلمان منطقه بود؟
گزینه آمریکا پس از ناکامی در اشغال، احیای حزب بعث و سایر طیفهای مرتجع، از طریق تروریسم داعش بود که تا مرز اعلام تاسیس حکومت هم پیش رفت. اما اعلام جهاد علیه داعش، دومین ضربه مرجعیت به اشغالگران بود که موجب شد گروههای مقاومت مردمی ضرورت پیدا کند. بسیجکننده میدانی، فرماندهانی بودند که در مقابل جنایات صدام، دوشادوش هم جنگیده بودند: حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس. وقتی جنگ جهانی سوم رو به پایان بود، مجلهنیوزویک، عکس صفحه اول خود را به «ژنرال سلیمانی» اختصاص داد و نوشت: «او ابتدا با آمریکا جنگید. اینک در حال له کردن داعش است». مهرماه 96، سردار سلیمانی از پایان عمر داعش تا کمتر از سهماه دیگر خبر داد. همینطور هم شد و آن سال، با نابودی دومین پروژه بزرگ صهیونیسم مسیحی به پایان رسید. ۲۲ اردیبهشت ۹۷، چهارمین انتخابات پارلمانی عراق بعد از سرنگونی صدام برگزار شد و به پیروزی بزرگ دیگری برای «ائتلاف ضد اشغالگری و تروریسم» انجامید.
🔻ادامه دارد🔻
https://eitaa.com/mesagh
جنگ ۱۹ ساله و رویکرد حکیمانه ایران - ۱
نومحافظهکاران آمریکایی وقتی به دو همسایه شرقی و غربی ایران لشکرکشی کردند، گفتند این آغاز «جنگ جهانی چهارم» است که دهها کشور اسلامی از جمله ایران را هدف گرفته است. همچنین در پی جنگهای نیابتی تروریستها در عراق و سوریه که تا پشت مرزهای ایران پیش آمد، هنری کیسینجر وزیر خارجه اسبق آمریکا و موشه یعلون وزیر جنگ وقت اسرائیل تأکید کردند این جنگ، «جنگ جهانی سوم» است. هدف اصلی هر دو جنگ به فاصله ۱۵ سال، محاصره و نابودی ایران بود. اگر این جنگها را دولت جمهوری خواه بوش آغاز کرد، دولت دموکرات اوباما همان را به شکلی پیچیدهتر و در اوج مذاکرات هستهای با ایران ادامه داد. دولت ترامپ، وارث دو دولت قبلی بود. هر سه دولت اگرچه یکدیگر را بهخاطر ارتکاب این جنگها سرزنش کردهاند، اما همان پروژه جنگی را بهروزرسانی و تداوم بخشیدهاند. بنابراین اولین نتیجهای که باید از روند تحولات ۱۹ سال گذشته بگیریم، این است که جنگهای مذکور انتخاب ما نبود تا بخواهیم استقبال یا نکوهش کنیم؛ تحمیل بود و امنیت ما و منطقه ما را هدف گرفته بود.
برخی افراطیون مدعی اصلاحطلبی، در قبال این رویکرد جنگی آمریکا، دائما واکنشهای افراطی و تفریطی نشان دادهاند. برخی از بزرگان این طیف، سی سال قبل وقتی صدام به کویت حمله کرد و با آمریکا درگیر شد، مدعی شدند صدام همان خالد بن ولید است و باید کنار او با آمریکا جنگید! البته نظام، این توهم غلط را رد کرد.
یک دهه بعد هم وقتی آمریکا به افغانستان حمله کرد، برخی از همینها در مجمع روحانیون و سازمان مجاهدین (انقلاب) مدعی شدند باید در کنار طالبان وارد جنگ با آمریکا شویم! در عین حال و در مقابل این نگاه افراطی، دولت مدعی اصلاحات، رویکردی تفریطی پیشه کرد و سرگرم چراغ سبز دادن برای مذاکره و تعامل و شراکت با آمریکا شد. وقتی سازمان ملل در بیانیهای سال 2001 را «سال گفتوگوی تمدنها» نام نهاد، تصور این شد که آمریکا موافق ایده تعامل است. اما آمریکا در همین سال، به افغانستان حمله کرد و عجیب اینکه دولت اصلاحات به دشمن برای تسریع در پیروزی یاری رساند! خاتمی و وزیر خارجه او از اینکه آمریکا، کمکشان را با گذاشتن ایران در لیست محور شرارت جبران کرد، گلایه کردند. روند تحولات نشان داد ایران در این جنگ تحمیلی نمیتواند به دشمن اعتماد کند یا منفعل باشد. بلکه باید به بسیج ملتهای منطقه برای تشکیل جبهه مقاومت یاری رساند تا امنیت به منطقه برگردد. این تجربه تاریخی، از ارکان تشکیلدهنده سیاست خارجی ما است.
اخیرا یک روزنامه زنجیرهای، ضمن تحریف واقعیتها نوشت «حكومت عراق، محصول نهادهاي بينالمللي است و نه مبارزه مردم عراق... موضع رسمي ایران، پرهيز از تقابل با آمريكا در عراق است. شاهد ماجرا، حمايت ايران از الكاظمي بهعنوان نخستوزير است. اغلب نيروهاي سياسي نزديك به ايران در عراق نيز طرفدار اين ديدگاه هستند... برخي نيروها در عراق نگاه متفاوتي دارند. نگاه افراطي شيعهگري و ضدآمريكايي آنان موجب ميشود كه براي بههم زدن اين بازي كوشش كنند و اين مجموعه در ايران نيز همپيماناني دارند». (این روزنامه و نویسندهاش، همان هستند که مدتی قبل منطبق با نقشه مشترک آمریکا برای عراق و لبنان و ایران، خواستار استعفای آقای روحانی شده بودند!).
اما چرا باید نقش مبارزه مردم عراق در تاسیس نظام سیاسی جدید انکار گردد، یا ادعا شود سیاست ایران، حتی با وجود ترور سبعانه سردار سلیمانی، همسویی با آمریکاست؟!
تحولات عراق در دو دهه اخیر، بسیار فراز و نشیب داشته، اما مهم است که در یک ارزیابی روندی، بررسی کنیم عراق از کجا به کجا رسیده و آمریکا و ایران، هر یک چه رویکردی داشتهاند؟ ایدهآل آمریکاییها، قبضه قلدرانه حکومت پس از اشغال بود. به همین دلیل هم بیتعارف، جی گارنر و پل برمر را بهعنوان حاکم گماشتند. اما این کار، با اعتراض مرجعیت و مردم مواجه شد. در مقابل، نگاه جمهوری اسلامی، احترام به رای و انتخاب مردم عراق بود.
🔻ادامه دارد🔻
https://eitaa.com/mesagh
فیل و فنجان و کرونا
🔹پشه ای کوچک، از عهده طاغوتی بزرگ برآمد؛ و حال آن که نمرود، برج و بارو ساخت و به جانب خدا تیر انداخت!
♦️ فرعون را آب نیل، با چند قُلُپ بیشتر، از پا درآورد؛ حال آن که ادعای خدایی می کرد: "اَنا رَبُّکُمُ الاَعلی"!
🔹فیل و فنجان، تمثیل فاصله دو چیز بزرگ و کوچک است. اما فیل و کرونا چه؟
♦️فیل، نماد جمهوریخواهان آمریکاست. ویروس میکروسکوپی کرونا، فعلا فیل آمریکایی را بستری کرده است.
🔹ترامپ شاید از کرونا جان به در ببرد. یا حتی گفته شود صحنه سازی است. اما مقهور شدن در برابر فرشته مرگ، رد خور ندارد؛ اگر دیر و زود داشته باشد.
♦️دست قدرت خداوند، بالای همه دست ها و قدرت هاست. سر صبر، مجال و مهلت می دهد و چون به سر آمد، طومار یاغی را در هم می پیچد. انگار که اصلا نبوده؛ نابود.
https://eitaa.com/mesagh
جنگ ۱۹ ساله و رویکرد حکیمانه ایران - ۳
عراق اما اوایل مهر ۹۸، شاهد التهابات خیابانی بود. اعتراض به نابسامانی اقتصادی و فساد، به سرعت، به آشوبی خشونتطلبانه تغییر ماهیت داد. بانیان گرفتاریهای دامنهدار ملت عراق سعی داشتند سوار بر موج نارضایتی، ناکامیهای دو جنگ را جبران کنند. حزب بعث از سال ۱۹۶۸ که با کودتا بر عراق حاکم شده و به مدت ۳۵ سال حاکم بلامنازع بود. صدام، خسارتهای جنگ را به ملت ایران و عراق تحمیل کرد. آمریکا، از این حمله حمایت کرد اما هنگامی که صدام متعرض کویت شد، جنگ با آمریکا کلید خورد. این چند جنگ، موجب ویرانی زیرساختهای عراق و نابودی درآمدها ظرف ۴ دهه شد. آمریکا و عربستان، بهعنوان حامیان صدام، القاعده، داعش و سایر گروههای تروریستی، متهمان اصلی نابودی اقتصاد عراق هستند. خیانت بعدی آمریکا، غارت بخشی از درآمد نفت عراق، بهعنوان هزینه جنگ بود. با این همه، سران آشوب اکتبر ۲۰۱۹ آدرس غلط میدادند. «رغد» دختر صدام به همراه بقایای حزب بعث و داعش، مشغول فتنهانگیزی بودند. انتقام از اسلام، آشکارا در پیامهای دعوت به آشوب به چشم میخورد: «ای عراقیها، بتهای دینی را بشکنید. مرجعیت را بهخاطر تایید اسلامگراها بازخواست کنید. به هیچ جریان دینی اجازه مداخله ندهید. تصاویر همه روحانیون را در خیابان بسوزانید». پلاکاردی در دست برخی آشوبگران دیده میشد که نوشته بود «نمیتوانید [در اربعین] به سمت کربلا راهپیمایی کنید».
اوضاع برای چند ماه متشنج شد. بروز برخی غفلتها و اختلافات در میان اکثریت سیاسی پیروز در انتخابات، موجب شد عادل عبدالمهدی که نقشی در نابسامانیهای موجود نداشت، آذر 98 بهخاطر مصالح بزرگتر، از نخستوزیری کنارهگیری کند. عراق برای قریب پنج ماه فاقد نخستوزیر ماند. ترجیح جمهوری اسلامی ایران بر خلاف آمریکا که هرج و مرج و زدن زیر میز دموکراسی و قانون بود، ثبات و امنیت عراق بوده است. بنابراین بیشترین کمک را برای همدلی گروههای سیاسی به خرج داد و سرانجام پس از اعلام اسامی متعدد، مصطفی الکاظمی بهعنوان فرد مرضیالطرفین همه طرفهای عراقی معرفی شد. با تدبیر انجامگرفته، آشوب که بدیل جنایات داعش بود، امکان تداوم نداشت. الکاظمی که ۱۷ ارديبهشت امسال رای اعتماد گرفت، «مکلف» به برگزاری انتخابات پارلمانی است و موعد آن را ششم ژوئن (۱۶ خرداد ۱۴۰۰) اعلام کرده است. با تدبیر طیفهای مقاومت، چه در عراق و چه در لبنان، اکثریت پارلمانی همسو تا انتخابات بعدی و تعیین دولت جدید محفوظ مانده است.
در این میان، جنایت علیه دو فرمانده بزرگ مبارزه با تروریسم در منطقه (شهیدان سلیمانی و ابومهدی مهندس)، حساب جداگانهای دارد که باید تماما از سوی آمریکا تادیه شود. تاوان این جنایت، اولاً انتقام از یکایک عاملان آن و ثانیاً اخراج اشغالگران است. این مطالبه، منحصر به جمهوری اسلامی نیست بلکه تمام فرزندان مقاومت در منطقه، خود را مقیّد به انجام آن میدانند. تروریستها در حالی در فرودگاه بغداد مرتکب جنایت شدند، که سردار سلیمانی مهمان رسمی مقامات عراقی بود. حق با سناتور کریس مورفی بود که به CNN گفت: سلیمانی «شهید» میتواند برای آمریکا، خطرناکتر از سلیمانی زنده باشد. عراق پس از آن جنایت، برای آمریکاییها به مراتب ناامنتر از گذشته شده است. به همین دلیل هم بود که پارلمان برآمده از رای مردم، به فاصله دو روز پس از جنایت، اخراج نیروهای آمریکایی از خاک عراق را تصویب کرد. این، یک تحقیر و تودهنی دیگر به اشغالگران بود. اخراج آمریکا، هم موضع ایران و هم مصوبه رسمی پارلمان عراق است. جنایت مذکور سبب شد خون ملت عراق به جوش آید و آن تظاهرات ضدآمریکایی کمسابقه و چند میلیونی در بغداد شکل بگیرد.
شهیدان سلیمانی و ابومهدی، به سالار شهیدان(ع) اقتدا کردند؛ امامی که در زیارت اربعین و درباره عظمت حماسه او به پروردگار متعال عرض میکنیم «و بَذلَ مُهجَتـهًْ فیکَ لیَستـَنقـِذَ عِبادکَ مِنَ الجَهالهًْ وَ حَیرَهًْ الضـَلالهًْ؛ و جانش را در راه تو بخشید تا بندگانت را از نادانی، سرگردانی و گمراهی نجات دهد». این، خون جاری و همیشه جوشان خداست و مطالبه انتقام او، تا کندن ریشه مستکبران متوقف نخواهد شد.
https://eitaa.com/mesagh
.
🔹چطور می شود لب مرز، بدون ترس و نگرانی ایستاد و آتش باران جنگی را نظاره کرد؟!
♦️وقتی مطمئن باشی که کسی نمی تواند نگاه چپ به کشورت بکند و متعرض #امنیت تو شود.
🔹مردم دیدند که هر بار تروریست های داعش و حزب دموکرات (کردستان عراق) و تروریست های آمریکایی مرتکب حماقت شدند، چگونه با موشک های نقطه زن و قدرتمند عقوبت شدند.
#امنیت_ملی
#قدرت_بازدارنده
https://eitaa.com/mesagh
.
مراقب دست مردم باشید!
✍️ پسرک، هر روز شلوارش را پشت و رو می پوشید. مادرش بعد مدت ها کلنجار رفتن و یاد دادن بی حاصل، کلافه شد و گفت "بالاخره نفهمیدیم، داری میری یا داری میای؟"!
🔹حکایت رفتار مدعیان اصلاحات و اعتدال است. وقتی پای اعتراض مردم به وعده های وارونه این طیف به میان می آید، دست پیش می گیرند؛ امثال بهزاد نبوی می گویند ما که بیست سال قبل هم گفتیم دولت تدارکاتچی است و ده پانزده درصد بیشتر اختیارات ندارد؛
♦️یا روزنامه اعتماد و عباس عبدی، قُمپز در می کنند که؛ حالا که این جوری است، روحانی استعفا بدهد. و حجاریان مثلا تهدید می کند؛ با این شرایط، اصلاح طلبان دیگر در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
🔹اما وقتی پای فضا سازی، نامزد بازی و سرگرم کردن مردم به میان می آید، نشریات و فعالان همین طیف، هر روز نام یک یا چند نامزد را برای انتخابات ۱۴۰۰ عَلَم می کنند؛ انگار نه انگار که مدعی بودند رئیس جمهور اختیارات ندارد و تدارکاتچی است؛ و خاتمی، اردک لنگ بوده؛ و باید استعفا داد و خروج از حاکمیت کرد!
♦️طبق گزارش های موثق، هر بار که نشریات و رسانه های این طیف -با ربط و بی ربط- نام یک نفر را به عنوان نامزد محتمل خود عَلَم می کنند، ساعاتی بعد، هزاران نفر مجبور می شوند با دست بریده به اورژانس بیمارستان ها مراجعه می کنند؛ بس که برای دیدن جمال آنها روز شماری می کرده اند و حالا نتوانسته اند دست از تَرنج باز شناسند!
🔹شما هم اسامی را مرور کنید؛ اما لطفا ابتدا اگر چاقو یا شیئ بُرنده ای دم دست تان هست، در فاصله دوری بگذارید:
📌عباس آخوندی (وزیر لاکچری! دوره وزارتم، حتی یک مسکن هم نساختم!)
📌اسحاق جهانگیری (سوپرمن ارز 4200 تومانی... مردم یادتان هست؟)
📌محمد باقر نوبخت (پایه گذار بودجه های تورم زا و بی برکت)
📌رضا خاتمی (ما اصلاح طلبان، تضمین وعده های روحانی هستیم)،
📌محسن هاشمی (ظرف سه سال، حتی یک متر مترو برای مردم تهران نساختیم)
📌علی مطهری(قُرص [...] بخور! پفیوز...! بیست دقیقه هم برای تصویب برجام زیاد بود)
📌پزشکیان (قبل از برجام هر روز، هزار میلیارد تومان ضرر میکردیم.. به دلیل تخصصی بودن برجام، زیاد متوجه قضایا نشدم)
📌قاضی زاده هاشمی (پات درد می کنه؟ ... خودت بمال!)
📌محمد رضا عارف، صفایی فراهانی مصطفی معین، آذری جهرمی و ...
🔹با مزه تر این که، همین طیف با وجود ادعای نداشتن نامزد کافی، در انتخابات مجلس تهران به جای یک لیست، سه لیست دادند. اما مجید انصاری (نفر اول و مشترک لیست ها)، بیشتر از 67 هزار رای کسب نکرد. عارف و موسوی لاری هم به اعتراض، از ریاست استعفا دادند و شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان فرو پاشید.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅داگلاس کیسی نویسنده آمریکایی:
📍مشکلات آمریکا پیچیده شده و قابل حل نیست/این کشور نزدیک به فروپاشی شده...!
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تضعیف قدرت نظامی کشور، آگاهانه یا ناآگاهانه؟
◀️ برخی از عناصر دولت موقت، این پیشنهاد را مطرح کرده بودند که کشور به سلاحهای پیشرفته آمریکایی نیاز ندارد و باید این سلاحها را به آمریکا پس داد و پولش را برای سازندگی کشور گرفت.
🔺 ابراهیم یزدی (وزیر امور خارجه در دولت موقت) در سالهای پایانی عمر، همچنان معتقد بود که جنگندههای F14 ناکارآمد بودند و از این جنگندهها در جنگ تحمیلی استفاده نشده است!
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مردمسالاری، عدالت و تقوا؛ ارکانِ مشروعیت نظام
🎙 #رهبر_انقلاب، ۲۶ آذر ۱۳۸۲:
💬 نظام سیاسی در اسلام علاوه بر رأی و خواست مردم، بر پایهی اساسىِ دیگری هم که تقوا و عدالت نامیده میشود، استوار است. اگر کسی که برای حکومت انتخاب میشود، از تقوا و عدالت برخوردار نبود، همهی مردم هم که بر او اتّفاق کنند، از نظر اسلام این حکومت، حکومت نامشروعی است. اگر حکم به عدالت نکرد، هر کس که او را نصب کرده و هر کس که او را انتخاب کرده، نامشروع است.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺یه حرکتدرمانگرِ ۴۹ ساله، توی مرکزی که مخصوص سالمندانِ وابستهس، به یه خانم ۹۵ ساله که آلزایمر داره تجاوز کرده!
توی اتاق، دستگاه ضبط صدا بوده و پرستارا فهمیدن!
💬 مرضیه آرمین
➕ وقتی چنین حوادثی در غرب رخ میده اغلب تقلیل میدن به یک جرم شخصی (طرف دیوانست، مریض جنسیه، روانیه و...) ولی اگه همین اتفاق در یک کشور مسلمان و یا به طور کلی در جهان سوم رخ بده به جای خطای فردی میشه خطای سیستماتیک و بخاطر یک شخص، کل یک جامعه رو باهاش میشورن، تحقیر میکنن و میبرن!
💬 zahrahb
#همینقدر_جالب
https://eitaa.com/mesagh
🔘 آقای علوی... اين تذهبون؟!؟
🔹 چندی است که صدایی از بیت یکی از علمای مرحوم قم بلند شده و گه گاه و به طرق و بهانههای مختلف به نفی علوم اسلامی در حوزههای گوناگون میپردازد. با توجه به اینکه امام خامنهای چندین سال پیاپی شعار سال را که به نوعی تعیین کننده اولویتهای سیاستگذاری کشور است را بر محور اقتصاد گذاشتهاند و اکنون یکی از اساسیترین مشکلاتی که مردم درگیر آن هستند مسئله معیشت است دو نکته را در خصوص نفی اقتصاد اسلامی به عرض میرسانم.
🔸 آقای علوی اگر منظور شما از اینکه "چیزی به نام اقتصاد اسلامی نداریم" علم اقتصاد است، که برخواسته از جهان بینی و نظام فکری یک مکتب و جامعه میباشد، باید خدمت شما عرض کنم که حدود و ثغور کمی و کیفی این حوزه در علم فقه به دقت تمام مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شده است. اگر هم نقدی بر فقه الاقتصادِ موجود باشد! آن نقد ناظر بر نوع نگرش امثال شما است که موجب انحطاط علوم اسلامی خصوصا فقه الاقتصاد شده است.
🔹 اما اگر منظور شما از اینکه "چیزی به نام اقتصاد اسلامی نداریم" وضعیت موجود و باالفعل حاکم بر اقتصاد کشور است، باید عرض کنم که تا حدودی حق با شما است! لکن همین وضعیت موجود نیز معلول نوع نگرش امثال شما به مبانی اسلامی است که در تولید نظریه، مدل و فرمول اقتصادی مبتنی بر علوم اسلامی ناکارآمد بوده و بستر ساز میدان سپاری به لیبرالها در حوزه اقتصاد و سایر عرصهها شده است. حمایت شما از این لیبرالها نیز بر کسی پوشیده نیست.
👤 حسین کاوه
#علوی_بروجردی #اقتصاد_اسلامی #تحریف
https://eitaa.com/mesagh
🔘 زنبوری یا مگسی؟
♦️ این یک پست فلسفی نیست و صرفا یک متن ذوقی جهت تمثیل است...
#سبک_زندگی #عکس_نوشت #عبرت
https://eitaa.com/mesagh
❓ماهیت قیام حسین(ع)؟!
❗️فرار، خروج، نهضت یا...؟!
۱از۲
🔹قطعا فرار نیست!
هم خود تصریح می کند(لا اَفِرُّ فرارَ العبید)؛ هم آدم فراری، مسیر را از راه اصلی طی نمی کند(که امام چنین کرد)!
🔹خروج است اما نه مثل خوارج!
خود امام تصریح می کند:"خرجتُ..."(خروج کردم...)؛ لکن خروج او هیچ شباهتی با "خروج های مسلحانه" مثل خوارج -که پس از حکمیت و نهروان تا آن زمان زیاد اتفاق می افتد- ندارد.
برعکسِ خروجهای مسلحانه، با زن و بچه از مدینه و مکه بیرون می زند، فقط سلاح حامل دارد، هیچ نشانی از درگیری و جنگ طلبی ندارد و شروع کننده جنگ نیست.
خروج او، "خروج از نظم اموی موجود" است که به مرحله یزیدی رسیده و دیگر سکوت مقابلش جایز نیست.
🔷مراحل نهضت:
1⃣"نه" به یزید!
این "نهِ" حسین به یزید قطعی است و نقطه شروع ماجراست.
در همان زمان معاویه، به خصلت مشروب خوری یزید اعتراض و او را نااهل خوانده است.
وقت دعوت به بیعت در همان روز اول در مدینه به مروان می گوید: "چگونه کسی که مشروب می خورد، میتواند بر امت محمد(ص) حکومت کند؟! چنین کسی فاسق و از اشرار است و حتی بر یک درهم نمی تواند امین باشد؛ چه رسد بر آنکه امین بر امت باشد"(۱).
به عبدالله بن عمر که "پیشنهاد سازش" داشت فرمود: اُف بر این کلام مادامی که آسمانها و زمین برپاست"(۲).
جملاتِ:"مثلی لا یُبایع مثله"، "و علی الاسلام والسلام ان دُعیت الامة براع مثل یزید" و... همه گویای این است که "نهِ" امام به حاکمیت یزید قطعی است و هرگز به بیعت و سازش و... نمی رسد؛ اما "صورت بندی اجتماعی" این "نه" بستگی به شرایط و حوادث بعد دارد.
2⃣تبدیل به قیام!
"نهِ" خود را شخصی و خانوادگی نگه نمی دارد. برایش تبلیغ می کند. یعنی به "مرحله قیام" می رساند. در مکه، عالمان آنروز جهان اسلام را در منا جمع و به اعتراض دعوتشان کرد(۳).
از سوم شعبان تا دهه ذیحجه، چهارماه در مرکز فرهنگی اسلام برای شیوع "نه" خود تلاش می کند. طرف مقابل هم برای سازش، تلاش می کند(تقلاهای دیپلماتی مثل عبدالله بن جعفر برای مصالحه در همین برهه است)!
هنوز قیام حسینی "صورت کوفی" و "تعیّن کوفی" ندارد. این قیام و خیزش که طرفدارانی یافته، ممکن است با جاهای دیگر صورتبندی شود.
3⃣نهضت، کوفی شد!
علتِ "نهِ" حسین، دعوت کوفه نیست. از ماهها قبل، او "نه" گفته و بیعت نکرده است. برعکس، نهضت کوفه، علتش شروع قیام توسط امام است.
بعد از شهادت امام مجتبی(ع) -یعنی ده سال قبل- شیعیان به امام نامه نوشته آمادگی برای قیام را خبر داده بودند اما امام دعوت به خانه نشینی تا پایان عمر معاویه(وپایان عهدنامه فیمابین) کرد. اینبار که شرعا و عرفا به یزید، "نه" گفت(۴)؛ کوفی ها شنیده و نامه های بیعت فرستادند و به کوفه دعوتش کردند.
جالب اینکه دوبار نامه جمعیِ شیعیان را بی پاسخ می گذارد، تا نامه ها و امضاء ها، فراگیرتر از شیعیان میشود (حتی کسانی مثل شبث و حصین و... نامه نوشتند). این یعنی اکثریت کوفه دارند به یزید "نه" می گویند؛ نه فقط شیعیان علی(ع).
از اینجا قیام، "تعیّن کوفی" می یابد. امام، مسلم بن عقیل را میفرستد و...
4⃣حاضر است تعیّن کوفی را عوض کند؛ اما "نه" را نه!
🔺وقت نزول به کربلا، نامه عبیدالله -که بیعت یا سرحسین(ع) راخواسته- را پرت کرده، بی جواب می گذارد. یعنی هنوز بر"نه" است.
🔺ملاقاتها با ابن سعد در کربلا -که نصیحت توسط امام و دعوتش به پیوستن به قیام است- از سوی ابن سعد به عبیدالله چنین گزارش شد که؛ بر یکی از این گزینه ها رضایت دارد:"برگشت به مدینه"، "رفتن به مرزها و سرحدات ومثل یکی از مسلمانان شدن" و "رفتن به شام ودست در دست یزید نهادن تا ببیند بین شان به چه می انجامد"(۵).
گزارش عقبه بن سمعان(غلام رباب) دراینباره این است که:"همه جا تا شهادت با امام بودم، به خدا قسم آنچه مردم می گویند وگمان دارند که او گفته: بگذارید من دستم را به دست یزید بگذارم یا به سرحدات بروم"؛ چنین سخنی نفرمود. فقط گفت: بگذارید من در این سرزمین پهناور بروم تا ببینم #امر_مردم به کجا می رسد"(۶).
جالب اینکه طبری این شهادت عقبه را پیش از نقل گزارش ابن سعد آورده و بنظرش موجه تر است.
بفرض صحت گزارش ابن سعد، هیچ دلالت بر رضایت به بیعت و دست شستن از "نه" ندارد. چون خیلی واضح است گزینه ی شام رفتن و دست به دست یزید نهادن، اگر بمعنای بیعت و سازش بود ؛ که مطلوب اصلی ابن زیاد و ابن سعد بود و اصلا برایش بدیل، طرح نمی کردند و قطعا تحت الحفظ به شام می فرستادند. پس معلوم است خود ابن سعد هم از عزیمت به شام، بیعت و سازش نفهمیده است. شمر که کاملا ادامه نهضت و کشاندن اعتراض به شام را ازش فهمید. لذا ابن زیاد را از قبول منع کرد که اگر برود او عزیز است و تو ذلیل می شوی!
⬅️پس "نهِ" امام هرگز قابل مذاکره نیست؛ حداکثر تعیّن کوفی، مدنی، یمنی اش قابل بحث است. چنانچه در مواجهه با حُر هم همین را اشاره کرده است.(دقت شود)
(ادامه 👇)
☑️ https://eitaa.com/m
❓ماهیت قیام حسین(ع)؟!
❗️فرار، خروج، نهضت یا...؟!
۲از۲
5⃣اگر مردم می ماندند، به "انقلاب" و "حکومت" می انجامید!
علی التشبیه "نهِ" امام خمینی به پهلوی؛ کویت راه نداد، می رود عراق؛ آنجا نشد، پاریس؛ اما سر "نه" هست. اگر مردم ماندند و نهضت، فراگیر شد، "انقلاب" میشد و نظام سابق زیر و زبر شده ، "نظام جدید" شکل می گرفت. اتفاقی که در نهضت امام خمینی -به تأسی از سیدالشهدا- افتاد اما در قیام سیدالشهدا، کوفه ریزش کرد؛ به امام هم اجازه جای دیگر رفتن داده نشد لذا به انقلاب و حکومت نیانجامید.
🔺البته این انقلابیگری، بعد از شهادت به "روح امت" تزریق شد. واقعا "طلب اصلاح در امت جدش" محقق شد. او به مردم جرات طوفان داد. دیگر قیام پس از قیام تا واژگونی دستگاه اموی ادامه یافت.
بی مناسبت نیست که "ثارالله" لقب برگزیده آن امام شهید در زیارات شده که با "الثوره"(بمعنای انقلاب) هم ریشه است. خونی که می جوشد و انقلاب می آفریند.
* بازنویسی ای از جلسه با دانشجویان دانشگاه شریف
..............................................
پی نوشت:
۱. دعائم الاسلام ج۲ص۱۳۱
۲.طبری ج۳ص۲۹۵
۳.ر.ک: تحف العقول خطبه منا
۴.شرعا چون ادله شرعی مانع حاکمیت یک فاسق مشروب خوار بر مسلمین است.عرفا چون خلاف عهدنامه معاویه با امام حسن(ع) است که از تعیین ولایتعهدی و خلیفه بعدتوسط معاویه منع کرده بود.
۵.طبری ج۵ص۴۱۴/ ارشاد مفید ج۲ص۸۷و۸۸
۶.طبری ج۵ص۴۱۳/ الکامل ج۲ص۵۵۶
#محسن_قنبریان
☑️ https://eitaa.com/mesagh
❗️شاگرد پذیری عاشورا!
❓آیا قیام حسین(ع) یک اسوه است یا ماموریت خصوصی و ویژه؟!
🔸اسوه است!
خود حضرت می نویسد:"فلکم فیّ[بیّ] اسوه" در من برای شما الگوست(۱)
در ادامه "هیهات منا الذله" هم دارند: اینرا (ذلت) خدا و رسول و مومنین و سینه های پاک و غیرتمندان و جانهای ننگ ناپذیر از ما نمی پذیرد(۲).
معلوم است مومنین و غیرتمندان و اهل اباء از ننگ در چنین شرایطی کار حسینی می کنند که حضرت در تماشاگه تاریخی آنها می گوید نباید ذلت بپذیرم.(دقت کنید)
البته منافاتی ندارد، بخاطر تراز کار و مقدس بودن نهضت او؛ حضرت ملهم از غیب هم باشد و با خبر پیامبر و مکاشفات و... تایید گردد. اینها تاسی پذیری را از عاشورا نمی گیرد.
❓پس چرا ائمه دیگر مقابل جبّارین کاری عاشورایی نکردند؟! یعنی تا سرحد جان دادن بر "نه" مقاومت کنند!
🔸از دیدی همه، "نهِ" حسین(ع) را تعقیب کردند. اما "در شرایط مشابه"، باید انتظار "شهادت مشابه" را داشت:
1⃣نهی از منکری تا به خطر افتادن جان، واجب است؛ که اساس اسلام در خطر باشد(۳).
"وعلی الاسلام والسلام" برای خلافت فلان خلیفه عباسی نبود آنجور که برای یزید بود. چون قیام حسینی موجب تفکیک مذهب از خلیفه جور شد. دیگر مردم دین خود را از خلیفه نمی گرفتند تا فسق او همه محرمات را حلال کند...
2⃣ خصوصیت مقابله با بدعت در بدو امر:
بعدها خلیفه مشروب خور تر از یزید هم آمد اما این بدعت در زمان سیدالشهدا شروع شد؛ لذا سکوت، مجوز تلقی می شد. هم مُعلِن به فسق، هم تبدیل خلافت به سلطنت و هم موروثی کردن؛ آن سه بدعت بود که خون حسین(ع) بر آن مهر باطل و ضد اسلام زد. حالا عملا ادامه یابد، سخن دیگری است. "هدایت" به اینکه این کار، اسلامی نیست؛ در همان بدو امر با مخالفت امام صورت گرفته است. این وظیفه امام و علماست که در بدو امر بدعتها مخالفت کنند حتی اگر عملا موثر نشود(۴). وظیفه بعدی ها که در زمان شیوع آن می آیند الزاما وظیفه ابتدایی ها نیست.
اصلا دیگر بیعت ورافتاد که از ائمه بیعت بخواهند و بیعت نکردن به عاشورا بیانجامد!
یک امام در مدینه برای امپراطوری بزرگ عباسی دیگر اهمیت حسین بن علیِ مدینه را نداشت که حتما نظرش را بگیرند!
3⃣"دوره نهضت" و "دوره نظام" هم مثل هم نیست:
"نهِ" یک امام و عالم که به قیام و نهضت رسیده(مثل امام حسین)؛ اگر آنقدر بایستد که جانش را بدهد، موجب خیزش و انقلاب مردم است؛ اما "نهِ" یک رهبر نظام، وقتی مردمش نمی خواهند ادامه دهند(مثل امام علی و امام حسن)، ادامه اش شکست است.
هرچه "حماسه مظلومِ" اول به طرفداران، شخصیت و جسارت می دهد؛ "حماسه مغلوبِ" دوم، رعب و سرشکستگی و بی نتیجه گی می آفریند. اینجا یک نظام، مقابل یک نظام، شکست خورده است. می گویند چرا نرفت مردمش را همراه کند؟ چرا نرفت نظامش را استحکام دهد؟! اما یک قیام حق طلبانه وقتی با یک نظام جبّار سرکوب شود، نتیجه دیگر دارد.
4⃣مساله ضِیم هم موضوعیت دارد:
ضیم بیشتر از ظلم است. ظلم با ننگ است. از حسین(ع) بیعتی می خواستند که ضیم بود. "یا بیعت یا سر حسین"! ؛ شعار این ضیم است.
مقایسه کنید با واقعه حَرّه تا روشن شود. آنجا امام سجاد(ع) صد خانواده را تحت پوشش دارد و خانه اش امن است؛ اینجا خود زنان و دختران امام در معرض تعرض و اسارتند. لذا فرمود: "هیهات منا الذله یابی الله ذلک لنا و رسوله و...ونفوس ابیّه" جانهای اهل اباء از ضیم، از من نمی پذیرند اینجور ننگی را بپذیرم(۵). لذا ابن ابی الحدید حضرت " سید اهل اباء" می خواند(۶).
......................................
۱.بحار الانوار ج۴۴ص۳۸۲
۲و۵.تحف العقول ص۲۴۱
۳.رجوع کنید به تحریر الوسیله امام خمینی شرط۴ امربه معروف مساله۶
۴.ر.ک: همان مساله ۷تا ۱۹
۶.شرح ابن ابی الحدید ج۳ص۲۴۹
* بازنویسی با تلخیص نشست با دانشجویان دانشگاه شریف
#محسن_قنبریان
☑️ https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدیه اختصاصی از طرف قمر بنی هاشم (ع)
اگر دلتان شکست با سه صلوات روح شهدا و امام شهدا شاد فرمایید
https://eitaa.com/mesagh
♨️ تهدید حشدالشعبی توسط #تروریست های آمریکایی تهدید امنیت ملت مظلوم #عراق است تهدید ملت عراق تهدید ملت ایران است تهدید دوملت و حاکمیت و #امنیت_ملی آنها واکنش قاطع ملت ایران را به دنبال خواهد داشت.
#فتنه_اکبر
🏴 https://eitaa.com/mesagh
موسی به قوم خودش گفت که: «اِسْتَعِینُوا بِاللهِ وَاصْبِرُوا» ، «فَلَمَّا تَرَٰءَا ٱلْجَمْعَانِ قَالَ أَصْحَٰبُ مُوسَىٰٓ إِنَّا لَمُدْرَکُونَ» وقتی که [قوم موسی] داشتند میرفتند، از دور، مجموعهی فرعونی هم دیده شدند که دارند میآیند [به سمت اینها]،
اصحاب موسی (علیهالسلام) گفتند «إِنَّا لَمُدْرَکُونَ»، ما گیر افتادیم؛ «قَالَ کَلَّآ»! حضرت موسی فرمود ابدا، «کَلّآ»؛ «کَلَّآ إِنَّ مَعِىَ رَبِّى سَیَهْدِینِ» او هدایت میکند، میگوید چهکار کنید، کجا بروید.
من به شما عرض بکنم «إِنَّ مَعِىَ رَبِّى»، بدانید خدا با ما است؛ اگر ما خودمان، انگیزهمان، ایمان و عزم راسخمان را حفظ کنیم، عقلمان را به کار بیندازیم، تدبیر درست بکنیم، ما بر تمام این ترفندهایی که دشمنان از جبهههای مختلف و از جهتهای مختلف به کار میبرند و حملاتی که میکنند -که بعضی خیال میکنند ما محاصره شدیم-
بر همهی اینها فایق خواهیم شد و همه را انشاءالله به خاک خواهیم نشاند.
دیدار فرماندهان سپاه ۱۳۹۵/۰۶/۲۸
🏴 https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافیک نیمه سنگین در محور کرج چالوس، امروز!!
رئیس پلیس راه: پیشبینی میشود وضعیت ترافیکی در روزهای آینده سنگینتر شود!
در بدترین شرایط کرونایی قرار داریم اما تنها جایی که روحانی تعطیل نمیکنه مسافرت و سفرهای توریستیه!
تصور کنید این جمعیت بخواد به یه مراسم مذهبی بره اونوقت چه برخوردی با اونا میشد؟!
خیالی نیست !
✔️با آل علی هرکه در افتاد ، ور افتاد
https://eitaa.com/mesagh
📍 #عبرتهای_تاریخ
🚫 منافقان داخلی عامل به ثمر نشستن طرحهای دشمنان خارجی هستند❗️<1>
💢ژنرال فرانسیسکو فرانکو، دیکتاتور خونریز اسپانیا که ۳۶ سال (۱۹۳۹ تا ۱۹۷۵) حاکم مطلقالعنان این کشور بود، هنگامی که قصد حمله به مادرید و برچیدن بساط جمهوری را داشت، به فرمانده سپاه خود دستور داد نامهای خطاب به جمهوریخواهانی که شهر مادرید را در اختیار داشتند، بنویسد و او خطاب به آنان نوشت؛ «من با چهار ستون سرباز و تجهیزات از شرق و غرب و شمال و جنوب به سوی شهر در حرکتم، اما شما فقط روی این چهار ستون حساب نکنید بلکه ستون دیگری هم داریم که در داخل شهر و حتی در میان جمع شما هستند که برای ما فعالیت میکنند! آنها
▪️« #ستون_پنجم» ما هستند. اگر از چهار ستون اعزامی واهمه ندارید از این ستون پنجم بترسید که در تمام امور و شئون شما «نفوذ» دارند و راه ورود چهار ستون را به داخل شهر هموار میکنند.»! اصطلاح « #ستون_پنجم» از همان هنگام وارد فرهنگ سیاسی شد و به افراد و یا جریانات و احزابی گفته میشود که تابلوی خودی دارند ولی شناسنامهشان به نام دشمن مُهر خورده و در پوشش نیروهای خودی اهداف دیکته شده دشمن را دنبال میکنند.
▪️وقتی سپاه فرانکو به مادرید رسید، مردم آماده #تسلیم بودند چرا که ستون پنجم از مدتها قبل، ماموریت خود را به اجرا درآورده بود. آنها با #نفوذ در حکومت وقت دست به کارشکنی زده، عرصه زندگی را بر مردم #تنگ و تلخ کرده بودند و درحالی که خود عامل آن پلشتیها و ناهنجاریها بودند، همه #مشکلات را به نظام موجود نسبت داده و راه نجات را در پذیرش حاکمیت ژنرال فرانکو آدرس میدادند❗️و اینگونه بود که زمینه ورود بیدردسر ژنرال فرانکو و دیکتاتوری خونریز وی برای ۳۶ سال متوالی -تا هنگام مرگ او- را فراهم آوردند❗️/ برگرفته از روزنامه کیهان ،
#منافقین_از_کفار_بدترند
🏴 https://eitaa.com/mesagh
▪️دقیقا باید چه اتفاقی بیوفته که جاده شمال در تعطیلات بسته بشه؟
#دولت_سکولار
🆔 https://eitaa.com/mesagh