💢 وضعیت پولهای بلوکه شده ایران در کشورها
🔹بعد از شدت گرفتن تحریم ها فهرست منابع بلوکه شده ایران در برخی کشورها طویل تر شد و هرچند تا کنون مقداری به کشور بازگشته اما در حال حاضر با اعمال محدودیت های سنگین آمریکا علیه ایران، پول های قابل توجهی از ایران که عمدتا ناشی از صادرات نفت و انرژی بود در کشورهای کره جنوبی، عراق و تا حدودی هم چین و ژاپن ماندگار شده و بانکهای این کشورها به دلیل ترس از آمریکا و روابط اقتصادی که با این کشور دارند حاضر نیستند ایران را به ایالات متحده ترجیح دهند، بنابراین باید به دنبال راهکارهایی بود که بتوان به هر نحوی این منابع را به کشور بازگرداند تا تاثیر قطعی آن را در بازار ارز و به آرامش رسیدن و ثبات آن شاهد باشیم.
🔹رئیس کل بانک مرکزی در خصوص سفر اخیر خود به عراق گفت: خوشبختانه سفر خوبی بود و امیدواریم بتوانیم از منابع خود که بیش از ۵ میلیارد دلار در این کشور است استفاده کنیم.
🔻 بخشی از منابع مالی در کره به صورت اسکناس وارد میشود
🔹حسین تنهایی، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و کره جنوبی از آزادسازی منابع بلوکه شده کشورمان در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: ۸.۵ میلیارد دلار در کره جنوبی داریم که با مذاکراتی که شکل گرفت مقرر شد بخشی از این میزان به صورت اسکناس وارد کشور شود.
🔹وی ادامه داد: هنوز مورد قطعی وجود ندارد و صحبتی است که با این کشور داشتیم و باید منتظر ماند و دید آیا وعده آنها واقعی است یا خیر. این منابع بلوکه شده قرار بود در قالب دارو و تجهیزات پزشکی وارد کشورمان شود اما هنوز میزان آن قابل توجه نبوده و فقط مقدار اندکی دارو وارد شده است.
🔻 مپنا مقداری از طلب خود را از عراق گرفت
🔹یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق نیز از دریافت بخشی از منابع بلوکه شده ایران در عراق توسط شرکت مپنا خبر داد و گفت: عمده طلب ما از عراق متعلق به صادرات نفت و انرژی است که صادرکننده آن دولت بود.
🔹وی با اشاره به سفر همتی به عراق اظهار کرد: براساس توافق انجام شده بین دو کشور مقرر شد منابع مسدود شده ما که حدود ۵ میلیارد دلار است در قالب خرید کالا برگردانده شود اما بخشی از این منابع هم به صورت فیزیکی وارد کشور شده است.
🔻 در چین ذخائر ارزی داریم نه منابع بلوکه شده
🔹در حال برخی خبرها حاکی از وجود منابع مالی بلوکه شده ایران در چین است که به تازگی سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: این مسئله اساساً غلط است و اصلاً پولی در چین بلوکه نیست. ما با چین مشکلاتمان را داریم و هیچ دو کشوری نیستند که در دنیا مشکل نداشته باشند. ما منافعی در چین داریم که اتفاقاً برای چرخش چرخ اقتصادی و برای استفاده از برخی اقلام مصرف میشود که این جدای از بلوکه شدن منابع در عراق و ژاپن و کره جنوبی است؛ موضوع چین متفاوت است.
🔹در این میان مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین نیز با تایید این خبر اعلام کرد: ما منابع بلوکه شده ای در چین نداریم که مانند موارد مشابه درکره جنوبی و عراق نتوانیم وارد کشور کنیم.
🔹وی تاکید کرد: ما دو نوع پول در کشورهای مختلف دنیا داریم، بخشی که در عراق و کره جنوبی است منابع حاصل از فروش نفت و انرژی و کالاست که فعلا امکان بازگشت آن به کشور وجود ندارد و برخی هم ذخائر ارزی ما در کشورهایی مانند چین است که به نوعی پشتوانه پولی مملکت است.
https://eitaa.com/mesagh
💢 اقتصاد آسیا در سال ۲۰۲۰ چقدر کوچک میشود؟
🔹 صندوق بینالمللی پول پیشبینی خود را در مورد کوچک شدن اقتصاد آسیا در سال ۲۰۲۰ به میزان ۲.۲ درصدی اصلاح کرد و آن را بدترین نتیجه ممکن برای این منطقه خواند.
🔹 آخرین پیش بینی صندوق بین المللی پول در مقایسه با پیش بینی کوچک شدن ۱.۶ درصدی در ژوئن، توام با کاهش رتبه است. اوستری، مدیرعامل گروه صندوق بین المللی پول آسیا اقیانوسیه، در طی یک کنفرانس خبری مجازی گفت: آخرین چشم انداز اقتصادی منطقه ای صندوق بین المللی پول نشان می دهد که بهبود در سه ماهه سوم آغاز شده است، بر اساس این گزارش، بسته به میزان ابتلا و اقدامات مهاری، مقیاس و اثربخشی پاسخ سیاسی، وابستگی به تقاضای خارجی، در هر کشور متفاوت است.
🔹 در سال ۲۰۲۰ استرالیا با کوچکی۴.۲ درصدی در اقتصاد روبرو خواهد شد و اقتصاد ژاپن نیز با ۵.۳ درصد کاهش روبرو خواهد شد. کره جنوبی ۱.۹ درصد کاهش خواهد داشت، در حالی که انتظار می رود نیوزلند کاهش شدید ۶.۱ درصدی داشته باشد.
🔹 اقتصاد هند در سه ماهه دوم کاهش بسیار شدیدتر از حد انتظار را تجربه کرد و طبق گزارش صندوق بین المللی پول که پیش بینی کرد اقتصاد هند در سال جاری ۱۰.۳ درصد کوچک شود، انتظار می رود در سه ماهه آینده به آرامی بهبود یابد.
🔹 چین، که زودتر از سایر کشورها از همه گیری COVID-۱۹ رنج برده، پس از تعطیلی سه ماهه اول، با رشد تا ۱.۹ درصد در سال جاری، بهبود خوبی داشته است. اوستری گفت که چین ابتدا بیماری همه گیر COVID-۱۹ را تجربه کرده و خیلی زود با آن مقابله می کند، این امر باعث می شود تا خیلی زودتر از سایر کشورها دوباره بازگشایی شود. وی به خبرنگاران گفت: ما اکنون دردو دوره سه ماهه، سه ماهه دوم و سوم سال ۲۰۲۰ شاهد رشد بسیار چشمگیر چین هستیم.
🔹 این وام دهنده چندجانبه انتظار دارد که منطقه در سال ۲۰۲۱، ۶.۹ درصد رشد کند. اما حتی با این افزایش، تولید در پایان سال ۲۰۲۱ کمتر از پیش بینی صندوق بین المللی پول قبل از همه گیری خواهد بود.
🔹 با کاهش مشارکت نیروی کار و ضعف اعتماد به نفس در کاهش سرمایه گذاری خصوصی، تولید بالقوه تا اواسط این دهه می تواند حدود ۵ درصد کمتر از همه گیری باشد. سیاست گذاران نباید این واقعیت را فراموش کنند که این بحران بهداشتی دیگر دور از دسترس نیست. کار اول این است که سیاست های بهداشتی قوی را حفظ کنید تا زمانی که بیماری همه گیر کاملاً کنترل شود.
🔹 این مقام صندوق بین المللی پول هشدار داد که نباید حمایت مالی و پولی زودهنگام پس گرفته شود و از کشورها خواست که پشتیبانی مالی بهتری را به ویژه برای جوانان و زنان که بیشترین ضربه را متحمل شده اند، هدف قرار دهند.
🔹 سیاستگذاران باید تغییرات ساختاری را امکان پذیر کنند، وی پیشنهاد کرد که تجدید ساختار شرکت ها و تخصیص مجدد منابع از جمله در بخش هایی که زمینه رشد سبز میان مدت را فراهم می کنند، تسهیل شود.
🔹 صندوق بین المللی پول در آخرین گزارش چشم انداز اقتصادی جهان که هفته گذشته منتشر شد، پیش بینی کرد که اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۰، ۴.۴ درصد ، ۰.۸ درصد بالاتر از پیش بینی ژوئن، کوچک شود. علی رغم تجدید نظر بالا، صندوق بین المللی پول گفت صعود از این بحران، طولانی، ناهموار و بسیار نامطمئن خواهد بود.
🔹 یک اقتصاددان ارشد صندوق بین المللی پول در یک مصاحبه ویدئویی از راه دور به شینهوا گفت که نتایج اقتصادی در سه ماهه دوم کم تروخیم بوده است و انتظار می رود بهبودی اقتصادی در سه ماهه سوم قوی باشد. با این حال، این حرکت می تواند بعد از آن کُند شود.
https://eitaa.com/mesagh
🔰 آمريکا درصدد نزديکتر کردن نظاميانش به مرزهاي روسيه است
💢 يک مقام نظامي آمريکايي فاش کرد: پنتاگون در حال رايزني با لهستان، روماني، بلغارستان و متحدان واشنگتن در منطقه بالتيک است تا نيروهاي نظامي خود را از آلمان به اين کشورها منتقل و بهصورت دائمي در شرق اروپا مستقر کند.
🔻يک مقام آگاه در محافل نظامي آمريکا در گفتوگو با خبرگزاري «تاس»، اظهارات "مارک اسپر" رئيس پنتاگون درباره انتقال احتمالي هنگ دوم زرهي نيروهاي زميني آمريکا از آلمان به ديگر کشور اروپايي بهصورت دائمي، را توضيح داد و گفت: ايالات متحده در چارچوب برنامه اعزام مجدد نيروهاي آمريکايي در اروپا، در حال بررسي گزينههاي انتقال بخشي از نيروهاي خود از آلمان به بلغارستان، روماني و کشورهاي منطقه بالتيک است که به مرزهاي روسيه نزديکتر هستند.
▫️توضیحات بیشتر در :
masaf.ir/najva/post/59850
______________________
https://eitaa.com/mesagh
💢 ادامه سیاست های کنشگرایانه ترکیه، علیرغم داشتن اقتصاد ضعیف
✍ سینان اولگن/ وبسایت اندیشکده کارنگی
1⃣ بخش نخست
@EuroAtlantic
از زمان شروع خصومتها میان آذربایجان و ارمنستان در ناگورنو قره باغ، لفاظیهای آنکارا دراینباره تا حد زیادی از دیگر اعضای جامعه بینالملل فاصله گرفته است. سازمان ملل، اتحادیه اروپا و حتی روسیه و ایران خواهان آتشبس شدهاند. از طرف دیگر ترکیه حمایتی بیقیدوشرط را از جمهوری آذربایجان اعلام کرده و گفته است که در نبود یک راهحل پایدار، آتشبس بیمعنا است.
در بیانیه دولت ترکیه تأکید شد که این کشور بهطور کامل از آذربایجان حمایت میکند و هر طور که آذربایجان تمایل داشته باشد، در کنارش ایستاده است. این موضع ترکیه نمایانگر یک تغییر بزرگتر در سیاست خارجی ترکیه است که از اعتماد ازدسترفته به دیپلماسی بینالمللی، تمایل بیشتر به مداخله مستقیم در مناقشات منطقهای باهدف دستیابی به رابطه و نفوذ و تمایل به بهره بردن از محبوبیت داخلی این اقدامات ناشی میشود.
موضع ترکیه در قبال ناگورنو قرهباغ را میتوان در درجه اول با روابط احساسی و هویتی نزدیکی که ترکیه و آذربایجان را به هم مرتبط میسازد توضیح داد. ترکها و آذربایجانیها با زبانی که بسیار به هم نزدیک است، صحبت میکنند و خودشان را بخشی از یک خانواده بزرگتر ترک میدانند که تا آسیای میانه کشیده شده است. بهعلاوه ترکیه در انتقادش از موضع جامعه بینالمللی نیز قاطع بوده است.
سازمان ملل و قدرتهای غربی از پایان جنگ سرد تاکنون بارها به تلاشهای دولت-کشورهایی مانند عراق در دوران صدام یا روسیه در دوران ولادیمیر پوتین، برای به دست آوردن قلمرو با توسل بهزور واکنش شدید نشان دادهاند. ترکیه میگوید که واکنش بینالمللی در مورد ناگورنو قرهباغ بسیار خاموش بوده است و این معادل اعمال استاندارد یک بام و دو هوا محسوب میشود.
مناقشه در قلمرو آذربایجان در سال ۱۹۹۱ به یک نزاع مسلحانه میان آذربایجان و ارمنستان تبدیل شد. این نزاع با اشغال این منطقه و حتی مناطق بیشتری در جوار آن توسط یگانهای ارمنی به پایان رسید و به آوارگی داخلی نزدیک به یکمیلیون نفر منجر شد.
سرزمینهای اشغالشده حدود ۲۰ درصد از کل اراضی جمهوری آذربایجان است. ترکیه مجبور شد در سال ۱۹۹۳ مرز خود را با ارمنستان ببندد. حالا ترکیه اینطور استدلال میکند که باوجود چنین نتیجه غمانگیزی، به سازوکارِ ناکارآمدِ گروه مینسک به رهبری فرانسه، روسیه و آمریکا برای سوق دادن طرفها بهسوی یکراه حل، بیشازحد اعتماد شده است.
حمایت سیاسی ترکیه از آذربایجان هم به دنبال یک همکاری عمیقتر اقتصادی و بهویژه همکاری نظامی صورت میگیرد. ترکیه با ارائه مشاوران و برنامههای منظم آموزشی و نیز انتقال تجهیزاتهای راهبردی مانند پهپادهای نظامی، در اصلاحات نیروی نظامی آذربایجان نقش مهمی داشته است. آذربایجان زرادخانه خود را با دستیابی به سکوهای هوابرد اسرائیل غنیتر کرده است. از زمان شروع مبارزه نظامی اخیر در ناگورنو قرهباغ، با عملکرد بسیار بهبودیافته یگانهای آذربایجانی در مقایسه با درگیریهای پیشین، تأثیر این امر قابلمشاهده بوده است.
رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه بیان کرده است که راهحل این مناقشه تنها میتواند با خروج کامل نیروهای ارمنستان از قرهباغ و اراضی اشغالی جمهوری آذربایجان حاصل شود؛ اما این هدفِ اعلامشده خطر گشودن عرصهای دیگری برای رویارویی میان ترکیه و روسیه را در پی دارد. مسکو تاکنون کاملاً آرام بوده است. روسیه در مقایسه با ترکیه، سعی میکند تعادل را حفظ کند. مسکو برخلاف تمایل تاریخی و مذهبی برای داشتن روابط با ارمنستان، به حفظ روابط سیاسی خود با آذربایجان هم نیاز دارد.
روسیه به فروش سلاح به هر دو کشور مشهور است. علت این امر ممکن است این مسئله باشد که مسکو به دنبال تضعیف دولت نیکل پاشینیان، نخستوزیر ارمنستان است که ازنظر روسیه با غرب خیلی دوستانه برخورد میکند؛ اما درنهایت واضح است که مسکو به دنبال کشیدن خطی دور ناگورنوقرهباغ است. روسیه بهزحمت میتواند از بازپسگیری اراضی آذربایجان از طریق توسل بهزور پشتیبانی کند. روابط ترکیه – سوریه، بسته به اینکه این خط کجا و چه وقت کشیده شود میتواند دوباره رو به وخامت بگذارد. اگر اینطور شود ناگورنوقرهباغ میتواند علاوه بر مناقشات جاری و حلنشده در سوریه لیبی و شرق مدیترانه، به عرصهای دیگر برای این درگیری نظامی با مداخله ترکیه تبدیل شود.
در حال حاضر دنیا نظارهگر تغییر در سیاست خارجی و سیاست امنیتی ترکیه است. آنکارا به یک بازیگر جسورتر در عرصه سیاست خارجی تبدیلشده است.
⬅️ ادامه در پست بعدی
https://eitaa.com/mesagh
💢 به نام ایران، به کام کمپانیهای فروش سلاح؟!
✍ صابر گل عنبری
@Sgolanbari
🔻 متعاقب رفع تحریم تسلیحاتی از یکشنبه گذشته بر اساس قطعنامه 2231، مقامات کشور بر روی این مساله به شدت زوم کردهاند و روزی نیست که به آن پرداخته نشود.
🔻 خوب دلایل و انگیزههای این اهتمام ویژه نیز گوناگون است؛ از یک طرف پای دعوای برجامیان و نابرجامیان و تلاش برای نشان دادن ثمرات برجام در میان است و از طرف دیگر تلاش برای اظهار شکست و عجز آمریکا در تمدید این تحریمها و ظفرمند نشان دادن خود در این تقابل و همچنین تثبیت امر رفع تحریمها در اذهان جامعه جهانی.
🔻 در آن سو هم آمریکا مدعی است که مکانیزم ماشه فعال شده و تحریم تسلیحاتی ادامه دارد و به کشورها نسبت بر هر گونه معامله سلاح با ایران هشدار داده و آنها را تهدید کرده که در غیر این صورت با تحریمهای ثانونی مواجه خواهند شد؛ همان شیوه و راهبردی که در اعمال و اجبار جامعه جهانی و حتی شرکای برجام به پایبندی به تحریمهای اقتصادی در پیش گرفته است.
🔻 صرف نظر از موضع دو طرف، اما امکانپذیری عملی خرید و فروش تسلیحات در سایه رویکرد یکجانبهگرایی آمریکا و تهدیدات آن علیه دول دیگر محل تردید جدی است. در سایه چنین وضعیتی، کوبیدن تند بر طبل رفع تحریم تسلیحاتی و سخن گفتن مکرر از تفاهماتی با چین و روسیه برای خرید سلاح و غیره میتواند اثر سوئی داشته باشد و به شکل غیر مستقیم به مسابقه تسلیحاتی در منطقه دامن بزند و یک نوع بازارگرمی برای کمپانیهای آمریکایی و اروپایی برای فروش بیشتر تسلیحات خود باشد. به نظر میرسد که برای آمریکای ترامپ و غیر ترامپ هم بد نباشد که در این فضا مشتریان خلیجی خود را از قراردادهای احتمالی ایران که هنوز نه به دار و نه به بار است و روشن هم نیست در صورت انعقاد آنها عملیاتی شوند، بترساند و آنها را به خرید هر چه بیشتر انواع تسلیحات ترغیب کند.
🔻 اما اثر دیگر میتواند بالا بردن قدرت چانه زنی چین و روسیه در دعوای دو قدرت با آمریکا و اروپا باشد؛ بدون این که در نهایت چیزی عاید ایران شود؛ از این جهت که پکن و مسکو در سایه اشتیاق فراوانی که طرف ایرانی برای خرید سلاح از آنها از خود نشان میدهد، ممکن است به صرافت بهرهداری از فرصت پیش آمده بیفتند و بخواهند برای امتیازگیری از غرب به ویژه آمریکا و حتی کشورهای منطقه، خود را شدیدا مشتاق فروش سلاح به تهران نشان دهند و حتی تا پای امضای قراردادهای تسلیحاتی هم پیش بیایند؛ اما در نهایت در سایه معذوریتهای پیدا و پنهان خود، امتیازاتی تجاری از کشورهای منطقه و امتیازاتی دیگر از آمریکا و اروپا چه تجاری چه غیر تجاری کسب کنند و بیخیال معامله تسلیحاتی شوند.
🔻 معمولا کشورهای جهان قراردادهای تسلیحاتی خود چه فروش و چه خرید را در سکوت و خفا انجام میدهند؛ تا این که اجرایی میشوند و حتی برخی از آنها پس از اجرا شدن هم رسانهای نمیشوند، ولی گویا در ایران برعکس عمل میشود؛ قبل از هر گونه تفاهمی و توافقی تسلیحاتی، ابتدا کلی هیاهو و تبلیغات میشود و در نهایت هم مشخص نیست اساسا توافقی شکل میگیرد یا خیر و اگر هم شکل گیرد، اجرا میشود یا نه. این هم یکی از تفاوتهای جالب ما در برخورد با مسائل کلان در مقایسه با کشورهای دیگر است.
https://eitaa.com/mesagh
💢 جالب نیست؟
✍ رضا نظامدوست
🔻 نشریه TIME نوشته: "پانصد نفر میلیونر" در جهان در ظرف همین چند ماه شیوع ویروس کرونا 813,000,000,000 دلار پولدارتر شده اند.
🔹 بعد دقیقا در همین "تایم" (زمان!) ، بانک جهانی گفته:
💬 "پانصد میلیون نفر" به تعداد فقرای جهان بخاطر کرونا افزوده شده اند. یعنی در مقابل هر یک نفر پولدار، یک میلیون نفر به خاک سیاه نشسته اند.
🔸 در آمریکا آمار سیاه پوستانی که بر اثر کرونا مرده اند، حدود سه برابر آمار سفید پوستان است! (نقل ازBBC) .. و آمار سیاه پوستان فقیر در آمریکا نیز دقیقا همین میزان از سفید پوستان فقیر بیشتر است! (سیاه پوستان بیشتر مرده اند چون فقیر تر اند)
🔹 "تایم" همچنین نوشته، صنایع قدیمی که با ماشین آلات کمتر و کارگران بیشتری کار می کرده اند، با شیوع کرونا به خاک سیاه نشسته، و صنایعی که تکنولوژی پیشرفته، خطوط تولید تمیز (رباتیک) و کارگران کمتری دارند، پرکارتر و ثروتمند تر شده اند.
🔸 از آن سو تجارت های اینترنتی پیشرفت کرده و تجارت های قدیمی با فروشگاه و فروشنده و بقال و چقال، به فنا رفته.
🔻 پی نوشت: من هم مثل شما نمی دانم آیا این ویروس ساخته ی دست "خودشان" است یا نه، اما میدانم دارد همان کاری را می کند که سیستم سرمایه داری برای ساختن ِ Brave New World خودش، به آن نیاز دارد . دنیایی که در آن انسانها (خصوصا اگر فقیر باشند) "ضایعات" محسوب می شوند، و لازم است پاک شان کرد و "دنیای تمیز"ی ساخت که در آن ربات ها جای کارگران را گرفته اند و "حق زندگی" فقط متعلق به کسانی ست، که "خدای پول" را بهتر و بیشتر سجده کرده اند.
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اسلاوین کارشناس سیاست خارجی و عضو شورای آتلانتیک:
📍ایران سیاست منطقه ای کم هزینهای دارد و برای فروش سلاح مصمم است...!
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 بازتاب رزمایش مشترک نیروهای مسلح ایران
📍بعد از پایان یافتن تحریم تسليحاتی، ایران سلاح های خود را نمایش داده و آماده فروش میشود...!
https://eitaa.com/mesagh
💢 وقاحت فرانسویها در سایه سکوت دستگاه دیپلماسی
🔻 نمایش کاریکاتور توهین آمیز به پیامبر اسلام حضرت محمد صلیالله علیه و آله وسلم بر روی ساختمان دولتی این کشور.
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رابرتسون، از پر نفوذترین روحانیان مسیحیان انجیلی که به تلونجلیست هم معروفند (چون از طریق تلویزیون برای بسیاری از مخاطبانشان خطبه میخوانند) میگوید خدا (لرد) به او گفته است ترامپ انتخابات را میبرد، سپس آمریکا نا آرامی گسترده خواهد داشت و بعد هم شاید بازگشت مسیح و پایان جهان اتفاق بیفتد!
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 واقعیتهای اوضاع آمریکا این بار از زبان مجری مناظره انتخابات
🔸بیش از ۱۲ میلیون نفر بیکارند.
🔸 ۸ میلیون آمریکایی دیگر فقیر شده اند.
🔸 خانواده های بیشتری هر روز گرسنه می مانند.
🔸 زنان و رنگین پوستان بیش از دیگر افراد تحت تأثیر این اوضاع قرار گرفته اند.
https://eitaa.com/mesagh
💢 نتیجه سازش رژیمهای مرتجع عربی؛ نقشه صهیونیستها برای خلیجفارس
💬 پیام توئیتری «ایدی کوهن» فعال صهیونیست:
🔻 اینجا خلیج صهیونی...!
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ۱۳ آبان امسال برای آمریکاییها مهمتر است تا ایرانیها
🔻 انتخابات امسال آمریکا مصادف است با نیمه آبان ماه، و روزهایی که در پیش رو هستند، آبستن اتفاقات مهمی خواهند بود و حاشیههایی را به وجود میآورند که شاید از نتیجه انتخابات این دوره ریاست جمهوری در ایالات متحده مهمتر باشند.
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 محکومیت ترور سردار سلیمانی در مقابل هتل ترامپ
🔻 گروهی از معترضان به سیاستهای رئیسجمهور آمریکا با در دست داشتن پلاکاردهایی روبروی هتل بینالمللی ترامپ به سیاستهای جنگطلبانه و ضدایرانی او اعتراض کرده و شعار سر دادند.
🔻روی یکی از پلاکاردهای سرخ رنگ نوشته شده «ما ترور رهبران ایرانی توسط پنتاگون را محکوم میکنیم؛ از طرف حزب سوسیالیسم و آزادی»
🔻 روی پلاکارد دیگری نوشته «اگر من هم بخواهم میتوانم آغازگر جنگ باشم» و روی پلاکارد دیگری نوشته «نه به جنگ و تحریم ایران».
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رئیس جمهور ونزوئلا:
📍یک شورای نظامی-علمی با همکاری ایران، چین و روسیه راه اندازی میکنیم...!
https://eitaa.com/mesagh
💢 اقدام نیروهای سودانی برای تشکیل جبههای ضد عادیسازی روابط با صهیونیستها
🔻 یکی از رهبران ائتلاف نیروهای آزادی و تغییر سودان از اقدام برای تشکیل جبههای ضد عادیسازی با اشغالگران صهیونیست خبر داد.
🔻 یکی از رهبران سودان در نیروهای آزادی و تغییر این کشور روز گذشته از یکسری تماسهای سیاسی و اجتماعی برای تشکیل جبههای علیه عادیسازی با رژیم اسرائیل پس از اعلام توافق عادیسازی سودان با این رژیم خبر داد.
▫️http://ydac.ir/rlfck
______________________
https://eitaa.com/mesagh
🌷 لوح | قلههای مقدس ظهور
💬 سپهبد قاسم سلیمانی:
🔹 من معتقد هستم امام زمان (عج) كه ظهور بكنند، حكومتی که ايجاد ميكنند، قلّهی آن حکومت، آن دورهای خواهد بود که در دفاع مقدس ما در بخشها و حالاتش اتفاق افتاد...
مهرماه۱۳۹۵
🎐 انتشار بهمناسبت سالروز آغاز ولایت حضرت مهدی (عج)
https://eitaa.com/mesagh
ادامه قتلهای زنجیرهای سیاهپوستان آمریکایی
🔹یک مأمور پلیس شهر «وائوکگان» ایالت ایلینوی آمریکا با شلیک گلوله به «مارسلیس استینت» جوان سیاهپوست ۲۰ ساله را کشت و نامزد او را زخمی کرد. سپس نیروی پلیس ایلینوی این مأمور را به دلیل نقض قوانین اخراج کرد.
🔸این چندمین مورد از قتلهای سریالی پلیس آمریکا در ماههای اخیر است، در گذشته نیز به همین علت خیابانهای این کشور صحنه آشوبهای مردمی شده بود.
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تکرار قتل سریالی سیاهپوستان آمریکایی
🔹«مارک متیو بندر جونیور» ۳۵ ساله یک سیاهپوست دیگر بود که روز پنجشنبه در تیراندازی پلیس در جنوب ایالت کالیفرنیا کشته شد.
🔹در پی تیراندازی مرگبار پلیس به سوی این شهروند آمریکایی، دهها نفر جمعه شب برای اعتراض به خیابانهای سن برناردینو آمدند. معترضان تقاطعی را که نزدیک محل اصابت گلوله به این مرد است، مسدود کردند و شعارهایی علیه پلیس سر دادند.
🔸در گذشته نیز بهخاطر قتلهای زنجیرهای سیاهپوستان به دست پلیس آمریکا، خیابانهای این کشور صحنه آشوبهای مردمی شده بود.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 رزق لایحتسب
💬 رهبر معظم انقلاب:
رزق لایُحتسب را همیشه در محاسباتتان در نظر داشته باشید.
درست است که محاسبات عقلانی و مادّی، تأثیرگذارند،
در این شکّی نیست، و لازمند
امّا یک جایی هم باز بگذارید
برای محاسباتی فراتر از مسائل مادّی ؛
فراتر از آنچه به عقل انسان میرسد ؛
این، رزق لایُحتسب است ؛
این همان چیزی است که محاسبه نشده است و به ما میرسد؛
این در همهی محاسبات ما وجود دارد؛
در همهی کارهای جبههی مؤمن، این را باید رعایت کرد
و در نظر داشت و انتظارش را داشت.
در دعا میخوانیم :
یا مَن اِذا تَضایَقَتِ الاُمورَ فَتَحَ لَها باباً لَم تَذهَب اِلَیهِ الاَوهام
وقتی کارها گره میخورَد،
وقتی به حسب ظاهر بنبست به وجود میآید،
گاهی خدای متعال از یک گوشهی این بنبست
یک راهی باز میکند که
لَم تَذهَب اِلَیهِ الاَوهام
هرگز وَهم بشر و اندیشهی انسانی به آن نرسیده بود؛
چنین چیزی وجود دارد.
استادحسن عباسی
https://eitaa.com/mesagh
Tragedy-of-Karbala.mp3
41.26M
✅ تراژدی کربلا
🔹 أَیْنَ الطّالِبُ بِدَمِ الْمَقْتُولِ بِكَرْبَلاءَ؟
🔸 كجاست آنكه خون شهيد كربلا را انتقام كشد.
🔰 Where is the one revenging for the one slaughtered in Karbala?
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
Akharin Aban Gharne 14_990801.mp3
45.52M
🎙 #صوت سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: آخرین آبان قرن چهاردهم
▫️۱ آبان ۹۹
کیفیت بالاتر در سایت:
dr-abbasi.ir/19056
استاد حسن عباسی
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢روایت شنیدنی سردار اشتری، فرمانده نیروی انتظامی از محل اختفای خاوری و دستگیری رئیس فراری بانک سرمایه
https://eitaa.com/mesagh
💢آخرین موضع آقای روحانی در صفحه توییترشان مربوط به مرحوم شجریان است
♦️قرار نیست درباره توهین به پیامبر موضعگیری کنید؟ میدانستید رئیس جمهور «جمهوری اسلامی ایران» هستید؟
https://eitaa.com/mesagh
💢تصویری از شهید حاج قاسم سلیمانی در جوار حرم حرم امامان عسکریین
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 #لوح | لقمه ی چرب
🔺 #تشکیل_حکومت_اسلامی به منظور پیاده سازی اسلام در جامعه، هدف معصومین(علیهم السلام) و وظیفه ی شیعیان در دوران #غیبت می باشد.
♨️اما جدا کردن دین از سیاست و خالی کردن اسلام از روح مقاومت، باعث بی خاصیت و بی دفاع شدن دین می شود و جامعه را با عناوین فریبنده از عمل به اصل دین بازمیدارد و به دین حداقلی راضی می کند.
🔺در حقیقت اسلام با سکولاریزه شدن تبدیل به لقمه ی چربی برای ابرقدرت ها خواهد شد.
#سید_صادق_شیرازی
#علوی_بروجردی
https://eitaa.com/mesagh
🔴سفر دبیرکل نُجَباء به تهران برای رایزنی با مقامات ارشد ایران
▪️شیخ اکرم الکعبی، دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء فردا دوشنبه پنجم آبان ماه وارد تهران میشود و با مقامات رده بالای کشوری ـ لشکری ایران دیدار و گفتوگو میکند.
https://eitaa.com/mesagh
🔴موضوع همراهی بدل ملانیا ترامپ با ترامپ در مناسبت ها و سفرهای رییس جمهور آمریکا بار دیگر مورد توجه کاربران امریکایی با هشتگ #FakeMelania قرار گرفته است.
https://eitaa.com/mesagh
🔴وقوع انفجار شدید در اردوگاهی سعودی در یمن
▪️رسانه های یمنی اعلام کردند انفجاری شدید در اردوگاه «الرویک» در مأرب متعلق به ائتلاف سعودی به وقوع پیوست. بنا به اعلام منابع یمنی، به نظر می رسد این انفجار ناشی از یک موشک بالستیک بوده باشد.
▪️روز گذشته نیز نیروهای انصارالله از حمله به دو فرودگاه و یک پایگاه سعودی در خاک عربستان خبر داده بودند.
https://eitaa.com/mesagh