فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حرفهای ضد انقلابی را از زبان پدر انقلاب بشنوید!
◀️ #رحیم_پور به نقل از امام میگوید که در جمهوری اسلامی زمامداران نمیتوانند با سوءاستفاده از مقام، ثروتاندوزی کنند. نباید مسئولین حکومت در زندگی روزانه، امتیازی نسبت به مردم داشته باشند. افرادی که ضعف مدیریت و اراده دارند، دلاورانه باید از مقام خودشان استعفا دهند.
🔹 الحمدالله در حال حاضر بعد از گذشت چهل سال از انقلاب خمینی، مسئولین اعتقاد راسخی به آرمانهای انقلاب دارند. خیلی از مسئولین از ترس اینکه شاید ضعف در مدیریت داشته باشند، به دنبال استعفا دادن هستند! ولی چه کنند که مدیر کاردان و جوان باتجربه پیدا نمیشود تا این باری که بر دوششان سنگینی میکند را تحویل دهند!
🔺 تفکر امام آنچنان در این مدیران رسوخ کرده که در زمان تحویل دادن مسئولیت، نه تنها ثروتی به ثروتشان اضافه نشده بلکه به دلیل رنج بردن از فقر فقرا، قسمتی از اموال اولیه خود را هم در راه خدا انفاق کردهاند!
@mesagh
🌴🌴🌴
⭕️ #وحید_جلیلی از تاکتیکگرایی اصولگرایان و زمینهسازیشان برای اشرافیت میگوید:
💬 اصولگراها در سازماندهی اجتماعی سیاسی کشور میگویند چرا باید حضور فراگیر مردم و رأی آگاهانه دغدغهمان باشد؟ در انتخابات سال گذشته دیدید حتی اجازه ندادند به یک نفر هم از روی آگاهی و شناخت رأی داده شود و گفتند باید به همهی لیست رأی دهید.
🔺 داستان جالبی است؛ اصولگرایانی که بیشترین ادعاها را در انقلابیگری دارند در عمل دقیقاً خلافِ بیانات امام و رهبری حرکت میکنند. صحبتهای امام خمینی درباره انتخابات را ببینید.
🌴🌴🌴
⭕️ نصف دانشآموزان سیستانی از شاد محروماند
◀️ تصویر را ببینید. با وجود گذشت یک سال از شیوع کرونا وضعیت حضور دانشآموزان کشور در شبکه شاد اینچنین است.
🔹 مسئولان کشور روشن کنند که سیستان و بلوچستان هم جزئی از این کشور هست یا نیست؟ اگر هست چرا وضعیتش اینقدر افتضاح است؟ چرا کسی خود را در قبال مردم این استان پاسخگو نمیداند؟
👤 نوید برهانزهی (+):
💬 " ۵۳ درصد از دانش آموزان سیستان و بلوچستانی بدلیل نداشتن گوشی یا عدم دسترسی به اینترنت در شبکه شاد حضور ندارند. تفاوت معناداری بین سیستان وبلوچستان با سایر استانها دراین زمینه دیده میشه، این تفاوت معنادار حتی با استان ماقبل سیستان وبلوچستان دیده میشه چه برسه به استانهای بالاتر!"
🌴🌴🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گوش آیتالله جنتی صدای #زنگ_خطر انتخابات ۹۸ را نشنید؟ @mesagh
◀️ صحبتهای آیتالله #جنتی، که همزمان رئیس #شورای_نگهبان و #مجلس_خبرگان هستند را بشنوید. میگویند مشارکت مردم در انتخابات «خوب» بود!
🔹 میزان مشارکت مردم در انتخابات سال گذشته، برای اولین بار پس از انقلاب به زیر ۵۰٪ رسید و تنها ۴۲٪ از واجدین شرایط در انتخابات شرکت کردند.
🔹 مشارکت مردم در انتخابات پدیدهای تزئینی و نمایش نیست که صرفا بخواهیم با آن در میان دموکراسیهای رایج دنیا پز بدهیم یا خودمان را با آنها مقایسه کنیم بلکه مشروعیت نظام اسلامیمان با آن گره خورده است.
🔺 پایینترین میزان مشارکت در تاریخ انقلاب، لااقل باید به عنوان زنگ هشدار برای مشروعیت نظام تلقی میشد و «خوب» ارزیابی کردن آن تحلیلی خطرناک است. شاید هم «خوب» از نظر مسئولین معنای متفاوتی دارد!
🌴🌴🌴
☀️☄☀️☄☀️☄☀️☄☀️
☄
⭕️آثار بیتقوايی درزندگی اجتماعی (بخش چهارم و پایانی)
🔶درباره تقوا و آثار و پيامدهای آن، بسيار گفته و نوشته شده است، ولی درباره #بیتقوايیوتاثيرآندرزندگی، كمتر تحليلی ارايه شده است. مسلماً بررسي و تحليل آن ميتواند راهگشای خوبی در زمينه بازسازی هنجارهای اجتماعی و جامعه پذيری باشد.
🔷 #بیتقوايیدرحوزهسياسی، نیز شخص و دولت را #بهسویاستكبارميكشاند و زمينه ظلم و ستم فراگير را فراهم میآورد. از اينرو خداوند درباره رفتارهای فرعون به بیتقوايی وی اشاره ميكند، كه عامل مهم در ظلمكردن به جامعه يهوديان بود. [سورهشعراء آيات ۱۰ و ۱۱]
🔷رفتارهای هنجارشكنانهای چون قتل را میبايست در بیتقوايی افراد جست. قرآن به اين مسئله در آيه ۲۷ سوره مائده اشاره ميكند؛ زيرا در يك نمونه چون قتل هابيل، بیتقوايی قابيل موجب شد تا وی نسبت به هابيل حسادت ورزد و زمينه برای قتل برادر در او فراهم شود.
🔴تقوا، مهاركننده هواهای نفسانی
🔷 #تقوا، لباسی است كه آدمی را از هرگونه عيب و نقصی ميپوشاند؛ زيرا شهوت و هواهای نفسانی، آدمی را به سوی بسياری از ناهنجاريها ميكشاند. تقوا موجب ميشود تا شهوت و هواهای نفسانی مهار شود و در حفاظ قرار گيرد و انسان را نيز از گناه و انجام كارهای زشت و پليد نگه دارد. [سورهاعراف آيه ۲۶]
🔷بسياری از انسانها به سبب غرور بيجا و اعتماد به نفس بالا به خود، زمينه بیتقوايی را در خويش افزايش ميدهد و در مسير گناه گام برميدارند. [سورهبقره آيه ۲۰۶]
🔴سخن آخر
💠اينها نمونههايی از پيامدهای اجتماعی بیتقوايی در هر جامعهای است. بنابراين #مسئولانواوليایامور برای اينكه جامعهای دارای شهروندان قانونگرا باشد، بايد بر #تقوا به عنوان مهمترين بنياد اخلاق، قانونگرايی و رفتارهای هنجاری تأكيد كنند. هرگونه بیتوجهی به اين بنياد، ميتواند آثار زيانباری به دنبال داشته باشد، كه عذابهای الهی و مكر خداوند از جمله آنهاست. باشد که با تقويت تقوای اجتماعی و نظارت وجدانی در افراد، شهروندانی پاك و سالم و جامعه قرآنی داشته باشيم؛ ان شاء الله تعالی.
نويسنده: سلمان عزيزی
منبع: فارس
🌴🌴🌴
لزوم حفظ اتحاد صفوف مسلمین
🔹امام خمینی قدس سره الشریف: ... من امیدوارم ائمۀ جمعه که در همه جا هستند، چه در مناطق برادران اهل سنت و چه شیعه، به این مسئله زیاد توجه کنند که الآن هم اشخاصی هستند که قصد اخلال دارند و می خواهند بین این دو قشر اختلاف ایجاد کنند واین یک مصیبتی است برای مسلمین که باز هم گاهی زمزمه می شود، ولی بحمدالله ، کم شده است و توطئۀ اخلالگران شکست خورده است.
🔸چند روز قبل نامه ای به من نوشتند که در بعضی از مناطق مثل #سیستان و باختران، افرادی در مجالس مذهبی و در بعضی خطبهها مسائل تفرقه افکنی را عنوان کرده اند که خود #برادران_اهل_سنت هم به آنها اعتراض کرده و گفته اند: حالا وقت این حرفها نیست.
🔹شما می دانید که آقایان اهل سنت و علمای شیعه مدتهاست که زحمت میکشند که تفرقه را کنار بگذارند و [با] کسانی که پیغمبرشان و دینشان یکی است همراه و برادر باشند، لکن افرادی کوشش می کنند که #تفرقه ایجاد کنند و شما خوب می دانید که چه کسانی از تفرقه #سود میبرند.
🔸شما به مردم توجه دهید که اینگونه کارها که از این قبیل افراد سرمی زند، به نفع مسلمین نیست و آنها خیرخواه ما نیستند. اینگونه کارها و این تفرقه ها #خدمت_به_ امپریالیسم و خدمت به دشمن است. شما آقایان به این نماز جمعه اهمیت دهید. این هم از #برکات_جمهوری_اسلامی است که این سنت سیاسی ـ الهی ترویج شود، به طوری که تمام خارجیها متوجه آن شده اند که امیدوارم ان شاءالله ، باقی بماند.
🔹شما در رابطه با #محرومیت آن مناطق فرمودید، من هم می دانم. رژیم سابق بنایش به این بود که مردم را در محرومیت نگه دارد. من امیدوارم که این جنگ تمام بشود و دولت هم که مهیاست برای خدمت و خدمتگزار است، خدمت کند. البته می دانید که کار مشکل است، لکن با پشتیبانی و موافقت مردم، کارها آسان می شود، کما اینکه تا حال هم چنین بوده و مردم پیشقدم شده اند و خرابیهای جنگ را که دولت به تنهایی نمی توانست حل کند، حل می کنند.
🔸امروز ما باید همه پشتیبان یکدیگر باشیم. اگر قشری با قشر دیگر مخالفت کند، کم کم زیاد می شود و باعث شکست خواهد بود. من امیدوارم همه بتوانیم تبلیغاتی که علیه ماست خنثی کنیم و وحدت کلمه بین همه ایجاد شود و برادران اهل تسنن و تشیع با هم باشند و همین رویه دنبال شود تا بتوانیم کار کنیم. خداوند همه را توفیق دهد.(25مرداد1361 سخنرانی در میان ائمه جمعه بوشهر/ صحیفه امام ج16 ص419-418)
◀️پینوشت:
امروز برخی افراد که صاحب جایگاه محلی بوده و البته اتصال آشکاری با مبادی بیگانه دارند همزبان با نیروهای معاند مشغول اختلافافکنی میان برادران شیعه و سنی و القای سخنان تحریکآمیز علیه نظام اسلامی هستند.
با پیروزی و استقرار نظام اسلامی هیچیک از این توطئهها و اختلافافکنیها به سرانجام نرسید اما ممکن عناصر مشکوک با تحریکات شوم در صدد برافروختن شعله فتنه باشند که هوشیاری حداکثری مردم و مسئولین این آتش را پیش از شعلهور شدن خاموش خواهد نمود.
#سیستان
#سراوان
🌴🌴🌴
⭕️#امام_علی عليه السلام:
💠وَ قَد جَعَلَ اللّهُ سبحانَهُ الاستِغفارَ سَبَبا لِدُرورِ الرِّزقِ وَ رَحمَةِ الخَلقِ، فقالَ سبحانَهُ: «اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إنّهُ كانَ غَفّارا»[نوح،۱۰] فَرَحِمَ اللّهُ امرَأً استَقبَلَ تَوبَتَهُ، واستَقالَ خَطيئتَهُ، وبادَرَ مَنِيّتَهُ.
🔷خداوند سبحان، آمرزش خواهى را سبب فزونى روزى و رسيدن رحمت به خلق قرار داده و فرموده است: «از پروردگارتان طلب آمرزش كنيد كه او بسى آمرزنده است» پس، رحمت خدا بر كسى كه به توبه روى آورد و گذشتن از گناهش را بخواهد و پيش از مرگش كارى بكند.
📕نهج البلاغه، خطبه ۱۴۳
#امام_على
🌴🌴🌴
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️آشنایی با #سوادرسانهای به عنوان سلاحتأثیرگذار در جبهه جنگنرم (بخش سوم و پایانی)
🔶یک شهروند فعال و باسواد میتواند در جهت ایجاد تغییرات اجتماعی مثبت فعال بوده، عکسالعمل خود را در برابر رسانهها اعلام کرده و تنها بیننده صرف نباشد.
🔷 #سوادرسانهای در جامعه ما با شکاف بسیار بزرگی مواجه بوده، و نه تنها عامه مردم، که بسیاری از نخبگان و دانشگاهیان کشور نیز همچنان با سواد رسانهای بیگانهاند؛ این در حالی است که گسترش هر روزه #هجمههایرسانهایغرب علیه ایران، دنبال شدن پروژههای اسلامهراسی، شیعههراسی و ایرانهراسی، گسترش فراوان شبکههای ماهوارهای فارسیزبان، و همچنین راهاندازی هر روزه سایتهای اینترنتی، وبلاگها و شبکههای اجتماعی مختلف و در یک کلام، #توسعهروزافزوناستفادهدشمن #ازفناوریهاینوین، در راستای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران از یک سو، و نیز نقش مهم #آگاهسازیعامهمردم به عنوان مخاطبان و هدف اصلی این جنگ رسانهای، برای مواجهه فعال و آگاهانه با این رسانهها، در راستای خنثی نمودن نقشههای دشمنان از سوی دیگر، لزوم و اهمیت پرداختن به موضوع #سوادرسانهای را به عنوان یکی از مباحث کلیدی در این آگاهسازی و یکی از راهکارهای مهم در مقابله با #جنگنرمدشمن در عصر حاضر ضروری میسازد؛
🔷اما متأسفانه این مقوله همچنان در کشور مغفول مانده و به نگارش چند مقاله، انجام چند مصاحبه، ترجمه تعداد محدودی کتاب و انجام تحقیقاتی اندک، محدود شده و حتی در سطح دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی رسانهای کشور نیز مورد توجه جدی قرار نگرفته است.
🔷در هر حال در شرایط فعلی جامعه ما و همچنین دنیا و نیز نقش مهم رسانهها، در شکلدهی افکار مخاطب امروز، امید میرود با شناخت بیش از پیش ضرورت پرداختن به موضوع #سوادرسانهای، آموزش این موضوع به عامه مردم که مخاطبان اصلی رسانهها هستند، به صورت جدیتری از سوی دستگاههای ذیربط مورد توجه قرار گیرد.
✍لیلا خانزاده، کارشناسارشد علومارتباطاتاجتماعی
|منبع: وبسایتسراجاندیشه
#سواد_رسانه
🌴🌴🌴
ما برای حیات زیر سلطۀ غیر، ارزش قائل نیستیم
🔻#صحیفه_خوانی | 5 اسفند
« ... ما برای حیات زیر #سلطۀ_غیر، ارزش قائل نیستیم. ما ارزش حیات را به #آزادی و #استقلال می دانیم. دستورات مذهبی ما، که مترقی ترین دستورات است، راه ما را معین فرموده است. ما با آن دستورات و تحت رهبری بزرگمرد دنیا، محمد ـ صلی الله علیه و آله ـ با تمام قدرتهایی که بخواهند تجاوز کنند به مملکت ما، مبارزه خواهیم کرد. امروز مثل روزهای سابق نیست که یک نفر بر یک امت سلطه داشته باشد، و این یک نفر هم دست نشاندۀ اجانب باشد، و بخواهند به مملکت ما با دست او خیانت و تجاوز کنند. امروز ارادۀ ملت است؛ و ملت با ارادۀ قوّی خود و ایمان به دستورات اسلامی موظف است که هر قدرتی باشد، در دفاع از ملت، دفاع از کشور خود، با هر قدرتی مبارزه کند.
ما از همۀ قدرتها می خواهیم که در کشور ما، در امور #داخلی کشور ما #دخالت به هیچ وجه نکنند. در صورتی که دخالت نکنند، ما با همه روابط حَسَنه خواهیم داشت. و آنطوری که کراراً من گفته ام، ما بشر دوست هستیم و پیغمبر ما ـ پیغمبر عظیم الشأن ما ـ بشر دوست بود و برای بشر زحمتها [کشید] و تحمل مَشاق کرد؛ و ما هم پیروی از آن دستور می کنیم. و با همۀ اقشار بشر، با تمام مستضعفین عالم، روابط حسنه داریم، به شرط اینکه #روابط_ متقابل و #احترام_متقابل باشد....»( 5 اسفند 57، صحیفه امام، ج 6، ص 219و220)
🌴🌴🌴
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️گوشهای از خدمات اقتصادی حکومت امیرالمؤمنین(ع) به جامعه (بخش دوم)
🔶 #امیرالمؤمنینامامعلی(ع) در دوران حکومت خویش کارهای زیادی برای رفاه اقتصادی مردم انجام داد. دوران حکومت حضرت از جهات مختلفی قابل بررسی است، یکی از آن جهات #خدماتی است که #حکومتعلوی به جامعه آن دوران داشته و کمتر به آن توجه میشود، با اینکه این خدمات به قدری زیاد است که اگر از لابلای کتابهای تاریخ استخراج شود، میتواند به صورت یک کتاب مستقل نگارش شود.
2⃣ #عمرانوآبادانیزمینهایتحتحکومت، یکی دیگر از کارهای امامعلی(ع) برای رونق اقتصاد جامعه بود، به گونهای که آن حضرت به فرمانداران خویش دستور داد که در این جهت گام نهند[۱]، به عنوان نمونه در نامهای خطاب به «فرظةبن کعبالانصاری» کارگزار بهقباذات عراق سفارش میکند، در لایروبی نهرها به کشاورزان کمک نماید.
🔷در این نامه آمده: «اما بعد؛ گروهی از مردم منطقه مأموریت تو، نزد من آمدند و یادآوری کردند که نهری از آنها پنهان و از بین رفته است و در صورتی که آن نهر را حفر نموده و آماده سازند، دیار آنها آباد میگردد، و بر پرداخت خراج خود توانایی پیدا میکنند و بر بیتالمال مسلمین نیز افزوده میشود. از من خواستند نامهای به تو بنویسم تا برای حفر نهر و لایروبی آن، آنها را جمع نمایی و در این راه به آنان کمک مالی کنی.
🔷اما من این را صحیح نمیدانم که کسی را مجبور به کاری بکنم که کراهت دارد. آنها را دعوت کن، پس اگر نهر آنگونه بود که آنها میگفتند، هر کسی بخواهد او را برای کار بفرست و نهر از آن کسی است که روی آن کار کند، نه آنان که مایل به همکاری نیستند. اگر آن را آباد سازند و قوی گردند، برای من محبوبتر است از آن که ضعیف شوند. والسلام.»[۲]
3⃣ #حمایتازبازرگانانوصنعتگران، کار دیگری بود که حضرت در دوران حکومت خویش انجام داد، نقل شده که آن حضرت اقدام به ساخت بازاری کرده و سپس آن را در اختیار تاجران قرار داد[۳] و از حجرههای بازار اجاره دریافت نمیکرد.[۴]
پی نوشتها
[۱] نهجالبلاغه، نامه ۵۳
[۲] انسابالاشراف، البلاذُری، ج۲، ص۳۹۰
[۳] بازار در سایهحکومتاسلامی (جعفرمرتضیعاملی) ص۲۷
[۴] وسائلالشیعة، الطبعةالرابعة، ج۱۲، ص۳۰۰
نویسنده: کمالی
منبع: وبسایت رهروان ولایت
🌴🌴🌴