#تکثیر_جمعیت_در_اسرائیل
#جنگ_جمعیت
جنگ جمعیت و چند همسری این بار در سرزمینهای اشغالی فلسطین 🕍
به گزارش خبرگزاری میدل ایست مانیتور، خاخام های اسراییلی برای غلبه بر تهدید جمعیتی فلسطینیان، چندهمسری را برای یهودیان تایید و حمایت کردند.
این رسانه افزود: حزب سیاسی «خانه یهود» اعلام کرده به مردانی که میخواهند همسر دوم بگیرند کمک میکند و این کار باعث میشود هم زنان بی شوهر تشکیل خانواده دهند و هم یهود از نظر جمعیتی بر فلسطینیان پیروز شود.
پ.ن ۱: حزب خانه یهود یک حزب سیاسی قوی در اسراییل است که با تشکیل دولت مستقل فلسطینی به شدت مخالف است و گسترش شهرک های یهودی نشین را در دستور کار دارد.
پ.ن۲. این سیاست صهیونیستی همان سیاست وهابیت و تندروهای ضد شیعه در ایران است که با حمایت گسترده از چندهمسری و فرزندآوری اقلیت اهل سنت، سعی در پیروزی در جنگ جمعیتی و به دست آوردن پستهای کلیدی کشور دارد؟
❓❗️واقعا چرا شیعیان و مسوولین خواب هستند؟!
تعدد زوجات
🌴🌴🌴
🔴۴هشدار مهم رهبری درباره #انتخابات:
۱. اختلاف نظر را به دعوا نرسانید
۲. به رقیبتان تهمت نزنید، غیبت هم نکنید
۳. از بیادبی، فحش و بیاحترامی پرهیز شود
۴. از کاندیدای خود تعریف کنید اما دیگران را تخریب نکنید
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻دادگاه رسیدگی به اتهامات کمال تربیت
متهم به عدم نظارت بر فعالیت فرزند در فضای مجازی
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻انتقاد از رئیسی😐😂
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻تصویری از حقیقت سامانه های پدافندی عربستان‼️😐😂
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
#قرض_دادن
پیامبر اعظم(ص):
وارد بهشت شدم، ديدم بر در آن نوشته است: ثواب صدقه، ده برابر است و قرض هجده برابر.
گفتم: اى جبرئيل! چرا صدقه ده برابر و قرض هجده برابر است؟
گفت: زيرا صدقه به دست نيازمند و بى نياز مى رسد، امّا قرض جز به دست كسى كه به آن نياز دارد، نمى رسد🌼🍃
📚كنز العمّال، ح 15373
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
♻️ چرا لوایح FATF باید به مجلس برگردد
❓آیا قالیباف و مجلس انقلابی، انقلابی عمل می کنند؟
❓در حالی که مجلس و ریاست آن می توانند لوایح FATF را از مجمع تشخیص مصلحت نظام پس بگیرند و کار این لوایح خائنانه را یکسره کنند، آیا انقلابی عمل میکنند؟
یا این که سکوت می کنند تا مجمع تشخیص مصلحت - که این روزها خبر از نگاه مثبت آن به این لوایح است - کار را به نفع دولت بنفش و نظام سلطه تمام نماید؟!
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر برخی از نمایندگان مجلس به درستی موضوع بازگرداندن لوایح FATF از مجمع تشخیص مصلحت نظام به مجلس را مطرح کردهاند؛ پیشنهادی که آقای قالیباف با ارسال یک نامه به مجمع میتواند آن را محقق کند بویژه که تاکنون در مجمع تشخیص درباره لوایح FATF تصمیمی اتخاذ نشده است.
پس از طرح این موضوع، برخی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام به تکاپو افتادند و این درخواست را غیر قانونی دانستهاند! از جمله آقای مجید انصاری، در این باره گفتهاند:
«از لحاظ حقوقی به هیچ وجه امکان برگرداندن این لوایح به مجلس وجود ندارد. فرآیند مجلس به طور کلی طی شده و تمام شده است. مثلا در مورد طرحها و لوایحی که در اواخر دوره یک مجلس تصویب میشود و برای اظهارنظر به شورای نگهبان میرود، مجلس نمیتواند بگوید که اگر شورای نگهبان اظهار نظر نکرد، اینها را برگردانید ما میخواهیم اصلاح کنیم.»
در پاسخ به استدلال آقای انصاری باید گفت که دقیقا به همین دلیل که فرایند بررسی و تصمیمگیری مجلس درباره لوایح FATF به صورت کامل طی نشده است، مجلس فعلی حق دارد استرداد این لوایح را مطالبه کند.
موضوع از این قرار است که شورای نگهبان در تاریخ ۱۸ مهرماه سال ۹۷ دو لایحه CFT و پالرمو را به دلیل رفع نشدن ایرادات هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص «مغایرت با سیاستهای کلی نظام» عینا به مجلس بازگرداند تا این ایرادات برطرف شده و مجددا به شورا ارائه شود، اما رئیس مجلس یک روز بعد از این تاریخ، دو لایحه مذکور را با عنوان «اصرار مجلس» برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاد.
پس از این اقدام غیرقانونی علی لاریجانی، جمعی از نمایندگان مجلس دهم طی نامهای به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشتند:
«اقدام اخیر ریاست مجلس شورای اسلامی در ارسال لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی و لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی (موسوم به پالرمو)، مغایر اصل ۱۱۲ قانون اساسی، ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس و نیز ماده ۲۵ آئیننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و بدعتی است که ضمن لطمه به اعتبار مجلس شورای اسلامی تصمیمات فردی را جایگزین تصمیمات جمعی نمایندگان ملت می کند.
بر اساس اصل ۱۱۲ قانون اساسی و ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس، پس از آنکه شورای نگهبان اصلاحات به عمل آمده در مصوبه مجلس را رافع ایرادات این شورا تشخیص ندهد، مصوبه باید مجدداً در کمیسیون مربوطه و نیز صحن علنی مجلس طرح گردد و در صورتی که نمایندگان مجلس بر مصوبه خود از باب مصلحت اصرار نمایند، موضوع جهت تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال میگردد.
بنابراین رئیس مجلس نمیتواند برخلاف قانون و به نیابت از کمیسیون ذیربط و صحن علنی مجلس به تنهایی بر مصوبه قبلی مجلس اصرار نماید.
علاوه برآن ریاست مجلس در نامه ارسالی خود به مجمع، به مصوبه مورخ ۹۷/۷/۳ مجلس استناد کرده است که اولاً این مصوبه، در راستای اِعمال اصلاحات مورد نظر شورای نگهبان – نه اصرار جهت ارجاع به مجمع تشخیص – بوده است ثانیاً تاریخ آن مقدم بر اظهارنظر مورخ ۹۷/۷/۱۸ شورای نگهبان میباشد و علیالاصول نمیتواند تأمینکننده تشریفات قانونیِ ارسال به مجمع به حساب آید.»
در همان ایام، مطالبه این نمایندگان از علی لاریجانی ارجاع لوایح مربوطه و طی تشریفات قانونی در مجلس بود، مطالبهای که البته عبور لاریجانی از آن بدیهی بود. اما حالا که مجلس، مجلس انقلابی است و علی لاریجانی بر کرسی ریاست تکیه نداده، چرا نباید رییس مجلس فعلی، اجرای قانون را مطالبه کند؟
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
آقایانی كه در تلویزیون به عنوان نامزد ظاهر می شوند وظائف سنگینی دارند؛ باید مراقب باشند. حرفی كه از دهان انسان خارج میشود، باید واقعی، صمیمی، متكی به اطلاعات درست و برآمدهی از زبان صادق و راستگو باشد. ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی
#نور_ولایت
#انتخاب_اصلح
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
✅ جمهوری خواهان به دموکرات ها می پیوندند تا بایدن را به توافق "جامع تر" با ایران بکشانند
نامه دو حزبی ( فراحزبی) نشان دهنده لحظه نادر از وحدت در چالش سیاست خارجی است.
صد و چهل قانونگذار از هر دو حزب در یک حرکت فراحزبی روز سه شنبه به وزیر امور خارجه آنتونی بلینکن نامه ای ارسال کردند. این نامه توسط 70 نماینده جمهوری خواه و 70 نماینده مجلس دموکرات امضا شده است.
در متن این نامه نمایندگان خواستار توافق یا مجموعه ای از توافقات برای بازگرداندن محدودیت های برنامه هسته ای ایران ، محدود کردن برنامه موشک های بالستیک و "رفتارهای بدخیم ایران در سراسر خاورمیانه" شده اند. این رفتار ها حمایت ایران از گروه های تروریستی و کمک به گروه های مسلح را نیز شامل می شود.
📝 هرچند دموکرات ها و رسانه هایشان، ۴ سال ترامپ را مورد نقد و حجمه های سنگین رسانه ای قرار داده اند اما به اجبار و از روی حفظ منافع آمریکا همان تصمیمات ترامپ را بایدن با تاکتیکی نه چندان متغییر پیش می برد، آمریکا در مقابل ایران یکی شده است.
#ام_الفساد
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴