📸 بخشی از کتاب خاطرات مرحوم "هاشمی رفسنجانی": با شورای نگهبان هماهنگ کردم، آزمون خبرگان را از روحانی ساده بگیرد!
🔻نشریه فرهیختگان در شماره دیروز خود بخشهایی از کتاب خاطرات سال ۷۸ مرحوم هاشمیرفسنجانی را برای اولین بار منتشر کرده است.
یکی از چهرههای پرتکرار دیگر در ملاقاتهای هاشمی رفسنجانی در سال 78 حسن روحانی است.
هاشمی بعضا از موضع بالا و شاید تا حدودی تحقیرآمیز از روحانی یاد میکند، شبیه همان سخنرانی مشهور بعد از رئیسجمهورشدن روحانی در سال 94 که هاشمی گفت: «رای آقای روحانی سه درصد بود و حمایت من باعث شد به بالای 50 درصد برسد.»
🔻بخشی از خاطره هاشمی رفسنجانی به شرح زیر است:
عصر دکتر روحانی آمد. گزارشی از دیدهها و مذاکرات سفر به مالزی و ژاپن داد؛ تحتتاثیر پیشرفتهای آنهاست. برای شرکت در انتخابات [مجلس ششم] مشورت کرد. تاکید به شرکت کردم و نیز شرکت در انتخابات خبرگان، بهجای نماینده سمنان که مرحوم شده را صلاح دانستم؛ قرار شد کمک کنم که شورای نگهبان در امتحان سختگیری نکند.
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷حضور شیعیان آذربایجانی و خانواده شهدای آزادسازي قره باغ و نهضت اسلامی باکو، در حرم مطهر حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام و عزاداری گرامی داشت یاد شهدا...
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این اسرائیلی هم از استانبول فیلمی منتشر کرده که اینجا هیچ خبری نیست و پاشید بیاید اینجا قدم بزنید و غذا بخورید و...
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌تقریبا دو روز یکبار شایعه گرانی بنزین را تکذیب میکنیم
بهادری جهرمی، سخنگوی دولت:
🔹دولت هیچ برنامه ای برای تغییر قیمت بنزین در هیچ سطحی ندارد.
⛔ ممانعت رژیم صهیونیستی از شرکت تیم شمشیربازی اسرائیل در مسابقات ترکیه
یک روز قبل از عزیمت تیم اسرائیلی به مسابقات قهرمانی شمشیربازی اروپا در آنتالیای ترکیه، پنج ورزشکار که در ارتش اسرائیل سابقه حضور داشتند، نامه ای دریافت کردند که آنها را از خروج از کشور منع کرده است
در حالی که ورزشکاران غاصب با دریافت مجوزهای لازم از قبل شروع به بستن چمدان کرده بودند، این پنج ورزشکار صبح امروز پیامی دریافت کردند که نوشته بود با توجه به شرایط امنیتی، سفر به ترکیه لغو شد. در صورت تغییر به ما اطلاع داده خواهد شد
♦️احمد عبد الساده نویسنده و روزنامه نگار عراقی در توییتی در واکنش به استعفای دسته جمعی اعضای فراکسیون پارلمانی صدر از عضویت در پارلمان گفت:
📝اکنون که استعفای نمایندگان فراکسیون صدر قطعی شده است، باید اقدامات قانونی، عملی و سریعی انجام شود.
اولین گام از این اقدامات، جایگزینی نمایندگان مستعفی طبق مقررات است که با هدف تکمیل حد نصاب پارلمان صورت می گیرد تا اینکه پارلمان بتواند اقدامات قانونی خود که همان انتخاب رئیس جمهور و تشکیل دولت است را انجام دهد.
تهدید ایران واقعی است
رییس اداره اطلاعات شورای امنیت ملی اسرائیل درمورد هشدار صادر شده توضیح می دهد
ماموریت اصلی نیروهای ایرانب آسیب رساندن به اسرائیلی ها در ترکیه است. این یک موضوع کاملا واضح است. اگر تهدید ملموسی وجود نداشت، هشدار به این شکل به افکار عمومی منعکس نمی شد. هنوز هم وجود دارد.
اسرائیل نمی تواند مانع از سفر اسرائیلی ها به این کشور شود، تنها کشوری که از نظر قانونی مجاز به جلوگیری از سفر به آن هستیم، کشور دشمن است، بنابراین آنها می توانند کمامان به سفر ادامه می دهند.
یک تهدید بالقوه در همه کشورهای جهان وجود دارد، اما ما میدانیم که چگونه بین سطح تهدید و تهدید واقعی، تمایز قائل شویم، بخاطر همین درترکیه هشدار سطح ۴ صادر شده
همکاری کامل در همه کانال ها وجود دارد، ترک ها تلاش واقعی انجام می دهند و منافع مشترکمان این است که هیچ حمله تروریستی در خاک ترکیه انجام نشود
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ شش تناسب ضروری در ازدواج که نباید نادیده گرفت (بخش اول)
🔹یکی از ملاکهای مهم ازدواج #کفویت است. کفویت یعنی سنخیت، هموزن بودن، هماهنگی و تناسب. #هم_کفو_بودن را با مشابه بودن اشتباه نگیرید. برخی معتقدند که در صدر اسلام کسانی را داشتیم که با همکفوشان ازدواج نکردند مثل رسول اکرم (ص) با حضرت خدیجه (س) که هم از نظر سنی و هم از نظر طبقاتی تناسب نداشتند. همچنین ما در بین معصومین علیهمالسلام کسانی را میشناسیم که با کنیز ازدواج کردند مثل امام جعفر صادق (ع) که با حمیده، کنیزی از نواحی خراسان، امام موسی کاظم (ع) با نجمه، کنیزی از شمال آفریقا و امام جواد (ع) با سمانه کنیزی از مصر ازدواج کردند.
🔹امامان معصوم علیهمالسلام هنگامیکه میخواستند همسری را انتخاب کنند، باید با پاکترین، لایقترین و شایستهترین زن کره زمین ازدواج میکردند؛ قطعاً کنیزی که امامان علیهمالسلام با آنها ازدواج کردند، لایقترین بودند لذا در زمینه #کفویت نباید خودمان را با معصومین مقایسه کنیم. امام علی (ع) در نامه به عثمان بن حنیف میفرمایند: «عثمان بدان که شما هیچگاه نمیتوانید مانند ما زندگی کنید».
💠کفویت را نادیده نگیرید
🔹 #ازدواج_کردن مانند خریدن لباس است. هنگامی که شما میخواهید لباسی بخرید سعی میکنید لباسی را انتخاب کنید که متناسب با قد و اندازه شما باشد و ایراد فاحشی نداشته باشد. هنگام خریدن لباس شما هیچگاه لباسی که یک آستینش کوتاه و آستین دیگرش بلند باشد را انتخاب نخواهید کرد، چون چنین لباسی حتی قابل تغییر هم نیست. گاهی وقتها در خرید لباس متوجه یک ایراد جزئی مثل افتادن یک دکمه میشوید که بعداً خودتان میتوانید دکمهای به آن بدوزید. در ازدواج هم اینگونه است، گاهی برخی عدم تناسبها قابل چشمپوشی است و گاهی اینگونه نیست. نکته مهمی که در #ازدواج باید به آن توجه کنیم این است که بههیچعنوان فریب قولهایی که از جانب طرف مقابل داده میشود را نخوریم. لذا طرف مقابل را همانگونه که هست، بپذیریم. اگر طرف مقابل اهل نماز و روزه نیست و از لحاظ اعتقادی با ما تناسب ندارد، اما قول میدهد که بخاطر ما نماز بخواند، اعتماد نکنیم زیرا چنین قولهایی ناپدار و تثبیت نشده هستند.
💠شش تناسب ضروری در ازدواج
🔹 #هم_کفو و #هم_شأن بودن #زن و #مرد در #ازدواج بسیار اهمیت دارد. این معیار، #موجب_تفاهم زن و شوهر و مهمترین عامل پرورش صحیح فرزند و استحکام خانواده است. لذا لازم است دختر و پسر در شش مورد تناسب داشته باشند که در بخش های بعدی این نوشتار بدان ها خواهیم پرداخت. #ادامه_دارد...
نویسنده: هدی سادات پاکنهاد
منبع: تبیان
#ازدواج #کفویت
⭕️ تاکتیک های جنگ روانی (بخش هشتم و پایانی)
🔸 دو تعریف از جنگ روانی؛ #جنگ_روانی، استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و دیگر اعمالی است که منظور اصلی آن، #تأثیرگذاری بر عقاید، احساسات، تمایلات و رفتار دشمن، گروه بی طرف و یا گروه دوست است؛ به نحوی که پشتیبانی برای برآوردن مقاصد و اهداف ملی باشد. همچنین #جنگ_روانی عبارت است از: مجموع اقداماتی که از طرف یک کشور، به منظور #اثرگذاری و نفوذ بر عقاید و رفتار دولتها و ملتهای دیگر، در جهت مطلوب و با ابزارهایی غیر از نظامی، سیاسی و اقتصادی، انجام میشود.
💠برخی از مهم ترین تاکتیک های جنگ روانی
4⃣1⃣ #فوریت_بخشیدن_ساختگی به خبر: تاکید بر انتقال سریع و لحظه به لحظه پیام و افزایش کمیت آن، یکی دیگر از شیوه های مطبوعاتی است. هدف از این شیوه، ایجاد نوعی #طوفان_مغزی برای #مخاطب، نسبت به هدف مورد نظر و ایجاد نوعی ایزوله کردن خبری مخاطب، نسبت به دیگر منابع خبری، از طریق ایجاد این اطمینان در مخاطب است و این مطلب را میخواهد القا کند که این رسانه در سریعترین حالت ممکن، قادر است اطلاعات را به مخاطب برساند. این تاکتیک برای کمتر تعمق کردن مخاطب بر اخبار نیز به کار گرفته میشود. همچنین رسانه های خبری با شتاب بخشیدن به گزارش حوادث و رویداد ها، سعی میکنند از فرصت ایجاد شده برای دستیابی به بسیاری از اهداف خود، استفاده کنند. این روش، کاربرد تبلیغاتی نیز دارد و نیز در زمان جنگ و بحران های سیاسی، کاربرد بسیاری دارد.
5⃣1⃣ #پیچیده_کردن_خبر برای عدم کشف حقیقت: امروزه شیوه پنهان کردن حقیقت، محرمانه نگه داشتن آن نیست؛ زیرا که ذات خبر، فرار است و به محض یافتن مجرایی، به داخل جامعه نفوذ میکند. اعتقاد بر این است که زمانی که یک رسانه قصد دارد یک خبر را پنهان کند، لازم است با دادن اطلاعات متنوع و زیاد، حقیقت و موضوع را به گونه ای پیچیده کند که مخاطب از پیگیری آن خبر، صرف نظر کند. برای پنهان ماندن حقیقت، موضوع آن چنان با اخبار و اطلاعات فراوان و گاهی ضد و نقیض، پیچیده بیان میشود که مخاطب نتواند از لابلای مطالب، به حقیقت دست یابد که نمونه بارز این اتفاق، موضوع #پرتاب_موشک از سوی #نیروی_دریایی_آمریکا به سوی هواپیمای مسافرتی #ایرباس_ایرانی بود.
نویسنده: دکتر محمد سلطانی فر
منبع: حوزه نت به نقل از جنگ روانی، معاونت سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
#جنگ_روانی
⭕️ #دشمن_شناسی و راهکارهای مقابله با آن از منظر قرآن چیست؟
🔹 #شناخت_دشمن و بیان شیوههای مقابله با آن یکی از مباحث مهمی است که در #قرآن_کریم بیان شده است. از نگاه قرآن #دشمن به چند دسته تقسیم میشود؛ مانند شیطان، یهود، مشرکان، منافقان، کافران و بعضی از همسران و فرزندان.
🔹شیوههای کلی #اقدامات_دشمنان نیز از منظر قرآن موارد مختلفی است که از آن جمله است: ایجاد تردید و تحیر به منظور سست نمودن اعتقادات، ایجاد اختلاف و تفرقه برای از بین بردن اتحاد و ایجاد شکاف در صفوف مستحکم مؤمنان، جنگ روانی میباشد.
🔹#اهداف_دشمنان از چنین رفتارهایی القای یأس و ناامیدی در مردم و روی برگرداندن از اولیاء الله و دستورات الهی میباشد. از سوی دیگر، قرآن کریم استراتژیهای متعددی را برای مبارزه با دشمنان ارائه نموده است که برخی از آنها عبارتند از: تجهیز به قدرت ایمان، افزایش قدرت نظامی، ممنوعیت دوستی با بیگانگان و جهاد و مبارزه.
منبع: اسلام کوئست
#دشمن #دشمن_شناسی
⭕️تربیت دینی خانواده (بخش اول)
💠مقدمه
🔹آدمی از دیر زمان درصدد بوده معمای حیات و مقصود از زندگی را بداند، از آینده و سرنوشت خویش تا حدی باخبر شود، توجیه درستی از رویدادهای این عالم به دست آورد و تفسیر معقولی نسبت به پدیده ها و دگرگونی های جهان داشته باشد. پاسخگوی اینگونه مسائل، که همواره ذهن انسان را به خود مشغول داشته، بدون شک، در هر زمانی #دین بوده است؛ زیرا #حقیقت_زندگی را تفسیر می نماید، هدف از آمدن و ماندن در این عالم را معنا می کند و #مسیر_درست_زندگی و راه رسیدن به سعادت دنیا و آخرت را نشان می دهد. [۱] اساسی ترین رکن دین، یعنی #ایمان به خدای یکتا انسان را از نگرانی، اضطراب و دغدغه خاطر مصون داشته، در برابر رویدادهای نامطلوب زندگی ثابت و استوار نگه می دارد، به گونه ای که هیچ حادثه ای نمی تواند تزلزلی در او ایجاد نماید.
🔹براساس #بینش_اسلامی، هر انسانی از هنگام تولد با #فطرت_الهی و گرایش به خداشناسی قدم به عرصه زندگی می گذارد؛ ساختار وجودی انسان به گونه ای است که او را به سوی خدا هدایت می کند و در این میان، تفاوتی بین مسلمان و غیر مسلمان وجود ندارد، بلکه همه انسان ها در آغاز زندگی، از استعداد خاصی برای حقیقت جویی و نیل به کمال بهره مندند و به فرموده پیامبر اکرم (ص)، «کل مولود یولد علی الفطرة؛ هر نوزادی با فطرت خدایی زاده می شود». [۲] با وجود این، #فطرت و ساختار وجودی انسان در هر شرایطی به صورت یکسان عمل نمی کند و ممکن است عوامل نامساعد بیرونی و محیط ناسالم زندگی مانع از شکوفایی و بروز نقش صحیح آن گردد. [۳] بر این اساس، لازم است به این جنبه از وجود آدمی توجه ویژه ای مبذول گردد تا #حس_دینیاش شکوفا گردد، به خصوص در مورد #کودکان و #نوجوانان، توجه به این جنبه وجودی آنان #اهمیت_فراوان دارد؛ زیرا نسبت به بزرگسالان تربیت پذیرترند. این کار تنها در سایه #تربیت_صحیح امکان پذیر است.
💠ابعاد تربیت
🔹 #تربیت به مفهوم عام آن، شامل جنبه های گوناگون جسمانی، روانی، عاطفی، عقلانی، اجتماعی، اخلاقی و دینی است و هر یک از این ابعاد به لحاظ روان شناختی و تربیتی در زندگی انسان اهمیت فراوان دارد. آنچه در دوره نخست زندگی توجه بدان لازم است، #پرورش و #رشد_هماهنگ و #منظم #ابعاد_وجودی_کودک است؛ به گونه ای که اگر در بعضی آنها، دچار نارسایی گردد و یا احیاناً رشد مطلوب نیابد، در آینده دچار مشکل خواهد شد. تحقق این امر، مسؤولیت بزرگی است که بر دوش مربیان کودک و نوجوان، اعم از #والدین، #آموزگاران و دستاندرکاران امور تربیتی مدارس، گذاشته شده است. [۴] #تربیت دارای دو نقش مهم #آموزش و #پرورش است که در یکی اهتمام به آموزش فنون، مهارت ها و توانایی های لازم برای رفع نیازهای جامعه است، و در دیگری #پرورش_حس_دینی و مذهبی کودک که به صورت فطری در نهاد او به ودیعت گزارده شده، مورد توجه است. بررسی همه ابعاد تربیت به لحاظ نقش اساسی آن ها در زندگی انسان لازم است، ولی در یک مقاله نمی گنجد، بدین روی، در این نوشتار، تنها به بررسی تربیت دینی اکتفا می شود. #ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۱] رجب علی مظلومی، گامی به سوی تربیت، نشر آفاق، ص ۸۰
[۲] مجلسی، بحارالانوار، ۲۸۱/۳
[۳] علیرضا اعرافی و همکاران، اهداف تربیت از دیدگاه اسلام، ص ۱۱۹
[۴] ر.ک: علی شریعتمداری، روانشناسی تربیتی، امیر کبیر، ص ۱۹۱
برگرفته از فصلنامه معرفت، شماره ۳۲، محمد احسانی
منبع: حوزه نت
#تربیت #تربیت_دینی