هدایت شده از mesaghمیثاق
17.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پروپاگاندا؛ یک شستشوی مغزی
🔸پروپاگاندا به عنوان سلاح روانی دولتمران برای رسیدن به اهداف سیاسی مورد استفاده قرار میگیرد. این مفهوم تبلیغات هدفمندی است که به افکار عمومی در مسیر خاصی جهت میدهد.
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
?اقتصادی
🤲اعتقادی
📖فرهنگی
⁉️به نظر شما کدام عامل بیشترین نقش را در کاهش نرخ #فرزندآوری بین خانواده های ایرانی داراست؟
💰در نگاه اول شاید اکثر افراد مشکلات اقتصادی را عامل اصلی این مسئله بدانند اما این ظاهر ماجراست. اگر مشکل اقتصادی عامل اصلی کاهش فرزند در خانوادههای ایران بود ، به ناچار باید خانواده های ثروتمند و افرادی که دستشان به دهانشان میرسد ، فرزندان بیشتری داشته باشند که اتفاقا اغلب برعکس است و چنین خانواده هایی معمولا فرزندان کمی دارند و یا حتی میلی به آوردن فرزند ندارند!
✅آری ، قطعا مشکلات اقتصادی در قضیهی فرزند آوری بسیار تاثیرگذار هستند اما نقش اول را باید به مشکلات اعتقادی و فرهنگی داد!
⚠️اما مشکل اعتقادی این است که ما بیش از اینکه به خدا و رزاق بودن او اعتماد داشته باشیم ، به مبلغ درآمد ماهیانهی خود اعتماد داریم و با توجه به آن ، فرزند آوری و حتی ازدواج را امری نامعقول میدانیم! که قطعا و یقینا این دیدگاه از منظر قرآن برای یک فرد یکتا پرست ، مذموم و قبیح است!!! [مراجعه شود به قرآن ؛ اسرا۳۲ ، طه ۱۳۲ ، عنکبوت۶۰ ،انعام ۱۵۱ ، طلاق ۲و۳]
⚠️اما مشکل فرهنگی این است ؛ 1⃣نفوذ فرهنگ غربی در زندگیهای ما 2⃣سختگیری های ما در امر ازدواج و در نتیجه بالا رفتن سن ازدواج جوانان ما ، 3⃣زشت پنداشتن تعداد ۳ فرزند و بیشتر از آن ، 4⃣میل به شاغل بودن در بین بانوان ما، 5⃣فرهنگ مصرف گرایی ما ، 6⃣معماری منازل و نوع چینش وسایل ما در منزل [مثل قرار دادن وسایلی غیر ضروری مثل مبل یا تزیینی جاتِ گرانقیمت در سالن] ، 7⃣بی اعتبار بودنِ شغل مهم مادری در نظر بسیاری از بانوان ما ، 8⃣نگرش های ما به آرامش ، خوشبختی و موفقیت 9⃣و تجمل گرایی های بی مورد ما در زندگی ، باعث شده که زندگی هایمان تاب و توان تحمّلِ تعداد فرزندان زیاد را نداشته باشد و با توجه به موارد مذکور ، معمولا به [نهایتا] دو فرزند بسنده میکنیم!
🤔هنوز هم فکر میکنید مشکلات اقتصادی عامل اصلی در کاهش نرخ فرزند آوری هستند؟
#ایران_جوان_بمان
✍ میلاد خورسندی
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
2⃣ما با دو مسئله روبرو هستیم...
☝️مسئلهی اول چگونگی برخورد و تعامل ما با نسلی که در فضای مجازیِ رها شده و تحت حاکمیت دشمنان ما پرورش یافته اند و مخصوصا در اغتشاشات اخیر دیده شد که تحت تاثیر فضای مجازی ، دست به چه اعمالی نسنجیده میزنند!
✌️مسئلهی دوم ساماندهی فضای مجازی ول و رها برای #جلوگیری از ایجاد نسلی جدید که با ارزش ها و معیارهای این فضای آلوده خو گرفته و رشد کردهاند!!!
💯اگر اولویت مسئلهی اول ۲۰ باشد ، اولویت مسئلهی دوم ۱۰۰ است!
👌زیرا اصل بر پیشگیریست و تنها راه ساماندهیِ فضای مجازی ، مدیریت انقلابی و راه اندازی #شبکه_ملی_اطلاعات است و لاغير!
✍ میلاد خورسندی
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 سیدمصطفی خوشچشم در گفتگو با #مرکز_مطالعات_آمریکا مطرح کرد: حمله به عینالأسد علیرغم همه مزایایی که داشت، یک رفتار حداقلی و ناکافی نبود!
🔻#شهید_سلیمانی باعث شدند که عمق استراتژیک ایران تا دریای مدیترانه گسترش پیدا کند.
🔻ترور حاج قاسم یکی از اصلیترین بخشهای این پازل بود تا بتوانند در فقدان ایشان، گامهای بعدی را بردارند.
🔻در زمان #ترامپ و بعد از خروج از برجام نیز این طراحی انجام شد اما بعد از آن، متوجه شدند که ایران، عقبنشینی نمیکند لذا به سمت گزینه ترور رفتند.
🔻متأسفانه #رویکرد_انفعالی که در این زمینه در دولت قبل وجود داشت، باعث میشد که تصمیمات کلی نظام نیز تحت تأثیر قرار بگیرد.
🔻حمله به #عین_الاسد یک رفتار حداقلی و ناکافی نبود و باید رژیم صهیونیستی، مورد هدف موشکی و پهپادی ایرانی قرار میگرفت.
🔻حضور آمریکا در منطقه #غرب_آسیا هم به دلیل تغییر نگاه و هم فشارهای ایران، کمرنگ شده اما جنسشان تغییر کرده است.
✅ جهت مطالعه و دریافت نسخه چاپی این گفتگو روی لینک زیر کلیک کنید:
http://ascenter.ir/?p=10845
--------------
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس عرب ایرانی:
📍خلیج فارس یک نام تاریخی است و نمی توانیم نام ها را تغییر دهیم/ما اگر طمع داشتیم نام دریای عرب را تغییر میدادیم اما به آن دریای عرب میگوییم و به خلیج عمان هم خلیج عمان می گوییم/مگر ما میتوانیم امروز نام کشورها را تغییر دهیم؟ چنین چیزی پذیرفتنی نیست/این نژادپرستی نبوده و معنای آن ضدیت با اعراب نیست، امروز نام عراق، عراق است و ما نمیتوانیم به آن چیز دیگری بگوییم/ملت ایران نمی پذیرد که با تغییر نام خلیج فارس، بخشی از هویت تاریخی اش تغییر پیدا کند...
#عربی
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس اوکراینی:
📍اوکراین به مدت 30 سال در خواب بود، ما نمی دانستیم چه در حال روی دادن است و به تحولات شرق و خاورمیانه نپرداختیم/با چنین سیاست ساده لوحانه ای زندگی کردیم که اگر به کسی کاری نداشته باشیم با ما نیز کاری ندارند/با آغاز تهاجم روسیه به اوکراین نیز ایران به این جنگ به عنوان یک فرصت برای حل مسائل خود نگاه کرد/ایران با انتقال پهپادهایی که حاصل تجمیع دانش چهل ساله است، چیزهای خیلی زیادی به دست آورد/پوتین در حقیقت موارد خیلی زیادی را می دهد و موارد خیلی کمی را از ایران دریافت می کند...
#روسی
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
29.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️قاتلین آزادی؛ بدون سانسور، جلوی دوربین
🔹اگر میخواهید معنی #استکبار را آنطور که هست بصورت ملموس و عینی بفهمید، این ویدیو تصویر شفافی به شما نشان میدهد.
🔸آمریکاییها و بلژیکیها روبروی دوربین نشستهاند و خیلی شیک و مجلسی، داستان قتل و قطعه قطعه کردن و سوزاندن جسد #پاتریس_لومومبا، رهبر استقلالطلبان کنگو و اولین نخست وزیر این کشور را تعریف میکنند.
🔹لومومبا نه مسلمان بود، نه ولی فقیه بود، نه ادعای حکومت اسلامی داشت؛ ملیگرا و آزادیخواهی بود که دنبال #استقلال کشورش بود.
🔸اما او هم مثل #مصدق خیال میکرد میتواند با کمک آمریکاییها، شر استعمارگران بلژیکی را از سر کشورش رفع کند. غافل از اینکه یانکیها اساساً با استقلال ملتها مخالفند!
🔹عمر چند روزه این انقلابها و دیدن نقش آمریکا در انحراف یا نابودی آنها، بزرگی و عظمت معجزه #انقلاب_اسلامی را هم بیشتر به ما نشان میدهد.
🔺پ.ن: دندان طلایی لومومبا به عنوان تنها عضو باقی مانده او، پس از ۶۱ سال به کنگو بازگردانده شد.
🔺این ویدیو خلاصهایست از مستند «پاتریس لومومبا نخست وزیری که در اسید حل شد». توصیه میکنیم فیلم کامل آن را حتماً از اینجا ببینید.
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ از این کوزه، چیزی جز نارضایتی و اعتراض، برون میتراود؟
🔹همگام با تشدید سیاستبازی در میدانِ آموزشوپرورش و ذلیلسازی این نهاد زیربنایی بواسطهی مداخلهها و دستکاریهای سخیفِ عناصر سیاسی، شاهد تداوم رویکرد مخرب «پولیسازی آموزش و پرورش» و عقبنشینی دولت از مسئولیتش در این حوزه هستیم.
🔸تجویزها و تکالیف برنامههای توسعه، بویژه برنامهی ششم، برای #خصوصیسازی فراگیر در امر تعلیم و تربیت، هر روز ثمرات هولانگیز خود را نمایان میکند؛ اما دریغ از بازاندیشی و بازنگری در این رویکردهای تخریبی.
🔹در آخرین پرده از تهاجم آشکار به زیرساخت فرهنگی و آموزشی کشور، «اولویتهای تحولی وزارت آموزشوپرورش» به عنوان «سندانتظارات دولت از آموزش و پرورش» توسط رئیس جمهور ابلاغ شد.
🔸گذشته از مسائل و نکات مستتر در کلیت این سند، خط روشن «مسئولیتزدایی از دولت» و «پولیسازی و خصوصیسازی و بازاریسازی تعلیم و تربیت» برجستهتر از هر نکتهایست.
🔹این رویکرد بازاری، در دو بند، آشکار است:
➖ ۱. توسعهی مدارس هیئت امنایی به میزان حداقل ۲۵درصد مدارس تا سال ۱۴۰۳.
➖۲. تخصیص اعتبار به خانوادهها و هدفمندسازی اعتبارات تحصیل با هدف ارتقای #بهرهوری منابع.
🔸این سیاستها، اعلام رسمی تشدید حرکت به سمت خصوصیسازی آموزشوپرورش.
🔹عجیب است که اصولگرایان و نواصولگرایان، مدام از رویکرد #نولیبرالی رقبای سیاسی خود فریاد میکنند اما هرگاه، خود نیز بر صدر نشستند، دقیقاً همان رویکرد را اختیار میکنند و چهارنعل در این مسیر بیهوده، میتازند. حتی شدیدتر و خشنتر از سایرین!
🔺اقتصاد و اجتماع و فرهنگ و آموزش و درمان و مسکن و... را به دست بازار میسپارند و سپس متظاهرانه شروع میکنند به اشک ریختن برای فرهنگ. و برمیآشوبند از اعتراض. آیا از کوزهی این رویکردهای خشن و فشارافزا، چیزی جز نارضایتی و اعتراض، برون میتراود؟
✍️ روحالله رشیدی
#عدالت_آموزشی
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
از کرامات شیخ ما اینست
شیره را خورد و گفت شیرین است
ای کاش مدعیان ارادت و محبت به مرحوم هاشمی لااقل حالا که دست ایشان از دنیا کوتاه است ایشان را رها می کردند .
مرحوم هاشمی نظیر جمله ای را که سایت "نان خور نام محل سکونت امام" در قالب مصاحبه ای مربوط به سال 1387 از ایشان نقل کرده (تصویر بالا) ، را در آخرین خطبه نماز جمعه ای که توفیق امامت آنر ا یافت بیان نموده اند. ایشان در فرازی از آن خطبه ها که در شرایط بحرانی ناشی از اوباشگری فتنه گران ایراد کرد گفت:
"علی بن ابیطالب می فرماید یک روز پیغمبر در همان روزهایی که عرض کردم پیغمبر مهموم و نگران آینده بود در سال آخر عمرش آنرا به علی بن ابیطالب گفته . یا بن ابیطالب لک ولا امتی . این بعد از غدیر است یعنی تو ولی این امت هستی و ولایت مال توست چیزیکه خدا به تو داده است . بعد می فرماید : فان ولوک فی عافیه و اجمعواعلیک بالرضا فقم بامرهم . اگر دیدی این مردم راضی بودند و آمدند تو را قبول کردند به تو این سمت را دادند با اجماع البته اجماع نسبی است تام نمی شود. یعنی به اندازه کافی و لااقل اکثریت آنها جمع شدند دور شما اگر آمدند شما بپذیر و متولی امر شو و کارشان را اصلاح کن و ادامه بدهید و قسمت بعدی می گوید و ان اختلفواعلیک اگر دیدی اختلاف کردند و نیامدند آن مقداری که باید بیایند با تو وان اختلفواعلیک فدعهم ولشان کن بما فیه بگذارند کاری که می خواهند بکنند بکنند خودشان می دانند. وان الله سیجعل لک مخرجا. و خداوند برای تو راهی پیدا می کند که به اهدافت برسی . این روایت از روایات معتبر است ."
در این ارتباط دو مطلب ذهن بنده را مشغول نموده که ذیلا بیان می نمایم و امیدوارم روح آقای هاشمی در پیشگاه حق و هواداران ایشان که این سنخ بیانات ایشان را از پستوهای خاک گرفته بیرون کشیده و منتشر می کنند در پیشگاه ملت پاسخی برای آنها داشته باشند:
1- چه کسی در این مطلب واضح تردید دارد که اگر چیزی را مردم نخواهند نمی شود؟ و اگر اراده مردم بر چیزی تعلق بگیرد همان خواهد شد. واضح ترین مثالش نخواستن مردم کوفه در قضیه اباعبدالله الحسین علیه السلام و کربلا و عاشوراست. با همراهی مردم شمر ملعون و عمر سعد و ابن زیاد حرامزاده توانستند سر مبارک آن حضرت را جدا سازند و همه یاران و اصحابش را به شهادت برسانند و بر پیکر آنان اسب بتازند! و خدا لعنت کند مردمی را (در زیارت عاشورا می خوانیم: لعن الله امت قتلتک و لعن الله امت ظلمتک و لعن الله امت سمعت بذالک فرضیت به)که چنان کردند! و مثال دیگرش حکومت خود مولا امیرالمومنین علی علیه السلام است که تا وقتی مردم همراهی نکردند مستقر نشد و باز هم وقتی مردم بی وفا و مظلوم کش کوفه آن زمان اراده کردند با فرق مبارکش آن شد که می دانیم و می دانید! و معلوم نیست چه حسنی در توضیح واضحات نهفته و یا مرحوم هاشمی از بیان این واضحات چه مقصودی را اراده می کرده اند!
2- بیان این حدیث شریف در ایام فتنه 88 و در خطبه نماز جمعه به نیابت از امام مسلمین با چه پیش فرضها و برداشتهایی از شرایط اجتماع و همراهی و یا مخالفت مردم با امام مسلمین صورت گرفته است؟
اگر مرحوم هاشمی رهبری جامعه اسلامی (امام خامنه ای) را برخوردار از اقبال عمومی و مورد قبول مردم می داند تناسب انتخاب و بیان این حدیث در نماز جمعه با شرایط واقعی و موجود چیست؟
و اگر مرحوم هاشمی بر این باور است که اکثریت جامعه از رهبری رویگردان شده اند در آنصورت سوال این است که آیا ایشان با این نظر جامعه همراه است و به آن معتقد است یا خیر؟ اگر همراه است چرا اقامه نماز جمعه را به نیابت از ایشان می پذیرد ؟ این که نفاق است و اگر جامعه را دچار انحراف در این تشخیص و مسیر می داند آیا نباید به جای این حدیث کلامی از معصوم را برای ایراد در خطبه های نماز برگزیند که حقانیت امام جامعه اسلامی را تبیین و به مردم هشیاری و هشدار بدهد که از تشخیص و مسیر غلطی که برگزیده اند بازگردند و عواقب زیانبار بی توجهی به پیروی از امام حق را برای مردم تبیین کند؟
ختم کلام:
امیدوارم اکنون که دست آن مرحوم از دنیا کوتاه است مدعیان هواداری و دوستی ایشان که این نوع مطالب را از وی جستجو ونشر می دهند اگر پاسخی بر نکات فوق الذکر دارند در سایت ها و رسانه هایشان منتشر نمایند و اگر نه از گزینش ناشایست سخنان ایشان عذرخواهی نموده و برای آرامش روح آن مرحوم عذرخواهی شان را منعکس نمایند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
مه فشاند نور و سگ عوعو کند
باز یک بی ایمان بیشرف عوعو کرد و مرتکب جسارتی به ساحت مادر شد(که البته قوه قضاییه باید رسیدگی نماید) و عده ای بی توجه به رهنمودهای امام خامنه ای را برآشفت و به عوعو سگ اهمیت قائل شده و نسبت به آن حساسیت به خرج دادند. عزیزان امام خامنه ای دیگر با چه زبانی بگوید به اینها محل سگ نگذارید. پیشنهاد می کنم فرمایشات زیر را قاب بگیرید و جلوی رویتان نصب کنید!
امام خامنه ای:
جامعه هنری و ورزشی ما سالم است و
در آن عناصر مؤمن و با شرف کم نیستند و
موضعگیری چند نفر ارزشی ندارد. (بخوانید چند نفر بی ایمان و بیشرف)
تطبیق اینکه موضعگیری آنها عناوین مجرمانه دارد یا نه با قوه قضاییه است، ولی از لحاظ عمومی،
موضعگیری این افراد ارزشی ندارد و
جامعه هنری و ورزشی با این مواضع دشمن شادکن آلوده نخواهد شد.
از نظر من این موضعگیریها هیچ اهمیتی ندارد و
نباید در مورد آنها حساسیت به خرج داد.
#ظریف