هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 هشدار رئیس جنبش معارض عربستانی نسبت به هجمه علیه دیگر معارضان
🔹 دکتر «سعد الفقیه» معارض مشهور دولت سعودی و رئیس «جنبش اسلامی الإصلاح» ضمن بازنشر یادداشت پیشین خودش با عنوان «مسلمان کی و چگونه با عمل سیاسی اجر میبرد؟!» بر اهمیت نیت خالصانه و پایبندی بر سیره نبوی در فعالیتهای معارضانه تأکید کرد.
🔸 الفقیه ضمن اشاره به بهرهمندی بیشتر از فعالیتهای معارضانه در ماه رمضان تأکید کرد، با نیت خالص این فعالیتها مصداق «قول الحق عند سلطان جائر» (گفتن سخن حق در مقابل حاکم ظالم) خواهند بود.
🔹 وی همچنین در پیامی خطاب به اعضا و طرفداران جنبش الإصلاح نوشت: «سیاست این جنبش مقابلهنکردن با سایر معارضان است و بار دیگر بر این سیاست تأکید میکنیم و جنبش را از اینگونه اقدامات دور میداریم».
🔗 منبع1 🔗 منبع2
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚡️ پیشنهاد هفته
🔹 حضور «لؤلؤة الفیصل» در برنامه رمضانی «الليوان»
🔸 شاهزاده لؤلؤة دختر «ملک فیصل» سومین پادشاه سعودی است که از فعالان قدیمی مسائل زنان محسوب میشود و بر موضوع آموزش زنان و دختران عربستانی تمرکز دارد.
🔹 لؤلؤة با حضور در قسمت روز گذشته برنامه اللیوان به جزئیاتی از اندرون زندگی ملک فیصل و افراد نزدیک به او پرداخت. ابعاد زندگی «عفت آل ثنیان» تا پیش از ازدواج با ملک فیصل در ترکیه و همچنین آشنایی و ازدواج آنها از دیگر موضوعات مورد بحث در این مصاحبه است.
🔸 شاهزاده سعودی در این مصاحبه به نقش خود و مادرش در تأسیس و فعالیت مدارس «دار الحنان» برای آموزش دختران یتیم و همچنین تأسیس دانشگاه دخترانه «عفت» میپردازد و نقش تاریخی معلمان مصری در نظام آموزش سعودی را توضیح میدهد.
🔹 اللیوان برنامهای رمضانی و پرمخاطب است که هرساله در این ماه با اجرای «عبدالله المدیفر» چهره رسانهای سعودی به صورت روزانه از شبکه «روتانا خلیجیه» پخش میشود. در این برنامه گفتوگو محور مهمانان در مورد موضوعات تاریخی، سیاسی و اجتماعی صحبت میکنند.
🔸 نسخه کامل این قسمت از برنامه اللیوان را اینجا مشاهده کنید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🗞 خبرهای کوتاه امروز
💢 سازمان امنیت کشور سعودی با صدور بیانیهای ضمن ابراز نگرانی نسبت به سوءاستفاده از کمکهای خیریهای شهروندان در ماه رمضان، از مردم خواست کمکهایشان را فقط به مراجع رسمی بدهند. این سازمان تأکید کرد، تخلف از این دستورات موجب برخورد با خیّران خواهد شد.
💢 «فیصل المقداد» وزیر «امور خارجه و مهاجرین» سوریه که به پادشاهی سعودی سفر کرده است با همتای سعودیاش دیدار و در مورد روابط دوجانبه و راههای تقویت آن گفتوگو کرد.
💢 «عادل الجبیر» وزیر مشاور سعودی در امور خارجی در جلسهای با حضور سفرای «سوئد» در کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا شرکت کرد. در این جلسه در مورد اقدامات منطقهای پادشاهی سعودی و همچنین اوضاع غزه گفتوگو شد.
💢 خبرگزاری رسمی سعودی اعلام کرد، «شهرک صنعتی الجبیل» با همکاری «کمیته ملی تربیت، فرهنگ و علوم» این پادشاهی از 3 تا 5 دسامبر میزبان ششمین دوره «کنفرانس بینالمللی شهرهای یادگیرنده» خواهد بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🎞 چسب زخم دور سرانگشت ولیعهد سعودی بار دیگر حاشیهساز شد.
🔹 انتشار تصاویر سفر «محمد بن سلمان» به «مدینه منوره» و زیارت مسجدالنبی توجه مخاطبان و خصوصاً معارضان دولت سعودی را به چسب دور انگشت ولیعهد سعودی جلب کرد.
🔸 حساب توئیتری «ترکی الشلهوب» معارض عربستانی با اشاره به این موضوع نوشت، ولیعهد سعودی همچنان از مشکلات روانی رنج میبرد و این نشانه بیماری «روانآزار» (سایکوپاتی) است.
🔹 در تصاویر منتشرشده از این سفر دور انگشت کوچک دست راست بن سلمان یک چسب زخم است که در گذشته نیز در برخی تصاویر منتشرشده از وی وجود داشت و همین امر شبهاتی در مورد سلامت روان او ایجاد کرده است.
🔗 منبع1 🔗 منبع2
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 شهروند عربستانی پس از عمل «افزایش قد» در ترکیه درگذشت.
🔹 برخی منابع خبری مدعی شدند، «محمد عسیری» شهروند عربستانی که برای عمل افزایش قد به ترکیه سفر کرده بود، پس از گذشت 16 روز از عمل جراحیاش در این کشور درگذشت.
🔸 دادستانی ترکیه پرونده مرگ این شهروند عربستانی را به پزشکی قانونی این کشور فرستاده است. برخی کاربران عربستانی در رسانههای اجتماعی به این خبر واکنش نشان دادند و اقدام عسیری را تقبیح کردند.
🔗 منبع1 🔗 منبع2
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 تعجب عمرهگزار ترک از فعالیت شعبه «استارباکس» روبروی حرم مطهر نبوی در مدینه
🔹 در ویدئویی که شبکه «ینی شفق انگلیسی» منتشر کرد، یک خانم عمرهگزار ترک با تصویربرداری از مغازههای روبروی درب ورودی مسجدالنبی بیان میدارد، باورکردنی نیست که در مدینه آن هم درست روبروی مسجد پیامبر یک شعبه استارباکس فعالیت دارد.
🔗 منبع
هدایت شده از mesaghمیثاق
نامه ای به خواهرم
سلام خواهر
نمیدانم حواست هست یا نه. اما اینجا ایران است
در این مملکت آغوش رایگان است. "آغوش فروشی" برای جاهای دیگری است که الگوی ذهنی تو شده اند. ما هر وقت همدیگر را می بینیم بغل میکنیم و میبوسیم.
ما کمبود آغوش نداریم. ما اصلا غمگین نیستیم. ما شادترین ملت دنیا هستیم. دنیای اطراف تو را نمیدانم. اما در اطراف من همه شاد هستند و اتفاقا هر چه به آن طرف دنیا نگاه میکنم چیزی جز غم و افسردگی و سگ دو زدن برای یک لقمه نان نمی بینم.
هر چه به آن سوی دنیا نگاه میکنم فقط کالا میبینم. فقط بازار می بینم. همه در حال خرید و فروش هستند. از کف خیابان گرفته تا روی تختخواب. همه چیز در حال خرید و فروش است. لبخند و آغوش هم آنجا کالاست.
هر چه به آنسوی دنیا نگاه میکنم چیزی جز شکاف طبقاتی و بردگی و اسارت نمی بینم. نمیدانم.
شاید باید عینکت را عوض کنی. شاید هم رسانه هایت را!
تو خواهر من هستی و من برایت ارزش قائلم. اگر سالها آنجا بایستی حتی لحظه ای به تو نزدیک نمی شوم. اما اگر در آنسوی دنیا بودی احتمالا خیلی ها برای لذت بردن به تو نزدیک می شدند. چه چیزی برای آنها جذاب تر از آغوش رایگان است؟
راستی
مشکلاتمان را می بینی؟ در اقتصاد و ...؟
همه آنها هم همین شکلی هستند!
یعنی مساله ای را خواستیم حل کنیم
به جای آنکه ببینیم راه حل خودمان چیست
بدون هیچ تاملی رفتیم سراغ پاسخهای آنوریها
پاسخ هایی که مشکلات خودشان را هم حل نکرده است
خلاصه آن آغوشی که باز کردی
نه غمی را از تو برطرف میکند
نه از دیگری
فقط غمی بر غمهایت می افزاید
غم اینکه چرا کسی نیست که برای آغوشت ارزش (نه قیمت) قائل شود
ارادت
هدایت شده از mesaghمیثاق
سحر که خواب بمونی
تازه متوجه میشی نود درصد ثواب روزه گرفتن خانواده مال مادره...
حقیقتا اگر زنان مؤمنه نبودند دینداری برای مردان تقریباً غیرممکن میشد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
مطابق اصل 43 قانون اساسی «تنظیم برنامه اقتصادی کشور به صورتی که شکل ومحتوا و ساعت کار چنان باشد که هر فرد علاوه بر تلاش شغلی، فرصت و توان کافی برای خودسازی معنوی، سیاسی و اجتماعی و شرکت فعال در رهبری کشور و افزایش مهارت و ابتکار داشته باشد.» #حداقل_دستمزد
هدایت شده از mesaghمیثاق
Taavoni1.mp3
8.04M
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مایر امشل روچیلد: اگر بگذارید پول یک کشور را کنترل کنم، برایم اهمیتی ندارد، چه کسی قانون آن کشور را مینویسد.
حال در ایران عدهای میخواهند پول و حکمرانی پولی از دست حاکمیت خارج شود.
بانک خصوصی، استقلال بانک مرکزی، رمزارز، بازار سکه، بازار ارز، جهانیسازی قیمتها و... همه تضعیف ریال و سپردن حکمرانی پول به دست بیگانگان است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
26.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
در زیست مبتنی بر "اقیموا لله مثنی و فرادی" از طرفی نباید متتظر ماند دیگران حرکت کنند اما از طرفی نباید "هل من معین" را رها کرد. نباید هم افزایی و همه جانبه نگری را کنار گذاشت.
راهکاری که می تواند این دو را جمع کند قیام لله در حوزه تخصصی با نگاه جامع است. یعنی اگر من با داشتن نگاه جامع یک گوشه کار را گرفتم و دیگری نیز همین کار را انجام داد برآیند همه نیروها بدون وجود "ستاد" و "قرارگاه" و "مدیریت متمرکز" و... به همان سمتی می رود که بهترین مدیریت می توانست آن را هدایت کند.
هسته های مقاومت که درک واحدی از جبهه و دشمن و هدف دارند و هنگام عملیات با هرچه در توان دارند به میدان می آیند.
شاید بگویید ممکن است شیوه و ابزار جنگیدن اینها با یکدیگر تعارض داشته باشد و آسیب هایی برای این حرکت متصور باشید. پاسخ این است نفعها اکثر من اثمها.
قطعا حرکت همه جانبه از همه جهت و با همه ابزار و همه نیروها با منطق "قیام لله" نتیجه ای جز پیروزی ندارد و نباید اشکالات جزئی و فنی مانع این حرکت عظیم شود.
بنابراین آنچه شرط لازم این قیام جمعی است چیزی نیست جز "وحدت گفتمانی" که تنها راه حل این مساله نیز توجه به شمس ولایت است.
چون سیاره های آزادی که هر یک در مدار خویش آزادانه حرکت کرده، ولی همه یک منظومه واحد را حول خورشید ایجاد می کنند.
از این روست که نظریه بردارهای قدرت پرفسور درخشان معنا پیدا می کند و باید تمام بردارهای قدرت در مسیر تقویت نظام سیاسی مبتنی بر ولایت هم جهت شوند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
نه
اگر شما اجازه بدهید
دنبال کمی آرامش
دنبال کمی عشق
دنبال کمی اخلاق
دنبال کمی معنویت
دنبال کمی انسانیت
دنبال کمی علم
دنبال کمی معرفت
دنبال کمی عاقبت بخیری باشیم
آقایان مسئولین فرهنگی و صاحبان رسانه!
نمی شود صبح تا شب به مردم بگوییم همه چیز "پول" است و باید دنبال "آمال" خود بروند و قورباغه شان را قورت دهند و یا لیت لنا مثل ما اوتی قارون بگویند
آخر شب بخواهیم "سمت خدا" بروند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
اقتصاد قانون اساسی.pdf
166.4K
"بازگشت به قانون اساسی"
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
✅ سخنرانی خوب و پر نکته استاد خاکی که توضیح مبسوط نظرات شهید بهشتی از اصول مهم اقتصادی قانون اساسی بود رو تقریر کردیم برای استفاده اهلش!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 همه چیز در خصوص «سرکوب دستمزد»!
🔻انتقاد صریح دکتر احسان ولدان کارشناس حوزه حقوق و دستمزد در #ثریا از ترس مسئولین و انگاره "ایجاد تورم با افزایش حقوق کارگران"
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شرمندهایم که باید برای حقوق اولیه کارگران چانه بزنیم!
🔻دکتر احسان ولدان، پژوهشگر حوزه حقوق و دستمزد در #ثریا:
🔹با توجه به شواهدی که از اقتصاد دیگر کشورها و ایران داریم، ثابت شد که افزایش حقوق سبب ساز تورم نیست.
🔹ترکیه در سال گذشته و در دو نوبت افزایش حقوق ٣٠ و ۵٠ درصدی را اعمال کرد اما ما برای کارگران چه کرده ایم؟
🔹مسئولین با وجود اطلاع از عدم تاثیر افزایش حقوق بر تورم هنوز از گفتن آن لکنت دارند.
🔹از کارگران کشور عذرخواهی میکنیم که امروز باید برای حقوق اولیه آنها چانه بزنیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر احسان ولدان در برنامه ثریا:
سه فشار از سه ناحیه به کارگران و اقشار کم درآمد
1. فشار ناشی از افزایش تورم که بیشتر بر دهک های پایین اثر میگذارد
2. فشار ناشی از سرکوب دستمزدی
3. مالیات بر سود حاصل از کار + عدم مالیات بر سود حاصل از سرمایه
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی دستمزد: نبرد با مستضعفان در یک بازی مرکب!
#بدون_شرح #قضاوت_با_شما
هدایت شده از mesaghمیثاق
#غنینژاد میگوید شاید کسی بخواهد و مجبور باشد با ۲ میلیون تومان کار کند. چرا حداقل دستمزد تعیین میکنید تا کارگران نتوانند برای زنده ماندن رقابت کنند و سرمایهداران بیشتر استثمار کنند؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
اگر دستمزد کارگر افزایش پیدا کند اما کارگر
۱. کالای خارجی بخرد
۲. از مالها و سرای ایرانیها بخرد
۳. سفتهبازی کند
ضررش بیشتر از نفعش هست.
#زمین_کج_اقتصاد
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی دستمزد: نبرد با مستضعفان در یک بازی مرکب!
#بدون_شرح #قضاوت_با_شما
هدایت شده از mesaghمیثاق
مسئله حجاب وچند نکته
✍یداله یاسینی
۱- به غیر از افراد مغرض، هیچ دلسوزِ منصفِ انقلابی مُنْکِر وجوبِ حجاب نیست!
۲- با توجه به مقوله «جنگ نرم»، تمامی خانواده ها مستقیم و غیر مستقیم و حتی خواسته یا ناخواسته درگیر این موضوع هستند!
۳- زمانی که ما خواب بودیم! یعنی
« دهه هشتاد و نود» سینمای ترکیه و غرب، میهمان خانه های ما شد و تغییر صورت گرفت! و اکثر نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگترها قربانیان و مشتریان پر و پا قرص این فیلم ها بودند! و اینگونه ما در رسانه باختیم!
۴- با توجه به ترفندِ ایجابیِ آفند (جنگ نرم) پدافند (برخورد) هم باید ایجابی(نرم)باشد به خصوص با محتوای هنر و رسانه!
۵- وظیفه تولید و توزیع محتوا به عهده ی دستگاه های فرهنگی به خصوص حوزه های علمیه است! چرا که این کار تخصصی است و باید همراه با چاشنی دینی باشد!
۶- اساساً با پیشرفت علم، امروزه رسانه (تلویزیون) کارکرد، ماهیت و محبوبیتش را از دست داده! لذا باید در تولید و توزیع ابداع و نوآوری صورت بگیرد.
پس باید تا حد امکان از برخورد های سلبی با قربانیان جنگ نرم پرهیز شود چراکه چه بدانیم و چه ندانیم، اینها بخشی از جامعه ایرانی هستند و البته نیازمند هدایت! لذا برخورد سلبی شاید در کوتاه مدت پاسخگو باشد، لیکن در بلند مدت به جز هزینه و شکاف کارایی ندارد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 ببینید
کشف منبع کدام فلز در ایران مایهٔ نگرانی اسرائیل شده است؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
فرصت انتخابات آمریکا
🔹حکومت آمریکا در کنار رژیم صهیونیستی، کانون گسترش شرارت و نا امنی در دنیاست. اگر حمایت های بی دریغ آمریکا نبود، اسرائیل نمی توانست ۱۵۰ هزار انسان بی گناه را در غزه به خاک و خون بکشد و ۱/۵ میلیون نفر را آواره کند.
♦️۸ ماه دیگر، انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا برگزار می شود. انتخابات ۴ سال قبل، همچنان که دو قطبی شدگی ایالات متحده را نشان داد، کاتالیزوری برای تشدید این فرآیند هم شد.
🔹رقابت میان ترامپ و بایدن، تا اعتراضات گسترده و کم نظیر خیابانی، تبدیل برخی شهر های بزرگ به پادگان نظامی- امنیتی، تسخیر کنگره از سوی معترضان انتخابات، و استقلال طلبی در برخی ایالت ها پیش رفت.
♦️کم نیستند صاحب نظران و حتی سیاستمدارانی در آمریکا که انحصار حکومت میان دو حزب، و از آن بدتر، اجبار انتخاب میان یک "دیوانه روان پریش" (ترامپ) و یک بیمار گرفتار "زوال عقل" (بایدن) را مصیبتی برای ابرقدرتی آمریکا در دوران بدترین چالش های داخلی و خارجی می دانند؛
🔹برخی دیگر می گویند این وضعیت بحرانی، ناشی از دخالت های افراطی در دیگر مناطق دنیاست و چاره کار را در کاهش مداخلات، و تمرکز روی بحران های داخلی می دانند.
♦️جامعه و سیاست آمریکا در حالی دو قطبی شده، که با ۳۴ هزار میلیارد دلار بدهی، بدهکارترین کشور دنیاست؛ با بیش از ۵۰ میلیون نفر فقیر گرسنه و نیازمند کوپن غذایی روزانه.
🔹دو دهه دخالت و جنگ در غرب آسیا، نه تنها سیادتی برای آمریکا -در قرنی که آن را "قرن جدید آمریکایی" می خواندند- به ارمغان نیاورد، بلکه رقبای منطقه ای و جهانی را قدرتمند تر کرد. آمریکا در این قمار، ۸ هزار میلیارد دلار باخت.
♦️حمایت از پنج ماه جنایت و نسل کشی در غزه، بدترین قماری است که آمریکا می توانست بر سر اعتبار خود بکند و عایدی آن، آمار فزاینده انزجاری است که مردم کشورهای شریک و متحد آمریکا در منطقه و جهان، در نظرسنجی ها ابراز می کنند.
🔹انتخابات ۸ ماه بعد آمریکا را نباید فقط به چشم تهدید (مثلا احتمال بازگشت ترامپ) دید و مانند رسانه های غربگرا، سوژه ای برای دادن شوک منفی به داخل ایران قرار داد؛ بلکه می توان به چشم فرصت هم دید.
♦️اگر افکار عمومی آمریکا و نخبگان آن، در معرض آگاهی بخشی و شبکه سازی قرار بگیرند، می توان از شتاب یاغیگری سنّتی کاخ سفید کاست یا حتی بر آن ترمز گذاشت.
🔹آمریکا فارغ از منتخب جدید، باید مدتی را به خودش -به بحران های چند لایه و مشکلات و افکار عمومی بحران زده اش- بپردازد. این مشکلات جدی را باید مسئله فضای عمومی آمریکا کرد و شبکه های اجتماعی، چنین قدرتی را دارند.
♦️آخرین گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا می گوید ایران و چین و روسیه از چند سال قبل، روی تاثیر گذاری بر افکار عمومی ایالات متحده از طریق فضای سایبری و مجازی متمرکز شده اند.
🔹با اغراض سیاسی چین و روسیه کاری نداریم، اما نخبگان و فعالان رسانه ای ما می تواننند به شکلی مسئولانه و در خدمت امنیت و آسایش بشریت، تعامل تاثیر گذار با افکار عمومی آمریکا داشته باشند. (طبعا زبان و شیوه تعامل با هر یک از طیف های منتقد/ معترض فرق می کند).
♦️این تاثیر گذاری، به اعتبار سلطه امپراتوری رسانه ای، مسیر دشوار و نا همواری است؛ اما اولا تجربه گذشته نشان داده که می توان تاثیر گذار بود و ثانیا، اهمیت موضوع، ضرورت اقدام را دو چندان می کند.