هدایت شده از mesaghمیثاق
18.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢ماجرای خواب آیتالله حاج آقا حسین فاطمی درباره دیدار امام زمان(عج) و امام خمینی(ره) از زبان شیرین مرحوم آیتالله فاطمینیا
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢اقساط وام ۱۸% نهضت ملی مسکن چقدر است؟
🔹🔸دوره بازپرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن بدون احتساب دوره مشارکت ۲۰ ساله است. در روش بازپرداخت پلکانی اقساط متقاضیان پروژههای طرح مذکور در دوره اول (سال اول) ماهانه حدود ۷ میلیون و ۳۵۷ هزار تومان باید پرداخت کنند.
♦این اقساط در سال پنجم به ۸ میلیون و ۲۸۱ هزار تومان و در سال دهم به ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان افزایش مییابد. در سال پانزدهم بازپرداخت وام، اقساط ماهانه ۱۱ میلیون و ۱۲۹ هزار تومان خواهد بود. در نهایت در سال بیستم اقساط ماهانه وام نهضت ملی مسکن ۱۲ میلیون و ۹۰۱ هزار تومان است.
♦بنابراین متقاضیان در یک دوره ۲۰ ساله برای وام ۵۵۰ میلیون تومانی ۲ میلیارد و ۳۷۲ میلیون و ۴۵۵ هزار تومان پرداخت خواهند کرد از این رقم حدود یک میلیارد و ۸۲۲ میلیون تومان سود تسهیلات است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شبکه کان:
📍بیانیه تند و پرخاشگرانهای از وزارت خارجه اسرائیل منتشر شد که میگوید آژانس بینالمللی انرژی اتمی به سادگی تسلیم فشار ایران شده است/اسرائیل از یک طرف به آژانس بینالمللی انرژی اتمی حمله میکند و از طرف دیگر منتظر جلسه شورای حکام آژانس است و نگران است که دست آژانس مقابل ایران خالی باشد...
#عبری
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مردان بزرگ و #سرآمدان تاریخ اینگونه اند؛ حتی دشمنان شان هم گاهی نمیتوانند بزرگی آنها را منکر شوند.
به سخنان عبدالکریم سروش درباره مقایسه ای که بین امام خمینی با محمد رضا شاه و سایر شاهان ایران انجام میدهد گوش کنید. البته تفاوت امام با سایر حاکمان تاریخ ایران فراتر از این حرفهاست؛ نکته مهم این صوت اعترافات کسی است که سالهاست علیه جمهوری اسلامی فعالیت میکند...
✍امیرحسین ثابتی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻فهرست اعیادملی در دوره محمدرضاشاه!
✍۲۱ فروردین: روز دعا (به مناسبت جان سالم به در بردن شاه از ترور سال ۱۳۴۴)
۲۸ مرداد: روز جشن ملی (به مناسبت پیروزی شاه در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲)
۲۵ شهریور: روز جشن ملی (به مناسبت آغاز سلطنت محمدرضا پهلوی)
۶ مهر: روز جشن ملی (سالروز سروش آریامهر!)
۲۲ مهر: روز جشن و شادی (به مناسبت تولد فرح)
۴ آبان: روز جشن و آذینبندی (به مناسبت تولد شاه)
۹ آبان: روز جشن و پایکوبی (به مناسبت تولد ولیعهد)
۶ بهمن: روز جشن (به مناسبت انقلاب شاه و ملت)
۱۵ بهمن: روز نیایش (به مناسبت رفع خطر از شاه در سال ۱۳۲۷)
۳ اسفند: روز رضا شاه کبیر (به مناسبت کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹)
۲۴ اسفند: روز پدر (به مناسبت تولد رضا شاه)
☝️ جالبه روز پدر بجای تولد امیرالمومنین، تولد رضا شاه بوده!
منبع:فارس
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻تو زندگی زود عجله نکنیم و صبور باشیم
هدایت شده از mesaghمیثاق
چند قدم مانده بود به خیمه دشمن...
گفتند برگرد...
برنگشت...
رفت و عمروعاص را مجبور کرد برهنه شود...
همه منتظر بودند کارش را تمام کند...
اما حیا کرد و چشم پوشید...
دوستان سرزنشش کردند که چرا کارش را تمام نکردی...
گفت کارش را تمام کردم...
صبر کنید...
چند صباحی گذشت...
همه در مورد لخت بودن دشمن حرف میزدند...
این حکایت #مناظره_درخشان بود و #قیام_علیه_لیبرالیسم که امروز فراگیر شده است...
هدایت شده از mesaghمیثاق
من فقط به یک نکتهی مهم میخواهم اشاره کنم و آن، امید است. #امید مهمترین ابزار پیشرفت است و دشمن روی این متمرکز شده؛ دشمن از همهی توان دارد استفاده میکند برای القای ناامیدی، برای القای بنبست. یک جوانی هم که با مسائل دنیا آشنا نیست، گاهی میبینید تحت تأثیر قرار میگیرد، او هم مأیوس میشود؛ وقتی مأیوس شد، کار نمیکند. پیشرفت احتیاج دارد به امید. دشمن روی امید ملّت ایران متمرکز است. این امکانات گستردهای که دشمن به کار گرفته، این رسانهها، این ماهوارهها، این فضای مجازیِ عجیب و غریب، این تلویزیونهای مزدورِ مأجور،(۷) همهی اینها برای این است که این امید را در مردم بکُشند. خوشبختانه امید زنده است ــ حالا من یک اشارهای خواهم کرد ــ امّا میخواهند نگذارند جوانهای ما امیدوار بمانند، نگذارند مسئولین ما امیدوار بمانند؛ اینها حتّی به مسئولین هم طمع دارند که امید را از آنها بگیرند. خب، حالا یک امتدادی هم متأسّفانه در داخل دارند؛ من ناچارم این را بگویم. آدم دلش نمیخواهد چنین واقعیّتی وجود داشته باشد، امّا هست؛ اینها در داخل امتداد دارند. امتداد آنها هم همین القای یأس، القای ناامیدی که «فایدهای ندارد»، «به جایی نمیرسیم»، «چه کار میخواهیم بکنیم» است؛ از این حرفها میشنوید. در داخل هم فلان روزنامه، فلان فعّالِ فضای مجازی، متأسّفانه از این چیزها دارند؛ اینها هم امتداد آنها هستند. | رهبرحکیمانقلاب ۱۴۰۱/۸/۲۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
18.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهم/ این ویدئو را ببینید و سپس خودتان قضاوت بفرمایید که تکلیف ما در قبال این نوع مصوبات که به نام مردم اما به کام سرمایهداران و در جهت تهرانیزه کردن کل کشور است چیست؟!
هدایت شده از mesaghمیثاق
بسمالله الرحمن الرحیم
اینجانب فقیه نیستم، صرفا یک کارشناس اقتصادی ام و مطالعاتم در فقه اندک است.
اما وقتی همین برداشت اندکم از مطالعات فقهی را با مباحث اقتصادی تطبیق میدهم نظرم این است که فقه امام خمینی رحمهالله علیه کافی است برای نقد اول تا آخر اقتصاد سرمایهداری چه لیبرال آن از نوع هایکی یا فریدمنی و چه سرمایهداری از انواع کینزینی آن؛
نظر امام کافی است برای آنکه بزنیم تو دهن اونایی که میگن اقتصاد اسلامی نداریم.
باید فقه امام خمینی از هجران بیرون آید
خداوند این بزرگ مرد را مشمول رحمت واسعه خود بنماید، بیش از پیش
هدایت شده از mesaghمیثاق
ماهیت اقتصاد سیاسی بزرگمقیاسها
🔹 اگر بتوانیم وامهای پرداخت شده توسط بانکها را تحلیل کنیم، خواهیم دید که حجم بسیار زیادی از وامهای بانکی در ایران و جهان، به افراد حقیقی و حقوقی اندکی تعلق میگیرد. وامهای خرد البته به تعداد بسیاربالا اما حجم کم همیشه و در همه بانکها وجود دارند.
🔹 زمانی که بانکداران درصدد اثبات آن هستند که عدالت در پرداخت وام را رعایت کردهاند، آمار تعداد وام ها را منتشر میکنند و میگویند مثلا ۸۰ درصد از وامها به وامهای خرد تعلق گرفته است. اما وقتی سراغ حجم تسهیلات میرویم، ماجرا معکوس است. ۸۰ درصد از تسهیلات، تسهیلات کلان است. بانک هم در توجیه اینکه چرا حجم بالایی از تسهیلات را به وامهای بزرگ اختصاص میدهد، استدلال خندهداری دارد: «نظام محاسباتی و تضمینی آسانتر!». حال آنکه آمار تسهیلات بانکی در دنیا به وضوح نشان میدهد که ریسک نکول در وامهای کلان، چند برابر وامهای خرد است.
🔹 بله واقعیت چیز دیگری است. بانکها در سوی دیگر میز، خود یا مدیران یا اعضای تصمیمگیرشان در یک بازی مشترک توزیع منافع با بزرگمقیاسها قرار دارند. بازی مشترکی که زندگی یک عضو تصمیمساز نظامهای بانکی را به راحتی زیر و رو میکند. کافی است رشحهای از این تسهیلات کلان به زندگی آن عضو نظام بانکی بتابد. یا اینکه در مقیاسی بالاتر، خود بانک سهامدار یا مالک آن کسب و کار بزرگی است که تسهیلاتگیرنده است. در اینجا منافع حقوقی بانک هم درگیر میشود.
🔸حال اجازه بدهید از سوی دیگری نیز به این بازی نگاه کنیم. فرض کنید دولت، بانک مرکزی و تصمیمسازان پولی بانک را ترغیب کنند یا به او دستور بدهند که تسهیلات کلان ارائه کند. بازی اشتراک منافع اینبار از نقطهای بالاتر شروع میشود. چرا که ممکن است خود اعضای تصمیمساز درگیر منافع شده باشند یا اینکه دولت، بانک را مجبور کند شرکتهای بزرگش را تامین کند. در بهترین حالت، دولتها گمان میکنند که این بزرگ مقیاسها، پیشران تولید هستند و باید مورد حمایت قرار گیرند (که البته این تصور هم محل اشکالات فراوان است).
🔸حال چرا ریسک نکول در وامهای بزرگ بالاتر است؟ دلیل واضح است: قدرت. بزرگ مقیاسها هم قدرت سیاسی و هم قدرت محاسباتی بالاتری دارند. زمانی که بتوانند یا به نفعشان باشد که وام را بازپرداخت نکنند این کار را نمیکنند. اما همین ریسک نکول بالا، نشانهای است از ناکارامدتر بودن بزرگ مقیاسها نسبت به کوچک مقیاسها (که البته اینجا محل بحث ما نیست).
🟢 در این چند سطر تنها به وجه تسهیلات گیرندگی بزرگ مقیاسها اشاره کردم. تسهیلاتی که اگر نبود، بزرگمقیاسها معنایی نداشتند و اساسا به وجود نمیآمدند. تسهیلاتی که اگر نبود، بزرگمقیاسها اساسا زنده نمیماندند.
🔴 میتوان وجوه دیگر از حیات بزرگ مقیاسها را نیز معرفی کرد. همه این وجوه نشان میدهند که بزرگ مقیاسها، موجودیتهای ناشی از اقتصادسیاسی هستند و اینگونه نیست که این بزرگها، رشدی طبیعی و اقتصادی داشته باشند.
☘️ تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی