🔰 دخالت ایران در انتخابات آمریکا یا دخالت آمریکا در انتخابات ایران؟
🔻در حالی که آمریکا تاکنون هیچ سندی دال بر دخالت ایران در انتخاباتش ارائه نداده، مستندات زیادی وجود دارد که در سه انتخابات ریاست جمهوری اخیر کشورمان، آمریکا دخالت های فراوانی کرده است.
🔻فضای ایجاد شده در جهان علیه کشورمان بخاطر فتنه ۸۸ فضای مناسبی برای تشدید تحریمهای آمریکا فراهم کرد و آمریکا میوه این اقدام در معادلات سیاسی داخلی کشورمان را در جریان انتخابات ریاست جمهوری یازدهم (سال ۹۲) چید.
▫️توضیحات بیشتر در:
http://fna.ir/f0nqg
https://eitaa.com/mesagh
💢 رویترز در حال تقسیم کلاه محافظ، ماسک ضد گاز و جلیقه ضد گلوله بین خبرنگاران خود در آمریکاست که قرار است انتخابات هفته آینده را پوشش دهند.
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ژنرال بازنشسته و رئیس سابق شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی:
📍در مقابل ایران قابلیت های ساختاری اندکی داریم/آنها دست از تلاش برنمیدارند...!
https://eitaa.com/mesagh
💢 آلمان، مأموریت نیروهای نظامی خود در عراق را تا سال ۲۰۲۲ تمدید کرد
🔻 پارلمان آلمان، مهلت حضور نیروهای ارتش این کشور در عراق را به مدت 15 ماه تمدید کرد؛ از این رو نیروهای ارتش آلمان به فعالیت خود در عراق تا پایان ژانویه 2022 ادامه خواهند داد.
🔻 از آنجاکه آلمان هواپیماهای شناسایی «تورنادو» را از عراق خارج کرد این امکان وجود داشت که شمار نیروهای آلمانی در عراق کاهش یابد اما پارلمان این کشور حضور آنها را تا 15 ماه دیگر تمدید کرد.
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اگر اسرائیل نبود، آمریکا باید برای منافعش یک اسرائیل خلق می کرد
🔸بخش هایی از سخنرانی جو بایدن در توجیه لزوم حمایت و سرمایه گذاری 3 بیلیون دلاری در اسرائیل ، در سال 1986 در مجلس سنای آمریکا را مشاهده می کنید
🔻بایدن می گوید اگر اسرائیلی وجود نداشت ، لازم بود آمریکا خودش یک اسرائیل خلق می کرد تا از منافعش در خاورمیانه دفاع کند.
https://eitaa.com/mesagh
💢 وایماریزه شدن جمهوری امریکا؟
✍ نویسنده: آرون سیباریوم، سایت فری بیکِن
@DACHstudien
1⃣ بخش نخست
🔻 آمریکا وایمار نیست. ما در یک جنگ جهانی بازنده نشدیم، یا مجبور به پرداخت غرامت جنگ نشده ایم. ما ۲۵۰ سال دموکراسی داشته ایم، نه ۲۵ سال. ترامپ هیتلر نیست و بایدن خواستار کمونیسم نیست.ولی با این حال: چند شباهت ترسناک وجود دارد.
🔹 بیایید با چپ شروع کنیم.
🔻 تابستان امسال، آمریکا وارد یک دوره ناآرامی داخلی شد. رادیکال ها بلوک های شهر را به دست گرفتند، ایستگاه های پلیس را به آتش کشیدند و ویترین های بی شماری را تخریب کردند. تیراندازی ها در کنار غارت ها افزایش یافت و میزان قتل بالا رفت.
🔻 آنچه در اینجا ما را به یاد آلمان بین دو جنگ می اندازد، هرج و مرج نیست، بلکه روشی است که توسط افرادی که تصور می کنند می توانند جلوی آن را بگیرند (چه موافقین و یا چه مخالفین)، به نظر می رسد بسیاری از آنها در مورد اینکه آیا جمهوری مورد تهدید استحقاق دفاع را دارد، دچار چندگانگی شده اند.
🔻 بهانه ها و استدلال ها همه با هم در تضاد هستند. این تضادها حاکی از آن است که خشونت ریشه در ایدئولوژی ندارد، بلکه نوعی رادیکالیسم ناخوشایند است: انگیزه ای مبهم و سوزاننده که هر دو طرف را آلوده کرده است. شما به سختی می توانید نمونه ای بهتر از دو قطبی شدن متقارن را نسبت به وایمار پیدا کنید.
🔻 بخشی از مشکل این بود که وایمار از نظر سیاسی لحظه ای یکپارچه از نظر اعلامیه استقلال نداشت. مجموعه ای از کودتاهای چپ بدون آئین های بنیادین توافق شده، جمهوری را ترک کردند که این اختلاف و اوکوفوبیا را تشدید کرد.
🔻 جریان چپ از همه چیز در مورد آلمان، از فرهنگ تا قانون اساسی خود متنفر بود، در حالی که راست از این قانون اساسی متنفر بود، زیرا به اندازه کافی آلمانی نبود - در واقع، به اندازه کافی اقتدارگرا نبود. میانه روها به ویژه در دانشگاه ها از نفوذ فرهنگی کمی برخوردار بودند.
🔻 فراتر از ضدیت با جمهوری خواهی مشترک آنها، آنچه مشترک دو طرف بود، تحقیر آنها نسبت به یکدیگر بود. چپ ها، راست ها را عقب نگر و شوونیستی می شمرد، در حالی که راست ها، چپ ها را منفور و ضد وطن می دانستند - همه اینها کاملاً درست بود:
🔻 هر دو گروه همچنین از هیچ گونه تناسبی برخوردار نبودند - به ویژه کمونیست ها که همه را به سمت حقوق خود، از جمله سوسیال دموکرات ها و "فاشیست ها" فرا می خواندند. اتهامی که بیش از حد روشنفکران تکرار می کردند. همه اینها سه پیامد مخرب داشت.
🔻 اول، این مرکز را مقدس و سازش را غیرممکن می کرد. وضعیت وابسته به رادیکالیسم بود، بنابراین بیشتر افراد جویای یک وضعیت دیگر بودند، به دنبال براندازی جمهوری بودند. این بدان معنا بود که بحران ها به طور مزمن سوءمدیریت می شوند، که این امر اعتقاد به نظم سیاسی را بیش از پیش خدشه دار می کند.
🔻 دوم، باعث شد كه هر طرف به كاریكاتورهای دیگری شبیه شود - و این گونه اقدامات توجیه می شد. راست های آلمان در واقع از یک سری اقتدارگرا و نظامی گرا برخوردار بودند. چپ های آلمان مردم آلمان را تحقیر می کردند. بنابراین هر دو طرف در افراط گرایی خود احساس حق به جانب می کرد.
🔻 سوم، زمینه را برای خشونت سیاسی فراهم کرد. اگر دولت سوسیال دموکرات یک رژیم فاشیستی باشد، مسلماً مقاومت مسالمت آمیز بی فایده می بود. و اگر فقط یک اسب تروا برای کمونیست ها باشد، حفظ نظم به طرز متناقضی به انقلاب راست گرایانه نیاز داشت.
🔻 مبارزان خیابانی وایمار خیلی ایدئولوژیک نبودند. بسیاری از آنها فقط هیجان می خواستند. اما از آنجا که نخبگان خشونت را ایدئولوژیک کرده بودند، هیچ راهی غیر قطبی برای رفع آن وجود نداشت. وقتی پلیس شورش را سرکوب کرد، همه عصبانی شدند.
🔻 سرانجام، هرج و مرج سوسیال دموکرات ها را به تنگنا کشاند: آنها می توانستند برای جلب رضایت کمونیست ها به اندازه کافی چپ باقی بمانند و یا یک جنگ داخلی را در پی داشته باشند. یا می توانستند با قوانین غیر لیبرال غالب متحد شوند، به این امید که بدترین عناصر را دور نگه دارند. آنها گزینه دو را انتخاب کردند.
🔻 همه ما می دانیم بعد از آن چه اتفاقی افتاد. اما خلاف واقع یا پُست-فکت را نمی دانیم. شاید یک جنگ داخلی منجر به فروپاشی وایمار شد. یا شاید وایمار به یک ماهواره شوروی تبدیل شده بود. هیچ یک از نتایج برای یهودیان عالی نبوده است. کمونیست ها همچنان یهودی ستیزی افراطی بودند.
🔻 بنابراین نحوه یادآوری ما از وایمار عنصری از خوشبختی اخلاقی است. نازی ها از دو نیروی شر بزرگتر بودند. اما بیشتر به این دلیل که آنها فرصتی داشتند. و از آنجا که کمونیستها نازی ها را توانمند می ساختند، برای سقوط غم انگیز وایمار به آنها نیاز بود.
⬅️ ادامه در پست بعدی...
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 انفجار یک خط لوله نفت در عراق
🔻منابع خبری از وقوع انفجاری عظیم در خطوط نفتی منطقه النجمی در استان السماوه در جنوب عراق خبر دادند.
https://eitaa.com/mesagh
💢 وایماریزه شدن جمهوری امریکا؟
✍ آرون سیباریوم، سایت فری بیکِن
2⃣ بخش دوم (پایانی)
🔻بیشتر این موارد، به ویژه خشونت خیابانی و نفرت از خود، در دهه ۱۹۶۰ مورد توجه آمریکایی ها قرار گرفت. اما هنوز یک منبع قدرتمند و طرفدار آمریکایی وجود داشت که با رسیدن به آن عقب رانده شد. به عنوان مثال: هیچ روزنامه بزرگی تکذیب نکرد که سال ۱۷۷۶ (اعلام استقلال امریکا) پایه و اساس واقعی ما نبود. البته که این بود!
سریع به سال ۲۰۲۰ برگردیم. پروژه ۱۶۱۹ (۴۰۰ سالگی ورود اولین افریقایی ها، یک پروژه انتقادی نسبت به برده داری) در چندین برنامه درسی گنجانده شده است. جنبه های بنیادی فرهنگ آمریکایی توسط مدارس، شهرداری ها، موزه های ملی و حتی وزارت امنیت داخلی به عنوان "سفید" آناتمی می شود.
مجلات جریان اصلی برای لغو قانون اساسی فراخوان انجام می دهند. و گروهی که خود را "آنتیفا" می نامند، به نیروهای پلیس حمله می کنند و خیابان ها را به هم می ریزند، در حالی که راست ها "سرباز-شهروندها" در خیابان ها گشت می زنند.
البته که فاشیست های واقعی در آمریکا بسیار کم هستند. اتهامات فاشیسم بسیار متداول تر است، همانطور که چپ وایمار راه سخت را آموخت، اینجا نیز منطق گریز از مرکز خود را دارد. آنها نظم فعلی را غیر قانونی می دانند، و در مورد این اقدامات با مشروع سازی برای خود رضایت خاطر ایجاد می کنند.
قانون می تواند به زودی همان درس را بیاموزد. پس از محرومیت فرهنگی و اشکال خاصی از قدرت سیاسی، از سال ۲۰۱۶ به طور فزاینده ای چرخش رادیکال ایجاد شده است. برخی از محافظه کاران از نقض هنجارهای فعلی برای بازگرداندن (یا "دوباره" ایجاد کردن) هنجارهای قدیمی دفاع می کنند.
که این قابل درک است، اما همچنین دو خطر بزرگ را به همراه دارد: اینکه چپ ها برای اهداف خود از فروپاشی استفاده کنند ("انقلاب رنگی"). و این شکست راه را برای یک راست رادیکال تر، که به دنبال ایجاد مجدد نیست بلکه تغییر رژیم است، فراهم خواهد کرد.
شما خطر دوم را روشی می دانید که برخی از پسالیبرال ها از واژگان انقلابی وایمار برای خود گرفته اند. به عنوان مثال، پاتریک دنین اخیراً در یک توئیت لیستی از محافظه کاران "انقلابی" را که "به دنبال پیشرفت از لیبرالیسم هستند" توئیت کرد.
انقلابیون محافظه کار خودمان، مانند وایمار، درمورد شکل ظاهری این "پیشرفت" بسیار مبهم هستند. آنها در نقد لیبرالیسم بسیار ماهر هستند، اما چیزهای زیادی برای ارائه یک پروژه مثبت ندارند.
مهم است که درک کنیم بیشتر روشنفکران غیر لیبرال در وایمار نازی نبودند. اما با مشروعیت بخشیدن به لیبرالیسم، آنها به رادیکال های هر دو طرف کمک کردند تا اوج بگیرند. و انقلابیون محافظه کار زمان ما ممکن است نقشی مشابه داشته باشند:
بر خلاف دهه ۶۰، هر دو طرف رادیکال رفتار می کنند، حاکمیت فریاد "توقف" نمی کشد و اوکیوفوبیا نسبت به خط پایه آن در دوره بومر به طور مساوی توزیع می شود. همانطور که پیتر گری درباره وایمار گفت: ما "در لبه آتشفشان می رقصیم"، بی آنکه بدانیم زیر آن چه خبر است.
و از آنجا که هر دو طرف رادیکال رفتار می کنند، در پایان هر یک تصور دیگری را تأیید می کند، که به سختی رقص را مختل می کند. جناح راست، متهم به نژادپرستی، حمایت خود را پشت سر یک تولد نامشروع قرار داده است. چپ ها، متهم به بی قانونی، و شورش ها را برای خود تأیید می کند.
بنابراین دیگر هیچ گزینه خوبی برای میانه روها وجود ندارد. اگر به بایدن رأی دهید، موجب توانمندی حزبی خواهید شد که پلت فرم آنها از اصول نظریه نژادی انتقادی تقلید می کند - بستری مورد علاقه برای جناح راست ترامپیست. و اگر ترامپ را انتخاب کنید، مردی را که در دفاع از این اصول مصمم است، توانمند خواهید کرد.
ممکن است احساس نکنیم که ما در لبه آتشفشان هستیم، به خصوص اگر بایدن در روز سه شنبه پیروز شود. از این گذشته، همیشه در وایمار چنین احساسی نبود. به نظر می رسید تب اوضاع در اواسط دهه ۲۰ سرد شد، اما ثبات فریبنده بود. قطبی شدن بدون توجه به اینکه چه کسی پیروز شود، بدتر خواهد بود.
این واقعیت همچنان باقی است که هر یک از طرفین در یک چرخه معیوب طرف دیگر را رادیکال می کند. اگر این مارپیچ به استبداد چپ یا راست ختم شود، قربانیان مسئولیت ظالمان خود را بر عهده خواهند گرفت. و ظالمان قادر خواهند بود به درستی بگویند که قربانیان آنها شاید بهتر نبوده اند، بنابراین رژیم را تقویت می کنند.
این نوع چارچوب علت و معلولی می تواند خشن، حتی بی عاطفه به نظر برسد. اما این عدم تمایل وایمار برای تصویب آن بود که در نهایت جمهوری را از حد مجاز خارج کرد. ما به آنچه فاقد آن است نیاز داریم: اخلاق مسئولیت پذیری برای اعتقاد به اصول مان. در غیر این صورت، گدازه آتشفشان در انتظار ماست.
▫️ americanpurpose.com/articles/weimarization-american-republic/amp/?_
https://eitaa.com/mesagh
💢 ميدونستين از حدود ٢٠٠ كشور در دنيا، فقط ٢٢ كشور هيچوقت در طول تاریخ مورد هجوم انگلستان قرار نگرفتن..؟
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ علی خضریان ،سخنگوي كميسيون اصل نود مجلس :
🔷 جريان غربگرا و دولت در تلاش هستند تا آمريكاي با رياستجمهوري بايدن را زيباسازي كنند و از طريق مديريت بازار ارز و بعضي بازارهاي ديگر در كشور، مردم ايران اسلامي را مجدد به اين جمعبندي برسانند كه مذاكره با آمريكا خوب است و تنها راه اساسي حل مشكلات اقتصادي كشور و ايجاد ثبات در بازارها خصوصاً بازار ارز از طريق ارتباط و مذاكره با آمريكا است.
🔷 بايد از دولت اين سؤال را پرسيد كه چرا عليرغم افزايش صادرات نفتي و فراوردههاي آن در سال جاري و بازتر شدن دست دولت در تأمين ارز، بازهم شاهد افزايش نرخ ارز هستيم؟
🔷 بخشي از ارزهاي حاصل از صادرات فراوردههاي نفتي در اختيار نهادهاي دولتي قرار دارد و به بازار عرضه نميشود و منتظر هستند تا انتخابات آمريكا برگزار شود.
🔷 ميخواهند براي انتخاب شدن يك فرد موجآفريني كنند و مردم را به اين باور برسانند كه راه حل مشكلات اقتصادي تنها از مسير مذاكره و امتيازهاي يكطرفه مي گذرد؟
# آقایان هیئت رئیسه مجلس !
هنوز هم بر این باور هستید که با سر کار بودن این دولت ، می توانید قدمی به نفع مردم بردارید ؟
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺حجت الاسلام پژمانفر در گفتوگو با جهان نیوز:
🔴کمیسیون اصل ۹۰ به ماجرای یک میلیارد یوروی ویژه کرونا ورود کرده
👈 هنوز از دولت توضیح قانع کنندهای نشنیدهایم
🔹مستنداتی وجود دارد که از این پول برای خرید ساختمان دانشکده استفاده شده
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/interview/743824
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
👓 سقط جنین تفاوتی با قتل ندارد
🔹سقط یک قتل نفس یا کشتن انسان است.
🔹جنین زنده معصومی که دستش از همه جا کوتاه است، به چه گناهی باید کشته شود؟!
🔹دیه جنینی که خلقتش در رحم مادر تکمیل شده و روح نیز در آن دمیده شده برابر یک انسان زنده است.
🔹سقط جنین در هیچ دورانی مجاز نبوده علیالخصوص در مذهب اهلبیت(ع) شدیدا ً این مسئله نهی شده است.
#کاهش_جمعیت
💬 استاد مروجی طبسی
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴لارگانی، نماینده فلاورجان در مجلس و موافق با #استیضاح_روحانی
♦️دولت چرا دست از لجبازی با مجلس بر نمیدارد؟!
♦️اگر وقت کردید فکری هم برای بازار سرمایه بکنید که سرمایه مردم به باد رفت و سرمایه عدهای خاص بیشتر شد
♦️آقای روحانی چرا کشور را درگیر تله انتخاباتی کردهاید.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
Panahian-Clip-AmirBoodan.mp3
2.56M
🔻مفهوم « امیر بودن » کودک در ۷ سال اول که در روایات به آن تاکید شده به چه معناست؟
#تربیت_فرزند
#استاد_پناهیان
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
📸 دشمن آل سعود
🔹 تحلیلگر مشهور سعودی نسبت به احتمال ریاست جمهوری سعید جلیلی احساس خطر کرده و با هشتگ «دشمنت را بشناس» نوشته جلیلی به وقاحت مقابل آل سعود معروف است.
حوزه انقلابی
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌 آیا می دانید، علی رغم هزینه های طاقت فرسا و بسیار سنگین در حوزه دندانپزشکی
✔️حدود ۵ تا ۶ میلیون نفر در کشور
دچار بی دندانی کامل هستند😳‼️
😱متاسفانه به ازای هر ایرانی، 13 دندان کشیده، خراب یا پوسیده داریم
📛اقتصادسنجی نشان می دهد در دندان پزشکی
حداکثر موادی که مصرف می شود 10 تا 12 درصد هزینه است‼️
و بقیه هزینه هایی که گرفته می شود، هزینه های جانبی و دستمزد پزشک است. 😳
این آمار به معنای ضعف سیستم پرهزینه و مدرن دندانپزشکی می باشد
بنابراین وقت آن است که سایر پارادایم های علمی در حوزه بهداشت دهان و دندان نیز به کار گرفته شود!
🌹شیعیان امام رضا میدانید دندانپزشکی در طب اسلامی نسبت به طب غربی بسیار کم هزینه و درمانگری عالی هست !؟‼️
🍂برای پوسیدگی دندان و بیماری هایدندان 🍶روغن حنظل که مکرر دیده شده کسانی که ازشدت دندان درد بهخود میپیچیدند با سه قطره از این داروی شفا بخش کلا خوب شدند.
🌴برای مشکلات دیگر ونگهداری دهانودندان چوب سواک توصیهشده
که پیامیر میفرماید در معراج آنقدر مرا سفارش به مصرف مسواک یا همان سواک کردند من گمان کردم بر من واجبشده ‼️
برای درمان قطعی بیماری های لاعلاجتون به دامنطب اسلامی پناه ببرید....
🍏طب اسلامی طب برتر
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌠☫﷽☫🌠
ملکه انگلیس درحال سخنرانی درمورد مبارزه با فقر🧐🤔
همون طلاهای اطرافش کل قاره اروپا رو تامین میکنه
فقط بلدند حرف بزنن !
آدم یاد رئیس جمهور یه کشوری میوفته که ازهمه جلوتر وظایف خودشو همش داد میزنه یه وقت یادمون نیاد خودش باید انجام میداده!😂
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
14.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌افرادی که کرونا را باور کردند حتما با دقت مشاهده کنند،کرونا فریب و دروغ بزرگ قرن است.
🍏طب اسلامی طب برتر
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 بازخوانی یک مذاکره
🔴مذاکره با شیطان/بخش اول
◀️در آستانه یومالله 13آبان
🔸 به دنبال رفتن شاه در نخستین روز آبان 58 به امريكا و در حالی که ملت ايران چون آتشفشانی كه عليه ظلمها، ستمها، فتنهها، اختلافافکنیها و ترورهای سلطهگران امريكايی به فوران در آمده بود، خط ديگری در جامعه انقلابی ما گام به گام به سمت و سوی #امريكا حركت ميكرد و در حالی که سراسر کشور تظاهرات ضد امريكايی به راه افتاده بود و همه خواستار بازگرداندن #شاه به ايران بودند، #دولتمردان كشور، پس از گذشت نه ماه از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز در حال و هوای مردادماه سال 1332 و آنچه رهبرشان در آن ماه در آن سال انجام داد به سر میبردند و هنوز در فکر مذاکره با امريكا و جستن راه حلی برای حل مشکلات انقلاب اسلامی با کمک آنان بودند و در حالی که امريكا داشت توطئههايی گوناگون را توسط عوامل داخلیاش به خصوص #عوامل_نفوذی خود در دولت موقت، به هم گره میزد تا آخرین قدمها را برای بازگشت به ایران بردارد، اينان در فکر انجام توطئه علیه امام و انقلاب و مذاکره با امريكا بودند.
🔹 رئیس دولت موقت؛ #مهندس_مهدی_بازرگان به همراه وزیر امور خارجه خود #ابراهیم_یزدی؛ بدون اطلاع امام و امت و برخلاف میل آنان؛ در تاریخ 9آبان1358 با #برژینسکی آمریکایی مذاکره کردند.
🔸 بازخوانی این مذاکره که زمینهساز شعلهور شدن هرچه بیشتر خشم ملت ایران شد و با توجه به سایر علل و عوامل فتح لانه جاسوسی را در پی داشت؛ ما را به یاد مذاکرهخواهی دنبالههای امروز جبهه ملی و نهضت آزادی میاندازد چرا که ابراهیم یزدی هم مثل برجامنویسان از عاشورا درس مذاکره گرفته بود و آنگاه که با هجمه عمومی علیه مذاکراتش مواجه شد رهبری و نهادهای انقلابی را سپر بیکفایتی خود کرد.
🔹 در ادامه این مذاکرات را بازخوانی خواهیم نمود تا با عبرتهای تاریخی؛ شکستهای تلخ تکرارنشود.
👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻رسوایی مذاکرهکنندگان | مذاکره با شیطان / بخش دوم
🔸رئيس #دولت_موقت که همراه وزير خارجه و چند تن از وزرا جهت شركت در جشن سالگرد استقلال #الجزاير در روز 9آبان1358 به این کشور سفر کرده بود همراه با وزیر خارجه دولت موقت، دکتر #ابراهیم_یزدی با «برژینسكی» مشاور امنيت ملی #كارتر رئیسجمهور امريكا در یک جلسه یک و نیم ساعته به مذاکره پرداخت. مذاکره مهندس بازرگان با برژینسکی قبل از ملاقات با رئیسجمهور الجزایر بود.
🔹این خبر در میان اعجاب #مردم_انقلابی_ایران با سرعت توسط خبرگزاریها به همه جهان مخابره شد.
🔸این ملاقات برای مهندس بازرگان و دولت او بسیار گران تمام شد. همانگونه که مصاحبه ایشان با #اوریانا_فالاچی و بیان این موضوع که «من از اول با انقلاب موافق نبودم و خواستار سیاست گام به گام بودم و اینک نیز به همان سیاست اعتقاد دارم و آن را از #سیاست_امام بهتر میدانم»، برای ایشان و همفکرانش بسیار گران تمام شد و لبه تیز حمله همه #جناحهای_انقلاب را به سویشان گرداند.
🔹مذاكره رئيس دولت موقت و وزير خارجه او با برژينسكی، مشاور امنيت ملی كارتر در الجزاير آنچنان مردم انقلابی و مسلمان ايران را به خروش آورد و آنچنان برای دو طرف #مذاکره کوبنده بود كه پيروان خط سازش و طرفهاي امريكايی آنها به دليل آثار و عواقب آن، هيچ كدام مسئوليت پيشنهاد شروع آن را نپذيرفتند و برگردن طرف مقابل انداختند.
🔸برای روشنتر شدن موضوع، نظريات هر دو آورده میشود:
مهندس #بازرگان در اینباره در مصاحبهای با خبرگزاری پاریس بیان داشته است:
سهشنبه گذشته یعنی دو روز قبل از عزیمت من به الجزایر کاردار سفارت امريكا در تهران به من اطلاع داد که برژینسکی مایل است هنگام اقامت من در الجزایر، ملاقات و مذاکره انجام دهد و امروز این دیدار انجام شد.
🔹دکتر ابراهیم یزدی پس از بازگشت از الجزایر و اطلاع از مخالفت گسترده با این ملاقات کاملاً غافلگیر میشود؛ با عجله مطالبی کاملاً متناقض با مهندس بازرگان را بیان میدارد و موجب رسوايی بیشتر خود و دوستانش میگردد:
ایشان در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسیده بود که آیا قبل از سفر موضوع ملاقات با برژینسکی با امام مطرح شده بود یا نه بیان داشت:
🔸اینکه چه کسانی به الجزایر میآمدند به درستی نمیدانستیم! بنابراین کلیات مسائل و گفتوگوهای احتمالی که ممکن بود پیش بیاید را خدمت ایشان [حضرت امام] مطرح کردیم. تصور میکنم آنچه را که در مورد #استرداد_شاه انجام داده بودیم و آنچه را که در مدنظر داشتیم [برای استرداد شاه] انجام دهیم، امام تأیید کردند. (البته ایشان بیان نکردهاند آنچه را که باید به امام میگفتهاند، نگفتهاند!)
اما ایشان دقت نکرده است که مهندس بازرگان بیان داشته است که دو روز قبل از سفر به الجزایر، کاردار سفارت در ایران از ایشان چنین درخواستی را نموده است! و دکتر یزدی نیز از این جریان مطلع بوده است! حال باید پرسید مهندس بازرگان درست گفته است یا دکتر ابراهیم یزدی؟! (مقاله انقلاب اسلامی و بازخوانی ریشههای تنفر ملت ایران از آمریکا، فصلنامه 15خرداد ص190-188، شماره30)
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی قم
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 افشاگری نماینده مجلس از حساب مخفی روحانی!
شریعتی: دولت نمیتواند ناکار آمدی خود را بعد از 7 سال جمع کند
دولت با ارز کافی که در اختیار داشته است و آن را در حساب های خاصی بلوکه کرده است حاضر نیست شفاف سازی کند
معیشت مردم نباید به موضوعات سیاسی گره بخورد
من انقلابی هستم
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅⚠️در دیدار با نمایندگان چه گذشت؟! | حقیقت جویان متن را بادقت بخوانند:
⁉️رهبر واقعا موافق #استیضاح هستند یا مخالف؟!
👈مروری بر نظر واقعی آقا درباره #استیضاح
امام خامنه ای:
《و امّا مسئلهی مسئولیّت های شما نمایندگان عزیز که بحث اصلی در واقع اینست و من اینجا هم البتّه نمی خواهم زیاد صحبت کنم، چند مطلب را به عنوان توصیه عرض میکنم》
...چهارمین توصیه ایشان تعامل واقعی با قوا:
《یک توصیهی دیگر مسئلهی تعامل و همافزایی با بقیّهی قوا است. نقشهی کلّی تعامل به نظر حقیر این است:
👈از طرف دو قوّهی مجریه و قضائیّه تعاملشان به این است:
#بایستی موبهمو مصوّبات شما را عمل کنند؛ یعنی تعلّل در اجرای مصوّبات مجلس #جایز_نیست و تعطیل مصوّبات مجلس و بیاعتنائی به آنها، #جایز_نیست؛ آن دو قوّه #موظّفند_که_مصوّبات_شما_را_عمل_کنند.
👈از طرف شما هم تعامل به این است که مصوّبه را #با_توجّه_به_ظرفیّت_های_کشور_تصویب_کنید، ایجاد کنید....》
در ادامه این توصیه چهارم، چگونگی عمل به وظیفه را اینگونه تبیین فرمودند:
👈《در روابط خودتان با دولتمردان [دقت کنید]:
از #کارهای_خوب همین بوده که وزرای محترم آمدهاند در مجلس و اوضاع بخش مربوط به خودشان را برای شما توضیح دادهاند
از #کارهای_خوبی که در این یک ماه و اندی انجام گرفته این است.
لکن این روابط با دولتمردان #بایستی هم قانونی باید باشد، هم شرعی:
یعنی سؤال، تفحّص و امثال این ها که در قانون آمده، #این_ها_حقّ_شماست، #بایستی_انجام_دهید امّا توهین نه، دشنام نه، نسبتِ بدون علم نه؛
این ها حقّ شما نیست و بعضیاش حرام شرعی هم هست و جایز نیست.
انسان به وزیر مثلاً توهین کند یا دشنام بدهد یا تهمتی بزند، این مطلقاً جایز نیست.
⚠️👈بنابراین، #تفکیک_کنید_بین_آنچه_وظیفهی_شما_است_و_آنچه_ممنوع_است
شرع و قانون یک چیزهایی را به عنوان کارهای #بایدِ شما معیّن کرده، یک چیزهایی را به عنوان #نبایدِ شما معیّن کرده؛
👈👈👈هم به #بایدها، هم به #نبایدها، #بایست توجّه بکنید.
👈 برخورد احساسی #نباید کرد، برخورد غیر منطقی #نباید کرد؛ برخورد متین، خردمندانه، قابل توجیه، ولو قوی.
👈 گاهی هست که شما حرف طرف مقابل را صددرصد قبول ندارید؛ یعنی صد در صد رد می کنید؛ هیچ اشکالی ندارد، لکن #باید جوری نظر و همین رأی مخالف ادا بشود که کسی که از بیرونِ مجلس دارد نگاه می کند، ببیند حق با شما است؛ یعنی با متانت و با خردمندی》
خلاصه اینکه نمایندگان باید نظارت بر دولت را با تمام ابزارهایش اجرایی کنند منتهی با متانت....
ایشان در ادامه تاکید می فرمایند:
《من البتّه #نقش_نظارتی_مجلس_را_خیلی_مهم_می_دانم؛ یعنی واقعاً نقش نظارتی مجلس یک نقش اساسی و حیاتی است و هیچ #نبایستی به این نقش نظارتی بیتوجّهی بشود، لکن معتقدم که این نقش را با متانت ایفا بکنید؛ خردمندانه و #با_متانت و #بدون_حاشیه ایفا بشود.》
ایشان در آخر جلسه با اطمینان کامل می فرمایند، اگر مجلس به وظایفش عمل کند، حتما مشکلات اقتصادی برطرف خواهد شد:
👈👈👈《به نظر بنده همهی این مشکلاتی که امروز در اقتصاد وجود دارد قابل رفع و برطرف کردن است.
#بایستی از این بنیهی قوی کشور استفاده کرد و حالا همین مطالبی را که در بیانات آقای دکتر قالیباف بود و امثال این ها را، انشاءالله:
با #شدّت و #جدّیّت
و در حدّ امکانات و مسئولیّت های مجلس و مجاری قانونی مجلس دنبال کنید،
انشاءالله #مشکلات_برطرف_خواهد_شد؛
👈👈👈خاطر بنده جمع است که همهی این #مشکلات_قابل_برطرف_شدن _است》
♻️نتیجه
در کل فرمایشات - برخلاف ادعای تحریفگران - کوچکترین سخنی از مماشات و سهل انگاری با دولت به میان نیامده بلکه آقا با تمجید از بازخواست های ابتدای سال مجلس، بر ادامه دار بودن این رویه البته بر اساس متانت و منطق، و دور از هتاکی و ناسزا؛ تاکیددارند.
🤔اما یک سوال مهم؛ چرا مجلس به همان رویه اول سال ادامه نداد؟!
👈جواب روشن است، بدلیل توطئه و فریبکاریِ منافقین دروغگویی که گفتند:
❌رهبری در خفاء مخالفتش را با #استیضاح اعلام کرده❌
اما👇
پرسشی در دانشگاه تهران از رهبر:
⁉️چگونه می توانیم به صدق وکذب ادعای برخی که می گویند حضرتعالی در خفاء نظری خلاف نظر علنی دارید؛ پی ببریم؟
👈پاسخ صریح امام خامنه ای:
《هیچ نظری درباره مسائل جاری کشور و مسائل اسلام و مسلمین و مسائل اجتماعی #وجود_ندارد که من آن را درِ گوشی به کسی بگویم و نشود آن را در مواضع علنی گفت.
👈نظرات من، نظراتی شفّاف و روشن و علنی است》22اردیبهشت77
همچنین در جای دیگر می فرمایند:
《اگر کسی چنین تصور کند=تصور خطائی است❌
اگر نسبت بدهد=گناه کبیرهای انجام داده❌
✅نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام می شود
⛔️نه جایزست، نه شایسته است که مواضع دیگری غیر از آنچه که رهبری به صورت علنی و صریح بعنوان مواضع خودش اعلام میکند؛ وجود داشته باشد💯》
۳۱ مرداد ۸۹