⛅️ گاهِ صبح ⛅️
اعتیاد «جُرم» است
🔴 عبدالناصر همتی میگوید: من مخالف بازداشت معتادان هستم. اعتیاد ناشی از بیکاری و سیاستهای غلط کشور بوده است.
❇️ ملاحظات:
قبحزدایی از 👈 جُرمی 👉 به نام «اعتیاد» با هر هدف و بیانی که صورت گیرد، قطعا یک خطای بسیار بزرگ و جبران آن بسیار دشوار است.
سخن از بازداشت یا عدم بازداشت فرد معتاد پیش از کشف محلّ اصلی نزاع بحث و حلّ مسئله یا مسائل بنیادی آن، حقیقتا تنزّل سطح مسئله و به بیراهه کشاندن موضوع اصلی و خطایی راهبردی یا عملی فریبکارانه است.
معتاد پیش و بیش از آنکه یک «بیمار» باشد، یک «مُجرم» است. این حقیقت مهم باید به افکار عمومی پمپاژ شود. بر چه مبنایی عدّهای سعی میکنند که اعتیاد را به حدّ یک «بیماری» تقلیل دهند و حسّ «ترحّم بیحساب و کتاب» را نسبت به آن برانگیزند؟ آیا این کار، موجب زدایش قبح این جُرم نیست؟ یکی از عوامل اصلی شیوع این جُرم، کاهش قبح این عمل زشت است. وقتی یک «مُجرم» را «بیمار» معرفی میکنند، نتیجتا حسّ «ترحّم» برانگیخته شده و همین فضاسازی موجب ایجاد امنیت برای مرتکبین این جُرم گردیده و راه گسترش اعتیاد هموار میشود.
لازم و خوب است بدانیم که از سال ۷۷ یا ۷۸(در زمان دولت اصلاحات) متأسفانه تلاشها برای تغییر دیدگاه افراد جامعه به اعتیاد آغاز شد؛ تلاش برای معادل دانستن اعتیاد با «بیماری» و زدودن تصوّر «مُجرمیّتِ» فرد معتاد. از همین زمان، اعتیاد در کشورمان با رشد شگفتانگیزی روبرو گردید.
مُجرم قاعدتا و طبیعتا باید مورد «غضب» واقع شود و بیمار مورد «ترحّم».
تلقّی عمومی جامعه از اعتیاد به عنوان یک جُرم، خود موجب بازدارندگی نسبی و تا حدّ زیادی عامل پیشگیری است؛ زیرا فرد از بیم «انزوا» و طرد از سوی جامعه، از حرکت به سمت اعتیاد میهراسد. این مهم را بسیار جدّی باید گرفت!
آری! معتاد نیز یک «بیمار» است؛ امّا بیماری که خودش موجب بیمار شدن خویش شده است.
کسی که به سمت اعتیاد میرود، مگر نمیداند اعتیاد چیست؟ مگر از عواقب فاجعهبارش بیخبر است؟ مگر خداوند به او عقل و فکر و هوش و حواس نداده است؟ مگر کسی که مرتکب گناه میشود، دارای عقل و هوش نیست؟ پس چرا به عقلش پشت میکند؟ پس معتاد را «دیوانه» و «بیگناه» تصوّر کردن، از جمله خطاهای بسیار خطرناک است.
در انتها صریحا میگویم:
تحلیلهایی که ریشهی اعتیاد را «مشکلات اقتصادی» عنوان میکنند، تحلیلهایی غیر واقعی، سطحی، عقبافتاده و بیاعتبار هستند. در این صورت، هر فقیری همزمان باید معتاد هم باشد! آیا اینگونه است؟ خیر! براساس آمارها، در بعضی سالها تعداد معتادان در میان قشر «پولدار» بیشتر از قشر «فقیر» بوده است.
اصلا از اینها بگذریم.
بازیهای رایج روزگار ما چطور؟ بسیاری از بازیهای فعلی که در میان ما رواج دارد، رشدآفرین و سلامتمحور نیستند؛ بلکه کشش به سمت آنها صرفا جنبهی «تخدیری» دارد. این بازیها نیز به سبب مشکلات اقتصادی رواج یافتهاند؟!
ریشههای اصلی اعتیاد به اعتقاد بنده عبارتاند از:
⬅️ راحتطلبی و گریز از رنجهای رشدآفرین
⬅️ لذّتجویی آنی و زودگذر
⬅️ میل به خوشگذرانی و اتراف
⬅️ ضعف نفس و اراده
⬅️ میل به متفاوت نمایاندن خود
و امثال اینها.
مشکلات اقتصادی و غیره صرفا عوامل تسریعدهنده هستند، نه عوامل بنیادی و ریشهای.
#ابرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
توبهی سیاسی ما
🔻 اینکه اکنون میبینیم عدهای مناظرات انتخاباتی را عرصهای برای توهین، تحقیر، حاشیهروی، کذبگویی، بیانصافی و تیکهپرانی یافته و به آن همت گماردهاند، ناشی از کارآمد تلقی کردن این روش برای جلب آراء مردم است.
😔 متأسفانه واقعیت آن است که اقبال اکثریت ما مردم در سالهای ۹۲ و ۹۶ به صاحبان این دأب، موجب شده که این عده تصورشان بر نتیجهبخش و رأیآور بودن اینگونه روشهای خجلتبار و اسفناک تعلق یابد.
🌹 لذا برای آنکه پروردگار توبهی ما را بپذیرد، لازم است که با پشت کردن و بیاعتنایی به نانجیبان، فرهنگ سیاسی جامعه را از این ورطهی خطرناک نجات دهیم.
#ابرشاگرد
هدایت شده از mesaghمیثاق
چرا باید امام راحل فریاد بزند و در نامهای به گورباچوف تأکید کند که متفکران شما باید در حوزههای علمیه ما زانو بزنند و اگر خدا توفیق داد بفهمند عرفان الهی چه میشود. امام(ره) با این نامه حوزه را خطاب قرار میدهد که شما باید مرکز باشید و آنها اینجا رفت و آمد کنند.
امام خمینی(ره) کانون عرفان، فلسفه، فقه و علوم قرآن بودند ولی چرا با ایشان فاصله داریم و تربیتمان نسبت به ایشان اسوه نباشد؟ ایشان مگر اسوه نیستند؟! امام راحل عارف، فقیه و حکیم بودند ولی چرا تنها در فقهاش ماندهاند؟
چرا ایشان در کشف اسرار اصرار میکند که ما سه فقه اصغر، اوسط و اکبر داریم که فقه اصغر فقه معمولی، فقه اوسط حکمت و فقه اکبر عرفان است؟!
_ استاد یحیی #کبیر / عضو هیئت علمی فلسفه دانشگاه تهرلن
♦️ کانال حوزه و فلسفه:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دوست داری عاقبت بخیر بشی، این کلیپ را حتما ببین و گوش بده...
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتخابات و حقوق زنان!
اصلاح طلب لیبرال فقط موقع انتخابات یاد حقوق زنان میفتن
ما را دراینستا گرام دنبال کنید
https://www.instagram.com/p/COuEfMlBEjp/?igshid=atmeagzevmgz
🇮🇷 #انتخابات
#نه_به_بانیان_وضع_موجود
#دوقطبی_سازی_ترفند_اصلاحات
19.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برشی از تاریخ و قصه انتخابات ما!
وقتی #مختار ثقفی در دار الحکومه خود توسط سپاه شمر محاصره شده و عرصه بر جبهه #مقاومت تنگ و تنگ تر می شود،
خبر می دهند که ابراهیم بن اشتر از راه رسیده و غرق را شکسته، اینجاست که شمر فریاد می زند:
ابراهیم الان باید در موصل باشد نه کوفه!
⚠️مشابه این ناله امروز از #بی_بی_سی فارسی، صدای آمریکا، #رادیو_فردا و شبکه های سعودی - وهابی شنیده می شود که:
ابراهیم الان باید در #قوه_قضائیه باشد نه مجریه
👌ابراهیم به کمک #جبهه_انقلاب می آید؛
غرق و #محاصره_لیبرال ها را می شکند و دیگر منتظر پرونده های فساد نمی ماند،
او اینبار به دل کانون های #رانت و #فساد خواهد زد...👌
#سلام_بر_ابراهیم
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 سعید #جلیلی :
🔹نفری ۵ دقیقه برای تشریفات کاندیداها وقت میگذارند که نشان بدهند با ماشین می آیند و میروند اما وقتی میخواهند درباره مشکلات مسکن بپرسند، ۴ دقیقه وقت مناظره میگذارند.
🖌 فررندان فیضیه
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 راجع توان #مناظره؛ برخی عزیزان میگن مهم نیست! چرا مهم نیست؟! اگر برخی عزیزان فن بیان قوی و توان مناظره و حضور ذهنِ به موقع داشتند که ملت در انتخابات ۹۲ و ۹۶ اسیر روحانی نمیشدند!! اتفاقاً بسیار مهمه. ضمناً رئیسجمهور باید بتواند در بزنگاهها با مردم صحبت و آنان را برای برخی اقدامات اقناع کند! توان اقناع کردن نخبگان و مردم را داشته باشد.
❇️ بله اصل ایمان و کفایت مدیریت و برنامه و پاکدستی و فسادستیزی و ... است! ولی بیان قوی و زبان بدن و توان مناظره هم بسیار مهمه.
✅ #داود_مدرسی_یان:
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خب، خدا را شکر تمام مشکلات مملکت حل شد!!!!
تشکر می کنیم از مسئولین مربوطه خدا خیرتان بده؟؟؟؟
فقط نمی دونم چرا زمین دهن وا نمی کنه تر و خشک رو با هم ببلعه 😐😐