هدایت شده از تبیین؛ انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی ره
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹روایت علامه مصباح از نقش آیت الله خرازی در شکل گیری مؤسسه امام خمینی (ره)
🔹خاطره گویی علامه مصباح از روندی که به تأسیس مؤسسه امام خمینی (ره) انجامید
@tabyinir
🔷 علامه مصباح: وظیفه کمیته امداد، همان وظیفه دولت است
🔹 از روزی که کمیته امداد به فرمان امام راحل(ره) تشکیل شد و کار خود را در مقیاس کوچک آغاز کرد، بنده به نظرم آمد که این، یکی از بهترین کارهایی است که میتواند انجام شود.
🔸 هر حكومتی سعی میکند مردم خود را راضی نگه دارد و دولتها در سراسر جهان ميكوشند با ارائه خدمات به شهروندان، رضایت آنها را کسب کنند. از همينرو همه دولتها، از جمله دولت اسلامی کارهای زیادی را انجام میدهند و دستگاههای مختلفي را ایجاد کردهاند تا فقر از جامعه برطرف شود؛ لذا نهادی مانند کمیته امداد که مستقیماً در پي فقرزدائی است، کار دولت را انجام میدهد.در واقع کاری که دولت با چندین واسطه در پی اجرای آن است، کمیته امداد آن را مستقیماً انجام میدهد.
🔹 این در حالی است که بسیاری از فعالیتهای دولت به جاي فقرزدائي، به فربهتر شدن ثروتمندان و فقیرتر شدن فقرا میانجامد و به سود برخی رانتخواران تمام میشود.
🔸 طبیعتاً کسانی که در نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره) مشغول به کار میشوند، از پاکترین افراد هستند
برخی اقشار محروم جامعه با مشکلات و سختیهای زیادی، دست و پنجه نرم میکنند؛ این افراد علیرغم فشارهای زندگی، بر اساس ایماني كه به خداوند دارند، ناشکری نمیکنند؛ این نشان از عظمت روحی آنها دارد؛ طبیعتاً خدمت به چنین کسانی بدون طمع رسیدن به پست و مقام، اجری فراوان دارد.
@mesbahedustan
مشروح:
http://mesbahyazdi.ir/node/6849
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 به خاطر تکنولوژی، ثروت و کاخ های دشمنان، خودباخته نشوید و از موضع خود کوتاه نیایید
🔹اسلام « فقط » دین رحمت نیست ...
@mesbahedustan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدن این ویدئو را از دست ندهید
@mesbahedustan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقد معصوم!
#آیت_الله_فیاضی
@mesbahedustan
با توجه به اهميت ويژه علوم عقلي اسلامي و به دليل مشترک بودن زبان معارف عقلي ميان همه انسانها، با هر دين و مذهبي و امکان فهم حقانيت و برتري معارف اسلامي و شيعي از اين طريق، تهيه دائرهًْالمعارف تخصصي علوم عقلي اسلامي، در دستور کار مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني قدسسره قرار گرفت و در سال 1380 شمسي به طور رسمي آغاز به کار کرد.
http://dmaaref.iki.ac.ir/
@daeratolmaaref
هدایت شده از مرکز پژوهشی دائره المعارف علوم عقلی اسلامی
◀️ مرکز پژوهشی دائره المعارف علوم عقلی اسلامی
@daeratolmaaref
#فوری
🔷 علامه #مصباح در دیدار با #رئیسـسازمانـصداـوـسیما:
🔹 در رسانه ملی به دو گروه علمی و فنی اسلامی نیاز داریم؛ گروه اول باید افرادی باشند که محتواهای صحیح و مفید و ارزنده را استخراج کرده و مطابق با قشرهای مختلف جامعه، محتوای متین و مؤثر آماده کنند و گروه دوم باید عهده دار کار فنی شوند و قالب های جذاب، زیبا و متناسب با علائق و سلائق مختلف مردم در گروه های سنی مختلف آماده کنند.
🔸 این مسأله، یک حرف نو و جدید نیست،بلکه هر عاقلی این مطلب را می داند؛ اما سخن در این است که صدا و سیما در این دو بعد در حد مطلوب و ایده آل کار کرده است یا خیر؟ بنده فکر می کنم در حد ایده آل نیست؛ هم در محتوا نقص وجود دارد و هم در شیوه ارائه.
🔹گاهی کسانی عهده دار ساخت برخی برنامه ها می شوند که صلاحیت ساخت آن را ندارند و مطالبی در آن بیان می شود که مغایر با هدف هاست.
🔸اگر فکر می کنید این دو مؤلفه در حد کامل در برنامه های صدا و سیما اجرا می شود، که باید خدا را شکر کرد
🔹 اما اگر باور دارید، ضعف هایی وجود دارد، نمی توان از کنار آن بی خیال گذشت؛ چرا که ما مسئولیم؛ روزی باید در مقابل خدا، پیامبر(ص)، ائمه(ع)، شهدا و خانواده های آن ها پاسخگو باشیم که در مقابل این همه نعمت و این همه فداکاری آن ها برای اسلام، چه کرده ایم؟
🔸 آیا می توانیم بگوییم ما برای این که مردم جذب شبکه ماهواره ای نشوند، مجبور شدیم چنین برنامه هایی بسازیم؟ آیا شما برای برنامه هایی با محتوای مفید، تا حدامکان برای جذابیت آن تلاش کردید و نتیجه نگرفتید یا خیر؟ اگر در حدامکان تلاش نکرده اید، نمی توانید بگویید برای این که مردم جذب شبکه های خارجی نشوند مجبور به ساخت فلان برنامه شدیم!
🔹 اگر در «حدامکان» برای جذاب سازی برنامه با محتوای غنی تلاش کردید، دیگر ناراحت نباشید که عده ای از برنامه های شما خوششان نمی آید؛ چرا که قرآن با آن همه زیبایی اش وقتی به گوش عده ای می رسید، نه تنها به پیامبر(ص) ایمان نمی آوردند بلکه پیامبر را ساحر و شاعری مجنون می نامیدند!
🔸عامه مردم که توقع بجایی دارند، دوست دارند مطالب سودمند البته به صورت جذاب ارائه شود تا برای آنها مفید باشد. لذا توصیه بنده این است که اگر ضعفی در این دو رکن وجود دارد، جبران شود.
مشروح خبر :
http://mesbahyazdi.ir/node/6850
@mesbahedustan
🔷 علامه مصباح در جمع گروهی از کارمندان نیروهای نظامی:
♨️ مسئولان کشور ، پست و مقامشان را وسیله امتحان می دانند و یا ابزار سوءاستفاده؟ / مشکلات جامعه، ناشی از رفتار خودمان است
🔸 بسیاری از مشکلاتی که می بینیم، بازتاب رفتار خودمان است؛ اگر انسان طبق خواسته خداوند متعال، قدم بردارد، حتی زندگی دنیایی او هم بهتر میشود؛ البته به شرطی که ایمان در دل، و تقوا در عمل وجود داشته باشد. اما چنین نگرشی با آنچه در این عصر در رفتارهای اطراف خود میبینیم، سنخیت ندارد.
🔹 سختیها عاملی است که توجه انسانها را به خدا جلب میکند و زمینه را برای دریافت رحمتهای الهی فراهم ميسازد. اما زماني كه سختیها برطرف شد، آدمي باز خدا را فراموش كرده، و سختی و مشکلات را لازمه زندگی طبیعی بشر میداند! با پيدايش چنین تفکری در جامعه بشري خداوند نیز آنها را به عذاب گرفتار میکند.
🔸 دنیا محل آزمون و آزمایش اهلی برای همگان است؛ هم در عرصه فردی و هم در عرصه اجتماعی؛ اما آیا مسئولان کشور، پست و مقامشان را عرصهاي براي امتحانی الهی میدانند، یا جايگاهي میدانند که در نتيجه زحمات فراوان به آن دست یافتهاند و باید از آن استفاده کنند؟ آیا صندلی مسئولیت را ابزار امتحان و وسیلهای برای خدمت به مردم در جهت رضای الهی میدانند، یا آن را هدف نهايي تلاشهاي خود میپندارند؟
🔹مشکل اصلی ما این است که دلداده دنیا هستیم و دنیا را هدف میپنداریم، نه وسیله!
🔸اگر پست و مقام را برای حفظ امنیت کشور، هدایت مردم و دستگیری از مظلوم خواستیم، ارزش دارد.
مشروح در : 👇👇
http://mesbahyazdi.ir/node/6851
@mesbahedustan